Setari Cookie-uri

idila cu un necunoscut

Dragele mele, ce a-ti face daca sunteti atrase de un barbat casatorit, mai tanar, si cu care pana acum nu ai comunicat decat prin telefon, sms, sau e-mailuri? Intre noi exista clar o atractie irezistibila, o comunicare extraordinara, ne completam, ne scriem cuvinte frumoase, ba chiar am ajuns sa ne cerem iertare pentru lucruri pe care nu le-am facut. sa indraznesc sa il cunoscmai bine ? Sa intru in hora asta desi stiu din start ca nu exista nici o sansa ca in final sa fim impreuna?
kudika074262
Postat pe 13 Iunie 2010 06:16
Daca nu esti multumita de viata pe care o ai...cauti un pic de variatie (sau mai multa...) poti sa o faci, insa pornita pe acest drum trebuie sa sti ca nimic nu va mai fi la fel. Sa ai asta in vedere!
cristinarudi
Postat pe 19 Iunie 2010 04:41
Dear 074262 ! In fata emotiilor si sentimentelor dragostei ,nici chiar un organism rigid si temperamental nu-i rezista ! Calea inimii este singura carare pe care un om in mod normal trebuie s-o urmeze ,chiar daca aceasta cararuie este batatorita pe un teren minat si te va duce spre o prapastie ! De altfel si sfaturile pe care n-i l-e ceri sunt desarte ! Putem sa-ti prezentam mii de argumente "contra",ca-n astfel de situatie putem fi luate chiar si de dusman . Eu una n-asi dori sa fiu in pielea uneia ca tine !
crysis
Postat pe 19 Iunie 2010 06:36
Depinde si asta de o groaza de chestii. Tu esti casatorita? Va stiti de pe internet? Sunt o mie de chestii de luat in considerare, trebuie sa stii. Indiferent ce alegi la un moment dat tot o sa suferi
claualexandra12
Postat pe 19 Iunie 2010 07:15
go for it ,,, parerea mea da-i inainte ,incearca ,
kudika160782
Postat pe 19 Iunie 2010 07:49
Cred ca orice experienta de viata ne face mai bogati , din pacate nu putem spune ca si mai fericiti. Daca traiesti asemenea momente , si acest "necunoscut" te face fericita , e drept , faptul ca acest necunoscut este casatorit.....este un mare impediment in calea fericirii....nu numai a ta dar si a familiei lui .....insa viata asta e atat de scurta incat e bine sa mai fim si egoisti , iar daca tie ti-e bine , si esti atat de atrasa de el , ai doua variante, zic eu .... fie lasi totul in imaginatia ta , si atunci va fi o poveste de iubire de basm, pe care o vei regreta mereu ca n-ai avut curajul sa o transformi in realitate ,fie faci din necunoscut , o cunoscuta.....dar si in acest caz pana la urma tot vei regreta , pt ca vor aparea complicatiile .....dar... decat sa regreti ceea ce n-ai facut , mai bine regreti ce ai facut , cel putin te alegi cu ceva experienta, amintiri care-ti vor tine de cald in noptile reci .
pitzurel
Postat pe 19 Iunie 2010 07:59
cum poti iubi un barbat pe care nu-l cunosti ?sunt vise ai grija sa nu devina cosmarul vietii tale ....nu ai fi prima victima !
monica_monika
Postat pe 19 Iunie 2010 08:01
urasc femeile care viseaza la barbati casatoriti dand vina pe sentimente...nu sunt destui liberi si fara obligatii????ce religie aveti?ce educatie in cat sa poftesti la bunul altuia??!! cata lipsa de respect de sine sa astepti sa-ti vina randul?! de unde stiu eu ca acel barbat la care visezi nu este chiar barbatul meu??? cum as putea incuraja o femeie sa cunoasca mai bine un barbat insurat cand eu as putea sa fiu cea trisata???
O recomandare pt femeile de genul acesta : la musulmani este permisa casatoria cu mai multe femei - sa migreze toate acolo poate asa scapam de scursuri

Dupa ce ca societatea promoveaza numai non-valori ar fi culmea sa incurajam si adulterul. celula familiei trebuie respectata ocrotita si ajutata sa se dezvolte armonios pt a putea creste copii sanatosi , adica generatii sanatoas emedical si mental.

..si nu mai dati vina pe iubire...cum nu poti iubi un aurolac asa ai putea sa nu iubesti nici un barbat insurat.
ana_maria4u2
Postat pe 19 Iunie 2010 08:02
puymik
Postat pe 19 Iunie 2010 08:21
bravo Ana-maria ...
puymik
Postat pe 19 Iunie 2010 08:23
Imi pare rau ca trebuie sa te descurajez, dar ti s-a intamplat cel mai rau lucru posibil si daca mai poti iesi din povestea asta, iesi cat mai repede.. Iti spun din experienta si nu din teorie. Cu cat te vei indragosti mai tare cu atat vei suferi mai mult. Momentele voastre vor fi sublime, vei pasi intr-o lume de vis, dar doar pentru cateva momente, in rest vei fi singura. Vei trai doar cu amintiri , asteptand un telefon sa sune sa te cheme si acest lucru se va intampla cand va dori EL, cand va putea EL. Cand vei dori tu NU se va putea. Vei fi singura exact atunci cand iti vei dori mai mult sa fiti impreuna si, crede-ma, nu este usor sa accepti o asemenea situatie. Si pana cand? Nu te poti imbata cu ideea ca isi va lasa nevasta pt. tine caci asta nu se va intampla, sa fi sigura. Si atunci? Merita? Categoric NU! Fugi, fugi acum cat mai poti!
Eu sunt prinsa si acum intr-o astfel de relatie de mai mult de un an si as da orice sa ma pot desprinde.
Crede-ma ca o asemenea experienta nu o doresc nici dusmancelor mele.
lilipuf
Postat pe 19 Iunie 2010 08:26
Draga mea e clar ca_ti lipseste ceva de te-ai lasat atrasa intr-o poveste de genul asta.Cred ca si el,desi ce barbat ar zice nu unei noi aventuri ? Dar daca iti doresti doar o aventura ,caci mai mult nu spera ,asuma-ti si riscurile ce pot urma de aici. Nu vreau sa-ti stric inima ci doar sa te fac sa gindesti de doua ori inainte sa nu ai de suferit,stiu uneori esti pornit sa te arunci intr-o relatie fara sa gindesti prea mult ,doar din impuls,OARE NU MERITI MAI MULT ?invata sa nu te multumesti cu putin. De fapt decizia e a ta ,dar daca el se va lasa atras de alta ,si de alta .....si asta e talentul lui ? Mai bine asteapta va veni si povestea ta de iubire cu siguranta, acum depinde de tine ce-ti doresti. Un weekend frumos in care sa apara povestea ta de fericire.
adnasa
Postat pe 19 Iunie 2010 08:31
Probabil nu esti prima fata de care simte o atractie irezistibila si in mod sigur nici ultima.Genul asta de barbat cauta doar sex si atat,iar daca crezi ca e mai mult te inseli amarnic.Si eu am avut un moment in care am intalnit un barbat fata de care chiar era atractie si comunicare(si nu pe mess sau la tel)dar am stat si am analizat situatia la rece "oare eu o sa mai pot dormi linistita pe perna mea dupa asta?" NU "oare o sa imi placa sa fiu roata de rezerva?" CLAR NU! "vreau o relatie bazata doar pe sex si atat?" No way!
Cred ca ti-ai dat seama ca am renuntat si a fost cea mai buna alegere.Nu imi pot cladii fericirea pe nefericirea alteia.
Poate ti-am fost de ajutor sau poate nu ,dar iti dau un sfat: incearca sa pui deoparte sentimentele si sa gandesti la rece,ai sa ramai surprinsa cat de usor vei lua o decizie.Bafta!
Barbie30
Postat pe 19 Iunie 2010 08:37
ceea ce ti se intimpla acum e numai o iluzie,frumoasa,ce-i drept,dar numai o iluzie.mie mi s-a intimplat asta acum vreo 3 ani.am vb cu un tip cam vreun an,in fiecare zi,de cite 2,3 ori,pe net,mobil,etc.....ba chiar ne-am si intilnit in bucuresti,dar nu s-a intimplat nimic......nu se hotara de nicio culoare.atunci m-am enervat si am pus capat.....iluziei.nu stiu citi ani ai dar fii mai atenta cind scrii pe aici.....ati,se scrie in cazul tau,nu a-ti......scuze,dar e mai bine sa-ti spun ca sa nu mai gresesti si alta data.....ALMA
kudika089552
Postat pe 19 Iunie 2010 08:39
daca tu stii k nu exista nici o sansa sa aveti un viitor impreuna nu are rost s te incurci...tu vei fi cea care vei suferi dak te arunci cu capul inainte! gandeste-te k nu poti s cunosti un om doar prin telefon si internet sau alte chestii...indiferent de cat de mult vb cu el ...iti spun din propie experienta, la fel am patit si eu insa la mine a fost invers...eu eram cea logodita...si dupa ce ne am vazut, ne-am placut, (mentionez k i-am ascuns faptul k sunt logodita) m-am hotarit s ii spun...asta s intamplat dupa ce am avut relatii intime...el nu a vrut s mai continue. insa eu cu toate k nu eram hotarita sa ma despart de actualul, totusi vroiam s continui "relatia". apoi el a plecat, pt k nu eram din acelasi oras si relatia s-a destramat pt k nici unul dintre noi nu avea curajul s deschida subiectul...a ramas k in plop. in momentul de fata am ajuns la concluzia k poate aveam nevoie de o aventura, aveam o viata prea monotona si prea ordonata...
asa ca iti spun sigur k lui ii va fi foarte greu s se desparta de sotie indiferent de cat de bina v-ati intelegi voi.asa k decat sa suferi mai degraba pune capat acestei idile care, dupa cum ai spus nu va aduce un viitor impreuna.
numai bine!
liviutza2
Postat pe 19 Iunie 2010 08:50
prin tel sau pe internet iti poti crea ce imagine vrei banuiesc k si tu stii asta dar esti atat de prinsa de o iluzie k doresti sa ti mai confirme si altii
kudika184839
Postat pe 19 Iunie 2010 08:52
De la: ana_maria4u2, la data 2010-06-19 08:02:35urasc femeile care viseaza la barbati casatoriti dand vina pe sentimente...nu sunt destui liberi si fara obligatii????ce religie aveti?ce educatie in cat sa poftesti la bunul altuia??!! cata lipsa de respect de sine sa astepti sa-ti vina randul?! de unde stiu eu ca acel barbat la care visezi nu este chiar barbatul meu??? cum as putea incuraja o femeie sa cunoasca mai bine un barbat insurat cand eu as putea sa fiu cea trisata???
O recomandare pt femeile de genul acesta : la musulmani este permisa casatoria cu mai multe femei - sa migreze toate acolo poate asa scapam de scursuri

Dupa ce ca societatea promoveaza numai non-valori ar fi culmea sa incurajam si adulterul. celula familiei trebuie respectata ocrotita si ajutata sa se dezvolte armonios pt a putea creste copii sanatosi , adica generatii sanatoas emedical si mental.

..si nu mai dati vina pe iubire...cum nu poti iubi un aurolac asa ai putea sa nu iubesti nici un barbat insurat.



Nu ti se pare ca esti cam dura cand spui "scursuri" ???? Sau sa zicem..traiesti in lumea basmelor. Mi se pare stupid sa compari un om, cum ar fi sotul tau, cu ganduri, pareri si ratiune cu un "bun". Si daca s-a insurat cu tine ce ? Crezi ca si-a pierdut imaginatia la biserica ??? Dorintele ??Si fanteziile ? Nu poti pune stapanire pe viata unui om si pe mintea sa. Faptul ca s-a insurat cu tine a fost alegerea lui, nu a ta, prin urmare nu tu decizi asupra vietzii lui. Fiecare persoana, fie ea femeie, sau barbat isi este PROPIUL STAPAN!!!! SI daca te-ar insala nu inseama ca nu te iubeste..Dar cred ca iti greu sa intelegi lucrurile astea. Nici eu nu le intelegeam pana cand am patit-o. N-am visat la el, pur si simplu s-a intamplat sa interactionam la un moment dat ( desi ne cunoasteam de mai de mult). FIecare aveam relatia noastra si asta nu ne-a impiedicat sa ne traim povestea de dragoste. Nimeni nu a iesit ranit din chestia asta. Deci depinde de fiecare om. Putem sa ne traim fanteziile, indiferent cu cine ar fi ele, atat timp cat nu exista victime colaterale. Si pentru asta trebuie putin antrenament
pisu_blondutza
Postat pe 19 Iunie 2010 08:56
Am citit cu atentie toat mesajele de aici inainte de a scrie si cam toate fetele au dreptate, relatia pe care o ai acum nu poate avea un viitor, mai devreme sau mai tarziu se va incheia, refuz totusi sa cred ca el nu simte nimic pt tine si ca vrea doar sex, totusi lucrul asta e lipsit de importanta, el apartine unei alte femei!
lderniere
Postat pe 19 Iunie 2010 08:56
desteapta din Constanta sa inveti tu sa scrii fata inainte sa critici pe altii
kudika184839
Postat pe 19 Iunie 2010 08:58
Buna!
Nu ma cunosti si nu te cunosc. Suntem aproape in aceeasi situatie; diferenta o face faptul ca el nu este casatorit, iar eu, da. Imi este rusine de ceea ce traiesc, vorbesc despre sentimente, ca la fapte nu am trecut inca. Dar pot sa-ti spun ca ma simt ca o adolescenta de 15 ani. La varsta mea, 40 ani, ar trebui sa am o judecata mai buna, dar sentimentele primeaza inaintea ratiunii. Si eu sunt indragostita de un barbat. Sentimentul iubirii cred ca este reciproc; singura problema care ne face sa stam departe unul de celalalt, este faptul ca locuim in tari diferite. De foarte multe ori, cand eu incerc sa gasesc motivul pentru care o fac, ma refer la chat doar, este faptul ca acasa nu sunt apreciata pentru ceea ce sunt; acasa trebuie sa fiu doar mama, menajera, sotie cu servici, si uneori saltea in pat; in rest nimic. Fara cuvinte frumoase, fara mici atentii, fara flori, macar de 2 ori pe an, pentru ca, zice sotul meu" pot face salata din ele?"
Si uite asa, cautam noi refugiul in bratele altui barbat
Dar pana la urma, noi traim doar o viata, si daca totul este facut in numele iubirii, de ce sa nu incercam?
Mihaela_Carlig
Postat pe 19 Iunie 2010 09:01
De la: Barbie30, la data 2010-06-19 08:37:16Probabil nu esti prima fata de care simte o atractie irezistibila si in mod sigur nici ultima.Genul asta de barbat cauta doar sex si atat,iar daca crezi ca e mai mult te inseli amarnic.Si eu am avut un moment in care am intalnit un barbat fata de care chiar era atractie si comunicare(si nu pe mess sau la tel)dar am stat si am analizat situatia la rece "oare eu o sa mai pot dormi linistita pe perna mea dupa asta?" NU "oare o sa imi placa sa fiu roata de rezerva?" CLAR NU! "vreau o relatie bazata doar pe sex si atat?" No way!
Cred ca ti-ai dat seama ca am renuntat si a fost cea mai buna alegere.Nu imi pot cladii fericirea pe nefericirea alteia.
Poate ti-am fost de ajutor sau poate nu ,dar iti dau un sfat: incearca sa pui deoparte sentimentele si sa gandesti la rece,ai sa ramai surprinsa cat de usor vei lua o decizie.Bafta!



Nu cred ca se pune problema de "roata de rezerva". Trebuie clar stabilit de la inceput ce isi doreste fiecare si ce se asteapta de la respectiva relatie. E clar ca tu ti-ai dorit mai mult de la el. Oricum este important sa ramai ancorata in realitate si sa intelegi ca astfel de aventuri sunt doar pentru a avea parte de momente inedite, de a iesi din rutina si nu pentru a avea o finalizare..
pisu_blondutza
Postat pe 19 Iunie 2010 09:01
De la: kudika074262, la data 2010-06-13 06:16:50Dragele mele, ce a-ti face daca sunteti atrase de un barbat casatorit, mai tanar, si cu care pana acum nu ai comunicat decat prin telefon, sms, sau e-mailuri? Intre noi exista clar o atractie irezistibila, o comunicare extraordinara, ne completam, ne scriem cuvinte frumoase, ba chiar am ajuns sa ne cerem iertare pentru lucruri pe care nu le-am facut. sa indraznesc sa il cunoscmai bine ? Sa intru in hora asta desi stiu din start ca nu exista nici o sansa ca in final sa fim impreuna?



Si ca sa-ti raspund si tie daca esti perfect constienta de ceea ce iti poate oferi el si stii la ce sa te astepti de la relatie asta, go for it
pisu_blondutza
Postat pe 19 Iunie 2010 09:04
De la: ana_maria4u2, la data 2010-06-19 08:02:35urasc femeile care viseaza la barbati casatoriti dand vina pe sentimente...nu sunt destui liberi si fara obligatii????ce religie aveti?ce educatie in cat sa poftesti la bunul altuia??!! cata lipsa de respect de sine sa astepti sa-ti vina randul?! de unde stiu eu ca acel barbat la care visezi nu este chiar barbatul meu??? cum as putea incuraja o femeie sa cunoasca mai bine un barbat insurat cand eu as putea sa fiu cea trisata???
O recomandare pt femeile de genul acesta : la musulmani este permisa casatoria cu mai multe femei - sa migreze toate acolo poate asa scapam de scursuri

Dupa ce ca societatea promoveaza numai non-valori ar fi culmea sa incurajam si adulterul. celula familiei trebuie respectata ocrotita si ajutata sa se dezvolte armonios pt a putea creste copii sanatosi , adica generatii sanatoas emedical si mental.

..si nu mai dati vina pe iubire...cum nu poti iubi un aurolac asa ai putea sa nu iubesti nici un barbat insurat.




poate o sa ajungi si tu asa,sa iubesti un barbat casatorit!!!nu e bine sa condamni pe nimeni!!!
maslin_natasa22
Postat pe 19 Iunie 2010 09:06
eu zic ca o lasi balta e clar ca daca el e casatorit nu vrea decat o aventura vrea ceva care poate sotia nu ii ofera am intalnit si eu pers de astea si nu poti sti ce se asc in spatele pc-ului telefonului etc nu iti mai fa sperante degeaba
ratzusk_18
Postat pe 19 Iunie 2010 09:11
Pisu blondutza,
Sotia = locul 1
Amanta = locul 2 deci roata de rezerva asa cum spuneam
Barbie30
Postat pe 19 Iunie 2010 09:13
Stimata doamna sau domnisoara ,de fapt nici nu conteaza,inainte sa mergi mai departe in aceasta ''''RELATIE INOCENTA''''???? ce ar fii daca te-ai gindii de 2 ori mai mult.Daca tu ai fii sotia lui si ai afla de asta cum te-ai simtii?Daca tu ai fii in postura de sot al tau ,cum te-ai simtii??? Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
kudika153426
Postat pe 19 Iunie 2010 09:20
Poate nu sunt eu cea mai in masura sa iti dau sfaturi dar ce pot sa spun e ca viata asta e toata "un bine" si "un rau". Scumpa, ceea ce vrei sa faci tu e un rau, un mare pacat
Daca crezi in Doamne Doamne atunci stii despre ce vorbesc. Alegerea o faci tu si nu suntem noi in stare sa te judecam, te va judeca Dumnezeu in functie de ce alegere faci. O zi minunata!
kudika073080
Postat pe 19 Iunie 2010 09:20
De la: Barbie30, la data 2010-06-19 09:13:43Pisu blondutza,
Sotia = locul 1
Amanta = locul 2 deci roata de rezerva asa cum spuneam



Nuuuu.....De fap imi dau seama ca asta tine de mentalitate. Totusi, eu zic ca el nu te vedea asa.
pisu_blondutza
Postat pe 19 Iunie 2010 09:24
Draga mea ,clar nu te poti baza pe o relatie consumata doar prin sms-uri si e-mailuri , se poate ca atunci cand vei ajunge sa il cunosti de-a binelea , adica face to face si sa ajungi sa petreci mai mult timp cu el sa-ti schimbi parerea si sa nu mai fii atat de entuziasmata , sa-i cunosti si alta fata , este foarte inselatoare tipul asta de relatie pe care o ai tu cu el , prin tel , mess...nu iti recomand sa mai continui , mai ales ca in mod sigur situatia se va complica , el avand deja o familie , este foarte periculos si este posibil sa ajungi sa suferi foarte mult , renunta la idee cat mai repede posibil , cauta-ti unul care sa fie liber , sa fie doar al tau , povestile astea imposibile si siropoase de telenovela , nu se finalizeaza cu happy end in viata reala , scutura-te si revino-ti cat mai repede.Cum ar putea cineva sa incurajeze pe cineva sa se implice intr-o relatie cu un barbat insurat???????? Asta e clar o condamnare la suferinta!Daca ai fi tu casatorita , cum ti-ar pica sa afli ca barbatul tau are o amanta?Eu zic sa incepem sa ne gandim si la altii , nu doar la placerile noastre , poate fi ceva trecator din partea ta si din partea lui , care ar putea dezbina o familie.Meriti sa fii fericita clar , dar nu prin prisma nefericirii altor oameni.Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa-l lasi in pace , nu mai visa la cai verzi pe pereti!!
irinuk85
Postat pe 19 Iunie 2010 09:24
Foarte usor e sa judeci o situatie in care nu esti implicat. Se poate spune ca e mai simplu sa ceri parerea altuia decat sa incerci sa o ceri celui care se reflecta in oglinda cand te asezi in fata ei. Pare mai simplu pentru noi sa intrebam daca e bine sa facem sau nu e bine sa facem "cutare" lucru.Pe de-alta parte, cei ce raspund, se considera impartiali, uitand ca fiecare poate da solutia "perfecta" doar prin prisma lui, dupa experienta de viata pe care o are, dupa pregatirea pe care o are si, de ce nu, dupa "folosul" pe care-l poate trage in acel moment (nu conteaza de ce factura:material, imagine, autoritate sau...de stabilire a unei relatii pe verticala).
Recunosc ca nu odata mi-am dorit o relatie "extraconjugala"...recunosc ca n-au fost putine cazuri in care am flirtrat cu o persoana ce-mi parea interesanta in acel moment...Dar, ca-n bancul (constiinta NU si NU), realizam ca erau doar dorinte trupesti, dorinte, care, ca orice dorinta ce apuca sa se indeplineasca, ar fi devenit desueta...si as fi cautat o noua provocare...S-ar putea naste intrebarea: Ok...si care-i problema?...Pai...n-ar fi o problema daca, atat eu cat mai ales cel "ravnit", am fi LIBERI....Dar, atat timp cat unul dintre noi (nu de putine ori chiar ambii) are o familie, adica este casatorit, deja ESTE o PROBLEMA...Nu pot crede ca o persoana casatorita, care-si iubeste jumatatea si care pretinde ca intre ei totul merge perfect, poate, totodata, sa spuna ca e capabila si de o relatie extraconjugala bazata tot pe...iubire...Nu-mi pot imagina cum as putea sa ma asez noaptea in pat, langa jumatatea mea si sa-i spun din inima si cu convingere: "te iubesc, sufletul meu...Pentru mine esti tot ce-i mai scump pe lumea asta...Dumnezeu nu-mi putea da un dar mai frumos decat ceea ce mi-a dat atunci cand te-a scos in calea mea"...In conditiile in care, cu o seara in urma, rosteam aceleasi cuvinte, poate in aceeasi pozitie, insa intr-un alt pat si unei alte persoane....
Poate ca par demodat...poate ca SUNT demodat, insa....nu odata am incercat sa ma pun in locul celui "Inselat" si mi-am dat seama ca suferinta provocata ar fi fost fara margini...
Revin si spun ca e tare greu sa ai o solutie corecta pentru cineva aflat intr-o situatie de acest gen. Din acest motiv, pentru cei implicati in astfel de situatii, recomand sa incerce sa-si imagineze cum ar fi daca s-ar afla EI in locul persoanei inselate....(EU?....deloc confortabil).

Cata

Calsicul P.S. N-are rost sa (re)amintesc de postura de a 5-a roata la caruta si de tot ce deriva din aceasta situatie...
catalin_suzeanu
Postat pe 19 Iunie 2010 09:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Love 18 De la: rox_rbz 7 Iulie 2009 20:11
De ce inseala barbatii?Se poate ierta asta,si daka da atunci cum? 535 De la: aleera 27 August 2012 15:55
Dragoste pe internet?? 384 De la: kudika355546 20 Ianuarie 2011 03:14
fost afemeiat=prieten fidel in prezent 3 De la: kudika073327 6 Noiembrie 2009 12:02
ce parere aveti? 49 De la: adina_black 24 Noiembrie 2009 16:20