Setari Cookie-uri

sexul dureros

am o candidoza de care nu mai scap. am urmat n tratamente pe la tot flelul de medici, trece, apoi reapare. problema este ca ma si doare in timpul actelor sexuale, ceea ce deja a facut destul rau relatiei mele... este posibil ca aceasta jena sa nu fie din cauza candidozei (de care nu sunt sigura daca o am, insa cred ca asta e motivul durerii,adica asa mi-a zis un medic).
carmen79
Postat pe 3 Octombrie 2008 17:19
buna, poate ai rana pe uter daca spui ca ai dureri la actul sexual, de ce nu mergi la doctor sa vezi ce ai.
anamaria_stanica
Postat pe 13 Octombrie 2008 13:32
O alta cauza ar fi anexita sau metroanexita, care produce inflamarea organelor genitale interne si poate cauza dureri in timpul contactului sexual. Tot un medic bun te poate lamuri....
ciocotoff
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:48
Imi pare tare rau ca trebuie sa te confrunti cu asa ceva. Partenerul tau ar trebui sa iti fie alaturi pentru ca asta se poate intampla oricui. Un set complet de analize te-ar putea lamuri despre ce este vorba. Vorbeste cu medicul de familie care iti va da un bilet de trimitere ptr analize. Eu am fost cu biletul acesta la un laborator privat care avea contract cu casa de asigurari asa ca am scutit si niste bani.

Cu aceste analize poti merge la medicul de familie ptr tratament sau la un medic specialist care iti va da indicatiile necesare.

Toate acestea necesita o buna organizare si necesita un pic de timp, dar crede-ma ca merita sa iti faci analizele si sa te vada si un ginecolog.
Vei lua tratamentul si vei avea mai multa grija de tine pe viitor. Apropo, cred ca e bine ca si partenerul tau sa fie vazut de un medic, pararea mea, sa isi faca analizele, sa urmati impreuna un tratament.

Multa sanatate!
misterious_gal
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:01
in aprilie am facut o operatie de ruptura de perineu,a aparut o problema contactul sexual adevenit dureros am mers la doctor dar mi-a spus ca n-am nimic mi-a dat o crema dar durere tot ramane ...intr-un fel nu=-mi pare rau am rezolvat o problema dar ramane acesta...ce pot face?
tury65
Postat pe 20 Octombrie 2008 12:34
M-am confruntat si eu o foarte lunga perioada cu pb asta si stiam k e din cauza unei micoze dar nici un doctor n-a reusit sa mi-o trateze k lumea. Asa ca am cerut sfatul unei farmaciste care mi-a recoamndat ovulele Cervigid sau Tricomicon. Am folosit 3/4 dintr-o cutie si simt ameliorari f importante. Tot ea mi-a zis k ar exista si un al doi-lea nivel de tratam dupa ce termin cutia cu ovule, cu niste pastiel. De indata ce le iau va mai tin la curent dak au efect.
Sanatate multa!
bastiuta
Postat pe 23 Octombrie 2008 15:00
E de mentionat k in astfel de cazuri este foarte indicat sa mentinem o igiena mai stricta decat de obicei (prosoape separate, lenjeria intima calcata cu fierul incins etc) si k partenerul sa foloseasca si el un ungunet(lomexin, nidoflor etc)
bastiuta
Postat pe 23 Octombrie 2008 15:02
buna fetelor. am si eu o problema. acum 1 an mi-am inceput viata sexuala , daca pot sa ii zic asa, ca nu m-am putut relaxa de loc in acea seara si am avut niste dureri ingrozitoare. deci in aceea seara nu s-a mai intamplat nimic pana la urma. am fost la un control ginecologic, si sa descoperit ca aveam candidoza.si asta cred ca era cauza pentru care nu ma puteam relaxa. am tratat-o si dupa inca 2 luni am incercat iar, si acelasi rezultat. nu ma puteam relaxa si el nu putea patrunde si ne-am oprit. specific ca lubrefiere era iar el se purta foarte frumos. nu ma fortat de loc. dupa inca o perioada am incercat din nou si a reusit sa intre dar a fost destul de dureros. doar ca nu stiu sigur daca m-a dezvirginat sau nu ca nu a curs nici o picatura de sange. dupa o perioada am incercat iar si din nou nu a mai reusit nimic ca eram prea incordata. nu stiu de ce nu ma pot relaxa desii el se poarta frumos si am incredere in el, face tot ce poate ca sa ma ajute dar degeaba. va rog mult sa-mi dati un sfat. chiar vrem sa ne simtim bine impreuna.
kata0587
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:17
Poate sa fie rana pe col,pt ca si eu am dureri mari in timpul actului sexual ,am o rana pe col pe care peste 2 sapt o voi cauteriza ... uratzi'mi bafta ca mie frica!
GossipGirl_healthy
Postat pe 10 Decembrie 2008 12:30
De la: GossipGirl, la data 2008-12-10 12:30:09Poate sa fie rana pe col,pt ca si eu am dureri mari in timpul actului sexual ,am o rana pe col pe care peste 2 sapt o voi cauteriza ... uratzi'mi bafta ca mie frica!

Stai linistita k va fi bine, suntem alaturi de tine!
bastiuta
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:58
De la: bastiuta, la data 2008-10-23 15:00:54M-am confruntat si eu o foarte lunga perioada cu pb asta si stiam k e din cauza unei micoze dar nici un doctor n-a reusit sa mi-o trateze k lumea. Asa ca am cerut sfatul unei farmaciste care mi-a recoamndat ovulele Cervigid sau Tricomicon. Am folosit 3/4 dintr-o cutie si simt ameliorari f importante. Tot ea mi-a zis k ar exista si un al doi-lea nivel de tratam dupa ce termin cutia cu ovule, cu niste pastiel. De indata ce le iau va mai tin la curent dak au efect.
Sanatate multa!

Am ajuns si la nivelul 2 de tratament si asa cum v-am promis revin cu detalii. Mi-a dat sa fac spalaturi cu Tantum Rosa si pastile 2 oral 1 intravaginal zilnic: Biotix
bastiuta
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:45
Biotics intravaginal?Cum arata pastilele astea? Mi-am luat si eu, dar nu stiam ca se pot pune acolo. Poate sunt altfel la firme diferite. Deci cum arata ale tale?
mariada
Postat pe 11 Decembrie 2008 02:23
De la: GossipGirl, la data 2008-12-10 12:30:09Poate sa fie rana pe col,pt ca si eu am dureri mari in timpul actului sexual ,am o rana pe col pe care peste 2 sapt o voi cauteriza ... uratzi'mi bafta ca mie frica!


multa bafta si sanatate iti doresc!....pupici
kata0587
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:09
De la: mariada, la data 2008-12-11 02:23:43Biotics intravaginal?Cum arata pastilele astea? Mi-am luat si eu, dar nu stiam ca se pot pune acolo. Poate sunt altfel la firme diferite. Deci cum arata ale tale?

Sunt capsule, numai k putin mai mici decat cele obisnuite, de antibiotic de exemplu. Materialul din care este facuta capsula este f delicat si se topeste fara pb. Mie asa mi-a zis farmacista si implicit asa fac, dak o sa am sau nu rezultate vom vedea.
PS tu te-ai simtit mai bine de la pastilele astea?
bastiuta
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:22
va multumesc mult pt incurajari,suntem o comunitate trebuie sa fim unite GIRL RULL'Z :) pupici.
GossipGirl_healthy
Postat pe 12 Decembrie 2008 12:02
De la: bastiuta, la data 2008-12-11 15:22:47
Sunt capsule, numai k putin mai mici decat cele obisnuite, de antibiotic de exemplu. Materialul din care este facuta capsula este f delicat si se topeste fara pb. Mie asa mi-a zis farmacista si implicit asa fac, dak o sa am sau nu rezultate vom vedea.
PS tu te-ai simtit mai bine de la pastilele astea?


Multumesc pt raspuns. Asa sunt si pastilutele mele. Eu iau doar de o saptamana cam...sau mai putin chiar. Tratamentul ar fi de vreo 30 de zile, cate 3 pastilute pe zi, sau cel putin asa spune mai multa lume. Deocamdata nu simt mare diferenta, dar sper sa se vada in timp. Nu prea stiu ce sa zic, pentru ca e si prima data cand le iau. Multa sanatate!
mariada
Postat pe 12 Decembrie 2008 21:11
daca vrei sa scapi cu adevarat de acesata problema inceraca cu produse naturiste detalii la www.caraghiaur.ro
lucian_rich
Postat pe 21 Decembrie 2008 10:07
pentru candidoza poate fi vinovat si sotul tau,..este mai varstnic, o avea diabet,..???/incearca cu clotrimazol unguent pe post de lubrifiant in timpul actului sexual, este ieftin si nu are reactii adverse,..fa dusuri vaginale zilnice, fara a insista, doar cateva secunde, practic faci o clatire a vaginului dupa ce ai introdus doua degete sapunite cu un sapun cu ph neutru,..poti sa faci si spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu alimentar, o lingura la un litru de apa...dar sa nu-ti lipseasca clotrimazolul,..poti sa ai si tu ceva tulburari hormonale, hiperestrogenism,..nu dispera,..este o problema banala,..candida nu poate fi starpita,.este peste tot, depinde de reziztenta organismului sa isi face de cap,..hraneste-te bine si fii optimista,..vei depasi situatia,..nu te mai lua dupa toti savantii!
labora
Postat pe 1 Februarie 2009 19:44
Buna! Cum a fost cauterizarea? Si eu am dscoperit ca am rana pe col acum 3 ani, acum 1 an la un alt docor la control mi-a spus ca nu arata prea ok.
Ai facut interventia cu anestezie sau fara? Daca da a fost anestezie locala sau generala.
Ar trebui sa ma duc si eu la cauterizare dar doctorul la care am facut ultimul consult nu mi s-a parut de incredere,,
Mi-a fact mai multe analize pe care mi le-a "interpretat" cu un ok,desi am platit pentru ele.
Recomandati-mi va rog un medic bun, pentru asta, prin cea mai noua si mai moderna metoda.
Tin sa va spun ca sunt moarta de frica de medici, nu am sufetit nici o interventie chirurgicala, nu am avut nici un os rupt, am suportat pana acum recoltarea sangelui pentru analize si anesteziile stomatologie,
Sunt constienta ca voi avea peste cativa ani un copil si trebuie sa fiu mai curajoasa dar nu prea reusesc,
Cand aud de operatii, chiar mi-a povesit cineva o faza urata,,,de genu,,,am lesinat.
Va rog mult sa ma sfatuiti, sunt din Bucuresti, o clinica pentru interventie as prefera sa fie de aici.
Cauterizarea se face prin vagin sau se face operatie chirurgicala pe abdomen?
Multumesc anticipat.
cristina_lavinia
Postat pe 8 Februarie 2009 13:26
Eu am facut acum 2 sapatamani cauterizare si nu e asa de rau cum ma asteptam.
Se face prin vagin, bineinteles, eu am facut cu laser si nu am simtit nimic in afara de senzatia pe care o ai la menstruatie. Se pare ca sunt contractii uterine si acestea sunt dureroase, dar nu este o durere mare si nici necunoscuta.
Mie nu mi-a facut nici o anestezie ca mi-a zis ca e mai bine asa, sa nu curga sange.
Dureaza putin interventia, doua - trei minute maxim.
Dupa cauterizare apare o scurgere abundenta care te obliga sa porti absorbant si care este initial incolora, apoi galbuie, maronie si chiar rosie. Este normal sa fie asa, pana se vindeca locul.
In concluzie, daca trebuie sa faceti cauterizare, sa nu va fie frica, mai ales cu laser.
monasava
Postat pe 18 Februarie 2009 17:08
labora sa stii ca eu de la spalaturi vaginale am facut candida. Daca faci spalaturi vaginale zilnice iti distrugi flora vaginala(si lasi loc fungilor sa se dezvolte) care exista in mod natural acolo si care rol in mentinerea lubrifierii si sanatatii vaginului si a organelor genitale in general. Ma spalam in fiecare zi culmea cu un sapun lichid special destinat zonei genitale cu extract de musetel. Recomandarea doctorului ginecolog a fost sa urmez tratamentul(cu ovule si pastile) si sa reduc spalarile vaginale la nu mai des de 1 data pe saptamana cu sapun si clatire inaintea si dupa contactului sexual. Sa stiti fetelor ca si prea multa igiena strica. Corpul nostru este proiectat in asa fel incat sa aiba mecanisme complexe de aparare impotriva bacteriilor, fungilor, virusilor etc. Nu distrugeti sistemul imunitar, aveti grija de voi. Sanatate multa!
bootymona
Postat pe 9 Martie 2009 21:12
De la: tury_65, la data 2008-10-20 12:34:17in aprilie am facut o operatie de ruptura de perineu,a aparut o problema contactul sexual adevenit dureros am mers la doctor dar mi-a spus ca n-am nimic mi-a dat o crema dar durere tot ramane ...intr-un fel nu=-mi pare rau am rezolvat o problema dar ramane acesta...ce pot face?


poti folosi un lubrefiant, iti pot recomanda unul dar trebuie sa luam legatura pe mess..
camiflorea
Postat pe 9 Martie 2009 21:14
Trebuie sa va tratati amandoi, si sa sterilizati tot, lenjerie de pat, lenjerie intima, baia etc. daca convietuiti cu parintii nu aveti sanse de vindecare, nu mai spun daca exista infidelitate.
Arlene
Postat pe 12 Martie 2009 23:41
sugerez pt a eveita tot felul de infectii nodorite etc ,o data la doua zile sa faceti spalaturi cu tantum rosa sau femingin sau septovag ,de acum inainte toata viata si credeti-ma ca nu ve-ti mai auzi de dureri ,infectii etc.asta ar trebuii sa faca parte din igiena dvs normala .ele nu sunt numai pt tratament,si dc cititi instructiiunile de pe ele o sa vedeti ca scrie ca pot fi folosite si ca o igiena zilnica.de asemenea,nu stiu dc exista in romania ,se numeste :bentadine vaginal shower ,o data la 3 zile folosit de acum inainte ,si ve-ti scapa de orice fel de probleme.mai ales dupa un act sexual e un must sa folositi femingin ,sau tantum rosa sau septovag sau dc este disponibil bentadine vaginal shower .incercati ,nu aveti nimic de pierdut
ruxDUBAI
Postat pe 25 Martie 2009 06:32
De la: elena87, la data 2008-12-10 11:17:21buna fetelor. am si eu o problema. acum 1 an mi-am inceput viata sexuala , daca pot sa ii zic asa, ca nu m-am putut relaxa de loc in acea seara si am avut niste dureri ingrozitoare. deci in aceea seara nu s-a mai intamplat nimic pana la urma. am fost la un control ginecologic, si sa descoperit ca aveam candidoza.si asta cred ca era cauza pentru care nu ma puteam relaxa. am tratat-o si dupa inca 2 luni am incercat iar, si acelasi rezultat. nu ma puteam relaxa si el nu putea patrunde si ne-am oprit. specific ca lubrefiere era iar el se purta foarte frumos. nu ma fortat de loc. dupa inca o perioada am incercat din nou si a reusit sa intre dar a fost destul de dureros. doar ca nu stiu sigur daca m-a dezvirginat sau nu ca nu a curs nici o picatura de sange. dupa o perioada am incercat iar si din nou nu a mai reusit nimic ca eram prea incordata. nu stiu de ce nu ma pot relaxa desii el se poarta frumos si am incredere in el, face tot ce poate ca sa ma ajute dar degeaba. va rog mult sa-mi dati un sfat. chiar vrem sa ne simtim bine impreuna.

Draguto, asta e dezvirginarea-dureroasa in primul rand durerea nu se trage de la candidoza ci din cauza ca himenul tau nu s-a rupt inca.Trebuie sa-l lasi pe prietenum tau sa-si fac treaba pana la capat-asta inseamna o penetrare completa - chiar dak doare mai tare.
In primele 2-3 luni de la prima penetrare e normal sa nu simti placere ci actul in sine sa fie mai mult dureros,dar dupa ce se obisnuieste organismul tau cu actul sexual o sa incepi sa te simti si tu tot mai putina durere si in final numai placere te asigur! Fiecare oganism difera asa ca ai rabdare cu al tau si mai ales cu partenerul de joaca..
Multa bafta !
adaya212005
Postat pe 25 Martie 2009 08:23
ati incercat sa faceti sex cu prezervativ,poate nu va mai doare asa si aluneca mai bine
lil63vas
Postat pe 25 Martie 2009 09:03
De la: labora, la data 2009-02-01 19:44:59pentru candidoza poate fi vinovat si sotul tau,..este mai varstnic, o avea diabet,..???/incearca cu clotrimazol unguent pe post de lubrifiant in timpul actului sexual, este ieftin si nu are reactii adverse,..fa dusuri vaginale zilnice, fara a insista, doar cateva secunde, practic faci o clatire a vaginului dupa ce ai introdus doua degete sapunite cu un sapun cu ph neutru,..poti sa faci si spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu alimentar, o lingura la un litru de apa...dar sa nu-ti lipseasca clotrimazolul,..poti sa ai si tu ceva tulburari hormonale, hiperestrogenism,..nu dispera,..este o problema banala,..candida nu poate fi starpita,.este peste tot, depinde de reziztenta organismului sa isi face de cap,..hraneste-te bine si fii optimista,..vei depasi situatia,..nu te mai lua dupa toti savantii!


draga Labora, nu se fac dusuri vaginale zilnice pt ca se sensibilizeaza flora si din aceasta cauza se inmultesc microbii care favorizeaza aparitia candidozei. personal aveam aceasta nesuferita candida de vreo cateva luni, trecea apoi recidiva, acum nu mai am probleme datorita ovulelor cu gynozol apoi un ovul de lomexin care e unic si in combinatie cu crema lomexin care trebuie data pana la terminarea tubului chiar daca nu mai sunt simptome apoi la 3 zile dupa introducerea ovulului de lomexim unic de 600 poti sa repeti tot cu un ovul de 600 pt a fi sigura ca ai scapat de tot de ea iar daca ai un partener stabil te sfatuiesc sa i-a si el niste pastilute, sunt doar doua in pachet, nu mai tin minte cum se numesc dar nu mai sunt altele deci isi va da seama farmacista sau doctorita despre ce e vorba dac-i spui de 2 pastilute in cutie pt el si le i-a una la interval de 5-6 zile si..ai scapat. BAFTA SI SA AUZIM de bine de la toate fetele. pupik
kattuka
Postat pe 25 Martie 2009 10:20
am uitat sa spun ca in acest timp incercati sa mai rariti actele sexuale si sa porti numai lenjerie din bumbac.
kattuka
Postat pe 25 Martie 2009 10:24
Buna!
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema. Chiar mai rau,am pierdut o sarcina din cauza infectiei.
Iti recoman un eco vaginal
Apoi un tratament,nu e de glumit
O zi buna
Costi_Ani
Postat pe 25 Martie 2009 11:30
buna fetelor !!......ın prımul rand spalaturıle vagınale nu sunt recomandate de nıcı un medıc...candıdoza apare de obıceı ın urma unuı tratament cu antıbıotıc sau orı de cate orı apare un dezechılıbru al floreı vagınale.....eu folosesc cu mult succes cand apare cel maı mıc semn de candıda( banuıesc ca fıecare ısı da seama cad ceva e ın neregula cu organısmul eı)apa fıarta cu BICARBONAT...cateva zıle de 3 orı pe zı spalaturı......apa sa fıe fıerbınte atat cat suportı.....la mıne a dat rezultate ımedıat fara nıcı un alt medıcament sau unguent....sper sa va prıasca sı voua....sanatate multa!!!
rakmena
Postat pe 25 Martie 2009 13:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
insuficienta venoasa clasa 5 2 De la: beella 16 Octombrie 2009 15:25
diane 35 pauza 13 De la: playboy 23 Octombrie 2010 00:11
OCHI UMFLATI 5 De la: ileanah 7 Februarie 2010 14:25
sex 35 De la: kudika329386 10 Noiembrie 2010 20:36
Intrebare pt baieti 12 De la: ale_ale 11 Noiembrie 2009 21:36