Mai multe
| buna fetelor ,si eu am un fibron de 6 cm,si ma intereseaza o embolizare dar nu stiu cum sa-l contactez pe dl dr nichifor va rog ajutati-ma sunt disperata.pelena33@yahoo.com este adresa mea de mail.va multumesc din suflet. | ||
|
healthy003932 Postat pe 30 Iunie 2009 20:01 |
||
|---|---|---|
| Eu am uter fibromatos din nastere ,am 2 copii si mi-au spus ca n-o sa am acum 30 de ani,dar am facut.am avut la inceput un avort la 4 luni.acum am niste chisturi cu hemoragie mi-au spus ca sa ma operez sa scoata tot,dar eu am inceput o cura cu niste produse de la calivita si vreau sa slabesc ca m-am ingrasat cam 30 kg si am citit ca nu e bine deloc.au spus ca daca s-ar instala menopauza a-si scapa,dar nu se instaleaza nimic acum s-a OPRIT hemoragia iau medicamente de plante numai de cateva zile.am sa vad ce o sa iasa.iau EVENING PRIMROSE OIL,SHARK AID,GREEN CARE.SI MANANC NATURIST.NU MAI AM POFTA DE NIMIC.LA FEMEI E ASA NU AI CE SA FACI.POTI SA RAMAI INSARCINATA DAR SA FII SUB CONTROL.DUPA CAPUL MEU ACUM A-SI FACE UN COPIL DAAAAAAAAAAAAAAAAAA DE UNDE?SUCCES.SA SCOTI TOT PENTRU CHIRURGI E F USOR.DAR NU TREBUIE ACCEPTAT ASA USOR DE NOI NUMAI IN CAZURI EXTREME. | ||
|
belami Postat pe 18 Iulie 2009 07:58 |
||
| AM CITIT CA SE FACE EMBOLIZARE LA SPITALUL UNIVERSITAR BUC.DR DOROBAT | ||
|
|
||
|
belami Postat pe 18 Iulie 2009 08:01 |
||
| Da si doctor Darabot si doctor Nechifor fac embolizarea....Eu am facut acum 3 ani jumate si ii multumesc lui d-zeu ca acum sunt bine...uterul meu arata ca la 20 de ani. Eu am avut uter polifibromatos hemoragic.....si va spun ca in 3 ani cred ca nu am avut hemoragii vreo 5 luni ..in rest....am ajuns atunci cu hemoglobina la valoarea 6..mergeam pe strada si cadeam...Toti mi-au recomandat histerectomia totala...am refuzat ..si bine am facut...eu o recomand...acum depinde si de fibron..si de alte complicatii...dar atat timp cat este o alta sansa decat operatia propriu zisa trebuie incercat... | ||
|
corinacostea36 Postat pe 18 Iulie 2009 21:22 |
||
DOAMNA MKSS30 A-SI VREA SA VA INTREB CUM VA SIMTITI DUPA OPERATIA DE LA SPITALUL STANCA?ATI SCRIS ODATA CA A-TI FOST OPERATA . CE SIMTOME AVEATI INAINTE SI CARE SUNT SIMTOMELE ACUM?MULTUMESC,E F USOR PTR MEDICI SA SCOATA TOT,DAR NUMAI IN CAZURI EXTREME.
|
||
|
belami Postat pe 26 Iulie 2009 09:52 |
||
| Fetelor, am un fibrom de 7 cm. Am un uter fibromatos si o mare dorinta de a avea copii pe viitor. Nu stiu ce sa aleg, embolizarea, miomectamia..nu stiu cat costa fiecare si ce medic e mai bun. Mi s-a recomandat Docorul Badea de la sp.Universitar (Municipal) sau Doctorul Badea de la Caritas. Nu stiu care e mai bun si care e mai scump. Nu ma pot duce pe mana oricarui medic caci pot ramane fara uter. Cine a trecut prin asa ceva rog sa revina cu amanunte. Multumesc! | ||
|
gasca_vesela Postat pe 16 August 2009 10:10 |
||
De la: h2121, la data 2009-08-16 10:10:26Fetelor, am un fibrom de 7 cm. Am un uter fibromatos si o mare dorinta de a avea copii pe viitor. Nu stiu ce sa aleg, embolizarea, miomectamia..nu stiu cat costa fiecare si ce medic e mai bun. Mi s-a recomandat Docorul Badea de la sp.Universitar (Municipal) sau Doctorul Badea de la Caritas. Nu stiu care e mai bun si care e mai scump. Nu ma pot duce pe mana oricarui medic caci pot ramane fara uter. Cine a trecut prin asa ceva rog sa revina cu amanunte. Multumesc! eu am facut embolizare te mai intereseaza? |
||
|
kabbalist Postat pe 9 Septembrie 2009 21:05 |
||
| buna .nu am luat niciodata anticonceptionale | ||
|
inaber Postat pe 10 Septembrie 2009 17:50 |
||
| pe mine m ar interesa cum se procedeaza te duci de capul tau la embolizare sau iti recomanda ginecologul? | ||
|
mara_m19 Postat pe 9 Octombrie 2009 15:19 |
||
De la: healthy006902, la data 2009-10-09 15:19:16pe mine m ar interesa cum se procedeaza te duci de capul tau la embolizare sau iti recomanda ginecologul?iti recomanda ginecologul |
||
|
kabbalist Postat pe 12 Octombrie 2009 09:10 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:44 |
||
| Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor bineanteles tot in legatura cu un fibrom. Am 28 de ani si am fost diaghnosticata cu doua fibroame unul de 2 cm si altul de 4 cm. Am facut miomectomie si cele doua fibroame mi -sau scos. Dar avand uter fibromatos au mai ramas foarte multe pe care nu le-a putut scoate deoarece erau prea mici. Dupa operatie mi s-a dat sa fac diphereline . Am vb si cu dr. Nechifor si mi-a zis ca ar fi fost o alegere mai buna embolizarea dar din pacate ginecologii nu sunt de acord cu asa ceva, normal ...nu mai au ei ce taia. In fine, ceea ce vreau sa va intreb este daca dupa operatie ati mai avut probleme , adica sangerari dupa menstruatie pt ca eu am in continuare. Intradevar nu mai am asa abundent cum aveam dar la al doilea ciclu dupa operatie tot mai am sangerari dupa ce mi s-a terminat menstruatia. Am facut doar o injectie cu diphereline . Va rog raspuns daca se poate | ||
|
Larisa1982 Postat pe 20 Iulie 2010 16:39 |
||
De la: Larisa1982, la data 2010-07-20 16:39:58Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor bineanteles tot in legatura cu un fibrom. Am 28 de ani si am fost diaghnosticata cu doua fibroame unul de 2 cm si altul de 4 cm. Am facut miomectomie si cele doua fibroame mi -sau scos. Dar avand uter fibromatos au mai ramas foarte multe pe care nu le-a putut scoate deoarece erau prea mici. Dupa operatie mi s-a dat sa fac diphereline . Am vb si cu dr. Nechifor si mi-a zis ca ar fi fost o alegere mai buna embolizarea dar din pacate ginecologii nu sunt de acord cu asa ceva, normal ...nu mai au ei ce taia. In fine, ceea ce vreau sa va intreb este daca dupa operatie ati mai avut probleme , adica sangerari dupa menstruatie pt ca eu am in continuare. Intradevar nu mai am asa abundent cum aveam dar la al doilea ciclu dupa operatie tot mai am sangerari dupa ce mi s-a terminat menstruatia. Am facut doar o injectie cu diphereline . Va rog raspuns daca se poatee normal sa fie in continuare sangerari puternice nodulii ramasi, chiar daca sunt mici, sunt multi! doar embolizarea ii "rezolva" te poti interesa daca si cand poti face totusi o embolizare dupa miomectomie |
||
|
kabbalist Postat pe 6 Octombrie 2010 08:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cardiologie | 4 | De la: aripi_de_inger 5 Octombrie 2009 17:05 |
| mastoza fibrochistica | 30 | De la: andrylara 16 Martie 2021 13:21 |
| Buna,vreau niste raspunsuri la intrebari daca se poate | 15 | De la: RobyT 28 Mai 2009 10:15 |
|
|
||
| exista si teste de sarcina care dau eroare? | 7 | De la: healthy006409 13 Aprilie 2010 23:12 |
| displazie cervicala HSIL-ASCH | 2 | De la: sseregi 25 Noiembrie 2009 15:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.