Setari Cookie-uri

Avort la Marie Stopes

De la: zinna, la data 2009-09-24 07:50:15Femeia a luptat pentru acest drept 2000 de ani , of ,!

...

... TU REALIZEZI CE SPUI ??? ... FARA INDOIALA CA MAICA-TA NU A ''LUPTAT'' SUFICIENT ...

... mamaaaaaa, dar unele sint complet spalate la creier ... copii (ca si tine sau ca mine, sau ca oricare altul fost, actual sau viitor) sint cea mai buna si singura INVESTITIE IN VIITOR ... de 2000 de ani s-au nascut copii fara a fi selectionati, SI MAI ALES AU FOST TOTI IUBITI, si asa am AJUNS SA EXISTAM NOI ... asta trebuie sa intelegi ... asa am ajuns sa beneficiem de toate eforturile acestor generatii anterioare ... acum s-au gasit telectuale nitel obsedate sexual sa ''sufere'' pentru ca parintii lor nu au inceput ''lupta ... traiti dar nu intelegeti NIMIC ... nu contati prea mult pentru prezent si nici pentru viitor ... sinteti niste simple fire de praf ... va auto-schiloditi si va exterminati proprii copii, va selectionati copii dupa criterii intimplatoare si irelevante ... iar pe cei pe car eii aveti ii ''vindeti'' statului sa ii creasca ... nu le dati nici un minim de morala, etica, responsabilitate ... va vindeti trecutul, prezentul si viitorul pentru putin confort si ''civilizatie'' importata ... pentru ca propriile traditii si valori le IGNORATI ... ... comparativ chiar si cu cei de acum 100 de ani, romanii au DEGENERAT incredibil ... femei si barbati deopotriva ... o rusine in cei care s-au chinuit pentru ei ...
Iskander_
Postat pe 19 Noiembrie 2009 03:45
am si eu o intrebare.mia venit menstruatia pe 14 luna asta si am facut sex pe 18 si am terminat amandoi odata. e posibil sa fiu insarcinata?va rog sa ma ajutati sunt foarte ingrijorata .mersi
kudika078816
Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:11

Dragele mele,
pentru pastrarea sanatatii in zona intima iti recomand folosirea constanta a absorbantelor Lady Anion. Aceste absorbante stimuleaza atât sistemul imunitar printr/un procedeu 100% natural, cât ºi circulatia sangelui la nivel capilar. Absorbantele din gama Lady ANION (www.ladyanion.ro) sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale textile si hartie pura, polimer ultra-absorbant, adezivi non toxici aprobati pentru industria alimentara, materiale impermeabile Hi-Tech care permit patrunderea aerului in timp ce retin lichidele. Pot fi folosite atat in perioada ciclului cât si in afara ei asigurand o protectie antibacteriana si antiinflamatorie perfecta. Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Printr-o folosirea constanta absorbantele Lady ANION pot avea efect profilactic si terapeutic in urmatoarele cazuri : Inflamatii si Dermatite, Alergii, Infectii cu bacterii de toate tipurile, Candidoze, mancarimi, arsuri, Infectii trompe uterine, Scurgeri excesive, Dismenoree, Migrene, Cancer de col uterin, Ciclu neregulat. De asemenea, ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala. Daca exista inflamatii produse de bacterii rezistente la medicamentatie, emisia de ioni negativi din absorbante poate restrange aria acestora iar in cazul unei utilizari consecvente inflamatiile pot fi inlaturate. Certificate de Ministerul Sanatatii.

Acum o oferta speciala de „crizã“ – de la 3 pachete (de orice tip), 17 lei /pachetul!!!! Oferta este limitata!!!!!

Pentru informatii detaliate ma poti gãsi la tel: 0768.05.68.69 sau la adresa loapersonal@yahoo.com
Delia
kudika028076
Postat pe 28 Noiembrie 2009 17:10
De la: dark_chocolate, la data 2008-11-27 21:33:07buna!
eu mi-am inceput viata sexuala acum cateva luni, insa nu stiu cum imi dau seama daca am ramas insarcinata.Mi se pare ca m-am ingrasat si ca mi s-au marit sanii,ca am facut burtica, nu mai am pofta de mancare, dar nu am avut ameteli sau stari de greata accentuate.Singura mea problema este ca imi este foarte frica sa nu raman insarcinata.Am facut-o acum 2 luni fara prezervativ, el a zis ca e ok, mie mi-a venit ciclul, doar ca...mi-e frica!
Am facut un test de sarcina..mi-a iesit negativ, dar totusi...
Am o singura intrebare pentru cele care au facut avort:
-Care sunt primele semnne ale sarcinii(in special in primele 2 luni)?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti, am mare nevoie de voi!Multumesc!

Daca ti-e asa de frica, probabil ca ar trebui sa te duci la medic pentru "verificare" de fiecare data cand faci sex - avand in vedere faptul ca tie tot ti-e frica, desi ti-a venit ciclul si testul de sarcina a fost negativ. Nu cred ca exista "simptome" generale de sarcina, cel mai frecvent simptom este lipsa ciclului. Fiecare femeie reactioneaza diferit, poti sa nu ai nici un fel de simptom! De exemplu, sora mea a trecut prin sarcina fara absolut nimic, nici macar greturi, pofte sau alte minuni de genul acesta si nici nu s-a ingrasat - decat foarte putin, spre sfarsitul sarcinii, iar mama mea a aflat ca o sa ma aiba pe la aproape 6 luni... A avut ciclu normal, iar de ingrasat... s-a ingrasat cat sa arate "apetisanta" si nimeni nu si-a facut probleme, pentru ca tocmai nascuse un alt copil!
Ca sa scapi de toate grijile, te-as sfatui sa te duci la ginecolog si sa-ti prescrie anticonceptionale.
amycat
Postat pe 6 Ianuarie 2010 09:43
buna am si eu o intrebare daca ma poti ajuta...sunt insarcitana in 2 luni jumate si as dori sa stiu un cabinet bun unde se fac intreruperi de sarcina...multumesc
healthy011057
Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:05
nu stiu nici macar cum sa incep...
am 21 de ani si am ramas insarcinata. am fost la spitalul Elias, mi am facut o ecografie apoi doctorul Parvu m-a chemat la el la cabinet la Medical City, unde mi-a facut o alta ecografie....aveam gemeni si imi doream sarcina mai mult ca orice... dar unul din copii nu traia si am fost fortata sa fac avort. Cineva mi-a recomandat clinica Marie Stopes, a zis ca acolo e particular si e totul ok... Eu m-as fi dus tot la Elias, la Dr. Parvu, dar nu puteam lipsi de la serviciu si am preferat sa fac acolo la Marie Stopes, pt ca faceau si sambata...
De cand am intrat in clinica unde nu doresc nimanui sa ajunga, m-a luat o doctora batrana, doamna Ionescu si m-a tratat foarte urat, cu toate ca nu facusem nimic rau, nimic ce ar fi deranjat-o, era doar stresata cred eu, sau nu stiu..
in fine, au urmat pasii pana cand am ajuns in sala de chiuretaj..acolo, cu anestezie generala, am simtit tot si am tipat intr-una iar una din asistente, cea care mi-a facut anestezia, ma tinea de gura ca sa nu se auda cum tip.M-a auzit si prietenul meu, care ma astepta la parter iar sala era la etajul unu. Cand au terminat m-au pus intr-un carucior si m-au aruncat pe pat(m-au aruncat, nu m-au asezat) unde am simtit durerile 15 minute, apoi am deschis ochii si totul se invartea vcu mine, am vomitat si a venit o asistenta sa ne dea afara pe toate ca sa aduca alte fete, sa faca loc in paturi, iar eu nici macar nu vedeam si nici nu puteam sa merg pt ca inca eram ametita.

Sper ca niciuna dintre voi sa nu ajunga aici la clinica asta si mai bine preveniti o sarcina decat sa faceti avort. Acum ma simt ultimul om si nu stiu cand o sa trec peste asta, daca o sa trec vreodata....
Fiecare om are dreptul la viata
marutz
Postat pe 7 Februarie 2010 20:59
mai"fara grigora" draga:)) uneori e cazul sa te recunosti invins!:))) ala micu' de clasa a zecea te-a cam facut muci,mananca floricele de porumb stricandu-se de ras in timp ce mataluta dai dovada de"femeie",tipica:)) nu ma intereseaza daca,in schimb,in urma acestui mesaj imi vei adresa mii de injurii:))) o spun de inainte ca esti tare previzibila si te si am in fata ochilor rosie de furie,aruncandu-ti frustrarile prin modul pe care numai tu il cunosti asa de bine:))) .subliniez de pe acum ca alt mesaj nu voi mai trimite si nu voi da satisfactie nimanui adaugand si altele...e suficient sa precizez aici tot ce-i de spus! eu,una marturisesc,m-am distrat copios cititnd cum ti-a facut festa ala mic,pe care desi nu-l cunosc,il felicit!bravo,mama,daca intradevar esti clasa a 10-a ma faci sa fiu mandra de potentialul promitator al copiilor romani de azi! admir inteligenta,dar in egala masura fac diferenta intre asa ceva si complexe evidente,expuse pompos,draga mea agrigoritza:))! ps:nu mai condamnati si judecati avortu si daca n-ati fost incercati de asta pana acum sa cantariti pe propria piele ce ati alege,in cazul in care: DESCHID PARANTEZA n-ati avea de munca,sau ati fi inca in scoli,ati avea parinti dictatori sau prea religiosi(doamne feri,o fi pacat avortul da' si preacurvia:))))sau efectiv nu e momentul pt un copil atunci,caci oameni suntem si daca lasam ipocrizia la o parte tre sa recunostem ca prin natura noastra suntem niste egoisti si inainte de toate ne gandim la cum ne e noua bine si daca suntem pregatiti,si in cazul in care am avea una din problemele enumerate ulterior,tot la noi se deduce ca ne-am gandi intai,inainte de traiul bebelusului si ce i-am putea oferi,dar motivele pot fi multiple si mi-e imposibil sa insir fiecare ipoteza INCHID PARANTEZA. imi iau ramas bun lasand catzele sa bombardeze cu injurii,contradictii si c mai vor ele v-am pupat!in special p ala mic:P
nithocriss_healthy
Postat pe 8 Februarie 2010 13:52
De la: nithocriss, la data 2010-02-08 13:52:50 ps:nu mai condamnati si judecati avortu si daca n-ati fost incercati de asta pana acum sa cantariti pe propria piele ce ati alege,in cazul in care:

DESCHID PARANTEZA n-ati avea de munca,sau ati fi inca in scoli,ati avea parinti dictatori sau prea religiosi(doamne feri,o fi pacat avortul da' si preacurvia:))))sau efectiv nu e momentul pt un copil atunci,caci oameni suntem si daca lasam ipocrizia la o parte tre sa recunostem ca prin natura noastra suntem niste egoisti si inainte de toate ne gandim la cum ne e noua bine si daca suntem pregatiti,si in cazul in care am avea una din problemele enumerate ulterior,tot la noi se deduce ca ne-am gandi intai,inainte de traiul bebelusului si ce i-am putea oferi,dar motivele pot fi multiple si mi-e imposibil sa insir fiecare ipoteza c mai INCHID PARANTEZA. imi iau ramas bun lasand catzele sa bombardeze cu injurii,contradictii sivor ele v-am pupat!in special p ala mic:P

... rezumat ... cu citire de o ''filozoafa'' romana contemporana ...

- nu faci avort, nu ai servici !!! (e de preferat sexul la servici, cu seful)
- nu vorbiti desprea avort pina nu faceti !!! (adica rupeti-va si voi mina ca sa vedeti ca e dureros)
- nu faci avort, nu poti termina scoala !!! (fara comentarii)
- nu faci avort ati avea parinti dictatori sau religiosi !!! (fara comentarii)
- avortul si preacurvia sint pacate dar trebuie practicate !!! (mai rau ca extremismul religios - numai ''calea'' ei duce spre multumire sufleteasca)
- ''toti'' oamenii sint egositi si de aceea ''toti'' trebuie sa fie sinceri si sa faca avorturi !!!
- avort nu se face cind esti pregatit !!! (a uitat sa spuna cind esti pregatit - probabil ca doamna profesoara universitara, pe la 70 de ani )

... si la final ... il pupa pe ala mic ... cu multa ura si rautate ...
Iskander_
Postat pe 18 Februarie 2010 11:59
NU PAPUSA , nu ai cum sa fii insarcinata ,,, in primul rand dak tie ti a venit pe 14 si ai facut o pe 18 inseamna k inca erai la mentruatie , nu ?? si oricum cateva zile dupa ce itzi trece este destul d sigur ca nu ramai ,,, Cauta si u pe internet dsp contraceptie , si dsp metona calendarului , sa vezi dsp ce e vb :* te pup dulce si incearca sa fol o metoda contraceptiva , un avort itzi opoate distruge viata si sanatatea ...
healthy006322
Postat pe 18 Februarie 2010 12:18
De la: alma_negoita, la data 2010-01-06 09:43:16
De la: dark_chocolate, la data 2008-11-27 21:33:07buna!
eu mi-am inceput viata sexuala acum cateva luni, insa nu stiu cum imi dau seama daca am ramas insarcinata.Mi se pare ca m-am ingrasat si ca mi s-au marit sanii,ca am facut burtica, nu mai am pofta de mancare, dar nu am avut ameteli sau stari de greata accentuate.Singura mea problema este ca imi este foarte frica sa nu raman insarcinata.Am facut-o acum 2 luni fara prezervativ, el a zis ca e ok, mie mi-a venit ciclul, doar ca...mi-e frica!
Am facut un test de sarcina..mi-a iesit negativ, dar totusi...
Am o singura intrebare pentru cele care au facut avort:
-Care sunt primele semnne ale sarcinii(in special in primele 2 luni)?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti, am mare nevoie de voi!Multumesc!

Daca ti-e asa de frica, probabil ca ar trebui sa te duci la medic pentru "verificare" de fiecare data cand faci sex - avand in vedere faptul ca tie tot ti-e frica, desi ti-a venit ciclul si testul de sarcina a fost negativ. Nu cred ca exista "simptome" generale de sarcina, cel mai frecvent simptom este lipsa ciclului. Fiecare femeie reactioneaza diferit, poti sa nu ai nici un fel de simptom! De exemplu, sora mea a trecut prin sarcina fara absolut nimic, nici macar greturi, pofte sau alte minuni de genul acesta si nici nu s-a ingrasat - decat foarte putin, spre sfarsitul sarcinii, iar mama mea a aflat ca o sa ma aiba pe la aproape 6 luni... A avut ciclu normal, iar de ingrasat... s-a ingrasat cat sa arate "apetisanta" si nimeni nu si-a facut probleme, pentru ca tocmai nascuse un alt copil!
Ca sa scapi de toate grijile, te-as sfatui sa te duci la ginecolog si sa-ti prescrie anticonceptionale.

DACA TZI AI FAQT TESTUL NU EJTI INSARCINATA ... PROBABIL SEMNELE PE CARE LE AI SE DAT FAPTULUI K ORGANNISMUL TAU SE SCHIMBA ODATA CU INCEPEREA VIETZII SEXUALE ... sEMNELE SARCINII SUNT DURERI MARI D SANII , STARI D OBOSEALA , STARI D VOMA , SOMNOLENTA , SI SECRETIA SPECIFICA SARCINII, ESTE URAT MIROSATOARE F GALBUIE
healthy006322
Postat pe 18 Februarie 2010 12:22
buna!am si eu o intrebare la persoanele care au facut chiuretaj la clinica marie stopes.am auzit ca,a aparut si alta modalitate de chiuretaj si anume ca iti aspira sarcina printr-un aspirator minuscul.as vrea sa stiu cat costa un chiuretaj la aceasta clinica.va rog sa-mi raspundeti
healthy014194
Postat pe 19 Martie 2010 22:47
n-as fi putut sa spun mai bine,
natasarostova
Postat pe 5 Aprilie 2010 12:29
ma fato...tu esti frustrata rau.
du-te ma prin tari straine, poate acolo se castiga mai bine.
TU CHIAR NU STIAI CE SALARII AU MEDICII CAND AI HOTARAT SA TE FACI DOCTOR????
pun pariu ca nici competenta nu te da pe-afara, si de-aia nu prea esti nici solicitata...si mai ai si timp de frustrari.
natasarostova
Postat pe 5 Aprilie 2010 12:34
mai fata.eu zic asa.
daca esti asa de pro-life, urmeaza sfatul care ti s-a dat mai sus
pune-te tata sa faci vreo 7-8 copii si ai sa fii atat de ocupata cu cresterea lor ca n-ai sa mai ai timp sa improsti cu venin si sa adresezi imvenctive ( stii ce-l alea? ma indoiesc, dupa cat de agramat scrii), unor femei a caror situatie NU O CUNOSTI si nu vrei sa o cunosti.
vad ca esti foarte vehementa la adresa femeilor care considera ca este decizia lor.
mai mult, sustii aberatia ca mai bine faci un copil si sa ajunga aurolac decat sa nu il faci.
in plus, vii cu solutii total nerealiste ( credit si mutat la tara- AI FACUT TU ASA CEVA??? TE-AI MUTAT LA TARA CA SA FACI UN COPIL? NU? ATUNCI NU MAI SFATUI PE ALTII, CA HABAR NU AI CE IMPLICA ASTA)
eu zic asa: vezi-ti tu de viata ta, sfatutiestee-ti tu prietenele tale sa se protejeze si lasa-i pe altii in pace.

o femeie care e intr-o situatie din asta nu are nevoie sa o faci tu criminala.

cum ziceam, ai dovedit ca poti sa faci copy-paste. treci te rog la nivelul urmator, pune-te pe facut copii sau, si mai bine, inainte de copii, pe studiat gramatica limbii romane ( daca vrei sa faci copii, ar fi bine sa-i poti si educa, sa nu ajunga agramati ca tine sau niste frustrati, fara 7 ani de-acasa ca mme dottoresa aia frustrata de mai sus care e nesuferita pentru ca are salariul mic- mai mare tampenie ca asta nu am auzit- si daca esti frustrata ce rezolvi? citeste ministrul sanatatii pe forum si vine si-ti marestie tie personal salariul??? sau ce crezi c-o sa se intample??)
deci in concluzie, cum spunea cineva.

DECI, DRAGELOR
sa faci un copil poate fi o experienta minunata.
te reinnoieste ca femeie, ca gandire , ca tot
dar poate sa nu fie cazul. se poate intampla, chiar si unei femei educate, mature, sa ramana insarcinata...din neglijenta, din varii alte motive, doamne fereste dintr-un contact sexual nedorit ( si, ioana daca o sfatuiesti pe acea femeie sa tina copilul cu orice pret, eu pot sa-ti recomand niste psihoterapeuti foarte buni- pt ca e clar ca nu esti cu toate tiglele pe casa)

ACESTA ESTE UN THREAD PT FEMEILE CARE SUNT INTR-O ASTFEL DE SITUATIE.care nu-si doresc acea sarcina.
care au decis sa faca avort si vor sa intrebe care este cea mai potrivita clinica, cel mai potrivit doctor.
pt lupii moralisti care vor cu orice pret sa faca pledoarie anti-avort ( e cel mai simplu sa dai cu piatra, nu?), ii sfatuiesc sa faca un thread separat.
natasarostova
Postat pe 5 Aprilie 2010 13:00
SUGESTIE PT DOMNUL CU SITEURI CRESTINE:
FA-TI O PRIETENA. O IUBITA ADICA.
INCHIDE CALCULATORUL SI IESI SI CUNOASTE LUME, FETE...AI MARE NEVOIE DE ASA CEVA, PE BUNE.

REACTIA DE MAI SUS, DESTUL DE VEHEMENTA,A PE CARE MI-O ASUM, ESTE ADRESATA IOANEI. DIN GREASEALA, AM APASAT RASPUNDE SI NU "CITEAZA"
natasarostova
Postat pe 5 Aprilie 2010 13:07
MIHAIL, SI TU LA FEL
FA-TI O IUBITA, URGENT.
IUBITI-VA FRUMOS, CU PROTECTIE SI TOT,,,,DAR PE BUNE, FA-TI MAI REPEDE O IUBITA.
E PACAT CA UN BAIAT ASA IERTATOR, ASA UN BUN CRESTIN SA RAMANA SINGUR

( CE MAMA DRACU OAMENI BUNI, ATI INNEBUNIT CU TOTI....ATI UITAT CARE E ESENTA CRESTINISMULUI????? IUBIREA!!! IERTAREA!!!!!! IISUS S-A LASAT CRUCIFICAT CA SA POATE UN ZGAMBOI CU M*CI LA NAS SI NISTE MAIMUTE CARE N-AU HABAR CE E AIA VIATA SA FACA PE JUDECATORII SI PE SFINTII?????)
natasarostova
Postat pe 5 Aprilie 2010 13:13
Ai spus ca ai 27 de ani - deci ai stiut de la bun inceput, cand ti-ai ales aceasta meserie, la ce sa te astepti si, mai ales la ce salariu sa te astepti. Ce-ai crezut, ca o sa aterizezi direct intr-o clinica de lux unde se trateaza vedetele de astenia de primavara iar tu o sa iei un salariu enorm ca sa le mangai pe crestet? Sa-ti fie rusine! Nu mai este vorba de medicina aici - ci de alegerea unei profesii. Daca nu-ti face placere profesia ta, de ce ai mai ales-o? De ce inca o profesezi? Ai absolvit o facultate - n-ai decat sa faci un masterat in cine stie ce minune mai banoasa si-ti cauti un job pe masura aspiratiilor tale materiale! Oricum, orice ai face, nu ai voie sa tratezi urat oamenii cu care vii in contact - clientii tai! Asa ceva nu se accepta in nici o meserie care implica munca, de orice fel ar fi ea, cu publicul! Partea proasta este ca avem nevoie de medici, si cateodata nu ii putem evita pe cei nesuferiti ca tine - din acest motiv credeti voi, medicii, ca aveti dreptul sa va purtati cum va vine. Indiferent de ce spune acel juramant al lui Hipocrate (in paranteza fie zis, eu chiar stiu ce spune), indiferent ce profesie ai, in primul rand trebuie sa fii OM. Sa stii ca sunt multe profesii pe lumea aceasta care poate ar trebui sa fie platite mai bine (de ce, habar n-am, dar asa ne suna noua de la distanta, probabil si tie ti-a sunat la fel medicina) si nu sunt. Toti avem frustrarile noastre materiale - si nu trebuie sa fim medici pentru asta! Mai gandeste-te putin inainte sa deschizi gura si sa spui prostii!

Si revenind la topic-ul acesta - si eu am facut doua intreruperi de sarcina la Marie Stopes, unde am fost tratata excelent. Iar in privinta durerilor sufletesti de dupa - da, a ramas un regret peste care nu se poate trece, dar atunci am luat o decizie, in deplina cunostinta de cauza si am stiut care vor fi consecintele. La fel cum am stiut ca este ceva cu care va trebui sa traiesc tot restul vietii mele. Asa ca... am mers inainte. Este o vorba veche, care spune ca nu poti merge inainte privind inapoi, si, cel putin, cand vine vorba de tristeti si dureri majore, este un principiu care trebuie aplicat. Altfel nu-ti poti vedea de viata ta asa cum trebuie.
amycat
Postat pe 5 Aprilie 2010 15:31
"SI SECRETIA SPECIFICA SARCINII, ESTE URAT MIROSATOARE F GALBUIE " - asta-i semn de infectie vaginaola, nu de sarcina!
camiflorea
Postat pe 5 Aprilie 2010 15:41
De la: darksukkubus69, la data 2009-07-04 17:14:42Asta ar insemna sa nu faci sex decat daca vrei copii! Cum ramane cu propria ta placere?! Mie mi se pare cea mai importanta... exista protectie impotriva progeniturilor nedorite, la urma urmei...

dovada de egoism extrem! daca vrei sa nu ai copii dar sa ai placeri, foloseste contraceptia! daca nu poti folosi pilula, prezervativ, sterilet, cea mai buna e abstinenta! daca accepti si responsabilitatile consecutive placerii e semn de maturitate.. numai cei cu minti infantile, iar de la o varsta e patologic sa mai ai asa ceva, isi doresc doar placerea fara sa-si asume consecintele!
camiflorea
Postat pe 5 Aprilie 2010 15:46
roxanaisabella
Postat pe 5 Aprilie 2010 17:15
De la: natasarostova, la data 2010-04-05 13:13:13MIHAIL, SI TU LA FEL
FA-TI O IUBITA, URGENT.
IUBITI-VA FRUMOS, CU PROTECTIE SI TOT,,,,DAR PE BUNE, FA-TI MAI REPEDE O IUBITA.
E PACAT CA UN BAIAT ASA IERTATOR, ASA UN BUN CRESTIN SA RAMANA SINGUR

( CE MAMA DRACU OAMENI BUNI, ATI INNEBUNIT CU TOTI....ATI UITAT CARE E ESENTA CRESTINISMULUI????? IUBIREA!!! IERTAREA!!!!!! IISUS S-A LASAT CRUCIFICAT CA SA POATE UN ZGAMBOI CU M*CI LA NAS SI NISTE MAIMUTE CARE N-AU HABAR CE E AIA VIATA SA FACA PE JUDECATORII SI PE SFINTII?????)

Crezi oare ca este bine sa-si gaseasca o iubita ? Daca se inmultesc ce ne facem ? Oare nu sunt ei suficienti ?
kukla
Postat pe 6 Aprilie 2010 00:56
Crezi oare ca este bine sa-si gaseasca o iubita ? Daca se inmultesc ce ne facem ? Oare nu sunt ei suficienti ?

Si ce naiba vrea sa insemne asta draga? Nu ma sti, voi muritorilor sadici nu ma stiti. Ce naiba stiti voi oamenilor despre mine?
m-ATI TRATAT CA UN RAHAT APROAPE DE FIACARE DATA dar v-am iertat ca m-am gandit ca daca va lovesc poate cadeti naibii si va loviti la cap mutiti cv de genu. voi oamenilor in scoala generala cand eram mic si slab va luati de mine imi furati bani mancarea si imi era frica atunci.DACA SA II Maiii intalnesc eu pe aia ii trosnesc asa de rapid nici no so vada cu viteza mea . nu mai sunt slab si mic acum dau inapoi acum porci sadici VA IUBESC FRATII SI SURORILE MELE COPIII MEI PE TOTI. MULTI DINTRE VOI OAMENILOR NU AVETI INIMA PE CARE O AM. deee toate mi-at facut de toate trimisi diavoli sa ma distruga dar Dumnezeu ma eliberat, Stii fato ca tin perna in brate in fiecare zi in brate imaginundumi ca este copilu meu si o pup si o mangai.
mihailpaulcraciun
Postat pe 6 Aprilie 2010 02:38
De la: Mihail, la data 2010-04-06 02:38:40Crezi oare ca este bine sa-si gaseasca o iubita ? Daca se inmultesc ce ne facem ? Oare nu sunt ei suficienti ?

Si ce naiba vrea sa insemne asta draga? Nu ma sti, voi muritorilor sadici nu ma stiti. Ce naiba stiti voi oamenilor despre mine?
m-ATI TRATAT CA UN RAHAT APROAPE DE FIACARE DATA dar v-am iertat ca m-am gandit ca daca va lovesc poate cadeti naibii si va loviti la cap mutiti cv de genu. voi oamenilor in scoala generala cand eram mic si slab va luati de mine imi furati bani mancarea si imi era frica atunci.DACA SA II Maiii intalnesc eu pe aia ii trosnesc asa de rapid nici no so vada cu viteza mea . nu mai sunt slab si mic acum dau inapoi acum porci sadici VA IUBESC FRATII SI SURORILE MELE COPIII MEI PE TOTI. MULTI DINTRE VOI OAMENILOR NU AVETI INIMA PE CARE O AM. deee toate mi-at facut de toate trimisi diavoli sa ma distruga dar Dumnezeu ma eliberat, Stii fato ca tin perna in brate in fiecare zi in brate imaginundumi ca este copilu meu si o pup si o mangai.

nasol. retrag sfatul anterior.
nu stiu ce sa-ti recomand mai intai: sa te lasi de "substante", sa te duci la un psihoterapeut ( dar unul bun) sau sa te apuci de studiul gramaticii.
daca e scris la misto - it ain't funny
natasarostova
Postat pe 6 Aprilie 2010 09:08
Nu ,nu glumesc, si vorbeam cu kukla.

Asta este viata mea natasa,ceea ce oamenii mi-au facut, si nu iau nici o substanta si nu trebuie sa ma duc la nici un psihoterapeut.
Si de ce este nasol? Ce am facut eu cuiva?
Te iubesc natasa, cred ca esti o sora
mihailpaulcraciun
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:57
Camiflorea, draguta...de unde ai scos-o ca eu n-as folosi contraceptia? Te inseli, draga, o folosesc la greu... din motivul pe care l-am scris mai sus. Abstinenta nu are ce cauta in viata mea... niciodata n-a avut.
darksukkubus69
Postat pe 6 Aprilie 2010 18:45
De la: darksukkubus69, la data 2010-04-06 18:45:57Camiflorea, draguta...de unde ai scos-o ca eu n-as folosi contraceptia? Te inseli, draga, o folosesc la greu... din motivul pe care l-am scris mai sus. Abstinenta nu are ce cauta in viata mea... niciodata n-a avut.

am constatat ca folosesti contraceptia, dar am constatat si cat de egoista esti.. daca parintii tai ar fi gandit ca tine, nu ai mai fi existat! iar sexul doar pt palcere si nimic altceva e si semn de imaturitate - nu ma refer la cea biologica - .
camiflorea
Postat pe 6 Aprilie 2010 19:10
Si ce te intereseaza pe tine cum sunt eu? La urma urmei nu traiesc pe carca ta sau a altcuiva, ca sa te roada pe tine egoismul meu! Atunci cand voi hotari sa ma reproduc o s-o fac, dar va fi pt ca o sa vreau eu, nu din greseala, sau ca sa leg pe vreun fraier de mine! Cred ca am precizat ca folosesc contraceptia, nu ca folosesc avortul pe post de metoda contraceptiva (desi nu sunt impotriva lui). Ma bucur de viata mea personala, asa in mod imatur cum zici tu, n-au decat sa dea altii pe dinafara de maturitate, ce sa spun, de aia nu dorm eu noaptea. Daca doresc sa mi-o trag (ca sa spunem lucrurilor pe nume) cu persoana de langa mine, o fac pt ca exact asta vreau, nu in alte scopuri. Sa inteleg ca tu de cate ori ai avut un contact sexual ai facut-o in scop de reproducere sau cum?
darksukkubus69
Postat pe 6 Aprilie 2010 23:02
Ouch Kubus ce tare musti.
Am doar o precizare sa fac: cind vei dorii sa te reproduci si daca ai sa si reusesti va fii pentru ca Dumnezeu te va lasa.

In rest e minunat cum traiesti tu dar nu trebuie sa stie toata lumea pentru simplu fapt ca absolut pe nimeni nu intereseaza.
Adica toti dormim linistiti fara sa-ti purtam tie de grija!
micabis
Postat pe 6 Aprilie 2010 23:06
Draguta, se pare ca unii imi poarta de grija (deci vor neaparat sa fie muscati), desi numai de "grija" lor nu duc eu lipsa si nici nu am nici un fel de vinovatie pt felul cum traiesc. Se pare ca si tu ai hotarat sa te bagi in categoria celor care nu prea dorm de "grija" mea. Si nu-ti bate capul, POT sa ma reproduc oricand, la faza asta trebuie sa recunosc ca Dumnezeu tine cu mine (spre necazul multora dintre cei pe care-i cunosc)!
darksukkubus69
Postat pe 7 Aprilie 2010 14:27
De la: Mihail, la data 2010-04-06 11:57:50Nu ,nu glumesc, si vorbeam cu kukla.

Asta este viata mea natasa,ceea ce oamenii mi-au facut, si nu iau nici o substanta si nu trebuie sa ma duc la nici un psihoterapeut.
Si de ce este nasol? Ce am facut eu cuiva?
Te iubesc natasa, cred ca esti o sora

Incearca sa-ti schimbi atitudinea fata de oameni, poate mai putina critica, mai multa compasiune si oamenii se vor purta altfel cu tine.
kukla
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scap de masturbare? 1 De la: kudika_992364 24 Decembrie 2016 15:30
ajutati-ma sa imi gasesc un ginecolog bun 9 De la: andel1984 29 Aprilie 2014 09:38
Hello! 10 De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 06:23
DR GINECOLOG FILIPESCU 2 De la: kudika_nikole 3 Ianuarie 2012 11:42
insarcinata sau nu?:( 3 De la: pitique_blondine 12 Noiembrie 2009 20:29