Setari Cookie-uri

rana pe col vb sa faci dragoste (?)

buna iubita:* .... si eu am rana pe col ... astzi am fost la ginecolog... dupa ce m-a consultat mi-a zis sa nu cauterizez rana pentru ca o sa raman insarcinata mai greu sau deloc .... depinde cum evolueaza lucurile!cred k cel mai bine te duci la un control !un medic stie exact ce ai voi si ce nu ai voie.... in functie de cat de mare e rana ...etc!
ingerash_unik87
Postat pe 5 Iunie 2009 23:31
Cu siguranta pot spune ca este mult mai sigur sa mergi la un doctor care sa-ti dea sa faci un test Papanicolau care sa determine ce grad de risc de cancer de col uterin ai, dupa care medicul va considera daca trebuie sau nu sa faci cauterizare. Personal, am facut o cauterizare si nu a fost placut pe moment, dar nici dureros si a fost destul de mare rana. La cauterizare poti simti cel mult un disconfort cum simti la menstruatie, dar cam atat. Contactul sexual este interzis intre 4 si 6 saptamani. In tot acest timp faci un tratament cu niste ovule speciale si saptamanal trebuie sa mergi la control pana cand medicul iti spune ca ai "colul curat". Mergi cu incredere si fa cauterizarea, nu sta asa, Doamne fereste sa nu te trezesti cu un inceput de cancer! Eu sunt foarte bine acum si am deja 8 luni de la cauterizare.
Mult succes!
healthy002943
Postat pe 7 Iunie 2009 08:23
am avut si eu o rana pe col.un medic bun m-a sfatuit sa nu ma cauterizez, poate duce la sterilitate.mai bine urmeaza sfatul unui medic si trateaz-o.
pelucha
Postat pe 8 Iunie 2009 01:34
Am auzit si eu de faptul ca spalaturile cu urina dau rezultate. D-na care nea indicat nu are user-ul afisat. Eu as incerca sa fac si acest lucru...pentru eu cred ca si altceva decat pumnul de ovule, ma poate ajuta.
Rog d-na sau d-ra sa-mi dea mai multe relatii pe mail :getutza1975@yahoo.com
Multumesc
getutza1975
Postat pe 9 Iunie 2009 06:23
Stai linistita, nu da nici un rezultat, si eu am facut un an tratament cu cerviron, si pe toate fetele care le-am auzit, tot cu cerviron.si intr-un final am decis sa o cauterizez ca sa nu o mai lungesc aiurea. nu a fost deloc dureros, dar tre sa mai merg din cand in cand la medic pt un tratament, acum sunt in acele 6-8 luni in care numai ea are voie sa umble acolo, intelgi! si apoi sa vedem, o sa mai fac tratament cu ovule iar, sigur!Bafta si multa sanatate!
Roxandy
Postat pe 9 Iunie 2009 16:04
N-are treaba cu insarcinatul! Majoritatea femelior au. Cel mai bine este sa se cauterizeze pt ca se poate infecta si duce la alte complicatii.
Roxandy
Postat pe 9 Iunie 2009 16:06
lavinia_cristina:pai am luat ovule cervugid si macmiror..pe toata perioada ovulelor pana la menstruatie am facut si spalaturi intravaginale alternative cu tantum rosa sau bicarbonat de sodiu cu galbenele.Pe perioada menstruatiei nu se fac spalaturi intravaginale!La primul consult mi s-a spus ca am rana destul de mare,fapt care m-a speriat...dar cu rabdare la 2 luni am facut si o colposcopie..unde s-a vazut ca rana s-a tras frumos..sper ca luna ce urmeaza sa am vesti si mai bune.Sincer la particular un consult complex adica palpare valva lama eco pap ..sper ca m-am exprimat bine nu sunt pe domeniu...m-a costat in jur de 250 ron..iar colposcopia 150 ron..Te tin la curent cu evolutia mea....sanatate si numai bine tututror
lighty_flc
Postat pe 9 Iunie 2009 19:24
Spune-mi te rog unde ti-ai facut cauterizarea. Mi s-a recomandat si mie sa fac si nu stiu unde sa ma duc (tot din cauza HPV-ului)...nu cunosc nici un cabinet bun prin Bucuresti...:(
giuliana_vl
Postat pe 30 Iulie 2009 07:28
De la: lighty_flc, la data 2009-06-09 19:24:30lavinia_cristina:pai am luat ovule cervugid si macmiror..pe toata perioada ovulelor pana la menstruatie am facut si spalaturi intravaginale alternative cu tantum rosa sau bicarbonat de sodiu cu galbenele.Pe perioada menstruatiei nu se fac spalaturi intravaginale!La primul consult mi s-a spus ca am rana destul de mare,fapt care m-a speriat...dar cu rabdare la 2 luni am facut si o colposcopie..unde s-a vazut ca rana s-a tras frumos..sper ca luna ce urmeaza sa am vesti si mai bune.Sincer la particular un consult complex adica palpare valva lama eco pap ..sper ca m-am exprimat bine nu sunt pe domeniu...m-a costat in jur de 250 ron..iar colposcopia 150 ron..Te tin la curent cu evolutia mea....sanatate si numai bine tututror



rana ta era provocata de HPV???
giuliana_vl
Postat pe 30 Iulie 2009 07:31
buna evelor..am si eu o rana pe col..care urmeaza sa o cauterizez luni..
in tot timpul tratamentului nu am facut dragoste cu iubitul meu.... nu am vbcu doctorul despre asta..dar am gandit eu ca e mai bine
as dori sa stiu cat costa..aici nu am vazut sa se vb de nici un pret.. cat ajunge.....????
am emotii...si am sa primesc si rezultatul de la papanicolau..
Va rog un raspuns
Ely2009
Postat pe 23 Octombrie 2009 16:15
Buna fetelor..haideti sa va povestesc una buna!
Va reamintesc ca am fost diagnosticata prin febr. cu rana pe col..si la un moment dat si cu o candidoza..de atunci tot pe tratament am fost(ba ovule..ba spalaturi intravaginale...ba medicamente)..si pe la doi medici care tin sa accentuez m-au diagnosticat cu ''rana pe col''.La ultima consultatie mi s-a recomandat sa fac cauterizare daca nu doresc in viitorul apropiat sa fac bebe.
Nu-mi plac conditionarile asa ca am luat decizia sa mai fac o incercare de data asta in Szeged la un medic care mi-a fost recomandat de persoane cu diferite probleme si care au fost ft multumiti de el.Asadar am mers la acest medic pregatita pt orice chiar si pt o interventie chirurgicala.De la bun inceput vreau sa va spun fetelor ca comportamentul si relatia dintre un pacient si medic a fost de nota 10.Medicii nostrii ar trebui sa faca niste training-uri pe afara..iar costul consultatiei nu e cu mult peste cei de aici.In fine ,in urma consultatiei mi s-a spus ft raspicat si clar ca nu am rana pe col..e o chestie fiziologica cu CARE M-AM NASCUT!!...si ca nu e un col care are nevoie de interventie..mi-a explicat ft clar medical cum stau lucrurile...pap-ul am 2 ..si la lama mi-a iesit un streptococ pe care-l tratam in mom de fata.Astept pareri din partea voastra poate cineva s-a mai lovit de aceasta situatie...sanatate fetelor si numai bine.
lighty_flc
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:43
Fetelor,
pentru pastrarea sanatatii in zona intima va recomand folosirea constanta a absorbantelor Lady Anion. Accesati www.ladyanion.ro si veti afla acolo tot ce va intereseaza. Aceste absorbante stimuleaza sistemul imunitar printr/un procedeu 100% natural. De asemenea stimuleaza circulatia sangelui la nivel capilar.Absorbantele din gama Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale textile si hartie pura, polimer ultra-absorbant, adezivi non toxici aprobati pentru industria alimentara, materiale impermeabile Hi-Tech care permit patrunderea aerului in timp ce retin lichidele. Pot fi folosite atat in perioada ciclului cat si in afara ei asigurand o protectie antibacteriana, antiinflamatorie perfecta.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care v[ puteti determina singure starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Veti afla in cateva secunde daca trebuie sa mergeti urgent la doctor sau daca sunteti sanatoase.
Pentru mai multe informatii cautati-ma la 0768.05.68.69 sau pe adresa loapersonal@yahoo.com
O zi buna si multa sanatate tuturor!
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 17 Noiembrie 2009 15:38
Exact asa am patit si eu. Doi medici din ploiesti au zis ca e o rana pe col ff mare si ff veche ( culmea e ca si eu am vazut la colposcopie o suprafata mare puternic vascularizata. Cand am venit in bucuresti la dr. iulian badea mi-a spus foarte car ca asa e colul meu, ca nu trebuie sa cauterizez, ci doar sa vin mai des la ginecolog si sa fac papanicolaul din 2 in 2 luni (si mie tot tipul 2 mi-a iesit). Am fost f fericita, dar nu si linistita pentru ca erau doua pareri contra una. In iarna am fost la domnul doctor Ivan - chirurg la spitalul CFR Ploiesti si mi-a spus exact acelasi lucru ca si domnul doctor Badea, dandu-mi aceeasi explicatie. De atunci am stat linistita.

Eu nu ii inteles pe doctorii astia care te baga asa in sperieti.

Multa sanatate
marina107147
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:22
excelenta voastra ,doamna, un sfat corect este sanegam dorinta dumneavoastra,de obicei oricui ai place sa audace a ce i face placere,ami cer scuzepentru acest preambul al conversatiei noastre si care l va confirma orice medic,......scuze pentru scrisuldificil ,,nu agramat,, am o disfunctie neurologica datorata,...... an remisie..... multumesc excelentelor voastre pentru rabdarem,,,,,,deci va trebui sa luptati si pe cai naturiste ,astfel controlati va glicemia, un diabet chiar incipient poate antarzia fenomene de cicatrizare a unor leziuni.apoi se cere o fortifiere a sistemului imunitae ce o poate oferi o planta divina,,echinaceea,, dar procurata de la firme de prestigiu care o proceseaza la un nivel superior astfel la varfan romania se afla, un produs an circulatie produs,,u. s. a. ,, flacoane cu 98 de gelule pret an jurul a 28 de roni un flacon pe o durata de administrare saseluni ,pauza doua luni apoi se repeta si atat ,nu se mai insista,.....spalaturi locale cu ,,echinaceea gel,,relatiile de sex sant admise ,si pentru stabilitatea cuplului afectiunea cere timp si rabdare,.....un tratament deosebit si,, naturist,,este cel homeopat dar condus numai de un exeget an materie astfel dupa doctorul, bungetianu gheorghe trecut an eternitate dumnezeu sa l odihneasca, un om si specialist de valoare eu nu mai pot recomanda decat familia de medici homeopati ,,theodor caba,, cu resedinta an teritoriucomunicati cu ei pe ,,net,, ceretile avizul,este nevoie de o comunicare ,,fata an fata,, remediile homeopate se recomanda dupa un alt principiu,divin aproape an totalitate de cercetare a pacientului,o alta investigare,documentati va ,,luatifoarte an serios trauma dumneavoastra, care faraa va speria poate conduce la o trauma extrema cer scuze pentru verdict ,dar nu se glumeste cu asa ceva,.... nu sunt sectant ,desi si asta se poate admite post89,eu nu l percep pe dumnezeu cape un mosulet care ne bate pe umar cand gresim ci ca pe creatorul universului,...sic vplo nihil sine deo,.....
kudika002209
Postat pe 17 Decembrie 2009 10:59
Ai voie sa faci sex dar e mai bn cu prezervativ, ca sa-ti protejezi iubitul si sa nu iti mai complici mai tare infectia pe care o ai deja. Ca sa te cauterizezi nu tb sa ai contact sexual 1 luna inainte si dupa. Du-te la un medic ginecolog.Sanatate
healthy009840
Postat pe 17 Decembrie 2009 14:52
citesc mesajele voastre si vreau sa spun ca sunt putin socata!!! sa va spun si de ce....in urma cu un an am fost la un control ginecologic in urma unei sangerari,am facut pap testul si am fost si la un cabinet naturist unde mi.a zis ca am o sensibilitate la organele genitale si de fiecare data cand simt ceva in neregula sa merg la ginecolog.zis si facut d.na ginecoloca mi.a zis ca nu.i adevar ca ala e un prost si ca nu am nimic si diagnosticul a fost CERVICITA,dupa cum spuneti voi rana pe uter...am urmat o luna de tratament cu ovule de tot felul si acum dupa un an am facut iar pap testul si mi.a iesit acelasi lucru...dar medicii acum altii imi spun ca nu e nimic de ingrijorat si nici nu au pomenit de vreo rana...........SUNT SOCATA!!
kri_kri_healthy
Postat pe 12 Aprilie 2010 18:19
In sfarsit o fata desteapta!
Roxandy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:57
si eu am rana pe col dar este mika mi'a recomandat tratament si dupaia sa merg la control:P
kudika403679
Postat pe 20 Mai 2011 21:38
buna am o rugaminte daca se poate eu nu prea ma pricep la tb de fete am o prietena si are buba pe col de la ce sa facut asta? sti eu am facut toate analizele am dat 1100 ron si am avut ceva la sperma dar mea dat tratament si acum sunt ca nou.ea ii curgea ceva din pasarica si mirosea si urat si era de culoare inchisa batea in marou asa un pic.zimi si mie de la ce a loat boala sau de la ce se face.pls putem vb pe messenger id meu este italyano_iulyano
kudika411486
Postat pe 5 Iulie 2011 16:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
laparoscopie 4 De la: kudika_1040184 27 Februarie 2022 19:58
menstruatie neagra 26 De la: kudika_938528 12 Decembrie 2013 16:20
adelina control ginecologic 6 De la: kudika_2008 1 Aprilie 2012 15:44
o mica afacere senzationala 3 De la: ene_m_gabriel 16 Octombrie 2009 18:34
va rog sa ma ajute cineva. 3 De la: mimi_ca29 19 Mai 2011 09:39