Setari Cookie-uri

Sunt eu dus cu capul?

sincer mii se pare o prostie ca te simti inferior ei doar pentru faptul ca a avut mai multe relatii ca tine...dak te iubeste( si zici ca esti sigur de asta) oare de ce o face?un motiv ti-l ddau eu: a gasit in tine ce nu a gasit in restul...esti ceea ce sia dorit si ce a cautat si nu a gasit pana acum la nimeni....simtete suprerior "trecutului ei" fi tu insuti....dak se chinuie sa aduca tot timpul ceva nou in relatia inseamna k ii pasa si vrea sa nu se termine si sa nu intervina monotonia,vezi jumatatea plina a paharului...tu o iubesti p ea? dak da, o iubesti asa cum este si a ajuns asa datorita trecutului;)...adu ceva nou in relatie ducetiva la munte doar voi 2 plimbativa,comunicati ca e cel mai improtant iubitiva asa cum sunteti si nu te mai gadi la trecutul ei nu are nici o importanta(dak nu avea acest trecut nu mai avea aceleasi gesturi, aceleasi reactii, nu mai era asa spontana etc....si nu mai ajungeai sa te indragostesti de ea)cauta p internet moduri de a scoata monotonia din relatie poate gasesti cateva idei noi si va veti bucura amandoi de ele....bafta si sper ca vei citi mesajul mau si te va ajuta
PS: cauta p site-ul cosmopolitan
kudika026442
Postat pe 25 Martie 2010 12:52
Nu, eu sunt dusa cu capul !
maja
Postat pe 26 Martie 2010 14:09
De ce e ïncadrat acest subiect la IUBIRI IMPOSIBILE???
Un barbat cu experienta asteapta "initiativa" din partea unei femei fara experienta ?
maja
Postat pe 26 Martie 2010 14:40
...ciudat faptul ca tu stii ca esti al 20 lea...sau 20+
Ai intrebat-o tu si ea ti-a raspuns ca he he pai am mai mancat 20 ca tine cel putin ?
Intrebarea asta nu se pune si daca ti se pune e o intrebare la care nu se da raspuns :) Ei bine, e treaba fiecaruia pana la urma cu cati a fost inainte...esti al doilea uneori strica sa stii prea multe...
ocs
Postat pe 27 Martie 2010 17:29
red ca ar trebui sa iti schimbi unghiul si punctul de vedere asupra lucrurilor, faptul ca are experienta considera l ca pe un atu, si inceteaza de a ti mai face complexe de inferioritate, singur iti faci rau si in plus daca relatia merge bine, nu vad de ce cauti problleme
oana84onutza
Postat pe 28 Martie 2010 00:37
AAA inca un aspect, ti-ar fi placut sa iti fi zis ca esti primul cu care face nu stiu ce, cum fac majoritatea, si sa afli din alte guri ca esti al nu stiu catelea? Nu cred... Prin urmare apreciaza-i sinceritatea, poate nu le a facut ea chiar pe toate, insa... e sincera
oana84onutza
Postat pe 28 Martie 2010 00:40
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta.

Problema e ca ea are o experienta mult mai mare decat mine (a se citi a avut vreo douazeci de relatii pana acum, zice ea, eu personal cred ca sunt ceva mai multe. Prin comparatie, eu am avut 3 inainte de ea). Si chestia asta ma tine intr-un complex de inferioritate continuu fiindca imi este imposibil sa fiu si eu original cu ceva. Tot ce-mi trece prin cap ea deja a facut.

Am incercat sa ignor, dar ma roade continuu. Incercand sa scap de senzatia asta am inselat-o, dar lucrurile nu s-au imbunatatit deloc, dimpotriva, imi vine sa-mi trag palme ca am facut-o.

Nici macar nu stiu de ce scriu mesajul acesta. Sunt eu dus cu capul ca ma simt inferior?

Ai dreptate sa te simti aiurea atata timp cat fata a incercat de toate..
..sa inteleg ca fata nu e chiar serioasa si peste un timp scapa si de tine:d..motivul poate fii acesta:(.
cami_goanga10
Postat pe 28 Martie 2010 10:34

Daca ai inselat-o ,nu a i fost deloc original! Daca a simtit asta, nu te mai iubeste 100%.
Trage tu concluzia daca esti dus cu capul pentru ca eu nu pot
kudika144634
Postat pe 28 Martie 2010 12:47
din pacate am si eu un trecut asemanator iubitei tale insa diferenta este k EU ma simt inferioara fata de actualul meu logodnic...din punctul meu de vedere ca fata,a avea mai multi barbati nu e tocmai bine insa din pacate realizezi lucrul asta abia in momentul cand iubesti cu adevarat...nu vreau sa gresesc insa parerea mea este k pe tine,daca ai iubi-o cu adevarat,te-ar durea trecutul ei,iar ea te-ar face sa te simti unic ti-ar demonstra k tot ceea ce faci tu pentru ea o face sa se simta diferit de tot ceea ce a avut ea in trecut...si inca ceva,cand iubesti cu adevarat nu poti atinge alta femeie/alt barbat...
laura010203
Postat pe 28 Martie 2010 20:57
"ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta" ...
Crezi ca intr-o relatie DE DRAGOSTE SAI IUBIRE ... primeaza experienta sexuala si perfoemntele acumulate reciproc, separat si impreuna? Eu cred ca important este sa spui despre cineva ca TE IUBESTE si ca IL IUBESTI, atunci cand ati invatat sa stati unul langa altul ... la bine si la rau ... pentu calitatile si ceea ce sunteti unul pentru altul ... nu pentru SEX ... ala il poti gasi oriunde... iar o prostituata pentru o suma de bani iti spune ca te si iubeste... daca asta este ceea ce cauti defapt.
the_oscar
Postat pe 29 Martie 2010 10:16
Buna,
Nu stiu cu ce sa incep.In primul rand nu trebuia sa o inselipt ca ,cu asta nu ai rezolvat nimic in afara de faptul ca ai tradat-o.Dar daca ai facut atunci trebuie sa decizi pt ca ai doar doua variante:
1. ori lasi toata prostia asta cu sentimentul de "inferioritate", si stai de vorba cu partenera.Ai putea sa aduci vorba de ce anume si-ar dori ea,ce fantezie ar avea ea pe care tu sa-i indeplinesti...sau cine stie?! poate este ceva ce a incercat cu altcineva dar a esuat.In acest caz ai putea sa fii chiar tu "eroul" care reuseste.Poate astfel ai reusi sa scapi de sentimentul de "inferioritate"..."degeaba a facut cu altul , ca tot you are the best.
2. Daca crezi ca nu vei reusi sa scapi de sentimentul asta , mai bine pune punct relatiei cat mai , chiar daca o iubesti,sau mai bine zis tocmai pt ca o iubesti sa o parasesti pt ca nimeni nu merita sa fie inselat/a si mintit/a.
1ANGEL
Postat pe 29 Martie 2010 14:11
Consider ca ati facut o prostie in a va deschide repede unul fata de celalalt, ca te interesezi de trecutul ei, ca ti-a dat prea multe detalii despre trecutul ei. Imi pare rau, dar relatia voastra este sortita pieirii. In plus, daca esti genul care nu poate sta cu o femeie/fata al carui trecut sa nu il stii, ia-ti o fetita de crescut, ia-o de virginica, sa nu te mai simti complexat in vreun fel, iar in acest mod vei avea posibilitatea sa o modelezi cum vrei.
pitikot_manutzu
Postat pe 29 Martie 2010 20:50
ca sa pot sa imi exprim o parere, as avea nevoie sa imi povestesti mai multe despre ea. repet, o parere a mea, nu un sfat de urmat. consider ca, oricum, nimeni nu poate sa dea sfaturi. totul e mult prea personal....asa ca...daca mai esti interesat de subiect, povesteste-mi despre ea: cat ani are ea, cati ani ai tu, cu ce se ocupa ea, cu ce te ocupi tu (as vrea sa inteleg orizontul fiecaruia)...cum v-ati cunoscut..

suna stupid? nu e.
ca sa nu te plictisesti in pat, trebuie sa nu te plictiseasca partenerul in general. creierul este cel care e responsabil de ceea ce simtim si ceea ce gandim ne stimuleaza simturile..
nu pozitia conteaza ci toate gesturile si cuvintele, atingerile, respiratia, mirosul....nu faci gimnastica ci iubesti..nu iubesti cu ...ceva..ci cu ...altceva..

got it?
hai, fii mai vesel si apreciaza-te mai mult...
cristinamei
Postat pe 30 Martie 2010 13:09
NU CONTEAZA NUMARUL relatiilor anterioare,ci faptul ca PE TINE TE IUBESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asta SPUNE TOTUL!!!cAND EXISTA DRAGOSTE,SENZATIILE SUNT CU TOTUL ALTELE decat in relatii bazate exclusiv pe sex...............NU te mai gandi la trecutul tau sau al ei,ci TRAIESTE PREZENTUL,iubirea voastra......Ce a fost in trecut ,acolo va ramane,dar prezentul si viitorul va apartin numai voua.
dcd
Postat pe 1 Aprilie 2010 16:08
Asa am patit si eu...el era incepator si tot timpul imi reprosa chestia asta. si nu a putut trece peste ideea asta si nu a incercat sa mai lupte. Nu a mai tinut cont de sentimente de nimik a abandonat lupta! Akum tu sti cat de tare esti si daca poti sa accepti asta fara sa te mustre constiinta. Dar nu renunta la ceea ce iubesti/Multa bafta
alinna_hd
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:48
De la: manatwork, la data 2010-03-05 13:58:23So... am o relatie si ea ma iubeste 100% - sunt absolut sigur de asta.

Problema e ca ea are o experienta mult mai mare decat mine (a se citi a avut vreo douazeci de relatii pana acum, zice ea, eu personal cred ca sunt ceva mai multe. Prin comparatie, eu am avut 3 inainte de ea). Si chestia asta ma tine intr-un complex de inferioritate continuu fiindca imi este imposibil sa fiu si eu original cu ceva. Tot ce-mi trece prin cap ea deja a facut.

Am incercat sa ignor, dar ma roade continuu. Incercand sa scap de senzatia asta am inselat-o, dar lucrurile nu s-au imbunatatit deloc, dimpotriva, imi vine sa-mi trag palme ca am facut-o.

Nici macar nu stiu de ce scriu mesajul acesta. Sunt eu dus cu capul ca ma simt inferior?

DATA VIITOARE CAND TE SIMTI INFERIOR AI PUTEA SA TE GANDESTI CA NU AI AVUT 20 DE RELATII PENTRU CA NU AI VRUT SA ITI IEI TZEAPA DE 20 DE ORI !!! PENTRU UNII CONTEAZA CALITATEA. :)) (VB SERIOS)
ESTI UNIC, NU TREBUIE SA FII MAI ORIGINAL DE ATAT :*
kudika140346
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:48

Scuza-ma , dar ai probleme mari cu capul. Ce inseamna 20 de relatii fata de 3 ?
Daca ea a avut 20 si este de o varsta cu tine , marea majoritate sunt de scurta durata .Ea putea sa aiba 20 de relatii de o sap[tamana si tu 3 de cate un an , lasa tampeniile astea.Te iubeste , te sustine , incearca sa te faca sa te simti bine ? restul nu mai conteaza.
Pune-ti si tu mintea la contributie , incearca sa o surprinzi , o data si o data o ve-i uimi.Vrei sa-ti dau o idee pe care pun pariu ca nimeni nu i-a mai facut-o .Sunteti intimi ? invata arta masajului erotic , cu siguranta o ve-i impresiona , sunt multe carti pe piata , am eu vreo 10-15 plus cateva dvd-uri cu documentare de acest gen , daca nu le gasesti cauta-ma pe privat si-ti spun pe unde mai ai sanse sa le gasesti.
Lasa prostiile si axeaza-te pe relatie , femeile nu au nevoie de frustrati langa ele ci de barbati care sa le infrumuseteze viata si sa se poata baza pe ei.Daca vrei sa-mi dai datele voastre de nastere iti pot spune si cam ce viitor ai cu ea.
banalulanonim
Postat pe 7 Aprilie 2010 18:57
Fii serios,esti matur.Ori vrei sa faci intrecere cu ea,ori o accepti asa cum e,ori las-o!Dragostea inseamna acceptare si compromis uneori.
SERENA_SOCACIU
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:01

20? . poate si eu sunt dusa cu capul dar....wow....nu e prea mult?
matic888
Postat pe 4 Septembrie 2010 16:42
Si eu care credeam ca ai o problema adevarata .....
___LL___
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:20
Evident ca esti dus cu capul, fiecare relatie este altfel, nu conteaza experienta ei ci conteaza pasiunea ta!!!
Conteaza daca atunci cand esti cu ea pui totul la bataie.....
leia71
Postat pe 22 Octombrie 2010 16:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu romanca ,el tigan 20 De la: ra198708 31 August 2011 19:12
ce locuri mai frecventati pt distractie?? 2 De la: kudika_6509 7 Mai 2012 23:06
Trist. 173 De la: kudika042667 27 Iulie 2019 10:41
Declaratia ta..... 5 De la: mihablonda 4 Mai 2010 23:42
Cum reusesc sa o fac sa-l uite... 34 De la: Indianu11 6 Noiembrie 2010 18:01