Mai multe
De la: Nebunatik91, la data 2010-06-15 23:40:12De la: miss_darine, la data 2010-06-15 20:34:29 Nu toate retele se aplica la toata lumea.Depinde de ce " sufera "fiecare . |
||
|
Postat pe 23 Iunie 2010 21:04 |
||
|---|---|---|
| perfecta dreptate!!! succes si altora!!!!asa este!!!!!increderea in tine face mult;;;;;;;'credinta de ati avea puteti muta si muntii!' ne spune chiar si ....BIBLIA! | ||
|
kudika183904 Postat pe 25 Iunie 2010 11:15 |
||
De la: kudika183904, la data 2010-06-25 11:15:42perfecta dreptate!!! succes si altora!!!!asa este!!!!!increderea in tine face mult;;;;;;;'credinta de ati avea puteti muta si muntii!' ne spune chiar si ....BIBLIA! eu una nu sunt prea credincioasa...nu cred in biblie ...si in ceea ce spun oamenii credinta trebuie sa fie in sufletul tau nu esti mai bun daca arati lumii ca tu crezi ..eu nu arat asta niciodata nu ma duc la biserica credinta trebuie s`o ai in suflet atata tot...si pentru asta poate ca sunt mai credincioasa decat altii care merg zilnic la biserica ..doar de ochii lumii |
||
|
|
||
|
Nebunatik91 Postat pe 2 Iulie 2010 15:18 |
||
|
Minunat spus ,din punct de vedere teoretic....dar practic ??? Nimeni nu-si doreste sa sufere,dar nici pe ei nu trebuie sa-i facem sa sufere,caci atunci nu mai e iubire,e o lupta acerba pentru suprematie,e un joc periculos al orgoliillor,si nu pot crede ca asemenea iubire va avea un final fericit !!! Probabil ai fost candva ranita iar acum ti-ai luat toate platosele pe tine sa nu mai suferi,dar nu seamana nici o poveste una cu alta,oamenii sunt foarte diferiti intre ei si poti rani tocmai pe cine nu trebuie,din dorinta de razbunare pe cel care.... candva te-a "ranit "!!! Iti doresc o inima usoara si lipsita de orgolii !!! |
||
|
kudika133347 Postat pe 2 Iulie 2010 16:45 |
||
|
||
|
kudikaluci Postat pe 2 Iulie 2010 16:53 |
||
De la: Nebunatik91, la data 2010-06-19 14:42:34De la: kudika161928, la data 2010-06-18 23:38:04Cred ca ai fost sincera cand ai scris .Esti un suflet generos ! Am sa tin cont de sfaturile tale . Altele sufera o viata si tot nu se considera invatate.
|
||
|
kudika052871 Postat pe 2 Iulie 2010 18:34 |
||
|
In loc sa-ti pierzi timpul cu prostioare dintr-astea, topaind dupa baietei, mai bine ai invata sa scrii corect ( concizie, claritate, utilizarea cratimei si a semnelor de punctuatie, atentie la topica). Mai bine ai urma o facultate recunoscuta (poate chiar doua si un masterat), ti-ai gasi un loc de munca stabil, bine platit si prestigios, te-ai imbraca decent, ti-ai construi o imagine de femeie independenta, serioasa, cu principii bine puse la punct, stapana pe sine si te-ai inconjura de persoane minunate care te-ar aprecia la adevarata ta valoare ( hopefully! ). Dupa toate acestea, nu ti-ar mai pasa daca esti ranita sau nu (macar te-ai preface), pentru ca ai incerca mereu sa te audodepasesti, sa te implinesti profesional si incet-incet ai observa ca viata asta nu consta numai in a cauta barbatul perfect. O imitatie a lui este numai buna! In final, oricat de mult ai ridica tu garda si i-ai "juca", tot va veni cineva sa iti puna capac, chiar daca nu vei recunoaste. In plus de acestea, vei observa ca in scurt timp "reteta"pe care ai prescris-o tu te va epuiza si te va plictisi. In cel mai bun caz, te vei redresa si iti vei pune intrebarea daca se merita cu adevarat sa traiesti numai in dubii si sa iti pierzi incredrea in toate personele de sex masculin.In cel mai rau caz, vei deveni o cinica incurabila, dorita de toti, dar numai ca sa isi demonstreze ei cat de buni sunt daca "te fac". Partea buna in acest cinism este ca vei cadea mereu in picioare si te vei crede superioara...partea proasta, ei bine, este ca vei ajunge sa te simti singura si atunci cand esti cu cineva. Tu alegi ce cale urmezi, dar orice decizie ai lua, trebuie sa tii cont ca in relatiile dintre femeie si barbati nu exista invingatori atata timp cat se gaseste macar un gram de iubire, fie ea nemarturisita. Am fost si eu ranita, am inceput sa-i "joc"si am castigat fiecare lupta, dar la sfarsit am realizat ca am pierdut razboiul : imi prevad un viitor plin de neincredere si singuratate. |
||
|
kudika052871 Postat pe 2 Iulie 2010 19:34 |
||
| E tare trist ce spui...dar ai mare dreptate!.... | ||
|
avallon Postat pe 2 Iulie 2010 22:49 |
||
De la: kudika052871, la data 2010-07-02 19:34:39 In loc sa-ti pierzi timpul cu prostioare dintr-astea, topaind dupa baietei, mai bine ai invata sa scrii corect ( concizie, claritate, utilizarea cratimei si a semnelor de punctuatie, atentie la topica).E trist..........dar mai cred ca....undeva, intr-un colt din inima ta poate vor mai exista visuri despre ceva frumos si nemaiantalnit.... Sperante care.....nu au sa moara niciodata! Fii optimista, in final numai asta conteaza! |
||
|
avallon Postat pe 2 Iulie 2010 22:54 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-06-15 20:47:20De la: miss_darine, la data 2010-06-15 20:34:29 cum sa te saruti cu un barbat pe care nu il iubesti? si sa te mai si ....cu el ???? cat de idioata trebuie sa fi pt niste amarati de bani??
|
||
|
clau19 Postat pe 2 Iulie 2010 23:13 |
||
De la: clau19, la data 2010-07-02 23:13:23De la: scorpio67, la data 2010-06-15 20:47:20De la: miss_darine, la data 2010-06-15 20:34:29 ai dreptate dar din pacate in ziua de azi sunt multe materialiste ele nu inteleg ca banii nu inseamna totul ...daca stai cu o persoana stai pentru ca iti place nu pentru ca are bani sau nush ce mashina...nu te saruti cu mashina nu faci sex cu mashina ci cu ala kre o are iar dak el nu iti place este degeaba in loc sa se preocupe sa isi faca singure un viitor si sa fie independente ele cauta barbati cu bani...in locul lor mi`ar fi rusine!!! |
||
|
Nebunatik91 Postat pe 6 Iulie 2010 23:47 |
||
Fata asta cred ca face misto, nu? Mai fatuco pai tu crezi ca la 19 ani ai trecut prin viata? Ai avut si tu 2-3 barbati si gata le stii pe toate? Te-nseli amarnic! Viata nu se limiteaza numai la suferinte in dragoste. Lasa aiurelile si pune mana si invata, da la o facultate, fa ceva uitl, nu mai da tu sfaturi pe care la 19 ani nu ti le permiti sa le dai. Si nu sunt deloc rautacioasa si nici nu ma dau mare desteptaciune dar tu intreci deja masura domnitza.
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 22 Iulie 2010 10:42 |
||
De la: Nebunatik91, la data 2010-06-16 21:09:11De la: rashela, la data 2010-06-16 14:20:25De la: Nebunatik91, la data 2010-06-15 23:40:12De la: miss_darine, la data 2010-06-15 20:34:29 Daca faceai un rezumat era mai bine
|
||
|
arpydia Postat pe 14 Septembrie 2010 15:31 |
||
De la: Nebunatik91, la data 2010-06-14 16:40:16Buna fetelor ....probabil multe dintre voi stiu cum sa se poarte cu un barbat si cum trebuie sa fie pentru a fi atragatoare dar de cele mai multe ori cand gasim un barbat care ne innebuneste lasam garda jos uitam scopu si tot ce trebuie sa facem pentru a ne proteja de suferinta si ajugem sa fim ranite.....niste sfaturi utile din proprie experienta in caz ca aveti nevoie sa le aratati ca voi sunteti la conducere.De cand este lumea intotdeauna femeile au condus barbatii din umbra lasandu`i sa creada ca ei sunt "cocosii" cam in toate domeniile...Ati fost vreodata ranite in dragoste?Nu vreti sa faceti ceva in legatura cu asta?Cum sa atragi barbatii dar in acealasi timp sa te protejezi pe tin de suferinta ...!Trebuie sa ai mereu incredere`n tine ....barbatii sunt topiti dupa asa ceva ...sa te vada mereu stralucitoare increzatoare in fortele proprii si in acelasi timp sa nu`si poata dea seama cine esti de unde vi si cum ii seduci ..desi te cunosc....Puterea sta in mainile tale...trebuie sa ai mereu un aer misterios care te inconjoara...trebuie sa te joci cu ei,aratale ca tu esti cea care detine controlul ca nu ai nevoie de un barbat ca sa ai incredere`n tine...esti femeie poti totul ei intotdeauna cauta o prada usoara lasa`i sa creada asta iar dupaia aratale ca de fapt nu este asa ii vei uimi vor veni dupa tine ca niste catzelusi dormici de mangaiere....vorbeste mereu subtil cu subinateles...lasa`i sa afle ceva despre tine dar nu prea mult....mereu trebuie sa fi zambitoare si fericita arangata si foarte sexy ...sunt morti dupa asa ceva.Aratale cat de perfecta esti,poti avea totul iar universul se invarte in jurul tau toti is doresc o femeie de genu langa ei,ai sentimente pentru el???foarte bine doar ca nu trebuie sa`i arati lui asta pentru ca va profita iar dorinta de a te avea va scadea pe zi ce trece barbatilor le place sa vaneze sa se chinuie iar cand au siguranta ca esti a lor nu mai vad nimik nou la tine si incepe sa caute in alta parte....lasa mereu loc de interpretare sa`i sa fie nesiguri sa nu aiba nici o garantie ca esti "moarta" dupa ei ....asta le tine dorinta vie de a incerca sa te aiba in totalitate...nu`i lasa sa fie niciodata siguri pe ei in ceea ce te priveste ...adora competitia ...sunt niste competitori innascuti.Cu cat ai mai multa incredere in tine si sti ca poti avea totul cu atat il faci pe cel de langa tine sa`i scada increderea ...nu lasa garda jos ei stiu cand o faci si o sa profite...Trebuie sa te joci cu ei sa`i faci sa te doreasca ....daca te vad intotdeauna prin orash imbracata sexy provocatoare si foarte sigura pe tine asta ii atrage ca pe un magnet..te vor incearca sa te aiba,iar daca iti place vreunu si decizi sa te opresti la ei nu uita de lucrurile astea nu gandi niciodata il am este al meu nu mai trebuie sa am aceasi atitudine pe care am avut`o cand l`am cucerit din contra....Un lucru sa nu uitati voi detineti controlul,sunteti cele mai importante,nu lasati pe nimeni sa va demoralizeze...nu le lasati deschisa acea usa prin care daca trec va ranesc...viata este a voastra si nimeni nu are dreptul sa va faca nefericite este atata de scurta traiti`o la maxim si incercati sa fiti cat mai fericite posibil,iar increderea`n voi sa nu o pierdeti niciodata puteti tot va este permis tot...in asa masura incat sa nu suferiti sau sa gresiti..inca un lucru important intr`o relatie....nu in el trebuie sa ai incredere k nu te va insela si chestii de genu ...incredere trebuie sa ai in tine sa ai incredere ca sti cum sa tin un barbat langa tine si cum sa`l faci sa te iubeasca ....sa nu fi posesiva,geloasa,asteapta`l mereu cu zambetul pe buze fara sa`i faci vreun repros atunci va veni de drag la tine si fara ca tu sa`l chemi vei pastra vie dorinta de a te vedea mereu si chiar iti va spune ca esti femeia perfecta,vrea sa iasa cu baietii?esti k atata timp cat nu avea planuri cu tine dar lasa`l sa se distreze cu prietenii lui iar daca vei fi asa cum am spus mai sus poti fi sigura k nu va fi vorba niciodata de alta el chiar va fi cu baietii...si cu dorinta arzatoare de a ajunge langa tine langa femeia perfecta,au nevoie de spatiul lor care nu trebuie niciodata sa il invadezi ....oferale libertatea,fi increzatoare in fortele tale asta este reteta succesului.Va pup dragele mele si va urez multa bafta sper sa va ajute la ceva ce am scris aici ...ma puteti contacta in caz ca vreti sa vorbim sau aveti ceva intrebari cu mare drag idu meu lov3ubaby22 Am citit tot...suna a lauda,adica vrei sa ne demonstrezi ca tu le stii pe toate
|
||
|
arpydia Postat pe 14 Septembrie 2010 15:35 |
||
De la: Nebunatik91, la data 2010-06-20 18:01:10De la: ionelyizza, la data 2010-06-20 15:35:45da asa este ...acuma am o noua relatie sunt de o luna cu el...dar totul este frumos si roz astept sa vad cum va fi in continuare...dar oricum nu o sa mai fac niciodata greselile din relatia anterioara...daca se ajunge sa fie ca cea anterioara voi sti cand sa renunt... asta inseamna sa nu ti asumi riscuri. la fel ca primul post din topic, e un fel de sa l fac eu sa suefere, inainte sa ma faca sa sufar el pe mine, uitand ca poate el va suferi mereu pentru ca va simti mereu ca ceva e acolo, ceva ce ii e interzis, locsorul ala mic, unde iti retii vulnerabilitatile cele mai adanci fata de el. Si cat de neputincios, frustrat si dezamagit se va simti... cum ai putea sa i doresti cuiva la care tii cu adevarat asa ceva? de ce nu poate fi totul simplu... relaxant, cat de frumos si cat de viu te poti simti cand esti cu cineva indragostit. de ce atatea jocuri, atatea ganduri, atatea rationalizari, atatea dubii, atata neincredere, gelozie... de ce sa nu impartasesti toate emotiile, sentimentele, dorintele, pasiunile cu cineva care e pe placul tau? e greu... |
||
|
rockk Postat pe 14 Noiembrie 2010 15:45 |
||
|
ce sfaturi rasuflate..aceleasi le aud si pentru barbati.de ce trebuie sa controlam,sa subjugam,sa dominam pe cel de langa noi...de ce trebuie sa ne ascundem sentimentele si sa nu ii spunem un "te iubesc" sincer...ganditi viata prea ca o partida de sah in care ti-e frica sa nu-ti fure calu' sau nebunu' ca apoi te da mat.iubirea e simpla pentru cei capabili de ea...si o daruiesti din tot sufletul facand orice pentru a vedea persoana de langa tine fericita.cine te iubeste nu se pliktiseste de tine asa ca nu trebuie sa faci din relatia ta un teatru elaborat asortat cu mister demn de un roman al Agathei Christie.fii tuinsati...si fa tot pentru cel de langa tine. Cum sa nu mai fiti ranite in dragoste?Alegeti cu sufletul si mintea nu doar cu hormonii(am fost diplomat aici,imi venise alta exprimare in minte) si cu portofelul. |
||
|
razz Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:49 |
||
| app..bv,Rockk...ai pus si tu punctul pe "i". | ||
|
razz Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:52 |
||
De la: Nebunatik91, la data 2010-06-15 23:44:35De la: miss_darine, la data 2010-06-15 20:53:18De la: scorpio67, la data 2010-06-15 20:47:20De la: miss_darine, la data 2010-06-15 20:34:29 nu te supara, sunt barbat. chiar mi se pare plictisitoare creatura descrisa de tine. adevarat spunea cineva o data ca o minunata cale de nu regreta ceva inseamna sa eviti acel ceva. exact asta faci tu, eviti sa iti arati sentimentele, eviti sa fii feminina, eviti sa fii vulnerabila. construiesti o masca, care te ajuta la inceput dar nu poate tine o relatie de lunga durata prea bine. sincer, eu m-as plictisi sa recuceresc zilnic aceeasi femeie, la mine ai obtine efectul invers, as pleca sa cuceresc pe alta. macar din exercitiu. ce nu ti-ai dat seama pana acum este ca exista barbatii despre care scrii tu si pe care nu trebuie sa ii lasi sa te prinda, exista barbati care vor dragoste, exista barbati care vor o femeie sensibila si naturala, exista barbati care nu vor nimic. bagandu-i pe toti in aceeasi categorie nu rezolvi nimic. in plus, ca sa te comporti cum vrei tu trebuie sa fii o persoana de succes pe multe planuri, mai ales material. fara aspectul material functioneaza pe femei tacticile astea, barbatii pun in balanta lucruri palpabile. |
||
|
leo_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:51 |
||
De la: Nebunatik91, la data 2010-06-19 18:04:40De la: ionelyizza, la data 2010-06-19 16:37:51multumesc mult...eu chiar am avut intentii bune am zis ca poate ceva este bine si pot ajuta pe cineva....eu am suferit doi ani jumate intr`o relatie....si a fost foarte urat ...eram tot timpul trista,nu as vrea ca alte fete sa aiba parte de ce am avut eu 2 ani jumate ...sper sa fiti foarte fericite toate >:D da, ai reusit sa iti imunizezi sufletul cum am facut si eu. asta e partea buna. o vei vedea si pe cea rea. in felul asta nu atingi fericirea, iti spun din proprie experienta. poate multumirea... |
||
|
leo_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:56 |
||
De la: razz, la data 2010-11-15 19:49:55ce sfaturi rasuflate..aceleasi le aud si pentru barbati.de ce trebuie sa controlam,sa subjugam,sa dominam pe cel de langa noi...de ce trebuie sa ne ascundem sentimentele si sa nu ii spunem un "te iubesc" sincer...ganditi viata prea ca o partida de sah in care ti-e frica sa nu-ti fure calu' sau nebunu' ca apoi te da mat.iubirea e simpla pentru cei capabili de ea...si o daruiesti din tot sufletul facand orice pentru a vedea persoana de langa tine fericita.cine te iubeste nu se pliktiseste de tine asa ca nu trebuie sa faci din relatia ta un teatru elaborat asortat cu mister demn de un roman al Agathei Christie.fii tuinsati...si fa tot pentru cel de langa tine. ea are pe undeva dreptate, dar se aplica la cei de varsta ei si la cei care stau prin discoteci dupa prada usoara. eu sunt un om relativ ocupat. nu am timp sa umblu dupa femei cum aveam la alte varste. daca intalnesc o fata ma astept sa fie ceva de capul ei ca altfel am pierdut timpul degeaba. daca imi face totusi chestiile de care spune ea aici ma astept sa fie brici pe plan social, financiar, spiritual, sexual. automat daca la sfarsitul intalnirii voi plati eu ii dau next. |
||
|
leo_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| inselata | 7 | De la: crsfmv 26 August 2009 20:28 |
| Vreau si eu un sfat... | 6 | De la: pinguina 7 Ianuarie 2011 14:23 |
| Un articol extrem de bun | 1 | De la: kudika147642 18 Martie 2010 19:11 |
|
|
||
| ce faci cand ai un iubit dar incepi sa te gandesti la alti barbati? | 25 | De la: heretic 19 Noiembrie 2009 12:07 |
| Barbatii inseala femeile pe care le iubesc? | 114 | De la: yumalai 21 Mai 2009 08:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.