Setari Cookie-uri

De ce sunt barbatii/baietii atat de insensibili?:(

De fapt chiar asta a facut.Personal nu vad un motiv atat de bun sa ne contrazicem ,n-am deschis topicul pentru asta.
aNcUtA_p
Postat pe 3 Martie 2010 11:08
De la: aNcUtA_p, la data 2010-03-03 11:08:56 De fapt chiar asta a facut.Personal nu vad un motiv atat de bun sa ne contrazicem ,n-am deschis topicul pentru asta.

Ancuto, vrei nu vrei, o sa ne contrazicem pe aici. Pentru ca noi, dat fiind faptul ca am avut 17 ani , stim cum functioneaza lucrurile. O sa le inveti si tu, tot pe propria-ti piele, si, cand o sa fii mare o sa dai aceleasi sfaturi ca si noi. "Lasa-l ca nu merita"

De fapt, vezi tu, noi tinem cu tine.
rashela
Postat pe 3 Martie 2010 11:16
De la: rashela, la data 2010-03-03 11:16:15
De la: aNcUtA_p, la data 2010-03-03 11:08:56 De fapt chiar asta a facut.Personal nu vad un motiv atat de bun sa ne contrazicem ,n-am deschis topicul pentru asta.

Ancuto, vrei nu vrei, o sa ne contrazicem pe aici. Pentru ca noi, dat fiind faptul ca am avut 17 ani , stim cum functioneaza lucrurile. O sa le inveti si tu, tot pe propria-ti piele, si, cand o sa fii mare o sa dai aceleasi sfaturi ca si noi. "Lasa-l ca nu merita"

De fapt, vezi tu, noi tinem cu tine. [/quote

Am revenit dupa ceva timp in care n-am mai scris nimic aici.:)
Rashela,iti multumesc pentru tot ,trebuie sa iti dau dreptate cam in tot ceia ce ai zis,
Ideia e ca acum in sfarsit am ''revenit la realitate'' ca sa zic asa.Mi-am dat seama de cateva lucruri,pe care mai devreme sau mai tarziu oricum le-as fi constientizat.
Acum suntem pur si simplu cunostinte si atat.E mult mai bine asa,cred...fiecare pe drumul sau..Oricum,el imatur,eu prea sensibila si m-am implicat prea profund,dandu-i astfel ocazia sa ma raneasca.
Cam asta a fost .AND OF STORY.
aNcUtA_p
Postat pe 7 Martie 2010 14:43
Barbatii scorpioni sunt foarte inchisi in ei...e posibil orice..dar cel mai probabil si-a dat seama ca nu esti de fapt ceea ce cauta(sunt f pretentiosi) si a mers mai departe fara regrete (scorpionii sunt in stare sa calce pe cadavre daca le stau in drum).
prietenul meu e scorpion...si e foarte rezervat,nu se exprima tandru intotdeauna...dar zice ca sunt eu rea sensibila si ca nu are nimic.
daca te mai place...va veni la tine..fii mai indiferenta si o sa vezi...daca nu,treci peste.
sakura_7777777
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:54
De la: rashela, la data 2010-02-13 03:31:06Ahh, scuze.. intrebai de ce sunt barbatii insensibili? .. Nu sunt. Sunt la fel de sensibili ca si noi, femeile. Sau, daca vrei, la fel de insensibili ca si noi femeile. Cand iubesti.. iti pasa, cand nu iubesti.. nu. Asta-i toata filosofia.

DESTEAPTA FATA!
Mereu imi face placere sa te citesc
daniella_s
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:33
Uneori si la 17 ani suntem plini de probleme,desi nu lasam sa se vada.EU la 17 ani am ramas singura cu tati si sora,trebea sa am grija de amandoi in conditiile in care nu stiam decat sa fac curatienie(alceva nu facusem pana atunci)..apoi am ramas doar cu sora...si cu multe probleme pe cap,si cu toate astea aveam mereu un zambet pe buze..alte persoane nu pot sa-si ascunda problemele sub un zambet fals,si aleg sa fie ei fara masti,adica tristi cu zeci de ganduri in minte,uni prefera sa fie tristi fara a se dastainui cuiva,alti isi impartasesc problemele cu cei dragi.
cami_goanga10
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:37

Draga de tine , iubirile si esecurile la varsta ta sunt foarte greu de suportat , dar trec in continuare.Uite daca vrei iti impartasesc din experienta mea de viata , candva prin 1993 , oare cat aveai tu atunci , existai ? am inceput sa studiez astrologia , abia atunci am inteles de ce nu ma intelegeam cu x sau de ce ma intelegeam cu y , daca ve-i studia sau ve-i persevera deja detii o putere fata de altii.
Sa incepem cu povestea ta , sa stii ca exista atat barbati , baieti insensibili cat si fete sau femei insensibile si invers.Ghinionul tau este ca te-ai indragostit de un scorpion , in nici un caz el nu-ti poate fii suflet pereche , ei sunt instinctuali , se ghideaza dupa instincte . Parerea mea este sa incerci sa-l uiti , nu aveti nimic in comun in afara de atractie care cu timpul dispare.Cauta-ti o balanta sau un gemeni de preferabil cu 4 ani mai mare ca tine , ve-i vedea diferenta.Iar el daca te-a parasit fara nici o explicatie tinand cont de ceea ce a fost intre voi , ori nu este fair-play , ori nu te merita , oricum , nu are circumstante atenuante , parerea mea.
banalulanonim
Postat pe 7 Aprilie 2010 18:37
De la: manumarius, la data 2010-04-07 18:37:54

Draga de tine , iubirile si esecurile la varsta ta sunt foarte greu de suportat , dar trec in continuare.Uite daca vrei iti impartasesc din experienta mea de viata , candva prin 1993 , oare cat aveai tu atunci , existai ? am inceput sa studiez astrologia , abia atunci am inteles de ce nu ma intelegeam cu x sau de ce ma intelegeam cu y , daca ve-i studia sau ve-i persevera deja detii o putere fata de altii.
Sa incepem cu povestea ta , sa stii ca exista atat barbati , baieti insensibili cat si fete sau femei insensibile si invers.Ghinionul tau este ca te-ai indragostit de un scorpion , in nici un caz el nu-ti poate fii suflet pereche , ei sunt instinctuali , se ghideaza dupa instincte . Parerea mea este sa incerci sa-l uiti , nu aveti nimic in comun in afara de atractie care cu timpul dispare.Cauta-ti o balanta sau un gemeni de preferabil cu 4 ani mai mare ca tine , ve-i vedea diferenta.Iar el daca te-a parasit fara nici o explicatie tinand cont de ceea ce a fost intre voi , ori nu este fair-play , ori nu te merita , oricum , nu are circumstante atenuante , parerea mea.

Va multumesc tuturor pentru postari.In special lui manumarius, ai dreptate in totalitate in ceia ce zici,de fapt acum cateva zile ma uitam pe niste situri care prezentau calitatile si defectele fiecarei zodii in parte si m-a interesat in mod special sa ma uit si la scorpion.Nu ,mare mi-a fost mirarea sa observ ca ceia ce era scris acolo,era cam acelasi lucru cu ceia ce cred eu despre el. Iar compatibilitatea dntre zodiile VARSATOR Si SCORPION este extrem de mica,precum ai zis si tu.
Am inteles ca ai studiat astrologia...ceia ce este mi-as dori si eu foarte mult. In ultima vreme dupa ce incep sa cunosc o persoana,deja a 2-a oara cand o vad,ii zic in ce zodie este..si nimeresc detul de des.Dar nu toata lumea crede in horoscop..de fapt intru in polemica cu multe persoane pe acest subiect.
Relatia mea cu el in momentul de fata..este ca de obicei destul de bizara...vorbim seara prin mesaje si pe mess.Dar nu vedem decat la scoala,unde nici nu prea ne salutam.(pe motiv ,zice el,ca eu ma grabesc mereu /:). ) Insa ce cu adevarat ciudat este ca,atunci cand ii spun ca sunt in oras sau la plimbare,imi cere mereu detalii despre cei prezenti cu mine,deasemenea timpul pe care urmeaza sa-l mai petrc in compania lor....:-|

Am citit deasemenea undeva ca de obicei nativii din zodia scorpion sunt persoane pentru care nu prea exista cale de mijloc,adica ''ori e alba,ori e neagra'' Nu cred ca ne vom putea intelege nici macar in postura de simpli prieteni...are un caracter vulcanic si (actioneaza instinctual).
De obicei cand se afla intr-o pasa proasta (v-a da desigur mesaj si v-a vorbi foarte calm)Cred ca intr-un fel este constient ca in mine gaseste un oarecare sprijin...desi nu-mi spune ca are probleme decat daca imi dau eu seama dupa felul cum vorbeste..si il intreb..insa destul de greu ''da din casa''.Este foarte secretos si din pacate pentru el eu sunt foarte curioasa si cu cat cineva incearca mai mult sa ascunda adevarul de mine..cu atat fac tot posibilul si despic firul in 4 ..si aflu singura. ..
IN CONCLUZIE: Noi nu aveam prea multe puncte comune...dar din nefericire pt.mn nu prea pot sa-l uit si nici el nu vrea din partea mea asta...sunt sigura dar nu stiu cat v-a mai putea dura ''relatia asta''Pentru ca eu incep sa ma plictisesc de povestea asta.
Este de asemenea extrem de imprevizibil..deci nu m-ar mira iin cazul in care i-as cere sa renunte a mai cauta in vri-un fel ( cum mi-au zis prietenii sa fac) ;Sa-mi faca vrio''faza'' pe la scoala in fata colegilor, ca la ce spirit razbunator are..hmm Adevarul e insa ca eu nu mai vreau sa sufar din cauza lui..dar nici sa renunt de tot la el nu as putea Ca intr-un oarecare mod m-am obisnuit cu el..daca nu as mai vorbi cu el seara de seara ..ar fi ca si cum as fi piedut ceva foarte important din viata mea.

E un sentiment foarte ciudat.Numai cei ce au iubit/iubesc stiu cum e ...:-x :)
aNcUtA_p
Postat pe 9 Aprilie 2010 00:47
De la: Dor_a, la data 2010-03-03 08:01:50Aha!
Deci, n-ai inteles nimic.
Nu-s uimita deloc.
As fi venit in nas de uimire daca ar fi venit sa iti toarne textul de mai sus si tu l-ai fi lasat sa vorbeasca singur. Dar de, nu toate ne nastem sa fim femmes fatales...
Ba mai mult, vad ca in Romania specia a disparut aproape complet. Asta e!
Totusi, ma intreb care-o fi misterul disparitiei....

creierul de dinozaur al unor reprezentate?
leo_
Postat pe 9 Aprilie 2010 02:50
De la: Dor_a, la data 2010-03-03 08:01:50Aha!
Deci, n-ai inteles nimic.
Nu-s uimita deloc.
As fi venit in nas de uimire daca ar fi venit sa iti toarne textul de mai sus si tu l-ai fi lasat sa vorbeasca singur. Dar de, nu toate ne nastem sa fim femmes fatales...
Ba mai mult, vad ca in Romania specia a disparut aproape complet. Asta e!
Totusi, ma intreb care-o fi misterul disparitiei....

ca bine le mai zici domne'....Dor_a ....!! numai ca nu stiu daca fata de 17ani care se confrunta cu problema postata va intelege ceva din adevaratele vorbe de duh pe care i le-ai spus!!
ar fi nemaipomenit sa o faca dar cred ca deocamdata varsta nu-i permite!
kudika132368
Postat pe 9 Aprilie 2010 08:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dorinta barbatilor? 46 De la: SweetDadyD 1 Iunie 2009 08:17
barbatii casatoriti in varsta de 40 de ani mai fac sex cu nevestele lor in varsta de 40 de ani? 160 De la: geo_reincarcat_iara 29 Septembrie 2010 19:26
Poate reinvia iubirea?:( 16 De la: kudika029282 19 Septembrie 2009 18:55
Ziua lui de nastere!!!! 36 De la: kudika051526 13 Iulie 2009 10:43
Eu pesti,El,berbec... 5 De la: Chocolatzyk 20 Decembrie 2010 15:57