Setari Cookie-uri

nu mananc dar ma ingras

Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.
LauraAma
Postat pe 17 Iunie 2009 08:02
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.

Si ma rog ,ce nu are programul de slabit de la Forever?
enemgabriel
Postat pe 17 Iunie 2009 08:11
la americani alimentele modificate genetic, fastfood-urile si consumul de cola a dus la obezitate. se mananca mult si hipercaloric. sunt un anumit numar de calorii recomandat pe categorii de varste si in functie de efortul depus, de starea generala de sanatate, etc. de altfel elementele nutritive lipsesc mult in alimentatia romanului. pai, sa treci ziua cu un cartof prajit si paine cu dulceata inseamna zero din punct de vedere nutritional. de aseamenea, infometarea pe parcursul zilei si o masa copioasa seara creeaza dereglari.
toate se mananca cu masura si echilibrat. pe cat posibil sa se evite alimentele nesanatoase.
cea mai importanata masa a zilei e dejunul, deci nu trebuie evitat. poti lua suplimente vitaminice daca ai carente. mai ales in Romania cred ca toti au. acum nu stiu in ce masura se absorb de catre fiecare organism in parte. de preferat sa se obtina vitaminile si mineralel prin alimentatie.
sportul este iar important, activitatea in general.
poti sa mananci putin , dar nesanatos sau hipercaloric si de aceea te ingrasi. sa respecti cat de cat orele meselor, mananca mai des si mai putin cantitativ. nu te abtine de la dulce, dar incearca mierea, stafidele, fructele, ciocolata neagra. sau poti manca ce preferi din dulciuri numai sa nu fie o portie zdravana si de preferat in jurul orei 11 dimineata.
nu sunt de acord a nu se manca dupa o anumita ora seara, pur si simplu masa dinainte de culcare trebuie sa fie mai lejera. mai ales daca obisnuiesti sa te duci la culcare pe la vreo 2 noaptea nu ai cum sa nu mai mananci de la ora 4 seara, nu e sanatos. normal ar fi sa ne si culcam mai devreme, dar pentru multi nu e posibil, deci nu recomand a nu manca mai tarziu. ultima masa va fi cam cu 2 ore inainte de somn.
organismul are nevoie de un aport permanent de substante nutritive de un consum echilibrat de proteine, lipide si glucide. dimineata si seara se recomanda proteinele.

a nu se manca foarte repede, a nu se umple stomacul la refuz, etc.
alexandra25
Postat pe 17 Iunie 2009 09:17
a se bea apa si ceaiuri des si putin, cam 2-3 gaturi la fiecare 15-20 de minute sau cand avem senzatia falsa de foame. organismul poate fi reeducat. succes!:)
alexandra25
Postat pe 17 Iunie 2009 09:20
Trupul Fizic....
Ca sa ma intelegeti mai bine.....
Este o UZINA sau FABRICA din cea mai avansata tehnologie, in care lucreaza NON - STOP Ingineri ...CHIMICI ( celule, molecule ) cu o pregatire INFINITA ce pot transforma orice produs in ENERGIE.
Deci ...acesti Ingineri au tot ce le trebuie...
Primul produs de care ar avea nevoie ...CRED ca este AERUL care inseamna VIATA = deci aduti aminte cum ar fi normal sa Inspiri, respiri RITMIC, cu retentie de AER si Expiratie pe ....GURA
A doua tema de lucru....Acestor Ingineri( celule, molecule) cum am mentionat , este normal sa le oferi Energie ( cu alimente )
din ceea ce NU au ei in structura.
Ei fiind GATA creati...inseamna ca au in compozitia lor anumite produse Chimice...
In momentul in care le oferi un produs pe care ei il AU in Structura.....APARE Blocajul Energetic ( OBEZITATEA, Boala etc.) ...deci... aici recomand alimentatia dupa Grupa Sanguina.
Consumul de apa plata filtrata, fara CALCAR , cel putin 2 Litri, in cazul tau 5 litri, apa are rolul sa curete trupul de hormonul mortii. Cum spalati voi hainele, asa si inginerii din trup spala isi spala singuri laboratoarele in care lucreaza cu drag.
Iar cel mai important....ceea ce ati uitat de milioane de ani...
ESTE Puterea Rugaciunii...
Cand i-ai Multumit ultima oara Trupului ca va plimba ?????
Cand i-ai Multumit ultima oara Mancarii , Apei , Aerului ca va da energie ??? etc....
Putina miscare ca sa NU se atrofieze muschii..
Cred ca o perioada ...pana isi revine trupul fizic...RENUNTA la mortaciunile ( frptane si fierturi pana dispar vitaminele )
Cred ca esentialul l-ai inteles si-l poti pune in aplicare.
Dumnezeul nostru Creator sa te bineuvanteze cu o infinita Iubire Divina si dragoste de viata alaturi de cei dragi pe Planeta Pamant.
healthy000378
Postat pe 17 Iunie 2009 10:12
Cred ca prima oara trebuie sa-ti schibi modul de gandire.Stiu usor de spus greu de facut dar daca in loc sa te plangi ca te ingrasi ai vizualiza mental imaginea ta cu o silueta la care doresti sa ajungi atunci totul ti se va parea mai simplu si mai usor.Scimband gandirea automat vei putea sa mananci atat cat organismul tau are nevoie pentru a te aduce la greutatea dorita.Nu vizualiza tinte foarte grele ci pas cu pas vei vedea ca rezultatele vor aparea.Anvata sa te placi tu prima asa cum esti acum si cum doresti sa ajungi si vei vedea ca solutiile vin de la sine.Fiecare suntem unici si trebuie sa ne comportam ca atare, anvatand sa ne acceptam cu toate defectele noastre, care pe unii(vedete de cinema)i-au facut chiar celebrii si asta datorita faptului ca la un moment dat au incetat sa se mai lamenteze.

Cea mai importanta persoana esti tu si daca cineva nu este de acord cu tine accea persoana este ori invidioasa ori are acceasi problema ca si tine,nu se place pe ea isasi.
claber
Postat pe 17 Iunie 2009 10:20
poate ca si ereditar ai predispozitie la ingrasat, poate ai un mod de viata sedentar, poate nu esti motivata sa slabesti, varii motive.
oricum eu consider ca despre alimentatia corecta ar trebui sa fie curs la scoala.
japonezii s-au alimentat mereu cu produse marine, bogate in omega si in iod. acum nici la ei nu mai e cum a fost. la noi in tara e carenta de iod.
ar trebui sa faci si un set de analize, sa verifici colesterolul si glicemia. s-ar putea sa retii si apa in organism, poate ai probleme cu rinichii.
tema e vasta, ai nevoie de investigatii, motivatie si sa urmezi macar regulile de baza ale alimentatiei.
mergi si la specialist.
in rest ce am spus mai devreme e valabil. bafta!
alexandra25
Postat pe 17 Iunie 2009 11:13
depinde si ce varsta ai si ce inaltime ai. poti sa ai 100 kg si sa fii de 2 m sau poti avea 100 kg la 1,50 m. poti avea 50 kg si 1,50 m sau 50 kg la 1,70 m. e diferenta. poti fi adolescent, matur sau varstnic...ce ocupatie ai, normal ca cineva care lucreaza fizic mai mult are nevoie de mai multe calorii. depinde si de anotimp, multi factori se iau in calcul.
alexandra25
Postat pe 17 Iunie 2009 11:25
Ma bucur ca sunt atatea pareri despre alimentatie, slabire, etc..spunea cineva ca trebuie predata in scoli alimentatia sanatoasa..subscriu la asta, desi mai avem mult noi ca natie pana vom face asta.

Cat despre persoana care spune ca nu mananca dar se ingrasa, poate fi si o dereglare hormonala intr-o oarecare masura dar de mancat mananca sigur..sau are un istoric de acumulare a kg in plus in timp.
Ideea e ca senzatia de foame e normala si fiziologica si mai devreme sau mai tarziu ne-o satisfacem, important este cum mentinem un echilibru nutritional in asa fel incat sa nu o luam razna cu kg in plus.

Cand oamenii spun ca nu mananca dar se ingrasa de fapt e o iluzie, ei nu mananca nimic poate toata ziua dar seara sa spunem mananca pentru doua zile. Atunci organismul reactioneaza in consecinta, conserva pentru mai mult timp pentru ca simte ca este alimentat incorect. Daca cineva mananca portii mici de mancare sanatoasa la intervale relativ scurte de timp, bea multa apa pentru hidratare si eliminarea toxinelor, atunci la nivel celular organismul e multumit si functioneaza corect.

Daca cineva doreste mai multe sfaturi puteti scrie pe mail la adresa carmenhblife@yahoo.com
Sanatate maxima!
camy77
Postat pe 4 August 2009 10:28
De la: enemgabriel, la data 2009-06-17 08:11:34
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.

Si ma rog ,ce nu are programul de slabit de la Forever?
uite din acest motiv ma inerveaza cateva personaje mistice,pentru simplu fapt ca arunca un mesaj si cand se cer detalii,ciuciu,dispare ca magarul in ceata,sa-ti fie rusine cucoana pentru mesajul incomplet si de prost gust.Vad ca tot reactioneaza tot felul de personaje,precum ca jignesc,pai cand se cer argumente si nu se dau,cum vrei sa reactionez?Mie puturosii si jigodiile mincinoase imi sunt simpatice,atunci cand tac.....pentru totdeauna.
enemgabriel
Postat pe 4 August 2009 12:25
De la: TF_, la data 2009-06-16 19:05:05
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 18:58:11
De la: tunari.dobrin, la data 2009-06-16 18:03:28si aceste elemente nutritive le putem lua de la FOREVER nu ?

De ce nu?
foarte corect,de ce nu ??? pun pariu ca domnul ene gabriel te poate invata cum sa faci sa ai avantaje din consumul acestor produse...


Da stie cum sa te lasi si de fumat tot cu aceste produse si este foarte inversunat daca reusesti fie sa slabesti fie sa te lasi de fumat prin orice alte metode.

andradit
Postat pe 4 August 2009 17:35
De la: andradit, la data 2009-08-04 17:35:39
De la: TF_, la data 2009-06-16 19:05:05
De la: enemgabriel, la data 2009-06-16 18:58:11
De la: tunari.dobrin, la data 2009-06-16 18:03:28si aceste elemente nutritive le putem lua de la FOREVER nu ?

De ce nu?
foarte corect,de ce nu ??? pun pariu ca domnul ene gabriel te poate invata cum sa faci sa ai avantaje din consumul acestor produse...


Da stie cum sa te lasi si de fumat tot cu aceste produse si este foarte inversunat daca reusesti fie sa slabesti fie sa te lasi de fumat prin orice alte metode.

presupun ca ai ceva probleme psihice si de comunicare.Nu am spus niciodata ca te lasi de fumat cu produsele forever,am spus ca decat sa dau banii pe porcaria aia de carte mai bine cumpar vitamina c sau calciu,VOINTA esre cea care te poate ajuta.Eu am oferit alternative SANATOASE PENTRU A SLABI,tu urmeaza pe care vrei.
enemgabriel
Postat pe 4 August 2009 18:33
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.
este vorba de porcariile de la herbalife,incearca si vei regreta sau vei ajunge sa folosesti produsele Forever.
enemgabriel
Postat pe 4 August 2009 18:35
De la: enemgabriel, la data 2009-06-17 08:11:34
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.

Si ma rog ,ce nu are programul de slabit de la Forever?
inca mai astept o explicatie pertinenta la un mesaj impertinent.
enemgabriel
Postat pe 4 August 2009 18:36
De la: enemgabriel, la data 2009-08-04 18:35:06
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.
este vorba de porcariile de la herbalife,incearca si vei regreta sau vei ajunge sa folosesti produsele Forever.


Da vad ca ai trecut si la jigniri.
Nu poti spune despre carte ca e o porcarie daca nu stii la ce se refera.E foarte intolerant si asta spune multe despre tine.
Nu stiu ce te face sa crezi ca drepatatea este numai de partea ta ,nu cred ca esti in masura sa faci asemenea afirmatii.

Oricum e ultima oara cand iti raspund,nu cred ca merita efortul
andradit
Postat pe 5 August 2009 16:34
Buna
acum ai solutia !
www.slabestesanatos.bizoo.ro
LauraAma
Postat pe 6 August 2009 15:22
De la: andradit, la data 2009-08-05 16:34:35
De la: enemgabriel, la data 2009-08-04 18:35:06
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.
este vorba de porcariile de la herbalife,incearca si vei regreta sau vei ajunge sa folosesti produsele Forever.


Da vad ca ai trecut si la jigniri.
Nu poti spune despre carte ca e o porcarie daca nu stii la ce se refera.E foarte intolerant si asta spune multe despre tine.
Nu stiu ce te face sa crezi ca drepatatea este numai de partea ta ,nu cred ca esti in masura sa faci asemenea afirmatii.

Oricum e ultima oara cand iti raspund,nu cred ca merita efortul
Ma mir ca nu este un bestseller sau ai uitat sa ne precizezi acest lucru?Din pacate pentru mine am reusit sa citesc cateva aberatii din acea carte comerciala si am ajuns la concluzia ca este O MARE PORCARIE,cand dracu o sa pricepi si tu ca VOINTA ESTE CALEA CEA MAI SIGURA SI CEA MAI IEFTINA nu stiu,probabil ca incultura la romani este calea spre esec,suntem un popor de puturosi(vezi nr mare de obezi),o tara de plangaciosi(vezi pe toate drumurile),inculti din toate punctele de vedere(a se vedea reactia oamenilor frustrati),vrei sa mai continui,sper ca ai inteles,daca da,nu-mi raspunde,stiu ca este greu sa accepti realitatea dar este crunta si urata.
enemgabriel
Postat pe 6 August 2009 15:40
De la: andradit, la data 2009-08-05 16:34:35
De la: enemgabriel, la data 2009-08-04 18:35:06
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.
este vorba de porcariile de la herbalife,incearca si vei regreta sau vei ajunge sa folosesti produsele Forever.


Da vad ca ai trecut si la jigniri.
Nu poti spune despre carte ca e o porcarie daca nu stii la ce se refera.E foarte intolerant si asta spune multe despre tine.
Nu stiu ce te face sa crezi ca drepatatea este numai de partea ta ,nu cred ca esti in masura sa faci asemenea afirmatii.

Oricum e ultima oara cand iti raspund,nu cred ca merita efortul

e greu sa acceptati voi astia de la herbalife ca exista produse mult mai eficiente si mai bune(calitativ)pe piata precum cele de la forever,mie imi plac cei care vor sa fie concurenti cu ei ma hranesc ,viata ar fi monotona.Produsele de la herbalife sunt INEFICIENTE SI PROST DOZATE,DEZECHILIBRATE DIN PUNCT DE VEEDERE NUTRITIONAL.Vrei sa-ti aduc argumente,vino cu un produs similar si-l disecam sa vada toata lumea?
enemgabriel
Postat pe 6 August 2009 15:46
De la: rsirina, la data 2009-06-16 11:05:56 Incearca sa adopti metoda Montignac, cumpara-ti catile lui si incearca cu pasi mici sa elimini obiceiurile alimentare proaste, fara insa sa uiti si de minimum de miscare pe zi, macar mers pe jos.
Tot in ajutorul metodei, de fapt al stilului de viata Montignac uite: http://slabestimancand.ro/.
Pe mine m-a ajutat Monti, adica am inceput sa schimb incet incet stilul de alimentatie, ba mai mult am extis metoda asupra intregii familii.Insa f important este sa citesti macar prima carte a lui, sigur editia noua, imbunatatita, pentru a intelege. Daca nu vei intelege metoda, nu prea ai cum sa o aplici.
Atentie: Montignac nu este un regim disociat!
Bine ar fi cum iti mai recomanda si altcineva aici pe forum, sa faci si niste analize mai laborioase.
Oricum, stilul montignac, ajuta f f mult in tot soiul de probleme de metabolism si altele.
Iti doresc vointa, rabdare, incununate de succes maxim.
Doamne ajuta!


Subscriu
andradit
Postat pe 7 August 2009 16:46
nu inteleg ce tot se cearta vreo 2 aici, unul promoveaza nu stiu ce, altcineva altceva si sincer nu ma intereseaza niciunul si nici produsele lui. oricum cel mai bine pt organism e sa procure nutrientii necesari printr-o alimentatie echilibrata. suplimentele isi au rostul lor, dar gradul lor de absobtie in sange e scazut. fiecarea are dreptul de a folosi ce doreste si se poate documenta singur cu referire la produsele respective.
daca cineva ajunge sa fie mult peste cantar este din cauza nepasarii sau mai stiu eu din ce alte cauze. cert este ca e bine sa observam ce e cu sanatatea noastra dinainte de a fi prea tarziu.
succes
alexandra25
Postat pe 8 August 2009 11:15
De la: alexandra25, la data 2009-08-08 11:15:48nu inteleg ce tot se cearta vreo 2 aici, unul promoveaza nu stiu ce, altcineva altceva si sincer nu ma intereseaza niciunul si nici produsele lui. oricum cel mai bine pt organism e sa procure nutrientii necesari printr-o alimentatie echilibrata. suplimentele isi au rostul lor, dar gradul lor de absobtie in sange e scazut. fiecarea are dreptul de a folosi ce doreste si se poate documenta singur cu referire la produsele respective.
daca cineva ajunge sa fie mult peste cantar este din cauza nepasarii sau mai stiu eu din ce alte cauze. cert este ca e bine sa observam ce e cu sanatatea noastra dinainte de a fi prea tarziu.
succes

Mda,ciudata concluzie,cum ziceai,ca se absob mai greu in sange,tu habar ai ce postezi,sti ce inseamna supliment nutritiv,se pare ca nu.Este exact ceea ce nu mai contin alimentele alea"sanatoase" de care vorbesti tu.Poti sa-mi spui o alimentatie echilibrata in ce consta?Astept,daca tu gasesti o dieta perfecta eu ma retrag si-mi cer scuze.
enemgabriel
Postat pe 8 August 2009 12:03
de ce te iriti?! nu eu sunt cea care tot ataca oamenii aici, nu imi place publicitatea ta si cu asta basta. nu prea cred ca suplimentele pot inlocui o alimentatie echilibrata. echilibrat inseamna sa consumi din toate categoriile fructe si legume, carne, lactate, cereale. la urma urmei nu sunt nutritionist, ci doar tin cont de ce consum prin informatiile pe care le optin. mai multe aflu de la tata, care e medic si de la sot care e fizioterapeut.
si intr-adevar vitaminile si mineralele sub forma de prafuri, pastile etc nu se absorb la nivel intestinal atat de bine precum ar face-o din produsele alimentare proapete.
si, nu cred in diete. si, eu vad ca sunt bine merci si fara niciun "program". si, cred ca ar trebui sa consumi niste suplimente care sa te scape de ura si singuratate. merci :)
nu astept scuze....
alexandra25
Postat pe 8 August 2009 16:34
ieri: dimineata(ora 9-10): 2 oua facute papara cu ardei si ceapa+ salata de ardei cu rosii cu otet de mere si ulei de masline si sare. La sfarsit o cana mare de ceai negru indulcit cu miere.
amiaza: un bol de supa de fasole verde cu paine, macaroane cu branza, o felie de lebenita.
seara : cateva felii de paine cu vinete si cu o rosie mai mare+ o jumatate de cutie de tort de inghetata de la napolact.

astazi: mic-dejun: bol de lapte cu musli si fulgi de porumb cu un pliculet de cafea si indulcit cu miere
amiaza: un bol de supa de perisoare-3 perisoare; 3 sarmale cu paine...si inca o felie de paine cu vinete si o rosie+ lebenita
gustare ( in timp ce va scriu): un dots
seara pe la ora 21: inca nu stiu ce voi servi.
Cam asta-i " dieta " mea si oscilez intre 42-45kg kg. Sa mananc mai mult?! Ziceti o cura de ingrasare!




lara007_healthy
Postat pe 8 August 2009 18:19
eu sunt cea care habar nu am ce postez, draga domnule Ene sau Enem sau Gabriel, daca tot esti atat de atotstiutor informeaza si nu arunca cu venin sau imi pune intrebari ca la scoala. eu nu am spus decat ca ma deranjeaza ca forumul a devenit teren de jigniri si cearta. mai ales ca prin atitudinea aceasta ti-a facut antireclama, in loc sa captezi atentia cleintilor.
pentru informarea ta eu nu fumez, si nu am fumat, nu sunt o mare consumatoare de cafea, nu mananc in exces si fac asa cum stiu eu de cuviinta ca e mai bine. ca doar pe forum isi posteaza toti opiniile din cunostintele si experientele proprii, si nu pentru ca sunt medici, ca daca eram la "Pacientii intreaba si doctorul raspunde" era altceva.
am luat si eu suplimente si mai iau, dar stiu ca baza e alimentatia si putem lua suplimente naturale cum ar fi produsele apicole, Aloe Vera etc.
am luat vitamine si minerale de la GNC natural brand si tot de la ei ALOE VERA GEL capsule, iar cat am fost gravida am baut lapte sub forma de praf ANMUM si acum iau PERMAMMA ca nu mai sunt in Dubai. si, nu s-a purtat nimeni cu mine atat de urat ca Enemgabriel. cred ca ar trebui sa invete mai intai ce inseamna customer service daca intentioneaza sa ajute si sa isi vanda produsele.
alexandra25
Postat pe 9 August 2009 00:16
eu m-am descurcat foarte bine cu regimul disociat, dar nu exagerat. Ca mod de viata: nu combini proteinele cu carbohidrati (care, oricum sunt de evitat). Cartofii cu carnea impreuna sunt un dezastru. Mananca carne cu salata, cu legume (in afara de cartofi). Cu cat mai natural mananci totul, cu atat mai bine! Eu m-am obisnuit sa mananc legume facute pe aburi sau gratinate. Dupa o vreme te obisnuiesti. Eu am folosit si capsula de slabit, dar...asta tine de fiecare daca va folosi asta. Eu am peste 50 de ani si nu mai am foarte mult timp pentru sport (desi mi-ar placea). Am slabit 15 kg in cateva luni si ma mentin pentru ca, in general, am grija ce mananc. Pastila de slabit m-a ajutat sa potentez efectele dietei. Mentionez ca eu nu am probleme de sanatate (nici cu tensiunea, nici cu inima,nici cu rinichii).
Acum folosesc capsule cu otet de mere (nu imi place sa beau otet de mere). Impotriva tendintei de a manca dulce am folosit crom -diet si, desigur, multa ambitie.
Nu uita: E UN STIL DE VIATA!
In rest, ai primit sfaturi super!

MULT SUCCES!
kudika005549
Postat pe 19 August 2009 09:16
Buna,
felicitari pentru ambitia ta.Iti trimit un site si primesti ajutor(consiliere gratuit)in lupta cu kg.
www.slabestesanatos.bizoo.ro

Succes
LauraAma
Postat pe 15 Septembrie 2009 08:26
De la: enemgabriel, la data 2009-08-06 15:40:25
De la: andradit, la data 2009-08-05 16:34:35
De la: enemgabriel, la data 2009-08-04 18:35:06
De la: laura_ama10@yahoo.com, la data 2009-06-17 08:02:14Buna,
iti ofer gratuit o evaluare de sanatate si a obiceiurilor alimentare,daca doresti sa afli cum poti scapa de kg in plus,scrie-mi pe adresa:laura_ama10@yahoo.com,nu este vorba de pastile de slabit si nici Forever.Daca esti din Brasov te invit la cabinet:suna la nr.tel:0741-281594.
este vorba de porcariile de la herbalife,incearca si vei regreta sau vei ajunge sa folosesti produsele Forever.


Da vad ca ai trecut si la jigniri.
Nu poti spune despre carte ca e o porcarie daca nu stii la ce se refera.E foarte intolerant si asta spune multe despre tine.
Nu stiu ce te face sa crezi ca drepatatea este numai de partea ta ,nu cred ca esti in masura sa faci asemenea afirmatii.

Oricum e ultima oara cand iti raspund,nu cred ca merita efortul
Ma mir ca nu este un bestseller sau ai uitat sa ne precizezi acest lucru?Din pacate pentru mine am reusit sa citesc cateva aberatii din acea carte comerciala si am ajuns la concluzia ca este O MARE PORCARIE,cand dracu o sa pricepi si tu ca VOINTA ESTE CALEA CEA MAI SIGURA SI CEA MAI IEFTINA nu stiu,probabil ca incultura la romani este calea spre esec,suntem un popor de puturosi(vezi nr mare de obezi),o tara de plangaciosi(vezi pe toate drumurile),inculti din toate punctele de vedere(a se vedea reactia oamenilor frustrati),vrei sa mai continui,sper ca ai inteles,daca da,nu-mi raspunde,stiu ca este greu sa accepti realitatea dar este crunta si urata.


dac suntem toti asa de prosti inculti plangaciosi etc ,nu inteleg ce te mai retine aici.
Poti sa pleci oricand la cei culti ,slabi ,neplangaciosi etc
andradit
Postat pe 16 Septembrie 2009 14:00
buna ziua si LA MULTI ANI" DA SIGUR CA STIU SI CU REZULTATE 100% TE ROG SA MA CONTACTEZI PE stefania_dareli si vb despre prob ta, multa sanatate.
stefania49
Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:41
subscriu la ce spune healty 003442,fa-ti un control la tiroida pt.ca daca iti face probleme poti sa ti regimul regimului si nu slabesti,din contra.daca dupa control reiese ca esti ok.cu tiroida atunci incearca altceva.
mateilivia1968
Postat pe 10 Ianuarie 2010 12:41
Buna. Sunt de acord si eu cu raspunsurile pe care le-ai primit in legatura cu regularitatea meselor si cu faptul ca trebuie sa faci miscare. este ceea ce recomand tuturor care ma intreaba zilnic acelasi lucru. De asemenea trebuie de consultat si un endocrinolog pentru ca s-ar putea sa existe si o problema hormonala.
Multa bafta, vointa si perseverenta. Mersul pe jos ajuta si el mult(dar nu in ritm de plimbare.
Daca stai la bloc si urci cu liftul, nu o mai face. Urca pe scari.
Sanatate si spor la regularzarea meselor. Cat mai putine dulciuri si sucuri. Apa sau ceai cel putin 2 litri
tonusplus
Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de ajutor! 6 De la: kudika_953911 3 Februarie 2014 20:53
buna! 14 De la: office_salinasusesi_ro 10 Iunie 2010 09:00
PRODUSE COSMETICE 7 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 09:39
Detofixierea organismului!!! 10 De la: office_salinasusesi_ro 27 Februarie 2010 09:07
ab roket este bun sau.......... 2 De la: deliapetrescu@yahoo.com 14 Noiembrie 2009 15:56