Setari Cookie-uri

ce parere aveti despre relatii cu barbati insurati?

scapa de el elegant sau poti fi cruda,ca ai fost curioasa,ceva,scapa de el cit mai repede
utad
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:35
traieste momentele,iar cand se va termina ...se va termina....nu cere mai mult
Tiffani
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:05

Draga mea , pot spune despre tine ca te irosesti la varsta ta , cu o persoana care cauta putina adrenalina , enerie tinara , este adevarat el este altfel fata de ce ai cunoscut tu , barbatii maturi sunt mai tandrii , mai protectori , mai altruisti in asternut , dar intrebarea mea este , pana cand crezi ca poti continua viata asta ? Nu vrei si tu un viitor , o familie ? deocamdata te distrezi , ce fel sunt sarbatorile ptr amante ? triste , sarbatorile sunt ptr familii.
Eu zic sa te opresti , nu stii daca femeia aia nu sufera si nu uita , peste ani poti fii tu in locul ei , bunul d-zeu intoarce roata.
banalulanonim
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:11
Constat cu stupoare cat de rele sunt femeile. Am vazut prea putine sfaturi si incurajari si prea multe critici spuse cu ingamfare si rea vointa. Imi pare rau pentru cele dintre voi care aruncati cu pietre, sunteti jalnice si cu siguranta ascundeti lucruri mult mai murdare. Sa va fie rusine !
Iar celei care a deschis subiectul ii spun urmatoarele: draga mea, faptul ca nu e bine sa ai aceasta relatie stii si tu foarte bine, nu trebuie sa insist eu sa te conving. Inteleg ca il iubesti si ti-e foarte greu sa rupi aceasta relatie, dar ceea ce trebuie sa-ti dea forta e tocmai iubirea pe care i-o porti. Consolarea ta poate veni din faptul ca iubesti si esti iubita, iar ceea ce va desparte nu este rautatea sau lipsa sentimentelor. Gaseste puterea in tine sa-l lasi in urma, roaga-l si pe el sa te ajute, daca el va insista tu nu vei putea rezista.
Mergi mai departe, gaseste alte cai de urmat si fii bucuroasa ca ai trait iubirea ! Va fi greu o perioada, dar crede-ma, toate trec. Esti foarte tanara si vei avea destule oportunitati de a fi fericita, depinde doar de tine. Exista o zicala care mie imi place foarte tare: cu cat e mai intuneric afara cu atat mai repede va rasari soarele. Asa ca draga mea, doreste-ti sa se faca intuneric cat mai repede ca soarele sa poata rasari din nou.

PS. Incearca sa nu pui la inima comentariile rautacioase, sunt multi care nici macar nu stiu ce e aceea iubire, chiar daca se cred atotstiutori....
ella_gh
Postat pe 8 Aprilie 2010 20:48
De la: manumarius, la data 2010-04-07 19:11:42
Draga mea , pot spune despre tine ca te irosesti la varsta ta , cu o persoana care cauta putina adrenalina , enerie tinara , este adevarat el este altfel fata de ce ai cunoscut tu , barbatii maturi sunt mai tandrii , mai protectori , mai altruisti in asternut , dar intrebarea mea este , pana cand crezi ca poti continua viata asta ? Nu vrei si tu un viitor , o familie ? deocamdata te distrezi , ce fel sunt sarbatorile ptr amante ? triste , sarbatorile sunt ptr familii.
Eu zic sa te opresti , nu stii daca femeia aia nu sufera si nu uita , peste ani poti fii tu in locul ei , bunul d-zeu intoarce roata.

Ai mare dreptate manumarius...si atentie, vine din gura unui barbat !
Te sfatuiesc sa incerci sa mirosi un barbat de varsta ta sau 27-28 de ani, un barbat cat de cat realizat, sub 30 de ani .... te va reimprospata imediat si nu-ti vei mai dori altceva decat sa-i stai in brate...
Banuiesc ca te-ai atasat de actualul tau iubit de 42 de ani, dar in acelasi timp constientizezi ca nu e de viitor?
Totusi, ce te face sa te complaci in situatia asta ??
dedeeea
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:00
De la: io___, la data 2010-03-21 02:45:18Eu, in cazurile de adulter, nu consider amanta vinovata(sau poate doar putin). Totusi cind un barbat inseala, inseamna ca nu a gasit in familie ceea ce-i ofera amanta. Or, ea (amanta) e libera si nu a jurat nimanui iubire pina la moarte in fata Domnului, pe cind el...

Nu a gasit femeia care sa-i ofera ce-i ofera amanta,adica sex? Pentru un barbat insurat e mai comod sa-si gaseasca o amanta ,decat sa mearga la traseiste si bordeluri. Plus ca barbatii care inseala se simt macho.
Nu exista ca nu ii ofera cea de acasa ce-i ofera cea de la "bordel" . Pentru ca ce ii ofera cea de acasa nu-i poate oferii amanta niciodata.Pentru orice barbat,femeie care are o amanta/un amant intodeauna v-a fi totul roz cand e cu amantul/amanta ,pt ca nu stau mult timp impreuna,se joaca de-a adolescentii,se ascund deci au adrenalina,e ceva interzis si lor le place tot ce e interzis si cel mai important aspect nu vor discuta nicodata cand se vor intalnii de problemele casei,financiare,de copii etc
DydiG
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:10
De la: io___, la data 2010-03-23 20:10:07eeeeeeeeeeeeeeeei! Oropsito, mi-am spus doar parerea, fara sa jignesc pe nimeni,nu? Si inca ceva, eu nu am fost niciodata pe postura de amanta si nici n-o sa fiu, nu e asta ceea ce-mi doresc, am un bebelus minunat si un sot iubitor. Am vrut doar sa raspund fetei care a cerut un sfat sau o perere noua, celora de forum, atit.

Deci daca am inteles eu bine ,i-ai dat un sfat in care sa-i spui ca face bine ceea ce face,ca sa continue in acest fel ca nu are nici o vina.
Ai sot si copil,nush ce parere ai avea despre o femeie care ar fi amanta sotului tau,tot astfel ai gandii despre ea?
DydiG
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:20
Nu prea e bine ce faci :)
Pune'te in locul sotiei lui ..cum ar fi ?

yuana16
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:25
De la: ella_gh, la data 2010-04-08 20:48:00Constat cu stupoare cat de rele sunt femeile. Am vazut prea putine sfaturi si incurajari si prea multe critici spuse cu ingamfare si rea vointa. Imi pare rau pentru cele dintre voi care aruncati cu pietre, sunteti jalnice si cu siguranta ascundeti lucruri mult mai murdare. Sa va fie rusine !
Iar celei care a deschis subiectul ii spun urmatoarele: draga mea, faptul ca nu e bine sa ai aceasta relatie stii si tu foarte bine, nu trebuie sa insist eu sa te conving. Inteleg ca il iubesti si ti-e foarte greu sa rupi aceasta relatie, dar ceea ce trebuie sa-ti dea forta e tocmai iubirea pe care i-o porti. Consolarea ta poate veni din faptul ca iubesti si esti iubita, iar ceea ce va desparte nu este rautatea sau lipsa sentimentelor. Gaseste puterea in tine sa-l lasi in urma, roaga-l si pe el sa te ajute, daca el va insista tu nu vei putea rezista.
Mergi mai departe, gaseste alte cai de urmat si fii bucuroasa ca ai trait iubirea ! Va fi greu o perioada, dar crede-ma, toate trec. Esti foarte tanara si vei avea destule oportunitati de a fi fericita, depinde doar de tine. Exista o zicala care mie imi place foarte tare: cu cat e mai intuneric afara cu atat mai repede va rasari soarele. Asa ca draga mea, doreste-ti sa se faca intuneric cat mai repede ca soarele sa poata rasari din nou.

PS. Incearca sa nu pui la inima comentariile rautacioase, sunt multi care nici macar nu stiu ce e aceea iubire, chiar daca se cred atotstiutori....

Ar fi culmea s-o incurajeze cineva normal. Ce sa-i spunem " continua ca e perfect asa"
E normal sa fie criticata pt ca nu e ceva normal,moral ceea ce face ea. Stie si ea acest lucru dar ii place sa fie asa.
Sotia nu poate sa-i ofere un umar pe care sa planga amanta .
Degeaba ii dam sfaturi ca nu-i bine ,m-ai ales ca el are 42 de ani , e casatorit si are copil,nu-i bine in primul rand pt ea. Nu stiu ce sfaturi am putea sa-i dam,nu avem cu ce-o sa ajutam pt ca a specificat ca nu vrea sa se desparta de el.
Consider ca rele sunt femeile care fac acest lucru,ca nu se gandesc la nimeni decat la ele,ca nu au respect fata de ele ,barem fata de familii.
Si-a facuto cu mana ei si acum vine sa ceara ce? A stiut ca e casatorit,ii place situatia,asa ca ,sa isi asume faptele si sa inteleaga ca e ceva normal sa fie criticata pt ceea ce face.
DydiG
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:41
Nu merita sa-ti irosesti viata... El nu va fi niciodata cu tine... Si sa stii ca daca se va desparti de tine, isi va gasi alta...
Cameleutza
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:47
cred ca trebuia sa o incerci si pe asta..it's up to u mai departe! cine stie? don't blame yourself so hard, follow your heart..greselile le vei corecta pe parcurs, daca toti iti spun NU, pentru tine oricum nu exista decat DA, so TAKE CARE and GOOD LUCK
kudika127172
Postat pe 9 Aprilie 2010 10:32
Mai intai pune-te tu in situtatia sotiei lui....tie ti-ar place sa fi asa tradata ,sa fie cu alte femei in timp ce tu ii cresti copii si ai grija de el si de tot ce reprezinta familia ???
Tie ti-ar place ca omul pe care il iubesti si caruia ii faci totul pe plac sa faca ceea ce face iubitul tau,adica sa aiba o amanta ???
Nu cred ca ti-ar place .
Apoi ...tu la varsta ta ,23 ani, nu vrei sa iesi la plimbare cu iubitul,sa mergeti de mana,sa mergeti in discoteci,etc,,adica sa simti libertatea de a fi cu el...sa il prezinti prietenilor si tot ce implica o relatie la varsta ta ?? Iti place sa fie totul pe ascuns ?? Gandeste-te ca el cu tine nu poate iesi in public ,nu in localitatea unde locuiti .
Mare tupeu pe astia insuratii care insala dar al tau ....sa ii platesti tu escapada
Gandeste la rece si o sa iti dai seama ca nu e ceea ce tu vrei....si o sa vezi si mai clar locul tau in viata lui....a 5-a roata .
Sfaturi bune ti s-au dat .....trebuie sa vrei sa le iei in seama ...sau tu astepti incurajari ????
Marina_20
Postat pe 9 Aprilie 2010 10:48
pai eu nu mas incurca pentru ca si eu sunt fata si nu miar conveni sa fiu pusa in situatia asta
kudika320562
Postat pe 8 Septembrie 2010 23:50
Fata asta asteapta sfaturi nu critici. Eu cred ca ea il iubeste iar el o foloseste. Asa ca lucrul cel mai bun ar fi sa il pape de bani cat mai multi si cat mai repede pana nu se raceste relatia. Barbatii mai in varsta care vor femei tinere trebuie sa plateasca....si inca mult. Daca nu sa se multumeasca cu ceea ce au acasa. Doar nu au fost legati la ochi cand s-au casatorit. Altfel, mai exista si institutia divortului. Prea fac ei pe nefericitii.
rebecca123
Postat pe 2 Octombrie 2010 12:59
De la: rebecca123, la data 2010-10-02 12:59:12Fata asta asteapta sfaturi nu critici. Eu cred ca ea il iubeste iar el o foloseste. Asa ca lucrul cel mai bun ar fi sa il pape de bani cat mai multi si cat mai repede pana nu se raceste relatia. Barbatii mai in varsta care vor femei tinere trebuie sa plateasca....si inca mult. Daca nu sa se multumeasca cu ceea ce au acasa. Doar nu au fost legati la ochi cand s-au casatorit. Altfel, mai exista si institutia divortului. Prea fac ei pe nefericitii.

Cred ca nu mai asteapta nimic.Subiectul este vechi si deja consumat.

Postat pe 2 Octombrie 2010 13:02
De la: kudika148416, la data 2010-03-20 22:29:40Nu este vorba ca am fost la munte pe gratis.....eu am platit tot....nu sunt genul materialista din contra imi place sa fac cadouri ....eu am vrut un sfat nu replici ironice.....

Tu la 23 de ani ai bani de dat altora???? De unde, de la parinti? Tu ai calcat vreodata intr-un mall sau nu stii nici pe unde se intra? Cu siguranta nu faci parte dintre acele femei care intre o partida de sex si o sedinta de shopping prefera varianta ultima
ioanna22
Postat pe 9 Octombrie 2010 13:48
Cand ai un milion il tii pt. tine, nu duci ratati la munte; asta pt ca ai si tu nevoie sa iti mai cumperi o haina, o oja, diverse acareturi iar banii pt asta nu sunt niciodata de ajuns pt o fata norma la 23 de ani! Am impresia ca tu te lasi pe tine deoparte si nu te ingrijesti si de aceea esti nevoita "sa platesti" pe cineva ca sa fie cu tine....ala de aia sta cu tine ca se si distreaza, e plimbat gratis si totul fara obligatii!! Nu mai pupa el asa noroc dupa ce il lasi!
ioanna22
Postat pe 9 Octombrie 2010 14:08
De la: ioanna22, la data 2010-10-09 14:08:23Cand ai un milion il tii pt. tine, nu duci ratati la munte; asta pt ca ai si tu nevoie sa iti mai cumperi o haina, o oja, diverse acareturi iar banii pt asta nu sunt niciodata de ajuns pt o fata norma la 23 de ani! Am impresia ca tu te lasi pe tine deoparte si nu te ingrijesti si de aceea esti nevoita "sa platesti" pe cineva ca sa fie cu tine....ala de aia sta cu tine ca se si distreaza, e plimbat gratis si totul fara obligatii!! Nu mai pupa el asa noroc dupa ce il lasi!

Trebuia sa scriu "indeajuns", nu "de ajuns". Nu stiu cum mi-a iesit "bani de ajuns"
ioanna22
Postat pe 10 Octombrie 2010 00:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce pãrere aveþi despre relaþia dintre o berbeacã ºi un leu? Aveþi pãreri ºi opinii despre cum este un leu ºi la ar trebuie sã mã aºtept din moment ce sunt în pragul casãtoriei. 13 De la: Helenita31 21 Iunie 2012 10:19
just us 4 De la: Eva32 3 Iulie 2011 00:57
Nu mai suport! 6 De la: deelisha 22 Aprilie 2009 19:43
buna 9 De la: kudika_982577 15 Martie 2015 12:25
aveti ideie cum merge relatia intre o geamana si un scorpion? 10 De la: MarseVintila 19 Iulie 2009 14:52