S.O.S. Infertilitatea

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent S.O.S. Infertilitatea: (3.4 din 5 voturi)
 
clao Avatarul lui clao

9 mesaje
Membru din: 24/02/2009
Oras: bucuresti

Campania "SOS Infertilitatea" participa la concursul Roblogfest, unde ne puteti vota pentru a da o vizibilitate mai mare cauzei noastre.
De ce este important sa fim vizibili? Pentru ca atunci cand se va vota legea ne dorim ca aproape toti deputatii si senatorii sa fi auzit de noi si sa fie de partea noastra. Pentru ca este posibil sa apara si de data asta contestatari ai legii si e bine ca opinia publica sa fie cat mai informata si noi sa avem un curent favorabil.

Deci, va rugam sa va rapiti cateva minute si sa votati pentru vizibilitatea cauzei noastre.


SUNTEM IN FINALA ROBLOGFEST!
Multumim tuturor celor care au votat pentru campania noastra, indiferent daca sunt sau nu afectati de infertilitate.
Consideram ca votul a fost acordat nu pentru blog in sine, ci pentru ideea pe care o mediatizeaza.

O actiune pornita de la zero (de fapt, de la minus infinit: de la o indicibila frustrare!), strict in online, de catre persoane care nu se cunosc fizic intre ele, dar care, in numele unei idei, incep sa schimbe realitati si mentalitati. Va reamintim ca am lansat aceasta campanie cu resurse strict umane si informatice (buget: zero), iar intre timp am obtinut un semnificativ sprijin politic, s-a inceput deja munca de documentare pentru un proiect de lege in domeniul infertilitatii, avem suportul asociatiei profesionale a medicilor din domeniu, deja foarte multe articole in presa si in online, iar de curand un onorant premiu special pentru campanie de responsabilizare sociala in sanatate. Si, credem noi, este doar inceputul.

Ajutati-ne sa ne facem auziti, votati-ne si in etapa finala!

Ne dorim mediatizare pentru a convinge mai multi politicieni sa ne sustina in lupta noastra pentru finantarea tratamentelor infertilitatii in Romania. A putea avea un copil nu trebuie sa fie un lux!

Deci, va rugam sa va rapiti cateva minute si sa votati pentru vizibilitatea cauzei noastre.

Pentru aceasta etapa finala, voturile anterioare se anuleaza, totul porneste de la zero. Este, deci, indispensabil sa votati, chiar daca ati mai facut-o si saptamana trecuta
Mai multe detalii infertilitateaesteoboala.wordpress.com/ si sa apasati butonul de vot de acolo


Va multumim!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika116665 Avatarul lui kudika116665

21 mesaje
Membru din: 11/02/2010

Daca ati incercat sa concepeti un copil, dar deocamdata nu ati reusit acest lucru, probabil ca aveti nevoie de informatii in ceea ce priveste tratementele naturiste,mai ales cele cu produse apicole de exceptie,cum este laptisorul de matca PUR.
Multe cupluri au sesizat o schimbare in viata lor in timpul curei cu laptisor de matca PUR. De ce? Pt ca Acesta este o hrană naturală extrem de bogată în elemente esențiale vieții.Contine gama de vitamin B,o serie de aminioacizi,oligoelemente,glucide,minerale esentiale.
Efecte?
♦este tonic,revitalizant,energizant,combate stresul
♦este un puternic afrodiziac (prelungește și menține tonusul organelor genitale, este un excelent remediu în caz de sterilitate sau frigiditate);
♦ are efect reglator hormonal (este indicat în perturbări ale funcției glandelor endocrine, ajută la restabilirea echilibrului hormonal după renunțarea la anticoncepționale);
♦ stimuleaza procesul de ovulatie
♦ poate ajuta in tratarea chisturilor si micro-polichisturilor ovariene, a fibromului uterin si cu multa consecventa poate ajuta la vindecarea de anexita,gratie unei substante catre imita estrogenul uman.

Il puteti gasi in stare Pura, doar in frigiderele farmaciilor naturiste.Intrebati de Laptisor de matca PUR, deoarace acesta isi pastreaza toate proprietatile spre deosebire de cel din pastile sau fiole.
Multa bafta!
Raporteaza abuz de limbaj