Mai multe
De la: kudika029282, la data 2010-03-17 18:42:38De la: scorpio67, la data 2010-03-17 07:42:28capu face capu trage ...ce iti faci tu cu mana ta nimeni nu poate desface doar tu....De la: kitty_krieger, la data 2010-03-16 21:29:45Scorpio: din cauza ca nu-ti pot trimite mesaj privat, ma obligi sa spun asta aici. Daca ai fi asa mare doamna si asa mare caracter cum te dai pe aici, ai inceta cu jignirile de 2 lei. Data viitoare te raportez cu email la kudika cu tot, nu doar din buton (care e apa de ploaie). M-ai inteles?!? Pe tine te iert, ca nu te poti abtine.
|
||
|
Postat pe 18 Martie 2010 07:27 |
||
|---|---|---|
De la: BillieJean, la data 2010-03-16 12:59:49buna ziua! imi cer scuze ca am lipsit si voi toti va dati interesul sa imi raspundeti:) intr-adevar,nu e o situatie placuta,sunt sigura ca pot mai mult..si sunt omul care stie sa iubeasca si asteapta iubire in schimb,nu cadouri sau excursii,sau alte moduri de revansa..probabil ar fimai bine sa ma opresc din toata nebunia asta.pe zi ce trece imi pierd tot mai mult increderea in mine,ma gandesc ca sunt probleme cu mine.in realitate eu nu am nimic,nu sunt o prostanaca..sunt doar slaba acum.dar imi voi reveni:) trebuie sa fie bine.m-am gandit si..cu el sau fara el,nu e la fel.ar fi mai bine fara el.azi voi discuta cu el,ne intalnim,am sa-i zic ce ma doare si ca incheiem colaborarea..prieteneste.sper sa fie ok Am trecut prin ceva asemanator....timp de un an am avut o relatie cu un tip care, atunci cand era in prezenta mea era cel mai dulce si mai minunat. DAR!!!!!.....omul poza intr-un tip foarte ocupat, nu putea sa raspunda la telefoanele mele, mereu in delegatii, nu avea timp de concediu sau plimbari. Cand incepeam sa-mi fac probleme ma calma, zicandu-mi ca mai dureaza putin si o sa fim cei mai fericiti, facea planuri sa ne casatorim, sa ne facem o casa impreuna......etc. In fine, intr-o zi am aflat adevarul.....omul traia viata dubla, avea 2 prietene in acelasi timp. Sfatul meu: daca inima iti este ingreunata si relatia nu te multumeste sufleteste, renunta si mergi mai departe! Cine te iubeste cu adevarat gaseste timpul necesar si pentru tine, oricat de ocupat va fi! Altfel nu merita! Pentru ce sa suferi? Pentru un barbat care te-a trecut pe locul n pe lista priorotatilor? |
||
|
hoppe Postat pe 19 Martie 2010 11:31 |
||
| ai dreptate hoope,totul e posibil..in cazul meu stiu ca nu exista o a doua,el e entuziasmat de niste proiecte,vrea sa faca totul deodata si nu se poate.ne-am intalnit ieri,am discutat..situatia pare sa se fi calmat.oricum,nici eu nu am reactionat ca de obicei,in mod normal as fi fost foarte nervoasa..acum am fost doar indiferenta.ma gandesc la parintii mei..la tata in special.mi-am dat seama ca exista si lucruri mai importante decat sa nu imi raspunda iubitul la telefon | ||
|
|
||
|
BillieJean Postat pe 19 Martie 2010 13:32 |
||
De la: BillieJean, la data 2010-03-19 13:32:09ai dreptate hoope,totul e posibil..in cazul meu stiu ca nu exista o a doua,el e entuziasmat de niste proiecte,vrea sa faca totul deodata si nu se poate.ne-am intalnit ieri,am discutat..situatia pare sa se fi calmat.oricum,nici eu nu am reactionat ca de obicei,in mod normal as fi fost foarte nervoasa..acum am fost doar indiferenta.ma gandesc la parintii mei..la tata in special.mi-am dat seama ca exista si lucruri mai importante decat sa nu imi raspunda iubitul la telefon Vreau sa-ti mai spun doar atat. Sunt o femeie care greu este pacalita, dar tipul asta a jucat aproape perfect. Puteam sa pun mana in foc pentru el, era foarte convingator. Chiar ii plangeam de mila pentru cat de mult munceste. Cand am aflat adevarul, cel mai tare m-a ofticat faptul ca m-a mintit cu atata "naturalete", nu ca s-a terminat povestea. Pur si simplu am avut de-a face cu un mincinos genial! Asa ca.....daca ceva nu este in regula sa fii constienta de faptul ca in cel mai scurt timp o sa ai surprize. Cand iubirea este adevarata, apai este, si nu exista frecusuri si neglijari. Crede-ma pe cuvant, ca stiu ce zic! Daca iubesc vreau sa-mi simt inima usoara, nu sa fiu plina de draci! Nimeni nu merita suferinta ta. Daca te iubeste din tot sufletul sigur o sa simti. Numai tu poti sa hotarasti daca accepti sau nu sa suferi! Bafta |
||
|
hoppe Postat pe 19 Martie 2010 14:44 |
||
Sa stii ca e mai bine sa suferi acum , decat sa suferi de acum inainte......in bine nu se va mai schimba si stii de ce? pentru ca nici macar nu intelege unde greseste, are impresia ca e o toana de a ta....si asa va fi de acum inainte...nu iti irosi timpul ca nu se va schimba nimic....iti spun din propria experienta, am langa mine un astfel de om egoist, si am facut cea mai mare greseala a vietii ca m-am casatorit cu el....trebuia sa reactionez de prima data cand m-am simtit neglijata si tratata urat... acum ma simt de parca am un coleg de camera , pe care sper sa il vad cat mai rar...vreau sa divortez din tot sufletul, sa scap de un astfel de om si sa nu il mai vad niciodata....din afara totul pare perfect dar nu e deloc asa....fi tare acum ca sa nu suferi mai tarziu
|
||
|
Leya24 Postat pe 20 Martie 2010 00:56 |
||
Incearca sa vezi partea plina a paharului, zici ca nu e un zgircit, profita de timpul liber si, de ce nu, de bani, rasfata-te, distreaza-te cu prietenii, astfel incit sa nu-ti para atit de lungi despartirile astea dintre voi, in acelasi timp vei fi mai interesanta pentru el, poate va incepe a se intreba cu ce te ocupi cind nu esti cu el... Sotul meu era si el la fel de ocupat la inceput si-mi tot zicea sa merg si eu cu prietenele mele undeva,sa nu ma plictisesc cind el nu-i, pina cind am inceput intradevar sa ies fara el, de atunci imi acorda mai multa atentie sau, cel putin, se intereseaza mereu ce-am mai facut, unde, cu cine...
|
||
|
Inga77 Postat pe 20 Martie 2010 04:06 |
||
De la: BillieJean, la data 2010-03-19 13:32:09ai dreptate hoope,totul e posibil..in cazul meu stiu ca nu exista o a doua,el e entuziasmat de niste proiecte,vrea sa faca totul deodata si nu se poate.ne-am intalnit ieri,am discutat..situatia pare sa se fi calmat.oricum,nici eu nu am reactionat ca de obicei,in mod normal as fi fost foarte nervoasa..acum am fost doar indiferenta.ma gandesc la parintii mei..la tata in special.mi-am dat seama ca exista si lucruri mai importante decat sa nu imi raspunda iubitul la telefon Da , ai dreptate....cum ar fi sa fi singura si in aceash situatzie tot restul vietzii..... |
||
|
yneedlove Postat pe 21 Martie 2010 09:12 |
||
| yneedlove, nu e cazul sa fii rautacios.trec printr-o perioada foarte aiurea,am scris aici pt ca nu am cu cine vorbi,nu am prieteni aici,parintii mei trec printr-o situatie delicata,prietenului meu nu am ce sa ii zic,el e agitat si ocupat ca intotdeauna.am apelat la forum,ca sa nu ma duc direct la psihiatru.nu am nevoie de oameni care sa ma cocoloseasca sau sa ma bata pe umar si sa-mi zica "lasa ca va fi bine"..am nevoie de oameni care sa se comporte ca niste prieteni..sa-mi zica o parere,sa-mi zica adevarul lor,dar intr-un mod mai..bland | ||
|
BillieJean Postat pe 21 Martie 2010 13:24 |
||
| Nu merita.Am patit si eu ceva asemanator,problemele lui erau o prioritate ale mele nu contau.NEXT...sunt f multi barbati pe pamant | ||
|
hunterr Postat pe 23 Martie 2010 22:21 |
||
ei bine...asta am facut i-am dat liber,ca sa isi rezolve problemele..brusc am devenit foarte importanta..ma trezesc cu mesaje pe telefon,ma suna des,vorbeste altfel decat de obicei..iar eu ii zic doar sa se bucure ca i-am simplificat viata. "nu-i la fel fara tine.." HA! normal ca nu-i la fel.Imi vad de treaba mea si gata povestea.
|
||
|
BillieJean Postat pe 24 Martie 2010 14:11 |
||
|
ma bag si eu putin in seama... am km trecut si eu prin asa ceva ai incercat atunci cand vine sa se cuibareasca la pieptul tau sa il respingi? sa ii spui k ai altceva de facut si ca il vei asculta cand iti vei termina treaba? poate k nu ai treaba si trebuie sa minti...dar stii ce?...dute plimbate, iesi la o cafea cu un vechi prieten, stai in camera ta orice...ascundete putin de el sa vezi cum va reactiona...eu am am procedat... si a functionat... ma simteam neglijata, singura, o idioata, pana cand am inteles k singura vinovata sunt eu..pt k lam pus pe el pe primul loc si eu mam lasat deoparte. de tine si de buna starea ta ar trebui sati pese nu dc face el. fi curajoasa, tu esti singura care poate schimba ceva nu el sau altcineva. spor la treaba. take care
|
||
|
SashmiK Postat pe 25 Martie 2010 09:42 |
||
|
oAMENII DE4 AFACERI SUNT MEREU OCUPATI.bANII SUNT PE PRIMUL LOC IN VIATA LOR CA DEH..SUNT OAMENI DE AFACERI,NU? IA CUTA UN OM MAI SIMPLUT SI MAI MODEST ,CARE SA AIBA SUFLETUL TARE BOGAT SI NU AI SA MAI FII SINGURA.aTUNCI SA NU TE PLANGI ,IN SCHIMB CA NU MAI PRIMESTI CADOURI CA IN VIATA ,PUTINI SUNT CEI CE LE AU PE TOATE
|
||
|
mimishor957 Postat pe 25 Martie 2010 10:20 |
||
De la: SashmiK, la data 2010-03-25 09:42:48ma bag si eu putin in seama... am km trecut si eu prin asa ceva desi eu am vrut sa o inchei o data pt totdeauna,se tine scai de capul meu..dar ce pacat ca am o groaza de invatat,si am baut deja 2 cafele azi si trebuie sa imi scot cainele la plimbare,am avut antrenament si sunt obosita si orice care nu are legatura cu el incep sa ma simt bine,cred ca am sa o continui asa,cu atitudinea asta,nu din orgoliu,dar pt mine.am mai multa incredere in mine acum
|
||
|
BillieJean Postat pe 25 Martie 2010 10:40 |
||
De la: kudika135154, la data 2010-03-25 10:20:30oAMENII DE4 AFACERI SUNT MEREU OCUPATI.bANII SUNT PE PRIMUL LOC IN VIATA LOR CA DEH..SUNT OAMENI DE AFACERI,NU? la 18 ani am avut un iubit,se comporta cu mine de parca eram luna de pe cer. un baiat modest,caruia ii plateam si sucul in oras,care niciodata nu ma putea scoate undeva din acelasi motiv "am datorii,nu am bani" si ce intelegatoare am fost! "lasa ca am eu bani" asa a fost mereu. dupa ce au trecut vreo 4 luni...ma tot presa sa ajungem la sex,ca el ma iubeste si iubirea ar fi completa numai asa.BULLSHIT..cum nu ma atragea extraordinar,am zis mereu nu si la un moment dat,incercand sa ii achit o datorie,s-a comportat ingrozitor...primisem niste bani,dar nu pe cardul meu,pe al unei prietene..nu puteam lua cardul fetei cu mine asa ca trebuia sa scot banii de pe card si sa merg cu ei in alt oras. nesimtitu nu a vrut nici macar sa trimita pe cineva dupa mine,sa ii aduc banii.acolo s-a sfarsit povestea..si dupa jigniri si circ a indraznit sa ma si loveasca. un baiat modest,painea lui Dumnezeu |
||
|
BillieJean Postat pe 25 Martie 2010 10:49 |
||
| Si eu am incercat o relatie de genul acum un an. De 8 martie deja eram satula si ne-am despartit. Diferenta de varsta dintre noi era de 11 ani si am considerat ca in fond nu era ceea ce aveam eu nevoie si ca la o varsta mai inaintata nu mai ai atat de mult de oferit.... Sper sa nu fie si cazul tau... | ||
|
Luciana___ Postat pe 25 Martie 2010 11:00 |
||
| O parere...poate nu ar fi rau sa-ti cauti si tu o ocupatie care sa-ti ia mult timp.Asa nu-l vei mai cauta(si poate o sa-si dea seama in felul asta unde si ce greseste. Nici o femeie nu trebuie sa-si construiasca viata in functie de programul unui barbat.Daca tu esti in stare sa-l apreciezi pe el cu programul pe care il are, da-i ocazia-gasindu-ti o ocupatie care sa-ti placa si care sa-ti rapeasca mult timp-sa-ti arate si el aceasi apreciere. Poate asa vei intelege si tu mai bine modul lui de viata si ceea ce asteapta ell de la tine si invers.Daca nu esti suficient de puternica si construita in asa fel incat sa-l accepti asa sau sa-i arati(fara scandaluri inutile si reprosuri) ce-ti doresti de la el si sa stii cum sa faci asta, mai bine las-o balta...tot acolo ajungeti...si anume la ruptura, pentru ca daca ii mai servesti cateva scandaluri venite din senin e clar ca n-o sa mai vrea el sa fiti impreuna. Iar ca sa stai tu sa-ti storci creierii...MAI BINE NU!!!Viata e frumoasa,traiaste-o asa cum te-ar prinde mai bine pe tine. Fa ceea ce esti capabila sa faci,nu ceea ce crezi ca esti capabila sa faci! Incepe prin a te cunoaste pe tine insati,CUNOASTE-TI FORTELE SI LIMITELE! Mult succes!! | ||
|
shante Postat pe 25 Martie 2010 12:45 |
||
De la: BillieJean, la data 2010-03-25 10:49:52De la: kudika135154, la data 2010-03-25 10:20:30oAMENII DE4 AFACERI SUNT MEREU OCUPATI.bANII SUNT PE PRIMUL LOC IN VIATA LOR CA DEH..SUNT OAMENI DE AFACERI,NU? tineo tot asa draga mea. ai o viata ... fao frumoasa nu o irosi...si sa`ti mai zic un mic secret: BARBATII PUN INTOTDEAUNA CARIERA PE RPIMUL LOC, indiferent cat ai fi tu de desteapata , frumoasa, interesanta, etc... sper k nu`ti acorzi tie nici o vina pt cele intamplate..se comporta asa pt k asa vrea nu din cauza ta. Te imbratisez |
||
|
SashmiK Postat pe 25 Martie 2010 21:30 |
||
|
meeey dar voi nu vedeti in ce lume traim ? nu punem cariera pe primul loc, suntem obligati sa muncim asa ! voi nu vedeti ca mor oamenii de epuizare pe la serviciu ? sau toti lucrati la stat si spargeti usa dupa 8 ore ? deci: ai spus ca uneori isi face loc si timp pentru tine, poate a facut sacrificii sa faca asta, mie tot imi pare ca tine la tine, nu toti pot fi ca tine : plimbat catel si antrenament ! ai putina rabdare, oricum intre timp discuta si cu el problema ta . daca "nu aude" nicicum si nu te asculta atunci ai cu adevarat o problema, ocupat inteleg ,dar lipsa de comunicare e o problema reala si "sashmik" de obicei femeile sunt mai carieriste ca barbatii, las-o cu remarci din astea feministe, barbatii asa femeile asa
|
||
|
northstar Postat pe 27 Martie 2010 11:00 |
||
De la: northstar, la data 2010-03-27 11:00:26meeey dar voi nu vedeti in ce lume traim ? Ai perfecta dreptate femeile da sunt mai carieriste cum zici tu, dar femeile stiu intotdeauna cum sa isi faca intrarea cand apare el in preajma. eu cel putin asa sunt, lupt pentru mine, stiu ce vreau, la fel si el, ocupat cu munk lui. nu zic k nu au fost probleme, poate eu muncesc de 2 ori mai mult k el dar intotdeauna mi-am facut timp pt noi...am discutat tot ce era de discutat si acum e bine, cand intram pe usa serviciul ramane serviciu si din punctul meu de vedere si din al lui. dar degeaba lupta ea singura dak el nu e dispus sa o faca. Zic doar sa nu se agate de un fir de ata care nu exista. take care:* |
||
|
SashmiK Postat pe 27 Martie 2010 16:26 |
||
|
pai da, ca de obicei , cheia era comunicarea :) bafta si sa fii iubita |
||
|
northstar Postat pe 27 Martie 2010 18:50 |
||
De la: northstar, la data 2010-03-27 11:00:26meeey dar voi nu vedeti in ce lume traim ? eu sunt suficient de intelegatoare,sunt constienta ca e oamenii trebuie sa munceasca. faptul ca imi plimb cainele e doar o relaxare pt mine,antrenamentul e munca grea,performanta nu se face batand din palme..si pe langa toate astea invat in draci pt admiterea la o facultate grea.intr-adevar,nu toti pot fi ca mine..si asa cum eu imi sacrificam din timp pt el si eram oricand dispusa sa ii ascult problemele si proiectele..voiam acelasi lucru din partea lui.nu i-am cerut imposibilul,am vrut doar sa priceapa ca nu de cadouri am nevoie,ci de el. deocamdata l-am lasat sa isi rezolve problemele si observ ca acum are timp sa discute cu mine..asa ca unde era problema? |
||
|
BillieJean Postat pe 27 Martie 2010 18:53 |
||
nu stiu care e problema, dar stiu ca una este sa discuti si alta sa presezi pe cineva
|
||
|
northstar Postat pe 27 Martie 2010 19:20 |
||
De la: northstar, la data 2010-03-27 19:20:33nu stiu care e problema, dar stiu ca una este sa discuti si alta sa presezi pe cineva tocmai,ca nu l-am presat..nu am vrut niciodata sa il incarc cu problemele mele,care in comparatie cu ale lui mi s-au parut mereu nesemnificative..doar ca la un moment dat m-am saturat sa fie mereu asa.repet,nu cer imposibilul,nu-s absurda.am observat doar ca de cand am luat atitudine,si-a schimbat si el comportamentul |
||
|
BillieJean Postat pe 27 Martie 2010 23:54 |
||
|
atunci bravo, ai procedat intelept , sper sa mearga bine intre voi |
||
|
northstar Postat pe 28 Martie 2010 00:03 |
||
merci..si imi cer scuze daca am parut iritata din cum am scris. tata se comporta in continuare ca un pustan de liceu cu Denisa lui,isi trimit mesaje si mi-e frica sa nu afle mama.orice discutie cu tata e inutila si ma simt frustrata
|
||
|
BillieJean Postat pe 28 Martie 2010 00:10 |
||
| Ei,bine,Billie Jean,nu cred sa fii o proasta,ba chiar dimpotriva,cred ca EL e cel prost si nu obsearva ca trece viata pe langa el si el e ocupat numai de el,cred ca numai el are de pierdut daca nu_l aduci inapoi de acolo din ceata alba unde-i dus de nu vede ce se intampla cu VOI.Ar fi bine sa-i faci o surpriza,cand il prinzi asa mai liber,leaga-l la gura daca-i cazul si nu-l lasa pana nu i-ai spus ce ai pe suflet!Asta se poate si in circumstante mai romantice,sa nu-i faci impresia ca ti-ai pierdut mintile...dar nu lasa sa treaca timpul asa,iar daca nu vrea sa se schimbe,doare,nu doare,trebuie lasat... | ||
|
andjoli Postat pe 28 Martie 2010 12:48 |
||
Buna tuturor si La Multi Ani floricelelor:* m-a sunat minunatul de dimineata sa-mi ureze toate alea,sunt si eu o floare mica..si mi-a zis ca intr-o ora e la mine:-S pana azi am tot cautat motive sa nu ies..azi in schimb nu m-a lasat sa mai zic nimic,vine si gata.wish me luck
|
||
|
BillieJean Postat pe 28 Martie 2010 13:26 |
||
|
te inteleg..sa stii.ca si eu sunt in cazul tau...asa ma simt si eu.. INUTIL uneori o sa te ajut..o sa iti dau un raspuns...acum nu pot.pt ca sunt la munca..dar.. te am in vedere.. o zi buna |
||
|
danick Postat pe 28 Martie 2010 13:43 |
||
la multi ani:Xam citit toate comentariile de la bun inceput si imi pare rau ca treci prin asta dar....fi calma si optimista:Xorikm sper sa ai o zi minunata si sa te bucuri de ea:X
|
||
|
nazelmas Postat pe 28 Martie 2010 16:01 |
||
| Am trecut si eu prin asa ceva ,era judecator f ocupat ,pe primul plan erau doar problemele lui,pana mi-am dat seama ca era si insurat si cu 3-4 iubite ,atunci i-am spus paaaaaaaaa pt totdeauna ,in ciuda faptului ca incerca sa minta cu nerusinare in continuare . Cine nu are timp pt tine ,nu merita sa-ti faci timp pt el! | ||
|
pisi1974 Postat pe 28 Martie 2010 16:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| barbatul berbec | 1 | De la: douce_femme 8 Septembrie 2011 00:36 |
| bãrbat gemeni - femeie rac | 2 | De la: scorpio67 21 Mai 2011 20:28 |
| Sotul are fantezii ciudate | 20 | De la: 26 Mai 2014 07:27 |
|
|
||
| Nu-l intreba asta! | 20 | De la: tinna83 6 Decembrie 2009 11:11 |
| Sunt eu nebuna? | 18 | De la: ali_tzik 6 Noiembrie 2009 23:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.