Setari Cookie-uri

sunt virgina...don't worry nu se ia :))

Si eu aveam fix aceleasi probleme ca tine cu baietii..N-ar fi zis niciunul ca sunt virgina..si cum aflau fugeau in lumea lor. Am facut-o prima oara anul trecut (adik aproape la 22 de ani) .Tipul iesise dintr-o relatie de 1 an cu doua saptamani inainte de a ma cunoaste, credea ca nu doreste decat 'distractie' , dar era dispus sa incerce ceva. M am indragostit destul de repede de el si el de mine cred si s a intamplat marele eveniment dupa vreo 2 luni (si nu m a batut la cap, a venit de la sine, desi ne mai jucam noi asa din cand in cand). Sumtem si acum impreuna si chiar ne iubim. Parerea mea este ca nu se merita sa o faci cu cineva care e sigur ca nu vrea relatie serioasa..adik gen 'hai sa o facem si vedem'. Si inca ceva ..prietenul meu mi-a spus atunci ca nu conta pt el daca eram virgina sau nu...si acuma recent cica: "daca n ai fi fost virgina nu cred ca am mai fi fost impreuna si acum" . Se stie ca e un atu...si n are rost sa ramai cu sechele..sunt destui baieti care merita, ai rabdare sa l cunosti.

diana0610
Postat pe 8 Aprilie 2010 14:57
De la: dece_deaia, la data 2010-03-19 04:23:34da sunt virgina...am 20 de ani...am cunoscut un tip...ok il stiu de mult dar vorbim de vreo o luna, ne intelegem super ok, eu vreau o relatie ,el nu, tocmai a iesit dintr-o relatie de 4 ani...ok s-a saturat pe moment de "dureri de cap".Ideea este ca ma place...bine nu e ceva anormal...vorbim foarte deschis despre absolut orice...asta mi-a placut la el..e inteligent..inclusiv despre faptul ca eu sunt virgina...el ar vrea s-o facem(LOGIC)..adevarul e ca si eu as vrea..numai ca mi-e umpic teama de ce voi simti dupa...regret?sentimente?...niciuna din optiuni nu e ok...nu se stie daca apoi vom avea o relatie...trebuie s-o gandesc in felul urmator: o facem si atat...vedem ce-o fii maine..E ok totusi? pt prima oara s-o fac cu un tip cu carenu sunt implicata intr-o relatie?M-am saturat de eticheta asta...virgina=batuta in cap...plus ca daca zic cuiva.nu ma crede...eu umblu prin cluburi cu baieti...sunt foarte dezinvolta sociabila...nu sunt chiar de aruncat de-o parte...dimpotriva..numai ca multi care mi-au placut nu au vrut o relatie tocmai ca sunt virgina...da stiu ei pierd...bullshit...vreau alte pareri decat cliseele astea...intrebarea finala e: E ceva total gresit s-o fac prima oara cu un baiat pt care nu simt decat o nebuna atractie fizica...care e si reciproca?se zice ca tre s-o faci cand simti...eu tot simt :))

tu fa-o o data si vezi apoi cum te vei simti
pe bune, zici ca ai 14 ani nu 20
tiberiana
Postat pe 8 Aprilie 2010 16:52
sh eu mi-am pierdut virginitatea la 20 de ani,am zis dao inkolo de treaba,kt am sa mai stau asa?go for it daka simti k e momentul
leelee21
Postat pe 8 Aprilie 2010 17:08
,,sincer,,eu am 24 de ani,,,am fost virgina pana la 22:)),,mda,,,eu cred ca trebuie sa te gandesti de mai multe ori pana sa ajungi in punctu acela,,depinde de tine,,daca tu vrei sa scapi de "virginitate" si ata,, atunci nu sta pe ganduri,,daca totusi vrei altceva,,, gadestete de 2 ori si daca ajungi la concluzia ca asa simti tuu atunci fao,,,dar amintesteti: fara regrete,,,,dac tu crezi ca nu o sa ai regrete atunci,,, la treaba,,,spor la treaba,, si a,,, un sfat,,,,,PROTEJEAZATE,,,;)asta e important,,,pupik,, sper sa ti fie de folos cele scrise de mine...
ghibani
Postat pe 8 Aprilie 2010 22:07
este timpul...
tudormihaela11
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:14
girl just do it if you feel the need for speed.......eu zic sa astepti momentul in care veti fi in intimitate si daca vezi k el vrea sa mergeti mai departe .....si tu simti k vrei acelasi lucru....pana la urma ai 20 de ani,nu?sh ce daka nu e alesul? mai ai o viata inainte!
leelee21
Postat pe 9 Aprilie 2010 18:49
Nu-ti face atatea griji, pt ca nu conteaza daca esti sau nu virgina. Eu la 21 de ani am facut prima data sex si am facut-o doar ca sa scap, pt ca marea majoritate a prietenelor ori avea relatie ori isi incepusera deja viata sexuala. Nu a fost nici cum. Mi-a parut rau dupa cateva luni cand am intalnit o persoana care m-ar fi acceptat si virgina pt o relatie de durata.
Dezlipeste-te de turma si fa cum simti tu si cum iti doresti, fara sa tii seama de ce fac ceilalti. Stai linistita, pt ca sunt si baieti care ar accepta o relatie cu o virgina. Si eu am fost respinsa de cateva ori si am luat-o si eu ca pe ceva rau de care trebuie sa scap. Apropo, nu am mai fost cu tipu respectiv dupa prima noapte.
Cei care nu vor sa astepte sunt baietii pe care nu-i intereseaza de tine iar conceptia cum ca o relatie nu exista fara sex, nu e adevarata. Poate pt cei nepasatori si care vor doar sa cucereasca. Daca cineva tine la tine te asteapta si are rabdare. Sexul nu e singurul ingredient intr-o relatie si asta nu o zic numai eu ci si barbatii, doar ca nu atunci cand vor sa se dea mare.
E alegerea ta, dar fa asa cum iti doresti tu. Daca zici ca a avut o relatie de 4 ani sigur nu i-a trecut si inca mai tine la tipa cu care a fost si nu--l mai intereseaza o relatie serioasa ci doar sa aiba pe cineva cu care sa-si satisfaca nevoile, iar cand vrea altceva sa poata cauta in continuare.Aceasta e parerea mea, tu faci cum iti doresti. Succes indiferent ce alegi.
egfer
Postat pe 10 Aprilie 2010 09:54
Va rog ajutati-ma si pe mine
Eu am 24 de ani si am inceput un fel de relatie cu un baiat pe care il cunosc de mai multa vreme, dar cu care eram pana de curand amici. Eu as vrea sa imi incep viata sexuala cu el, dar nu stiu daca sa ii spun ca sunt virgina sau nu, deoarece noi am avut mai multe discutii in care vb despre sex si lui i-am lasat impresia ca sunt deja experimentata intr-ale sexului. Nu stiu ce parere o sa isi faca despre mine daca ii spun ca sunt virgina inca. Am mai avut si alte relatii cu baieti, dar de nici unul nu am simtit o atractie atat de mare si dorinta asta de a fi cu el.
Un sfat va rog
kudika165141
Postat pe 10 Aprilie 2010 21:45
kudika165141 ar fi bine sa-i spui ca esti virgina ca sa stie cum sa faca totul sa fie cat mai ok pt tine. Sa ne spui cum a fost
DydiG
Postat pe 11 Aprilie 2010 00:37
...20 de ani zici...ba cred cã se ia...cã deja are coordonate clinice problema...pare-se ...get a dildo...ºi n-ai regrete astfel...cum cã nu simþi nimic pentru el :p
pseudonius
Postat pe 11 Aprilie 2010 08:42
...valabil ºi pentru 24 de ani ...îl puteþi deþine-n coproprietate
pseudonius
Postat pe 11 Aprilie 2010 08:45
...treaba cu virginitatea este asa de amorul artei...(stiu ca iar voi fi atacat...) de ce spun asta pentru ca mai sunt si alte metode de a face sex...asa ca nu e ceva de nemaipomenit...
si vedeti unii prefera o relatie serioasa cu o virgina...altii dimpotriva.problema e cu dus si intors.
daca te casatoresti fiind virgina si apoi constati ca nu te intelegi cu partenerul la pat...mo
iar daca ti-ai inceput viata sexuala si dai cu ea prin "balarii"si ajungi sa te casatorestitivele fiind diverse. ce faci?
iar daca ti-ai inceput viata sexuala si dai cu ea prin" balarii"si ajungi sa te casatoresti si partenerul constata ca si-a luat o "strecuratoare"...ce faci?
alegerea e doar a voastra cind cum si cu cine...dar sa stiti ca de "prima "...depinde mult restul...
de felul cum s-a comportat partenerul si cum a stiut sa o faca...
deci sa aveti placerea deplina ...si spor la ...
RUY_BLAS
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:37
fetito puneto nu astepta mult ca vine sfarsitul lumi si ai sa te caesti.
cozianu
Postat pe 11 Aprilie 2010 15:23
vrei sa scapi de virginitate numarand cartile din bibiloteca?
roz5blue6lila7
Postat pe 11 Aprilie 2010 15:28
tre sa incerci odata asa ca nu iti fie teama ca nui rau chiar ai placut

nikbia
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:41
eu mi-am inceput viata sexuala la 28 de ani si nu-mi pare rau ca nu s-a intamplat mai devreme. Imi place si e ok.
kudika060122
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:21
...habotnicia sã trãiascã...bine cã n-ai început-o la 128
pseudonius
Postat pe 11 Aprilie 2010 23:59
nu te grabii si gandeste te ca ala e uns cu toate alifiile deja asta cu vorbim deschis e o vrajeala pt el ..ai asteptat pana acum si ce faci dai cu batzu in balta :) nu zik ca tre sa stai o viata asa da totusi e ceva special fa o intr un mod special si cu cineva special ...si crede am prieteni baieti care nu dau 2 banii pe femeile incepute de altu o data si o data tot o sa iubesti pe cineva si o sa ti para rau :)....bine acum daca u simti ca asta vrei ....nu o sa fie nimeni acolo sa ty zik sa te opresti daca te iau valurile....si numai intreba atat asta o so faci cand nici nu te astepti nu se programeaza :)
kudika149972
Postat pe 14 Aprilie 2010 10:36
true:)
simarik
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:18
In viata reala nu-i chiar asa cum in visuri. Fa-o ,asta e mai bine decit sa astepti pina o sa fii fata mare.....
soarele
Postat pe 15 Aprilie 2010 14:04
Asta e problema ta personala ,........ care ar fi bine sa nu o expui public ....., ca nu vei fi comtrolata de nimeni .Sa o faci cand simti.......... ca nu se stie cand iti vei forma o familie .....si cu cine...... .
kudika117390
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:12
vreii sa fii sotia mea pina moartea ne va despartii itii dau nr de tel la care ma potii contacta 0788674558 macarie ovidiu
kudika088242
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:29
De la: kudika088242, la data 2010-04-16 17:29:47 vreii sa fii sotia mea pina moartea ne va despartii itii dau nr de tel la care ma potii contacta 0788674558 macarie ovidiu

Mai ceva ca la matrimoniale....mai nene...
Noi fetele de pe kudika d'onsoare de onoare da...?
oxo_White_Rose_oxo
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:34
Pot sa fiu eu nasha?

Postat pe 16 Aprilie 2010 17:46
De la: scorpio67, la data 2010-04-16 17:46:32Pot sa fiu eu nasha?

Termina-te cu glumele....nu intelegi ca suntem d'onsoare....
oxo_White_Rose_oxo
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:50
De la: oxo_White_Rose_oxo, la data 2010-04-16 17:50:21

cine joaca ...camasa?
RUY_BLAS
Postat pe 16 Aprilie 2010 19:52
De la: oxo_White_Rose_oxo, la data 2010-04-16 17:50:21

Bine, ma duc sa-mi fac comanda la rochia de donsoara!

Postat pe 17 Aprilie 2010 10:38
hai sa-ti spun si parerea mea. nu am citit toate raspunsurile, dar in mare am vazut ca ti s-a spus "fa-o". eu sunt fata, am facut-o la 20 ani cu un tip la care tineam si relatia s-a terminat BRUSC dupa o luna. si nu a fost bine. din experienta mea: da, a doua zi priveam lucrurile altfel, ma simteam a lui, il simteam al meu. nu cred ca e posibil sa o faci pentru prima data fara sa pui niciun pic de sentiment.
oricum succes tie, orice ai hotari
kze_girl
Postat pe 21 Aprilie 2010 21:29
De la: kudika088242, la data 2010-04-16 17:29:47 vreii sa fii sotia mea pina moartea ne va despartii itii dau nr de tel la care ma potii contacta 0788674558 macarie ovidiu

ce de i-uri cred ca din cauza lor nu v-a raspuns d-le macaneata
miss_darine
Postat pe 21 Aprilie 2010 21:39
Ramai virgina...o sa vina si printu "cu tot tacamu'" adica sa te iubeasca sa-l iubesti, sa-ti ofere protectia de care ai nevoie pentru sentimentele tale, un cadru normal- casatoria (nu stiu cat de normal astazi) dar in orice alt cadru ai face-o, faci sex, nu dragoste. Daca vrei sa faci dragoste se poate, dar dragostea adevarata asteapta.
claudia_miclaus
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire....sai spun..?? 15 De la: desi_desiree 16 Septembrie 2010 01:41
mai multe despre jucariile sexuale))) 8 De la: kudika513666 13 Martie 2012 19:50
uscaciune :( 6 De la: sara_blueish 6 Aprilie 2012 21:00
femeia.scorpion.si.barbatul.berbec 3 De la: coffeeta 24 Mai 2009 11:07
Concurs sani perfecti 95 De la: felixcat 22 Mai 2010 10:49