Mai multe
De la: bianca_bb82, la data 2010-05-13 14:54:32uite ca nu mi s-a dat papucii....e venit acasa....si sincer tind sa cred ca o sa mearga relatia....asa ca...poti simtii fluturasi cei drept si la 60 si la 80 dar nu toti ii simtim la incput sau ....dupa un anumit interval de timp....dragostea poate sa apara....oricand uauuuuu...........chiar ma bucur pentru tine
|
||
|
anastasia_m Postat pe 13 Mai 2010 15:32 |
||
|---|---|---|
De la: bianca_bb82, la data 2010-05-13 14:54:32uite ca nu mi s-a dat papucii....e venit acasa....si sincer tind sa cred ca o sa mearga relatia....asa ca...poti simtii fluturasi cei drept si la 60 si la 80 dar nu toti ii simtim la incput sau ....dupa un anumit interval de timp....dragostea poate sa apara....oricand[/quot |
||
|
maninutza Postat pe 13 Mai 2010 16:24 |
||
|
pt persoanele care mi-au scris ....a venit acasa ieri ma sunat cand sa trezit sa ne vedem ...dar eu aveam ceva planuri pe ieri....nu le-am amanat am mers unde am zis ca merg ....asa ca...l-am sunat cand am terminat ne am vazut....ma sarutat cum uau de mult nu a mai facuto...dar...eu is retinuta...ma intrebat ca daca e ceva cu mine....i-am zis ca nu am nimic....dar imi dau seama ca nu mai am incredere in el....nu stiu daca simte sa ma sarute sau se preface.....mi-a zis pana si ca i-a fost dor de mine ....si l-am intrebat : ca si de prietenii lui ii dor? (l-am intrebat asa pt ca inainte sa plece si cand a vrut sa ne despatim cand i-am zis ca nu stie cum e sa fim departe unu de altu...ca poate i se face dor de mine mi-a zis ca si de prieteni o sa fie dor asa o sa i fie si de mine) si acum mi-a zis: de prieteni chiar nu mi-a fost dor dar de tine da nu stiu...cum o sa fie...nu as vrea sa nu faca ceva ce nu simte....desi....daca ar fi sa ma iau duoa saruturi....uau de mult nu l-am mai simtit asa....ma lua in brate tare....ma pupa cu pasiune si o dorinta....a zis sa ne vedem si azi.... eu is ciudata....nu i-am putut spune ca mi-a fost dor de el...ciudat o sa vad ...inca am scutul ala in fata si ma apar de relatie BRAVO!!!!!!!!ma bucur enorm pentru tine! Iti tin pumnii sa fie bine in continuare! Iti doresc sa fii fericita si sa ai parte de cit mai multa dragoste si momente fericite in viata ta! Te pup si mai tine-ne la curent cu ce se intimpla! |
||
|
|
||
|
kudika143575 Postat pe 13 Mai 2010 16:47 |
||
De la: maninutza, la data 2010-05-13 16:24:43De la: bianca_bb82, la data 2010-05-13 14:54:32uite ca nu mi s-a dat papucii....e venit acasa....si sincer tind sa cred ca o sa mearga relatia....asa ca...poti simtii fluturasi cei drept si la 60 si la 80 dar nu toti ii simtim la incput sau ....dupa un anumit interval de timp....dragostea poate sa apara....oricand[/quot |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 13 Mai 2010 19:49 |
||
De la: bianca_bb82, la data 2010-04-23 14:21:08tocmai asta ma facut sa i zic sa vedem cum evolueaza in aceste saptamani...poate nu e ceva decisiv....dar avand in vedere ca mereu vorbeam daca nu ne vedeam vb la tel poate de 3 4 ori....pe zi....ne vedeam destul de des de cum e invatat el....nu vreau sa ma bag intro relatie in care unu pune apa pe foc si altu paie....i-am zis si lui...nu vreau nici firimituri...si cred ca perioada asta ne poate ajuta sa vedem ce inseamna sa nu fim sa nu putem vb ca si inainte sa nu stim ce face celalalt....sa nu ne vedem sa nu ne atingem... Nu`l mai cauta, oricat ti`ar fi de greu...lasa`l pe el sa decida... Daca se intoarce la tine e al tau, daca nu, inseamna ca niciodata nu a fost.... Doare, stiu...dar n`ai ce face.. eu tocmai trec printr`o despartire asa ca te inteleg perfect. |
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Mai 2010 14:15 |
||
scuze, n`am citit toate postarile si nu vazusem ca totul s`a rezolvat. Felicitari!
|
||
|
love_is_precious Postat pe 23 Mai 2010 14:17 |
||
| nu pot spune ca gata problema e rezolvata ....toate bune si frumoase...ne vedem totul e ok....dar asta nu inseamna ca o sa mearga totul f bine.....de aici numai d-zeu stie ce a fi....important ca a venit cu ideea ca vrea sa incerce....si ca deja...incepe sa vb ce facem la vara....incepem sa ne facem planuri....as putea sa spun ca ne intelegem super bine....atat ca nu exista TE iubesc....dar deja incepe si sa ma alinte....si in plus e f dragostos.....si atent...ca si la inceput:) | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 25 Mai 2010 11:52 |
||
|
s-a intors si tot impreuna suntem...dar el e tot asa...relatia e ok....dar tot nu ma iubeste is draga doar...dar nu vede ceva mai mult (o eventuala casatorie) nu renunta/....si eu nu stiu ce sa fac...i-am zis ca asta vom vedea in timp ce va fi adica la urma urmei nu stim ce va fi si daca acum ne e binede ce sa nu continuam/ intrebarea oare merita sa am rabdare...deci in afara de acel te iubesc...el se comporta f bine...o sa ajunga sa ma iubeasca vreodata....acum imediat mergem in concediu...il iubesc si nu stiu ce sa fac ma mai gandesc la o posibilitate sa ma iubeasca in sinea lui si sa nu si dea seama avand in vedere ca in afara de aceea perioada de 3 sapt in care nu a fost plecat...am fost tot impreuna ce sa fac? |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 3 August 2010 12:50 |
||
|
eu cred ca sta cu tine doar ca nu a gasit ceea ce cauta! no offense...dar...te imbeti cu apa rece! |
||
|
size_back Postat pe 3 August 2010 12:56 |
||
|
poate sau poate nu...dar eu una nu as putea sta cu cineva doar de plictiseala....adica fiind cu cineva....clar ti greu sa intalnesti pe altcineva sau mult mai greu....decat ai fi singur si plus...is atatea relatii de lunga durata ...care cica se iubesc dar totusi nu discuta de casatorie....dar noi care suntem la inceput ...cred ca nu ar trebui sa ne gandim ce e in viitor...sa facem prezentul sa fie f bine si apoi ce a vrea domnu il iubesc recunosc ca mi greu sa zic nu....si daca as zice nu ma intreb? pt ce? pt ca poate in viitor nu o sa ma iubeasca la urma urmei ce garantii avem in viata ....nimic....de ce sa renunt? apoi pe alta parte ma gandesc ca o sa fie f greu....mai incolo de nu ajunge la ce sentimente vrea |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 3 August 2010 13:16 |
||
|
n-am zis sa renunti! asta se vede din posturile tale! ideea este sa fii putin mai retinuta! e hai..nimeni nu are garantia ca iubirea lor o sa tina pana la adanci batraneti! si da este mai greu mai tarziu...eu am invatat ca daca o relatie nu merge din prima degeaba incerci sa o resuscitezi!da poate la tine o sa fie bine! mai sunt si exceptii! |
||
|
size_back Postat pe 3 August 2010 13:23 |
||
| Buna, m am decis sa scriu pt ca si eu sunt intr o situatie asemanatoare;doar rolurile sunt schimbate.Eu sunt cea care nu iubeste .Exista un barbat in viata mea care ma iubeste f mult.Eu din pacate...M am tot gandit ca poate cu timpul o sa tin si eu la el dar nu cred, desi incerc .Imi este comod sa fiu cu el dar nu l iubesc.Si ma gandesc serios daca o sa continui sau nu.Este atent, afectuos, nu stie ca sa mi mai faca dar nu pot sa l iubesc.asa ca eu cred ca daca nu exista iubire de la inceput, nu prea sunt sanse sa apara pe parcurs. | ||
|
ibis Postat pe 6 August 2010 09:28 |
||
|
Buna Ibis....pe deoparte ai dreptate dar daca nu exista iubire...nu vad de ai lungio atat...adica eu una daca cineva mi doar drag ...nu pot sa stau mai mult de 4 5 luni....noi avem deja un an si ceva...si apoi mai sunt si relatii la care apare pe parcurs...chiar nu stiu ce sa fac...am venit di concediu...a fost frumos.... nu stiu daca sa mai continui...il iubesc eu nu pot pune capat...tot cemi doresc e sa i se schimbe sentimentele....si de la acel drag....sa treaca la mai mult ....oare se poate exista barbati care s-au indragostit pe parcurs...sau sa stea si sa realizeze ca iubesc de fapt? |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 23 August 2010 14:58 |
||
| s-a terminat:(( | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:06 |
||
De la: bianca_bb82, la data 2010-11-18 09:06:44s-a terminat:(( "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut" si mergi mai departe
|
||
|
Barbie30_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:09 |
||
De la: bianca_bb82, la data 2010-11-18 09:06:44s-a terminat:(( Din cat am reusit sa citesc si din ce am inteles eu am tras o concluzie/parere...cred ca te-ai stresat prea mult si ti-ai facut prea multe griji referitor la ce simte el pt tine (lucru pe care sunt convinsa ca el la simtit si cred de asemenea ca iti simtea frustarirele)...asa ca imi pare rau sa vad ca nu te-ai bucurat intradevar de relatia cu el si de momentele frumoase (am inteles ca erau destul de ok)...asta in loc sa-ti faci mii de griji si toate aste sa umbreasca relatia...iubire vine in timp...o relatie se sudeaza in timp...asa ca daca erai mai sigura pe tine cred ca aveai sanse de reusita... Sa speram ca lucrurile astea ti-au fost o lectie si pe viitor nu vei mai proceda asa... |
||
|
kudika311399_silvia Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:34 |
||
|
tocmai cand mi-am dat seeama ca pot sa-l sufoc ....am lasat....l-am lasat sa faca cum simte el si asta ma facut sa duc relatia mia departe pt ca ce arata era cu totu altceva....eu niciodata nu i-am zis te iubesc...nu l-am alinttat sa nu se simta fustrat ca poate nu simte la fel....am gandit ca daca e sa apara o sa apara....dar relatia din pacate nu mai mergea...:( si numai o ruptura mai poate sa salveze desi ma indoiesc.... Deci chiar nu l-am stresat...mereu ii spuneam....traieste momentul si sa nu ne gandim la ce va fi....si cand renunta sa se gandeasca la viitor/....era ok |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:55 |
||
De la: bianca_bb82, la data 2010-11-18 09:55:40tocmai cand mi-am dat seeama ca pot sa-l sufoc ....am lasat....l-am lasat sa faca cum simte el si asta ma facut sa duc relatia mia departe pt ca ce arata era cu totu altceva....eu niciodata nu i-am zis te iubesc...nu l-am alinttat sa nu se simta fustrat ca poate nu simte la fel....am gandit ca daca e sa apara o sa apara....dar relatia din pacate nu mai mergea...:( si numai o ruptura mai poate sa salveze desi ma indoiesc.... Si mereu am fost sigura pe mine....si chiar si pe el...dar acum nu mai am aceea siguranta...pt ca a pus punct....pt ca a incercat dar nu simte mai mult:( |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:58 |
||
|
Eu nu te mai intelege...relatia ta cu el era ok...va simteati bine...in concediu a fost ok...stiai ca ii esti draga...pt ca nu iti spunea doua cuv si anume...te iubesc...asta te-a facut pe tine sa te complici atata si sa faci 15 mii de scenarii...totusi aveati o relatie de doar 1 an si ceva...trebuia sa te bucuri de momentele frumoase cum am mai spus... Nu inteleg de ce unii isi complica singuri viata
|
||
|
kudika311399_silvia Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:03 |
||
De la: bianca_bb82, la data 2010-11-18 09:58:00De la: bianca_bb82, la data 2010-11-18 09:55:40tocmai cand mi-am dat seeama ca pot sa-l sufoc ....am lasat....l-am lasat sa faca cum simte el si asta ma facut sa duc relatia mia departe pt ca ce arata era cu totu altceva....eu niciodata nu i-am zis te iubesc...nu l-am alinttat sa nu se simta fustrat ca poate nu simte la fel....am gandit ca daca e sa apara o sa apara....dar relatia din pacate nu mai mergea...:( si numai o ruptura mai poate sa salveze desi ma indoiesc.... imi pare rau sa aud asta, incearc sa vezi partea buna a lucrurilor...si anume bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu, bine ca a fost sincer si a spus ce simte, daca relatia mergea asa in continuare sigur nu erati fericiti nici unul...respecta-i decizia (fiecare merita sa-si gaseasca fericirea) |
||
|
kudika311399_silvia Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:09 |
||
De la: kudika311399_silvia, la data 2010-11-18 10:09:30De la: bianca_bb82, la data 2010-11-18 09:58:00De la: bianca_bb82, la data 2010-11-18 09:55:40tocmai cand mi-am dat seeama ca pot sa-l sufoc ....am lasat....l-am lasat sa faca cum simte el si asta ma facut sa duc relatia mia departe pt ca ce arata era cu totu altceva....eu niciodata nu i-am zis te iubesc...nu l-am alinttat sa nu se simta fustrat ca poate nu simte la fel....am gandit ca daca e sa apara o sa apara....dar relatia din pacate nu mai mergea...:( si numai o ruptura mai poate sa salveze desi ma indoiesc.... Asta fac...incerc sa ma gandesc ca daca e sa fim o sa fim...daca nu inseamna ca D-zeu vrea ceva mai bun pt mine si pt el...e un om deosebit dar trebuie sa-l uit....si mi greu ca ma intreb oare lucrurile care le-am avut si care greu le castigi intro relatie chiar nu conteaza???noi avem incredere si azi unu intr-altu 100 % (fara sa exagerez) ne-am respectat mereu, am avut mereu o comunicare buna, si pe langa astea am avut atractie....deci atat ca nu exista la el acel ceva sal faca sa vrea sa mearga mai departe....si ma intreb oare nu conteza deloc aceste lucruri? oare de ce cand descoperi astea nu poti sa iubesti....de ce nu e langa mine sid e ce tre sa i dau libertate is constienta ca langa mine ar fi ca si o pasare in colivie....daca a vrea se va intoarce daca nu tre sa i dau libertate |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Este greu si totusi ..... | 9 | De la: hapciucalipta 29 August 2009 15:55 |
| am nevoie de ajutorrrrrr | 7 | De la: iubytzyka_ta 11 Octombrie 2009 17:03 |
| Singur | 2 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:44 |
|
|
||
| prinsa intre trecut si iubire.. | 40 | De la: kudika127260 16 Mai 2010 21:41 |
| ce fac?ajutor!!!!!!!!!!!!!!!! | 62 | De la: 1212 4 Iulie 2009 15:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.