Setari Cookie-uri

Avort la Marie Stopes

sincer chiar m ai incurajat....din pacate am si eu o sarcina nedorita si am optat sa merg la aceasta clinica....te as ruga mult sa imi spui si mie in legatura cu anestezia..a fost generala?nu a simtit nimic?...si dc poti sa imi spui si cat a costat....iti multumesc...credema ca sant la pamant m ie foarte frica
healthy015883
Postat pe 7 Mai 2010 10:30
ai fff mare drepatate ce explici si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare totul era roz pana am ramas gravida, nu ne-am protejat pt ca vroiam acest copil, aveam 18 ani , aproape 19 nici liceul terminat , nu aveam nik, am suferit mult, anestezia nu mi-a prins si mi-a facut avortul pe viu , am avut niste dureri cumplite, ca sa ajungi la un avort trebuie sa ai un motiv fff bn definit si cu siguranta toate ce au facut avorturi nu le fac de placere ci cu un motiv, altfel femeile ar face copii de nu au loc pe pamant, dar cu asemenea baarbati , tati si cand te gandesti ca tot din noi ies si ei, nuu incerc sa invinuiesc pe nimeni, cea mai mare vina o are femeia, dar daca am gresit nu inseamna sa ne omoram, spre rusinea mea, m-a demoralizat fff mult avortul si am incercat sa-mi iau viata, si am constatat ca nu murim atunci cand vrem, toti avem un pla de dus la bun sfarsit, nimic nu e intamplator! avortul este o crima, dar decat sa il nastem si sa nu ii dam sa manance, sa nu avem cum sa il ingrijim noi si sa-l dam sub grija altuia.... mai bn un chiretaj iar urmatoarea data sa fiim fffffffff atente, barbatii nu merita sa trecem prin asa cv noi doar ca eu nu iubesc prezervativul si nu ne lasa sa luam anticonceptionale pt ca ne dauneaza si tot felul de prostii.... nu e o scuza dar e o explicaatie....
BiancaBellyDance
Postat pe 23 Mai 2010 03:58
ai fff mare drepatate ce explici si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare totul era roz pana am ramas gravida, nu ne-am protejat pt ca vroiam acest copil, aveam 18 ani , aproape 19 nici liceul terminat , nu aveam nik, am suferit mult, anestezia nu mi-a prins si mi-a facut avortul pe viu , am avut niste dureri cumplite, ca sa ajungi la un avort trebuie sa ai un motiv fff bn definit si cu siguranta toate ce au facut avorturi nu le fac de placere ci cu un motiv, altfel femeile ar face copii de nu au loc pe pamant, dar cu asemenea baarbati , tati si cand te gandesti ca tot din noi ies si ei, nuu incerc sa invinuiesc pe nimeni, cea mai mare vina o are femeia, dar daca am gresit nu inseamna sa ne omoram, spre rusinea mea, m-a demoralizat fff mult avortul si am incercat sa-mi iau viata, si am constatat ca nu murim atunci cand vrem, toti avem un pla de dus la bun sfarsit, nimic nu e intamplator! avortul este o crima, dar decat sa il nastem si sa nu ii dam sa manance, sa nu avem cum sa il ingrijim noi si sa-l dam sub grija altuia.... mai bn un chiretaj iar urmatoarea data sa fiim fffffffff atente, barbatii nu merita sa trecem prin asa cv noi doar ca eu nu iubesc prezervativul si nu ne lasa sa luam anticonceptionale pt ca ne dauneaza si tot felul de prostii.... nu e o scuza dar e o explicaatie....
BiancaBellyDance
Postat pe 23 Mai 2010 03:58
draga catalina nu e vorba ca...stiai cat sunt salriile cand ai dat la medicina!!! pe principul asta in scurt timp o sa ramana tara fara medici,,,da ok ..ca medic trebuie sa fii intai OMMM....dar oamenii mananca...se imbraca...si mai ales un medic...care trebuie sa se prezinte intr-un fel elegant..curat..sa dea exemplu...sa isi cumpere carti pt a se instrui permanent...iar daca..medicii sunt platiti cum sunt platiti..eu te intreb pe tine..cu ce bani sa faci toate chestiile astea????? sa stii ca majoritatea au dat la medicina pt ca au vrut si si-au dorit sa ajute,,dar ajung in ipostaza in care nu se pot ajuta nici pe ei....sanatatea si educatia ar trebui sa fie domenii de maxim interes intr-o tara!!!
healthy017387
Postat pe 23 Iunie 2010 18:15
Am urmarit discutia de pe acest forum si vreau sa va impartasesc si eu experienta mea....in primul rand vreau sa va spun ca de cand ma stiu am iubit copii, am o sora maimica si veri pe care practic i-am crescut, am predat si la gradinita cateva luni si am si o fetita de un an si 2 luni minunata............dar in trecut am facut si un avort....povestea nu este una frumoasa: la 17 ani earm o adolescenta ca toate celelalte, chiar un pic plinuta, nu ma imbracam provocator si desi aveam un prieten eram inca virgina...destinul a facut ca dupa o intalnire cu prietenul meu sa fiu rapita de pe strada de niste indivizi, batuta, tinuta fara apa si mancare 2 zile in beciul unei case, si violata de,sincera sa fiu, nici nu syiu cati barbati.....nu stiu decat ca toti eram imputiti, transpirati, si tigani.....am reusit sa scap si sa ajung la ai mei.......si am ramas insarcinata........si acum, astept un raspuns din partea celor de pe acest forum care propovaduiau faptul k trebuie pastrat orice copil: ce trebuia sa fac??? sa-l pastrez, sa aduc pe lume un copil care nici macar nu avea un tata pentru ca efectiv nu stiam cine e tatal lui, un copil pe care nu-l puteam iubi pentru ca imi aducea aminte de tot??? am facut avort, si trauma inca ma bantuie..........mi-am terminat liceul, facultatea, acum sunt casatorita de aproape 2 ani si am o fetita dupa cum v-am spus....

healthy017483
Postat pe 26 Iunie 2010 22:30
cred ca nu ai suflet deloc,mai bine previi,decat sa tratezi
amalia69
Postat pe 27 Iunie 2010 17:41
cine va pus sa faceti sex,apoi sa ucideti,unde se va duce sufletul vostru.Mie mi-ar fi si rusine sa spun ca am facut asa ceva
amalia69
Postat pe 27 Iunie 2010 17:50
De la: healthy017636, la data 2010-06-27 17:50:05cine va pus sa faceti sex,apoi sa ucideti,unde se va duce sufletul vostru.Mie mi-ar fi si rusine sa spun ca am facut asa ceva

Ati auzit? de acuma inainte, toate care ramaneti insarcinate, fara voie, si nu
si nu va puteti permite sa cresteti copilul, il nasteti si il dati ei sa-l creasca! Uite ca aparu bunu samaritean pe pamant!
Pai leliuca, la biblie scrie ca; si daca arunci samnata afara, pacatul este la fel de mare! sau tu nu n-ai treaba cu cu samanta?
100101
Postat pe 27 Iunie 2010 18:32
De la: amalia79, la data 2008-08-21 12:31:31Am o prietena de 22 de ani. Are un prieten de mult timp si nu stiu cum au reusit insa ea a ramas insarcinata. Parintii ei sunt conservatori, astfel ca daca ar fi aflat in primul rand tatal ei ar fi batut-o mar iar mama ei din cuvinte urate nu ar fi scos-o. Ma rog... disperata a venit la mine, sa facem ceva, caci testul ii iesise pozitiv. Am cautat o clinica unde se faceau ecografii mai ieftine, la Doris, dupa ce dadusem peste 50 de telefoane la toate clinicile care faceau intrerupere de sarcina. Am fost cu ea la Babes si doctorita de acolo a tratat-o ca pe un caine, desi consultatia costa un milion. Ma rog, fata lua anticonceptionale, nu ne putem explica ce s-a intamplat. La doris era un medic foarte bland, a linistit-o si a vb cu ea, i-a facut ecografia si sarcina avea o luna. Ne-a zis sa mergem la marie stopes, ne-a dat adresa si am facut o programare acolo. medicul de la marie stopes intai a cosnultat-o, a avut grija sa o incurajeze, sa o sfatuiasca cum e mai bine sa nu o doara si tot in acea zi, peste 3 ore a facut intreruperea de sarcina cu anestezie generala superficiala. A avut sangerari minore, cateva picaturi, timp de trei zile, insa nici macar o durere. Doar sechelele psihice i-au ramas, insa e sistinuta de iubit. Am povestit asta pentru ca stiu ca mai sunt si alte fete in situatia asta si au nevoie sa stie unde sa se duca.

Nu cred ca exista cuvinte pt a putea face pe altii sa inteleaga prin ce e nevoita sa treaca o fata/femeie atunci cand afla ca e insarcinata, in cazul in care acea sarcina nu a fost planificata sau dorita in acel moment din viata respectivei.
O intrerupere de sarcina presupune, inainte de toate, limpezirea gandurilor si a sentimentelor care o incearca pe purtatoarea sarcinii. Daca e intr-o relatie serioasa, aceasta decizie trebuie luata de comun acord cu partenerul.
Adevarul e ca un copil iti schimba complet viata, 100% din momentul in care afli de existenta acelei minuni. Fara sa stii (si uneori fara sa vrei!) devii mai responsabila, mai serioasa, mai grijulie... Sentimentul matern iese la suprafata.

Traumele psihice intotdeauna vor ramane dupa un avort/intrerupere de sarcina. E logic sa te afecteze catusi de putin faptul ca o viata depinde de tine; te marcheaza negativ faptul ca ai fost in stare sa decizi asupra unei vieti nevinovate...

Nu recomand nimanui intreruperea de sarcina, cu atat mai mult cu cat acea fata este mai ''slaba de ingeri''. Sentimentul de vinovatie o va urmari mult timp dupa fapta si nu stiu cat de confortabil se va simti.
Lisssa
Postat pe 3 Iulie 2010 12:14
normal tot noi nu avea suflet ..atunci ce sa zicem de barbati .Ca majoritatea femeilor fac avorturi ca asa vor unii barbati hai ca nu putem sa ii numim barbatii...niste prosti ca ei nu stiu ce inseamna un avort pt o femeie.Cand ramai gravida si le dai vestea zici ca le dai in cap .Ei nu stiu sa ce inseamna un copil.Sa stii ca avem suflet ...si o femeie cand face un avort numa ea stie ce e in sufletu ei .
kudika179795
Postat pe 3 Iulie 2010 12:49
Cu atatea metode de contraceptie..........avortul nu poate insemna decat:inconstienta,nepasare,prostie etc
Barbie30
Postat pe 3 Iulie 2010 13:06
Sa inteleg ca si pe mine ma condamna cei care sustin ca trebuia sa pastrez copilul??
oricum cine spune ca un avort e o placere sau ca o femeie care face asta, indiferent de motive nu ramane cu traume se inseala amarnic.....stiu ce inseamna sa ai un copil.....si stiu si ce presupune sa faci un avort...si credeti-ma k nu e zi din viata in care sa nu ma gandesc la acel copil....si sa mai stiti ceva toti cei care ne condamna.......nu avetoi niciun drept.....destul ne condamnam singure...si destul vom fi judecate de cel de sus...eu cred in Dumnezeu si-mi iubesc familia.....si mai stiu k acolo sus am un ingeras care m-a iertat ca nu am avut curajul sa-l aduc pe lume...
healthy017483
Postat pe 13 Iulie 2010 23:33
De la: Barbie30, la data 2010-07-03 13:06:57Cu atatea metode de contraceptie..........avortul nu poate insemna decat:inconstienta,nepasare,prostie etc

Sunt total de acord cu tine dar cum ramane cu violurile si copii rezultati din ele??
sa-i pastreze niste copile de cativa ani violate de proprii tati, unchi, frati/??? nu sunt de acord....sau sa-l faca ca mai apoi sa=l omoare in bataie pentru ca-i aminteste de experineta prin care a trecut... sau sa moara de foame......sau sa cerseasca la coltul strazii??????????????

Un copil e o minune in viata unei femei dar nu toate sunt pregatite sa o intampine...
healthy017483
Postat pe 13 Iulie 2010 23:38
Am fost si eu zilele acestea la Marie Stops si vreau sa spun ca in viata mea nu mi-a vorbit un doctor in halul in care mi-a vorbit cea de aici; pacat ca nu imi amintesc numele pentru ca am fugit efectiv de acolo de indata ce am stat de vorba cu aceasta doctorita. Nu stiu daca toti doctorii de acolo sunt asa, dar atata timp cat exista cel putin un specimen de genul ei, nu recomand nimanui sa mearga acolo.
Concret ce mi-a zis: am intrebat-o care sunt riscurile si raspunsul a fost "cum nu stiti?" sunt multe si mi-a dat sa citesc o foaie, dupa care foarte rece adauga: "puteti sa nu mai aveti copii niciodata" si se uita la mine de parca eram pe scaunul de executie. I-am zis cam cate saptamani am si ea zice ca trebuie sa mai astept nu stiu cate zile desi eu stiam sigur ca se putea face si atunci. Nu am insistat pentru ca doamna mi-a inspirat o totala neincredere de parca ea nu-si asuma nici macar datoria de a avea grija de corpul meu ca de suflet nici nu incapea vorba. Cum spuneam am plecat de acolo cu gandul ca eu nu fac niciodata avort in conditiile astea. Am nimerit pe mainile unui profesionist la Medlife si pot spune ca desi e considerabil mai scump, nu se compara experienta de la Marie Stops cu cea de la Medlife: asistente dragute care te intreaba mereu daca te doare ceva, daca vrei ceva, conditii excelente iar doctorul extraordinar de atent.
Cat despre partea psihologica a avortului eu nu recomand nimanui sa fac avort decat daca asa vrea si simte. Nu exista motive bune si motive rele. E dreptul oricarei femei sa fac un copil exact atunci cand isi doreste. Am vazut prea multe cazuri de parinti care considera ca si-au sacrificat viitorul pentru copii lor si isi varsa toata frustrarile pe ei. Ia ghiciti cine sufera? Evident tot copilul. E bine sa iei decizia si sa fii sigura de ceea ce vrei. Sunt femei care fac avort pentru ca asa sunt influentate – normal ca raman sechele! Sunt si femei care nu il fac pentru ca se tem ca vor fi considerate criminale – nimic mai fals; criminali sunt cei care nu isi dau seama ca un copil nu il faci si se creste singur; pentru un copil in primii ani trebuie sa ai tot timpul din lume, trebuie sa te dedici lui pentru ca atunci cand isi ia zborul sa aibe o baza familiala santoasa si sa iti multumeasca. Si cand zic baza familiala sanatoasa nu ma refer nici macar o secunda la bani, sunt multe altele care conteaza.
Eu va doresc tuturor copii sanatosi si alegeri intelepte!
kudika228860
Postat pe 15 Iulie 2010 17:48
De la: andraalexandra, la data 2008-11-05 19:27:55buna vroiam sa va zic ca eu am fost la prima intrerupere de sarcina si am fost la aceasta clinica indrumata de o prietena.am facut anestezie generala si nu am simtit nimic nici atunci nici dupa am fost intradevar putin ametita dar mi-am revenit destul de repede.binenteles la doamna doctor Niculescu e cea ma buna!!! va pup si sper sa va incurajeze mesajul meu...

ce sa incurajeze avortul???
roz5blue6lila7
Postat pe 15 Iulie 2010 18:00
daca v-as spune ca exista o modalitate SIGURA de a nu ajunge la avort (si anume:nu mai desfaceti picioarele), m-ati trimite sa ma caut la mansarda, asa-i?

dar zau asa, va vad pe toate cum va dati cu fundul de pamanat: aoleu, vai vai, ca nu aveam de ales...si vai cat de mult sufar eu, dar chiar nu aveam de ales...blablabla

ba sigur ca ai avut de ales. In momentul cand ai desfacut picioarele. (Nu ma refer acum la cazurile, foarte reduse procentual, de viol) Aaa, ca ai ales sa faci sex STIIND ca prin asta se fac copiii...asta-i alta mancare de peste. (iarasi, excludem cazurile copilelor care desi nu mai sunt virgine demult, inca cred ca pot ramane insarcinate daca fac baie dupa ce s-a masturbat un barbat in cada).

stiti ce-ar fi tare frumos? ca toate fetele care-si incep viata sexuala, INAINTE sa intrebe pe toate forumurile ca doare, nu doare, curge sange sau ce s-o mai intampla, INAINTE deci sa decida inceperea vietii sexuale, sa ia si o decizie foarte simpla: VREA sau NU VREA copii. Pentru ca se pare ca natura face in asa fel incat copiii aia sa vina la unii dintre noi, chit ca nu vrem (nu vorbesc aici de contraceptie, e o notiune care le depaseste pe multe fete, sa nu mai zic de partenerii lor), doar prin simplul act sexual. Culmea. Si atunci, fiecare fata ar trebui sa faca un efort de imaginatie si sa se gandeasca: "Ce s-ar intampla daca maine as ramane insarcinata?" Daca raspunsul e "As avorta" (din nspe mii de motive, nu conteaza care e), atunci poate mai bine n-ar mai face sex.

Deci da, vorbesc despre abstinenta. Daca nu vrei copii, nu faci sex, mai ales daca te stii inconstient(a). E chiar asa de greu? Sau daca stii ca n-ai avea posibilitatea sa cresti un eventual copil-accident (il denumesc asa, desi n-am vazut pana acum femeie care sa desfaca picioarele...accidental), stai cuminte si nu te mai joci de-a mama si tata. La fel, daca stii ca partenerul nu-si doreste copii (e dreptul lui, dar aflati de la mine ca un barbat te iubeste cu adevarat atunci cand isi doreste sa fii mama copiilor lui), de ce te pui singura in situatia sa-ti ceara sa faci avort (chiar daca te duce de manuta, sa stii ca peste 20 de ani nu el va fi langa tine sa te tina de mana, in schimb, poate te-ar fi tinut copilul tau).

Stiu ca v-am oripilat si v-am socat profund, stiu ca nu se vorbeste de asa ceva, doar e un lucru imposibil, nu? Auzi domne, cica sa nu faci sex? Ce-i cu extremismul asta? Doara senzatiile produse de sex sunt atat de minunate incat pot oricand sa te faca sa uiti durerea provocata de un avort. Iar daca acesta e facut la mult-laudata clinica Marie Stopes, e cu atat mai bine, ca au ei grija sa nu simti niciun disconfort, astfel incat in cateva zile sa poti sa te reapuci de treaba si sa revii cat mai repede la ei. Ei castiga banii pe care tu-i dai cu disperare (pentru ca tot nu esti pregatita sa ai copii, dar esti oricand dispusa sa desfaci picioarele), tu castigi ceva cicatrici pe uter. In final, toata lumea e fericita.

Scuze daca am facut pe cineva sa se simta jignita. N-aveti decat sa ma injurati, dar poate se trezeste vreuna dintre voi. Si va rog din suflet ceva: NU va mai duceti de mana prietenele la avort. Prietenia adevarata nu inseamna sa-i provoci o trauma peste care poate nu va trece niciodata. Ci inseamna sa fii alaturi de ea, la bine si la rau. Daca e necesar, ia-i tu copilul si creste-l. Eu asa as face pentru cea mai buna prietena a mea, si nu sunt vorbe goale. I-am spus-o deja, nici nu admit sa faca avort. Nici ea n-ar face, dar are aceeasi situatie ca multa lume, singura n-ar putea sa creasca un copil si poate s-ar gandi sa faca ce ati facut multe dintre voi. Doar ca...unde-s doi puterea creste si sunt sigura ca n-ar avea nevoie decat de un pic de ajutor ca sa fie totul bine. Eu sunt dispusa sa ajut. Voi credeti ca puteti face asa ceva pentru prietenele voastre?
Narcisa_tesfio
Postat pe 19 Iulie 2010 22:19
Narcisa... sexul se face pentru placere... de aceea contraceptia este sfanta. Abstinenta nu este o metoda contraceptiva, ci o privare de placere fizica. Metodele contraceptive de aceea au fost inventate, ca sa ne putem bucura de aceste placeri oricand si oricat. Avortul nu se numara printre metodele de contraceptie, poate fi periculos pt sanatatea unei feme, e foarte adevarat, dar reprezinta ultima modalitate de a scapa de un produs de conceptie nedorit. Nu inteleg de ce femeile isi fac atatea mustrari de constiinta, la urma urmei propria constiinta trebuie sa-ti fie cel mai bun prieten...
darksukkubus69
Postat pe 21 Iulie 2010 04:15
Si inca ceva... spui ca un barbat te iubeste cu adevarat atunci cand isi doreste sa fii mama copiilor lui. Mie nu mi se pare ca este iubire ca un barbat sa ia o femeie pentru prasila in timp ce el "presteaza" in alte gauri pentru placere...
darksukkubus69
Postat pe 21 Iulie 2010 04:19
Gresit...nu te ia pentru prasila, ci te vrea pentru toata viata.. ...si copiii dau sens unui cuplu...
kudika226898
Postat pe 21 Iulie 2010 07:09
Kyru esti dusa fata draga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amalia69
Postat pe 21 Iulie 2010 12:03
De la: kudika228860, la data 2010-07-15 17:48:01Am fost si eu zilele acestea la Marie Stops si vreau sa spun ca in viata mea nu mi-a vorbit un doctor in halul in care mi-a vorbit cea de aici; pacat ca nu imi amintesc numele pentru ca am fugit efectiv de acolo de indata ce am stat de vorba cu aceasta doctorita. Nu stiu daca toti doctorii de acolo sunt asa, dar atata timp cat exista cel putin un specimen de genul ei, nu recomand nimanui sa mearga acolo.
Concret ce mi-a zis: am intrebat-o care sunt riscurile si raspunsul a fost "cum nu stiti?" sunt multe si mi-a dat sa citesc o foaie, dupa care foarte rece adauga: "puteti sa nu mai aveti copii niciodata" si se uita la mine de parca eram pe scaunul de executie. I-am zis cam cate saptamani am si ea zice ca trebuie sa mai astept nu stiu cate zile desi eu stiam sigur ca se putea face si atunci. Nu am insistat pentru ca doamna mi-a inspirat o totala neincredere de parca ea nu-si asuma nici macar datoria de a avea grija de corpul meu ca de suflet nici nu incapea vorba. Cum spuneam am plecat de acolo cu gandul ca eu nu fac niciodata avort in conditiile astea. Am nimerit pe mainile unui profesionist la Medlife si pot spune ca desi e considerabil mai scump, nu se compara experienta de la Marie Stops cu cea de la Medlife: asistente dragute care te intreaba mereu daca te doare ceva, daca vrei ceva, conditii excelente iar doctorul extraordinar de atent.
Cat despre partea psihologica a avortului eu nu recomand nimanui sa fac avort decat daca asa vrea si simte. Nu exista motive bune si motive rele. E dreptul oricarei femei sa fac un copil exact atunci cand isi doreste. Am vazut prea multe cazuri de parinti care considera ca si-au sacrificat viitorul pentru copii lor si isi varsa toata frustrarile pe ei. Ia ghiciti cine sufera? Evident tot copilul. E bine sa iei decizia si sa fii sigura de ceea ce vrei. Sunt femei care fac avort pentru ca asa sunt influentate – normal ca raman sechele! Sunt si femei care nu il fac pentru ca se tem ca vor fi considerate criminale – nimic mai fals; criminali sunt cei care nu isi dau seama ca un copil nu il faci si se creste singur; pentru un copil in primii ani trebuie sa ai tot timpul din lume, trebuie sa te dedici lui pentru ca atunci cand isi ia zborul sa aibe o baza familiala santoasa si sa iti multumeasca. Si cand zic baza familiala sanatoasa nu ma refer nici macar o secunda la bani, sunt multe altele care conteaza.
Eu va doresc tuturor copii sanatosi si alegeri intelepte!

Chestiunea aia cu " puteti sa nu mai aveti copii niciodata" asa este stimata domnisoara!
Un medic nu are cum sa te asigure ca acolo pe masa nu se poate intampla o nenorocite, o hemoragie..si posibil sa trebuiasca scos tot.
Vroiai sa te felicite?!
Sigur ca nu-s impotriva femeilor care ajung la asa ceva, dar sa mai vrei si sa-ti spuna riscurile pe muzica clasica, doar asa ca sa te simti tu bine.......
Daca faceai .... si se intampla ceva, si ea-ti zicea ca riscurile-s zero?!......asa-i ca o dadeai in judecata?
Un om normal totdeauna pune raul in fata ( ma refer strict la acest subiect).
Atata timp cat suntem in anul 2010 si sunt atatea metode de contraceptie.....nu exista pardon ( aici nu ma refer la violuri sau familiile care au N copii)
Peste cativa ani va vad la " sectiunea" infertililate, va puneti intrebari de ce nu puteti avea copii..........oare de ce?!
Ponoasele tineretii!
stem_29
Postat pe 21 Iulie 2010 15:58
De la: Narcisa_tesfio, la data 2010-07-19 22:19:43daca v-as spune ca exista o modalitate SIGURA de a nu ajunge la avort (si anume:nu mai desfaceti picioarele), m-ati trimite sa ma caut la mansarda, asa-i?

dar zau asa, va vad pe toate cum va dati cu fundul de pamanat: aoleu, vai vai, ca nu aveam de ales...si vai cat de mult sufar eu, dar chiar nu aveam de ales...blablabla

ba sigur ca ai avut de ales. In momentul cand ai desfacut picioarele. (Nu ma refer acum la cazurile, foarte reduse procentual, de viol) Aaa, ca ai ales sa faci sex STIIND ca prin asta se fac copiii...asta-i alta mancare de peste. (iarasi, excludem cazurile copilelor care desi nu mai sunt virgine demult, inca cred ca pot ramane insarcinate daca fac baie dupa ce s-a masturbat un barbat in cada).

stiti ce-ar fi tare frumos? ca toate fetele care-si incep viata sexuala, INAINTE sa intrebe pe toate forumurile ca doare, nu doare, curge sange sau ce s-o mai intampla, INAINTE deci sa decida inceperea vietii sexuale, sa ia si o decizie foarte simpla: VREA sau NU VREA copii. Pentru ca se pare ca natura face in asa fel incat copiii aia sa vina la unii dintre noi, chit ca nu vrem (nu vorbesc aici de contraceptie, e o notiune care le depaseste pe multe fete, sa nu mai zic de partenerii lor), doar prin simplul act sexual. Culmea. Si atunci, fiecare fata ar trebui sa faca un efort de imaginatie si sa se gandeasca: "Ce s-ar intampla daca maine as ramane insarcinata?" Daca raspunsul e "As avorta" (din nspe mii de motive, nu conteaza care e), atunci poate mai bine n-ar mai face sex.

Deci da, vorbesc despre abstinenta. Daca nu vrei copii, nu faci sex, mai ales daca te stii inconstient(a). E chiar asa de greu? Sau daca stii ca n-ai avea posibilitatea sa cresti un eventual copil-accident (il denumesc asa, desi n-am vazut pana acum femeie care sa desfaca picioarele...accidental), stai cuminte si nu te mai joci de-a mama si tata. La fel, daca stii ca partenerul nu-si doreste copii (e dreptul lui, dar aflati de la mine ca un barbat te iubeste cu adevarat atunci cand isi doreste sa fii mama copiilor lui), de ce te pui singura in situatia sa-ti ceara sa faci avort (chiar daca te duce de manuta, sa stii ca peste 20 de ani nu el va fi langa tine sa te tina de mana, in schimb, poate te-ar fi tinut copilul tau).

Stiu ca v-am oripilat si v-am socat profund, stiu ca nu se vorbeste de asa ceva, doar e un lucru imposibil, nu? Auzi domne, cica sa nu faci sex? Ce-i cu extremismul asta? Doara senzatiile produse de sex sunt atat de minunate incat pot oricand sa te faca sa uiti durerea provocata de un avort. Iar daca acesta e facut la mult-laudata clinica Marie Stopes, e cu atat mai bine, ca au ei grija sa nu simti niciun disconfort, astfel incat in cateva zile sa poti sa te reapuci de treaba si sa revii cat mai repede la ei. Ei castiga banii pe care tu-i dai cu disperare (pentru ca tot nu esti pregatita sa ai copii, dar esti oricand dispusa sa desfaci picioarele), tu castigi ceva cicatrici pe uter. In final, toata lumea e fericita.

Scuze daca am facut pe cineva sa se simta jignita. N-aveti decat sa ma injurati, dar poate se trezeste vreuna dintre voi. Si va rog din suflet ceva: NU va mai duceti de mana prietenele la avort. Prietenia adevarata nu inseamna sa-i provoci o trauma peste care poate nu va trece niciodata. Ci inseamna sa fii alaturi de ea, la bine si la rau. Daca e necesar, ia-i tu copilul si creste-l. Eu asa as face pentru cea mai buna prietena a mea, si nu sunt vorbe goale. I-am spus-o deja, nici nu admit sa faca avort. Nici ea n-ar face, dar are aceeasi situatie ca multa lume, singura n-ar putea sa creasca un copil si poate s-ar gandi sa faca ce ati facut multe dintre voi. Doar ca...unde-s doi puterea creste si sunt sigura ca n-ar avea nevoie decat de un pic de ajutor ca sa fie totul bine. Eu sunt dispusa sa ajut. Voi credeti ca puteti face asa ceva pentru prietenele voastre?

Mergi tu fatuca si te culca intreaba-o pe mama'ta daca-i asa
Aici e vorba de sarcini nedorite si ca femeie maritata si ca fete, te-ai repezit tu sa umpli 4 foi A4 cu desteptaciuni
Sa ne povestesti si dupa ce te mariti cum ii dormi cu picioarele legate.
Doamne cate minte au unele!
Manastirea te paste.
stem_29
Postat pe 21 Iulie 2010 16:10
De la: darksukkubus69, la data 2010-07-21 04:19:24Si inca ceva... spui ca un barbat te iubeste cu adevarat atunci cand isi doreste sa fii mama copiilor lui. Mie nu mi se pare ca este iubire ca un barbat sa ia o femeie pentru prasila in timp ce el "presteaza" in alte gauri pentru placere...

" prasila" ..d'acord, de prasila se tine doar soiul bun nu vor plozi cu soi rau.
" succesuri"!
stem_29
Postat pe 21 Iulie 2010 16:13
De la: stem_29, la data 2010-07-21 16:10:34
De la: Narcisa_tesfio, la data 2010-07-19 22:19:43daca v-as spune ca exista o modalitate SIGURA de a nu ajunge la avort (si anume:nu mai desfaceti picioarele), m-ati trimite sa ma caut la mansarda, asa-i?

Aici e vorba de sarcini nedorite si ca femeie maritata si ca fete, te-ai repezit tu sa umpli 4 foi A4 cu desteptaciuni
Manastirea te paste.

... ... sa o intrebe pe ma-sa ??? ... pai femeile de pe vremea lui ceausescu au dat tonul la imbecilitatea care se manifesta astazi ... de pe vremea lui ceausescu copii erau considerati GRESELI, ACCIDENTE, INTIMPLARI cu toate legile care incercau sa opreasca URA nenaturala importiva copiilor ... de atunci se trecea peste limitele instinctului de conservare si se scobeau in orice conditii decit sa aiba un copil ''nedorit'' ... tot de atunci se inoculase ideea ca e mai bine sa dai cu matura intr-o fabrica si sa birfesti toata ziua decit sa iti cresti copii !!! ... tot de atunci si mentalitatea ca copii iti aduc numai greutati la batrinetze (asta pentru ca ei insisi facusera propriilor parinti o gramada de probleme) ...
... e greu de inteles cum de mai sint femei pentru care dorinta de sex e mai puternic decit instinctul de conservare si se duc multumite sa fie scobite cind ele insele nu sint capabile sa isi scoata un dinte de frica ...
marco918
Postat pe 21 Iulie 2010 16:21
De la: marco918, la data 2010-07-21 16:21:14
De la: stem_29, la data 2010-07-21 16:10:34

Manastirea te paste.

... ... sa o intrebe pe ma-sa ??? ... pai femeile de pe vremea lui ceausescu au dat tonul la imbecilitatea care se manifesta astazi ... de pe vremea lui ceausescu copii erau considerati GRESELI, ACCIDENTE, INTIMPLARI cu toate legile care incercau sa opreasca URA nenaturala importiva copiilor ... de atunci se trecea peste limitele instinctului de conservare si se scobeau in orice conditii decit sa aiba un copil ''nedorit'' ... tot de atunci se inoculase ideea ca e mai bine sa dai cu matura intr-o fabrica si sa birfesti toata ziua decit sa iti cresti copii !!! ... tot de atunci si mentalitatea ca copii iti aduc numai greutati la batrinetze (asta pentru ca ei insisi facusera propriilor parinti o gramada de probleme) ...
... e greu de inteles cum de mai sint femei pentru care dorinta de sex e mai puternic decit instinctul de conservare si se duc multumite sa fie scobite cind ele insele nu sint capabile sa isi scoata un dinte de frica ...

Naiba stie, eu sunt uimita cand vad cata incultura exista in N domenii in anul 2010.( domenii de viata, despre care exista atata posibilitate de a te informa, si ei nimic)
De fapt nimic nu ma mai mira, doar cand ii vad cum scrui pe aici .......tre' sa citesti de 3-4 ori sa intelegi ce au vrut sa exprime.
stem_29
Postat pe 21 Iulie 2010 20:41
mda, contraceptia e foarte utila. O singura nelamurire am: cum se face ca numarul avorturilor e intr-o continua crestere pe masura ce mijloacele contraceptive devin tot mai accesibile? Stim cu totii ca pustanii primesc prezervative gratis, chiar pilule anticonceptionale, care pilule oricum nu sunt scumpe si pe care le pot lua si pustoaicele de 16 ani fara vreo reteta sau consult medical, ci la simpla recomandare a unei prietene.

In conditiile astea, cum de se inmultesc avorturile? Poate reuseste sa ma lumineze cineva...

PS. vedeti ca pe alt topic este o doamna care ofera sprijin unei adolescente insarcinate, astfel incat sa nu ajunga la avort

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/37913/vreau-sa-ajut-o-adolescenta-insarcinata.html

zau ca atunci cand vad un astfel de gest (unic, de altfel), mi-e un pic jena ca stau la un astfel de subiect sa despic firu-n patru, in loc sa pun mana sa ajut si eu. Si ma gandesc ca daca ar pune mana fiecare sa ajute cat de putin, poate niste oameni chiar ar primi ajutorul care i-ar scoate dintr-o mare incurcatura.
Narcisa_tesfio
Postat pe 22 Iulie 2010 00:30
chiar daca stiu de contraceptie si femeile dar si barbatii majoritatea merg pe principiul mie nu mi se poate intimpla asa ceva-adica o sarcina nedorita;cit despre femeile din vremea lui caeusescu,peste 50% din castorii se faceau ca mireasa era gravida asa ca oricita dorinta de a te informa nu prea aveai ce metode sa folosesti decit cele populare,tot atunci sau nascut cei mai multi copii nedoriti chiar daca parintii erau castoriti.stiti cit ajungea un chiretaj facut la intelegere cu medicul intre 2000 si 5000 lei,de cele empirice 1000-2000 lei plus frica sa nu patesti ceva
utad
Postat pe 22 Iulie 2010 00:54
Cum dracu ai putut sa ii trimit asa ceva pustoaicei acelea,tu nu ai toata tigla pe casa....tu vb de femei criminale?dar tu ce zici "pune mana si fa copil ca ti-l creste statul cu rabdari fripte daca nu poti sa il cresti si tu cu apa paie si bataie ca o sa fie cel mai fericit copil ca nu are ce manca,cu ce sa se imbrace etc ca o sa stea sa pofteasca la alt copil,ca nu o sa fie mama langa el cand are nevoie si asa mai depart" asta sp tu femeilor
Din cauza asta sunt oameni criminali,violatori,drogati,hoti,cu probleme psihice ca nu au parintii ce sa le dea si eu cauta in alta parte plus ca parintele nu mai are timpul necesar pt educarea copilului pt ca se duce sa munceasca.
ESTI NEBUNAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Nu zice nimeni ca este ok sa faci avort,indicat este sa nu faci pt sanatatea ta fizica,psihica nu mai zic pt a face un sufletel (pt sufletul tau daca pot zice asa) .
Mama dracu de treaba femeie daca am face toate ca tine sau cum zici tu ar fi plina lumea de oameni "rai",de nevoiasi,de suflete singure si triste,de mame care sufera langa copilul lor ca nu au ce sa le dea sa manance si tot asa.
Sunt mult prea multe de sp si tu ar trebui sa privesti problema din toate punctele de vedere si sa vb si cu persoane nevoiase sa vezi ce zic si ele poate atunci te-ai convinege ca viata nu este chiar atat de roz pe cat o vezi tu,iesi din globul tau de cristal si vezi lumea asa cum este! ;)
zufulina
Postat pe 25 Iulie 2010 15:31
De la: severuus, la data 2008-11-05 16:37:52si eu am facut o intrerupere la marie stopes si am fost ft multumita...adica fara durere, fara complicatii after, mai mult intr-o jumatate de ora dupa -45 min am plecat acasa pe picioare si apoi m-am comportat normal fara sa imi afecteze tabieturile, programul etc. Sa dea Dzeu sa nu aveti nevoie de a apela la serviciile lor in aceasta materie dar in caz ca se vi se intampla ...vi-i recomand.[/quot

Daca este ortodoxa? Poti recruta in alta parte si in alt mod...................Lasa vrajelile......
larisa_iordache
Postat pe 25 Iulie 2010 17:47
Stem 29, te inseli.... din ceea ce vad zilnic in jurul meu, imi dau seama ca nu soiul bun se inmulteste, ci soiul prost! Cei de soi bun renunta din ce in ce mai mult la a face copii... deci am folosit bine cuvantul "prasila"!
darksukkubus69
Postat pe 26 Iulie 2010 19:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am si eu nevoie de un raspuns 15 De la: healthy003235 5 Februarie 2010 23:24
% ? 76 De la: kudika002003 10 Mai 2011 14:28
buna 4 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 11:04
hey 4 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 7 August 2010 11:00
Menopur 1 De la: kudika_21481 18 Noiembrie 2012 21:13