Mai multe
|
salut.. am nevoie de ajutorul vostru. o sa incerc sa povestesc cat mai scurt. Am cunoscut o fata cu care initial am avut 2 intalniri din punct de vedere profesional, apoi am invitat-o sa iesim si asa si a acceptat. Dupa vreo inca 2 intalniri in care mi-am dat seama ca ne potrivim, nu m-a lasat sa o sarut iar pentru urmatoarea intalnire mi-a zis ca vrea sa stam de vorba... Ideea era in felul urmator: fostul ei prieten cu care avusese o relatie de 5 ani si de care s-a despartit cu 6 luni in urma a avut un accident si era internat. Prietenii au sunat-o pe ea si mi-a zis ca nu s-a putut abtine sa nu se duca pt ca sentimentele o chemau. Despartirea lor a fost una urata, se adunasera multe (e tot ce mi-a zis). Am intrebat-o ce si cum si mi-a zis ca rational nu mai vrea sa se impace dar pe de alta parte tine mult la el, si ca este indecisa, nu stie nici ea ce sa faca. Din ce observasem si eu si mi-a si confirmat a fost ca vroia sa acorde o sansa unei relatii cu mine dar ca din cauza accidentului nu stie exact ce sa mai faca.. Am apreciat ca mi-a spus chestia asta... si m-a intrebat ce voi face eu. I-am zis ca putem fi in continuare un fel de "prieteni" si ca o sa astept sa ia o decizie legata de fostul (probabil sa iasa din spital etc). Stiu ca in astfel de situatii sentimentele dicteaza si e greu sa iti asculti ratiunea (care ei ii spune sa il lase pe fostul in pace). Intrebarea mea pentru care doresc sa ma ajutati este urmatoarea: Eu ce ar trebui sa fac? Sa sper ca isi va da seama ca fostul ei nu o merita si sa aiba o relatie cu mine sau sa las totul balta? Imi doresc sa fim impreuna, sunt dispus sa fac cateva concesii in privinta asta (inclusiv sa o astept)... dar cum ar trebui sa procedez? sa pastrez legatura cu ea, sa mai iesim in oras si aici ca prieteni sau sa fiu cel care o doreste alaturi de el... sa o cuceresc? Va rog spuneti-mi ce ar trebui sa fac! Multumesc mult! |
||
|
baiat123 Postat pe 26 Februarie 2010 10:42 |
||
|---|---|---|
|
cred ca mai bine este sa ii fii alaturi dar asta daca poti sa iti tii in frau sentimentele si sa fii constient ca se poate intoarce la fostul! si sa incerci sa nu aduci in discutie pe fostul! |
||
|
one_size Postat pe 26 Februarie 2010 10:48 |
||
se pare ca ai luat o decizie corecta adica aceea de a fi in continuare "un fel de prieteni" este de apreciat faptul ca fost foarte sincera cu tine asta poate insemna ca are oarece sentimente fatza de tine,,,,,,cu fostul a fost 5 ani destul de mult incat sa aiba o astfel de reactzie in ceea ce-l priveste,,,,,,,sfatul meu este s-o asteptzi daca simtzi intradevar ca ea este aleasa
|
||
|
|
||
|
Dontyyy Postat pe 26 Februarie 2010 10:52 |
||
Baiat123...fii in primul rand barbat ! Sfatul meu , pana-si clarifica ea sentimentele tu nu pierde vremea ...trageti-o ,cu ea fireste, si-a ta va fi !!Iti jur...
|
||
|
cristinxxx Postat pe 26 Februarie 2010 10:56 |
||
|
Las-o un pic!Femeile sunt mai sensibile la faze d'astea cu spitalu'.Bou-bou,da' daca-i cu-n picior in groapa,tot ii fac o supa,nu?Pura mila crestineasca!Apoi,maladu-n cauza,e incapabil de multe trebsoare (ca nu ne-ai spus cat e de troznit ),lume multa roieste p'acolo (deci nu-s singuri),asa ca...Eu zic ca pierzi mai mult daca-i interzici sa-l vada;mai bine stai prin zona,te interesezi,ii apreciezi interesul.Ai un umar disponibil? Pt o fata nu mi se pare exagerata reactia;si mai stii una?Las' ca-si revine el,fostu',satul de-atata bibileala,si pune lucrurile la punct! |
||
|
nicossia Postat pe 26 Februarie 2010 10:59 |
||
Sa stii ca are dreptate lumea. Ramai "prieten" cu ea, ascult-o dar nu aduce tu niciodata in discutie chestia cu fostul, ofera-i un umar sa planga si ...nu mai zic ce sare lumea in sus Eu acu' stiu ca pentru tine faptul ca ala e in spital nu produce nici o reactie..treaba lui, da atunci cand ea vorbeste de chestia asta da si tu impresia ca asculti, ca dupa aia vorba lu' cristinxxx..v-o trageti voi.
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 26 Februarie 2010 11:04 |
||
| asa m-am gandit si eu sa procedez si asa o sa si fac. totusi o sa mai pastrez legatura, adica o sa o mai contactez eu | ||
|
baiat123 Postat pe 26 Februarie 2010 22:13 |
||
Trebuie sa ai rabdare si sa stai cumva in umbra, nici sa te implici, nici sa depasesti limitele unei prietenii si nici sa insisti ca vai vrei sa fii cu ea, asteapta si vezi ce face, in general cei care revin spre trecut au tendinta sa si cedeze, oricum nu iti doresc asta, dar niciodata nu am inteles de ce in relatii super lungi de peste 5 ani de zile desi au suferit si s-au despartit super aiurea si vorbesc super urat unul despre celalalt sau chiar se plang de cat au suferit, de ce totusi se impaca din nou, asta nu am inteles o niciodata, poate obisnuinta... sau poate masochismul din fiecare, ce sa zic sper sa reusesti sa o faci sa fie a ta
|
||
|
oana84onutza Postat pe 2 Martie 2010 18:02 |
||
|
merci.. mi-ai mai dat putina incredere in mine. Acum exact asta fac, stau cumva in umbra: din cand in cand (cam o data la 2-3 zile o sun sau ii trimit un mesaj sa o intreb ce mai face, sau doar sa ii spun "buna dimineata"). Am invitat-o acum 2 zile sa iesim, i-am dat mai multe variante si a zis ca se gandeste, dar pana acum nu mi-a dat niciun raspuns, tot eu i-am trimis ieri un mesaj (fara legatura). Ce ma face sa imi pierd speranta, si aici vreau sa intreb... ea nu suna/nu mesaj din proprie initiativa...ar trebui sa continui tot eu din cand in cand sau cum sa fac sa nu devin nici foarte insistent. E bine daca o invit sa ne intalnim? sau ar fi cazut doar sa vb la tel si prin sms? Credeti ca o luna i-ar ajunge sa ia o decizie? (momentan a trecut doar o sapt dar nu o sa astept nici eu 100 de ani, avand in vedere ca nu e singura....) E mai bine sa orientez discutiile catre ea sau catre mine(noi)? adica sa ii spun ca mi-ar placea sa fiu langa ea, luat in brate chestii din astea sau lucruri dragute in genul: ai zambit astazi? Si pe de alta parte... se entuziasmeaza foarte putin daca ii dau o floare/mica atentie pe cand daca ii spun de o invitatie e mult mai curioasa... vi se pare normal? Multumesc mult! |
||
|
baiat123 Postat pe 3 Martie 2010 14:18 |
||
De la: baiat123, la data 2010-03-03 14:18:28merci.. mi-ai mai dat putina incredere in mine. Daca ea doar ce s-a despartit de fostu' ,e normal sa nu aibe nici un interes fata de tine si de gesturile pe care le faci ( mesaje,telefoane ,atentii,etc..) FI si tu mai indiferent,nu mai ai da nici un semn ,nici atentii ,nici nimic. Si vezi atunci ,daca o va "durea" indiferenta ta,se va trezii la realitate.... Daca nu....asta e,move on!
|
||
|
blaa Postat pe 3 Martie 2010 14:54 |
||
| e vorba de aproape 7 luni de cand s-au despartit. ... merci de sfat oricum, il aplic | ||
|
baiat123 Postat pe 3 Martie 2010 18:47 |
||
De la: baiat123, la data 2010-03-03 18:47:40e vorba de aproape 7 luni de cand s-au despartit. ... merci de sfat oricum, il aplic Nu conteaza timpu' de cand s-a despartit de el ....depinde de persoana ...fiecare e asa cum e ....trece mai greu.....ori mai repede !
|
||
|
blaa Postat pe 3 Martie 2010 19:08 |
||
De la: baiat123, la data 2010-03-03 18:47:40e vorba de aproape 7 luni de cand s-au despartit. ... merci de sfat oricum, il aplic uit-o!incearca sa iesi din acest cerc........
|
||
|
just_heaven Postat pe 3 Martie 2010 19:11 |
||
|
pai nu sunt in niciu cerc... ca oricum fac si "altele" dar e vorba de o ambitie de-a mea, poate prosteasca dar e o ambitie O intrebare si gata... indiferenta asta pe care o manifest, la un moment dar voi da un semn de viata: atunci vine intrebarea: sa o invit in oras sau sa o intreb simplu ce face, sau ceva ce n-are legatura? |
||
|
baiat123 Postat pe 3 Martie 2010 19:28 |
||
De la: baiat123, la data 2010-03-03 19:28:43pai nu sunt in niciu cerc... ca oricum fac si "altele" dar e vorba de o ambitie de-a mea, poate prosteasca dar e o ambitie indiferenta atrage intotdeauna.........si apoi urmeaza pasul.......nu direct ci doar sa dai de inteles! |
||
|
just_heaven Postat pe 3 Martie 2010 19:30 |
||
De la: cristinxxx, la data 2010-02-26 10:56:52 Baiat123...fii in primul rand barbat ! Sfatul meu , pana-si clarifica ea sentimentele tu nu pierde vremea ...trageti-o ,cu ea fireste, si-a ta va fi !!Iti jur... nu totul se rezuma la sex, iar dk vr sa fii alturi de ia nu uita k se poate intoarece orcand la fostu mai ales k el are un "avantaj": e ranit iar femeilor le place sa simta k sunt indispensabile............asa k u decizi
|
||
|
iulia_eu Postat pe 4 Martie 2010 10:49 |
||
De la: iulia_eu, la data 2010-03-04 10:49:38De la: cristinxxx, la data 2010-02-26 10:56:52 Baiat123...fii in primul rand barbat ! Sfatul meu , pana-si clarifica ea sentimentele tu nu pierde vremea ...trageti-o ,cu ea fireste, si-a ta va fi !!Iti jur... ... cam asa este ... as adauga ca ai avut ghinionul sa gasesti chiar una plecata cu sorcova ... ... sint sigur ca nu te uiti pe unde trebuie ... daca cauti ceva serios in care se investesti(casatorie) ... ca de curvistine e plina romania ... nu o sa iti ajunga 10 vieti sa le astepti pe toate ... |
||
|
marco918 Postat pe 4 Martie 2010 10:58 |
||
te inteleg f b. cam aceeasi situatie ma incearca si pe mine...eu in schimb astept de 2 luni o schimbare si vad k nu vine. asa k am renuntat...sau cel putin incerc sa renunt la sentimentele p care le am si sa trec mai departe.un sfat: nu lasa timpul sa treaca asa...vei suferi mai tarziu...oricum,poate vei avea noroc
|
||
|
klaudyk Postat pe 4 Martie 2010 11:00 |
||
De la: baiat123, la data 2010-03-03 14:18:28merci.. mi-ai mai dat putina incredere in mine. Eu zic sa mergi pe varianta mesaje si telefoane, e bine ca te-ai vazut mai des cu ea, pt ca i-ai dat ocazia sa te cunoasca nitel sa vada ce pierde, insa rezuma-te la telefoane(nu prea multe, 2 pe sapt) si un sms tot mai rar, aici e si ideea de ceva indiferenta de care daca dai dovada ai avea de castigat, cunosc cazuri in care nu au mai dat nici un semn, a sunat cealalta persoana cand s-a hotarat, uneori deciziile drastice dau rezultate mai bune, nici sa te umilesti sa arati ca o placi si ai face orice si sa o lasi doar sa te tina de rezerva, eventual sa se foloseasca de tine... Cand vorbesti cu ea intreab-o ce face etc si daca tot spui ca e receptiva doar la iesiri, am inteles ca tot ati iesit, nu o mai invita, gata, s-ar putea sa fii cel care o scoate la plimbare si in restaurante... |
||
|
oana84onutza Postat pe 10 Martie 2010 17:50 |
||
|
Va intalniti de 2 ori, refuza orice apropiere, iar la a treia intalnire te anunta deja ca exista un fost care, de fapt, nu e chiar un fost din moment ce da fuga la el cand are o buba sa-l bandajeze. Mergand pe ideea ca e adevarat accidentul si nu l-a scos din vreo carte, cel putin pentru mine... indiferenta ei din aceste momente imi suna foarte clar a "poate te plictisesti si ma lasi in pace". Este adevarat ca suntem mai sensibile, dar tot asa de bine este adevarat ca de nu ne place cineva, nici nu dam doi bani pe el. DACA ai fi fost macar pe lista de asteptare, un telefon sau un raspuns pe fuga la un sms tot ti-l dadea. Ca doar nu sta 24 din 24 de ore la capataiul fostului si-i citeste povesti. |
||
|
rashela Postat pe 10 Martie 2010 18:26 |
||
De la: baiat123, la data 2010-02-26 10:42:48salut.. am nevoie de ajutorul vostru. o sa incerc sa povestesc cat mai scurt.ce pot sa-ti spun ai si tu rabdare nu o stresa cu mesaje telefoane etc.timpul le va rezolva pe toate nu cred ca il va accepta pe fostul doar nu la lasat degeaba a avut ea un motiv de nu a mai ramas cu el ai rabdare va veni ea la tine si ai mai multa incredere in tine
|
||
|
kudika143709 Postat pe 14 Martie 2010 10:44 |
||
De la: baiat123, la data 2010-02-26 10:42:48salut.. am nevoie de ajutorul vostru. o sa incerc sa povestesc cat mai scurt. daca deja a trecut jumate de an , despartirea a fost urata si inca se mai gandeste la o posibila impacare nu vad sa ai prea multe sanse.. incearca sa-i ramai doar un amic si renunta sa te atasezi de ea pana cand isi clarifica treburile.. esti barbat, fii mai orgolios !! |
||
|
yogeolove Postat pe 16 Martie 2010 21:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa ii atrag atentia | 10 | De la: matzu_2005 3 Februarie 2011 05:57 |
| Ritm de viata . | 21 | De la: kudika162205 8 Aprilie 2010 20:14 |
| mama suparata din cauza fiului | 41 | De la: AnotherWay 14 Octombrie 2010 15:15 |
|
|
||
| Dai o relatie de 4 ani pe un nou venit? | 20 | De la: DYAY 30 Iunie 2010 08:58 |
| E posibil sa il iubesc? | 74 | De la: elfuletz5 10 Iunie 2009 08:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.