Setari Cookie-uri

rana pe col vb sa faci dragoste (?)

este adevarat sunt multe cauzuri;se poate face de la unghii,de la prezervativ,chiuretaje etc,,,sunt multe.depinde de rana cat de simpla sau grava este ,este adevarta ca poti face cancer daca se duce in faza a 3 sau 4 e ultima e nasol,dar 1 si 2 e ok.
kalis27
Postat pe 24 Ianuarie 2009 18:44
majestik, mergi cu incredere la un ginecolog bun. daca nu stii pe nimeni, intreaba si o sa-ti recomandam. numai un doctor poate vedea cat de complicata e situatia si daca poti avea contact sau nu. intr-adevar, unele rani nu sunt deloc periculoase si pot trece chiar de la sine, altele necesita tratament sau cum ti-au spus fetele cauterizare. capul sus ca se rezolva insa nu amana. succes!
diannette
Postat pe 24 Ianuarie 2009 20:24
Unul din factorii principali ai aparitiei ranilor este virusul HPV si rareori Ob-urile si infectiile netratate.....Ranile se cauterizeaza fara anestezie indiferent de marime.Eu am avut o rana foarte mare provocata de HPV si am cauterizat-o dar o prietena de a mea a avut si ea una mai mica de la ob-uri si acelasi tratament...deci lasa-ti tratamentele inutile care dureaza luni intregi fara rezultat si mergeti la cauterizare.....undeva la particular daca nu vreti sa va traumatizati colul.....
kissesmaster
Postat pe 25 Ianuarie 2009 12:47
Presupunerile ca ranile pe col pot aparea dde la orice sunt doar presupuneri....pe bune....am citit mult despre astea, avand Hpv..si...m-am elucidat....mergi la medic!!!!
kissesmaster
Postat pe 25 Ianuarie 2009 12:49
De la: valy28, la data 2009-01-24 15:31:32medicamentele sunt facute si ele pentru a trata.as avea o intrebare pentru cea cu urina.dın ce secta face parte


Nu este nevoie sa fac parte dintr-o secta ca sa inteleg ca exista si altceva inafara de medicina alopata (stii ce inseamna alopata ?), daca faci yoga pentru ca iti face bine trebuie sa faci parte dintr-o secta? daca practici tae-bo trebuie sa faci parte dintr-o secta? daca faci acupunctura trebuie sa fii chinez?????

Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:49
De la: iamthehydra, la data 2009-01-25 22:49:41
De la: valy28, la data 2009-01-24 15:31:32medicamentele sunt facute si ele pentru a trata.as avea o intrebare pentru cea cu urina.dın ce secta face parte


Nu este nevoie sa fac parte dintr-o secta ca sa inteleg ca exista si altceva inafara de medicina alopata (stii ce inseamna alopata ?), daca faci yoga pentru ca iti face bine trebuie sa faci parte dintr-o secta? daca practici tae-bo trebuie sa faci parte dintr-o secta? daca faci acupunctura trebuie sa fii chinez?????


Si eu sunt de acord cu medicina alopata. Ceaiul de marul lupului folosit in spalaturi a vindecat si cancer, nu vorbesc despre ceva din auzite, ci despre matusa mea care s-a vindecat cu spalaturi interne cu acest ceai. Am auzit ca urina ar cicatriza, dar din cate stiu eu contine toxinele pe care noi le eliminam din corp.
beatricea
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:35
la un consult ginecologic mi s-a spus ca am o rana pe col .Nu am tratat-o la vremea aceea si, la cateva luni mergand din nou la ginecolog, am aflat ca...nu mai era nici o rana.Am insistat sa se uite mai bine si mi-a confirmat ce spusese mai devreme:ca rana disparuse.Se pare ca facusem rana datorita gradului ridicat de aciditate a secretiei vaginului(pH)care eroda colul si in contextul unei imunitati scazute.(De aceea se recomanda spalaturi cu solutii pe baza de sodiu care neutralizeaza aciditatea vaginala).asa ca mi-a trecut de la sine si nu am facut niciodata tratament.
pisi007
Postat pe 6 Februarie 2009 10:31
Multe femei nici nu stiu ca au rana pe col si bineinteles ca fac dragoste.Dar daca esti sigura ca ai, trebuie sa urmezi recomandarile unui gincolog.Eu am avut rana pe col,dar tratamenele nu prea dadeau rezultate.Am ajuns la operatie,m-i s-a amputat colul uterin si de abea dupa aceea am aflat de CERVIRON.Nu are contraindicatii si est foarte eficient.Dar pe durata tratamentului incearca sa nu faci dragoste Eu personal mai foosesc din cand in cand,inainte de analizele de citologie.Poti cauta mai multe informatii despre Cerviron pe google.
elisa26
Postat pe 18 Martie 2009 14:50
Cervironul se utilizeaza in timp indelungat si in mai multe repetari ..eu fac tratament si o sa astept sa vad rezulataul saptamana viitoare .......va pup
silviaa_s
Postat pe 19 Martie 2009 10:48
De la: lacrimioara_88, la data 2008-11-12 11:52:29Medicina a avansat ar trebui sa existe rezolvari pt. rana de col.Eu am avut acum vreo 10 ani, dar atunci se faceau cauterizari, care erau neplacute, am facut si biopsie de 3 ori.Gaseste un medic specialist, mai bine dai niste bani in plus decit sa te chinuie alti care fac experiente pe femei. Medicul la care am umblat tot a spus ca am rana dar nu trece si am luat tot felul de ovule scumpe, degeaba .pana m-am dus la particular si a spus ca trebuie sa imi faca conizatie pe col, dupa a spus ca nu era rana,era ceva de la nastere, placenta a ramas nescoasa toata, asta dupa 5 ani de cand am nascut.???? Poti sa faci spalaturi cu ceai de musetel si galbenele, bicarbonat de sodiu daca ai prin casa e vro 50 de bani plicul se gaseste la magazin. si nu te spala cu sapun sau sampoane niciodata, numai cu apa sau ceai, nu te spala cu apa rece. Sanatate!
healthy000667
Postat pe 20 Martie 2009 22:30
nu i-ti da voie medicul ginecolog daca e rana pe col.cel mai bine fa-ti o lama dupa care mergi la dr de specialitate.
ioanacuna
Postat pe 21 Martie 2009 21:48
Buna , cel mai bine este sa ceri parerea un medic ginecolog ,parerea mea este ca nu ai voie sa ai contact mai ales daca faci tratament, problema este ca rana se poate face din multe motive si asta poate sa-ti spuna decat un doctor de specialitate.
Unul dinte motive poate fi o infectie netratata , cel mai bine sa faci testul
Papanicolau.
Cand ai un diagnostic exact te pot ajuta cu niste produse , trimite email la adresa aloeverapitesti@gmail.com
andreidavid1
Postat pe 25 Mai 2009 11:01
trebuie sa faci papanicolau sa-ti zica ce grad are,rana pe col se face,si de la unghii,prezervative,o gramada...depinde cat de adanca este,ca daca este nu e bine ,mai ales dupa ce faci sex,in combinatie cu sperma,se produce mai mare infectie,unele rani au puroi,depinde...si nu poti ramane nici insarcinata daca este prea mare distruge sperm...,nu e de joaca cu chestiile astea,mai ales cu asa ceva.o zi buna.
kalis27
Postat pe 25 Mai 2009 15:31
pentru babalica: cine ti-a zis tie ca rana pe col se face doar daca ai nascut sau ai facut chiuretaj? informeazate si apoi da-ti cu parerea pe aici. ;) eu daca nu stiu ceva mai bine tac...si fata nici macar nu a zis nimic daca a nascut sau a facut chiuretaj pana sa te apuci tu sa te bagi in seama, deci...:))
monytzoi
Postat pe 5 Iunie 2009 08:15
La un banal control am aflat ca am o simpatica candidoza si o rana pe col destul de adanca.De cca 4 luni sunt in tratament cu ovule si spalaturi intravaginale...si tin sa mentionez pe perioada aceasta doar dupa vizita la ginecolog am avut relatii sexuale.Intr-adevar candidoza a trecut si cu rabdare se vindeca frumos si rana pe col(asta am vazut la colposcopie).Nu e indicat sa se trecem direct la cauterizare daca sunt sanse de vindecare ,totul e sa fim constiente de aceasta problema si respectam indicatiile medicului.Sanatate multa va doresc la toate va tin la curent
lighty_flc
Postat pe 5 Iunie 2009 08:28
De la: valy28, la data 2009-01-24 15:31:32medicamentele sunt facute si ele pentru a trata.as avea o intrebare pentru cea cu urina.dın ce secta face parte

nu trebuie sa faci parte din nicio secta ca sa recomanzi tratament cu urina...mai citeste si ai sa vezi,documenteaza-te inainte sa vorbesti aiurea.Tratamentl cu urina e din mosi stramosi,strabunica mea daca se ardea punea urina si a2a zi nici urma de vezicule-flictene sau de roseata.Incearca pe piele sa vezi,daca ai eczema, mancarime orice-pune urina si ai sa vezi rezultatul-se curata imediat
Nu sunt de acord insa cu bautul urinii-o fi bun sau rau nu stiu,dar cu aplicatiile locale da si am sa sustin intotdeauna
flocinela
Postat pe 5 Iunie 2009 09:09
Rana pe col poate sa apara nu doar in urma unui chiruetaj sau nastere.
Poti sa faci dragoste daca ai rana pe col dar nu si daca ai fost la doctor si ti s-a prescris un tratament. De altfel, ginecologul este in masura sa iti spuna.
Eu am avut si doar in timpul unui tratament cu ovule nu am avut voie sa fac dragoste.
Iti recomand cu caldura sa urmezi sfaturile doctorului, sa nu degenereze in altceva, avand in vedere natura celulelor colului uterin.
babi1984
Postat pe 5 Iunie 2009 09:22
lighty_flc - ce tratament ai urmat de spui ca ai reusit sa vezi ca se vindeca rana ? Ce ovule mai exact si cu ce ai facut spalaturile vaginale? Eu folosesc: ovule monofemina de la plafar si supozitoare miprosept. Supozitoarele le introduc exact unde sunt ele destinate si nu in vagin cum am mai citit.Am o usoara senzatie de usturime cred de la propolisul din ele.Si marul lupui am inteles ca ar fi bun in spalaturi vaginale dar nu am reusit sa-mi procur...am inteles ca se gaseste la un plafar undeva pe la Unirea...Multumesc anticipat si sanatate tuturor. Am o nelamurire: se pot face spalaturi vaginale in perioada menstruatiei?
cristina_lavinia
Postat pe 5 Iunie 2009 12:05
Buna la toata lumea! Si eu am fost depistata cu o rana pe col si am urmat tratamet 3 luni 10 zile pe luna cu ovule si de 2 ori pe saptamana spalaturi vaginale cu ceai de pelin.in timpul tratamentului nu am avut contact sexual cu partenerul.acum urmeaza sa ma duc la un control sa vad dak mai exista
Va doresc multa sanatate si sa va duceti la doctor nu trebuie sa va fie frica
andu_bilutza
Postat pe 5 Iunie 2009 12:20
CERVIRON, ovule
Substanta activa: combinatii Producator: Europharm

Indicatii:
Vulvovaginite acute si cronice; cervicite; eroziunile colului uterin de diverse etiologii, simple sau infectate; leucoree; prurit vulvar; tratament pre- si postoperator �n chirurgia ginecologica.

Contraindicatii:
Datele informative existente nu semnaleaza contraindicatii.

Reactii adverse:
Rareori iritatii locale, usoare, pasagere.

Compozitie:
Fiecare ovul contine: Subgalat de bismut 0,100 g, rezorcina 0,010 g, hidrolizat de colagen 0,015 g, tinctura Thymi 0,010 g, tinctura Hydrastis 0,010 g, extract fluid de Calendula 0,010 g, balsam Peru 0,010 g.

Actiune:
Ovulele vaginale Cerviron au �n continut 7 componente active care �i confera proprietatile terapeutice benefice �n multiple afectiuni ale aparatului genital feminin. Aceste proprietati sunt datorate efectelor cumulative sau antagoniste ale componentelor, iar concentratiile reduse �n care se regasesc evita eventualele efecte locale nedorite si stimuleaza sistemul imunitar, restabilind colpoecosistemul initial (ecosistemul vaginal, care reprezinta un sistem complex, ce integreaza �ntr-o unitate functionala dinamica o comuniune biotica, biocenoza, constituita din totalitatea microorganismelor din vagin, aflate �n interactiune), fara a afecta bacilii D�derlein, din vagin, carora le creeaza conditii propice dezvoltarii. Subgalatul de bismut (dermatol), cunoscut �nca din antichitate ca cicatrizant, are o actiune astringenta care �i confera un efect hemostatic si sicativ prin adsorbtia la suprafata particulelor a excesului de secretie tisulara. Datorita emolientei, suspensia de dermatol �nveleste suprafata mucoasei vaginale si cervicale realiz�nd un pansament antiseptic care permite si celorlalte componente active sa actioneze la nivelul celulelor epiteliale, la un pH caracteristic mucoasei vaginale. Rezorcina are actiune slab antiseptica, antimicotica si cheratolitica, care favorizeaza vindecarea. Hidrolizat de colagen: colagenul este componenta principala, de constructie, a tesuturilor vii fiind un complex de aminoacizi, cu efect nutritiv, hidratant, cicatrizant, trofic. Sub forma de hidrolizat este usor solubil si absorbabil, ajut�nd la revitalizarea zonelor lezate si redarea troficitatii mucoasei vaginale. Tinctura Thymi are actiune antiseptica, deodoranta, cicatrizanta, datorita continutului �n ulei eteric (bogat �n timol) si acid ursolic (cu actiune antibiotica). Tinctura Hydrastis datorita compozitiei chimice are actiune hemostatica si tonica asupra peretelui vascular al colului uterin. Extractul fluid de Calendulae contine ca principii active: substante carotinoide, compusi triterpenici si ulei volatil. Acestea �i imprima o actiune cicatrizanta, antitricomonazica, reduc�nd secretia excesiva (leucoreea). Balsamul peruvian este cicatrizant, topic emolient, antiparazitar. Toate aceste componente active sunt �ncorporate �ntr-o baza inerta de supozitoare, gliceride semisintetice, care le asigura o dispersare omogena. Datorita acestei compozitii produsul Cerviron diminua sau �nlatura fenomenele inflamatorii de la nivelul vaginului si colului uterin, are efecte antiseptice asupra florei patogene intravaginale, favoriz�nd �nsa restabilirea microflorei normale, diminua sau vindeca eroziunile colului uterin, restabileste total sau partial troficitatea mucoasei vaginale, diminua sau �nlatura durerea, senzatiile de arsura si pruritul, la nivelul aparatului genital feminin, �nsotite de hipersecretie patologica si disconfort local si general.

Administrare:
Intravaginal 1 ovul seara, dupa spalatura vaginala, preferabil �ncep�nd cu prima zi dupa terminarea fluxului menstrual, timp de 10-15 zile pe luna. Ameliorarea apare la prima luna de tratament. Tratamentul se repeta mai multe luni, p�na la vindecare sau pentru consolidarea si mentinerea efectelor favorabile obtinute.

Toate medicamentele din aceasta clasa ATC( g01ax ): aparatul genito-urinar si hormonii sexuali >> antiinfectioase si antiseptice ginecologice >> antiinfectioase si antiseptice ginecologice >> alte antiinfectioase si antiseptice
cristina_lavinia
Postat pe 5 Iunie 2009 13:25
EPIGEN �INTIME�, sol. ext.
Substanta activa: acidum glicirizinicum Producator: Laboratorios Cheminova Internacional

Indicatii:
Tratamentul si profilaxia eruptiilor herpetice (HSV I si II), adjuvant topic �n terapia zona-zosterului (VZV), tratamentul leziunilor genitale produse de virusul papillomo at�t �n cazurile usoare c�t si �n cele care necesita si alte tipuri de interventie. Se poate administra profilactic dupa fiecare contact sexual la persoanele cunoscute cu recidive herpetice genitale. Reduce puternic pruritul genital, leucoreea si alte senzatii de disconfort genital produse de diverse afectiuni sau activitati.

Contraindicatii:
Hipersensibilitatea la acid glicirizinic sau propilenglicol.

Precautii:
Nu necesita. Se poate folosi si la gravide.

Reactii adverse:
�n dozele uzuale folosite pe perioade oric�t de lungi, nu s-au evidentiat.

Compozitie:
Acid glicirizinic 100 mg. Excipient p�na la 100 ml, cu proprietati organoleptice placute ce adera intim la mucoasa genitala, pastr�ndu-se la acest nivel timp �ndelungat (5-8 ore).

Actiune:
Acidul glicirizinic (compus natural extras si preactivat prin noi metode catalitice din Glicyrriza Glabra - Radix, asa numitul "lemn dulce") este antiviral pentru mai multe virusuri, dar �n concentratia preconizata de laboratoarele noastre are o puternica actiune de inhibare a replicarii virusurilor Herpes simplex I si II, virusului varicelozosterian precum si a papillomovirusului. Principalul mecanism de actiune al Epigenului Intim este combinarea selectiva a acidului glicirizinic cu proteinkinaza P, cu reducerea marcata a activitatii acesteia ceea ce duce la oprirea producerii proteinelor necesare replicarii virale si totodata inhiba sinteza AND si ARN-ului viral. �n acelasi timp compusul are o actiune de stimulare a interferonogenezei si a cresterii actiunii interferonului care se asociaza benefic cu efectul antiinflamator realizat prin inhibarea locala a producerii de PGE.

Administrare:
�n eruptiile herpetice genitale si �n zona-zoster se fac 5-6 nebulizari pe zi timp de 6 zile, iar �n cazurile rebele se poate prelungi �nca 3-4 zile. Eficacitatea medicamentului este mult crescuta daca aplicarile preceda aparitia eruptiei si survin �n timpul simptomatologiei prevestitoare. �n eruptiile herpetice recidivante �n legatura cu ciclul menstrual se poate aplica profilactic �n 2-3 nebulizari pe zi at�ta timp c�t este nevoie (�n zilele de maxima probabilitate a aparitiei eruptiei, �nainte si dupa acestea) iar daca eruptia totusi apare se aplica posologia prezentata anterior. Leziunile papilomatoase usoare dispar dupa 5-6 nebulizari pe zi timp de 7-10 zile, iar �n leziunile mari, eficacitatea maxima se obtine prin tratamentul combinat (ex. Epigen Intim 7-10 zile - disruptie laser - Epigen Intim 7 zile). Trebuie evitat spalatul regiunilor respective dupa aplicarea produsului, iar pentru zonele profunde se foloseste aplicatorul. Pentru o corecta dozare, flaconul trebuie tinut vertical �n timpul utilizarii. Pentru marirea efectului medicamentului, �n timpul tratamentului si �nca 10 zile dupa asta se poate �ncerca imunostimularea nespecifica cu Viusid, preparat oral ce contine si acid glicirizinic.
cristina_lavinia
Postat pe 5 Iunie 2009 13:26
http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1706&fl=1
cristina_lavinia
Postat pe 5 Iunie 2009 13:27
De la: cristina_lavinia, la data 2009-06-05 13:26:32EPIGEN �INTIME�, sol. ext.
Substanta activa: acidum glicirizinicum Producator: Laboratorios Cheminova Internacional

Indicatii:
Tratamentul si profilaxia eruptiilor herpetice (HSV I si II), adjuvant topic �n terapia zona-zosterului (VZV), tratamentul leziunilor genitale produse de virusul papillomo at�t �n cazurile usoare c�t si �n cele care necesita si alte tipuri de interventie. Se poate administra profilactic dupa fiecare contact sexual la persoanele cunoscute cu recidive herpetice genitale. Reduce puternic pruritul genital, leucoreea si alte senzatii de disconfort genital produse de diverse afectiuni sau activitati.

Contraindicatii:
Hipersensibilitatea la acid glicirizinic sau propilenglicol.

Precautii:
Nu necesita. Se poate folosi si la gravide.

Reactii adverse:
�n dozele uzuale folosite pe perioade oric�t de lungi, nu s-au evidentiat.

Compozitie:
Acid glicirizinic 100 mg. Excipient p�na la 100 ml, cu proprietati organoleptice placute ce adera intim la mucoasa genitala, pastr�ndu-se la acest nivel timp �ndelungat (5-8 ore).

Actiune:
Acidul glicirizinic (compus natural extras si preactivat prin noi metode catalitice din Glicyrriza Glabra - Radix, asa numitul "lemn dulce") este antiviral pentru mai multe virusuri, dar �n concentratia preconizata de laboratoarele noastre are o puternica actiune de inhibare a replicarii virusurilor Herpes simplex I si II, virusului varicelozosterian precum si a papillomovirusului. Principalul mecanism de actiune al Epigenului Intim este combinarea selectiva a acidului glicirizinic cu proteinkinaza P, cu reducerea marcata a activitatii acesteia ceea ce duce la oprirea producerii proteinelor necesare replicarii virale si totodata inhiba sinteza AND si ARN-ului viral. �n acelasi timp compusul are o actiune de stimulare a interferonogenezei si a cresterii actiunii interferonului care se asociaza benefic cu efectul antiinflamator realizat prin inhibarea locala a producerii de PGE.

Administrare:
�n eruptiile herpetice genitale si �n zona-zoster se fac 5-6 nebulizari pe zi timp de 6 zile, iar �n cazurile rebele se poate prelungi �nca 3-4 zile. Eficacitatea medicamentului este mult crescuta daca aplicarile preceda aparitia eruptiei si survin �n timpul simptomatologiei prevestitoare. �n eruptiile herpetice recidivante �n legatura cu ciclul menstrual se poate aplica profilactic �n 2-3 nebulizari pe zi at�ta timp c�t este nevoie (�n zilele de maxima probabilitate a aparitiei eruptiei, �nainte si dupa acestea) iar daca eruptia totusi apare se aplica posologia prezentata anterior. Leziunile papilomatoase usoare dispar dupa 5-6 nebulizari pe zi timp de 7-10 zile, iar �n leziunile mari, eficacitatea maxima se obtine prin tratamentul combinat (ex. Epigen Intim 7-10 zile - disruptie laser - Epigen Intim 7 zile). Trebuie evitat spalatul regiunilor respective dupa aplicarea produsului, iar pentru zonele profunde se foloseste aplicatorul. Pentru o corecta dozare, flaconul trebuie tinut vertical �n timpul utilizarii. Pentru marirea efectului medicamentului, �n timpul tratamentului si �nca 10 zile dupa asta se poate �ncerca imunostimularea nespecifica cu Viusid, preparat oral ce contine si acid glicirizinic.
si ce te faci apoi cu virusul care este inca prezent in organism???desigur astepti sa-ti apara iarasi eruptiile herpetice sau condiloame....intre timp te rogi la Dumnezeu sa nu fie asa...imunostimularea o poti face cu TRANSFER FACTOR PLUS,ce iti mareste activitatea sistemului imunitar cu pana la 437% !!!
4Life
Postat pe 5 Iunie 2009 13:32
De la: cristina_lavinia, la data 2009-06-05 13:26:32EPIGEN �INTIME�, sol. ext.
Substanta activa: acidum glicirizinicum Producator: Laboratorios Cheminova Internacional

Indicatii:
Tratamentul si profilaxia eruptiilor herpetice (HSV I si II), adjuvant topic �n terapia zona-zosterului (VZV), tratamentul leziunilor genitale produse de virusul papillomo at�t �n cazurile usoare c�t si �n cele care necesita si alte tipuri de interventie. Se poate administra profilactic dupa fiecare contact sexual la persoanele cunoscute cu recidive herpetice genitale. Reduce puternic pruritul genital, leucoreea si alte senzatii de disconfort genital produse de diverse afectiuni sau activitati.

Contraindicatii:
Hipersensibilitatea la acid glicirizinic sau propilenglicol.

Precautii:
Nu necesita. Se poate folosi si la gravide.

Reactii adverse:
�n dozele uzuale folosite pe perioade oric�t de lungi, nu s-au evidentiat.

Compozitie:
Acid glicirizinic 100 mg. Excipient p�na la 100 ml, cu proprietati organoleptice placute ce adera intim la mucoasa genitala, pastr�ndu-se la acest nivel timp �ndelungat (5-8 ore).

Actiune:
Acidul glicirizinic (compus natural extras si preactivat prin noi metode catalitice din Glicyrriza Glabra - Radix, asa numitul "lemn dulce") este antiviral pentru mai multe virusuri, dar �n concentratia preconizata de laboratoarele noastre are o puternica actiune de inhibare a replicarii virusurilor Herpes simplex I si II, virusului varicelozosterian precum si a papillomovirusului. Principalul mecanism de actiune al Epigenului Intim este combinarea selectiva a acidului glicirizinic cu proteinkinaza P, cu reducerea marcata a activitatii acesteia ceea ce duce la oprirea producerii proteinelor necesare replicarii virale si totodata inhiba sinteza AND si ARN-ului viral. �n acelasi timp compusul are o actiune de stimulare a interferonogenezei si a cresterii actiunii interferonului care se asociaza benefic cu efectul antiinflamator realizat prin inhibarea locala a producerii de PGE.

Administrare:
�n eruptiile herpetice genitale si �n zona-zoster se fac 5-6 nebulizari pe zi timp de 6 zile, iar �n cazurile rebele se poate prelungi �nca 3-4 zile. Eficacitatea medicamentului este mult crescuta daca aplicarile preceda aparitia eruptiei si survin �n timpul simptomatologiei prevestitoare. �n eruptiile herpetice recidivante �n legatura cu ciclul menstrual se poate aplica profilactic �n 2-3 nebulizari pe zi at�ta timp c�t este nevoie (�n zilele de maxima probabilitate a aparitiei eruptiei, �nainte si dupa acestea) iar daca eruptia totusi apare se aplica posologia prezentata anterior. Leziunile papilomatoase usoare dispar dupa 5-6 nebulizari pe zi timp de 7-10 zile, iar �n leziunile mari, eficacitatea maxima se obtine prin tratamentul combinat (ex. Epigen Intim 7-10 zile - disruptie laser - Epigen Intim 7 zile). Trebuie evitat spalatul regiunilor respective dupa aplicarea produsului, iar pentru zonele profunde se foloseste aplicatorul. Pentru o corecta dozare, flaconul trebuie tinut vertical �n timpul utilizarii. Pentru marirea efectului medicamentului, �n timpul tratamentului si �nca 10 zile dupa asta se poate �ncerca imunostimularea nespecifica cu Viusid, preparat oral ce contine si acid glicirizinic.
si ce te faci apoi cu virusul care este inca prezent in organism???desigur astepti sa-ti apara iarasi eruptiile herpetice sau condiloame....intre timp te rogi la Dumnezeu sa nu fie asa...imunostimularea o poti face cu TRANSFER FACTOR PLUS,ce iti mareste activitatea sistemului imunitar cu pana la 437% !!! si nici nu contine reziduuri toxice precum preparatele medicamentoase pe care le mentionezi mai sus,fiind in totalitate cu ingrediente naturale....!!!!
4Life
Postat pe 5 Iunie 2009 13:33
Eu am avut rana pe col acum 2 ani...degeaba vorbiti.... nu facusem nici un chiuretaj si nici nastere, pur si simplu s`a facut, mi s`a spus ca asta se poate face si din cauza unei alimentatii proaste, anumiti microbi sunt o gramada de factori....am cauterizat`o si nu am avut dupa asta 2 luni voie sa am contact...si acum e totul bn...asah ca sfatul meu e sa te duci sa o cauterizezi nu doare dar nu e bn sa o lashi asha
kudika168306
Postat pe 5 Iunie 2009 15:16
Buna.. ce te mira? eu am stat 15 ani cu firele in mine, dupa nastere ( 5 kg 300) , avand o doctora buna, care nu a vrut s aimi faca cezariana cu toate ca stia ca am copilul mare, a facut totul praf in mine. dupa un an de la nastere a urmat operatie, ruptura de col si ruptura de perineu, operatie care nu se stie ce fel de operatie este de fapt... intimplator dupa 15 ani ,am ramas gravida.... si surpriza a venit la doua luni de sarcina cind mi-au cazut organele afara si mi-au spus ca nu mai aveam cum sa raman gravida si ce am facut , ca este totul necrozat pe partea dreapta si ca am fire inauntru... dupa 15 ani... si mi-au scos ce au putut, erau incarnate si le era frica sa nu pierd sarcina. uite asa am petrecut 6 luni in pat, cu picioarele in sus, capul in jos, fara sa pot face nimic,iar in momentul cind ma duceam la baie, trebuia sa revin cit se poate de repede, sa imi pun manusi si sa imi imping organele inapoi.... dupa ce am reusit sa nasc, cu multe peripetii, m-au operat. nu mi s-a dat nici o sansa, mi s-a spus doar ca nu este dumnezeu si nu imi garanteaza nimic.... dezamagire totala.. intrun final, au taiat din col, partea bolnava,au refacut colul, au taiat uterul, au refacut uterul, a refacut vaginul, la calibrat pe mijloc ca nici macar la locul lui nu mai era, a refacut perineul, rectul, tot.. au introdus 4 plase si 4 bandelete.... si mi-au zis ca de ce nu dau dr in judecata.... sa fim seriosi.... cine are castig de cauza? se aleg eventual cu 10 % din salariu si nimic altceva. in fine. asa c anu sta, dute din timp la dr si rezolva ce ai de rezolvat si nu ezita s amai ceri parerea si altui doctor. eu ma intreb cum de nu a vazut nici un dr firele pana la sarcina, ca am fost la o gramada de dr ca imi era rau, dureri si asa mai departe. bafta.
valle3114
Postat pe 5 Iunie 2009 16:40
Ai voie sa ai contact sexual, daca nu te jeneaza. O rana pe col se poate face si datorita spalaturilor vaginale dese. Eu am o rana, mi-a fost descoperita recent, d-na doctor la care am mers mi-a explicat tot ce trebuie sa stiu despre rana si urmari (daca o lasi netratata). Nu este ceva foarte grav dar medicul la care te tratezi ar trebui sa faca anumite analize ca stie din ce cauza ai rana, dupa care sa stabileasca tratamentul sau daca este cazul cauterizarea. Cu mine asa procedeaza d-na doctor. Iti urez multa sanatate.
elo
Postat pe 5 Iunie 2009 17:03
Buna ziua, tuturor!
La 6 luni dupa nastere (cezariana) am apelat la DIU (sterilet)- pt 3 ani. Am mers regulat la control si totul a fost ok pana in luna febr. a.c. (se implineau 2 ani de la montarea steriletului). Desi la ecografia endovaginala din februarie era "ok", in urmatoarele 2 luni am avut sangerari cumplite (15-18 zile). Drept urmare, am mers din nou la control facand si testul Papanicolau.Rezultatul testului a fost "clasa 2". Medicul mi-a spus am inceput de rana de col si ca steriletul se "cam" deplasase. Bineinteles ca l-am scos imediat.
Urmez acum un tratament cu ovule si spalaturi - timp in care sunt excluse raporturile sexuale.
Dupa acest tratament trebuie examinata evolutia (sper involutia) ranii si mi s-a recomandat sa repet iarasi testul Papanicolau. Medicul mi-a zis ca rana e in stadiu incipient, insa ramane de vazut daca voi ajunge sau nu la cauterizare.
Afland si de alternativa cu ceaiul de marul lupului, l-am procurat. Insa la o documentare mai atenta, am constatat ca, de fapt, tinctura de marul lupului este indicata pt aceasta afectiune. Poate m-am inselat eu.Astept si alte pareri!
Week-end placut!
vallyeddy
Postat pe 5 Iunie 2009 17:08
Buna doamnelor si domnisoarelor.O rana pe col e o problema destul de serioasa, care deja stiti,netratata, poate degenera in ceva oribil de urat.Am trecut si eu printr-o asemenea experienta,bineinteles m-am panicat la inceput,apoi cu rabdare, am ajuns la un final foarte bun.Deci primul pas, care i-l recomand domnisoarei care a inceput discutia, sa faci testul Papanicolau, costa vreo 25 de ron la stat, si intre 25-60 ron la particular, daca nu esti mutumita de rezultat iti recomand o videocolposcpoie, costa cam 100 de ron la privat, la stat nu se face asa ceva.Si in ultima instanta, desi putin practicata in Romania, o criogenizare a ranii de pe col, care este o interventie noninvaziva,ti-ar fi de mare folos , mai ales la varsta ta.Practic rana de pe col nu e arsa ca in cazul electrocauterizarii ci este inghetata cu criogen, iar rezultatul este acelasi.Am facut o asemenea interventie acum 6 ani, dupa care am urmat tratamentul prescris, si de cate ori merg la medic, imi spune ca am un uter de fata mare, desi sunt casatorita de 9 ani si am nascut acum 7 ani.
sheyda74
Postat pe 5 Iunie 2009 22:10
In cazul interventiei de care am vorbit singura senzatie care se simte, este eceea de racoare in interior, si atat, eu am fost foarte multumita.Si cauterizarea e o solutie, dar aceasta metoda este deloc dureroasa, as spune chiar placuta la atingere, si mai ales ca are acelasi rezulta exceptional.Multa sanatate.
sheyda74
Postat pe 5 Iunie 2009 22:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este posibil sa nu sangerezi deloc? 10 De la: kudika_9348 11 Iulie 2012 15:21
help pls 4 De la: healthy010354 27 Decembrie 2009 13:14
Buna 3 De la: kudika464475 20 Noiembrie 2013 09:49
Scurgere maro 1 De la: surubelnita 1 Iunie 2018 21:41
detalii despre virginitate 104 De la: marco918 2 Octombrie 2011 15:01