Mai multe
| P.S: daca vrei sa faci un gest romantic,zi-mi mie ca am eu in cap multe ;)) | ||
|
Corina1205 Postat pe 20 Martie 2010 09:07 |
||
|---|---|---|
|
Curios...EA te iubeste 100%, dar de tine nu ai spus nimic...o iubesti? Nu prea pare, daca ai inselat-o. Asta e rasplata ei ca a avut rabdare cu tine si ca te iubeste asa cum esti tu? |
||
|
kudika005015 Postat pe 20 Martie 2010 09:19 |
||
| cu siguranta este o gelozie la tine!!!!!!!!! doar ca e cam absurda, nu te supara! cand iti spune ca a mai facut-o si pe asta, si pe cealalta..etc, nu trebuie sa o simti ca pe un pumnal in inima, caci senzatiile cu un alt partener sunt diferite! Iti pot impartasi si eu din experienta-mi! Ma plictisisem de prietenul meu, si poate si el, dar nu mi-a spus-o niciodata si asa m-am aruncat in bratele unui barbat insurat care credeam eu, atunci, la moment, ca imi va aduce multe schimbari.....adica el obisnuit doar cu nevasta, eu doar cu prietenul meu, si poate voi aduce sarea si piperul in relatia mea si in relatia barbatului insurat.... De aici DRAMA! Cel insurat s-a aprins, prietenul meu a simtit ca ceva nu e k! Deci? Despartirea de prietenul meu, foarte greu ce-i drept caci trebuia sa ne casatorim..... si cuplarea cu cel insurat care tot a insistat, pana cand a si divortat lasand si copil si nevasta si tot.... Am inceput o relatie mai serioasa, el iubindu-ma nebuneste, iar eu? Eu mi-am dat seama in timp ca nu, doar ca ma simt bine in anumite momente, dar am inceput sa fiu geloasa, in mintea mea, pe toate relatiile care le-a avut inainte de a se fi casatorit si chiar pe fosta-i nevasta. Astfel, in mintea mea tot timpul exista chestia asta si de aceea nu cred ca-l voi putea iubi. Ma apuca uneori o stare de nervi, interioara bineinteles, si am ajuns doar sa-l vreau mai departe de mine, dar nu pot sa-i spun, caci eu i-am distrus viata de familie, recunosc, si acum ar fi pentru el un dezastru..... Si pentru ce toate astea? Pentru niste partide de sex... nu pentru dragoste, pentru o ambitie....nu pentru o dorinta! Constat cu stupoare ca nu e ceea ce-mi doresc si sentimentul de vinovatie e crunt! Deci, vezi daca o iubesti sau doar partidele de sex sunt tari! A iubi inseamna foarte mult, incearca sa delimitezi! | ||
|
|
||
|
kroitorua79 Postat pe 20 Martie 2010 09:23 |
||
|
sint convins ca ea ma iubeste 100 la 100 dar tu cat de mult o iubesti? daca spui ca ai inselat-o ar trebui sa traiesti prezentul si sa nu te gandesti la trecut daca ai citit vreodata povestea drobul de sare scrisa de ion creanga, poti sa intelegi multe lucruri e cel mai bun exemplu |
||
|
MIKHA35 Postat pe 20 Martie 2010 09:34 |
||
De la: valivieru96, la data 2010-03-05 14:11:42Atunci sa-i spele vasele ca poate o fi primul Dar cand le speli sa fii gol si cu un sortulet de bucatarie(curat bineinteles)
|
||
|
lucia12 Postat pe 20 Martie 2010 09:37 |
||
| ok, baietii au relatii o suta inainte sa fie cu ''aleasa'' baietu e ca ''nou'' tot timpul dar fata, wc public! | ||
|
nimicnimicnimic Postat pe 20 Martie 2010 09:39 |
||
| In general femeile care au avut multe relatii cauta iubire,nu sex...Pare ciudat,dar asa e.Deci nu te da peste cap sa-i arati "trucuri" noi,ci arata-i dragoste sincera,de fapt ea asta vrea... | ||
|
Alina_Ml Postat pe 20 Martie 2010 09:42 |
||
De la: just_heaven, la data 2010-03-05 14:00:56De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta. Un singur lucru pot sa iti spun,nu exista trecut,nu exista viitor,exista doar prezent!!! Restul sper sa intelegi,sper ca esti un om inteligent..... |
||
|
leia71 Postat pe 20 Martie 2010 09:45 |
||
nu stiu daca esti dus cu capul dar sigur ai un complex. asta nu inseamna sa ai intr-o oarecare parte si tu putina dreptate. DAR, daca spui si esti sigur ca te iubeste nu vad care este problema ta. experientele pe care le-a avut este problema ei daca nu a fost cu tine. acum tu esti invidios ca ea a avut 20 si tu numai 3? daca totul este bine in relatia voastra de ce vrei sa strici totul? traieste momentul si considera ca experienta anterioara este un ATU in relatia voastra. sa auzim de bine.
|
||
|
dvb26ro Postat pe 20 Martie 2010 09:51 |
||
|
Cred si eu ca se simte prost, a intrat intr-o competitie (mai mult sau mai putin imaginara, din moment ce ea il iubeste si presupun ca se simte bine cu el) dar nu cu ea, ci cu cei 20 de fosti. E intr-un fel de razboi de guerilla in care nu-si vede adversarul si e tot timpul cu un pas in urma lui. Si fiindca nu isi cunoaste adversarul tinde sa-l supraestimeze, mai ales ca, luate la un loc, calitatile tuturor fostilor par sa formeze barbatul perfect. Eu unul m-as hazarda sa scot cumva competitia la lumina, sa-i pun niste "fete" si sa ma lamuresc cumde ea s-a oprit tocmai la mine. Ca o paranteza, e posibil ca sa fi avut ghinion, dar 20 de relatii mi se pare cam mult ca ea sa-si de seama ce vrea de fapt de la un barbat, si de la viata in general, sau sa invete sa vada cand cineva cauta sa profite de ea. |
||
|
kudika148519 Postat pe 20 Martie 2010 09:57 |
||
Sfatul meu e sa incerci sa fii tu,nu sa te gandesti la nu stiu ce chestii originale ca s-o impresionezi,fii tu asta e original!!
|
||
|
why_M3 Postat pe 20 Martie 2010 09:58 |
||
| eu cred ca depinde ce vrei de la acesata relatie.ce vrei sa zici atunci cind afirmi ca ea are mai multa experienta decit tine?in privinta sexului?......dar,intr-o relatie de dragoste si respect se mai pune problema asta?daca te iubeste si o iubesti la rindul tau,din toate pctele de vedere,nu cred ca trebuie sa intrati in competitie,in ceea ce priveste experienta......ia lucrurile asa cum vin si lasa viata sa gurga lin.daca va stresati amindoi,gindindu-va ca nu va satisfaceti placerile la cel mai inalt nivel,n-o s iasa nimic din ceea ce afirmi ca va doriti........fiti naturali si lasati trecutul in urma......succes..... | ||
|
kudika089552 Postat pe 20 Martie 2010 09:58 |
||
| eu cred ca depinde ce vrei de la acesata relatie.ce vrei sa zici atunci cind afirmi ca ea are mai multa experienta decit tine?in privinta sexului?......dar,intr-o relatie de dragoste si respect se mai pune problema asta?daca te iubeste si o iubesti la rindul tau,din toate pctele de vedere,nu cred ca trebuie sa intrati in competitie,in ceea ce priveste experienta......ia lucrurile asa cum vin si lasa viata sa gurga lin.daca va stresati amindoi,gindindu-va ca nu va satisfaceti placerile la cel mai inalt nivel,n-o s iasa nimic din ceea ce afirmi ca va doriti........fiti naturali si lasati trecutul in urma......succes..... | ||
|
kudika089552 Postat pe 20 Martie 2010 09:58 |
||
nu esti dus cu capul esti dus cu pluta
|
||
|
yumy Postat pe 20 Martie 2010 10:01 |
||
daca i-ar fi fost bine...nu se adunau atatea..relatii...nu mai schimba partenerii...asta in cazul in care nu a fost ea parasita...nu prea vad legatura intre numarul de relatii anterioare si faptul ca se poate simti foarte bine cu tine....
|
||
|
annemmone Postat pe 20 Martie 2010 10:07 |
||
| nu esti dus cu capul si trebuie sa intelegi ca experintele sexuale sint de fiecare data altfel. faptul ca a mai facut cite ceva e un lucru bun. sexul cu virgine e cel mai prost. ai ocazia sa faci sex bun si sa te bucuri de el, ca eu cred ca asta conteaza cel mai mult. ideea ta, pe care nu ai mentionat-o, dar o banuiesc eu, ca ea te compara cu ceilalti si nu iesi bine din comparatie, e gresita. cind iubesti, nu compari pe nimeni cu nimic. si daca ai parte si de aceste sentimente plus experinta in sex, esti al naibii de norocos. n-o mai insela, nu faci decit sa cobori stacheta pentru tine. adica e ca si cind te-ai duce sa maninci la macdonalds, cind ai bucatar cu studii la paris in casa.. faci cum vrei, dar nu se merita.. | ||
|
kudika120283 Postat pe 20 Martie 2010 10:07 |
||
| :D pai....omule,pt inceput daca ceri sfaturile unor femei si mai spui si ca ai inselat-o....nu t astepta sa fie vreuna impartiala...se simt ranite deci....nu t astepta la sfaturi bune d la multe dintre ele...in al 2 lea rand daca ai inselat-o....inseamna ca pe undeva a meritat.in al 3 lea rand gresala nu e a ta,e a ei pt ca regula d baza,principala sau cum vrei sa ii zici este:ORICE AR FI SA NU II POVESTESTI FOSTEI/FOSTULUI FOSTELE RELATII!!!pt ca asta va face din relatia voastra o chestia d dragul d a fi,eu consider ca o femeie daca este femeie adevarata trebuie sa aiba o urma fina de mister...secrete aveti amandoi(nu exista om fara macar un secret)...si inca ceva:cati ani are iubita ta?daca are sub 28-30 stai linistit ca nu a avut atatea relatii..femeile&barbatii fac uneori acelas lucru=se lauda cu muuuultee relatii fictive pt ca vor sa surprinda persoana de langa el/ea dar in 99%din cazuri acele relatii nu au existat vreodata.incearca sa iti dai frau liber,lasa complexele,prinde ocazia cand sunteti singuri acasa,pune o muzica mai alerta,bea 3litri de energizant(daca e cazul=)) desi nu e sfatuiesc)si apoi incepe si fati de cap cu ea(in pat,p masa,scaun in cada si oriunde altundeva mai vrei u).exista posibilitatea ca ea sa incerce sa isi joace rolul in continuare dar o sa o vezi daca te uiiti atent daca a mai facut asa ceva...iar daca da....incearca sa aduci de fiecare data cand ajungi cu ea in pat ceva nou si o sa te ajute.iar cu inselatul....nu rezolvi nimic ba chiar,daca vb in somn si faci gresala sa ii strigi numele celei cu care ai inselat-o o sa dormi p pres...de fapt niciodata femeia nu o sa iti poata spune ce vrea...de ce??simplu-nici ea nu are cea mai vaga idee.ce-i drept daca esti mai tanar ca ea exista posibilitatea ca ea sa nu fi avut vreo copilari atat de stralucita,iar experienta(la capitolul SEX)nu are!!poate sa fi avut 500000 de relatii inainte ca oricum ca tine nu e nimeni.de asta e cu tine acum...asa ca fa-ti de cap in relatie si o sa fie BINE!!!! sper ca ceea ce am scris te va ajuta;stiu ca o sa existe pers care o sa ma contrazica in privinta celor scrise mai sus.dar acele pers sunt superficiale si nu iti inteleg problema...PS: sa nu ceri NICIODATA sfaturi prietenilor... | ||
|
vioutzu Postat pe 20 Martie 2010 10:26 |
||
|
1) Daca esti absolut sigur ca te iubeste, nu stiu ce rost are sa dezgropi mortii: nu cred ca cineva e atit de dus cu pluta ca sa-si iubeasca partenerul pentru numarul mare al relatiilor anterioare pe care le-a avut 2) Imi pare rau pentru tine ca ai dat cu piciorul unei persoane care te iubeste , inselind-o: deci , DA, ITI POTI DA PALME ....MUUULTE PALME 3) Inainte de a-ti face complexe de genul asta , ar fi trebuit sa iti dai seama , ca pentru femei , nu e asa important sa ' marchezi' (cu alte cuvinte noi nu traim cu lista in mina , bifind cu satisfactie inca un partener incercat si parasit)!!! Ce naiba, e concurs care cu citi ati umblat, sau conteaza sa va intelegeti bine si relatia sa mearga !?!? Problema voastra, a barbatilor, in general, este ca faceti din orice o competitie!!! 4)Alta chestiune pe care nu o inteleg , este de ce vrei tu musai sa fi original? Nu ti-ai pus problema ca sunt lucruri pe care poti sa le faci de mii de ori , si in continuare sa-ti produca placere? 5) Nu ti-ai pus niciodata problema , ca relatiile tale, alea putine, s-ar putea sa-ti fi dat tie experienta mai multa decit prietenei tale cele 20 de relatii? Tragind linie si adunind , ti-ai cautat nod in papura!! Daca relatia voastra mai are vreo sansa , eu zic sa te relaxezi , si sa te concentrezi asupra lucrurilor bune ca vi se intimpla!!! Eu zic sa nu cauti necazuri daca nu ai ! bafta |
||
|
kudika024427 Postat pe 20 Martie 2010 10:26 |
||
| Stii care e problema ta?Ca orice baiat nu suportzi gandul ca stie mai multe decat tine(din motivul relatziilor anterioare).Tu vrei sa o impresionezi cu ceva in schimb ia a facut lucrul respectiv ma rog am dat un ex. Eu zic sa te linistesti si satzi vezi de relatzie daca ea te iubeste in fond ce mai conteaza?Cspul sus si mergi inainte.Bafta | ||
|
dulce_giulya Postat pe 20 Martie 2010 10:27 |
||
| Indiferent de cate realatii a avut inainte fiecare relatie fie ea si numai de natura sexuala e diferita. Dar atunci cand iubesti relatia pe care o ai cu persoana respectiva e unica. Daca o iubesti si tu cum te iubeste ea nu-ti mai bate capul cu tot felul de tampenii, traieste-ti iubirea. Si ce daca are mai multa experienta ca tine, bucura-te de fiecare moment petrecut cu ea.Complexul asta de inferioritate nu te ajuta deloc, e numai in capul tau si faptul ca ai inselat-o a fost o prostie din partea ta.Nu experientele sexuale conteaza ci dragostea pe care nu prea o mai gasesti in zillele noastre. Asa ca iubitiva mult! | ||
|
kudika057143 Postat pe 20 Martie 2010 10:29 |
||
|
Doresti o relatie serioasa cu ea??? Ea te iubeste - o spui tu, dar tu o iubesti?? Spui ca a avut destule relatii inainte - dar s-a oprit la tine. De ce? Este posibil sa fi persoana perfecta in realtia de cuplu? Uita trecutul ca sa poti trai prezentul si sa poti visa la viitor. Toate cele bune. Inca ceva - multe relatii anterioare nu inseamna - NESERIOS/A - cunosc multe "cu fustele pana la pamant si cu gulerul inchis la gat - uhuu ce palmares au?!?!? |
||
|
Fer10 Postat pe 20 Martie 2010 10:44 |
||
| Ai inselat-o si toata lumea vrei sa te felicite si sa te consoleze?? Sa-ti zica nu-i nimic daca o iubesti..ei bine nu e asa! | ||
|
krina_av Postat pe 20 Martie 2010 10:47 |
||
|
in primul rand cred ca trebuie sa aflii parerea ei despre cum se simte cu tine...chiar daca sunt chestii care le-a mai facut cu altii.....daca te iubeste cum zici inseamna ca nu conteaza ce a fost inainte TU ESTI UNIC! sentimentele sunt de multe ori mult mai importante! si sincer ,fara a te supar,cred ca este un pic deplasat din partea ei sa iti zica unele chestii care le-a mai facut.si eu sunt sincera cu iubitul meu(chiar mi-sa intamplat dupa o discutie mai serioasa despre copil,el inca nu este pregatit,sa il insel si sa ii si spun!dar m-a iertat pt ca si-a dat seama ca el m-a impins sprea asta si nebunia de moment).insa nu i-am povestit niciodata cum a fost cu altul desi am mai avut 2 relatii inainte de a fi cu el,stie chestii asa generale. INSA POT SA ITI SPUN CA NIMENI NU A FOST SI NICI NU VA FI CA EL.......ATAT IN VIATA DE ZI CU ZI CAT SI IN PAT! SI EL STIE ASTA! relatia noastra e de 6 ani iar de 8 luni eu sunt in germania si el in romania,ne-am vazut doar la sarbatori cand am fost in tara,dar iubirea noastra e mai puternica decat niciodata.si am gait un mod foarte interesant de a face dragoste chiar daca nu fizic...pe camera web! DECI CAND IUBESTI FACI ORICE PENTRU PERSOANA DE LANGA TINE CA SA II ARATI CA ESTE SPECIALA! cred ca iubita ta ar trebui sa iti de-a mai des dovezi de iubire si sa iti spuna cat de bine e cu tine si ca nimeni nu a facut-o sa se simta cum o faci tu! ASA CA IUBITI-VA MULT,SI LASA DEOPARTE COMPLEXELE CA NU ISI AU LOCUL INTR-O IUBIRE ADEVARATA! VA DORESC DIN SUFLET TOT BINELE! |
||
|
cat_83 Postat pe 20 Martie 2010 10:47 |
||
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta. dak ea stie mai multe,nu cred k asta ar fi o problema.e bn k stie cineva ,si faptul k ai inselat-o desi ea te iubeste mult,nu cred k ar fi o scuza pt faptul k ea este mai experimentata ,din partea ta este o gresala enorma,nu stiu cum mai sta cu tine,sincer
|
||
|
Diana_Dy Postat pe 20 Martie 2010 10:56 |
||
| Nu cred ca ai facut rau ca ti-ai deschis sufletul.Cumva trb sa te descarci.Nush ce sa-ti zic si eu am patit cam la fel,pr meu e mult mai experimentat decat mine.Cred ca ar trb sa ignori chestiile astea si daca o iubesti fa in asa fel incat sa fiti amandoi fericiti.Timpul le rezolva pe toate,ai sa vezi;) | ||
|
athy Postat pe 20 Martie 2010 11:15 |
||
| Daca te simti prost ca ai inselat-o,fa cumva sa te revansezi fata de ea ca sa nu te mai mustre constinta.Si faptul ca a avut mai multi parteneri este un lucru bun intr-un sens pt ca asa isi poate da seama ca u esti mai diferit si s-a oprit la u pt ca meriti.Cred ca esti un baiat ok daca ai avut doar 3 partenere,nu trb sa-ti fie rusine de asta!:* | ||
|
athy Postat pe 20 Martie 2010 11:18 |
||
| de fapt nu inteleg ce vrei de la ea,nu trebuie sa te simti complexat de faptul ca ea a avut mai multe relatii si incearca sa fii original, nu te tot gandi si nu mai cantari lucrurile frumoase, pe care vrei sa le pui in practica,gandindu-te ca ea a avut parte de ele,acest lucru dauneaza relatiei.As vrea sa iti dau un sfat:urmeaza-ti glasul inimii si lasa-te in voia dragostei nu cauta raspunsuri la intrebari nepuse,nu cerceta trecutul,traieste prezentul cu intensitate maxima,fiecare relatie e unica,nu se compara cu alta,e ceva sublim si se traieste cu intensitate,bafta | ||
|
kudika012217 Postat pe 20 Martie 2010 11:26 |
||
|
Eu aveam complexe de inferioritate cand l-am cunoscut pe logodnicul meu .. dar din cauza varstei.. pt ca diferenta e mare (la fel si experienta), iar eu ma simteam "mica" .. Dar cum ca de 6 luni locuim impruena, mi-a cam trecut coplexul asta de inferioritate, pentru ca am inteles ca orice ar fi facut fostele lui prietene, chiar daca si eu fac acelasi lucru, il fac total diferit .. adica fiecare are un fel de a face, de a zice... deci fiecare e diferit! In consecinta, chiar daca faci acelasi lucru, "e o experienta noua" pt ca tu esti un partener nou pt ea! si daca nu ma crezi, gandeste-te cum faci o prajitura ce o face mama ... urmezi reteta cu exactitate, dar niciodata nu iti va iesi cum ii iese mamei... Bafta in continuare, si sper sa depasesti "mica ta problema" !
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 20 Martie 2010 11:33 |
||
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta. e da...hai ca asta e buna nu ai de ce sa fii inferior..crezii ca tu daca ai fi in locu ei ea s+ar simti inferioara? poate ai de invatat din experientelei ei si te perfectionezi dar na..ca baiat ai orgoliu..dar oricum daca tinetii unu la altu e ok pt ca..ea fiind trecuta prin mai multe stie cum sa te abordeze si poate ca...stie sa obtina ce vrea:)) asha ca staii relax..:)) |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 20 Martie 2010 11:54 |
||
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta. Cand ai sa mai cresti ai sa stii ca tot ce conteaza este calitatea nu cantitatea in relatii.Profita de experienta ei si lasa orgoliul la o parte, invata de la ea daca ai ce.Chiar daca a trecut prin mai multe relatii ca tine ce te face sa crezi ca a invatat prea mult din ele?Altii nu invata mai nimic toata viata , trec prin viata ca gasca prin apa. |
||
|
Postat pe 20 Martie 2010 12:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutor | 13 | De la: Sabrina_Nede 5 Decembrie 2009 14:01 |
| iubire sau obsesie?? | 46 | De la: kudika414141 22 Iulie 2011 14:24 |
| Cum sa-ti faci prieteni si sa iti cunosti jumatatea la o petrecere? | 1 | De la: mariana_ivascu_mari 28 Noiembrie 2012 14:50 |
|
|
||
| ce sa fac? | 38 | De la: kudika066906 9 Septembrie 2009 23:52 |
| despre cutremur | 164 | De la: geo_sh 27 Aprilie 2009 20:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.