Setari Cookie-uri

ajutorrrr

Buna ziua,

Nici nu stiu cum sa incep?! In urma cu 6 ani , pe cand eram doar prietena cu actualul sot, am avut neinspiratia unor evenimente destul de confuze la vremea respectiva, a tineretii si cred, ca si a curiozitatii, sa-l insel cu un tip pt o perioada de 2 luni. La un moment dat, s-a prins ca ceva nu este in regula, am ascuns ca as fi avut ceva de ordin sexual cu acel tip, dar nu am negat ca m-am vazut cu el. In fine, dupa ceva discutii si suferinta, am trecut peste si iata-ne astazi din nou intr-o mare cumpana... Defapt sotul este cel care se pare a fost bantuit tot timpul de ceea ce facusem eu atunci si acum o luna am recunoscut ceea ce a fost intre noi si de atunci suntem intr-un stres continuu. El nu poate sa se impace cu trecutul, are momente cand este cel pe care-l iubesc, dar are si destul de des stari de lipsa totala de langa mine. Spune ca-i vin imagini in minte cu mine si tipul ala, ca nu se poate impaca cu ideea. De iubit sunt sigura ca ma oibeste, mi-a si spus-o , mi-o si demonstreaza, insa are des momente de ratacire... Nu stiu ce pot face... Ma doare , pt ca-l iubesc si respect, avem un copil de 1 an impreuna, care este lumina noastra... Stiu ca am gresit atunci, m-am cait in fiecare zi pt acele momente de ratacire pe care am avut-o. Nu spun ca am scuze, dar poate tineretea uneori este nebuna si ne impinge sa facem lucruri inexplicabile. Stiu ca o sa mai dureze aceasta perioada, insa am si nelinisti in ceea ce priveste viitorul nostru. El spune ca nu ne vom despartii, vom merge inainte si vom vedea ce ne rezerva viitorul... Ce ma sfatuiti sa fac? La cineva de specialitate, spune ca nu poate merge, deoarece nu-si poate deschide sufletul in fata unui strain... Oare sa ma puna pe ganduri asta... ca nu vrea ajutorul specialistului... Nu stiu? intreb? Acum vreo sapt mi-a sugerat ca ar vrea sa plece de acasa cateva zile sa vada cum este fara noi... acum vad ca nu a mai spus nimic... oare nici el nu stie ce vrea? este confuz? cum sa ma comport cu el?

Astept raspunsurile si sfaturile voastre

Cu prietenie,
Kudika 112186
kudika112186
Postat pe 4 Februarie 2010 15:19
au trecut totusi 6 ani, nu inteleg de ce il afecteaza atat de tare prostiile tale de pe vremuri...adica inteleg ca se simte ca naiba si crede ca ai putea sa-l mai inseli... totusi acorda-i timp, vorbeste cu el, demonstreaza-i ca poate avea incredere in tine.... iar cu plecatul de acasa mi se pare ca exagereaza, intre voi e totusi un copil si nu inteleg de ce vrea el sa vada cum ii e fara copilas....si fara tine....
Shhh
Postat pe 4 Februarie 2010 15:24
CEL MAI BUN LUCRU PE CARE IL POTI FACE, ADR CU SIGURANTA CA NU O SA IL FACI, ca asa suntem noi femeile, bine nu toate...dar multe dintre ele...e sa ii dai timpul si spatiul de care are nevoie, sa fii mai indiferenta. Asta dupa ce apriori ati avut o discutie in care i-ai explicat clar ce si cum...Apoi, adica acum...ii spui "eu ti-am spus adevarul...nu a insemnat nimic...tu faci cum consideri....daca ai vde timp si spatiu eu ti ledau....dar sa stii ca astfel se va crea un gol, pe care va fi mult mai greu sa il umplem! Poti sa spui ca tu nu mi-ai ascuns nimic? Nu-mi spune mie...raspunde-ti tie la aceasta intrebare. Daca ti-am spus, desi aveam alternativa sa nu o fac...inseamna ca te-am iubit suficient s afiu sincera cu tine si sa iti arat astfel ca nu a insemnat nimic, decat atat ca m-a fcut s aimi dau seama mai bine ce om am langa mine". barbatilor le place sa le mangai egoul. cu act vei fi mai disperata sa il retii, sa ii explici...o sa se indeparteze.... Cu act vei aprea mai incerzatoare in tine, si ca ii dai libertatea de alegere se va teme sa nu et piarda si nu va pleca. Poti fi sigura de asta!
breakingreality
Postat pe 5 Februarie 2010 22:35
De la: breakingreality, la data 2010-02-05 22:35:17CEL MAI BUN LUCRU PE CARE IL POTI FACE, ADR CU SIGURANTA CA NU O SA IL FACI, ca asa suntem noi femeile, bine nu toate...dar multe dintre ele...e sa ii dai timpul si spatiul de care are nevoie, sa fii mai indiferenta. Asta dupa ce apriori ati avut o discutie in care i-ai explicat clar ce si cum...Apoi, adica acum...ii spui "eu ti-am spus adevarul...nu a insemnat nimic...tu faci cum consideri....daca ai vde timp si spatiu eu ti ledau....dar sa stii ca astfel se va crea un gol, pe care va fi mult mai greu sa il umplem! Poti sa spui ca tu nu mi-ai ascuns nimic? Nu-mi spune mie...raspunde-ti tie la aceasta intrebare. Daca ti-am spus, desi aveam alternativa sa nu o fac...inseamna ca te-am iubit suficient s afiu sincera cu tine si sa iti arat astfel ca nu a insemnat nimic, decat atat ca m-a fcut s aimi dau seama mai bine ce om am langa mine". barbatilor le place sa le mangai egoul. cu act vei fi mai disperata sa il retii, sa ii explici...o sa se indeparteze.... Cu act vei aprea mai incerzatoare in tine, si ca ii dai libertatea de alegere se va teme sa nu et piarda si nu va pleca. Poti fi sigura de asta!


uite, asta ziceam si eu la un alt topic pe aici... exista si femei cu capul pe umeri si sunt destule nu cateva... sarutmana, tot respectul
TangoFeliz
Postat pe 7 Februarie 2010 02:49
E foarte greu sa ceri unei persoane sa treaca usor peste o minciuna pe care o banuia de atata timp.

Mai ales cand te consideri cu spatele la zid, adica sotie si copil.

Nu poti decat sa stai si astepti sa accepte situatia si sa ia o hatarare.

Dar iti dau un sfat. Stai de vorba cu el si spune-i urmatoarele, doar atat:
Nu am vrut sa gresesc fata de tine ci doar am facut lucruri in viata mea pentru care nu vreau sa fiu judecata.Si am facut niste alegeri. Iar tu esti una dintre ele. Ramane ca si tu la randul tau sa le faci.

Si atat. Nu ai ce sa mai discuti si sa incerci sa ii explici deoarece invarti cutitul. Lasa-l sa faca si el alegeri.

Si asteptamm vesti.



motzko
Postat pe 7 Februarie 2010 10:20
las-o balta mai.... asta e deja prea mult..au totusi 6 ani de relatie, un copil , se considera ca sunt maturi, si daca el banuia de mult si i s-a confirmat cred ca a trecut mai usor peste, pt ca e ceva ce se astepta de mult sa se intample si a fost pregatit. vezi de treaba ca el incearca acu doar sa se razbune si joaca teatru.
Shhh
Postat pe 7 Februarie 2010 10:29
Un barbat care dupa 6 ani inca a redeschis discutia imi arata ca nu a trecut asa usor precum pare la prima vedere.

Daca 6 ani ai stat in suflet cu banuiala, ia inchipuie-ti cum e sa stai cu adevarul si cam cat timp iar lua unui astfel de om sa treaca.

Eu daca as fi in locul lui probabil ca as putea sa trec peste tradare dar nu as putea sa trec peste minciuna.

O singura tradare exista dar incep sa ma gandesc in schimb cate minciuni mi-ai mai spus.Deoarece tot ce a tinut de acea relatie de doua luni a avut la baza o sumedenie de minciuni.
De la data de intalnire, locul, motivul pentru care nu se putea intalni cu actualul sot si astfel un sac de minciunele fara sa mai vorbesc de cele spuse cand ai negat ca ai fi avut o relatie.
Cine poate felicitari, eu una mi-ar fi foarte greu sa trec.

Sa dea Dumnezeu sa reuseasca!



motzko
Postat pe 7 Februarie 2010 11:07
l-ai dezamagit pentru ca i-ai ascuns atata timp ...dar totusi sunt 6 ani care i-a petrecut langa tine , ar trebuie sa aiba incredere in tine !
roz5blue6lila7
Postat pe 7 Februarie 2010 11:12
Pt motzko

Mersi mult pt ceea ce ai scris.... stiu ca nu este usor sa treci peste o astfel de sit. insa in viata , trecem peste bune si rele...ideea este cum trecem? Sotul meu este un barbat inteligent si intradevar, foarte sensibil si , cu sig ii este greu sa accepte sit., insa am toata increderea sa o sa treaca peste... v-a fi nevoie de timp si timp exista suficient pt a vindeca ranile. Viata , la un moment dat, ne ofera cai de urmat, insa uneori nu stim in care directie sa o apucam si facem alegeri nu tocmai inteligente... exact asa a fost si cazul meu, insa dupa toata pov aia, am realizat ca drumul meu era alaturi de el, ceea ce este f important. Nu spun eu ca am experienta de viata vasta, insa din greselile pe care le-am facut , am invatat si asta conteaza.
Acum sit. noastra parca este mai ok, aseara cica a vista ca divortase de mine si ca era bine. Nu am dezvoltat subiectul, ci doar am replicat: inseamna ca nu vom divorta niciodata si atat, dupa care l-am sarutat. Uneori este complicat sa stii ce sa spui si sa faci in astfel de sit. ( ca cea cu visul), insa ma bazez pe instinctul meu si pe dragostea pe care i-o port.
Sper , in continuare sa va dau vesti bune despre noi.
Mersi ca esti alaturi de mine.
Astp oricand mess tau

Pupici
kudika112186
Postat pe 9 Februarie 2010 14:53
pt tangofeliz

mersi pt apreciere, asta dc era si pt mine.
kudika112186
Postat pe 9 Februarie 2010 15:04
eu zic sa te duci la biserica in fiecare duminica sa te spovedesti si sa te impartsesti poti sa il iei si pe el cu tine nu ii strica nici lui sa asculte o slujba citeste pe google despre taina impartasaniei si a spovedaniei si citeste si rugaciuni pe care sa le spui in fiecare seara pina la urma le inveti pe dinafara si le poti spune plimbabdu-te ,etc,oricand !
Am gasit "o rugaciune "pt tine! Rugaciune pentru momente de cumpana, pentru o solutie buna. Prea iubita si prea sfanta Marie, tu care desfaci necazurile tuturor celor ce alearga dinaintea ta, asculta si rugaciunea mea.Maicuta , ma sufoca necazul (>>>>) se spune dorinta Intinde mainile tale cele prea sfinte si dezleaga de la mine acest necaz, ca sa nu mai fiu nefericit (a) si sa nu mai sufar. Destul ai suferit tu pierderea Fiului tau cel iubit. Cu puterea ta ridica de la mine aceasta suferinta si usureaza-mi viata. In miinile tale imi incredintez Fecioara, durerea mea si la tine alerg ca sa culeg mangaiere, o , Maica a Mantuitorului nostru. Ai mila de mine si nu mai lasa sufletul meu sa fie apasat de povara necazului, ci cu bunatatea ta ridica acest necaz si despovareaza-mi sufletul. Elibereaza-ma de amaraciunea , de mania si de toata ura pe care aceasta problema le-a nascut in mine.Si cu blandetea ta ajuta-jma sa trec peste tot si sa-mi vad de viata mai departe, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Patru lumanari ardeau incetisor, si daca ascultai cu atentie puteai chiar sa le auzi vorbind: Prima a spus: -Eu sunt Linistea. In ziua de astazi oamenii au uitat ca pot face parte din viata lor… Flacara s-a micsorat din ce in ce mai mult si s-a stins. Apoi a vorbit cea de a doua: -Eu sunt Credinta. Oamenii spun ca pot sa traiasca foarte bine si fara mine, nu cred ca mai are vreun rost sa ard… Cand a terminat de vorbit, si aceasta s-a stins. -Eu sunt Iubirea, a spus cea de a treia. Nu mai am putere sa ard, oamenii ma dau la o parte ca pe un lucru fara valoare, ei uita sa-i iubeasca chiar si pe cei mai apropiati oameni din viata lor… O adiere blanda care trecea pe langa ea a stins-o fara sa vrea. Un copil a intrat in incaperea unde mai ardea o singura lumanare, si vazandu-le pe celelalte trei stinse, a inceput sa planga. -Voi ar trebui sa fiti mereu aprinse… Cea de a patra lumanare i-a soptit usor: -Nu-ti fie frica, atat timp cat eu ard, le putem reaprinde pe celelalte. Eu sunt Speranta! Cu ajutorul ei, copilul le-a reaprins si pe celelalte. Flacara Sperantei sa arda mereu in sufletul tau… pentru o viata plina de Liniste, Credinta si Iubire!
SUCCES!
MIMI1958
Postat pe 9 Februarie 2010 18:53
De la: kudika112186, la data 2010-02-04 15:19:15Buna ziua,

Nici nu stiu cum sa incep?! In urma cu 6 ani , pe cand eram doar prietena cu actualul sot, am avut neinspiratia unor evenimente destul de confuze la vremea respectiva, a tineretii si cred, ca si a curiozitatii, sa-l insel cu un tip pt o perioada de 2 luni. La un moment dat, s-a prins ca ceva nu este in regula, am ascuns ca as fi avut ceva de ordin sexual cu acel tip, dar nu am negat ca m-am vazut cu el. In fine, dupa ceva discutii si suferinta, am trecut peste si iata-ne astazi din nou intr-o mare cumpana... Defapt sotul este cel care se pare a fost bantuit tot timpul de ceea ce facusem eu atunci si acum o luna am recunoscut ceea ce a fost intre noi si de atunci suntem intr-un stres continuu. El nu poate sa se impace cu trecutul, are momente cand este cel pe care-l iubesc, dar are si destul de des stari de lipsa totala de langa mine. Spune ca-i vin imagini in minte cu mine si tipul ala, ca nu se poate impaca cu ideea. De iubit sunt sigura ca ma oibeste, mi-a si spus-o , mi-o si demonstreaza, insa are des momente de ratacire... Nu stiu ce pot face... Ma doare , pt ca-l iubesc si respect, avem un copil de 1 an impreuna, care este lumina noastra... Stiu ca am gresit atunci, m-am cait in fiecare zi pt acele momente de ratacire pe care am avut-o. Nu spun ca am scuze, dar poate tineretea uneori este nebuna si ne impinge sa facem lucruri inexplicabile. Stiu ca o sa mai dureze aceasta perioada, insa am si nelinisti in ceea ce priveste viitorul nostru. El spune ca nu ne vom despartii, vom merge inainte si vom vedea ce ne rezerva viitorul... Ce ma sfatuiti sa fac? La cineva de specialitate, spune ca nu poate merge, deoarece nu-si poate deschide sufletul in fata unui strain... Oare sa ma puna pe ganduri asta... ca nu vrea ajutorul specialistului... Nu stiu? intreb? Acum vreo sapt mi-a sugerat ca ar vrea sa plece de acasa cateva zile sa vada cum este fara noi... acum vad ca nu a mai spus nimic... oare nici el nu stie ce vrea? este confuz? cum sa ma comport cu el?

Astept raspunsurile si sfaturile voastre

Cu prietenie,
Kudika 112186


Exista o regula foarte adevarata, in viata totul se plateste, mai devreme sau mai tarziu...si ai merita
heroes
Postat pe 9 Februarie 2010 18:58
Pai chiar ar trebui sa ai o discutie cat se poate de serioasa cu el; sa ii explici si sa il asiguri ce inseamna ACUM aceasta casnicie si el, sotul, pentru tine; iar daca vrea sa treaca "peste", atunci sa ia hotararea astfel incat sa nu il mai bantuie aceasta problema, si sa nu o mai aduca intre voi
tequila_cu_varza
Postat pe 9 Februarie 2010 19:36
Asa e, D-zeu o sa le rezolve pe toate de acolo de sus.Cu ce naiba nu stiu:))
Dar tu du-te la biserica da-i preotului acatiste si cand ii pupi mana si ii dai bani gandeste-te ce-a facut cu ea inainte!AMIN
Lauralll
Postat pe 9 Februarie 2010 19:40
Nu stiu daca biserica o sa te ajute cu cv..........din cate am vazut ca te indruma cineva mai sus,dar fara comunicare nu se rezolva nimic. Consider ca sunteti suficient de maturi sa va rezolva ti problemele in familie.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 10 Februarie 2010 17:53
Ceea ce pentru tine nu mai reprezinta nimic, fapt confirmat si de detasarea in momentul destainuirii tale in fata sotului, pe el il marcheaza datorita noutatii acestei vesti. Tu ai avut timp 6 ani sa treci peste detaliile respectivei rataciri. Pentru el este o noutate.Ceea ce ar fi inteligent de facut din punctul lui de vedere este sa inteleaga, tocmai din confesiunea ta, ca relatia voastra a evoluat frumos pe o noua treapta a increderii. Ceea ce tu ar trebui sa intelegi este ca uneori a-ti descarca sufletul poate fi interpretat chiar si de omul pe care il crezi parte integranta a fiintei tale. Daca ai decis ca un lucru trebuie sa ramana secret si nespus in acel moment, nu reveni asupra lui. Important este sa nu dramatizati situatia. Va faceti rau si voua si copilului. Sunt lucruri mult mai importante in viata decat intoarcerea in trecut. Prezentul si viitorul sunt mai importante si mai acute :)
ClassyCat
Postat pe 11 Februarie 2010 22:37

Buna. In primul rand, incearca sa nu te simti vinovata pentru ceea ce ai facut. Este omenesc sa gresesti, in plus se pare ca in acele clipe el nu iti oferea ceea ce tu aveai nevoie. Noi obisnuim sa tratam persona de langa noi ca fiind un obiect, ca si o masina pe care o cumparam , o trecem pe numele nostru apoi.... a noastra este. Nu spun ca ceea ce ai facut este bine, insa uneori ca sa ne dam seama de ceea ce avem trebuie sa comparam. Pobabil ca acea escapada a ta a fost cu folos. Dupa ce ti-ai dat seama de ceea ce ai acasa ai inceput sa fi mai grijulie si iubitoare cu el. Nu am dreptate? In ceea ce il priveste pe sotul tau,probabil ca si el a calcat stramb , insa nu vrea sa recunoasca. A insela pe cineva nu e neaparat ceva fizic, poti insela si cu sufletul.....si cred ca asta e mai dureros...Spunandu-i despre fapta ta, i-ai ranit orgoliul si probabil el are vrea sa iti plateasca cu aceeasi moneda. Asta e! Oricum daca o va face se va simtii si mai rau decat se simte acum. Nu te impacienta si poarta-te firesc. Daca vrea sa plece da-i drumul... se va intoarce... i se va face dor de voi...Probabil ca ai gresit prin faptul ca i-ai spus ca l-ai inselat, vroiai sa nu te mai simti vinovata. Nu cred ca trebuia sa ii spui... Mult succes! Doamne ajuta!
cooloana
Postat pe 11 Februarie 2010 22:48
Nu stiu ce sa zic.............., pe mine ma cam pune pe ganduri. Sincer a trecut ceva timp. Ar fi trebuit sa uite sau cel putin acum sa treaca peste asta daca te iubeste. Cred ca trebuie sa vorbeasca cu cineva, nu neaparat cu un specialist. Eu cel mai usor comunic cu persoane straine, pe net, tocmai pentru ca pot sa spun ce gandesc , fara sa ma tem , ca ma cunoaste cineva. Nu trebuie sa se mai framante atat. Faptul ca ai marturisit , ar trebui sa i demonstreze cat i l iubesti si ca ai avut incredere in el. Pana la urma toti gresim.................Ai grija totusi, lucrurile nu stau intotdeauna cum par...............Te pup. Sper sa ti rezolvi cu bine problema
camy_964
Postat pe 15 Februarie 2010 17:59
Ai facut o mare tampenie acum 6 ani si te astepti ca el sa ierte pentru ca a trecut mult timp!?. Mi se pare aberant! Nimic din ce spui sau faci acum nu-l va face sa aiba incredere in tine cum a avut la inceput. In 6 ani construiesti ceva. Tu ai daramat tot ce s-a construit intr-o singura secunda, atunci cand i-ai spus adevarul. Nu zic ca n-ar fi trebuit sa-i spui adevarul, zic ca ar fi trebuit sa-i spui adevarul ATUNCI!!!! Practic te-ai jucat cu el, cu viata lui. Nu iubesti un om si stai calare pe altul. Astea-s vise. Eu nu te pot compatimi, imi pare rau sa-ti spun asta, dar eu oamenilor care se comporta asa nu le plang de mila.
Acum imagineazati-l pe el cu alta...vei afla si tu peste 6 ani..probabil. Nu-ti doresc asta, iti spun ca asta se va intampla, sansele sunt extrem de mici sa nu se intample.
liliana2005
Postat pe 17 Februarie 2010 09:17
daca ai avut nevoie de .... ai primit.... de ce sa nu o mai primesti inca o data in spate?
Amaradiaa
Postat pe 21 Februarie 2010 15:17
Omul niciodata nu se cunoaste indeajuns pe el insusi si de ceea ce poate fi in stare. Sunt momente in viata pe care le facem si atat. Tu nu ai nici un regret in viata asta? Sau sa fi facut ceva ce ti ai fi dorit sa nu se fi intamplat? c'mon.....eu am impresia ca are o problema sotul ....dupa 6 ani cat a vazut ca sunt fericiti si se iubesc sa faca scenele astea...parca ar cauta motiv de despartire...nu e normal...si eu tin cu ea.......sper sa fie bine!
anya342
Postat pe 22 Februarie 2010 12:18
nu avem voie sa judecam pe nimeni...fiecare face ce considera ca e bine,dar cateodata in viata exista momente cand actionam nejustificat in anumite situatii;spune-mi te rog,faptul ca i-ai spus sotului tau adevarul te-a eliberat in vreun fel?adica, ce te-a determinat sa-i spui dupa atata timp?
kudika131050
Postat pe 27 Februarie 2010 23:45
De la: Lauralll, la data 2010-02-09 19:40:34Asa e, D-zeu o sa le rezolve pe toate de acolo de sus.Cu ce naiba nu stiu:))
Dar tu du-te la biserica da-i preotului acatiste si cand ii pupi mana si ii dai bani gandeste-te ce-a facut cu ea inainte!AMIN

.....asta e chiar asha...un mare adevar!!
andreea_n_x
Postat pe 28 Februarie 2010 00:44
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-28 00:44:32
De la: Lauralll, la data 2010-02-09 19:40:34Asa e, D-zeu o sa le rezolve pe toate de acolo de sus.Cu ce naiba nu stiu:))
Dar tu du-te la biserica da-i preotului acatiste si cand ii pupi mana si ii dai bani gandeste-te ce-a facut cu ea inainte!AMIN

.....asta e chiar asha...un mare adevar!!






... hai sa nu ne cac_m pe noi ... de ce va mai pupati sau dati mina unii cu altii toata ziua ... oricine poate fi banuit ca a facut ceva ... inainte ... depinde cit de bolnavi sinteti ...


marco918
Postat pe 28 Februarie 2010 01:01
nu e vorba ca a facut...e vorba ca nu se stie daca s/a spalat pe maini ...dupa..!!
andreea_n_x
Postat pe 28 Februarie 2010 01:21
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-28 01:21:00nu e vorba ca a facut...e vorba ca nu se stie daca s/a spalat pe maini ...dupa..!!





... am inteles despre ce e vorba ... dar iti inchipui ca trebuie sa fii foarte parfumat ca prezinti ''garantia'' igienei ? (in c_r se scarpina oricine daca e prea suparator momentul ) ... sa fim seriosi ... sau oricine altcineva decit preotii au auzit de sapun si apa ? ... astea sint aberatii spuse de frustrati ...





marco918
Postat pe 28 Februarie 2010 01:26
aberatii spuse de frustrati?...asha ..shi cam ce ai vrea sa se intample cu frustratii...care fiind deja frustrati...nu pot deveni si mai frustrati?!....ca am impresia...ca unii frustrati...chiar au dreptate....dara un inteligent....decat sa dea dreptate unui frustrat...mai bine....face 1001 artificii calcul...ca sa demonstreze ca adevarul nu e chiar asha!!!
andreea_n_x
Postat pe 28 Februarie 2010 01:49
io cred ca unde zici tu...mai marco918...ca se scarpina oricine...io cred ca ..in vazul lumii nu are nimeni dintre persoanele cu adevarat educate....curajul sa se scarpine....oricat de suparatoare ar fi senzatzia!!...ma scarpin acasa...unde nu ma vede nimeni...dar unde stiu ca sunt vazuta...nu ma scarpin...nici daca...orice!!..ca eu cred ca nimeni nu vrea sa se faca de ras cu adevarat..daca isi da seama de asta din timp!!!
andreea_n_x
Postat pe 28 Februarie 2010 01:52
De la: kudika112186, la data 2010-02-04 15:19:15Buna ziua,

Nici nu stiu cum sa incep?! In urma cu 6 ani , pe cand eram doar prietena cu actualul sot, am avut neinspiratia unor evenimente destul de confuze la vremea respectiva, a tineretii si cred, ca si a curiozitatii, sa-l insel cu un tip pt o perioada de 2 luni. La un moment dat, s-a prins ca ceva nu este in regula, am ascuns ca as fi avut ceva de ordin sexual cu acel tip, dar nu am negat ca m-am vazut cu el. In fine, dupa ceva discutii si suferinta, am trecut peste si iata-ne astazi din nou intr-o mare cumpana... Defapt sotul este cel care se pare a fost bantuit tot timpul de ceea ce facusem eu atunci si acum o luna am recunoscut ceea ce a fost intre noi si de atunci suntem intr-un stres continuu. El nu poate sa se impace cu trecutul, are momente cand este cel pe care-l iubesc, dar are si destul de des stari de lipsa totala de langa mine. Spune ca-i vin imagini in minte cu mine si tipul ala, ca nu se poate impaca cu ideea. De iubit sunt sigura ca ma oibeste, mi-a si spus-o , mi-o si demonstreaza, insa are des momente de ratacire... Nu stiu ce pot face... Ma doare , pt ca-l iubesc si respect, avem un copil de 1 an impreuna, care este lumina noastra... Stiu ca am gresit atunci, m-am cait in fiecare zi pt acele momente de ratacire pe care am avut-o. Nu spun ca am scuze, dar poate tineretea uneori este nebuna si ne impinge sa facem lucruri inexplicabile. Stiu ca o sa mai dureze aceasta perioada, insa am si nelinisti in ceea ce priveste viitorul nostru. El spune ca nu ne vom despartii, vom merge inainte si vom vedea ce ne rezerva viitorul... Ce ma sfatuiti sa fac? La cineva de specialitate, spune ca nu poate merge, deoarece nu-si poate deschide sufletul in fata unui strain... Oare sa ma puna pe ganduri asta... ca nu vrea ajutorul specialistului... Nu stiu? intreb? Acum vreo sapt mi-a sugerat ca ar vrea sa plece de acasa cateva zile sa vada cum este fara noi... acum vad ca nu a mai spus nimic... oare nici el nu stie ce vrea? este confuz? cum sa ma comport cu el?

Astept raspunsurile si sfaturile voastre

Cu prietenie,
Kudika 112186


"Daca taceai,filosof ramaneai!",vorba aceea...
Problema sotului tau nu este atat increderea in tine,ci zdruncinarea increderii in sine,capitol la care se pare ca nu a stat prea bine niciodata.
Intr-adevar este bine sa ii dai timp,sa ii confirmi faptul ca aceea a fost doar o scapare la o varsta a imaturitatii si ca il apreciezi din toate punctele de vedere,ca ceea ce s-a intamplat in trecut nu ar mai putea avea loc.
Nu bate prea mult moneda pe aceasta problema,pentru ca,cu cat mai multa importanta ii dai cu atat ii va creste intensitatea.
Pur si simplu comporta-te normal,ca si cum nimic nu s-ar fi schimbat in viata voastra,iar cand are nevoie de acele confirmari,da-i-le,cu calm.
Deasemenea,daca insista foarte mult pe aceasta tema,in mod obsesiv,fii mai categorica putin si spune-i ca trecutul oricum nu il poti schimba oricat ti-ai dori,ca prezentul arata ca aveti o viata frumoasa,dar daca el nu poate trece peste ce s-a intamplat sa aleaga ori viata fara voi ori sa treaca peste si sa continue.
Nu ma mira ca nu vrea sa mearga la psiholog,majoritatii barbatilor le vine foarte greu sa lase garda jos si sa isi priveasca in fata propriile slabiciuni.

heaven2007
Postat pe 28 Februarie 2010 07:59
Bravo, un sfat intelept si elegant !
Numai ca nu-l va urma ; am trait o situatie asemanatoare..dupa 17 ani ne-am despartit, avand deja 2 copii maricei.
Ea este capabila sa urmeze aceasta "schema logica", dar incoerentza psihica a barbatului de langa ea o va impiedica, si va proceda in consecinta "disperat-panicat", naruind armonia cuplului ( deja afectata serios).
Imi pare rau sa o spun, dar omul isi va dezvolta in ani un intreg complex paranoic-depresiv si se va victimiza de unul singur ( sunt tradat, umilit,desconsiderat, anulat , etc.), si veti ajunge intr-un puct din care convietuirea va deveni o povara.

chartreux
Postat pe 28 Februarie 2010 09:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragostea adevarata moare ???!!! 47 De la: denis_3d25 2 Octombrie 2011 03:27
infidelitatea cand cealalta stie 103 De la: miha3dana 6 Septembrie 2009 18:51
ce e de facut? 20 De la: queenm 15 Noiembrie 2009 18:31
Ati mai auzit de o persoana caruia ii place sa "fure" mireasa ? 9 De la: ral23 24 Martie 2010 11:42
sunt la o rascruce....... 5 De la: kudika_28652 9 Iunie 2013 16:44