Setari Cookie-uri

vreau sa ma razbun! :((

Da, intr-adevar buna lovitura... Asta e genul de razbunare reusita! Totusi, in cazul discutat aici, fata ar face bine sa se spovedeasca pe la mai multi popi si sa spuna si numele fraierului, poate-l face de kkt...
darksukkubus69
Postat pe 1 Mai 2010 21:02
am tot stat si m'am gandit. Nu's credincioasa adevarata avand in vedere ca nu zic o rugaciune numai din an in pasti si la biserica nu merg. Dar...cred in D-zeu ... si mama mea mi'a spus ca nu merita sa ma razbun , ca are D-zeu grija de el... acum cand il vad simt doar o frustrare pt ce mi'a facut si nu'l suport... si totusi ma gandesc ca sa imi vad de viata pt ca ... toti platim mai devreme sau mai tarziu ... probabil si eu am gresit candva cu ceva ca am patit ce am patit... sau poate voi intalni pe cineva care sa ma faca sa simt ca traiesc , sa fiu fericita...
Nu o sa ma razbun...as vrea , dar am constiinta... nu conteaza ca el are un caracter execrabil , eu merg in drumul meu...
va multumesc tuturor , si mereu tineti ochii deschisi ...
dyanna19890
Postat pe 2 Mai 2010 20:54
ai putea sai faci cont la anunturi matrimoniale scriindui nr de telefon sau id.........si spui cai gay
kudika035989
Postat pe 2 Mai 2010 20:57
De la: miss_darine, la data 2010-04-15 20:40:11
De la: dyanna19890, la data 2010-04-15 20:29:52recunosc ca am fost naiva ca m'am impacat cu el, si chiar sunt f buna sfatuitoare , faceam greseala de fiecare data cnad ma impacam cu el , acum realizez cat de oarba am fost si sunt constienta de prostia mea , dar asa e dragostea , cica oarba . Totusi simt ca nu am liniste daca nu ma razbun intr'un fel sau altul ... nu m'am razbunat niciodata ca nu imi sta in fire dar pt prima data simt ca trebuie sa o fac !!! si ma doare cand imi amintesc ce mi'o facut ... atunci ar trebui sa intreb...cum sa il uit???

In primul rand iti aduc aminte: razbunarea e arma prostului! so chill!
Mai bine fi fata desteapta, recunoaste-ti greseala si treci la urmatorul nivel incercand sa nu mai fi atat de naiva


asa e missy
din greselile inveti.Razbunarea e o pierdere de timp...poate iti aduce satisfactie ...dar pe o perioada fff scurta...anyway...n-are rost.Daca te razbuni dai dovada de multe lucruri negative...
so...gandeste-te ca daca asta nu s-ar fi intamplat..ai fi ramas a fel de naiva.
Mult noroc.
blondiewishes
Postat pe 4 Mai 2010 23:29
Si parerea mea e ca trebuie sa incerci sa uiti si sa mergi mai departe.E greu la inceput , dar vei trece.Daca incerci sa te razbuni nu vei fi mai buna ca el. La asta te-ai gandit?Viata e frumoasa asa cum e .Crede-ma din greselile noastre invatam. Nimic nu e intamplator.
kudika033776
Postat pe 7 Mai 2010 14:39
Cel mai destept,cedeaza.Nu-ti incarca sufletul cu ura,nu se merita.Mergi inainte si ignora-l,va fi cea mai buna razbunare.
kudika033765
Postat pe 7 Mai 2010 16:31
De la: kudika033765, la data 2010-05-07 16:31:44Cel mai destept,cedeaza.Nu-ti incarca sufletul cu ura,nu se merita.Mergi inainte si ignora-l,va fi cea mai buna razbunare.

"razbunarea cea mai crunta ....este cind dusmanul tau,e silit a recunoaste ca esti bun si dinsul rau"...nu vei putea suporta sau mai bine zis face fata la ce poate urma din partea lui...dupa ce te razbuni(indiferent in ce mod).ii poti rani orgoliul si in prostia lui...se poate escalada razbunarea.
parerea mea. sa fii iubita,si voi celelalte.
RUY_BLAS
Postat pe 7 Mai 2010 21:20
si eu sunt scorpion...pe el il va amuza razbunarea ta
cretsss
Postat pe 7 Mai 2010 22:01
De la: cretsss, la data 2010-05-07 22:01:35si eu sunt scorpion...pe el il va amuza razbunarea ta

N-as crede. Scorpionul e zodia pe care o deranjezi cel mai usor. Chiar daca poate nu o arata, in sinea lui se "ataca" de la orice, si daca-i zici da-te mai incolo.
Oricum, ptr un scorpion cea mai buna razbunare e ignorarea completa.
N-are rost sa te pui cu el, deoarece contraataca urat, tu ii faci/zici ceva, el iti face/zice ceva de 2 ori mai rau. Si pana la urma te plictisesti si il lasi in pace.
De ce sa-ti strici ziua luandu-te de un scorpion? Mai bine il lasi in pace.
Un singur avantaj poti avea: de obicei nu e prea inteligent in a tese planuri de razbunare, e foarte previzibil ce urmeaza sa faca, de obicei ceva foarte josnic/urat. Gandeste-te la ceva ce tu nu ai face niciodata nimanui. Ei bine, scorpionul ar putea face acel lucru, ba chiar sa te astepti. Mai pe scurt, sunt in stare de orice.
Si o alta problema: scorpionul nu ataca imediat, ci sta sa elaboreze un timp planul de razbunare, deci i-o poti lua inainte, mai ales daca esti o zodie energica/impulsiva ,( de foc, de exemplu).
Dar, e nerecomandat sa te pui cu ei, deoarece razbunarea e terenul lor, nu al altor zodii. Si pe terenul lor, evident au avantaj.
bgd74
Postat pe 8 Mai 2010 13:39
si eu sunt sagetatoare k si tine dar nu mi se pare ceva folositor razbunarea
zyzyka
Postat pe 8 Mai 2010 13:45
Sunt o sagetatoare si acum 25 de ani am cunoscut un scorpion.Ne-am casatorit si avem doi copii dar in toti acesti 25 de ani a existat mereu o alta ,dar nega in permanenta pt. ca nu aveam dovezi ci auzeam si simteam acest lucru. I-am fost credincioasa 25 de ani, ,,am ascuns gunoiul sub pres,, pt. ca asa am fost educata .Pentru mine familia si copii au fost pe primul plan,bineinteles el fiind capul familiei i-am satisfacut toate poftele, toate capriciile(nu va ganditi la prostii) si asa a oranduit Dumnezeu ca in ianuarie am gasit probe din care reiese faptul ca are o relatie cu o colega, care a fost cea mai buna prietena a mea , relatie pe care o suspectam de ceva vreme ca urmare a unor zvonuri. In acelasi timp intretinea o relatie cu o tipa , care tinea de vreo 5 ani si pe care a negat-o tot mereu si una alta cu o fosta colega de facultate, la care nu a renuntat niciodata.
Poate or mai fi fost si altele dar mie atatea mi-au fost confirmate la vremea respectiva.
Ce credeti ca a facut in fata probelor? Bineinteles ca a negat! Mi-a spus sa cred ce zice el adica nu nu este nimic adevarat.Bineinteles ca nu sunt atat de proasta asa cum a crezut el, a confundat bunatatea mea cu prostia ,dar n-am mai putut si am cerut explicatii timp de o luna de zile aproape in fiecare zi si i-am cerut sa avem o discutie ,sa lamurim faptele ca sa putem merge mai departe.
Am inceput sa fac psihoterapie sa pot sa accep cele intamplate sa pot lucra, pentru ca intamplator suntem toti 3 colegi si el este seful nostru.(Cum era de asteptat ea a avansat intre timp si are biroul linga al lui). Si acum finalul: IN LOC DE EXPLICATII, a venit postasul si mi-a adus citatia, eram parata intr-un proces de divort pentru nepotrivire de caracter.
Asa cum 25 de ani i-am indeplinit toate dorintele si pentru ca nu fac parte din familia lui Lapusneanu(,,Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!')daca el nu m-a mai vrut nici eu n-am mai vrut si la inceputul lui aprile s-a pronuntat divortul prin acordul partilor si vineri a venit sentinta. Asa ca draga mea, esti atat de tanara si cred si frumoasa, nu te umili, da-i pace acolo unde este si cu cine este si vezi-ti de viata ta. Stiu ca ti-e greu, mereu iti vei aminti si mereu iti vei dori sa sufere si el ca si tine dar nu face nimic in sensul asta. Roata nu am inventat-o noi si daca noi nu avem rabdare iti spun si eu asa cum mi-a spus mie cineva cu multi ani si multa intelepciune:
,,Pentru Dumnezeu niciodata nu e prea tarziu!,,
kudika074708
Postat pe 8 Mai 2010 15:18
cea mai buna razbunare ar fi sa traiesti o viata cit mai fericita (fara el) , sa ai grija sa fii frumoasa si ingrijita mereu (sa vada ce a pierdut) si sa-ti gasesti un partener care sa te iubasca si pe care sa-l iubesti.
Khristie
Postat pe 8 Mai 2010 19:41
De la: kudika074708, la data 2010-05-08 15:18:45 am gasit probe din care reiese faptul ca are o relatie cu o colega, care a fost cea mai buna prietena a mea , relatie pe care o suspectam de ceva vreme ca urmare a unor zvonuri. In acelasi timp intretinea o relatie cu o tipa , care tinea de vreo 5 ani si pe care a negat-o tot mereu si una alta cu o fosta colega de facultate, la care nu a renuntat niciodata.

moama da' ce scorpion viril ai avut si ai pierdut! sa se odihneasca......aaaaaa nu asta am vrut sa zic..... sa se cotaiasca, in pace in continuare! Amin!
miss_darine
Postat pe 8 Mai 2010 19:47
Desi stii ca razbunarea e arma prostului,vrei totusi sa te razbuni?Dac fapta lui nu este a unui viitor preot,nici a ta nu este a unei candide fecioare.Incearca sa uiti prostia pe care ai facut-o,treci peste tot,invata ceva din cea fost si vezi-ti de viata.
viogen26
Postat pe 9 Mai 2010 09:22
De la: dyanna19890, la data 2010-04-15 20:39:43si inca ceva ... daca gandesc dinafara problemei da , acum sunt constienta ca trebuia sa il las din prima ... dar atunci credeam speram ca se va schimba . Nu va ganditi ca vai faceam pe virginica sfanta sau ca... vai teolog . Ma gandeam ca daca e teolog e mai la locul lui . Pe mine m'a marcat , si am o gramada de amici care imi spun ca toti isi inseala prietenele , ca stau cu ele din plictiseala sau sa aiba ce ..... dar nici unul nu mi'a spus ca o iubeste pe actuala sau ca a iubit'o pe fosta...chiar nu mai exista iubire ... imi pierd speranta sincer. Am inceput sa beau si sa fumez , ceea ce inainte nu faceam. Totul ca sa uit. Iarasi la al doilea nu simt ca trebuie sa trec , pt ca nu l'as putea iubi pt ca rana inca e deschisa....



sa stii ca necazurile plutesc:)) eu zic sa te canalizezi pe o pasiune de a ta si gata...[de exemplu eu invatam de dimineata pana seara tarziu la chimie pentru diferite concursuri]iar chestia cu razbunatul[daca el stie ca tu esti cu altul si nu ii pasa atunci nimic nu il face sa regrete...]ai incerca degeaba.iar actualul ar tb sa inteleaga si sa fie alaturi de tine iar tu sa uiti de preot :))[cred ca cea mai buna metoda sa uiti de cineva e sa te implici intro alta relatie la mine asa a mers]

good luck!
alexalexya1
Postat pe 9 Mai 2010 09:42
De la: miss_darine, la data 2010-05-08 19:47:07
De la: kudika074708, la data 2010-05-08 15:18:45 am gasit probe din care reiese faptul ca are o relatie cu o colega, care a fost cea mai buna prietena a mea , relatie pe care o suspectam de ceva vreme ca urmare a unor zvonuri. In acelasi timp intretinea o relatie cu o tipa , care tinea de vreo 5 ani si pe care a negat-o tot mereu si una alta cu o fosta colega de facultate, la care nu a renuntat niciodata.

moama da' ce scorpion viril ai avut si ai pierdut! sa se odihneasca......aaaaaa nu asta am vrut sa zic..... sa se cotaiasca, in pace in continuare! Amin!

... ...si apoi iara ...si iara sa mai facem o cotaiala...ficare cu a luia...numai el cu a altuia...doamneee....
RUY_BLAS
Postat pe 9 Mai 2010 18:43
draga! marius ma numesc. in legatura cu cele intamplate. cunosc zodia scorpionulul mai bine decat pe a mea. 1 . Si doi , legat de razbunare. toti vrem cate o relatie frumoasa cu cineva serios etc etc, insa odata si odata unul dintre cei doi trebuie sa castige si altul sa piarda. imagineazati ca daca erai cu altul poate la fel se intampla si la fel aveai acelasi rasuns si pt el. deci in alte cuvinte trebuia sa se intample una ca asta chiar daca nu te asteptai acum sau mai tarziu. fie cu actualul fie cu urmatorul. cat despre razbunare . ce satisfactie vei avea? sa zicem ca reusesti. dar dupa? continui sa faci acelasi lucru si cu urmatorii? ai sa umbli dintro relatie intro razbunare? ssunt lucurui mult mai importante de facut decat sa te razbuni. nu esti singura care a suferit din cauza virginiitatii. sunt atatea! deci nu are rost sa iti plangi in pumni si sa cauti un mod de a te razbuna . daca as fi in locul tau mas concentra la varsta asta asupra unei cariere , familiei , prietenilor si asa mai departe. esti tanara . si ar trebui sa te bucuri ca ti sa intamplat asata acum si nu cand teai casatorit. imagineazati cum era daca tu erai casatorita, ce cosmar ai fi trait. multumestete ca undeva dumnezeu tia deschis calea spre cunoasterea barbatului. acum stii sa iti faci o parere despre el. data viitoare nu te lasa dusa de val. trateazal cu indiferenta. prindel in mrejele tale . fai ce vrei pana prinzi incredere in el . dupa care iti poti continua viata incercand sal iubesti sau sa te debarasezi de el daca nu se potriveste . o zi buna iti doresc. si toate cele bune . capul sus;)
spickyyo
Postat pe 10 Mai 2010 08:15
Rãzbunarea reprezintã doar setea de justiþie rãmasã în stadiul sãlbãticiei.
definiþie de Constantin Noica

Rãzbunarea este întotdeauna plãcerea unui suflet mic, slab ºi fãrã vlagã.
definiþie de Juvenal

Rãzbunarea este o patimã des întâlnitã; este pãcatul celui neinstruit. Sãlbaticul o considerã nobilã; dar religia lui Christos, care este civilizatorul sublim, o condamnã cu tãrie.
definiþie de Edward Bulwer-Lytton

Postat pe 10 Mai 2010 08:43
sa stii ca suntem in aceeasi barca am intilnit si eu un viitor popa nu mia placut dar se vede ca a reusit sa ma cucereasca si totusi dupa ce acum nu mai suntem impreuna si imi dau seama ca am facut o pasiune pentru el dar nu dragoste.Acel viitor popa ma amagea mereu si pe mine ca sta mereu acasa fiindca locuia in alt oras, asa ca eu nu-l vedeam ce face dar dimineata a doua zi ma trezea telefonul si voci de fete imi spunea la inceput nu credeam dar apoi mi-am dat seama de unde ele puteau sa-mi afle numarul .Ideea era ca atunci cind s-a inceput a intilni cu mine a facut asa zisul meu iubi un pact sau mai bine zis un spor cu baietii lui din bloc ca avea si un apartament in orasul meu.O prietena mi-a spus, m-am infuriat atunci si i-am reprosat multe dar el nici ca se gindea la ceea ce simt eu p/u el.La multele scene si lacrimi pe care eu i le faceam, nu am mai rezistat intr-o zi si am facut cunostinta cu un baiat , cind a aflat ca am iesit prima aseara cu alcineva a doua zi era in oras si ma vazut culmea era ca a apucat si el o fata la brat si ne plimbam in strazi paralele.Acest mic efort al meu de a ma razbuna pe el a fost ca acum sunt casatorita cu acel baiat dar nu cu popa dar uneori simt ca mi se face un dor nebun de el.Dar nu mai am ce face/
tatca1
Postat pe 10 Mai 2010 09:20
pai .. metode de razbunare ar fii multe , dar important e cat de departe vrei si poti sa ajungi. Am citit celelate raspunsuri si sunt foarte de acord cu ranirea orgoliului. Dar trebuie sa ai un pic de simt manipulator pentru a face asta . Din cate vad eu , esti foarte pornita pe domnu' popa , asa ca ranirea nu e suficient . Gandeste-te bine la ce il face vulnerabil , recurge la inteligenta superioara pe care o detii si fa-l sa ajunga in starea aia , iar atunci , il poti distruge si mai usor.
Vaza cu intoarcerea monezii si de al duce in padure nu e cine stie ce ... e poate chiar imatur. Iar cu zgariatul masinii e si mai si . Gandeste-te la ceva maret , nu la simple atacuri care il fac sa se simta prost pe termen scurt!
kudika223703
Postat pe 2 Iulie 2010 23:20
NOUTATI....baiatul si'a primit pedeapsa...a primit o bataie zdravana de la niste baieti pt ca , din cate am auzit eu , se tine mare si tare cam pe oriunde merge.
L'am uitat , in sfarsit...acum sunt cu altcienva...un baiat bun care ma respecta. va pup :*
dyanna19890
Postat pe 5 Iulie 2010 11:47
Razbunarea e arma prostului!Indiferenta doare mai tare !
Barbie30
Postat pe 5 Iulie 2010 11:53
De la: bgd74, la data 2010-05-08 13:39:39
De la: cretsss, la data 2010-05-07 22:01:35si eu sunt scorpion...pe el il va amuza razbunarea ta

N-as crede. Scorpionul e zodia pe care o deranjezi cel mai usor. Chiar daca poate nu o arata, in sinea lui se "ataca" de la orice, si daca-i zici da-te mai incolo.
Oricum, ptr un scorpion cea mai buna razbunare e ignorarea completa.
N-are rost sa te pui cu el, deoarece contraataca urat, tu ii faci/zici ceva, el iti face/zice ceva de 2 ori mai rau. Si pana la urma te plictisesti si il lasi in pace.
De ce sa-ti strici ziua luandu-te de un scorpion? Mai bine il lasi in pace.
Un singur avantaj poti avea: de obicei nu e prea inteligent in a tese planuri de razbunare, e foarte previzibil ce urmeaza sa faca, de obicei ceva foarte josnic/urat. Gandeste-te la ceva ce tu nu ai face niciodata nimanui. Ei bine, scorpionul ar putea face acel lucru, ba chiar sa te astepti. Mai pe scurt, sunt in stare de orice.
Si o alta problema: scorpionul nu ataca imediat, ci sta sa elaboreze un timp planul de razbunare, deci i-o poti lua inainte, mai ales daca esti o zodie energica/impulsiva ,( de foc, de exemplu).
Dar, e nerecomandat sa te pui cu ei, deoarece razbunarea e terenul lor, nu al altor zodii. Si pe terenul lor, evident au avantaj.


eh cred ca nu ai cunoscut tu si scorpioni care ataca mai inteligent si nu sunt previzibili. problema e alta, ca te ataca toata viata cand apuca nu doar o data. eu am "liste" acum si de cand eram copil si chiar ma distrez cand mai "ating" pe vreunul...:))
leo_
Postat pe 6 Iulie 2010 09:53
De la: Barbie30, la data 2010-07-05 11:53:10Razbunarea e arma prostului!Indiferenta doare mai tare !

cateodata e si scutul inteleptului. depinde cum dozezi si cum te compromite.
leo_
Postat pe 6 Iulie 2010 09:54
am patit-o si eu bine nu era teolog..........si nu m-am culcat cu el.......m-am injosit o gramada ma rugam sa ne impacam..........nu pot spune ca am trecut peste....nopti nedormite, bocete, probleme cu prietenii....cu familia.Acum nu vreau sa ii platesc nimic imi doresc doar ca sa fiu cum e el........indiferenta. de specificat momentan el e iubitul verisoarei mele. vrei un sfat.....uita-l. viata are cursul ei si putem sa ramanem mirate de cum toate se platesc pe rand. in primul rand ai grija de tine renunta la alcool si fumat e pt binele tau. si inceraca si nu mai vb de el in felul asta ti-l aduci in aminte.......multa bafta si sa imi zici cand o sa te indragostesti de altcineva care sa merite.......sa fii iubita
lennush
Postat pe 14 Iulie 2010 21:50
asta este INDIFERENTA ii doare RAUUUUUUUUUUUUU DE TOT !!!
cory_79
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:54
Cea mai buna razbunare? sa fio indiferenta sau chiar mai mult sa se vada ca esti fericita fara el.............
cornelia_leia
Postat pe 5 Octombrie 2010 17:00
Crede-ma am cunoscut multi. Mai ales ca unii sunt chiar din familie si am putut sa-i observ pe indelete de-a lungul a zeci de ani. Stiu ca lor li se pare ca-s cei mai frumosi, cei mai inteligenti, cei mai cei, dar de multe ori au o parere mult prea buna despre ei in raport cu realitatea. Am ajuns sa cred ca, emotional, scorpionii au ramas undeva intre 3-5 ani. Vor sa faca mereu doar ce le convine, nu sunt deloc toleranti, nu accepta niciodata sa-si reevalueze punctul de vedere, totul e cum zice el si care nu-i da dreptate e prost. Ca sa nu mai spun ca se supara pe tine din orice nimicuri , iar atacurile lor verbale sunt cam la nivelul unui copil mic.(in genul "cine zice ala este")
Insa ce-i mai aiurea la ei e urmatorul comportament: fara sa le fi cerut ceva, intervin ei subit si iti ofera un ajutor nesolicitat si care nu prea e necesar, in cazuri in care te poti descurca si singur. Pana aici n-ar fi problema , insa dupa aceea vor sa le faci tot felul de favoruri ca altfel iti "scot ochii", ca te-au ajutat, ca ce te faceai tu fara ei, etc etc. Aiurea, complet aiurea! Ca sa nu mai zic ca asteapta mult mai mult in schimb pentru nimicurile cu care te-au "ajutat".
Intodeauna cand ai un succes ei isi atribuie toate meritele, spunand ca fara ei nu ai fi ajuns acolo. Insa cand ai un esec doar tu esti de vina.
Iar scorpionii nu se simt bine daca nu produc si niste conflicte. Parca zici ca se hranesc cu conflicte si rautati. Cu ei, ca sa ajungi din cand in cand la bine trebuie sa treci si prin etape rele. Ca un fel de ciclicitate bolnava.
Oricum, astea sunt caracteristici cam pentru toate zodiile de apa. Pe care eu le consider putin imature emotional, dar poate o fi doar parerea mea. Astia de apa sunt fabulosi prin felul in care ei nu se considera niciodata vinovati de ceva, aruncand totul asupra celorlati. Nu sunt capabili de autocritica.
Iar cu tinutul minte, da, scorpionii sunt in stare ca, intr-o buna zi, sa-ti faca morala despre un nimic banal care s-a intamplat acum 20 de ani, ceva ce tu nici nu mai tii minte. Ori asta inseamna tot imaturitate emotionala, sa nu poti fi capabil sa treci peste anumite lucruri foarte vechi, mai ales cand e vorba de cine-stie ce nimicuri.
bgd74
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:08
Mesajul anterior este pentru" leo".
bgd74
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a emigra sau aramane in tara ta? asta e intrebarea! 109 De la: un_barbat_ca_multi_altii 17 Noiembrie 2009 16:54
Zodiile si fixatiile lor --- Leu 19 De la: Frankie_Zuzu 9 Septembrie 2009 16:09
buna! 5 De la: kudika032667 19 Iunie 2009 15:39
hmm... 9 De la: lumimari 24 Iunie 2009 09:24
ce parere aveti despre lei?? 70 De la: adrianoo33 13 Noiembrie 2009 21:01