Mai multe
| trebuie sa poti sa iei o decizie ,daca vrei sa-ti incepi viata sexuala.daca stai asa si te gandesti prea mult ,sa fac,sa nu fac!fa-o!si vezi dupa aia ce se intampla.abia astept sa ne scrii cum a fost!pe parcurs o sa fie bine,ai sa vezi.e posil sa te indragostesti de el. | ||
|
kudika127260 Postat pe 4 Aprilie 2010 21:37 |
||
|---|---|---|
| sincer parerea meste sa o faci ,si apooi ,vei trage consecintele.vei vedea cum este . | ||
|
ABINADI Postat pe 4 Aprilie 2010 21:42 |
||
| Mai nu pot sa-ti spun nici sa te culci cu el dar nici sa nu o faci dar inteleg perfect in ce situatie te afli.......pt k si eu sunt virgina desi pare incredibil....dar eu am facut bn k am asteptat atat | ||
|
|
||
|
anitsu Postat pe 4 Aprilie 2010 21:46 |
||
| daca e 1 la 1000.. cat sa mai astepte si ce.o sa-l iubeasca chiar in timpul relatiei sau o sa va iubiti amandoi ,in acelasi timp.o sa fie frumos. | ||
|
kudika127260 Postat pe 4 Aprilie 2010 21:57 |
||
| pai or pune barbatii accent pe chestia asta,dar si ei trebuie sa aiba initiativa.majoritatea barbatilor nu iau initiativa,sunt lasa-ma sa te las. | ||
|
kudika127260 Postat pe 4 Aprilie 2010 22:02 |
||
|
hai sa-ti spun povestea mea ne-am vazut intr-un cerc de cunostinte,eu nu ma uitam la el dar sa mai cred ca in viitorul apropiat noi vom avea o relatie.m-a curtat sau mai bine zis a tatonat terenul vreo sase luni de zile,in prima parte a acestei perioade avand o relatie cu o prietena(nu stiam ca era vorba de o relatie sexuala).mie nu imi placea de el dar prin felul lui de a fii s-a facut placut,era si un barbat afemeiat care avusese foarte multe relatii.si eu eram in cautarea unui barbat cu care sa-mi pierd virginitatea.din toate evaluarile mele de la momentul respectiv am considerat ca el are experienta si eu asta cautam.mi-a fost greu pana m-am decis ,mai bine zis m-a fortat ca acest lucru sa se intample.daca nu forta lucrurile ,nu cred ca pana la urma m-as fi decis sa o fac,fiindca aveam acelasi idei ca lae tale sa o fac sa nu o fac.o perioada nu am vorbit cu el ,cam o luna de zile.nu mi-a placut ce am simtit,am simtit durere si fizica si psihica.a urmat o frumoasa poveste de dragoste ,eu m-am indragosti practic el ma iubea la fel de mult.toate starile de dragoste le-am trait in acelasi tim.a fost o dragoste consumata la intensitate maxima,el mi-a acordat tot timpul acestei relatii. o o sa continui alta data povestea...a fost si multa suferinta provocata de persoanele din famile care nu au acceptat aceasta relatie........ cert este ca la momentul de fata imi aduc aminte cu mare drag(faptele s-au intamplat cu foarte multi ani in urma ,aveam 19 si ceva) |
||
|
kudika127260 Postat pe 4 Aprilie 2010 22:22 |
||
| Buna seara! Nu prea am obiceiul sa raspund la problemele de pe forum desi, recunosc citesc aproape de fiecare data fascinata problemele dezbatute de voi aici. in aceasta seara mi-a placut tare mult subiectul, nu de alta dar pana in urma cu 4 luni si trei zile ma aflam si eu in "calitatea" de virgina(poate inca mai exista oameni care o considera calitate). implinesc 29 de ani anul acesta si sunt casatorita cu omul pe care il consider barbatul vietii mele de 2 luni. E cel ce a fost cu adevarat primul barbat din viata mea, cel ce m-a facut femeie. Nu regret k am asteptat acel om pe care sa mi-l doresc toata viata langa mine si care sa-mi ofere si aceste minunate clipe. Poate am plictisit..........insa, in concluzie, e bine sa faci acest pas cu acea persoana pentru care simti mai mult de atractie fizica. Sa fii fericita si sa faci alegerea cea mai buna! | ||
|
anna290981 Postat pe 4 Aprilie 2010 22:48 |
||
De la: kudika127260, la data 2010-04-04 21:37:16trebuie sa poti sa iei o decizie ,daca vrei sa-ti incepi viata sexuala.daca stai asa si te gandesti prea mult ,sa fac,sa nu fac!fa-o!si vezi dupa aia ce se intampla.abia astept sa ne scrii cum a fost!pe parcurs o sa fie bine,ai sa vezi.e posil sa te indragostesti de el. ...cine a zis ca e vorba de vreo viatza???...e vorba de un simplu act si nici o viatza nu e dupa aia....asta e clar!!! |
||
|
andreea_n_x Postat pe 4 Aprilie 2010 22:58 |
||
| cum adica sa povesteasca cum a fost???...da ce povesteste vreun film pe care l/a vazut????....ba asta e o experienta personala....si cred ca nu ar trebui povestita nimanui!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 4 Aprilie 2010 23:00 |
||
De la: Micael, la data 2010-04-04 11:24:17De la: kudika088242, la data 2010-04-04 10:44:25 vreau sa te cunosc sii poate vom ramine in preuna Micael oricum ar scrie se intelege pt k e limba romana:)) si fiecare intelege ce vrea si atunci cand scri corect:)) deci nu se pune:D |
||
|
j0_pink Postat pe 4 Aprilie 2010 23:10 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-04-04 22:58:17De la: kudika127260, la data 2010-04-04 21:37:16trebuie sa poti sa iei o decizie ,daca vrei sa-ti incepi viata sexuala.daca stai asa si te gandesti prea mult ,sa fac,sa nu fac!fa-o!si vezi dupa aia ce se intampla.abia astept sa ne scrii cum a fost!pe parcurs o sa fie bine,ai sa vezi.e posil sa te indragostesti de el. Da andreea o fi doar un act sexual.. dar noua ne place sa creem un basm dintr-o simpla poveste... desi nu vrem sa recunoaste toate.. sau toti.. ca poate sunt si barbati dar ma indoiesc.. O parte vrea for ever si o parte o data si bye bye :D Te`a lasat cu ochi`n soare
|
||
|
j0_pink Postat pe 4 Aprilie 2010 23:12 |
||
daca e sa o faci,in primul rand sa te protejezi ca sa nu ramai insarcinata apoi ,depinde si de el cata experienta are,sa aiba rabdare cu tine sa nu se grabeasca,sa iti acorde toata atentia,sa nu sara peste preludiu,etc,conteaza foarte mult primul contact te poate marca pe viitor,depinde foarte mult si de el,bafta in continuare.
|
||
|
sile Postat pe 4 Aprilie 2010 23:25 |
||
|
Nu, nu e bine sa faci dragoste cu cineva pana nu te-ai casatorit religios cu el.M-a ajutat Dumnezeu sa aflu asta, mai intai de la bunica mea. Daca nu te mariti, nu-ti face probleme. Zicea Sf. Paul ca nu este bine pt. om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar zicea ca este mai bine pt. om sa ramana cum este el insusi. El nu era casatorit. Oricum, Isus este Mirele tuturor creaturilor. Pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica. Cica nu e bine nici sa te atingi prea mult de el, sau nici sa te saruti cu el, pana nu te-ai casatorit cu el religios. Imi zicea un preot calugar franciscan catolic cam asa, cand il vezi, poti sa il pupi, asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile. Vezi ca stiu ca cica la ortodocsi cica iti da voie sa te recasatoresti. De fapt mi-a zis preotul calugar franciscan catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate casatori din nou. De fapt pe cei care fac dragoste in general cu o a doua persoana cu care s-au casatorit religios cand inca nu murise prima nici nu ar trebui sa ii admita la impartasanie cu Trupul si Sangele lui Cristos pana nu se hotarasc sa renunte la acest obicei, sa spuna la spovada, si... Dar ma rog, ei poate nici nu stiu, in general, ca nu e bine. |
||
|
kudika081126 Postat pe 5 Aprilie 2010 00:18 |
||
|
A, inca ceva, am vazut si ca ti s-au dat niste sfaturi de la cineva care probabil ca nu aflase de la catolici de exemplu si ca de exemplu, daca ramai gravida, nu ai voie sa dai afara copilul, copilul poate fi dat afara doar daca viata mamei este pusa in pericol, cu acordul mamei. Cat despre mijloace de contraceptie, nu, nu e bine sa le folosesti. E voie sa folosesti mijloace naturale, sigur, daca esti casatorita religios cu cineva, de exemplu, inainte si dupa ciclu... |
||
|
kudika081126 Postat pe 5 Aprilie 2010 00:24 |
||
| kudika081126 Ideea ta defapt care este? Ca sa inteleaga si prostu nu de alta da lamureste`ne si pe noi te-au rugat sfinti sa ne aduci aminte de cele sfinte ? | ||
|
j0_pink Postat pe 5 Aprilie 2010 00:24 |
||
| Scuze, am vazut ca de fapt persoana respectiva se referea doar la mijloace de contraceptie, dar nu e bine sa folosesti decat pe unele naturale, de exemplu, inainte si dupa ciclu, daca esti casatorita religios cu el. | ||
|
kudika081126 Postat pe 5 Aprilie 2010 00:26 |
||
De la: kudika081126, la data 2010-04-05 00:24:03A, inca ceva, am vazut si ca ti s-au dat niste sfaturi de la cineva care probabil ca nu aflase de la catolici de exemplu si ca de exemplu, daca ramai gravida, nu ai voie sa dai afara copilul, copilul poate fi dat afara doar daca viata mamei este pusa in pericol, cu acordul mamei. Mai nici un lucru nu sa inventat degeaba .. parerea mea... iar dak nu iti doresti sarcina inseaman k nu ai posibilitatea de a avea un copil.. Eu nu pot fi deacord cu tine.. Mai mare pacat iti faci dak poftesti ceva si nu ti`l indeplinesti daca ai posibilitatea.. |
||
|
j0_pink Postat pe 5 Aprilie 2010 00:26 |
||
De la: dece_deaia, la data 2010-03-19 04:23:34da sunt virgina...am 20 de ani...am cunoscut un tip...ok il stiu de mult dar vorbim de vreo o luna, ne intelegem super ok, eu vreau o relatie ,el nu, tocmai a iesit dintr-o relatie de 4 ani...ok s-a saturat pe moment de "dureri de cap".Ideea este ca ma place...bine nu e ceva anormal...vorbim foarte deschis despre absolut orice...asta mi-a placut la el..e inteligent..inclusiv despre faptul ca eu sunt virgina...el ar vrea s-o facem(LOGIC)..adevarul e ca si eu as vrea..numai ca mi-e umpic teama de ce voi simti dupa...regret?sentimente?...niciuna din optiuni nu e ok...nu se stie daca apoi vom avea o relatie...trebuie s-o gandesc in felul urmator: o facem si atat...vedem ce-o fii maine..E ok totusi? pt prima oara s-o fac cu un tip cu carenu sunt implicata intr-o relatie?M-am saturat de eticheta asta...virgina=batuta in cap...plus ca daca zic cuiva.nu ma crede...eu umblu prin cluburi cu baieti...sunt foarte dezinvolta sociabila...nu sunt chiar de aruncat de-o parte...dimpotriva..numai ca multi care mi-au placut nu au vrut o relatie tocmai ca sunt virgina...da stiu ei pierd...bullshit...vreau alte pareri decat cliseele astea...intrebarea finala e: E ceva total gresit s-o fac prima oara cu un baiat pt care nu simt decat o nebuna atractie fizica...care e si reciproca?se zice ca tre s-o faci cand simti...eu tot simt :)) Parerea mea este sa mai astepti... virginitatea nu e nici un lucru rusinos, nici o povara. Si asa cum a mai postat cineva pe aici...multi tipi si-ar dori sa intalneasca o virgina. Eu am o relatie de 2 ani si il iubesc asa mult incat regret ca nu a fost primul...
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 Aprilie 2010 01:00 |
||
| Eu nu cred k a fi virgina e un handicap. In schimb nu mi se pare ok sa nu fi implicata intr-o relatie cu primul cu care o faci pt ca e o amintire pe care nu o vei uita. Daca tu crezi k vrei doar sa te distrezi o noapte e ok. Doar ai 20 de ani, cine sta sa te judece? | ||
|
deea90 Postat pe 5 Aprilie 2010 01:07 |
||
|
servus!... sincer ..eu am avut aceeasi problema ca tine pana la 24 ani nu am facut-o cu nimeni ptr ca desi eu vroiam am dat peste unii care-mi ziceau ca NU VOR SA-SI ASUME RESPONSABILIT PTR PRIMA MEA DATA..si apoi nu am mai zis nimanui..de teama refuzului lor..insa...la un moment dat mi-am zis ca si tine ca nu-i boala si ca daca tot am stat pana atunci de ce sa incerc sa scap de "virginitate''..asa ca atunci cand am cunoscut un tip-adik la 24 ani- de care am simtit ca ma simt atrasa, ca tin la el si el la mine..NU M-AM GANDIT CA MA MARIT CU EL.. am zis doar ca daca o fac sa nu fie SEX-ci dragoste am lasat lucrurile sa decurga normal..nu i-am zis ca-s virgina..desi si-a dat seama la fata locului cand a intrat cu greu...:P..aaa sa stii ca nu a durat mult ..2 sapt..pana ne-am "cunoscut'' ..nu durerea:).. nu e chiar durere..daca folosesti ob..e cam ca prima data cand nu stii ce si cum nu te sfatuiesc sa faci ca mine ..doar ti-am zis experienta mea...in alta ordine de idei si acum suntem impreuna si as fi regretat sa nu fi fost el primul..ptr ca dupa CHIAR DACA NU O SA FII CU EL..e de preferat sa-ti amintesti de unu la care ai tinut decat de un "deflorator te pupic...bafta ORICE AI DECIDE! |
||
|
maria_g Postat pe 5 Aprilie 2010 01:46 |
||
|
Eu cred ca e important sa iubesti persoana respectiva dar in acelasi timp in viata trebuie sa risti k sa castigi. Pana nu treci printr-o situatie nu ai de unde sa stii daca o sa fie bine sau nu. sau ce vei simti cu adevarat, daca crezi k e posibil sa fie o relatie, daca crezi k baiatul e fain, daca crezi k apoi nu va spune la toti prietenii lui, sau ai vostri daca sunt prieteni comuni, la tipa asta i-am tras-o ...ce tare sunt....si daca vrei sa vezi cum e neaparat acum....fa-o.... Dar daca nu esti sigura macar 50 % k e asa..atunci nu merita efortul...nu merita sa ii oferi virginitatea ta, sa ramai cu gandul la el...1 luna..si sa suspini k el de fapt nu vrea o relatie deloc..sau k a disparut.....poate te va face sa te simti nasol in fata prietenilor..si sa pari usuratica... Baieti sunt pe toate drumurile...care abia te asteapta...si virginitatea iti ofera un statut mai special in fata lor...la un moment dat esti k un trofeu pt ei...si daca nu esti sigura k asta vrei..nu o face ..mai asteapta.. la un moment dat vei iubi si tu cu adevarat..indiferent k e la 20 ani sau la 24...si vei vedea k e total diferit s-o faci cu persoana iubita sau decat cu un tip dragut. pentru persoana iubita virginitatea ta va fi mult mai valoroasa decat pentru un oricare... NU TE GRABI DOAR DE DRAGUL DE A FI IN RANDUL LUMII, CU CAT ESTI MAI DEOSEBITA CU ATAT ESTI MAI INTERESANTA IN OCHII CELOR PT CARE CONTEZI CU ADEVARAT. |
||
|
mihaimelania20042 Postat pe 5 Aprilie 2010 10:44 |
||
De la: dece_deaia, la data 2010-03-19 05:12:30am uitat sa zic...ca eu nu mai am chef sa astept dupa printzul fermecat care o sa zica...draga mea..nu-mi pasa ca esti virgina...:-j...asa raman virgina pana ma ia naiba ....vreau s-o fac ca uite asa vreau eu...singura teama e de a2a zii...daca o sa simt ceva pt el..si el pauza... Mai fato, scuza-ma ca m-amestec... Dar cati ani ai? Pentru ca nu e rusine mare sa spui... asa fiecare poate sa-si dea cu parerea pe funduletzul tau, dar numai el (funduletzul) stie ce-o sa se-ntample dupa aia... Si in functie de varsta, n-ai si tu un prieten? Si daca ai, ala sta cu tine asa... pe uscat? Multe raspunsuri sunt legate de varsta, de pregatire, de conditiile in care traiesti... ma refer la scoala, servici, parinti, etc. Doar asa s-o arunci unuia care nu te pretuieste si s-o sfasie, parc-ar fi pacat... |
||
|
Ndrusu Postat pe 5 Aprilie 2010 10:44 |
||
De la: dydyuka, la data 2010-03-31 11:26:22Salut...mai nush ce sa zic...si eu sunt in aceeasi situatie ca tine...doar ca eu sunt cu baiatul de aproape 2 ani...si am vb mult cu el despre asta...doar ca el ma place mai mult asa si nu m-ar obliga niciodata sa fac ceva ce eu nu simt...si mi-a zis si el si am vazut la mai multi baieti...o fata virgina face cat 1000 de fete care au experienta...chiat dak ei nu recunosc asa din prima:P L-ai tinut 2 ani ,,pe sec"?
|
||
|
love_is_precious Postat pe 5 Aprilie 2010 10:49 |
||
De la: love_is_precious, la data 2010-04-05 10:49:33De la: dydyuka, la data 2010-03-31 11:26:22Salut...mai nush ce sa zic...si eu sunt in aceeasi situatie ca tine...doar ca eu sunt cu baiatul de aproape 2 ani...si am vb mult cu el despre asta...doar ca el ma place mai mult asa si nu m-ar obliga niciodata sa fac ceva ce eu nu simt...si mi-a zis si el si am vazut la mai multi baieti...o fata virgina face cat 1000 de fete care au experienta...chiat dak ei nu recunosc asa din prima:P He he daca as putea sa dau timpul innapoi l-as m-ai tine pe sotul meu 3 ani pe sec si i-as pune si anticonceptionale in mancare.... :)))) |
||
|
ana_bahebbek Postat pe 5 Aprilie 2010 11:44 |
||
Parerea mea strict personala... toate vin de la sine... in general totul e ok la inceput si el te pretuieste si sta langa tine pentru ca esti cuminte... barbatii care vor doar sa aibe o aventura fug de virgine de obicei...sau mai sunt care nu fug ... insa e treaba cu lista ...fac colectie de virgine... parerea mea lasa totul sa vina de la sine...si orice decizie ai lua sa te gandesti de 2 ori inainte sa nu ai pareri de rau! asta pentru ca nu esti lovita de deceptii! De obicei sincera sa fiu cand e o situatie din asta...femeiile trateaza cu masculul feroce daca tot vor sa o comita... faptul ca tu incerci sa ceri parerea pe un forum e de apreciat pentru ca ai taria sa discuti... insa pun la indoiala sentimentele tale pentru el... nu cred ca sunt atat de profunde pentru a face pasul asta...Si ca sa faci pasul asta numai pentru curiozitate sau ca sa intri in randul lumii nu stiu daca te va ajuta cu ceva... Asa ca don´t worry be happy... si lasa totul sa vina de la sine... parerea mea... macar daca tot e sa o faci, sa o faci cand te simti tu pregatita si cu unu la care ti... Si stai tu linistita ca nu esti batrana pentru a fi virgina sexul nu are varsta... numai ca nu ai gasit persoana care sa iti suceasca mintiile ca sa te faca te te daruiesti in totul.... sau pentru care sa fi instare sa risti orice... parerea mea! succes
|
||
|
ana_bahebbek Postat pe 5 Aprilie 2010 11:53 |
||
De la: dece_deaia, la data 2010-03-19 05:24:09auzi...ia zi-mi sincer...cati barbati...ar accepta un inceput de relatie fara sex...putini tot mai putini din cate vad...cum le zic ca-s virgina fug de n-ai vazut dinalea...acum le deschis si usa s-o n-o mai scoata din balamale in fuga Sunt cu o fata de 4 ani. Dupa primul an am facut-o cu ea. Fiind virgina. Nu am stat doar pt sex. Am asteptat decizia ei. Cand a fost pregatita am fost acolo. Si ne simtim bine si in continuare. Aceiasi iubire si dupa 4 ani. Fa-o cand te simti pregatita, fara regrete pe urma. Ti-o faci cu mana ta si nu merita regrete. Chit ca vei mai fi cu el sau nu. Chiar si a 2-a zi. |
||
|
riusMa Postat pe 5 Aprilie 2010 14:48 |
||
| draga deeaia dc vrei s-o faci fao si gata ce atitea complexe dc vrei te pot ajuta si eu am vreo 18 ani de casnicie deci eu zic ca o sa ai cu mine o experienta si placuta si de neuitat dc vrei si totul e ok dami nr de tel si se rezolva parol, | ||
|
danuntu_06 Postat pe 5 Aprilie 2010 17:51 |
||
esti cu capu' mai baiete!Du-te si trateaza-te
|
||
|
krisutza Postat pe 5 Aprilie 2010 17:54 |
||
| dai in gura cu tupeu ca asai la inceput teama cum te vei simtiii:D:D:D | ||
|
kudika099132 Postat pe 5 Aprilie 2010 18:52 |
||
| draga mea,am 2 2 de ani,virgina si ma simt foarte bine...si zicea cineva ca nu pierzi mii de euro,masini si alte obiecte pt mine nesemnificative...iti spun eu asta e mult mai de valoare sti dc?e vb de demnitatea ta,corpul tau nu e un cos de gunoi in care,baietii sa se descotoroseaca de nevoile lor...mai apoi o persoana nu ajungi sa o cunosti o viata ,cu atat mai mult o luna,asta e viata trebue sa te arunci in ea,in neant,sa crezi in simturi tale(nu ale mele,ale parintilor,prietenilor..etc.)in momentul in care o sa ajungi sa iubesti pe cineva,si i te daruiesti lui,crede-ma (am multe prietene care au trecut pe aici)faptul ca tu nu mai esti virgina,o sa te doara pt ca e cva de pret,care nu poate fi recuperat;)si ai vrea ca acel cva de pret sai dai lui...si dk nu ai ce sai dai...nu tin cu baietii,dar si ei pot sa iubeasca uni chiar mai mult decat noi,chiar dk vrem sau nu sa recunoastem asta.te rog sa te gandesti la ce vei face cu trupul tau | ||
|
sweety_theodora_yahoo_com Postat pe 5 Aprilie 2010 22:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| p.s | 47 | De la: lumimari 6 Iulie 2009 06:00 |
| Atractie posibla sau imposibila | 26 | De la: l_diana_c 27 Mai 2009 17:19 |
| Virginitate | 6 | De la: kudika_974892 30 Mai 2015 13:44 |
|
|
||
| viata sexuala | 29 | De la: roz5bule6lila7 24 Mai 2009 23:53 |
| ce vreti de la o fata in pat? | 13 | De la: giordao 23 Aprilie 2012 20:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.