Setari Cookie-uri

ink il iubesc

Fii indiferenta, spune-i k vrei sa fiti amici comporta-te ca atare si o sa te doreasca din nou....daca stii cum sa il invarti pe degete!
sigryd
Postat pe 10 Februarie 2010 16:10
bravooo one_size GO GIRL, GO GIRL,GO GIRL!!!!!
dienuscha
Postat pe 10 Februarie 2010 16:46
...poi.. schimbate total (look-ul, etc..) si gasesteti alt partener, unul kare se poarta mai frumos cu tn.. apoi fal gelos.. cu siguranta se va intoarce la tn
kudika113367
Postat pe 11 Februarie 2010 12:34
De la: kudika113367, la data 2010-02-11 12:34:06...poi.. schimbate total (look-ul, etc..) si gasesteti alt partener, unul kare se poarta mai frumos cu tn.. apoi fal gelos.. cu siguranta se va intoarce la tn

Ce prostie...De ce sa-mi schimb total look-ul daca tipul respectiv nu ma mai iubeste?...Si cat despre gasirea unui partener doar pentru a-l face gelos pe celalalt...alta idiotenie...s-ar putea ca rezultatul sa fie exact contrariul...baiatul sa isi vada de viata lui si tu sa ramai cu buza umflata si cu un iubit la care nu tii.
Cum puteti da astfel de sfaturi?...Pana si eu care am 20 de ani ma amuz cand citesc asa ceva.
Cel mai bine suna-ti fetele si iesiti impreuna la un film, la shopping, oriunde iti face placere. Incearca sa cunosti oameni noi si sa nu te mai gandesti la el pentru ca iti faci singura rau.

MiSs_Baby_Doll
Postat pe 11 Februarie 2010 21:04
Sa va povestesc si eu ceva in legatura cu suc asta, si anume "ink il iubesc". Am 24 de ani...putin mai mare decat fata care a deschis sub.Am avut o relatie de 3 ani,care se parea ca se indrepta catre o casnicie,dar din cauza greselilor pe care le-am facut amandoi pe parcursul relatiei (si au fost destule din partea amandurora) am ales sa ma despart de el.Am gandit si eu atunci asa cum au sfatuit si altii : viata merge inainte, mai sunt barbati pe lumea asta etc. Mi-am gasit un alt barbat cu care sunt de 1 an,dar problema este ca.....inca nu l-am uitat pe fostul,inca il iubesc... Si am incercat orice: am iesit, m-am distrat,am evitat sa vb despre el (chiar si cu prietenii), mi-am facut alta relatie (relatia actuala este ffff diferita fata de cea anterioara) etc. In cazul meu ce sfaturi inteligente ati putea sa imi dati?

P.S Barbatii care viziteaza si scriu pe acest site ar trebui sa nu mai fie misogini, ca oricum cred ca aprox. 50% dintre ei sunt f nemultumiti de viata pe care o duc si tocmai de aceea sunt ironici in privinta problemelor altora.
andr33a22
Postat pe 12 Februarie 2010 15:33
De la: andr33a22, la data 2010-02-12 15:33:07Sa va povestesc si eu ceva in legatura cu suc asta, si anume "ink il iubesc". Am 24 de ani...putin mai mare decat fata care a deschis sub.Am avut o relatie de 3 ani,care se parea ca se indrepta catre o casnicie,dar din cauza greselilor pe care le-am facut amandoi pe parcursul relatiei (si au fost destule din partea amandurora) am ales sa ma despart de el.Am gandit si eu atunci asa cum au sfatuit si altii : viata merge inainte, mai sunt barbati pe lumea asta etc. Mi-am gasit un alt barbat cu care sunt de 1 an,dar problema este ca.....inca nu l-am uitat pe fostul,inca il iubesc... Si am incercat orice: am iesit, m-am distrat,am evitat sa vb despre el (chiar si cu prietenii), mi-am facut alta relatie (relatia actuala este ffff diferita fata de cea anterioara) etc. In cazul meu ce sfaturi inteligente ati putea sa imi dati?

P.S Barbatii care viziteaza si scriu pe acest site ar trebui sa nu mai fie misogini, ca oricum cred ca aprox. 50% dintre ei sunt f nemultumiti de viata pe care o duc si tocmai de aceea sunt ironici in privinta problemelor altora.

cui pe cui se scote ...dar se pare ca al tau e greu de scos ...
roz5blue6lila7
Postat pe 12 Februarie 2010 15:37
De la: andr33a22, la data 2010-02-12 15:33:07Sa va povestesc si eu ceva in legatura cu suc asta, si anume "ink il iubesc". Am 24 de ani...putin mai mare decat fata care a deschis sub.Am avut o relatie de 3 ani,care se parea ca se indrepta catre o casnicie,dar din cauza greselilor pe care le-am facut amandoi pe parcursul relatiei (si au fost destule din partea amandurora) am ales sa ma despart de el.Am gandit si eu atunci asa cum au sfatuit si altii : viata merge inainte, mai sunt barbati pe lumea asta etc. Mi-am gasit un alt barbat cu care sunt de 1 an,dar problema este ca.....inca nu l-am uitat pe fostul,inca il iubesc... Si am incercat orice: am iesit, m-am distrat,am evitat sa vb despre el (chiar si cu prietenii), mi-am facut alta relatie (relatia actuala este ffff diferita fata de cea anterioara) etc. In cazul meu ce sfaturi inteligente ati putea sa imi dati?

Andreea eu si prietenul meu ne-am despartit din cauza unei chestii minore, o banala cearta care s-a transformat in una mai mare. Am stat despartiti 4 luni timp in care am incercat orice sa-l uit (am iesit cu prietenii, am inceput o relatie cu un alt baiat etc.) si nimic nu tinea. Bineinteles ca toate prietenele imi spuneau sa-l uit, sa nu ma mai gandesc la el, dar nu puteam. Nu mai stiam nimic de el (imi schimbasem numarul de telefon, pe mess avea ignore si nu este nici din acelasi oras cu mine). Intr-o zi m-am hotarat sa nu ma mai iau dupa prietenele mele si l-am sunat. Am fost uimita cand am aflat ca si el inca ma mai iubeste. Ne-am impacat si acum suntem foarte fericiti.

Daca tu il mai iubesti si crezi ca si el mai tine la tine suna-l si vorbeste cu el...cine stie de ce surpriza o sa ai parte, dar daca stii ca el are o alta relatie si e fericit atunci e timpul sa lasi trecutul in urma. intr-o zi va aparea un barbat care te va face sa-l uiti
MiSs_Baby_Doll
Postat pe 12 Februarie 2010 16:08

Andreea eu si prietenul meu ne-am despartit din cauza unei chestii minore, o banala cearta care s-a transformat in una mai mare. Am stat despartiti 4 luni timp in care am incercat orice sa-l uit (am iesit cu prietenii, am inceput o relatie cu un alt baiat etc.) si nimic nu tinea. Bineinteles ca toate prietenele imi spuneau sa-l uit, sa nu ma mai gandesc la el, dar nu puteam. Nu mai stiam nimic de el (imi schimbasem numarul de telefon, pe mess avea ignore si nu este nici din acelasi oras cu mine). Intr-o zi m-am hotarat sa nu ma mai iau dupa prietenele mele si l-am sunat. Am fost uimita cand am aflat ca si el inca ma mai iubeste. Ne-am impacat si acum suntem foarte fericiti.

Daca tu il mai iubesti si crezi ca si el mai tine la tine suna-l si vorbeste cu el...cine stie de ce surpriza o sa ai parte, dar daca stii ca el are o alta relatie si e fericit atunci e timpul sa lasi trecutul in urma. intr-o zi va aparea un barbat care te va face sa-l uiti [/quote]

El ca si mine a inceput o alta relatie. Stiu ca m-a iubit f mult. Dar la noi este mult mai complicata situatia...el este intr-o relatie,mai mult din interes (si asta nu este doar parerea mea, ci si a pritenilor comuni)...daca ar fi sa il contactez asta ar insemna ca eu sa ii fac rau...intr-un fel. Sincer, nu am scris pe acest forum ca sa primesc raspunsuri la problema mea ptr ca stiu ca rezolvarea ar trebui sa vina din ambele parti,numai ca intr-o parte orgoliul primeaza. Am scris aceste randuri ptr ca am citit acest topic (si intr-un fel am inteles-o pe fata care a deschis sub) si am vazut ca sunt oameni care se cred atotstiutori si in loc sa iti dea un sfat amical, te ironizeaza sau iti vorbesc "de sus".
andr33a22
Postat pe 12 Februarie 2010 16:31
stii ce? daca-l iubesti lupta pentru el, asa am facut si eu, m-am luat dupa toate parerile din jur, dar nimeni nu stie ceea ce simti tu si nimeni nu-ti vrea binele cu adevarat, decat parintii, asa ca vb cu tine insuti si gandeste-te bine daca-l iubesti si il vrei inapoi lupta pt asta, si cum Dumnezeu a facut lumea in 7 zile nici tu nu poti sa-l aduci inapoi intr-o zi, trebuie sa ai rabdare, sa lupti si eventual sa suporti un pic comportamentul lui, in timp poate se va schimba, dar nu prin reprosuri si jgniri, incearca, daca vezi ca nu si nu, at asta e, viata merge mai departe, dar macar tu ai sa ai inima impacata ca ai facut tot ce a trebuit...asta e parerea mea, insa numai tu trebuie sa stii ce vrei sa faci si sa nu crezi 100% toate sfaturile ca nu se stie de unde vin si cine stie ce interese ascunse mai au...
kudika091347
Postat pe 13 Februarie 2010 19:20
Sincer./..nu inteleg de ce noi trebuie sa facem mereu pasul??? sincer.. incearca sa stai singura...daca nu te regasesti intr -o relatie PLEACA! FETELOR NU E TIMPUL DE COMPROMISURI!....poate ca si el stie ca esy in rel cu alt tip si din cauza asta nu se apropie de tine....incearca sa-ti gasesti linistea vieii! asta nu inseamna un barbat neaparat. Si eu am am av o rel de 2 ani juma si m am desp de o luna...si dupa desp el a umblat in discoteci si etc...eu in schimb am stat la locul meu si chiar daca am avut tipi care si-ar fi dorit sa initieze relatii cu mine...ptr ca nu ma simteam preg de inceputuri ...am stat la locul meu.Si mi-e ff bn.Nici o secunda nu regrt ca la ura nu m -am bagat intr-o relatie noua. Inca cred ca il mai iubesc,si tocmai ca ma respect ceea ce sufletul meu transmite ,nu am de gand sa fac ceva de care sa-mi para rau,mai ales daca nu simt necesar. De cautat nu l-am cautat si nici nu o voi face,daca ii lipsesc ma va cauta,sunt usor de gasit.Cand e sa te iubeasca,un barbat poate trece innot mari si oceane ..orice poate face ca s ate aduca inapoi.Eu am facut toate astea cat am fost cu el.
luyzane
Postat pe 14 Februarie 2010 16:56
de ce sa-l faci sa te iubeasca daca nu te iubeste lasa-l in durerea lui
yumy
Postat pe 15 Februarie 2010 10:05
kt de enervat poate sa fie "ai 18 ani draga,stai linistita k mai ai o viata inainte"... si dak nu o mai ai?!...crezi k doar pt k cineva e mic,inseamna k problemele lui sunt mici?!...poi ce ai vrea...cineva de 18 ani sa aiba nush ce probleme ca unu de 30?...poi ma scuzii,poate nu e are problemele alea da nici nu are 30 de ani...si ma scuzi poate tie la 30 ti se par nimicuri ale ei la 18,da ea nu are 30 are 18 si pt ea sunt totul,si de la o chestie deasta,dak nu e destul de puternica si mai primeste si miraculosul ajutor,cu stai linistita k esti mica,o sa vezi u probleme adevarate knd o sa cresti,poate dracu sa faca o depresie calumea si sa se duca dracului...nu ma refer la u acum,am generalizat...si am exagerat putin pt k m-am saturat pana in gat, de educatia asta idioata,"las k esti mic,nu stii u ce inseamna probleme,astea sunt nimicuri" ...si uite asa creste copilu si asa zice si el la randul lui altora devenind inconstient de problemele micutului,care pt el la varsta lui are poate conotatii mai mari dekt o probllema pt cineva la varsta de 30-40 de ani...da n-a...cine sa se gandeasca...dak nu avem si noi o scoala pt parinti:-
aripideplumb
Postat pe 15 Februarie 2010 10:29
Si eu am avut o relatie de 2 ani in care doar eu am fost cea care iubea. Te inteleg, oarecum. In sensul ca... Daca un barbat se poarta asa urat cu tine cum spui tu, si asta probabil de mult timp...De ce i-ai permis? Eu sunt mai old-fashioned si nu imi place cand aud lucruri de genul. Daca el nu realizeaza ce fel de femeie/domnisoara are alaturi ar trebui sa il lasi in pace. Tu nu trebuie sa faci nicio schimbare la tine. Trebuie sa simti TU ca vrei sa faci pentru TINE o schimbare. Pentru ca la un moment dat cu totii realizam ca trebuie sa avem incredere doar in noi. Daca tu chiar crezi ca il iubesti si vrei sa fie al tau, singura arma este indiferenta. Asta loveste orgoliul majoritatii masculine si ii face sa prinda interes. Eu dupa relatia aceea de 2 ani recunosc, n-am mai iubit..si au trecut aproape 3 ani de-atunci:). Dar asta nu inseamna ca n-avem timp...De ce ne grabim cu totii? Eu zic ca odata cu varsta, standardele noastre cresc si usor, usor ne gasim sa zic...barbatul perfect in viziunea noastra. Si te asigur ca cel de care tocmai te-ai despartit nu e tocmai barbatul perfect pentru tine..analizeaza-ti mintea MAI INTAI.. Si-apoi sufletul...si ai sa vezi ca am dreptate:). Mintea nu-l vrea, insa sufletul da... Si oricat de romantica as fi eu si de visatoare...Trebuie sa gandim cu mintea din pacate... :). Iti urez succes!
semnatmada
Postat pe 15 Februarie 2010 10:58
mai bine ti-ai lua o carte de limba romana si ti-ai da cu ea in gura pana ai invata sa scrii corect!

De la: kudika113367, la data 2010-02-11 12:34:06...poi.. schimbate total (look-ul, etc..) si gasesteti alt partener, unul kare se poarta mai frumos cu tn.. apoi fal gelos.. cu siguranta se va intoarce la tn

one_size
Postat pe 15 Februarie 2010 11:05
De la: one_size, la data 2010-02-15 11:05:24mai bine ti-ai lua o carte de limba romana si ti-ai da cu ea in gura pana ai invata sa scrii corect!

si atunci sa vezi schimbare!!!!!
Dontyyy
Postat pe 15 Februarie 2010 12:15
De la: luyzane, la data 2010-02-14 16:56:36Sincer./..nu inteleg de ce noi trebuie sa facem mereu pasul??? sincer.. incearca sa stai singura...daca nu te regasesti intr -o relatie PLEACA! FETELOR NU E TIMPUL DE COMPROMISURI!....poate ca si el stie ca esy in rel cu alt tip si din cauza asta nu se apropie de tine....incearca sa-ti gasesti linistea vieii! asta nu inseamna un barbat neaparat. Si eu am am av o rel de 2 ani juma si m am desp de o luna...si dupa desp el a umblat in discoteci si etc...eu in schimb am stat la locul meu si chiar daca am avut tipi care si-ar fi dorit sa initieze relatii cu mine...ptr ca nu ma simteam preg de inceputuri ...am stat la locul meu.Si mi-e ff bn.Nici o secunda nu regrt ca la ura nu m -am bagat intr-o relatie noua. Inca cred ca il mai iubesc,si tocmai ca ma respect ceea ce sufletul meu transmite ,nu am de gand sa fac ceva de care sa-mi para rau,mai ales daca nu simt necesar. De cautat nu l-am cautat si nici nu o voi face,daca ii lipsesc ma va cauta,sunt usor de gasit.Cand e sa te iubeasca,un barbat poate trece innot mari si oceane ..orice poate face ca s ate aduca inapoi.Eu am facut toate astea cat am fost cu el.

Si daca asa gandeste si el? Asteptati amandoi sa fie cautat de celalalt...Trebuie sa faci tot timpul ceea ce simti,nu ceea ce spun ceilalti
13_ANNA_13
Postat pe 15 Februarie 2010 14:38
nu cred ca e bine sa razi de durerea cuiva e o durere mare sa suferi din dragoste de ce o trimiti la mama omida?
e o persoana ce sufera si ar dori o alinare un sfat
eu i-as da sfatul sa lupte pt dragostea ei doar daca merita
barbatilor le place la nebunie sa insele se cred cei mai tari dar de fapt sunt doar niste animale ce la place viata sub un aspect urat
daca merita lupta daca nu incearca sa scapi de toata suferinta
floare
Postat pe 16 Februarie 2010 12:22
Si eu m-am despartit de prietenul meu de 3 sapt dupa o relatie de 1 an si 3 luni. S-a schimbat si se poarta ca naiba. Evident ca i-am dat papucii, desi si e am facut o gramada de lucruri urate,nu grave dar nimicuri care in timp se strang. Inca mai tin la el, primele 2 sapt i-am mai dat mesaje, l-am mai cautat, dar raspundea in sictir si cand isi aducea aminte. Astfel ca m-am trezit intr-o dimineata, m-am decis sa-i spun toate lucrurile pe care le-am apreciat la el si unde am gresit si eu, si i-am urat o viata frumoasa pe mai departe. Nu mi-a raspuns, in mod evident pentru ca este prea orgolios. Dar nu mai astept. Ma simt mult mai bine dupa ce mi-am eliberat sufletul si probabil asa ar trebui sa faci si tu. Sa incerci sa te simti tu mai bine. Desi el a gresit cu minciunele si alte faze care m-au deranjat, mi-am calcat pe inima si i-am spus numai lucruri frumoase. Nu stiu in ce masura a perceput el toate lucrurile astea, m-o fi considerat imbecila sau fraiera sau mai stiu eu ce. cert este ca, nu-mi mai pasa de ceea ce ar putea sa zica la adresa mea. Ma comport cum mi-ar fi placut si mie sa se comporte cineva la sfarsitul unei relatii. Din partea lui aud numai reprosuri, ca e vina ta, ca tu ai plecat, si nu intelege sau nu vrea sa intelega de ce am luat acesta decizie. Nu spun sa treci peste, pentru ca e un lucru care vine de la sine, nu poti controla ceea ce simti, dar cred ca cel mai bun lucru pe care al fi sa-l faci este sa scrii un ultim mesaj in care sa pui tot ce ai apreciat la el si greselile pe care le-ai facut tu si sa-i urezi toate cele bune pe mai departe, apoi nu-l mai cauta. Nu faci decat sa inrautatesti lucrurile, majoritatea barbatilor percep mult mai greu, dupa mai mult timp anumite situatii si gesturi, eventual dupa ce ajung sa se dea cu capul de chestii mai nasoale sau similare. Greselile tale cu despartitul le-am facut si eu, considerand ca o sa ajunga sa aprecieze, dar mai rau s-a indepartat. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, iti dau adresa mea, iar pt mai departe, reflecteaza mai mult asupra ta si asupra ceea ce simti si mai ales, asupra modului in care exprimi celor din jur aceste simtiri. Un sentiment reformulat altfel decat o faci de obicei, ar putea sa-ti aduca mari surprize placute.
alexandra_cerry
Postat pe 16 Februarie 2010 20:46
am trecut si eu printr-o situatie ff asemanatoare..numai ca la mine a durat 1 an jumatate..si tot asa..mergea naspa rau relatia,ne certam din orice.. si am decis ca fiecare sasi vada de viata lui.bineinteles ca mi-a fost foarte greu la cat l-am iubit,dar vad ca mi-a trecut,nu in totalitate,da mna..incearca sa-ti ocupi timpu cu ceva..ca sa nu te mai poti gandi la el
sharkness
Postat pe 16 Februarie 2010 22:50
Ji yo am avut o relatie de 1 an jum..dar in acest ne`am mai despartit de vreo 6 ori..:| de fiekre data el venea la mn sa ne impkm..ji yo mereu k proasta acceptam..knd ne`am desp ultima oara mi`a zis sa`i fk gagika 8-| .. si am pus pe o fata sa`si bata jok de el :-"..si porma dp ce s`au desp..dar defapt n`au fst nikiodata impreuna:)) am inceput sa ma injur q el :| .. si sincer ink il mai iubesc..ce sfat imi dati? :|
GgK__X
Postat pe 17 Februarie 2010 15:13
De la: kudika114650, la data 2010-02-05 13:20:04esti baiat nu?

în primul rând trebuie sã lupþi cu tine...sa te analizezi ºi sa vezi daca intr adevar il iubesti sau doar a intervenit obisnuinta si de asta iti este greu sa te desprinzi de trecut, de el...daca intr adevar mai ai sentimente pentru el si exista posibilitatea de a relua relatia, ca sa fii cu inima impacata ca ai facut totul pentru relatia voastra lupta sa l recastigi....insa nu uita...trebuie sa vrea si el, nu numai tu...nu poti lupta singura....parerea mea este ca pentru inceput sa il rogi sa va intalniti si sa aveti o discutie sincera...sa vezi ce gandeste si apoi sa lupti pentru a se intoarce la tine...daca el s a plictisit de tine...slabe sanse...eu iti urez succes si sper sa primesc vesti bune de la tine...inca ceva...cei care iti dau raspunsuri rautacioase sa stii ca sunt oameni slabi, plini de rautate, care isi ascund complexe in spatele ironiilor...succes...
catalina69
Postat pe 18 Februarie 2010 09:01
dK era vb despre mn :) sunt fata :)...sincer nu cred k pot vb q el..adk sicner mi`e rusine :|..knd il vad incerc sa ma ascund de el.. el e foarte timid :-j..am incercat sa ivit orice contact q el k sa pot sa`l uit :| dar nu pot..il visez mereu..ma gandesc numai la el ~X( mi`ar fi placut sa fie diferit..am incercat sa ma uit la alti baieti si n`am reusit tot la el ma gandeam..si deobicei pun mult suflet in relatii :| ji nu pot intelege dc baietii atunci knd se desp de o fata trebuie sa inceapa sa injure? :-l .. :| nu jtiu ce sa mai fk :| help me pls :|
GgK__X
Postat pe 18 Februarie 2010 16:56
rel mea adica fosta ,se aseamana foarte mult cu a ta,si noi ne-am despartit de n ori si tot el venea la mine si il iertam ca o prostuta..si acum..sunt 4 luni de cand nu mai sunt cu el.,inca mie dor de el,de toate momentele frumoase,dar sa stii ca viata nu se limiteaza la un sg baiat,..incearca sa iesi cu cineva..sau fa alte chestii care sa-ti zboara gandul de la el..
sharkness
Postat pe 21 Februarie 2010 20:35
pai..nu ne'ai spus totusi,dc v'ati despartit ??
uite..si fosta mea relatie a durat ceva timp..pot spune k a fost cea mai lunga relatie a mea,dar nu imi pot permite sa spun k tine k a durat 2 ani,pt k nu e asa,asta a durat 6 luni,ji ne'am despartit din cauza persoanelor care se bagau intre noi,dar si din cauza lui pt ca incepuse sa se comporte foarte urat cu mine ji imi vorbea foarte urat,apoi am considerat k asta numai e iubire,aja ca ne'am despartit..dar ji akum ink mai tin la el..dupa toate cate mi'a facut ji cate mi'a spu.Vreau sa iti spun k timp de 6 luni ne'am certat foarte des,ji ne'am despartit noi de mai multe roi..ji chiar simteam ca e sfaritul..ji k e mai bine asa..fiecare pe drumul lui..dar la 2 saptamani dupa despartire..mereu se intoarcea la mine..ka numai poate..ka ma vrea inapoi..ka o sa se schimbe..ji toate astea pt mine..ji eu,ca proasta mereu il iertam ji acceptam sa fiu din nou cu el..dar asta nu mi'a facut decat mai mult rau,pt k in nikun caz nu se schuimba..ci devenise mai posesiv..asta madeterminat sa o termin cu el,acum el este cu toate..adica umbla cu toate fetele,iar eu sunt singura..dar imi este mai bine asa..fara stres si fara cearta de zi cu zi
Blondys002
Postat pe 21 Februarie 2010 20:54
De la: kudika114650, la data 2010-02-05 13:13:17am avut o rel de aprox 2 ani...insa totul s-a terminat...ma doare pt k ink il ubesc.ce pot sa fac sa ma ubeasca la fel k inainte?dati-mi sfaturi dak ati trecut prin asa cv..ms

OF OF OF , NU AVEAM SI EU RELATII CU FETE DASTEA CARE SA MA IUBESCA SI DUPA DESPARTIRE , DIN PACATE SE PARE CA EU SUNT VICTIMA CARE INCA MA MAI GANDESC SI IUBESC DUPA:) TRAGIC COMIC.. ASTA E APP SUNT SINGUR..:)
ionut_daniel
Postat pe 23 Februarie 2010 20:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce mai urmeaza acum ? 9 De la: kudika_595 10 August 2015 18:28
imi e groaznic de greu 86 De la: andrea_m 17 Iulie 2011 01:31
scrisoare pentru EL 34 De la: mahy33 3 Ianuarie 2010 23:52
nepasarea lui=suferinta mea! 31 De la: paullina 19 Iulie 2010 05:35
relatia mea 10 De la: kudika275734 29 Iulie 2010 14:27