Setari Cookie-uri

Imi vine sa sparg pereti cu capul.Sunt o idioata ce face doar alegeri proaste

nu esti singura care pateste acest lucru si nici ultima.el e un orb ca nu vede ce are langa el...eu zic sa incerci sa te indepartezi incet incet de el.iesi cu prietenii in oras si incareca sa filtrezi cu alti baieti.nu merita sa suferi pt el...si eu trec cam printr-o situatie asemanatoare...numai k la mine nu stie ce vrea...asta este viata.trebuie sa il,ignori chiar dak iti este greu
kudika127672
Postat pe 28 Martie 2010 17:06
Draga mea.. nu te mai framanta atat.. eu am scris pe un mail... ascultpovesteata@yahoo.com Am fost foarte incantata ! Problemele mele au incetat ! incearca si tu !
olimpia_iason
Postat pe 28 Martie 2010 21:32
si tu ce mai stai cu el ,fugi iubita mea cat vezi cu ochi ca asa ati va face mereu ,ati va anchide telefonu sau respinge apelu te va ignora si nu cred ca merita ....fugiii
claudia_mami
Postat pe 28 Martie 2010 22:41
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 18:50:43
De la: Shhh, la data 2010-03-14 18:47:05e insurat? eu as spune ca DA!!

Mai mult ca sigur!

RUY_BLAS
Postat pe 29 Martie 2010 09:52
De la: BillieJean, la data 2010-03-14 17:31:28Povestea e simpla in realitate,doar in sufletul meu e un razboi de sentimente.M-am indragostit.M-am indragotit ca o idioata,de un tip foarte ocupat,om de afaceri si asa mai departe.Cand suntem impreuna e totul perfect..in rest,nu am cu cine discuta.Respinge mereu apelul,suna el dupa ceva timp,problemele lui sunt pe primul plan si mi le povesteste..problemele mele nu conteaza.Nu reusesc sa ii zic vreodata ce simt,ca ma simt singura,ma simt ca o proasta care mereu are o vorba buna si la care se gaseste intelegere.Sunt singura mereu cand nu ar trebui sa fiu..de 8 martie a fost extrem de ocupat,ca de obicei,nu mi-a urat nici macar un "la multi ani"sec.A promis in schimb ca se va revansa,cadouri si alte porcarii.Nu ma intereseaza asta..eu vreau sa stiu doar cum naiba as putea face..ori sa inteleg tot ce se intampla,ori sa ma detasez de tot.Ma gandesc ca poate sunt eu absurda,ca poate e normal sa fie asa,ca poate oamenii sunt in realitate mai practici si pun mai mult accent pe chestiunile materiale decat pe ce are omul de oferit sufleteste.Stiu ca am scris mult si am zis nimic,stiu ca-s de toata jena,dar as vrea sa aflu niste pareri..prietena mea e acum prea indragostita si prea ocupata ca sa dea vreo atentie starii mele deplorabile.simt ca imi pierd increderea in mine,respectul..simt nevoia sa discut cu cineva

aud des vaicarelile femeilor pe tema asta. ai vrut om de afaceri asta ai avut. banii au pretul lor tot timpul, numai voi femeile credeti ca se obtin usor in urma unei relatii. de ce inainte de a te indragosti nu ai pus intrebari cu privire la timpul lui? eu de fiecare data ii spun femeii pe care o cunosc care e timpul pe care l-am putea petrece impreuna si ea alege.
leo_
Postat pe 29 Martie 2010 10:03
ce sa zic cand pierzi te simti nasol, cand ajungi sus te simti puternic
yumy
Postat pe 29 Martie 2010 10:05
Iubita mea , si eu traiesc aceasi poveste. Asa zisul meu iubit este tot om de afaceri foarte ocupat binenteles, grec , locuieste in Bucuresti , pleaca in Grecia numai pt sarbatori si alte mici vacante ( de afaceri binenteles), de sunat nu l sun pt ca mi respinge apelul ( are f multe sedinte), in schimb ai trimit mesaje daca am norocul sa le citeasca primesc si raspuns daca nu, nu este nici o problema ...il gasesc pe mess si putem vb toata ziua si toata noapte ..petrece f mult timp online.....evident afacerile.......vreau sa ies din relatia asta dar sincer mi e cam greu ..imi place tipu f mult ..tanar frumos destept bogat exact ce si doreste orice femeie....
Nu stiu daca e casatorit, nu poarta verigheta ...sta numai in Bucuresti ..rar prin Grecia ...ce nevasta ar accepta sa stea singura tot anul aproape.?...asta pe o parte pe de cealalta parte ..nu i cunosc prietenii...doar din poze.....nu ma scoate in oras cand ne vedem prefera sa petrecem timpul la el in apartament ("sa luam ce i mai frumos din relatie")......e ciudata treaba...
nastasia_nastasia
Postat pe 29 Martie 2010 10:56
la mine s-a mai schimbat treaba..a venit ieri,a fost foarte atent..de cand i-am zis ca m-am suparat rau de tot si-a revizuit atitudinea.acum are timp sa raspunda la tel si sa stam impreuna,dar repet..nu mai am eu.si acesta e tanar,frumos,destept si cu bani..dar sigur mai sunt si altii.eu una m-am lamurit..si sunt de parere ca nicio minune si nicio schimbare nu sunt durabile,asa ca am preferat sa ii pun punct.nu am nevoie de banii lui,am si eu..nu m-a agatat in vreun club cu cine stie ce vrajeli.intre noi lucrurile au fost altfel.la inceputul relatiei era mai liber,anul asta s-a implicat in niste proiecte importante,mi-a zis ca va fi foarte ocupat..dar asta se intampla dupa un an de relatie deja.prefer sa nu mai pierd timpul incercand sa ii gasesc justificari,ca e ocupat,ca e plecat,etc..e mai simplu sa nu ma mai intereseze..si am observat ca acum,oricat de ocupat ar fi,isi face timp..ceea ce inseamna ca inainte era doar comoditate.si uite ca mi-au sarit dracii din cauza asta.cu cat e mai atent acum,cu atat im pica mai rau in dizgratie
BillieJean
Postat pe 29 Martie 2010 12:36
si,leo..eu nu ma vaicaresc..nu am vrut om de afaceri,asa s-a intamplat sa fie,nu am cautat bani si nu consider ca banii sunt pretul unei relatii.sa nu confundam niste lucruri.cred doar ca asa cum toti isi expun problemele mai mult sau mai putin importante,am dreptul si eu sa-mi zic oful aici..respect fiecare parere,dar nu e cazul sa fie nimeni rautacios.stiu si eu ca altii au motive mai serioase si mai importante sa se planga,al meu e un fleac..dar e fleacul meu si ma durea
BillieJean
Postat pe 29 Martie 2010 12:40
eu ma bucur ca acum esti bine. Asta e cel mai important.
taiko_delia
Postat pe 29 Martie 2010 12:56
Din cate am inteles,iti da atentie doar cand esti cu el; asta nu e deloc bn...oricat de ocupat ar fi,nu trebuie sa te neglijeze...eu cred k nu merita osteneala, ba chiar ca nu te merita...chiar daca tii mult la el incearca sa-ti reorientezi orizonturile
black_sea_queen
Postat pe 29 Martie 2010 18:20
De la: BillieJean, la data 2010-03-14 17:37:47imi pare rau ca treci prin asemenea situatie..sincer..mie imi vine sa imi iau lumea in cap.nu ma pot concentra la nimic.e de 2 bani tot ce se intampla si vinovata principala sunt eu,pt ca accept sa ma complac in asemenea situatii

ai zis f bine in final, ca te complaci in sit asta,.,,,,,, sunt atatea pers care ti pot aloca si vor sa si dea silinta interesul sau toata atentia de care ai nevoie, incat ... sigur nu ti ar parea rau pt noua relatie sau incercare..
succes ! si oricum nu esti decat o aventura... sa fim seriosi nu exista nu pot , exista nu vreu... deci singur sunt si alte pers.. sau ce l putin una pe pr loc in viata lui.,,
ionut_daniel
Postat pe 30 Martie 2010 00:21
aventura de un an si-un pic,cu el la mine acasa,eu la el acasa,cu parinti samd?
BillieJean
Postat pe 30 Martie 2010 12:06
in primul rand ma bucur ca esti constienta cat de slaba esti,in al doilea rand sa nu cumva sa il parasesti mai stai cat poti cu el ca sa ai de ce suferi mai mult dupa si in al treilea daca prin absurd nu are nevasta are sigur pe alcineva la care tine sincer,pentru ca o persoana pe care o iubesti se afla intotdeauna inainte de toate

ancuta88
Postat pe 31 Martie 2010 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bancuri tary!!!!postati-le aici 173 De la: ana18 15 Septembrie 2009 23:35
help! pls 24 De la: SweetDadyD 15 Februarie 2009 13:44
ce gandesc barbatii? 126 De la: marco918 27 Noiembrie 2010 21:35
dilema 8 De la: battleofwits 5 Martie 2011 12:55
RARSPUNS URGENT 12 De la: elenacortojan 11 Februarie 2010 16:50