Mai multe
| pai baza relatiei voastre e sexul. tu ai spus-o. de unde vrei mai mult? e probl ta ca te-ai indragostit, nu il poti obliga sa simta si el. daca era te iubea pana acum. eu zic sa nu il presezi cu ce simti tu, caci e posbil sa fuga. fundatia a fost subreda de la inceput, nu mai ai pe ce construi, si scuza-ma ca iti spun, dar un barbat nu poate lua prea in serios o femeie care se complace intr-o relatie doar pt sex. ce o fi fost in mintea ta? toate ne dorim sa fim si sa iubim. tu ai fost de acord doar cu sez, de regula asta e doar alegerea barbatilor. ai grija pe viitor, nu te mai multumi cu putin. | ||
|
delicacy Postat pe 1 Mai 2010 13:02 |
||
|---|---|---|
DACA ASTA ATI STABILIT DE COMUN ACORD AMINDOI E BINE SA RESPECTI REGULA, PENTRU CA DACA TU INCEPI SA PUI SENTIMENTE CELALALT O SA FACA CEVA PE SENTIMENTELE TALE , CA TINE DRAGUTO SUNT CACALAU ........EL VREA PLACERE DE OCAZIE, CE DRACU NU INTELEGI?!
|
||
|
kudika168226 Postat pe 1 Mai 2010 15:47 |
||
Pot spune doar ca nu te cunosc nici pe tine nici pe cel de langa tine..Insa daca are pe altcineva...din moment de ti-a spus ca te vrea doar pt "sex" probabil e vina ta in proportie de 70% ...Iti pot spune ca poti schimba situatia...schimba-ti comportamentul .. asteaptal cu drag ...tinel ore intregi de vorba...fal sa se simta mirific in prezenta ta si pastreaza o anumita distanta... sa iti dea seama ca iubirea voastra poate fi si platonica...dc nu? Cel putin poti incerca poate va da rezultate...iar daca nu va dat inseamna ca nu te merita... te poti indrepta spre un alt orizont ...nu stii niciodata ce poate fi in mintea unui barbat...merita sa incerci orice varianta iti vine in cap...poate cine stie sunteti facuti unul pentru celalalt Sper sa reusesti
|
||
|
|
||
|
kudika011007 Postat pe 1 Mai 2010 19:45 |
||
|
daca vrei sa il ai si sufleteste nu numai fizic , incearca sa-l eviti sa nu-i mai dai ce isi doreste adica sex , daca tine la tine isi v-a schimba comportamentul fata de tine , daca vrea dor sex si atat , parerea mea este sa iti cauti fericirea in alta parte , personal consider ca te irosesti intr-o relatie insipida , off doamne este o asa diferenta imensa intre sex si dragoste in cat nu stiu cum poti face asa ceva , tu ca femina care pui suflet sa accepti doar o reglare hormonala in loc de o reglare sufleteasca , pacat de tine si de sufletul tau , personal de la barbati nu am mari pretentii dar de la femine....enorme. |
||
|
banalulanonim Postat pe 2 Mai 2010 14:21 |
||
De la: brunetik_crysa, la data 2010-04-20 18:44:38Acum ceva timp am acceptat o astfel de relatie problema este ca am inceput sa pun suflet el nu este de acord cu asta si nu stiu cum sa ii spun sau ar trebui sa renunt. Cand ne vdm suntem noi 2 si telefonul care tine legatura intre el si firma lui dar as vrea sa fim doar noi 2.Cum il pot face sa il apropii mai mult de mine, sa fiu eu pe primul loc ci nu munca lui. |
||
|
cristyna_ Postat pe 6 Mai 2010 16:37 |
||
De la: kudika168226, la data 2010-05-01 15:47:31DACA ASTA ATI STABILIT DE COMUN ACORD AMINDOI E BINE SA RESPECTI REGULA, PENTRU CA DACA TU INCEPI SA PUI SENTIMENTE CELALALT O SA FACA CEVA PE SENTIMENTELE TALE , CA TINE DRAGUTO SUNT CACALAU ........EL VREA PLACERE DE OCAZIE, CE DRACU NU INTELEGI?! Sau poate tu nu intelegi ca nu toate suntem la fel si ca fiecare om isi traieste viata asa cum doreste, nu trebuie sa generalizezi si sa acuzi, poate ca si tu vei face la fel ca mine intr-o zi si atunci ai sa vezi cum este sa fii intr- astfel de situatie. Nu ai de unde sa stii unde te duce cararea vietii. Oricum va multumesc tuturor pentru pareri . |
||
|
brunetik_crysa Postat pe 6 Mai 2010 17:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum sa procedez? | 33 | De la: Deeliaaaa 2 August 2011 12:30 |
| Am si eu nevoie de un sfat | 14 | De la: alfredodecurtofreco 10 Noiembrie 2010 15:21 |
| lipsa menstruatiei | 6 | De la: geo_resuscitat 25 Noiembrie 2010 22:23 |
|
|
||
| Buna!!! | 4 | De la: kudika_nikole 28 Noiembrie 2011 13:10 |
| Am nev de parerea voastra fetelor!!!! | 16 | De la: valy90 21 Octombrie 2010 20:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.