Mai multe
| in urma unui avort am facut endometrita care a generat in pelviperitonita.am urmat tratamentul si sfaturile medicului intocmai si ce-i drep nu am mai avut probleme,dar m-am decis sa mai fac un copil si mi-e frica sa nu apara complicatii in timpul sarcinii. | ||
|
v3ronnik Postat pe 17 Februarie 2009 14:33 |
||
|---|---|---|
|
Ce tratament ai urmat? Eu am endometrioza si mi s-a spus ca nu mai fac copii |
||
|
crisclau07 Postat pe 26 Februarie 2009 10:37 |
||
|
pai in spital mi s-au administrat multe antibiotice,calmante si metronidazol,care am inteles ca e foarte bun.azi am fost la un control si mi s-a spus ca am trompa dreapta ingrosata si ovarul drep polichistic.in situatia data nu e recomandat sa raman gravida pt.ca exista riscul unei sarcini extrauterine.trebuie sa fac tratament o perioada si dupa aceea mai vedem.consulta un ginecolog bun si poate gasiti impreuna un tratament si o solutie sa poti face bebe |
||
|
|
||
|
v3ronnik Postat pe 26 Februarie 2009 15:41 |
||
| cum se manifesta endometrita? eu sunt suspepcta de endometrioza! si stiam ca la acest diagnostic nu mai poti face copii. | ||
|
teoga Postat pe 14 Aprilie 2009 10:24 |
||
|
Endometrioza ingreuneaza conceptia, dar e una dintre solutiile pe care medicii le dau pt tratarea bolii. Ramai mai greu insarcinata, dar asta nu inseamna ca nu poti face copii. Nu poti fi certa ca ai endometrioza pana in momentul in care ti se fac analizele specifice: bipsie, colposcopie si laparoscopie. Procedeul din urma e singurul care certifica prezenta bolii, si o indeparteaza, total sau partial, depinde de gradul in care e. |
||
|
cristinalelia Postat pe 29 Aprilie 2009 15:17 |
||
|
teoga, iti recomand si tie acelasi medic si sunt sanse mari sa mai aduci pe lume un "ingeras" si sa scapi si de endometrioza sanatate multa |
||
|
healthy002030 Postat pe 2 Iulie 2009 13:41 |
||
ioana,te-ai bagat in afaceri si acum ne intoxici cu mesajke spam ???? numai este de actualitate treaba cu terapiile alea pe care le promovai saptamana trecuta ??? te-ai reorientat ???
|
||
|
4Life Postat pe 20 Noiembrie 2009 19:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 1 | De la: yssa91 15 Septembrie 2011 10:54 |
| noutati ! | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Aprilie 2010 16:41 |
| Am o mare problema | 47 | De la: tarot 3 Noiembrie 2009 13:50 |
|
|
||
| grup dezvoltare personala | 1 | De la: Ioana_Flavia_1 18 Septembrie 2012 21:16 |
| nu mai am chef sa fac dragoste | 52 | De la: puiut_77 7 Martie 2011 09:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.