Setari Cookie-uri

Se poate schimba un barbat?

I can't believe ...nu cred deloc in schimbarea omului,,,chiar tu ai spus ca mai are unele scapari cand nu da un semn cu zilele..so: unde e asa zisa schimbare?
licuriciul_zapacit
Postat pe 8 Mai 2010 00:59
De la: calin_eu, la data 2010-04-26 13:46:48Din experienta proprie pot sa-ti spun ca un barbat se poate schimba. Ma regasesc foarte mult in descrierea facuta de tine mai sus. Si eu aveam iesiri lungi si foarte lungi cu baietii, seara de seara iesam la bere si la barfe, iar de multe ori uitam de noi.
De cand a pus actuala nevasta mana pe mine m-am schimbat fantastic. Nu mai tanjesc dupa iesiri in oras decat daca exista o ocazie speciala, nu mai beau ca prostul si nu mai pierd noptile. Am realizat si eu in final ca e mai sanatos asa si cu siguranta si iubitul tau realizeaza incet incet ca tebuie sa se faca baiat de casa.
Sa nu va imaginati acum ca am devenit barbatul perfect. Am mai ramas cu un defect: IUBESC FEMEILE!!!

Calin ti-a raspuns foarte bine :) si parerea mea este ca are dreptate. S-ar putea ca in momentul in care va veti muta impreuna sa priveasca si el (nu tu, caline! :D) altfel relatia voastra. Oamenii se pot schimba... nu neaparat caracterul, dar comportamentul in mod categoric. Ai vreun motiv sa te indoiesti de sentimentele lui pentru tine? Daca nu, nu mai despica firul in 14 ca de ce te prefera pe tine!
arahne
Postat pe 10 Mai 2010 23:13
Multumesc mult de sfaturi.Sper sa fie bn.Desi am unele indoieli si retineri....marti e ziua cea meare (ne mutam). un gand bun pt mn pupici
kudika016422
Postat pe 16 Mai 2010 19:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Povestea mea 41 De la: Arutzu28 11 August 2011 17:41
Iubire vs Pasiune 51 De la: pickard 12 August 2011 06:37
de ce fantomele cauita mereu a te speria? 217 De la: BEL_AMY1 22 Ianuarie 2011 17:39
idei de surprize pt ziua indragostitilor 10 De la: consuella 29 Ianuarie 2010 00:08
single caut femeie pentru prietenie 1 De la: Lais_Ionut_Antonel_1 3 Aprilie 2015 11:56