Mai multe
|
pt motzko: nu am avut relatie pe net...tin sa precizez....pe net ne am cunoscut...dar 8 luni au reale nu virtuale si cand si-a dat seama ca sentimentele mele...au evoluat....a vrtu sa continuam in ideea ca isi dorea sa simta mai mulkt si el si nu e o regula toti sa iubim in acelasi timp....sau e o regula dupa o anumita perioada sa apara dragostea? |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 25 Aprilie 2010 19:25 |
||
|---|---|---|
|
gaseste-ti pe cineva care e gata sa isi contruiasca o viata , nu iti pierde timpul langa oameni care nu stiu ce vor inca de la viata. semne de intrebare nu ar trebuie sa existe.................. |
||
|
kudika087223 Postat pe 25 Aprilie 2010 20:04 |
||
De la: kudika087223, la data 2010-04-25 20:04:39gaseste-ti pe cineva care e gata sa isi contruiasca o viata , nu iti pierde timpul langa oameni care nu stiu ce vor inca de la viata. e greu deoarce cu cat inaintez in varsta is tot mai pretentioasa....si tot mai greu gasesti pe cineva,....si te doare cand vezi ca te intelegi cu ccineva ti bine....sa vezi ca renunta....ca poate nu ajungem nicaieri:(( |
||
|
|
||
|
bianca_bb82 Postat pe 25 Aprilie 2010 20:07 |
||
| eu sunt sigura k vei gasi un baiat care sa aprecieze lucrurile pe care u ti le doresti cum ar fi intelegere si respect.ideea e k asa cum au spus si celelalte fete de pe forum trebiue sa il lasi putin sa vada ce isi doreste cu adevarat dk el este sa iti fie destinat tie dk nu...asta e.oricum 3 sapt nu inseamna mult si makar atunci cand o sa se intoarca o sa vb k el si makar sti ce ai de facut,iti zik din propria experienta.eu vroiam de la iubitul meu tot felul de dragalasenii,prosteli kk la 18 ani,maimutareli,el spunea k rel noastra e ok,se bazeaza pe respect pe faptul k suntem unul langa celalalt,cam cum vezi u relatia ta cu iubitul tau.ideea e k akum vreo 2 luni i-am cerut sa ne despartim,ii gaseam tot felul de lucruri cidate,k nu ma ajuta cu treaba prin casa,k e imun la ce imi doresc eu si multe altele.treaba interesanta e k akum imi e dor de el si am ajuns sa imi lipseasca serile in care leneveam in pat fara sa facem nimik,zilele in care credeam k ma pliktiseste,etc....am ajuns sa imi doresc acea liniste sa imi doresc relatia aia poate monotona dar linistita....cred k intelegi ce vreau sa iti zik,mie mi-au trebuit aproape 2 luni dar in final mi-am dat seama,poate o sa isi dea seama si el.eu akum incerc sa reiau relatia cu iubitul meu dar akum roata s-a intors,el e cel care cere akum timp....te pup si sper sa aud k esti bn | ||
|
inna25 Postat pe 25 Aprilie 2010 20:26 |
||
De la: inna25, la data 2010-04-25 20:26:57eu sunt sigura k vei gasi un baiat care sa aprecieze lucrurile pe care u ti le doresti cum ar fi intelegere si respect.ideea e k asa cum au spus si celelalte fete de pe forum trebiue sa il lasi putin sa vada ce isi doreste cu adevarat dk el este sa iti fie destinat tie dk nu...asta e.oricum 3 sapt nu inseamna mult si makar atunci cand o sa se intoarca o sa vb k el si makar sti ce ai de facut,iti zik din propria experienta.eu vroiam de la iubitul meu tot felul de dragalasenii,prosteli kk la 18 ani,maimutareli,el spunea k rel noastra e ok,se bazeaza pe respect pe faptul k suntem unul langa celalalt,cam cum vezi u relatia ta cu iubitul tau.ideea e k akum vreo 2 luni i-am cerut sa ne despartim,ii gaseam tot felul de lucruri cidate,k nu ma ajuta cu treaba prin casa,k e imun la ce imi doresc eu si multe altele.treaba interesanta e k akum imi e dor de el si am ajuns sa imi lipseasca serile in care leneveam in pat fara sa facem nimik,zilele in care credeam k ma pliktiseste,etc....am ajuns sa imi doresc acea liniste sa imi doresc relatia aia poate monotona dar linistita....cred k intelegi ce vreau sa iti zik,mie mi-au trebuit aproape 2 luni dar in final mi-am dat seama,poate o sa isi dea seama si el.eu akum incerc sa reiau relatia cu iubitul meu dar akum roata s-a intors,el e cel care cere akum timp....te pup si sper sa aud k esti bn mersi mult...sper sa fi macar tu bine ca eu nu stiu :( el are f multe activitati nu stiu de va simti acest dor ....efectiv de a sta cu mine sa lenevim |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 25 Aprilie 2010 20:33 |
||
|
Iubito, eu sunt mai neumblata prin lume(net) de felul meu, dar cum arata o relatie pe net? Ca eu una nu inteleg!! Eu intotdeauna am confundat inceputul unei relatii pe net cu asa zisa relatie pe net. Cum se dezvolta o relatie pe net? Cum mentin o relatie pe net? Care sunt restrictiile mele in raport cu ceilalti incat sa nu il insel si sa nu il fac gelos? Cum dezvolt relatia pe net ca totusi sa aiba o finalitate specifica unei relatii din viata reala ? Sa nu mai vorbesc de restul. O persoana care imi explica ca are o relatie pe net ,ii incadrez relatia la amici, prieteni- cei cu care as putea sa vorbesc la telefon, scrisori si acum - net, care apropos e un alt mod de comunicare si de relationare , dar nu de iubire etc. O relatie in sensul in care ai deschis tu topicul inseamna mult mai mult. Pe net stam de plictiseala, de comoditate asa ca ceea ce incepe pe net acolo trebuie sa ramana. Daca ai norocul sa iti placa persoana dupa ce te confrunti cu realitatea , prietenia de pe net se transforma in relatie. Dar asta e viziunea mea despre "relatii" pe net !! Adica nu exista. Acolo e flirtul cel mult. Restul e deja alta poveste Iti apreciez puterea cu care lupti pentru relatie si iti doresti ca aceasta relatie sa mearga dar nu iti inteleg incapatanarea cu care eviti adevarul. Oricum nu conteaza cum a inceput ci doar ca nu s-a finalizat in sensul in care sa te multumeasca pe tine.Si asta e ceea ce conteaza. In continuare iti doresc "Sa fii iubita"! |
||
|
motzko Postat pe 25 Aprilie 2010 20:34 |
||
|
pt motzko: simplu....mi-a vazut poza pe hi 5...a lasat niste comentarii...ne am schimbat adresele am vb de 3 4 ori....si am decis sa ne intalnim....de acolo....am iesit ne am cunoscut...am vazut ca ne intelegem f bine....ca ne este bine impreuna si am ramas impreuna....si pe zi ce trecea era tot mai bine noi nu ne am aburit pe net....au fost iesiri...intalniri REALE si dupa vreo sapt am decis sa avem o relatie.. nu stiu de intelegi.....vreau relatia asta pt ca sper si cred ca se poate ajunge la ceva frumos....sau nu? e oregula ca iubirea apare intr-o luna sau 2 sau 3 ??????. cum se face ca sunt cu[pulri care initial is amici buni si apoi descopera ca se iubesc? de ce daca ne e bine....de ce sa renuntam la ceva bine sau ce poate fi mai bine sau rau....mai rau de atat nu cred ca se poate |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 25 Aprilie 2010 20:41 |
||
S-a indragostit de poza ta pe hi5 !!! Sa fii iubita!! |
||
|
motzko Postat pe 25 Aprilie 2010 20:58 |
||
nu sa indragostit de poza mea...nu poti sa te indragostesti de cineva ....printr-o poza...aexact cum ai vedea pe cineva odata pe strada si iti place....i-a placut si a vrut sa ma cunoasca./....dar de ce nu raspunzi la ce te am intrebat....daca tot dai sfaturi? fara sa te enerveziDe la: motzko, la data 2010-04-25 20:58:39 S-a indragostit de poza ta pe hi5 !!! |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 25 Aprilie 2010 21:02 |
||
Daca m-am bagat in seama, asa imi trebuie. Am crezut ca ti-am raspuns prima data cand ti-am zis sa il scoti din viata ta. Mai clara de atat nu pot fi. Nu am ce sa te sfatui. Am citit ce ai povestit despre fosta relatie esuata la modul ce-l mai dur posibil. In general nu sunt omul sa iti plag de mila si sa iti spun du-te si cauta pe altul sau iesi cu prietenii si bazaconii din astea. Astea nu tin. Dimpotriva, iti spun- du-te singura undeva, intr-o excursie, vreo 1 saptamana unde sa stai sa te gandesti la cele intamplate si ai sa vezi ca vei gasi raspunsul mult mai usor. Nu stiu daca te merita sau nu, caci nu imi fac pacate degeaba, deoarece nu il cunosc, dar din ce ai povestit incerc tie sa iti fiu de folos. Raspunsul deja il stii, dar e chestiune de timp sa-l accepti. Daca vrei vorbim in privat mai multe. Sa fii iubita!! |
||
|
motzko Postat pe 25 Aprilie 2010 23:08 |
||
|
bianca, e clar ca tu vrei sa fii cu acest barbat in continuare. Doar n-o sa-l lasi daca iti spun niste straini pe un forum! Fiecare spunem ce credem ca ar fi mai bine, insa tu te cunosti cel mai bine pe tine si stii ce este cel mai bine pentru tine. Personal, nu as avea o astfel de relatie din simplul motiv ca am trait iubirea neimpartasita si am trait-o si pe cea impartasita si n-as mai alege prima varianta in ruptul capului. Eu nu cred ca se va indragosti de tine dupa acestea 3 saptamani, daca nu a facut-o in 8 luni. Nu cred ca (,) cazul vostru se aseamana cu cel al prietenilor care descopera ca se iubesc. Experienta mi-a aratat ca un barbat ori se indragosteste din capul locului, ori nu. Dar asta sunt doar eu si, bineinteles, ca e posibil sa ma insel. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 26 Aprilie 2010 00:14 |
||
|
aveti dreptate....un om care iubeste cauta suna,si ce nu a facut in 8 luni no sa faca in 3 sapt....mi greu sa accept mai ales ca am trait o relatie frumoasa , linistita :( si am ccrezut ca poate in adancul lui ma iubeste dar nu-si da seama avaand in vedere ca nu am stat despartiti...dar se pare ca ma imbat cu apa rece si asta no sa se intample.... mi greu sa o iau de la capat....mi greu sa mai am incredere in cineva...:(( |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 08:41 |
||
| Te inteleg asa de bine, ptr ca si eu trec prin ceva asemanator. Barbatul iubit "are nevoie de pauza"....si asta doare asa tare ! Cum adica?? Refuz, mi-e greu sa inteleg "de ce pauza?"...Dar concluzia este ca trebuie sa avem putere interioara si multi prieteni care sa ne ajute sa depasim momentul. Ideea este ca nu poti tine pe cineva cu sila langa tine, daca el nu simte...E asa dureros, insa este real ! Ca sa poti depasi momentul trebuie sa te detasezi ( daca poti ) de acest sentiment, trebuie sa ai fff. multa ratiune si mai putina simtire. Ceva nu se leaga, daca el nu te poate iubi...si se va ajunge la suferinta mai tarziu. O spun din propria experienta! E cumplita durerea din suflet, dar timpul vindeca tot...ai nevoie de prieteni, sa iesi, sa ai alte preocupari si sa-ti ocupi mintea cu alte lucruri. Pana la urma viata merge inainte si fara el...si in plus iti poate oferi frumoase surprize..PE CINEVA CARE SA TE MERITE CU ADEVARAT ! Ai rabdare, detaseaza-te putin..si mergi mai departe ! Nu esti singura :)...si eu sunt ca tine ... | ||
|
kudika166904 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:17 |
||
| el nu a cerut pauza....a cerut sa ne despatim....dar dupa ce am vb am ajuns la concluzia sa lasam timpu sa decida....sa vedem cum e in astea 3 sapt | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:22 |
||
|
Bine, "pauza" e un mod mai diplomat de a spune "un calduros PA" sunt constienta de asta. Dar trebuie sa trecem peste asta, ptr sentimente ranite, asteptari si dorinte neimpartasite in mod egal...Poate ca nimic nu-i intamplator si trebuie sa invatam ceva din asta ! ( Ce naiba, oare exista dragoste cu adevarat?? sau doar dorinta de a fi iubit si atat ? ) ...Bla bla...uneori obosesc tot cautand raspunsuri la intrebari...dar orice ar fi..lasa-l pe el sa faca primul pas....insistenta il va irita si-l va indeparta stiind ca oricum tu vei fi oricand disponibila ptr el...Intelegi tu ce zic... PS. ti-am zis, trec printr-o framantare sufleteasca asemanatoare sii.... |
||
|
kudika166904 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:32 |
||
| eu tot trec de cand ma stiu si cu el am crezut ca am scapt de asta....mai ales ca totul era ok am avut o perioada asa de frumoasa si linistita....eu nu-l mai caut ultimul mail mi la trimis joi i-am raspuns la el...apoi i-am trimis mesaj vineri seara si cand am vazut ca nu mi-a raspuns la el nici vineri nici smabata nici duminica....mi-am sters numarul lui ca sa nui mai trimit nimic...si aici e gata din partea mea....eu nui mai scriu nimic | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:35 |
||
| Si eu am facut la fel cu numarul lui de tel., altfel as fi fost tentata sa-i tot scriu sms sau sa-l sun...si nu vreau SA VREAU !!! Oricum mai tarziu m-as trezi frustrata ca doar eu am tinut relatia asta...ca defapt n-am primit nimic din ce mi-as fi dorit si ca totul e doar OBISNUINTA ! E nasol si asa! Durerea din suflet e apasatoare...de asta as vrea sa scap...cunoaste cineva un ceai, o bulina ceva ?? Rad..plang..rad...si astept sa treaca timpul...SA UIT ! | ||
|
kudika166904 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:42 |
||
|
Asa e, nu esti singura!!!!!! Si eu am trait si INCA mai traiesc ceva similar. Anul trecut am avut o relatie cu un barbat deoasebit si imagineaza-ti ca e trecut de 30 de ani, asa ca NU virsta spune cit de matur sau pregatit pentru viata este un barbat. La fel a avut nevoie de o pauza! Doare fffff rau...la un moment dat am reluat relatia...nu a mers...a spus din nou ca nu e pregatit pentru o viata de cuplu, etc... Ce vreau sa spun e ca si acum, dupa un an de zile continua oarecum aceasta nebunie...are o noua relatie, care cica nu merge?! Am ramas prieteni buni, cica... vorbim foarte des, ne vedem, ba chiar a incercat mai mult decit atit. L-am respins...I-am explicat ca nu e corect ce se intimpla.. Sincer, nici eu nu mai stiu ce si cum. Cert este ca il iubesc, dar este o adevarata nebunie. Cred ca oarecum regreta faptul ca a plecat de linga mine, dar daca ma iubeste cu adevarat, ma indoiesc, desi mi-as dori acest lucru. Stiu ca ne potrivim din toate punctele de vedere, compatibilitate maxima, atractie, ca la carte, ce mai... Nu stiu cum vor decurge lucrurile, m-am decis ca de acum inainte sa il ignor...sa vedem unde va duce asta, mai mult decit atit nu am ce pierde! Asa ca, un sfat, nu pot sa iti dau nici eu. Asteapta pina se intoarce si ia el legatura cu tine. E, cred cel mai bun lucru pe care il poti face. Trebuie sa fii insa pregatita si pentru partea neagra a problemei, adica, daca nu o va face. Asteptarea DOARE...dar e singura sansa. Numai asa poti sa iti dai seama TU si EL daca vreti cu adevarat sa fiti impreuna. Dupa cum spuneam, mie mi-a spus la un moment dat in fata: "stii, inainte sa afli de la altcineva, am cunoscut pe cineva deosebit" In acel moment mi-a cazut tot cerul in spate! Ma asteptam la asta, exact cum scria cineva mai sus, cind apare cineva care pare interesant - a zburat oricum de linga tine. E, din acel moment nu l-am mai sunat sau contactat. DAR, dupa o saptamina jumate, m-a vazut in oras. M-a sunat, cica sa imi dea ceva unde ne putem intilni. I-am spus ca nu am timp, a insistat si a venit sa imi aduca un lucru minor si lipsit de importanta in acel moment. Cred ca si-a dorit sa ma vada, de fapt nu, cred ca si-a dorit sa isi confirme lui ca inca ii mai dau atentie. Am fost foarte rece cu el, si uite asa a mai trecut timpul... Ca dupa citeva alte saptamini sa ma sune cu fiecare ocazie cu care ne intilneam prin oras cu masina. Sa vorbim fffff mult la telefon, sa imi spuna ca ii e dor de mine. Pina la un moment dat cind si-ar fi dorit sa ne intilnim intr-o seara pentru (suna oribil) sex. Atunci a fost un semn mare de exclamare pentru mine! Era si este inca in aceeasi relatie cu "noua" care dureaza acum de vreo 2 luni. Nu a mers cu seara de "sex", i-am spus ca nu e ok si cred ca a inteles, in asa fel incit dupa ce l-am respins atunci a inceput sa imi spuna, sa imi scrie mesaje ca ii e dor de mine, ca ii lipsesc. Poate pentru ca l-am respins si nu ii venea sa creada? Nu stiu, sau poate era adevarat ce spunea...?! Cert este ca aproape o luna de zile dupa acest incident vorbeam zilnic. Cu sau fara rost. Pina la ultima "intilnire" din greaseala, unde a incercat din nou sa sara calul. I-am spus din nou acelasi lucru: "ca nu e ok ce face" Si...de atunci se abtine. E, oare o fi un semn bun sau rau? Oricum, acum m-am decis sa il ocolesc cit mai mult posibil. Dupa care o sa ii spun intr-o zi ce simt eu cu adevarat, ca il iubesc...dupa care o sa dispar in ceata. Totul de acolo incolo va trebui sa vina de la el. Degeaba alergam dupa cai morti. Astel de intimplari ne costa foarte multa energie, stres, nervi, practic ne scurteaza viata STIU ca nu merita, dar nu ne putem opune. Sint foarte curioasa cum vor decurge lucrurile la tine. Daca cineva a mai trecut prin ce am trecut si trec si eu, va rog...spuneti-va parerea. Oare ce ar trebui sa facem noi femeile astea, care vedem lucrurile de acest gen cu alti ochi si din alte puncte de vedere? |
||
|
kudika143575 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:43 |
||
| as vrea sa ti dau sfaturi ...da am o stare de nu stiu ce e bine nici pt mine....:(( imi pare rau ca treci prin asta | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 09:48 |
||
|
eu cred ca te-ai asteptat la prea mult de la relatie...si te-ai bagat prea mult in ea...si acum esti dezamagita! ce as face eu? m-as aranja..mi-as lua prietenele si as iesi in oras..sau as face ceva care sa ma deconecteze cat de cat de la aceasta stare...in nici un caz nu as sta sa despic firul in patru anticipat daca imi va simti lipsa sau nu! situatia este clara tu il iubesti sau nutresti sentimente puternice pt el...iar el nu a ajuns sa aibe sentimente atat de puternice pentru tine! acum daca iti va simti lipsa este pur problema lui ..cu ce te incalzeste pe tine?da poate il doare in cot de tine!tu ce o sa faci?o sa stai sa il astepti pana revine si daca revine cu ganduri mai bune? daca o sa va fie sa fiti impreuna o sa fiti peste 1 luna-2...3-5-10 ani!asa ca nu te mai imbata cu apa rece sau iti vinde singura gogosi..nu te vrea in viata lui!din ce motive?chiar nici nu conteaza!
|
||
|
one_size Postat pe 26 Aprilie 2010 10:05 |
||
| ai dreptate doar ca e greu...mereu incerc sa fac ceva sa ies...dar cand vezi ca toate prietenele tale au pe cineva. sau is casatorite si eu tre sa o iua iar de la capat e aiurea....asa ca doar de ma apuc sa ies singura pt ca ies dar seara tot singura ajung sa dorm in pat....asa ca :(( | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 10:44 |
||
De la: bianca_bb82, la data 2010-04-26 10:44:57ai dreptate doar ca e greu...mereu incerc sa fac ceva sa ies...dar azi ies...dar cand vezi ca toate prietenele tale au pe cineva.....doar de ma apuc sa ies singura draga mea, incearca sa gandesti asa: "nu m-a iubit si nu m-a apreciat un fraier. asa, si ?! sta viata mea in loc pt el? daca el nu poate mai mult, daca astea sunt limitele lui, cine sunt eu sa-i cer ?! " scuze pt duritate, dar e inutil sa suferi asa. ar tb sa fii multumita de tine ca ai facut tot posibilul si ca poti iubi cu atata intensitate si pasiune. crede-ma, putini oameni au asemenea resurse sufletesti :). deci fii mandra de tine, nu tu esti cea care pierde. spuneai ca erai linistita cu el, ca erai tu, ca nu mai simteai gelozie si neincredere. de ce crezi ca asta i se datoreaza lui ? daca ti se datoreaza tie si face parte din procesul tau de maturizare? bun, si daca esti singura ce? e un handicap, o rusine, nu esti completa, nu mai esti tu daca nu faci parte dintr-un cuplu ? invata sa te respecti si sa te iubesti mai mult. asta cred ca e de fapt problema, nu el, nu relatia asta |
||
|
someone_else Postat pe 26 Aprilie 2010 11:10 |
||
|
NU INCERC SA-TI SPUN CE SA FACI,CI ITI VOI SPUNE CE AS GINDI EU IN LOCUL TAU. IN PRIMUL RIND ,MI-AS PUNE INTREBAREA DACA ACEASTA PAUZA NU A LUAT-O CA SA SE LAMUREASCA DE SENTIMENELE LUI FATA DE FOSTA IUBITA(E CLAR CA INCA MAI TINEA LA EA). A DOUA INTREBARE CARE MI-AS PUNE-O,AR FI DACA NU CUMVA FOSTA IUBITA ,NU STIE CA E FOSTA,SI FATA E PLECATA CU SERVICIUL,IAR ACUM POATE SINT CHIAR IMPREUNA (ITI PAR RARANOICA?) IAR CEA MAI GREA INTREBARE CARE MI-AS PUNE-O AR FI : OARE ASTA ASTEPT DE LA VIATA,SA FIU O RELATIE COMODA????????? NU ASTEPT,DECIT SA FIU LASATA SA IUBESC? IN ACESTA PERIOADA ,CIT LIPSESTE EL,MI-AS FACE PREGATIREA PSIHICA,PENTRU O DESPARTIRE,IAR DACA SE INTOARCE DECIS SA CONTINUAM,DAR IN ALTE CONDITII(NU CEVA COMOD PT EL),PUR SI SIMPLU AS FI FERICITA!DACA SE INTOARCE ,DORIND SA CONTINUAM IN ACELASI STIL,NU AS FI DE ACORD!IAR DACA MI-AR SPUNE CA MAI BINE TERMINAM,CEL PUTIN AS FI PREGATITA PSIHIC! INAINTE DE TOATE,TINE CONT CA NU AI NEVOIE DE CINEVA CARE E POLITICOS,TANDRU DOAR OCAZIONAL,CIND POATE,ARE CHEF SAU E LIBER! VIATA,NU ITI REZERVA SURPRIZE PLACUTE SI NEPLACUTE DOAR DE O PARTE A CUPLULUI,SAU AMBILOR IN ACELASI TIMP.TREBUIE SA TE ASIGURI CA OMUL PE CARE IL AI LINGA TINE ,ARE DISPONIBILITATE PT PLACERILE SI NECAZURILE TALE ,PERMANENT,EXACT CUM SI TU LA RINDUL TAU TREBUIE SA-I OFERI.DACA ACCEPTI UN COMPROMIS ACUM,TU AVANSEZI CU SENTIMENTELE SI O SA TE DOARA FFFFF TARE CIND NU O SA-TI RASPUNDA LA FEL!IAR EL NU-TI VA SPUNE DECIT CA A FOST SINCER SI A SPUS DE LA INCEPUT CE-TI POATE OFERI ! DACA TE MULTUMESTI CU PUTIN,PUTIN VEI PRIMI! NU MERITI MAI MULT? ITI DORESC SA SE INTIMPLE,CE E MAI BINE PENTRU TINE! |
||
|
nlili79 Postat pe 26 Aprilie 2010 11:11 |
||
| asta fac de ieri imi aduc aminte tot ce e mai rau si merue imi repet ca nu e sa fie....dar mi frica sa mai am incredere in cineva ....ma intreb unde mai cunosc pe cineva ca de iesit nu am cu cine.....mi frica sa o iau de la 0 | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 11:19 |
||
|
Pentru kudika143575:tot o parere personala! nu cred ca e vorba decit de orgoliul ranit ,din partea lui ca se simte respins,si sincera sa fiu prefer sa ramina el cu orgoliu lezat,decit eu cu inima frinta! Pur si simplu m-as juca cu nervii lui. i-as arata din priviri si vorbe ca inca tin la el,dar l-as refuza permanent!Nu asi accepta nici o intilnire"ca imi face rau sa-l vad",chipurile,iar daca m-as trezi cu el in fata,asi face pe timida pierduta in fata lui.(stii vorba :umfla fraierul si faci ce vrei cu el?asta a facut el cu tine,si incearca inca sa o faca)Decit sa regret ca am mai fost o data cu el ,dupa ce s-a impacat cu prietena lui(sau ce e )si sa-i magulesc orgoliu,prefer sa- l am cind vreau eu(sigur nu ma va refuza niciodata,ca ei de regula nu refuza o tavaleala) Ce te face sa crezi ca daca te impaci cu el,excluzind posibilitatea sa fii iubita clandestina, nu se va repeta figura cu o alta fata?mai poti avea incredere in el? Fetelor nu va lasati orbite de orgoliu,un iubit dobindit in urma unui comprimis,nu este decit o pierdere ! Viata e si scurta si grea,o sa obositi de tinere,ca tot restul vietii o sa va luptati sa-i pastrati,si chiar nu merita,ca nu se stie cind o sa pierzi ,si iti dai seama ca ti-ai irosit energia inutil. luati viata asa cum vine,fara compromisuri,ca atunci cind o sa va uitati in urma sa nu regretati nimic! |
||
|
nlili79 Postat pe 26 Aprilie 2010 11:37 |
||
|
Bianca,cea mai grea povara in viata,esteSINGURATATEA IN DOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai bine singurica ,bucurindu-te pentru prietenele tale,daca sint fericite,decit ,sa-ti plinga de mila toata lumea si tu sa ai inima frinta!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa nu va plictisesc!Pur si simplu ma doare cind vad cit pot suferi femeile,pt ceva ce nu porneste bine de la inceput! NU LUPTATI DECIT PENTRU SANATATE,DEMNITATE,SI RESPECT! RESTUL,ESTE RISIPA DE VIATA! |
||
|
nlili79 Postat pe 26 Aprilie 2010 11:45 |
||
| pt mine e foarte importatn sa am pe cineva langa mine...mam saturat de intrebari iar esti singura? sau cand am pe cineva langa mine dupa ce se termina....dar ce ati patit? asa de bine va mergea...? ma doare sa vad ca ala care mi-a fcut rau....are parte de iubire si are pe cineva langa el | ||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 11:49 |
||
|
Este o relatie deja terminata. Barbatii simt diferit si reactioneaza diferit. In cazul de fata, niciodata nu cred ca si-a uitat marea dragoste. Oricat de mult a incercat sa simta fata de tine, nu a reusit. Dar oare a dorit acest lucru cu adevarat sau v-ati imprietenit exact in momentul in care sufletul lui era prea ranit pentru a mai dori sa simta ceva pentru altcineva. In general, cei ce au suferit dupa marea lor dragoste, nu o vor uita usor, ba mai mult, la barbati apare teama de a se mai implica iar intr-o alta relatie bazata pe sentimente. Au nevoie de mult timp pentru a-si cicatriza ranile. Oare tu ai timp pentru a-l astepta? Mai exista si varianta ca odata cicatrizata rana sa nu aveti nici-un viitor comun, deoarece, daca in tot acest timp s-a straduit sa te iubeasca dar nu a reusit, in nici-un caz nu o sa reuseasca mai tarziu. El e cu gandurile lui. In plus, faptul ca peste doua zile pleca in Egipt dar tie nu ti-a spus nimic, ai aflat (cum ai aflat?, de la el? de la cine?) doar ca pleaca, spune multe. Parerea mea este ca aceasta relatie nu are prea multi sorti de izbanda, dar "viitorul incepe azi". Cine-l poate sti? El poate fi imprevizibil, sa ascunda elemente care sa decida soarta in mod aleatoriu uneori. Pentru a fi impacata cu tine insuti, cel mai bine ar fi sa astepti sa se intoarca, sa vezi in primul rand daca te va cauta, apoi ce anume simte (nu ma refer aici la a-l intreba in mod direct ce anume mai simte pentru tine, ci la a-l "simti"). Sa auzim de bine! |
||
|
eliana_avon Postat pe 26 Aprilie 2010 11:50 |
||
|
acea dragoste a lui a fost acum doi ani ...si a fost la distanta de asta am sperat ca poate nu -si da seama de sentimentele ce le are pt mine....si ca distanta il va ajuta//// el mia zis ca pleaca..... aflase intro miercuri si nu mi-a zis la telefon si a asteptat joi sa ne vedem si mi-a zis....acum e plecat deja dar de joi nu mi-a mai scris...nimic si nici un mesaj nu mi-a trimis si cica pleeaca cu gandu sa vina altfel de acolo... |
||
|
bianca_bb82 Postat pe 26 Aprilie 2010 11:54 |
||
De la: bianca_bb82, la data 2010-04-26 11:49:12pt mine e foarte importatn sa am pe cineva langa mine...mam saturat de intrebari iar esti singura? sau cand am pe cineva langa mine dupa ce se termina....dar ce ati patit? asa de bine va mergea...? ma doare sa vad ca ala care mi-a fcut rau....are parte de iubire si are pe cineva langa el Bianca, trezeste-te !!! si ce daca esti singura???????? si ce daca esti intrebata "dar ce ati patit? asa de bine va mergea..? ", nu poti gasi un raspuns acid de sa nu mai indrazneasca nimeni sa te mai intrebe ceva vreodata? si ce daca lui i-ar fi bine cu alta? de ce e musai sa fii tu the one? poate nu asa ti-e scris, sa fii cu el ci cu altul. nimic nu e intamplator pe lumea asta. in loc sa te bucuri de libertate si de tina insati, stai si plangi dupa unul care nu stie pe ce lume e si care dupa 8 luni in care te-a avut pe tava are o revelatie cum ca "stii, eu nu te-am vrut de fapt niciodata. adica na, tin la tine si-mi place sa fac sex cu tine si mi-a fost bine, dar nu mai vreau acum, mi-e greu asa cu tine si visez la cai verzi pe pereti !" tu chiar nu te revolti? accepi in orice conditii o relatie doar pt a nu fi singura ??? wake up! |
||
|
someone_else Postat pe 26 Aprilie 2010 12:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am procedat gresit!Cum sa repar greseala facuta?! | 14 | De la: Eleenna 1 Octombrie 2012 20:05 |
| Cu cine sa raman? | 40 | De la: kudika313367 11 August 2010 10:08 |
| Eu 15 ani, el 20... | 54 | De la: printesaaaa_x 19 Ianuarie 2011 11:03 |
|
|
||
| Sf. Valentin | 94 | De la: scorpio67 19 Februarie 2011 14:24 |
| Vreau mai mult breton! | 29 | De la: stem_29 4 Iulie 2010 20:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.