Setari Cookie-uri

Sunt eu dus cu capul?

De la: vioutzu, la data 2010-03-20 10:26:07:D pai....omule,pt inceput daca ceri sfaturile unor femei si mai spui si ca ai inselat-o....nu t astepta sa fie vreuna impartiala...se simt ranite deci....nu t astepta la sfaturi bune d la multe dintre ele...in al 2 lea rand daca ai inselat-o....inseamna ca pe undeva a meritat.in al 3 lea rand gresala nu e a ta,e a ei pt ca regula d baza,principala sau cum vrei sa ii zici este:ORICE AR FI SA NU II POVESTESTI FOSTEI/FOSTULUI FOSTELE RELATII!!!pt ca asta va face din relatia voastra o chestia d dragul d a fi,eu consider ca o femeie daca este femeie adevarata trebuie sa aiba o urma fina de mister...secrete aveti amandoi(nu exista om fara macar un secret)...si inca ceva:cati ani are iubita ta?daca are sub 28-30 stai linistit ca nu a avut atatea relatii..femeile&barbatii fac uneori acelas lucru=se lauda cu muuuultee relatii fictive pt ca vor sa surprinda persoana de langa el/ea dar in 99%din cazuri acele relatii nu au existat vreodata.incearca sa iti dai frau liber,lasa complexele,prinde ocazia cand sunteti singuri acasa,pune o muzica mai alerta,bea 3litri de energizant(daca e cazul=)) desi nu e sfatuiesc)si apoi incepe si fati de cap cu ea(in pat,p masa,scaun in cada si oriunde altundeva mai vrei u).exista posibilitatea ca ea sa incerce sa isi joace rolul in continuare dar o sa o vezi daca te uiiti atent daca a mai facut asa ceva...iar daca da....incearca sa aduci de fiecare data cand ajungi cu ea in pat ceva nou si o sa te ajute.iar cu inselatul....nu rezolvi nimic ba chiar,daca vb in somn si faci gresala sa ii strigi numele celei cu care ai inselat-o o sa dormi p pres...de fapt niciodata femeia nu o sa iti poata spune ce vrea...de ce??simplu-nici ea nu are cea mai vaga idee.ce-i drept daca esti mai tanar ca ea exista posibilitatea ca ea sa nu fi avut vreo copilari atat de stralucita,iar experienta(la capitolul SEX)nu are!!poate sa fi avut 500000 de relatii inainte ca oricum ca tine nu e nimeni.de asta e cu tine acum...asa ca fa-ti de cap in relatie si o sa fie BINE!!!! sper ca ceea ce am scris te va ajuta;stiu ca o sa existe pers care o sa ma contrazica in privinta celor scrise mai sus.dar acele pers sunt superficiale si nu iti inteleg problema...PS: sa nu ceri NICIODATA sfaturi prietenilor...

yeah, yeah, listen to this guy!
cati ani ai, pustiulica? sfaturile tale se potrivesc poate la taclalele cu colegii din curtea liceului, dar nu aici
daniella_s
Postat pe 20 Martie 2010 12:21
Sunt in aceasi caz doar pe parte inversa, sunt ce cu mai multe experienta cica . Desi lucrurile care mi le ofera el iubirea, tandretea ... si toate lucrurile simple sunt de 100 de ori mai impostante decit toate cele oferite de cei 20 sau mai multe experiente acumulate pina acum pentru ca este presarata cu condimentul IUBIREA !!! Si acest lucru este peste , cu mult peste toate cele "multe" experiente de pina acum .

in intimitate totul se invata impreuna, fiecare sentiment este altfel...si parte magica este ca IUBIREA electrizeaza totul, si devine TOTUL UNIC ....

eu ti-asi recomanda sa nu te mai gandesti la ce a fost ( trecutul ramine asa, nu poti modifica) rau iti faci doar tie cu gandurile negre provocate. TRAIESTE PREZENTUL ....ca si cum ar fii ultima zii pe care o mai ai de trait.

Probabil ea nu si a pus problema ca tu ai fii mai putin experimentat decit ea, si nu cred ca ti-a reprosat asta vrodata ( dar posibil sa gresesc si eu ) , si inselatul...daca ti-a fost bine treaba ta, dar nu a fost corect fata de ea. Ea de te iubeste 100 % va trece si peste asta. Secretul relatiilor bune este comunicarea si sinceritatea ... ar fii mai bine sa fii mai sincer, si discutati va temerile. Totul se poate discuta si orice problema se poate rezolva.

Daca si tu o iubesti , iubeste o din toata fiinta ta, si nu ti ma otravii viata cu toate gandurile inutile. Este importanta nu cantitatea unor relatii ci CALITATEA lor, spun eu.

IUBITIVA ASTA E CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE LUMEA ASTA .... restul e minuscul pe linga aces sentiment nobil.

Sper ca vei alege un sfat benefic pentru tine :) si sa i mult noroc in ce vei alege.

Have a good day
Arctik76
Postat pe 20 Martie 2010 12:40
aaa..uitasem sa adaug. Eu am incheiat relatia ..probabil cu parere de rau pentru ca il iubesc sincer. Gandurile necontrolate pot face deseori multa rutate , chiar foarte multa rautate... si nu stiu daca exact asta vrei .... sa termini relatia cu ea . sau daca da..nu ti mai fa ganduri :)

BAFTA
Arctik76
Postat pe 20 Martie 2010 12:42
NU ESTI DELOC DUS CU CAPUL. DEFAPT CE TE DERANJEAZA?FAPTUL CA A AVUT MAI MULTE RELATII DECAT TINE?CA SA NU FII CU CAPUL,TRB SA TRECI PESTE ASPECTUL ASTA SI SA TE CONCENTREZI ASUPRA VIITORULUI
kudika134566
Postat pe 20 Martie 2010 12:48
Eu pot sa-mi spun pararea din prisma prietenei tale si din experienta proprie. Si eu am avut mai multe relatii decat iubitul meu si da, s-a simtit si el la inceput un pic...complexat sa zicem. Dar pentru mine nu mai are nicio importanta trecutul, pentru ca il iubesc si pentru ca el este cel mai bun din toti cu care am fost pana la el. Privind in urma chiar pot sa spun ca am pierdut timpul aiurea... Pe langa asta, unor femei le plac barbatii mai neexperimentati sau mai timizi:) Acuma.. cu inselatul.. nu stiu ce sa zic. Nu stiu daca asta e calea de rezolvare a problemelor intr-un cuplu, desi nu mi se pare ca ai probleme:) Eu zic sa fii mai sigur pe tine si sa nu te mai gandesti atata la trecutul iubitei. Esti barbat, ce naiba? Femeile sunt cele care isi pierd timpul cu intrebarile! Poate e mai bine ca a avut multe relatii. De-acum le-a incercat pe toate si stie ce vrea de la un barbat. Si daca pe tine te iubeste, inseamna ca n-o mai intereseaza altii. Eu asa gandesc. Succes!
ride_it1
Postat pe 20 Martie 2010 12:56
nu-ti mai fa probleme , fiecare relatie este diferita de cea anterioara
sm_miky67
Postat pe 20 Martie 2010 13:00
Buna!am citit problema ta....ai facut un rau enorm k ai inselat-o...dar dak vr s fie bn dc nu inerci in fiekre zi ceva...nu cont k a mai facut chestia aia ...important e ku s ii trezesti alte sentimente...de ex ai da-i floare chiar dak nu e o okzie speciala,maine invit-o l o cina,poimaine pregateste o seara romantica...si tot asa...surprinde-o mereu...c dak a mai incerkt asta...important e k nu a incekt cu u....
death_butterfly
Postat pe 20 Martie 2010 13:08
sincer mai bine nu faceai acel lucru sa o inseli......mai bine m-ai asteptai un timp si vedeai ce se intampla...nu trebuie recurs la chestii de astea
kurama_alexa_hiei
Postat pe 20 Martie 2010 13:11
gandeste-te k oamenii si dorintele se schimba .. nu conteaza ca avut mai multe relatii .. poa sa fi avut sute de relatii dar gandeste-te k exista un motiv pt care nu se mai afla in acele relatii si e cu tine! .. asta poate pt k tine la tine si ii place cum esti tu cu ea... oricarei femei ii place sa ii acorzi atentie si sa o rasfetzi..poate sa o surprinzi din cand in cand cu ceva.... d ex... intr-o dim sa te duci la ea din senin cu o floare sau.... ceva... si sa ii zici k o iubesti.... sau cand te duci la ea acasa sa ascunzi o scrisorica mica.. incare sa scrii tu ce vrei tu....si ea sa o gaseasca dupa ce pleci ... sau nu stiu.. ce simti..... atunci cand simtii fara sa te mai inhibi.... pt k dak tu simti asta si ea simte asta...si crede-am k nu te ajuta....
nu stiu cum e prietena ta .. si ce caracter are...dar ce ti-am zis eu e valabil in general la femei... oricat d reci sau sensibile ar fi... fi acolo pt ea.. cand are un proiect sau un examen... arata-i k o sustii si k esti mandru d ea at cand ii reuseste ceva... si scoateti din cap ..relatiile ei...... pt k gandindu-te tu..ii aduci aminte si ei..si o intorci mereu in acele relatii p care le-a avut... se zice k atunci cand vrei sa uiti p cineva....sa il mentionezi cat mai putin.... asa k nush.... take care.. si fi mai concentrat p ea p VOI nu p fostele ei relatiii care NU MAI EXISTA.
kudika099279
Postat pe 20 Martie 2010 13:15
cat despre inselat..... nu mai conteaza.. ce e facut e un facut... faptul k iti pare rau.. si k nu ai mai face-o e ok. dar ai grija sa nu afle ea..si sa nu se mai repete ... BAFTA!
kudika099279
Postat pe 20 Martie 2010 13:16
vaai da nu trebuia sa inseli si tu
kudika075442
Postat pe 20 Martie 2010 13:26
Si apoi..in dragoste trebuie sa fie o colaborare..nu care detine controlul..deci sa nu te simti complexat.
kudika075442
Postat pe 20 Martie 2010 13:35
Eu cred ca asa s-ar simti mai toti barbatii in situatia ta. barbatii adeseori vor sa fie lideri intr-o relatie, sa imresionaze, si daca te deranjeaza faptul ca iubita ta a experimentat deja mai tot, nu trebuia sa te indragostesti de ea, ci sa cauti si tu una mai cuminte
Inga77
Postat pe 20 Martie 2010 13:45
OFFFFF...UITE PAREREA MEA........CITESTE-O SI VEI INTELEGE EXACT CE PROBLEMA POTI AVEA

sentimentul acela de "inferioritate" este de fapt o stare aiurea k nu ai fost tu primul in viata ei....dak erai tu primul si o invatati tu pe ea anumite lucruri,atunci te simteai "cocos" ...in fond barbatii sunt vesnic nemultumiti..dak are experienta ai inselat-o,dak nu avea experienta,iar o inselai..deci cum s-o dai..tot nu e bine....dak fata te iubeste 100% cum ziceai,inseamna k simti k se simte bine cu tine...si atunci ce sunt temerile astea ale tale?deci nu esti inferior in niciun caz
yssa1987
Postat pe 20 Martie 2010 13:46
floris099006
Postat pe 20 Martie 2010 14:03
Dragul meu, un lucru este absolut sigur: tu nu esti dus cu capul! In al doilea rand, partenera ta cred ca ori nu te iubeste cu adevarat ci se joaca, aici avand sigur o minte bolnava(!), ori e puerila ( putina minte, ca sa zic asa...) . Imi permit sa spun asta pentru ca in viata facem diverse lucruri de "N" ori! Dar niciodata nu va fi la fel!!! Nu exista situatii identice, ci similare. In special cand se vorbeste de sex, nici cu acelasi partener nu e la fel de fiecare data (in aceeasi pozitie). Deci, hai sa fim seriosi! Tu cauti sa aduci un aer de prospetime in relatie iar ea iti taie tot elanul... Minciunile sunt facute ca sa eviti ce e mai rau: poate sa se prefaca, de dragul tau, ca nu a mai facut nu stiu ce...si daca ar fi sa numaram cate relatii a avut, macar o pozitie noua pe relatie, nu stiu ce ti-ai mai putea inventa. Nu o lua drept o rautate, dar sexul nu inseamna executarea cu precizie a unui exercitiu de gimnastica. Daca ai inteles ultima fraza, m-as bucura pentru tine. Asa ai intelege multe si nu ai mai fi complexat. Cred ca dansa ar trebui sa faca un examen de constiinta in fata ta, sau eventual un control psihologic.... Cu bine!
iulia777
Postat pe 20 Martie 2010 14:08
fiecare iubire e unica in felul ei...exista iubiri din care nu ai ce sa mai inveti pt k deja au atins punctul maxim....
Am sa iti spun doar ceva...faptul ca te are langa ea dupa atatea experiente inseamna ceva.insemna ca ea te iubesteasa cum esti.N-ar trebui sa te simti inferior...
Iubitul meu este olandez...alta civilizatie...alta lume...stii cum am invatat sa traiesc langa el??
poi...asa...atata vreme cat esti langa un rege poarta-te ca o regina...asa k asta ar trebui sa faci si tu...
Atata vreme cat esti langa regina poarta-te ca un rege si lasa complexele ...a...intelegeam sa fii complexat daca ea nu te iubea...
dar atat vreme cat ea te iubeste...fii demn de ceea ce ai...
asa ca...poarta-te ca un rege...
va urez succes si multe fericiri
ah...si nu uita ...putine au ramas persoanele care iubesc cu adevarat ...asa ca...nu o pierde.
Nu ai nimik cu capul stai linistit...doar traieste-ti iubirea...pur si simplu.Se spune ca iubirea e ca un fluture...nu stii niciodata cand vine de unde vine...iar cand pleaca nu stii niciodata incotro se duce...
Fiti fericiti...si lasa complexele deoparte.te asigur ca atunci knd ceva o sa o nemultumeasca cu siguranta ai sa afli de la ea.asa ca...daca te iubeste nu-ti bate capul...doar traieste...

barbie78
Postat pe 20 Martie 2010 14:10
oki..nu am citit toate raspunsurile care ti s-au dat, unele au fost buna, altele rele probabil, dar parerea mea este sa fii tu..cum poti sa ii spui, sub forma de repros, unei persoane la care se presupune ca tii ca ai mai experimentat nush ce cu altii de 10 ori??mi se pare ciudat, mai ales ca pentru femei stiu ca sentimentele sunt cele care conteaza.
ideea e: fata a procedat gresit ca ti-a spus, tu ai procedat gresit ca ai inselat. ar fi bine sa o luati de la inceput, sa stii ca i-ai spus adevarul si ea sa incerce sa nu mai faca observatii sau mai stiu eu ce, si sa te invete si pe tine anumite chestii.poate asa o sa devina mult mai fun si pt ea..si clar o sa fie actul sexual mai interesant.spor la treaba si sper sa fiti ok, daca tineti mult unul la celalalt orice se rezolva.
kudika049536
Postat pe 20 Martie 2010 14:40
De la: pasienta, la data 2010-03-20 07:55:08Totul se intampla cand nu ai incredere in propria persoana.
Comparatiile pe care le faci nu te ajuta cu nimic, iar daca faptul ca partenera ta a avut mai multe relatii de cat tine si toate s-au terminat si pentru ea au fost tot atatea esecuri.
Daca vrei sa fii pus pe lista celorlalti si sa fii pe locul 21, relatii terminate, poti continua ca nu mai este mult.
Analizeaza-ti bine comportamentul ,puneti ordine in ganduri si dupa un timp de ragaz vezi ce iti ofera viata.
Bine ca va iubiti 100% si sti, simti acest lucru.
Aveti temelia, doar lucrati mai departe si veti reusi.
Barbatul prin toti porii vrea sa fie el primul.
Stii unde poti sa fii tu primul?
In a ramanane alaturi de aceasta fata.Faptul ca a terminat atatea relatii a fost un ghinion si pentru ea.
Ea cauta pana va gasi, iar tu vrei sa fii acela care sa o dezamageasca din nou.
Toti avem ceva diferit de oferit, lupta se da in ring ci nu cu partenera.
Fii tu, asa cum esti si impacate cu tine, iubire ai si e cel mai de pret lucru din lume!
Mergi la ea cu flori si spunei ce ai spus pe forum., cu curaj
Incepi pri ai spune,-- vreau sa-ti spun ceva, dar sa nu te superi, si dupa ce iti raspunde ca vrea sa stie si nu se supara, spune-i.
O sa vezi cat de bine te vei simtii.
Iar ea o sa inteleaga temerile tale.
Mergi inainte cu pers. aceasta si lasa prostiile. Fii original in alte lucruri , depinde de a merge cu ea in fiecare saptamana la plimbare, si deja poti fii diferit de altii sau mai stiu eu ce.
Te las si sa-ti fie bine
Cu intelegere fata de tine!
delixa
Postat pe 20 Martie 2010 14:53
hmmm...imi place cum ai comentat insa daca m-as afla in postura d-soarei nush cum as reactiona...probabil nu prea bn...

De la: pasienta, la data 2010-03-20 07:55:08Totul se intampla cand nu ai incredere in propria persoana.
Comparatiile pe care le faci nu te ajuta cu nimic, iar daca faptul ca partenera ta a avut mai multe relatii de cat tine si toate s-au terminat si pentru ea au fost tot atatea esecuri.
Daca vrei sa fii pus pe lista celorlalti si sa fii pe locul 21, relatii terminate, poti continua ca nu mai este mult.
Analizeaza-ti bine comportamentul ,puneti ordine in ganduri si dupa un timp de ragaz vezi ce iti ofera viata.
Bine ca va iubiti 100% si sti, simti acest lucru.
Aveti temelia, doar lucrati mai departe si veti reusi.
Barbatul prin toti porii vrea sa fie el primul.
Stii unde poti sa fii tu primul?
In a ramanane alaturi de aceasta fata.Faptul ca a terminat atatea relatii a fost un ghinion si pentru ea.
Ea cauta pana va gasi, iar tu vrei sa fii acela care sa o dezamageasca din nou.
Toti avem ceva diferit de oferit, lupta se da in ring ci nu cu partenera.
Fii tu, asa cum esti si impacate cu tine, iubire ai si e cel mai de pret lucru din lume!
Mergi la ea cu flori si spunei ce ai spus pe forum., cu curaj
Incepi pri ai spune,-- vreau sa-ti spun ceva, dar sa nu te superi, si dupa ce iti raspunde ca vrea sa stie si nu se supara, spune-i.
O sa vezi cat de bine te vei simtii.
Iar ea o sa inteleaga temerile tale.
Mergi inainte cu pers. aceasta si lasa prostiile. Fii original in alte lucruri , depinde de a merge cu ea in fiecare saptamana la plimbare, si deja poti fii diferit de altii sau mai stiu eu ce.
Te las si sa-ti fie bine
Cu intelegere fata de tine!
delixa
Postat pe 20 Martie 2010 14:54
pfff ma abtin sa comentez .... ma duc sa spal vasele
Bleifuss
Postat pe 20 Martie 2010 14:56
uite, eu sunt cam in aceeasi situatie, dar invers. eu=fata(10 parteneri), el=prietenul meu(1 partener, adica eu). El stie despre mine ca am avut si alte 'puncte de vedere' si il simt cateodata ca e gelos sau are o vaga nemultumire despre asta, dar nu a facut niciodata mare tam-tam despre asta, dimpotriva, discutam si avem pareri. El este foarte relaxat si sigur pe el si asta mi place. In cazul tau exista 2 variante posibile:
1.Daca tu vei continua asa, cu paranoia asta despre cati a avut si in cate pozitii a facut-o o vei pierde, datorita nesigurantei tale si a obsesiei tale pt trecutul ei.
2.In schimb, daca te detasezi de gandurile negre si 'perverse' pe care le ai, si te vei concentra asupra prezentului care reprezinta relatia voastra, va fi bine

Totusi ai inselat-o, ceea ce mi se pare pueril din partea ta, nu trebuie sa alegi solutii extreme pentru a iesi din impas. Trebuie sa vb cu domnisoara ta, chiar daca ti-ar fi frica de un rezultat negativ, cum ar fi despartirea, asta este, nu a fost sa fie si scapi de obsesie. Si mai cred ca inseland-o, ai incercat sa o pedepsesti pt relatiile ei 'nenumarate'.....pueril, ma repet, pentru ca ti-ai facut mai mult rau tie nu ei. Aici ai verificat zicala aia cu groapa altuia, sapand-o ai cazut chiar tu in ea. Ti-ai dat o lectie singur.

Obsesiile astea nu sunt sanatoase.
Si sa-ti mai marturisesc un lucru. Eu, cea cu "n" parteneri, sunt geloasa pe cele pe care prietenul meu doar le-a pupat(sunt STUPIDA,stiu!), bineinteles nu-i spun eu lui asta ca rade de mine.(Stie ca sunt geloasa pe trecutul lui care e zero in parteneri de sex si rade, asta arata ca, trecutul lui nu inseamna nimic pt el, de ce ar insemna ceva pt mine sau pt tine?) Gelozia tb controlata, in caz contrar te subjuga si uiti sa te bucuri de cel de langa tine si de prezent.
Sper sa-ti treaca....dar am indoieli. Poate ne scrii ce mai complotezi.
giia
Postat pe 20 Martie 2010 15:33
TAMPITULE...NU O MAI INSELA! DACA E CU TINE INSEAMNA CA SIMTE CEVA PT TINE! ASA FACETI VOI TOT TIMPUL BAIETII CU COMPLEXELE VOATRE CU TOT! O DA-TI IN BARA
k_anda20
Postat pe 20 Martie 2010 15:42
nu esti dusm enormal sa simti asta, dar trebuie sa stii ca nu trebuie sa vii cu ceva nou,e deajuns sa fii tu imsuti,sidaca te iubeste inseamna ce e bine sa fii tu insuti in continuare,chai daca e posibil sa fii facut anumite lucruri nu le+a facut cu tine si paote e mai bine cu tine dacat cu altii.......................ar fi cayul sa discutati problema asta,vei vedea ca mai sunt lucruri pe acre nu le+a facut
si daca o intrebi cred ca ti le va spune
succes
kudika125113
Postat pe 20 Martie 2010 16:01
In dragoste e ca in poezia lui Eminescu, in "Glossa" ma refer si anume toate-s noi si vechi sunt toate. Nu conteaza experientele ci partenerul si sentimentele pe care le ai fata de acea persoana.

Singur poti sa iti dai seama de asta, doar ai avut 3 relatii si ele difera, nu? Pe toate banuiesc ca le-ai iubit dar in moduri si intensitati diferite.

Sfatul meu ar fi sa nu uiti ca e vorba de iubita ta si de relatia pe care o ai cu ea, nu de o competitie. Plus ca, poate suferi de sindromul tipic masculin (no ofense) you think too much. Multa dragoste iti doresc, fii spontan si iubeste-o asa cum simti!

Pax,

Julya
bbjulya
Postat pe 20 Martie 2010 16:06
...care cap?...
freakbabe
Postat pe 20 Martie 2010 16:15
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta.

Problema e ca ea are o experienta mult mai mare decat mine (a se citi a avut vreo douazeci de relatii pana acum, zice ea, eu personal cred ca sunt ceva mai multe. Prin comparatie, eu am avut 3 inainte de ea). Si chestia asta ma tine intr-un complex de inferioritate continuu fiindca imi este imposibil sa fiu si eu original cu ceva. Tot ce-mi trece prin cap ea deja a facut.

Am incercat sa ignor, dar ma roade continuu. Incercand sa scap de senzatia asta am inselat-o, dar lucrurile nu s-au imbunatatit deloc, dimpotriva, imi vine sa-mi trag palme ca am facut-o.

Nici macar nu stiu de ce scriu mesajul acesta. Sunt eu dus cu capul ca ma simt inferior?

amice esti idiot!
agora
Postat pe 20 Martie 2010 17:54
Ti-am citit mesajul,si cateva raspunsuri ce ti-au fost date (n-am avut rabdarea necesara ca sa iau tot topicul si sa-l rasfoiesc putin...)
manatwork,uite,mie una,nu mi se mai pare ceva tabu in a insela,dar nici frumos,evident.
Daca tu ai facut niste eforturi pentru a-i atrage atentia,ti s-a raspuns ca deja a trecut prin asta?Adica,chiar asta ti-a zis?
Ma-ndoiesc..
Ma rog.
Ideea mea e sa traiesti sentimental aceasta relatia,la nivel emotional;atunci se vor schimba multe,altfel va evolua relatia ta cu respectiva persoana..
Las-o sa te cunoasca,si lasa-te cunoscut!Vei vedea schimbari,in timp..

Si..LE IT BE !!!

Sper sa citesti raspunsul meu...poate iti va ajuta,in vreun fel sau altul...

O seara faina!
vss
Postat pe 20 Martie 2010 18:38
Aaa,da!
Nu esti dus cu capu`,ci esti doar putin "disperat" pentru ca nu stii cum sa-i mai atragi atentia...

Nu uita: cheia e la tine!
vss
Postat pe 20 Martie 2010 18:40
..nu esti dus cu capul ,dar cel mai bine ar fi sa faci exact ceea ce simti si daca ea te face fericit ,bucurate de ce -ti ofera...o relatie in doi nu trebuie privita ca o intrecere ci ca o implinire
ARTA
Postat pe 20 Martie 2010 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mai ceva ca in telenovele 7 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:35
Fosta studenta - profesor 55 De la: kudika483935 16 Decembrie 2021 15:47
iubire sau obisnuinta? 11 De la: anuzza 28 Septembrie 2010 15:41
olla 25 De la: anamaria_brunetik 10 Septembrie 2009 16:52
Este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp? 315 De la: kudika437209 9 Ianuarie 2012 23:53