Setari Cookie-uri

Sunt eu dus cu capul?

De la: Bleifuss, la data 2010-03-20 14:56:56pfff ma abtin sa comentez .... ma duc sa spal vasele

Lukkiana13
Postat pe 20 Martie 2010 19:17
dak u esti sg k ea are mai multe experiente decat u,,si sa nu`ti fi spus asta doar sa nu para intr`un fel fata de tn,,,,asta nu inseamna ca trebuie sa te simti inferior fata de ea,,,,citeste carti,,reviste (eu stiu care sa te ajute intr`un fel sau altu sa`i arati u ce stii,,,fii tu,,indrazneste,,,stii ma gandeam dak ea nu cumva a facut ea primul pas sa te insele si u sa te agiti degeaba dar nu stiu asa k nu zik nik,,,faptul k ai inselat`o nu a fost k,,,ia gandeste`te poate este doar in imaginatia ta acest lukru,,,si ea sa niki sa observe lipsa de exp,,in anumite chestii,,si tot aiki te agiti degeaba,,pana la urma dak exista iubire intre voi,,,probleme de genul k ea sau el are mai multa exp,,,nu exista,,niki nu se pune problema..asa k ai grij de tn de iubirea ta
kudika135755
Postat pe 20 Martie 2010 19:29
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta.

Problema e ca ea are o experienta mult mai mare decat mine (a se citi a avut vreo douazeci de relatii pana acum, zice ea, eu personal cred ca sunt ceva mai multe. Prin comparatie, eu am avut 3 inainte de ea). Si chestia asta ma tine intr-un complex de inferioritate continuu fiindca imi este imposibil sa fiu si eu original cu ceva. Tot ce-mi trece prin cap ea deja a facut.

Am incercat sa ignor, dar ma roade continuu. Incercand sa scap de senzatia asta am inselat-o, dar lucrurile nu s-au imbunatatit deloc, dimpotriva, imi vine sa-mi trag palme ca am facut-o.

Nici macar nu stiu de ce scriu mesajul acesta. Sunt eu dus cu capul ca ma simt inferior?

Pai tu ai incredere in tine ca si barbat,in veleitatile tale de mascul?
Daca macar unul din cei cu care a fost era barbatul potrivit pentru ea,s-ar fii oprit la el sa fii sigur de asta...incearca sa discuti cu ea sincer,sa-i spui ce te framanta..daca nu poti atunci macar stii un lucru cert:nu a ramas cu ceilalti fiindca nici unul nu era cea ce isi dorea(scuze,tu ai avut alte relatii...daca totul era ok..ai fi fost acum impreuna cu ex-a)
Sa fii fericit!
kudika127477
Postat pe 20 Martie 2010 20:24
PAREREA MEA E CA...nu conteaza cate experiente a avut inainte de tine.....si nici cum au fost....conteaza experienta ei cu tine.....inferior ar trebui sa te simti pentru ca ai gandit--ce ai gandit...nicidecum pentru ca tu stii ca ai mai putine experiente decat ea!!
andreea_n_x
Postat pe 20 Martie 2010 21:18
nu e important cate relatii a avut ea sau tu... fiecare dintre noi avem un trecut. fa-o sa se simta speciala, unica si mai ales renunta la complexe. nu faci altceva decat s-o indepartezi de tine, sa-i para rau ca ti-a marturisit cate ceva din trecutul ei.
crezi ca daca era multumita de vreuna dintre fostele relatii, mai era cu tine acum?
puneti-va in practica fanteziile, fiti deschisi unul fata de celalalt, creati-va experienta voastra, numai a voastra. traiti-va iubirea fara complexe, inhibitii si totul va fi bine
elena_heaven
Postat pe 20 Martie 2010 21:26
Mnoh mai frate...e ea tampita! zau...adica tu incerci sa aduci o tenta de originalitate in relatie si ea are aere de mare experimentata.Dupa mine tu esti chiar ok,adica ce faci tu e demn de admiratie,incerci sa'ti salvezi relatia si nu toti barbatii ar face asta.Si stai chill,tre sa'ti vina tie vreo idee,ceva ce ea nu a mai incercat pana acum Take care bye
crystyna_crystynutza
Postat pe 20 Martie 2010 22:03
http://www.richptc.com/index.php?ref=anca82
Cel mai simplu mod simplu sa faci bani!!!
Stai max. 10 minute pe zi in fata calculatorului !
Trebuie doar sa incerci ! Nu te costa nimic ! E pe bune !
Da copy paste si faci bani incepand de la 6$ pe zi gratis apoi register te inregistrezi si dai click uri
tii 30 sec cate un site pt 1 $ mai simplu nu se poate.
Oferta (bonusuri, beneficii): faci bani doar cu un click pe zi ce trece din ce in ce mai multi.
stresul
Postat pe 20 Martie 2010 23:55
Te-o iubi ea pe tine 100%, dar tu o iubesti pe ea? Si gandeste-te foarte bine cand iti dai raspunsul asta. Tine cont si de simplul fapt ca nu te simti confortabil in preajma ei. Chiar nu stiu, din propia experienta, cum poti sa iubesti pe cineva care nu te lasa sa fi "tu'. Think about it!
bittersweet14
Postat pe 21 Martie 2010 00:17
In primul rand e aiurea sa fii sigur de iubirea 100% a cuiva. In al doilea rand ar trebui sa-ti dea gandit numarul cam mare de relatii si de aici si experienta bogata.
Prin urmare daca ar exista iubire adevarata nu ar trebui sa suferi de complexe, asa ca ai grija pe cine iubesti si mai ales la cine te iubeste 100%.
snoopy2010
Postat pe 21 Martie 2010 10:59
Buna ziua.Orice om are orgolii, principii si demnitate in viata,voi se pare ca nu.Asta nu e iubire.Traiasca distractia, nu-i asa?
Oneday1303
Postat pe 21 Martie 2010 11:40
incearca sa ignori faptul ca ea a avut 20 de relatii,pt k doar asa o sa poti avea o relatie normala si nu te vei simti inferior
si prietenul meu a avut vreo 10 relatii si eu nici una si ignor faptul k a avut atatea, important e k esti cu ea acum si nu conteza ce a fost in trecut
caty_kittyyy_yahoo_com
Postat pe 21 Martie 2010 13:56
...daca EA se lauda ca a avut o caruta de foste relatii...ori e imatura, ori are o "problema", ori minte. O femeie adevarata si care a invatat ceva din relatiile pierdute, nu (se) dezvaluie astfel...
Sau poate de-aia are atatea ..foste relatii: la fiecare noua relatie... povestea despre fostul/fostii...

Si un raspuns asa..pentru linistea ta:
gandeste-te ca Ea este rezultatul "slefuirii" tuturor inaintasilor ...
si deci ar cam trebui sa le multumesti ca au facu din EA..femeia visurilor tale. Daca nu erau ei ..?
EKaterina
Postat pe 21 Martie 2010 14:36
DA! CATEGORIC,ESTI DUUUUUUUS RAU!
kudika024631
Postat pe 21 Martie 2010 16:38
Cat despre ''dezvaluirile'' ei ,nu stiu ce sa zic,cred ca e si mai dusa!!!
Daca te face sa te simti inferior pentru asta ,ar fi bine sa o schimbi!
kudika024631
Postat pe 21 Martie 2010 16:41
nu am ce sa mai spun..; au spus fetele tot ce trebuia spus, chiar totul si ai face bine sa tii seama;
cel mai important este ca nu trebuie sa arati ce este in mintea ta, framanta-te, opreste-te si ia o atitudine normala, caci fetele, femeile se simt tari cand el se simte inferior; stare asta nu e buna intr-o relatie; poarta-te ca si cum experienta ei n-are nici o importanta , decat in a face lucrurile bune impreuna, si nu in a va masura ...ce ? exact aceasta framantare nu trebuie ea sa o stie..; raspunde-i : " ei si ce? cu mine e altfel... ; daca acum esti cu mine, inseamna ca eu sunt cel mai bun, relatiile dinainte te-au ajutat sa vezi mai bine si sa intelegi unele lucruri", si trateaza totul cu indiferenta, fii cel de pana acum, fii romantic, nu incerca sa vada ca faci astfel de eforturi ca sa fii mai bun ca ceilalti, ci ca le faci pentru ca asa esti tu.
uite ca tot am zis ceva pana la urma...
Liliana_41
Postat pe 21 Martie 2010 17:04
eu cred ca e doar o chestia,un gand pe care ti l-ai bagat fortat in cap.eu cred ca ea daca te iubeste asa cum spui tu, sigur e foarte incantata de fiecare surpriza si fiecare alegere pe care tu o faci.incearca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la faptul ca tu esti inferior"din lipsa de experienta".cu alte cuvinte traieste clipa si nu lasa gandurile sa'ti puna stapanire pe propria viata!
kudika145680
Postat pe 21 Martie 2010 22:01
De la: valivieru96, la data 2010-03-05 14:11:42Atunci sa-i spele vasele ca poate o fi primul
gyly
Postat pe 22 Martie 2010 07:20
De la: miss_darine, la data 2010-03-05 14:13:53
De la: valivieru96, la data 2010-03-05 14:11:42Atunci sa-i spele vasele ca poate o fi primul

uite asta da experientza

SAU FA-I SI TU UN SEX ORAL POATE ASA ESTI PRIMUL...........DACA NU ............FA-I UN ORAL CALUMEA...............SI DACA NU...........CE MAI CONTEAZA TOTUS CRED CA-I MAI BINE SA STIE CE SA FACA DECIT TU SA-TI DORESTI CEVA SI EA SA NU STIE..................SI TU SA-TI FIE JENA SA CERI. ASA CA TINE-O BINE CUMETRE.
gyly
Postat pe 22 Martie 2010 07:27
Parerea mea?
Daca ea reuseste sa te faca sa te simti inferior(avand la activ 20 de relatii)...esti dus cu capul!Sincera sa fiu nu stiu care dintre voi ar trebui sa se simta mai inferior. Insa daca nu reusesti sa treci peste acest "hop" , cred ca cel mai bine ar fi sa vezi partea plina a paharului : atata timp cat dureaza...invata!
AnotherWay
Postat pe 22 Martie 2010 08:03
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta.

Problema e ca ea are o experienta mult mai mare decat mine (a se citi a avut vreo douazeci de relatii pana acum, zice ea, eu personal cred ca sunt ceva mai multe. Prin comparatie, eu am avut 3 inainte de ea). Si chestia asta ma tine intr-un complex de inferioritate continuu fiindca imi este imposibil sa fiu si eu original cu ceva. Tot ce-mi trece prin cap ea deja a facut.

Am incercat sa ignor, dar ma roade continuu. Incercand sa scap de senzatia asta am inselat-o, dar lucrurile nu s-au imbunatatit deloc, dimpotriva, imi vine sa-mi trag palme ca am facut-o.

Nici macar nu stiu de ce scriu mesajul acesta. Sunt eu dus cu capul ca ma simt inferior?

cat esti de naiv....asta conteaza???....ar trebui sa te simti norocos ca esti iubit....ai inselat o si consider ca nu esti demn de dragostea ei. ...ce conteaza trecutul ei?...tu nu ai facut parte din el...ea te iubeste si vede prezentul si viitorul alaturi de tine....si sa ti mai spun ceva...nu conteaza ce faceti in intimitate..important este ca amandoi sa traiti momentul....
catalina69
Postat pe 22 Martie 2010 08:10
Draga mea...am o rugãminte MARE la tine.Scrie romaneºte, dacã vrei sã inþeleagã cineva ceva din comentariul tãu. Nu am sã reuºesc sã inþeleg vreodatã ce e cu scrisul asta stalcit la unii. Mã intreb...unde aþi fost cand la ºcoala se invaþa limba romana?
AnotherWay
Postat pe 22 Martie 2010 08:10
Acum,esti chiar ciudat. Mergi la magazin...ceri paine,primesti paine neagra si te crizezi ca nu ai primit alba. Trebuia sa ceri alba,nu? Doh! Trebuia sa specifici: fetelor va rog sa imi dati raspunsurile pe care le doresc eu! Verdict: ESTI CU CAPU`!
AnotherWay
Postat pe 22 Martie 2010 08:20
De la: freakbabe, la data 2010-03-20 16:15:32...care cap?...

Raspuns: Ala care iti lipseste tie
AnotherWay
Postat pe 22 Martie 2010 08:25
nu esti dus cu capul,dar daca are asa o experienta vasta nu ai sa o surprinzi niciodata cu nimic si nu vei fi fericit ,cauta o alta persoana cu mai putina experienta si vei vedea ca esti un om normal,care vrea sa faca o,femeie fericita dar nu a gasit femeia pe care o merita sau o doreste!bafta!
mimishor957
Postat pe 22 Martie 2010 09:34
ªi dacã lucrurile stau exact invers?!
El este cel cu multã experienþã.
Ea , fãrã. Dimpotrivã, e aproape de zero.
Ea se simte inhibatã,complexatã, din cauza lipsei de experienþã.
Ea îl iubeºte 100%. El... nu se ºtie.
Amândoi sunt timizi.
Ce-i de fãcut?
maja
Postat pe 22 Martie 2010 11:43
Cred ca nu mai exista nimik de spus.....ffff concret raspuns!!! bravo
kudika090855
Postat pe 22 Martie 2010 19:37
daaaa,esti dus rau!!!!!!!!!!!!!!!! nu mai fi paranoic,incearca sa te bucuri de experienta acumulata de ea!esti original facand ce simti,ce conteaza daca ea a mai trait asta cu altcineva???Atata timp cat persoanele sant diferite si senzatiile si sentimentele sunt diferite!
death_dream7
Postat pe 22 Martie 2010 21:24
DIN DIFERITE MOTIVE BARBATII SUNT DUSI CU CAPUL.ORI CA EA E PREA FRUMOASA,ORI ARE O SITUATIE MATERIALA MAI BUNA,ORI STIE SA IUBEASCA CU TOT SUFLETUL...ESTI INTR-O COMPETITIE SAU O IUBESTI SINCER?
deea_geo72
Postat pe 22 Martie 2010 22:40
Nu trebuie sa faci nimic original, trebuie doar sa-i arati cat de mult o iubesti, sa nu o mai inseli, sa comunici cu ea cat de des poti. Probabil ca experientele, prin care a trecut ea, nu au fost chiar toate placute, nu toti au iubit-o asa cum si-ar fi dorit, iubire nu e egal sex, tine minte asta, o femeie se simte iubita printr-o privire, printr-o mangaiere, printr-o floare, prin sentimentele pe care le ai pt ea, nu neaparat prin sex. Gresiti voi barbatii, cand credeti ca doar prin sex, puteti cuceri o femeie.
sorina1972
Postat pe 23 Martie 2010 10:01
...femeile vor,de fapt,...atat de putin...incat barbatii nu ar crede daca li s-ar spune.
EKaterina
Postat pe 23 Martie 2010 14:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubirea dintre 2 persoane de religii diferite 15 De la: bestiutza_relouded 11 Aprilie 2009 12:23
vrea sa se omoare. ce fac? 78 De la: daniella_s 28 Septembrie 2009 18:02
Stiri ciudate ... 51 De la: rashela 12 Februarie 2011 16:03
cum seduci un barbat ? pana unde merg femeile in arta seductiei! 90 De la: kudika007213 20 Mai 2009 19:39
violenta intr-un cuplu.... 19 De la: ania18 12 Noiembrie 2009 17:01