Setari Cookie-uri

Eficacitatea vacuumului pentru celulita

am lucrat cu vacuum si nu recomand la nimeni...cu toata intesitatea ca o iei treptat tot invineteste si sparge vasele de sange...rezultate sunt intr-o proportie mai mica sau mai mare depinde cum reactioneaza fiecare..inmcercati ceva mai putin dureros de ex lipomasajul
alexutzadan
Postat pe 29 Iunie 2009 21:20
BUNA.EU FOLOSESC VENTUZE DIN CAUCIUC ,IMI FAC SINGURA MASAJ SI NU AM AVUT PROBLEME SA MA INVINETESC PTR CA SIMT CAT DE TARE SAU SLAB SA LE STRANG.SUNT SUPER EFICIENTE
1 ORA IMI IA MASAJUL
FOLOSESC UN ULEI PENTRU MASAJ CA SA ALUNECE CAT MAI BINE.CHIAR DA REZULTATE DAR,TREBUIE RABDARE SI TIMP PTR MSJ.VA PUP,PA PA
adytzu
Postat pe 7 Iulie 2009 20:52
dar de metoda celluless folosita in saloane ce parere aveti?
corina51
Postat pe 22 Iulie 2009 08:38
Am facut aceste exercitii si pot sa-ti spun ca intr-o luna este foarte vizibil! Eu nu am facut zilnic ci doar a doua zi!
foxglove
Postat pe 18 August 2009 14:07
Eu am facut si mi-a cam distrus capilarele.
Am avut portiuni cu capilare sparte care aratau ca panzele de paianjen. Destul de inestetice.
enigma
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:23
Eu am folosit colanti celulitici si nu am vazut nici un efect.
Si m-au mai si costat 2 milioane. :(
enigma
Postat pe 15 Septembrie 2009 14:26
krys, ai folosit colantii anticelulita de la cafiby? eu am doua luni de cand ii port si se vad rezultate destul de mari. eu am mai postat mai sus site-ul de unde mi i-am comandat, daca te intereseaza, acesta este magazinul: http://www.tehnica-medicala.ro/categories/Ortopedie/Colanti-anticelulita/

toate ne dorim ca dupa ce folosim creme, colanti anticelulita sau alte metode de a scapa de aceasta problema efectele sa fie imediate, insa, trebuie sa avem rabdare pentru a obtine ceea ce ne dorim.
kudika006707
Postat pe 17 Septembrie 2009 17:50
tarot_healthy
Postat pe 3 Noiembrie 2009 05:34
In primul rand v-as ura un an nou fericit, fara kg in plus si fara celulita! Doriti solutii STIINTIFICE la problemele voastre?(pe care le inteleg si pentru care va compatimesc din inima ) Accesati www.antioxidanti.com si cititi problemele si solutiile legate de greutatea ideala si de celulita. Compania cu care lucrez de 5 ani, in acest moment are un avans de 10 ani in industria ANTI-AGING, pentru ca foloseste deja rezultatele cercetarilor genetice de la Stanford Univ., tratand CAUZA si nu EFECTUL acestor probleme. Cautati-ma direct pe info@antioxidanti.com.
Antioxidanti_NSE
Postat pe 1 Ianuarie 2010 18:16
Asa este! Toate astea au o cauza! Si aceasta trebuie tratata!
Problema este ca multe dintre noi stau si se complac in situatia in care se afla, cu celulita, cu vergeturi, cu forme necorespunzatoare, se mai acopera, se bocesc ca ar vrea si ele dar nu pot sa slabeasca, sa scape de lucruri inestetice... toate pana intervine motivatia si ambitia!
Si cu mine tot asa a fost, ajunsesem la 115 kg la 176cm inaltime! pana am ajuns manager si imi era rusine de cum arat!
Ce am facut? Nici eu nu am rabdare si vreau repede, repede, dar:

Mi am injumatatit portiile de mancare si am renuntat la paine alba si dulciuri!
M am straduit sa ma abtin sa mai mananc aiurea!
Ma misc continuu, si cand stau la calculator si cand stau pur si simplu, imi misc picioarele, bazinul, imi " contractez ci imi " relaxez " burta de cate ori pot!
DUPA CE AM PIERDUT 20 kg, in 6 luni m am inscris intr un program de slabit la un centru de terapii alternative aici in Cairo, Egipt unde merg de 3 ori pe saptamana, cam 2 ore de fiecare data. Programul se compune din: 30 minute Fitness: alergare pe banda, biciclete, exersarea muschilor... sub supravegherea instructorului. 10 minute aparat pentru tonifierea si antrenarea muschilor, pur si simplu ma urc pe el si ma zgaltaie, 1 ora masaj termic, masaj infrarosu, stimuli magnetici si VACUUM ! La sfarsitul sedintei, din nou sala!
Vacuum am inceput dupa cateva sedinte de tonifiere a musculaturii abia!
Fiind centru medical, si avand 50 ani, varsta mea adica, imi sunt verificate permanent parametrii de sanatate!

Sunt foarte multumita, si chiar de nu am rabdare, mi am facut, corpul nu poate fi torturat cu procedee abuzive la intensitate maxima!

Si , merg cel putin 5 km pe jos zilnic!

Sa aveti succes, si luati o din timp, nu asteptati sa nu va mai puteti suporta pe voi!

































valibilic
Postat pe 6 Martie 2010 15:16
Draga mea, te sfatuiesc sa nu incerci. Pe mine mi-a omorit venele, am fost neagra, neagra pe picioare si acum dupa vreo 2 ani, sunt vinata din cauza vaselor sparte. Mai bine incearca cu masaj.
baciuma
Postat pe 17 Martie 2010 13:58
BUNA
Am avut rabdare si am citit toate comentariile voastre. Interesante pareri. Fiecare povesteste prin ce experienta a trecut.
Dar eu va sfatuiesc ceva. SIMPLU SI EFICIENT. TINETI-VA UN JURNAL CU CE MANCATI SI LA CE ORE, DUPA 21 DE ZILE FIE SINGURE FIE IMPREUNA CU UN NUTRITIONIST SAU MASOTERAPEUTUL VOSTRU ELIMINATI CE NU E BUN. (eu sunt maso-reflexo-terapeut si stiu ce vorbesc)si daca se poate 2-3 sedinte de masaj anticelulitic pe saptamana este si mai bine. DAR ATENTIE MASAJUL ANTICELULITIC NU ARE VOIE SA INVINETASCA, DACA ESTE FACUT CUM TREBUIE SI DE CINE TREBUIE. Eu va spun ca am rezultate vizibile dupa 5-6 sedinte. DEPINDE ATENTIE, FOARTE MULT DE: TIPUL PIELII SI DE VIATA PE CARE O ARE PACIENTA, O PACIENTA SEDENTARA CARE NU FACE MISCARE DECAT MASAJ REZULTATELE SUNT SI DUPA 7-8 SEDINTE. LA O PACIENTA ACTIVA CARE MAI MERGE SI LA SALA REZULTETELE SUNT SI DUPA 2-3 SEDINTE. IAR CEVA DE RETINUT AR FI CA, MASAJUL ANTICELULITIC NU SLABESTE REMODELEAZA.
Sper ca v-am fost de ajutor.
o zi (seara) buna
healthy013618
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:04
De la: mcornelia19, la data 2009-02-14 10:18:34am lucrat cu vacuum ,e destul de periculos pentru stratul superfucial de vene si poate duce la capilare sparte .doare daca rezisti si insisti poate slabi ,dar ....e iti asumi un risc .plus ca invineteste. la polul opus este CELLU M6 ,o combinatie de vacuum cu masaj www.dermavital-med.ro
aca buna daca ai un aparat bun si ai facut curs de instructaj pe el nu ai voie in primul rind sa pui pe vasele sparte,eu am facut 4 sedinte de cu astfel de aparat si impachetari cu FANGO si am slabit 4kg si 5cm fara regim sau sport,si personal am aparat de slabit este foarte bun nu trebuie sa pui fregventa mare si rezultatul vizibil este minim 12 sedinte cu regim si sport altfel arunci bani degeaba si nui ieftin deloc,daca nu ai probleme cu vasele sparte pe picioare sau varice ,incearca PARFANGO este foarte bun si vizibil la fiecare sedinta scazi 2cm mult succes
kudika078676
Postat pe 18 Aprilie 2010 08:47
Un raspuns intelept si bun ai perfecta dreptae, dar singura acsa nu poti face ce iti face un specialist in salon si eu am aparat dar nu poti acoperi toate zinele singur.
kudika078676
Postat pe 18 Aprilie 2010 08:52
De la: krys, la data 2009-09-15 14:23:31Eu am facut si mi-a cam distrus capilarele.
Am avut portiuni cu capilare sparte care aratau ca panzele de paianjen. De stul de inestetice.
IN PRIMUL RID NU SE LUCREAZA PE ACESTE ZONE AI FOST LA UN SPECIALIST CARE NU A AVUT UN INSTRUCTAJ CORECT.ORCE MASIAN DE CELULITA ARE IN INSTRUCTAJ ACEASTA SPECIFICARE (ZONELE CU VASE SPARTE NU SE ATING ),SAU VARICE,SI LA ORCE CURS DE COSMETICA SAU SEMINAR SE FAC DEMONSTRATII,INCEARCA SA GASESTI UN SALON CU PROFESIONISTI,ACESTE APARATE SUNT BUNE DAR NU SUNT BINE FOLOSITE
kudika078676
Postat pe 18 Aprilie 2010 09:00
Pentru mcornelia 19: invata intai .... mai multe..de exemplu sa scrii corect, fara greseli de ortografie ...si dupa aceea fa masaj anticelulitic, vacuum sau ce vrei si da sfaturi altora... :
healthy015436
Postat pe 25 Aprilie 2010 11:54
pentru mai multe informatii id.georgiana1990_19(si eu fac masaj si vacuum)
georgiana1990_19
Postat pe 22 Mai 2010 22:31
eu unul nu iti recomand nimic din seria aparatelor pentru tratarea acestei probleme de ordin medical...si iti pot spune doar ca masajul anticelulitic da rezultate numai atunci cand este intarit de o dieta echilibrata, cu un consum de lichide de peste 2 litri pe zi si de un program de miscare bine pus la punct pentru fiecare zi in parte...cu rpecadere se lucreaza mult zonele afectate de celulita, dar nu numai acelea...mult succes si multa sanatate...eu din cate vad la clientele si clientii mei, rezultatele sunt vizibile destul de repede la persoanele care au dieta si miscarea pe primele planuri...acestia fac doar o sedinta pe saptamana de anticelulitic combinat cu tonifiere si putina relaxare...ce au mai observat de cand le administrez aceste tipuri de masaj, este o rezistenta marita la stres, la oboseala, la diferite afectiuni pe care inainte de masaj le aveau destuld e frecvent..exemplu, raceli, sensibilitate la frig, cald...sunt multe efecte pe care probabil, nu mi le spun..dinc e mi s-a spus, va spun si eu voua...cum v-am mai spus, va astept cu detalii in particular si de ce nu, poate reusim sa schimbam anumite aspecte neplacute pe care le aveti si de care nu reusiti sa scapati...multe succese si reusite in toate planurile!
adi_maseur
Postat pe 31 Mai 2010 14:33
da este si in timisoara,aproape toate saloanele de modelare corporala il au.dar atentie,nu toate saloanele au si personal calificat pt. asta si e foarte important cine ti-l face si cum !ce pot sa-ti spun,eu am fost la salonul SILUETTECONTUR,de pe victor babes 20 si am fost foarte multumita !!! nu m-am invinetit DELOC si doamna de acolo m-a si indrumat ce anume m-ajuta cel mai mult,si chiar am scapat de celulita foarte,foarte bine,a fost super.sant si locuri unde e mai ieftin,m-am interesat,dar totul lasa de dorit....am avut cunostinte care au fost invinetite super tare la alte saloane si ...ce sa zic eu sunt multumita ca am ales CORECT! Au si site,www.siluettecontur.ro fac si reduceri ,...eu zic sa incerci. BAFTA !
kudika321589
Postat pe 15 Septembrie 2010 12:11
tin sa contrazic pe cele care spun ca, ... curelele de electrostimulare nu sunt bune, eu am cureaua de la sanitas cumparata din magazin nu de pe internet sau tv si e FOARTE EFICIENTA. Stau ma uit la tv si imi pun cureaua nush ce rani ati facut voi dar mie nu mi-au iesit nici o rana Am pierdut 10 cm in talie de cand o folosesc. Are curea elastica, si face electrostimulare. Cred ca nu ati stiut sa o folositi sau nu era buna cureaua. Eu as recomanda una de la farmacie sau magazin. Inca odata e foarte buna. Eu dupa ce am nascut mi s-a pus o gramada de grasime pe burta
de zici ca eram in luna a4 a si dupa ce am folosit cureaua asta pot iar sa ma uit in oglinda si am abdomenul super deci chiar merge asa ca celel care nu au incercat nu mai cititi toate prostiile si folositi cureaua
kudika_27668
Postat pe 26 Ianuarie 2013 22:36
cat despre vacum nu am incercat si nici nu cred ca m-as risca
kudika_27668
Postat pe 26 Ianuarie 2013 23:11
Pastile pentru celulita - http://track.cellinea.ro/product/Cellinea/?uid=2484&sid=651&pid=122&bid=advandec
kudika_938029
Postat pe 17 Octombrie 2013 14:41
CliniQue Beauty & Spa, cu punct de lucru în Timișoara, b-dul 16 Decembrie....se fac ședințe cu vaacum
Mariana_Robu_1
Postat pe 15 Aprilie 2014 19:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prea multa menstruatie...... 34 De la: kudika367277 14 Februarie 2011 09:16
melleva 35 9 De la: healthy017085 10 Iunie 2010 15:47
Unde pot gasi injectia PREGNYL ? 28 De la: 29 Septembrie 2013 22:31
sangerare intre menstruatii 7 De la: kudika414475 24 Iulie 2011 15:31
APARAT DE DIAGNOSTIC PRIN BIOREZONANTA SI TRATAMENT { .REVOLUTIONAR 1 De la: healthy006304 30 Martie 2010 12:47