Setari Cookie-uri

infertilitatea - tratamente

Multumesc mult, Maryy37 ! Deci trebuie sa merg in Sibiu la acea clinica? Eu sunt din Bucuresti...
Plopia
Postat pe 13 Septembrie 2009 11:20
Nu va suparati fetelor,dar mie dr de la cluj mi s-au parut total dezinteresati de suferinta noastra si ca nu putem avea copii.Am incercat prima data la cluj,iar acum incercam din nou la iasi si sper sa reusim,sunt disperata,atat de mult imi mai doresc un copil!
healthy006284
Postat pe 30 Septembrie 2009 15:19
Draga mea la care dr mergi la iasi ca eu am fost si am facut o depresie de toata frumusetea.
mara_m19
Postat pe 1 Octombrie 2009 13:50
buna
eu am facut tratament vreo 6 luni apoi am intrerupt iar 6 luni
si gata am ramas gravida
apropo.
cine doreste la juma de pret: duphastone, brocriptin, clostylbegit, acied folic. mie mi-au ramas de la tratament si nu mai amce face cu ele
va astept la 0722967720 sau dianaeuroct@yahoo.com sau adresa mess : dianaeuroct
va doresc success la toate
dianaeuroct
Postat pe 4 Octombrie 2009 19:41
De la: , la data 2008-08-29 17:16:25de ceva timp ne chinuim sa avem un copil si nu reusim... am fost la doctor si mi-a dat niste pastile hormonale, dar tot degeaba, plus ca mi-e rau de la ele... ce se poate face? a trecut cineva prin asa ceva si a reusit sa ramana insarcinata? prin ce metoda? va rog mult sa imi raspundeti, multumesc anticipat


buna
eu am facut tratament vreo 6 luni apoi am intrerupt iar 6 luni
si gata am ramas gravida
apropo.
cine doreste la juma de pret: duphastone, brocriptin, clostylbegit, acied folic. mie mi-au ramas de la tratament si nu mai amce face cu ele
va astept la 0722967720 sau dianaeuroct@yahoo.com sau adresa mess : dianaeuroct
va doresc success la toate
dianaeuroct
Postat pe 4 Octombrie 2009 19:42
FETELOR DAK E VORBA DE OVULATIE PE MINE M-AU AJUTAT :DUPHASTON, PREGNYL, CLOSTILBEGYT SI BRACRIPTIN SI ACID FOLIC, SA IA SI SOTUL ACIED FOLIC. APROPO. MI-AU RAMAS O GRAMADA DE ASTFEL DE PASTILE. DAK VA RECOMANDA DR VOSTRU VREUNUL DINTRE ELE SA MA ANUNTATI CA VI LE DAU LA JUMA DE PRET . BAFTA
0722967720 SAU PE MES SAU MAIL dianaeuroct@yahoo.com
dianaeuroct
Postat pe 12 Octombrie 2009 22:16
Buna! am si eu o problema in conceperea unui copil dar fara rezultate, iar nu de curand am aflat k sotul meu facandu-si analizele la spermograma rezultatul este 0 la toate acele valori. Ce imi recomandati nu mai stiu ce sa fac si unde si la ce medic sa ma mai duc. Va multumesc dak imi recomandati ceva k deja mi-am pierdut orice speranta.
artele
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:21
speranta e ceea ce nu trebuie sa pierzi! :))))) eu pe sotul meu il indop cu branca ursului deocamdata. astepam sa vedem "rezultatele" :))))))))) dupa un tratament de 3 luni, daca nu, am luat in calcul inseminarea artificiala.
sotul tau a avut cumva oreion?
mizura
Postat pe 22 Octombrie 2009 15:46
Buna fetelor sper ca nu e prea tarziu sa scriu si eu. Eu am 25 de ani dar mie de la 17 ani mi s-a zis ca o sa raman greu ... mi-a venit o singura data la 14 ani spontan si pe urma timp de un an nu a mai venit si am urmat tratament cu duphaston pana la 18 ani apoi pana acum am luat antibebe, Insa vreau sa raman insarcinata ca la anul ma voi marita. Cand vad cat chin si durere este la cele care tot incearca ma deprim si mai tare si plan. U am insuficienta luteala, progesteron mic in luna a21a si ovare micropolichistice cu moderata hipoplazie uterina de ovare micropolichistice desi dimensiunile la uter este 57/31/130 mm iar ale ovarelor 37/30 mm si 34/30mm cam asa , endometru de 6 mm, aceasta ecografie am facut-o la 4 zile dupa ce imi trecuse menstruatia.La 10 ani am facut si eu o operatie de apendicita si am facut pe masa de operatie peritonita, insa nu stiu daca asta a afectat ulterior menstruatia mea, asa cum s-a intamplat la tine. Cauza stiintifica pentru care mi-a venit doar o singura data a fost asta ''asa te-ai nascut''. Nici nu mai stiu ce sa zic... problema nu este ca eu nu as incerca insa daca nu se poate sau o sa ma chinui ani intregi nu stiu daca viitorul meu sot va fi atat de rabdator. Eu i-am zis deja de problema mea si i-am pus situatia in care nu o sa pot deloc ,el zice asta e, dar isi doreste copil foarte mult si eu la fel ...Ma pufneste si plansul de ce mi-a fost frica cu ani in urma cand eram singura acum devine realitate. Stiu ca veti spune ca daca ma iubeste o sa astepte dar eu cred ca la un moment dat oricat de iubitor ar fi il afecteaza dorinta de a avea un copil. Sper din tot sufletul sa pot ramane insarcinata si iti doresc si tie multa sanatate si sa gasesti un tratament si sa ramai insarcinata.
alisika
Postat pe 25 Octombrie 2009 10:57
buna.sunt noua si as vrea sa stiu mai multe despre branca ursului.de 5 ani incerc sa fac un copil si nu reusesc.am fost la dr si mia spus ca am dereglare fff mare de hormoni,am facut tratament cu anticonceptionale dar cand am intrerupt sa dereglat din nou.cred ca nu am nimerit nici un dr bun pt ca era foarte dezinteresat si nici atatea analize nu mi-a zis sa fac.ce este branca ursului si ce trebuie sa faci sa iei?trebuie sa ai reteta de la medic?iau eu sau si sotul?
dananitu36
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:24
am o sora care in urma unui test postcoital rezultatul a fost negativ, as vrea sa stiu daca vreuna dintre voi mai e in situatia asta si , daca cumva exista vreo sansa sa ramana insarcinata.
lela_healthy
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:36
ce anume este test postcoital? spermatograma? daca da, sotul meu este la fel, si mai este cineva pe forum! la noi, cauta niste celule, nu am inteles cum se numesc si daca ele exista mai sunt sanse, probabil ceva prin laborator. intre timp, eu am citit despre branca ursului si napraznic si momentan face tratament cu branca ursului.

pt cine vrea alte informatii, branca ursului este o planta. se gaseste la plafar sub forma de pastile. nu trebuie prescriptie medicala, dar trebuie citit prospectul. pt mai multe informatii, poti da o cautare pe google pt ca nu stiu exact sa-ti spun tot. stiu ca actioneaza la nivelul organelor genitale si forteaza organismul sa produca... spermatozoizi. acuma....scrie in prospect ca este bun pt infertilitate la ambele sexe... noi incercam, daca sunt rezultate, chiar si pe analize daca sunt schimbari, va anunt!
mizura
Postat pe 26 Octombrie 2009 20:08
Testul postcoital nu este spermograma.
Daca testul postcoital a iesit negativ, nu are sanse sa ramana insarcinata, dar trebuie sa determine cauza care da acest rezultat. Testul postcoital se face dupã un anumit numar de ore de la un contact sexual si se urmareste existenta de spermatozoizi vii în secretia recoltata de la femeie. Nu spui nimic de spermograma, daca spermograma este normalã înseamnã ca in fie mediul vaginal al surorii trale este prea acid, fie existã o obstructie la inaintarea spermatozoizilor prin uter spre trompe. E nevoie de mai multe investigaþii ºi gasitã cauza.
crinam_healthy
Postat pe 27 Octombrie 2009 15:14
De la: crinam, la data 2009-10-27 15:14:19Testul postcoital nu este spermograma.
Daca testul postcoital a iesit negativ, nu are sanse sa ramana insarcinata, dar trebuie sa determine cauza care da acest rezultat. Testul postcoital se face dupã un anumit numar de ore de la un contact sexual si se urmareste existenta de spermatozoizi vii în secretia recoltata de la femeie. Nu spui nimic de spermograma, daca spermograma este normalã înseamnã ca in fie mediul vaginal al surorii trale este prea acid, fie existã o obstructie la inaintarea spermatozoizilor prin uter spre trompe. E nevoie de mai multe investigaþii ºi gasitã cauza.
sau in unele cazuri sistemul imunitar al femeii dezvolta anticorpi antispermatozoizi...un amanunt ce in Romania nu prea este luat in calcul de catre medici , din pacate !!!!
4Life
Postat pe 27 Octombrie 2009 20:46
De la: crinam, la data 2008-12-02 15:04:14nico
si eu am rãmas fãrã nici o trompã ºi la al 3 fiv am reuºit sã nasc 2 copii, gemeni, eu am fãcut la Cluj, este o echipã minunatã de oameni, costul acum este în jur de 2500 de euro pentru alte detalii mã poþi contacta
nicolle_healthy
Postat pe 28 Octombrie 2009 19:27
in urma testului , la sora mea e ste problema , pt ca toate celelalte analize pe care atat ea cat si sotul ei le au facut au iesit bine . si totusi nu ramanea insarcinatata.va rog daca stie cineva mai multe despre asta , spuneti mi.poate ca sistemul ei imunitar este deficitar, cum ar putea sa si corecteze acest lucru??? va rog din tot sufletul sa mi da ti mai multe informatii.
lela_healthy
Postat pe 29 Octombrie 2009 08:22
Pentru inceput iti recomand sa iti faci un test de ovulatie cu testul Fertile Focus. Este un test realizat cu ajutorul salivei si poate fi folosit in orice perioada a zilei( de acest test va puteti folosi toata viata). Iar apoi daca descoperiti ca exista probleme de fertilitate la tine sau la partener, trebuie sa se urmeze un tratament pentru infertilitate.
Dar daca vrei sa sa discutam mai multe las id-ul meu: oana_eu2009
O zi buna pupici
scumpica20
Postat pe 3 Decembrie 2009 12:10
Cand un cuplu nu poate avea copii primul lucru care se face este SPERMOGRAMA - o analiza de laborator care arata daca barbatul e sau nu fertil.Daca SPERMOGRAMA nu e normala e infertilitate masculina care tine de specialitatea UROLOGIE - in BUCURESTI sunt mari urologi care sustin ca infertilitatea masculina e mai usor de tratat ca cea feminina: uitati-va la NU PUTETI AVEA COPII? PROBLEMA POATE FI LA EL si la SANATATEA TV INFERTILITATEA MASCULINA - o prezentare super facuta de specialistii de la FUNDENI - prof. SINESCU si dr. SEBASTIAN VOINEA; www.urologiefundeni.ro - siteul sectiei la care la PERSONAL gasiti pozele si emailurile tuturor doctorilor de pe sectie;www.uroandromed.ro e siteul cabinetului dr. CALOMFIRESCU seful sectiei urologie la spitalul M.A.I. DIMITRIE GEROTA care e la ultima ora cu tot ce e nou afara si rezolva si probleme mai greu rezolvabile. Daca Spermograma e normala e infertilitate feminina si femeia trebuie sa faca un control ginecologic general pentru a vedea daca e vorba de vreo boala ginecologica ce trebuie tratata - dr. IULIAN BADEA de la S.U.U.B. - sectia ginecologie I, etj. 5 e omul la care merita mers pentru ca e unul din primele nume ale ginecologiei din Romania cu rezultate adevarate - are si cabinet pe str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 13 (zona GARA de NORD) - se gaseste pe google tel dat de cineva ca-l cere lumea si se vede si ce laudat e. Daca nu e vorba de o boala, e infertilitate si atat sau dupa tratamentul bolii totusi sarcina nu merge sau pentru femei cu pierderi de sarcina supraspecialistul e prof. dr. HORHOIANU - sef sectie ginecologie I la S.U.U.B. care si-a facut doctoratul in aceasta problema, e la ultima ora cu ce e nou afara si are rezultate super. Dimineata la prima ora da controale special pentru asa ceva la cabinetul de consultatii interdisciplinare (echografie, colposcopie) de pe A2 - aripa 2 a sectiei si toate femeile sunt f. multumite ca investigheaza milimetric, se lamureste, explica f. clar care e problema si ce trebuie facut si iese cum spune. Mai e si fivul la GIULESTI pentru cele care nu pot avea sarcina naturala dar e mai rar nevoie.
healthy005533
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:29
De la: healthy006284, la data 2009-09-30 15:19:33Nu va suparati fetelor,dar mie dr de la cluj mi s-au parut total dezinteresati de suferinta noastra si ca nu putem avea copii.Am incercat prima data la cluj,iar acum incercam din nou la iasi si sper sa reusim,sunt disperata,atat de mult imi mai doresc un copil!



FIECARE PUNE UN "STIGMAT" SAU MAI BINE ZIS ISI FACE O PARERE PE BAZA EXPERIENTELOR PROPRII.....si eu sunt din IASI, si eu ma confrunt cu problema infertilitatii si neputintei de a avea copii, si eu am facut FIV la Cluj, si trecand peste faptul ca incercarile mele nu au fost incununate de suucces....pot sa afirm si sa sustin cu tarie ca cei de acolo, de la Cluj au facut tot ce a depins de ei pentru ca eu sa-mi vad visul cu ochii...iar daca nu a fost sa fie....asta nicidecum nu cosider ca li se poate reprosa lor. Oricum, toata consideratie pentru echipa de la Cluj- unde am invatat totusi un lucru important, pe care nu-l stiam: ca o importanta deosebita o are intr-o procedura FIV, calitatea profesionala a biologului ,...el e fff important in toata aceasta procedura.....noi ne ghidam in alegerea clinicii dupa rezonanta medicului ginecolog....Marinescu...etc...la bla bla...in conditiile in care el e suficient doar sa-si faca treaba fara greseli ....dar reusita in fertilizare se datoreaza de fapt biologului....nu si nereusita binenteles...Parerea mea....!!!!
anna67
Postat pe 25 Ianuarie 2010 18:21
ce inseamna procedura fiv, mai exact? nu ma intereseaza detalii tehnice, ci doar daca se face vreo interventie chirurgicala la nivelul aparatului genital feminin! merci!
mizura
Postat pe 26 Ianuarie 2010 20:20
Am o intrebare: Am fost diagnosticata dupa HSG cu metroanexita acuta bilaterala. Infertilitate - trompoe uterine obturate. Dr. a spus ca unica mea sansa e FIV.
Rugamintea mea este daca cineva stie o solutie , poate operare sau ce au facut , in fine vreau sa ma conving daca am o sansa inafara de FIV.
alina682
Postat pe 29 Ianuarie 2010 09:05
Pai ti a zis daca se mai pot desfunda trompele?eu sant in aceasta si tuatie,adik trompele nu mi mai pot fii de,sfundate si singura modalitate sa mai am copii este pe aceasta cale,fiv.
healthy001958
Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:41

Sincer mai speram sa fie o alta posibilitate. Cand primesti un asa diagnostic, e greu sa crezi ca tocmai tu ai patit asta. In fine am intrat in faza de negare.
Dr. m-a trimis la Iasi pt FIV , speranta moare ultima. Sper ca dupa 1 FIV sa reusesc, dat fiind ca e asa scump nu ne permitem mai multe incercari.
alina682
Postat pe 1 Februarie 2010 08:26
Stiu k e greu sa crezi k nu se poate altfel,k e atit de greu sa ai un copilpe cale naturala,dar asta e,n avem ce face,trebuie sa luptam pentru ceea ce ne dorim.Partea proasta este k intr adevar procedura impreuna cu tratamentul costa f mult si in aceasta tara nu esti ajutat cu nik,dar sa speram k se vor aranja lucrurile in curand,se lucreaza la treaba asta.Asa k sper sa treci cu bne prin toate aceste incercari si sa ti tii copilasu in brate cit mai curind.
healthy001958
Postat pe 1 Februarie 2010 11:22
Sunt si metode fitoterapeutice cu plante naturale, nu cele procesate la temperaturi peste 260 de grade. Retete mai simple gasiti in cartea "Comoara sanatatii", pag. 160, mai sunt 2 plante din Siberia care se combina.
Mumio - rasina siberiana, mai buna din pernute decat pastilele, seminte de urzica se fierb in vin pentru femei, iar pentru barbati - seminte de patlagina.
3 luni se bea zilnic ceai din troscot, obligatoriu, si ceai din secara verde
de mai, cand apare spicul, suc de salvie cu putina sare. Presopunctura sau acupunctura- sunt punctele ginecologice. Cea mai buna perioada pentru a ramane insarcinata este la orele 17 - 17-30. Nu lasati aripile in jos, nu pierdeti speranta.
fratia
Postat pe 1 Februarie 2010 16:29
De la: maya73, la data 2008-09-26 16:43:01Draga mea, nu pot sa te ajut cu un raspuns la subiect ci doar sa fiu alaturi de tine deoarece trec prin aceeasi situatie.Nu stiu ce varsta ai tu, eu am deja 35 de ani, sotul meu are 39 si vrem un copil.Dar nu raman insarcinata.Am fost la ginecolog, deocamdata ma tratez de o raceala pe care am descopert-o in urma acestui control.Mi-a zis ca atunci cand sunt sanatoasa vom vorbi si de ceea ce trebuie sa fac sa raman.Deci te voi tine la curent! Multa sanatate!
elutza28
Postat pe 3 Martie 2010 21:01
Buna,am fost si eu diagnosticata in 2008 cu endometrioza,mai exact un chist pe ovarul stang,am facut operatie clasica deoarece chistul era marisor ,in oct 2008,si dupa operatie am luat anticonceptionale mercilon un an si 2 luni deci pana in decembrie 2009,si apoi le-am oprit,ca sa fac si eu un bebe..si de atunci incerc si inca nimic:((,imi spuneti un tratament naturist ceva plz?
elutza28
Postat pe 3 Martie 2010 21:06
De la: healthy007486, la data 2009-10-22 14:21:40Buna! am si eu o problema in conceperea unui copil dar fara rezultate, iar nu de curand am aflat k sotul meu facandu-si analizele la spermograma rezultatul este 0 la toate acele valori. Ce imi recomandati nu mai stiu ce sa fac si unde si la ce medic sa ma mai duc. Va multumesc dak imi recomandati ceva k deja mi-am pierdut orice speranta.


in primul rand s anu iti pierzi speranta! sotul tasu sa se adreseze unui endocrinolog! nu tu esti "de vina"... nici el nu-i, dar exista remediu daca ai incredere!
"
camiflorea
Postat pe 3 Martie 2010 21:12
endocrinolog pentru? poti sa dai mai multe amanunte?
mizura
Postat pe 4 Martie 2010 16:04
buna fetelor sunt noua pe forum sotul meu are probleme cu spermograna si eu cu prolactina de 7 ani incerc ff multe tratamente si nimic ma puteti ajuta .ce parere aveti de produsele transfer factor.
healthy014047
Postat pe 16 Martie 2010 21:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sarcina din prima luna 3 De la: kudika_965561 16 Mai 2014 18:33
sarcina+purtatoare hepatita c 12 De la: 4Life 25 Ianuarie 2010 17:20
infertilitate 9 De la: tarot 12 Noiembrie 2009 04:45
varicele 35 De la: kudika061824 3 Iulie 2012 00:14
salut la toata lumea sunt oana am un baietel de 2 ani si sunt insarcinata din nou in 7 luna sunt fericita dar mie foarte frica sa nasc in tara noasta cai foarte periculos pe baietelu meu lam nascut in italia nu a fost asa de rau dar acum imi este foarte f 65 De la: miss_darine 24 Septembrie 2010 18:10