Setari Cookie-uri

Violul intr-o relatie?

Este inadmisibil violul fie ca se intampla intre necunoscuti sau oameni care nu au vreo relatie sentimentala fie cand se petrece intr-o relatie, intr-un cuplu, intr-o casnicie cand devine si mai scandalos pt ca atunci contravine ideii de IUBIRE si respect.
Cineva pe aici spunea ca nu stie cum poate fi violat un barbat.Credeti-ma ca si un barbat poate fi violat si nu ma refer la violuri intre homosexuali ci ma refer la barbati violati de femei...au existat cazuri astfel.Nu iau apararea niciunui barbat acum...mai ales a acelui "domn" mai primitiv care crede ca si-a cumparat scalava ca sa faca ce vrea el si cand vrea el.
In fine...ideea de viol, si acum ma voi referi doar la violul intr-o reatie pt ca despre asta se vorbeste in acest topic, este inadmisibila intr-un cuplu fie ca este vorba de o femeie care este violata fie ca este vorba de un barbat.
Make love not war.

Postat pe 29 Iunie 2009 00:16
hi
tarot_healthy
Postat pe 29 Iunie 2009 13:28
De la: healthy001616, la data 2009-05-25 19:01:27imi pare rau ca ganditi asa.statisticile privind divorturile spun de la sine multe lucruri.Si sa va fie clar:femeia trebuie sa-si vada de lungul nasului,si apoi cititi biblia sa vedeti de ce si cum a facut d-zeu femeia.Stiu ca te vei supara,dar dupa cum se vede si din alte pcte de vedere
,prea multa libertate strica.

Mai lasa-ne cu biblia ta. Tu de ce nu esti cu ea (la biblie ma refer) in mana in loc sa te pozezi la bustul gol si sa faci conversatie pe aici?
mariuca32
Postat pe 29 Iunie 2009 16:57
De la: healthy001616, la data 2009-05-27 15:55:19iti multumesc prietene!unde sunt ceilalti barbati?m-ati lasat prada vulturoaicelor astora innebunite de dorinta de razbunare pe propria lor incapacitate de a face sa mearga totrul bine intr-o relatie.

EU ITI RECOMAND SA MERGI LA UN DOCTOR SA TE CAUTI MAI NENE LA CAP , ORI SA NU MAI POSTEZI LA TOPICUL ASTA SAU LA ORICARE ALTUL DACA AI TUPEUL SA SCRII ASA CEVA . CUM ITI PERMITI SA SPUI CA NOI SANTEM CELE CARE NU SANTEM IN STARE SA AVEM O RELATIE BUNA. DACA AI FI IN FATA MEA TI-AS EXPLICA EU CUM E CU RELATIILE BUNE. AICI SANT FEMEI CARE CHIAR AU PROBLEME SAU CARE VOR PARERI SINCERE NU PE TINE CARE ZAU NU STIU CE CAUTI AICI???????
CHIAR TE ROG , ABTINE-TE IN A-TI DA CU PAREREA IN TOPICURI CARE NU TE PRIVESC.
intrigante
Postat pe 1 Iulie 2009 00:49
tarot_healthy
Postat pe 1 Iulie 2009 15:16
De la: healthy001616, la data 2009-05-20 17:52:47adevarat am fost atacat din toate partile.INTREBARE:Cand te casatoresti,nu stii la ce te expui?,nu stii ca femeie ce sarcini iti revin?Ce va violam noi barbatii?lipsa voastra de libidou,sau nu aveti chef,ca voi visati la alti barbati?Imi pare rau pt voi,dar asta sunt eu.In general sunt realist si sincer.Adevarat,am pierdut foarte mult in viata cu sinceritatea.Simtiti-va cum vreti voi!

Te-am mai intrebat o data si vad ca insisti sa ne deranjezi cu opinii care de care mai neplacute: ce dracu' cauti tu de fapt aici? Ti-am urmarit comentariile si ma degusta de fiecare data, niciodata nu ai nimic de bun simt de spus, pari un perversache din ala trecut de prima tinerete care se simte si el 'alive' ca are atatea femei in jur. De fapt, probabil astea sunt singurele momente in care ai si tu parte de femei. Chiar nu ne intereseaza parerile perverse, misogine si lipsite de bun simt ale unui individ care se vrea a-si impartasi vasta lui experienta de viata prin comment-uri odioase. Read my lips: we don't fucking care! hai ca m-ai enervat iar!
ffbianca85
Postat pe 28 Septembrie 2009 09:54
printre alte chestii sa nu zik obligatii kre iti revin knd te casatoresti a face dragoste cu respectivul e una iar ce i sa intamplat ei e alta . elogik sa gandesti asa despre femei probabil ai facut si u asa ceva din moment ce nu ti se pare deplasat dar punete si in locul unei femei ,sant sigura k nu ai mai gandi asa ceva .itradevar in sit ei nu a existat sau nu exista comunicare probabil si cei drept trebuia discutat at cand sa intamplat acum posibil are o scuza sau poate k xce alt barbat a si uitat , dar un barbat kre iubeste un barbat adevarat nu face ceva de genu si de fapt nici un barbat nu are dreptul sa abuzeze sexual de o femeie dak ea nu vrea fie k ii este sotie fie k nu . o zi buna si nu te mai grbi sa judeci femeile
sti e o vb cand femeia zice nu e de fapt da dar nu e neaparat o regula .
DANA_DGG
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:42
si ce? in fond bravo lor k sant intretinute kre e probl? santeti slabi in fata femeilor
DANA_DGG
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:45
parerea mea este sa vb cu el si sa il intrebi defapt ce a vrut cu adevaratin acea seara,dar ii poti zice si u ce ai simtit si inca ce simti.Asa poate te lamureste el intradevar ce a fost sau ce a vrut sa para asa vei putea trai linistita tinand cont de faptul ca vei fi sotia lui veti imparti acelasi pat asa ca treb sa dormi linistita si numai el te poate lamuri si te poate impaca ,cred eu asa ca vb cu el(cu viitorul tau sot)
camy_camy_healthy
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:22
nu mi s-a intamplat si nici nu imi doresc..eu cred ca ar trebui sa vb cu el..poate ca a crezut ca o partida de sex putin mai agresiva(in limitele normalului) te poate face sa te simti bn.mai ales ca tu nu ai tipat,nu ai ripostat,a luat totul drept un acord tacit.sexul de impacare e cel mai bun..,asa se zice.ar mai fi o varianta:s-a eliberat de furie prin intermediul actului sexual,iar dupa ce a realizat ce a facut,i-a fost rusine...dar nu cred ca se numeste viol..poate mai mult o greseala,o izbucnire de moment..discuta cu el totusi,..mai ales ca va deveni sotul tau...iar intr-un cuplu nu trebuie sa existe subiecte tabu...
healthy006555
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:52
Asa este cel mai bine ar fi sa discuti cu el sa-l intrebi de ce nu te-a trezit si a trecut la fapte sau poate a mai procedat asa si cum tu nu ai reactionat acum procedeaza ca si cum tu ai fi de acord,iti mai dau un sfat mai ales ca iti va deveni sot NU TREBUIE SA EXISTE SECRETE adica tot ce te nemultumeste trebuie discutat indiferent ca e neplacut pt el,gandeste ca in viitor veti avea si copii si vor fi multe probleme TREBUIE sa ai incredere totala ca vei primi ajutor din partea lui,daca tu vei obosita si el vrea si tu nu, TREBUIE sa-ti respecte decizia,nu ca n-l iubesti daca il refuzi,dar mai am o intrebare el o sa aibe chef cand tu vrei?totul se face din drogoste si iubire,nu ca o obligatie sau o datorie pe care nu trebuie sa o comentezi,eu am 30 de ani de casnicie si niciodata nu am facut daca nu am avut dispozitia necesara si nu fost probleme sau reprosuri,asa ca e foarte bine sa vorbesti cu el pentru ca nu e normal ca unul sa se simta bine si celalt nu totul se face impreuna,cred ca v-am plictisit ,iti doresc sa ai o casnicie fericita
healthyoo3274
Postat pe 2 Octombrie 2009 21:23
De la: healthy001616, la data 2009-05-21 17:27:12draga trebuie sa intelegi un singur lucru:in afara de faptul ca voi puteti naste si noi nu,un barbat poate face tot ce poate face o femeie

de fapt noi femeile putem face orice faceti voi barbatii...si chiar pe tocuri! ;)
ai o gandire limitata,tu crezi ca femeia trebuie sa fie un fel de sclava sexuala,sau cam asa ceva. Esti primitiv probabil,cu idei de genul "locul femeii e la bucatarie" si cred ca te-ai simti amenintat de o femeie puternica. Ah,tare iti doresc una care sa te puna la punct.

si ca sa fiu Ontopic:
Nu lasa astfel de lucruri nerezolvate. Eu nu m-as simti bine intr-o casnicie cu asa o chestie care imi apasa umerii. Si chestia asta va poate umbri fericirea. Chiar nu inteleg cum nu ti-ai dat seama. Trebuia sa dormi tun ca sa realizezi abia a doua zi. Poate a fost viol, poate a fost doar o neintelegere. Poate a fost mai dur ca sa "isi descarce nervii", ca deh,asa sunt unii...
GreenBubbles
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:15
De la: TF_, la data 2009-05-21 19:22:12
De la: rilury, la data 2009-05-21 19:04:00lasa-ma domn'le cu femei intretinute...alea stau acasa si au grija de casa,spala,calca,gatesc,au grija de copii.iar de tatii care habar nu au au cati ani au copii lor ce mai zici?o femeie nu va uita niciodata zile de nastere, aniversari,etc . pe cand un barbat habar nu are...
ehhhh...ca sa nu mai fie confuzie...femei intretinute=tarfe( la prima postare nu am vrut sa sune asa de rau)...asta in viziunea mea...ca sa nu se mai faca confuzie

Era vorba cumva de femei intretinute sau barbati intretinuti pe aici?pe topicul asta? si nu cred ca o femeie intretinuta e tarfa. Tarfa e cea care presteaza diverse servicii. Daca un barbat vrea sa-si intretina femeia,problema lui si treaba ei daca accepta asa ceva. Inca din cele mai vechi timpuri "moda" era ca barbatul sa munceasca, ca doar e barbat, si femeia sa se ocupe de copii,de casa. Sau crezi ca aia e o treaba usoara? Sa ingrijesti 5 plozi toata ziua?ca deh,nu erau metode contraceptive. Bine ca lumea s-a schimbat si ca muncesc si femeile, poate uneori mai mult decat barbatii. Oricum, mentalitatea voastra nu se va schimba niciodata. Daca o femeie e intretinuta,gataaa, e clar,e tarfa,cum o numesti tu. Daca munceste si aduce chiar mai multi bani decat barbatul si e chiar apreciata pt munca ei, barbatul se frustreaza si se simte amenintat.

Oricum,cred ca discutiile feministe si misogine nu-si au locul,si cred ca toti sunteti de acord ca, desi femeile si barbatii au defectele lor fiecare, nu pot trai unii fara altii!
GreenBubbles
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:23
De la: mariuca32, la data 2009-06-29 16:57:35
De la: healthy001616, la data 2009-05-25 19:01:27imi pare rau ca ganditi asa.statisticile privind divorturile spun de la sine multe lucruri.Si sa va fie clar:femeia trebuie sa-si vada de lungul nasului,si apoi cititi biblia sa vedeti de ce si cum a facut d-zeu femeia.Stiu ca te vei supara,dar dupa cum se vede si din alte pcte de vedere

Mai lasa-ne cu biblia ta. Tu de ce nu esti cu ea (la biblie ma refer) in mana in loc sa te pozezi la bustul gol si sa faci conversatie pe aici?

hahaaa,ca bine i-ai zis-o. rata divorturilor....si cam care e aia?ca d obicei divorturile se datoreaza femeilor? poate ca da,dar in esenta lor poate totusi sta ceva ce a facut barbatul gresit. Te-a inselat femeia?ok. te intrebi vreodata de ce? poate ai ignorat-o sau ai batut-o sau nu ai mai iubit-o. normal ca s-a dus la altul. Dar de cati barbati auzi ca isi parasesc copiii?! Cate mame singure vezi care isi cresc copilashii ?! mai multe mame singure decat tati singuri! Dumnezeu a facut femeia sensibila,frumoasa,delicata, pt a fi ocrotita de barbat,nu batuta si batjocorita.

Prin comentariul tau ca "femeia sa-si vada de lungul nasului" imi confirmi banuiala pe care o aveam despre tine: esti un frustrat care se simte amenintat de o femeie puternica si independenta! vai si amar de aia pe care o sa o iei de nevasta. sau poate ai si fost insurat cu una care te-a lasat balta ca nu te-a mai suportat (nu ma mir de ce).
GreenBubbles
Postat pe 7 Octombrie 2009 11:32
healthy006505
Postat pe 7 Octombrie 2009 16:12
da ai perfecta dreptate tot timpul trebuie sa stam si cand vor ei la orice ore din zi si noapte ei le stiu pe ale lor pleak dimineata si vin seara ,dar noi servici mancare ,curateni ,copii etc ei vor numai si numai sex.nu e cazul meu dar stiu pe cineva din familie care chiar azi mio a povestit
healthy006505
Postat pe 7 Octombrie 2009 16:16
urat din partea lui
healthy006043
Postat pe 8 Octombrie 2009 15:20
De la: healthy001616, la data 2009-05-21 17:27:12draga trebuie sa intelegi un singur lucru:in afara de faptul ca voi puteti naste si noi nu,un barbat poate face tot ce poate face o femeie

cred ca ai o mare problema, chiar f mare, cum adica daca sotia nu vrea intr-o seara tu trebuie sa taberi pe ea ca un animal, femeile asa fac, nu, noi va lasam pana la urma sa dormiti daca vedem ca chiar nu se poate. si te mai lauzi ca esti barbat. Ai noroc doar ca ai un bibelou in pantaloni pt ca asa o sa fie peste cativa ani, te vei uita la el si nu vei vedea de cat un instrument de evacuat toxine.
kudika_bibi
Postat pe 26 Octombrie 2009 17:15
De la: healthy001616, la data 2009-05-27 14:07:17in fine fetelor,nu ma intereseaza ortografia ci continutul,dar mai mult chiar,fondul problemei.Stiti foarte bine cum se prezinta situatia,alergati peste tot si spuneti cand se ajunge la divort,cei soti rai aveti voi,si nu mai suportati,vezi doamne supliciile la care sunteti supuse.Este adevarat,o relatie se bazeaza in primul rand pe respect,comunicare si intelegere,dar nu putine au fost cazurile in care si femeia are partea ei de vina,dar treaba asta voi nu o mai recunoasteti.Nu sunteti FAIR PLAY.M-ati atacat cu ortografia.Nu fetelor nu ortografia rezolva problemele cuplului,ci voi.Mi-a parut bine de conversatie.Eu unul oricum apreciez femeia din toate punctele de vedere.Cu drag al vostru prieten,sau dusman.

Lasa ca tu esti `al destept !
Stii cum se zice...
Desteptul va vrea sa caute informatii noi mereu,pe cand prostul se va fuduli cu "vai sunt destept" !

"Prieten sau dusman"?
Te victimizezi degeaba,zau,nu are rost.
Si faza cu Biblia,lasa ma tata,ca stiu prea bine cum stau lucrurile acolo.
Femeia a fost data ca sa vietuiasca cu barbatul,impreuna,fericiti,pentru ca barbatul era singur,si i s-a dat femeia ca "sa-i tina de urat",numai ca el a luat-o drept "rasplata" sau "premiu",pentru ce,nu stiu.Si el se foloseste de ea,numai in scopuri personale!De cele mai multe ori nu o apreciaza,si tot timpul spune ca "si eu pot sa fac asta!"

Ar trebui sa te documentezi.Niciun om nu e destept intru-totul !
El trebuie sa se documenteze permanent atat cu datele din trecut cat si cu cele din prezent.

Numai bine !
vss
Postat pe 10 Noiembrie 2009 08:55
Nu mai schimba bancurile.
De la creer la orgasme multiple e o cale luuuunga si se numste nimfomanie.
sughi_bughi_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:35
Mesajul era pt. riluri
sughi_bughi_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:43
Ceea ce sa intimplat este anarmol intro relatie Stii am trecut si eu prin asa ceva dar cind m-am casatorit eam spus sotului ca am patit si a incercat sa faca tot posibilu ca eu sa nu ma mai simt stinjinita de acest lucru DACA IL IUBESTI SI EL TE IUBESTE CU ADEVARAT TREBUE SA DESCUTATI DESPRE ACEA NOAPTE DEZASTRUOASA iti dau un sfat VORBESTE
Catya_23
Postat pe 20 Ianuarie 2010 08:37
ia-ti inima in dinti si incearca sa vb cu el.pupici
fata_healthy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 23:18
cin s eintimpla asa ceva intr o relatie de prietenie sau de dragoste e grav! aceea nu se mai numeste relatie ci lipsa d erespect si lipsa totala a iubirii ! Tine-l cit mai deaprte d etine ca pedeapsa !
Aproape_eu
Postat pe 31 Ianuarie 2010 17:23
De la: rilury, la data 2009-06-15 16:38:57dumnezeu ii cheama pe adam si eva sa le mai dea ultimele 2 haruri ramase.primul este posibilitatea de a urina din picioarel.cand aude adam:
- eu,eu,eu doamne, eu vreau,da-mi-l mie,mie,teee roooog,eu eu!
eva cand il vede atat de disperat aproba:
-bine doamne....da-i-l lui.
si asa face dumnezeu.dupa ce primeste adam harul fuge prin tot edenul,sare,chiuie, urineaza pe toti copacii...ce mai ... plutea de fericire.eva uitandu-se la el,il intreaba pe dumnezeu:
- bine doamne...dar eu?mie acuma ce-mi dai?
- CREIER,eva, CREIER!

raluk8_healthy
Postat pe 2 Martie 2010 16:09
Vorbeste cu el,spune-i ce ai simtit tu in acele momente(sau dupa),si ca nu vrei sa se mai intample,intreaba-l daca el s-a simtit bine facand totul cu forta.Nu se intampla nimic daca discutati,din contra,iti iei o piatra de pe inima,iar el va sti sa nu mai faca ceea ce a facut.Cu rusinea nu faci nimic,eu nu pot sa tac daca am ceva pe limba,chiar daca m-as certa cu iubitu,decat sa tin in mine,zic ce am de zis.Bafta
cami_goanga10
Postat pe 12 Martie 2010 09:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vital Woman 1 De la: CosminAvram 16 Noiembrie 2009 23:16
codex alimentarius/ a-ti auzit de el? semnati petitia impotriva acestei aberatii! 1 De la: relu_eu2001 6 Noiembrie 2009 13:58
sunt periculoase rigevidon? 17 De la: monyk_healthy 28 Iunie 2015 22:27
contraceptia in absenta menstruatiei 8 De la: evrika 22 Ianuarie 2010 14:34
inselata 48 De la: pickard 2 Noiembrie 2010 06:43