Setari Cookie-uri

AJUTOR, AVEM PROBLEME CU ALCOOLUL

BUNA ZIUA,AS DORI SA STIU DACA MA POATE AJUTA CINEVA IN ACEASTA PROBLEMA, AM MARE NEVOIE DE AJUTOR SI NU STIU CE SA FAC...
DE 3 ANI DE ZILE DE CAND MI-A MURIT TATA, MAMA MEA A RAMAS SINGURA IN CASA BATRANEASCA, PROBLEMA E CA SA APUCAT DE BAUTURA, INCET , INCET CATE UN PAHAREL DE TUICA SI IN APROAPE 3 ANI DE ZILE NU MAI POATE TRAI FARA EA, DACA NU BEA II TREMURA TOT CORPUL.. DECI E CLAR CA E ALCOOLICA SI MA DOARE INIMA SA O VAD ASA NEPUTINCIOASA SI EU NU POT SA O AJUT CU NIMIC PENTRU CA NICI NU VREA. MEREU I-MI SPUNE CA DACA O DUCEM LA DEZALCOLIZARE SE OMOARA, DE ABIA AM LAMURIT-O SA O DUC LA DOCTOR SI SA-I FAC UN CONTROL GENERAL.VA ROG FRUMOS AJUTATI-MA CA NU STIU CE SA FAC, NICI NU STIU DACA EXISTA IN CONSTANTA VRE-O CLINICA PENTRU DEZALCOLIZARE, NICI NU STIU DACA E BINE SA O DUC CU FORTA.
MULTUMESC MULT.
SABRINA_healthy
Postat pe 23 Februarie 2009 08:43
DACA TE AJUTA AM GASIT CEVA:

"Cum m-am vindecat de dependenta de alcool"

In mai mult de 10 ani de cand citesc "Formula As", in foarte multe numere au aparut apeluri mai mult sau mai putin disperate, cu privire la dependenta fata de alcool. Tot cu aceeasi frecventa au aparut si propuneri care sa vindece aceasta boala veche de mii de ani si raspandita pe tot globul. Cauza si solutia vindecarii, cea mai rapida - mai putin de 24 de ore - si cea mai ieftina - costul a cca 300 grame miere de albine - au fost scrise in cartea doctorului american D.C. Jarvis, "Mierea si alte produse naturale", carte care a fost tradusa in toate limbile pamantului si a constituit atunci un best-seller - un succes de librarie. Am citit aceasta carte plina de exceptionale invataminte, iar la pag. 131 am gasit chiar si metoda de rezolvare a problemei alcoolismului. Am hotarat sa o aplic, fiindca in ultimii sapte ani, ramanand singur, devenisem dependent de alcool, care imi macina sanatatea, de care, ca octogenar, aveam multa nevoie. Cauza bolii: doctorul Jarvis arata in cartea sa ca dependenta de alcool este data de lipsa din organism la anumite persoane a potasiului. Mierea, continand in buna parte potasiu, contracareaza setea de alcool si ajuta substantial la procesul de dezalcoolizare. Lipsa de potasiu da corpului o reactie alcalina. Bauturile alcoolice sunt in general acide. Printre cele mai acide sunt berea si vinul, care au pH 4,5. De asemenea, cafeaua si ceaiul sunt bauturi foarte acide, cu pH 4,5, fapt pentru care dau dependenta celor cu lipsa de potasiu in organism. Cum am procedat: in carte se spunea sa se ia intr-o zi, incepand de la ora 18, din 20 in 20 de minute, cate sase lingurite de miere de albine, dupa care urma cina si pauza pana dimineata, cand inainte de micul dejun se luau, din nou, de trei ori, cate 6 lingurite la 20 de minute. Urmeaza micul dejun, iar dupa 10 minute, se administreaza inca 6 lingurite de miere. Inainte de pranz - 4 lingurite de miere si dupa pranz ultimele 4 lingurite de miere. Deci, in total, 68 lingurite de miere pe zi, cca 300 grame de miere. Daca pana atunci nu puteam tine nici o bautura in casa, fiindca imi cerea organismul, dupa tratament, orice bautura mi-a devenit indiferenta. Au trecut de atunci mai mult de doua luni si nu am mai simtit nevoia sa beau. Doctorul Jarvis scrie ca a tratat un cetatean care bause continuu 15 zile, de era aproape paralizat, si a avut succes. Parerea mea este ca, atunci cand dependentul de alcool refuza sa se trateze, sa-i oferim cantitatea de miere diluata in alcool, spunandu-i ca este lichior. Primindu-si necesarul de potasiu, omul se vindeca. Deci, tratamentul dureaza putin, este accesibil la orice punga si vindeca o boala grava.
ing. Mihut Ioan - B-dul Tineretului nr. 5, ap. 23, sector 4, Bucuresti, tel. 021/331.33.58, 0722/43.46.66
fiorelo
Postat pe 23 Februarie 2009 18:39
MAI UITE O RETETA VEZI CARE LE POTI FOLOSI:

Reþete populare împotriva alcoolismului

Medicina popularã recomandã multe leacuri pe bazã de plante pentru combaterea poftei ºi dependenþei de alcool. Un astfel de leac este din 30 g rãdãcinã uscatã de mãcriº, care se pune în 1,2 l de apã, se fierbe timp de o orã, apoi se lasã 1/2 orã la infuzat. Se beau cîte 50 ml de decoct, de 2 ori/zi. Se amestecã fierea pãmîntului cu pelin în cantitãþi egale ºi se pune o lingurã din acest amestec într-un pahar de apã fierbinte. Se ia cîte o lingurã de infuzie, de 3 ori/zi, timp de 2-3 luni. Se spune cã dupã un asemenea tratament, alcoolicii nici nu mai pot vedea bãuturã, cã li se face rãu. Încercaþi sã treziþi repulsia alcoolicului faþã de alcool, dîndu-i un pahar de bãuturã în care i-aþi pus o rãdãcinã de leuºtean ºi 2 frunze de dafin. Dupã vãrsãturile care vor apãrea, cam dupã 1/2 orã, va simþi greaþa numai la vederea paharului cu alcool. Un alt remediu este fumul de la aºchii din lemn de measteacãn presãrate cu zahãr. Alcoolicul este pus sã inspire acest fum. Se amestecã o linguriþã de pelin uscat, o linguriþã de fierea pãmîntului ºi 4 linguriþe de cimbru sau sovîrv. O lingurã din acest amestec se pune în termos, într-un pahar de apã fierbinte, timp de o orã. Se strecoarã ºi se bea de 3 ori pe zi, pînã la dispariþia poftei de alcool. Ca antidot împotriva alcoolismului se poate folosi ºi mierea de albine. Înclinaþia exageratã spre consumul de alcool este semnul lipsei de potasiu din organism. Mierea, conþinînd mult potasiu, contracareazã setea de alcool ºi ajutã substanþial la procesul de dezalcoolizare. Se iau cîte 6 linguriþe de miere din 30 în 30 de minute, de 3 ori dimineaþa, apoi dupã fiecare masã cîte 4 linguriþe, timp de o sãptãmînã. Se continuã apoi cu cîte 2 linguriþe dimineaþa, timp de o lunã. (C.I.)
fiorelo
Postat pe 23 Februarie 2009 18:41
Buna!Imi pare ra de mama ta,nu o poti duce cu forta,trebui ca dansa sa inteleaga ca,este alcoolica,sa isi doreasca sa se vindece,fara acesti primi pasi nu poti face nimic.Daca tremura atunci cand nu bea,inseamna ca bea de mai mult timp,nu numai de trei ani,probabil a baut mult ma putin.Trebui sa lupti pt d'sa si sa o determini sa lupte impotriva alcolului,ii trebui si un psiholog bun.Iti doresc succes si bafta
51160
Postat pe 26 Martie 2009 08:24
cred ca incercarile tale de a o determina sa renunte la alcool nu au succes fara vointa ei de a se lasa!iti recomand sa mergi la un psiholog!

mihaelastefu
Postat pe 31 Martie 2009 18:16
Trebuie sa o duci la dezalcolizare. E numa vina ei ca e alcolica, toti au probleme, dar ce inseamna sa se apuce toti sa bea alcool. Ai de ales intre doua lucruri
1 Ori o fortezi sa mearga la dezalcolizare. A zis ca se sinucide ori pt ca era beata sau, ori alcolul ia afectat creierul.
2Ori o sa moara.
Ai de ales.
kudika010565
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:15
NICIODATA,dar niciodata nu poti forta un alcoolic,un drogat,un fumator,un jucator inrait,sa renunte la viciul sau.Toate acestea,alcolismul,drogarea,jocurile de noroc,sant boli, daca reusesti sa convingi persoana in cauza ca ,este bolnava,are nevoie de medicamente si ajutor,ca se poate vindeca daca are vointa..... nu o pti forta.Sanatate si rabdare
51160
Postat pe 7 Aprilie 2009 16:47
fetelor, se cauta fete dragute pentru o campanie de sampling in mall baneasa, 4 week-end-uri incepand cu acesta. Pentru mai multe detalii, aveti urmatoarea adresa de mess: mariusblk sau la tel 0762 610 513.
Mersic si va pupik!
Elena_Iuliana
Postat pe 7 Aprilie 2009 16:53
Un alcoolic nu va recunoaste ca e dependent de alcool ca sa incerce sa renunte, asa cum drogatii nu vor sa faca acest lucru .Dependenta de ceva este foarte greu de inlaturat de cele mai multe ori imposibil. Eu nu cred in puterea de a renunta la obiectul dependentei(tigari , alcool, droguri, medicamente........)Mult mai usor era sa fi prevenit aceasta situatie sa o fi stopat din timp nu acum cand e prea tarziu si nici atunci daca cel implicat (alcoolicul ) nu doreste acest lucru.Sincer imi pare rau pentru situatia creata dar eu nu cred ca o va mai schimba ceva.Cunosc cazuri suficiene ca sa spun acest lucru, in mod obisnuit se va ajunge la ciroza, diabet, varice esofagian ............moarte. Chiar si dependentii de alcool dusi la dezalcolizare dupa ce au iesit de acolo si-au reluat obiceiurile.As vrea sa fiu optimista la ideea "dezintoxicarii", dar nu am cum.Sper ca mama ta sa fie una din cazurile fericite ce au putut sa fie tratate (la dezalcolizare).
cornelia_leia
Postat pe 7 Aprilie 2009 18:16
Si ti au trebuit 3 ANI ??? sa ti dai seama ca ceva e in neregula cu mama ta ?

Puteai sa impiedici asta, daca vroiai, daca erai acolo langa ea sa o faci sa uite vorbind cu ea, fiind mai aproape decat de obicei.....Asa, ea singura,a incercat sa se rezolve cum a stiut: cu bautura.
ANIKSAMAIA
Postat pe 5 Mai 2009 11:27
gresesti daca spui ca putea sa impiedice asta.
nici nu avea cum sa observe pt ca se ascunde si te trezesti ca a baut peste masura
e usor sa acuzi dar nu iti doresc sa fii acuzat pe nedrept
sanatate si sa nu ai parte de un alcolic in viata ta!
ninasave
Postat pe 6 Mai 2009 00:05
De la: ANIKSAMAIA, la data 2009-05-05 11:27:18Si ti au trebuit 3 ANI ??? sa ti dai seama ca ceva e in neregula cu mama ta ?

Puteai sa impiedici asta, daca vroiai, daca erai acolo langa ea sa o faci sa uite vorbind cu ea, fiind mai aproape decat de obicei.....Asa, ea singura,a incercat sa se rezolve cum a stiut: cu bautura.
Buna! D_ra a specificat ca ,mama dansei sta de 3 ani singura in casa,cum o putea observa? cei care beau stiu foarte bine sa-si ascunda acest viciu,e bine ca a observat totusi,este tare greu sa stie ca mama dansei are aceasta problema,ne cere ajutorul,un sfat,o ideie,incurajare.....nu sa o certam,haide sa ii fim alaturi si sa o sustinem in lupta contra alcoolului.Sanatate si numai bine.
51160
Postat pe 6 Mai 2009 21:08
De la: sfinx, la data 2009-04-06 20:15:10 Trebuie sa o duci la dezalcolizare. E numa vina ei ca e alcolica, toti au probleme, dar ce inseamna sa se apuce toti sa bea alcool. Ai de ales intre doua lucruri
1 Ori o fortezi sa mearga la dezalcolizare. A zis ca se sinucide ori pt ca era beata sau, ori alcolul ia afectat creierul.
2Ori o sa moara.
Ai de ales.


Nu-mi vine sa cred ca cineva poate sa gandeasca in felul asta....... Pai cum adica e vina ei? Din cate am inteles eu, femeia s-a apucat de baut dupa ce i-a murit sotul, la batranete. Dupa ce ai trait toata viata cu un om, mai ales daca au avut o casatorie fericita, e o trauma sa il pierzi, e o suferinta foarte mare. Apoi, femeia sta singura, in casa batraneasca, probabil undeva la tara, si e foarte posibil ca alcoolismul sa fie o consecinta a unei depresii......

O soluie ar fi sa-ti introduci mama in viata ta intr-o masura mai mare, sa se simta utila, sa se simta iubita. Da-i de facut diverse lucruri, implic-o in cresterea nepotilor, daca exista, si incet incet o sa-si revina. La inceput va fi mai greu, pana va trece de perioada de sevraj, si aici ma tem ca internarea intr-un spital este inevitabila... macar pentru 2 saptamani, dupa care e grija familiei si a persoanei in cauza sa se tina departe de "pahar"....

Referitor la ce spunea cineva, ca alcoolismul nu apare in 3 ani, ca probabil e mai veche povestea, e o aberatie, alcoolismul s einstaleaza dupa cateva luni ce consum frecvent si intens.........

Mult noroc si sanatate!
ciocotoff
Postat pe 29 Mai 2009 19:36
Dependentii de alcool sau droguri sunt tratati la noi in cadrul clinicilor de psihiatrie, unde se face si terapie cu psihologi in paralel cu medicatia. Vorbeste cu un psiholog sau psihiatru pentru a vedea care ar fi cea mai buna abordare in cazul mamei tale, in functie de varsta ei, istoricul medical, familial, posibilitati, etc.....
ciocotoff
Postat pe 29 Mai 2009 19:38
Intr-adecar, alcolul se poate considera a fi un drog pt. organism. Si sotul meu are probleme cu alcoolul si tot asa, ''lumea'' zice ca eu sunt de vina. Am avut cateva discutii, una chiar mai serioasa ziceam eu, dupa care a zis ca nu mai bea. Desi il vedeam uneori congestionat la fata, alteori dormea si nu -l mai vedeam, la un moment dat mi-a zis o vecina ''ai obs. ca ...nu mai bea? Astazi mi-a zis ca nu mai bea de o luna'' Mi s-a parut tare ciudat, si chiar i-am spus ca nu cred. A doua zi, a plecat sa-si ia tigari, si la ora 8.30 era in carciuma cu berea in fata. Asadar, si acum am avut dreptate. Dar, acum nu-mi mai pasa.Alcolistul, pana nu ajunge la fundul sacului, nu realizeaza ce problema are. Tu, ca si codependent, nu poti face altceva decat sa te rogi la Dumnezeu sa-ti dea putere, sa nu te lase prada ispitei si sa speri ca intre timp nu te apuci si tu de baut, sau in cel mai rau caz sa-ti pierzi mintile.
Nu este nimeni vinovat ca el, sau ea are acest viciu. Voi nu stiti cum este sa traiesti cu un asemenea om in casa, si nici nu doresc sa stiti vreodata.
Recomandarea mea este sa intrii pe www.dependenta.ro, o sa gasesti informatii despre o clinica din sibiu. Postarile de pe forum, vi le recomand tuturor celor care va grabiti sa aruncati cu piatra.

Va doresc multa sanatate tuturor.
malegna
Postat pe 2 Iulie 2009 20:32
Cu ce drept faci asemenea acuzatii,ai fost acolo sa vezi ca nu a stat langa ea? Fata a cerut un sfat nu e la judecata de apoi iar tu esti judecatorul

healthy002764
Postat pe 18 August 2009 19:00
buna,imi pare rau pentru mama ta,eu nu-ti pot da nici un sfat insa iti pot spune doar ca daca ai putea si daca sotul tau si situatia ta financiara te ajuta o poti lua pe mama ta sa locuiasca cu tine o perioada asa nu va mai simti lipsa omului ei iubit,respectiv a tatalui tau.adu-o cu scopul de a te ajuta cu copii sau ceva fa-o sa se simta folositoare.si incearca si cea ce ti-a scris fiorel reteta cu miere de albine cine stie poate ajuta.DOAMNE AJUTA SI SANATATE SI RABDARE.TE-AM PUPAT.
healthy006597
Postat pe 25 Octombrie 2009 13:15
Alcoolismul este o boala FOARTE GREU de suportat de catre cei care nu consuma alcool,interneaz-o totusi la dezalcolizare,acolo nu are cum sa se omoare stai linistita-este inchisa intr-o camera cu gratii la geam,nu are surse de alcool deci este totul ok.Ii va fi foarte rau in primele zile cind va fi in sevraj dar dupa aceea se va obisnui,atunci sa incerci s-o convingi sa nu se mai apuce de baut,fa terapie de grup cu ea-chiar daca tu nu esti alcoolica,cauta o asociatie a ALCOOLICILOR ANONIMI pe net si vezi poate exista si in Constanta.Mult SUCCES in aceasta lupta,va fi greu dar inarmeaza-te cu putere.
aleculelia
Postat pe 1 Noiembrie 2009 12:36
Sabrina ce ai mai facut cu mama ta? Ai dus-o la dezalcolizare?Cu multa rabdare sa incerci s-o convingi ca trebuie sa urmeze un trat. in spital pt. ca nu-ti este indiferenta soarta ei ca o iubesti f mult si ai nevoie de ea sanatoasa si prezenta nu ,,adormita''tot timpul.
stefania2005
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:58
dacas problema mai este actuala ,adreseaza-te la e-mail terapii.florale @gmail.com
cu mult drag!
dia_luna_sol
Postat pe 21 Noiembrie 2009 21:49
Reteta de antialcool natural care regenereaza si ficatul! O am din din FORMULA AS, INSA NU STIU DIN CE NUMAR. 1 litru tuica de 40 grade in care se pun: i pachet ceai de Pedicuta( de la plafar), 1 pachet obligeana, 1 pachet galbenele, 1 ardei iute, 1 pachet muguri de plop, 100 grame sunatoare. Aceste se pu in borcan destul de mare ca sa poata fi acoperite plantele de tuica, daca nu e suficient tuica mai completati. Se macereaza 2 saptamani (bineinteles sa fie sticla legata s-au ichisa cu capac ermetic pt a nu se evapora tuica) , dupa care se strecoara si se da zilnic persoanei cu problema 2 linduri /zi in cafea , bautura, mancare . (bineinteles nu in foarte fierbinte si nu 2 linduri de-odata). La mijlocul curei de antialcool nu va mai dori sa bea chiar daca are langa el orice fel de alcool. Daca nu doriti sa preparati singur aceasta reteta va pot da si numarul de tel a persoanei : 021-2115871 Serban Ioan . Cand am comandat eu am primit coletul in 2 sapt., si m-a costat 90 ron ramburs. Sant foarte multumita de rezultat si de aceea recomand oricui ! Succes!!!
lelly
Postat pe 21 Noiembrie 2009 22:19
Este afevarat ca nimeni niciodata nu va scapa de alcool daca nu gandeste De regula cei care nu gandesc, se si apuca de bautura Ati vazut oare un prost sa recunoasca faptul ca este prost,sau un betiv ca bea? Nu cred! Imi pare rau ca sunt acida, dar acesta este adevarul Nimic niciodata nu-l va determina pe nu om cu "un neuron" sa renunte, iar unuia care are suficienti neuroni nu-i trebuie nici un tratamen
t. Cu drogurile si fumatul deasemenea.Cei cu probleme, sa caute unde trebuie si Dumnezeu sa-i ajute, pentru ca fara El nimic nu este posibil
kudika059219
Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:15
Buna seara,si eu am probleme cu sotul meu,am incercat tot ce se poate face pentru a-l indemna sa nu mai bea dar degeaba,nu avem probleme nici cu casnicia,nici cu copii si nu inteleg pe ce motiv s-a apucat de bautura,eu am renuntat sa mai lupt singura daca din partea lui nu am vazut nici cel mai mic efort sa se lase si m-am despartit de el,asta e boala grea si nu cred ca se va face bine,nu vrea sa inteleaga ca a facut de 2 ori hepatita si ca nu mai are mult pana sa se intample ceva cu el nu i-a pasat de loc si bea incontinuare,imi pare rau ca e un om bun,tata bun si sot bun dar din cauza baututri nu mai este cel cu care am trait la bine si la rau timp de 28 de ani si am crescut 3 copii,acum el a ales bautura in locul familie.Acum ma rog sa-si dea seama ce a pierdut si poate isi va reveni dar nu cred, va doresc o seara placuta si multa sanatate
healthyoo3274
Postat pe 9 Decembrie 2009 17:26
Buna Sabrina!Ce ai facut cu mama ta?
51160
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:42
e usor pt tine sa zici asa ceva se vede k nu ai avut niciodata probleme de genul asta
ana8
Postat pe 14 Martie 2010 19:06
nu e asa de simplu eu o am pe mama care are probleme dar nu a recunoscut niciodata de curand a stat fara sa bea pt trei luni si dupa aia a inceput din nou eu nu sunt langa ea pt k sunt in afara dar am incercat in orce mod sa o ajut dar dak ea nu recunoaste k are o problema nu o poti ajuta
ana8
Postat pe 14 Martie 2010 19:09
buna din pacate si eu am o problema asemanatoare. mama mea este alcoolica de aproximativ 10 ani. intradevar o clinica de dezalcolizare fara suport psihologic de lunga durata nu inseamna nimic.din experienta personala va spun ca de asemenea daca persoana in cauza nu recunoaste ca este bolnava nu ai cum sa o ajuti.am incercat tot ce s-a putut pana in momentul acesta si eu si tatal meu dar niciun rezultat. acum dupa multe discutii si dupa ce si-a dat seama cat de rau ii face si ce i-a facut alcoolul pana acum s-a hotarat. daca vrei sfatul meu si crede-ma ca stiu ce inseamna singurul lucru pe care poti sa il faci este sa vorbesti cu ea cat mai mult, sa ii explici ce inseamna si cat de rau ii face asta atat dpdv fizic cat si psihic. nu pot sa iti urez decat multa rabdare.
healthy016294
Postat pe 18 Mai 2010 01:33
Cauta neaparat pe net despre Alcoolicii Anonimi!! De asemenea primul pas este inlaturarea cauzei din cate am inteles... un om singur este f vulnerabil
healthy016752
Postat pe 30 Mai 2010 20:08
corect , asta e marea problema a alcoolicilor , ne recunosc . ca au o problema ! Intra pe sit-ul , alcohelp , si vezi mai multe !
asido1973
Postat pe 25 Ianuarie 2011 09:43
De la: lelly, la data 2009-11-21 22:19:31 Reteta de antialcool natural care regenereaza si ficatul! O am din din FORMULA AS, INSA NU STIU DIN CE NUMAR. 1 litru tuica de 40 grade in care se pun: i pachet ceai de Pedicuta( de la plafar), 1 pachet obligeana, 1 pachet galbenele, 1 ardei iute, 1 pachet muguri de plop, 100 grame sunatoare. Aceste se pu in borcan destul de mare ca sa poata fi acoperite plantele de tuica, daca nu e suficient tuica mai completati. Se macereaza 2 saptamani (bineinteles sa fie sticla legata s-au ichisa cu capac ermetic pt a nu se evapora tuica) , dupa care se strecoara si se da zilnic persoanei cu problema 2 linduri /zi in cafea , bautura, mancare . (bineinteles nu in foarte fierbinte si nu 2 linduri de-odata). La mijlocul curei de antialcool nu va mai dori sa bea chiar daca are langa el orice fel de alcool. Daca nu doriti sa preparati singur aceasta reteta va pot da si numarul de tel a persoanei : 021-2115871 Serban Ioan . Cand am comandat eu am primit coletul in 2 sapt., si m-a costat 90 ron ramburs. Sant foarte multumita de rezultat si de aceea recomand oricui ! Succes!!!
kudika515211
Postat pe 15 Martie 2012 15:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ati folosit produsul noni? 3 De la: colnago 20 Martie 2010 17:05
Cafeaua este buna pentru organism? 32 De la: katigano 17 Iulie 2016 20:45
inlocuitorii de zahar 22 De la: Monicamm85 22 Iunie 2010 12:19
diane-35 si pastilele de slabit 5 De la: juicenoni 13 Iulie 2010 16:46
Cantarul nu arata exagerat de mult insa sunt grasa 15 De la: kudika166059 23 August 2010 01:22