Setari Cookie-uri

candidoza bucala

De la: healthy001662, la data 2009-09-21 16:30:42Candida Albicans este un parazit care exista in mod normal,in numar mic in tractul gastro-intestinal unde coexista cu diferite alte bacterii.Problemele apar de multe ori in urma tratamentului cu antibiotice,creind Sindromul de Supracrestere(Candidoza).Cind se inmulteste prea mult,candida se poate raspindi in tot organismul,toxinele pot ajunge in orice tesut sau organ,pe fondul unui sistem imunitar scazut.
Pentru detalii:alexxaclnsc@yahoo.com
partial corect...candida albicans nu este un parazit,ci este doar o ciuperca....foarte mare dreptate ai cand spui ca se dezvolta foarte mult pe baza unui sistem imunitar foarte scazut...pentru a ne imbunatati activitatea sistemului imunitar putem avea la dispozitie TRANSFER FACTOR PLUS, o noua generatie de imunomodulatori naturali ce pot stimula sistemul imunitar cu pana la 437% !!!
www.4life.com
4Life
Postat pe 21 Septembrie 2009 22:08
uite ca pina la urma am aflat cu ce firma colaboreaza a-tot-stiutorul domn TF, cel ce blameaza pe oricine, si orice produse, fara ca macar sa le fi incercat. Ce te face sa crezi dombule TF ca doar ce recomanzi tu este bun? Mai gindeste si mai asculta si pe altii, ca multi vorbesc in cunostinta de cauza. Ce ar fi sa te blamam si noi pe tine, resprectiv compania careia ii faci reclama cu acele produse? si sa spunem si noi ca tine, ca nu sint bune deloc, ca nu au nici un efect, ca faci reclama ieftina... Cam cum ar suna???
roberta25_healthy
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:47
De la: TF_, la data 2009-09-17 20:00:52
De la: healthy001662, la data 2009-09-17 19:57:55Foloseste Aloe First si Bright Toothgel.(alexxaclnsc@yahoo.com)
nu au niciun efect aceste produse in cazul candidozei bucale...numai recomandati tampenii pe aici numai ca sa vindeti si voi cate ceva....nu poate folosi aloe first deoarece este recomandat numai pentru uz extern...citeste pe flacon,scrie foarte clar....nici macar nu stiti ce recomandati...rusinica !!!!!!!!!!!!!!

Iar blamezi lumea? De unde stii ca nu a avut rezultate cu acele produse. Si ce daca scrie pt uz extern, crezi ca a murit cineva daca a inghiti aloe first? Iti spun eu ca nu, dupa cum am citit pe forum, multi au consumat First, ba chiar l-au inghitit si inca tot traiesc, ba dimpotriva, se simt chiar mai bine. Inainte sa mai spui de cineva ceva, uita-te la tine mai intii si critica pe urma.
roberta25_healthy
Postat pe 24 Septembrie 2009 23:56
De la: roberta25, la data 2009-09-24 23:47:34uite ca pina la urma am aflat cu ce firma colaboreaza a-tot-stiutorul domn TF, cel ce blameaza pe oricine, si orice produse, fara ca macar sa le fi incercat. Ce te face sa crezi dombule TF ca doar ce recomanzi tu este bun? Mai gindeste si mai asculta si pe altii, ca multi vorbesc in cunostinta de cauza. Ce ar fi sa te blamam si noi pe tine, resprectiv compania careia ii faci reclama cu acele produse? si sa spunem si noi ca tine, ca nu sint bune deloc, ca nu au nici un efect, ca faci reclama ieftina... Cam cum ar suna???
stimata roberta,ce sau cine te opreste sa blamezi 4 Life ??? esti libera sa o faci,numai ca nu ai sa ai succes,deoarece produsele 4 Life ce spun ca fac ,aia fac....pe langa produsele de la forever care sunt in marea majoritate a cazurilor mincinoase...te rog sa ai curajul si decenta sa publici aici pe site lista de ingrediente a produsului " ALOE FIRST" sa vada si lumea ce si cum...uite aici lista de ingrediente a TRANSFER FACTOR PLUS:

TF Plus este un produs special al 4Life Research care contine:
- Transfer Factor XF sub forma de pudra (colostru bovin concentrat)
- Monomethoinine de zinc 20% (3.3 mg zinc)
- Amestec propriu de Cordyvant
- Inositol hexaphosphate
- Extract din boabe de soia (phytosterol)
- Ciuperca Cordyceps sinensis sub forma de pudra
- Extract de “aluatul brutarului- drojdie de bere” (D-b-glucan)
- Coaja de lamaie sub forma de pudra
- Ciuperca Agaricus blazei extract
- Aloe gel sub forma de pudra (frunza de aloe vera)
- Extract de ovaz, Avena sativa (b-glucan)
- Extract din frunza de maslin sub forma de pudra (olea europaea)
- Extract din ciuperca Maitake sub forma de pudra (grifolea frondosa)
- Extract din ciuperca Shiitake sub forma de pudra (lentinus elodes)


acum,daca le comparam pe cele 2 ,care are mai multe ingrediente de sinteza ???ingrediente ce poate dauna organismului uman ?
4Life
Postat pe 25 Septembrie 2009 23:10
I. Este adevarat ca laptele este daunator ?
Dar produsele lactate ?

• Laptele natural este un aliment glucido-lipidic si de aceea trebuie evitat.
• Glucidele sunt in zer si se elimina in procesul fabricarii branzeturilor, care mai pastreaza doar lipidele si proteinele.
• In branza de vaca cu 0% materii grase, nu raman decat proteinele si putine glucide.
• Contine albumina, acid lactic, diastaze, oxidaze, vitaminele A, B, precum si Ca, P, K.
• Este usor digerabila.

De ce nici vacile nu-si beau propriul lapte ? Pentru ca laptele a fost creat cu un singur scop : sa hraneasca tinerii speciei respective. Nici un animal intarcat nu-si bea propriul lapte. De fapt, singurul mamifer de pe pamant, care mai consuma lapte si dupa ce este intarcat, este omul.
Laptele de vaca are o compozitie chimica diferita de cea a laptelui uman.




Enzimele necesare descompunerii si prelucrarii sale sunt lactoza si cele produse de rinichi. Ele dispar din corpul nostru la varsta de 3 ani. Exista un element numit cazeina (in laptele de vaca se gaseste de 300 de ori mai mult decat in laptele uman), care ajuta la dezvoltarea oaselor mari, iar in stomac se coaguleaza, formand substante dificil de digerat de catre om, dar usor de digerat de stomacul cu patru compartimente al vacii.
In corpul nostru, aceasta masa compacta constituie o imensa greutate pentru organism, caruia ii trebuie o energie uriasa pentru a o elimina. Din nefericire, nu reuseste sa o elimine, mai mult, o depune pe peretii intestinelor, impiedicand astfel asimilarea altor nutrienti pentru organism. Rezultatul : oboseala.
Derivatii digestiei laptelui elibereaza in corp un mucus toxic, foarte acid. Cazeina actioneaza ca un clei care lipeste toate toxinele de peretii tubului digestiv.
Produsele lactate pasteurizate (cu penicilina si alte antibiotice) sunt si mai periculoase, adaugand noi chimicale organismului nostru.
Pasteurizarea laptelui se obtine in urma incalzirii pana la 80 grade C, in vederea distrugerii bacteriilor, dar aceasta incalzire provoaca, pe langa distrugerea bacteriilor, si o scadere considerabila a valorii nutritive a laptelui.
Prin fierbere laptele isi pierde calciul, fierul si fosforul, care nu mai pot fi asimilate decat in cantitati infime, restul, neasimilat, depunandu-se ca deseuri ce constituie depozitele toxice din sange. Aceste depozite de reziduuri din sange alcatuiesc un teren propice de dezvoltare pentru germenii patogeni.
S-a demonstrat ca folosirea laptelui pasteurizat in alimentatie duce la rahitism, scorbut, tulburari digestive si chiar favorizeaza aparitia tuberculozei, in loc sa o previna.
Multe experimente care s-au facut pe animale folosind laptele pasteurizat au demonstrat ca acesta produce tulburari serioase : animalele au facut rahitism, au avortat, au devenit agresive, glanda tiroida nu s-a dezvoltat normal, iar la a treia generatie au aparut semnele de degenerare.
Cel mai elocvent experiment a avut loc in Scotia, la o scoala agricola, unde opt vitei au primit drept hrana, inca din prima zi de viata, lapte pasteurizat, iar alti opt lapte crud. Doi vitei din prima grupa au murit in prima luna. Unul dintre vitei a fost scutit de continuarea probei pentru a i se salva viata. Al patrulea vitel a murit la doua zile dupa incheierea perioadei experimentale, iar ceilalti au putut fi salvati, dandu-li-se ulterior lapte crud. Viteii din cea de-a doua grupa, care au fost hraniti cu lapte de la mamele lor, au ramas in perfecta stare de sanatate.
Corpului ii trebuie multa energie pentru a strapunge mucusul care captuseste tot ceea ce este membrana.
Consumul laptelui este considerat ca fiind in relatie directa cu bolile de inima, artrita, alergiile, migrenele, obezitatea.
Adultii consumatori de lactate nu absorb nutrientii la fel de bine ca cei neconsumatori. Rezultatul : oboseala cronica.
Consumul lactatelor nu este indicat nici in combinatii “corecte”, cu atat mai mult in combinatii cu paine, oua, carne.
Cel mai asemanator laptelui uman este laptele de magarita, dupa care urmeaza laptele de capra.



Daca beti lapte, beti-l simplu (nepasteurizat). Dar nu uitati, este substanta ce ocupa locul 1 la crearea de mucus ! Nu se combina bine cu nimic !
Iaurtul produce fermentatie si putrefactie. Mancati-l gol, cu salata – de fructe sau de legume (crude) – sau in combinatie cu fainoasele.
Smantana dulce contine vitaminele A, C, D, fiind recomandata doar ca adaos.
Urda contine Ca, P si proteine.
Zerul proaspat, pe langa lacto-albumina si lactoza, contine saruri minerale si vitamine. Este foarte indicat in toate tulburarile de nutritie, stimuland activitatea intestinelor. Este recomandat ca tranzitoriu dupa dietele hidrice la copii.

Branza se combina bine cu salata (fara paine) sau topita in legume fierbinti. Branzeturile galbene sunt chimizate si va recomand evitarea lor.
Se considera ca lactatele sunt o sursa importanta de calciu, dar :
1. Calciul din laptele de vaca este aspru legat de cazeina. El nu se poate absorbi si nici asimila de catre om.
2. Prin prelucrare, lactatele isi pierd calciul sau il degradeaza.

Calciul poate fi luat de om din toate vegetalele cu frunze verzi, din nuci, curmale, smochine, prune si patrunjel sub o forma foarte convenabila si la indemana.
De altfel, vacile isi iau calciul din ierburi, nu au nevoie sa suga unele de la altele. Este un lucru constatat faptul ca oamenii care sufera o deficienta de calciu au si o dieta foarte acida, pentru ca lactatele formeaza acid.
Untul este o grasime, deci este neutru si este singurul lactat care se poate combina cu carbohidrati (paine, cartofi, orez etc.).
Cand renuntati la lapte incepeti consumul zerului, patrunjelului (10 grame/zi), nucilor si semintelor (1/2 de cescuta pe zi), care va cor furniza calciul necesar. Apoi ratia se poate reduce la 2-3 portii pe saptamana.
ene_m_gabriel
Postat pe 26 Septembrie 2009 08:46
deci,dragi distribuitori de iluzii din lapte tot aloe vera este cea mai buna solutie pentru o viata sanatoasa.am adus argumente,mai vrei ceva?
ene_m_gabriel
Postat pe 26 Septembrie 2009 08:48
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-26 08:48:03deci,dragi distribuitori de iluzii din lapte tot aloe vera este cea mai buna solutie pentru o viata sanatoasa.am adus argumente,mai vrei ceva?
iarasi ai aparut stimabile GICA CONTRA ??? argumentele tale nu au nicio legatura cu TRANSFER FACTOR,uite din ce cauza sunt un mare ZERO barat !!!

"
3. Factorii de Transfer derivati din colostru – o noua generatie de agenti
Imunologici

Descoperirea factorilor de transfer de catre H.S. Lawrence in 1949 a marcat inceputul unei noi ere in dezvoltarea imunologiei (32, 33, 54). El a stabilit ca imunitatea poate fi transferata de la o persoana la alta prin introducerea unui extract de leucocit continad niste molecule numite factori de transfer. Proprietatile minunate ale acestor molecule cu semnal imunoactiv numite factori de transfer sunt capabile de o adevarata revolutionare a medicinei.

Conform celor spuse de Kirkpatrick et. al, (46) factorii de transfer sunt peptide formate din 44 de aminoacizi. Spre deosebire de anticorpi, care au o masa moleculara mare, moleculele factorilor de transfer reprezinta o mica parte din masa anticorpilor si moloculele cantaresc mai putin de 10.000 daltoni (o masa egala cu 1/12 din masa atomului de carbon 12). Conform unor autori limitele sunt cuprinse intre 3500 si 5000 daltoni.
Mai tarziu s-a descoperit ca factorii de transfer nu sunt specifici intre specii dar au o eficacitate conforma cu specia biologica a donatorului. De aceea, sursa poate proveni de la diferite mamifere, de exemplu pot transfera imunitatea oamenilor chiar daca provin de la diferite specii de mamifere. Potrivit datelor existente factorii de transfer exercita o multitudine de influente asupra sistemului imunitar, regland functiile suprimatorilor-T(T-suppressors), distrugatorilor-T(T-killers) si macrofagilor.
Transfer FactorTM (TF) (produs de 4Life Research, USA) este un produs hipoalergenic, fara caseina (proteina din lapte), lactoglobuline si alte proteine mari, dar care contine fractii de cytokine intacte identice cu cytokinele leukocyte. Academicianul A.A. Vorobiev de la Academia Rusa de Stiinte Medicale, subliniaza ca spre deosebire de alti imunomodulatori Transfer Factor are un spectru larg de activitate, este sigur, se administreaza oral, nu are contraindicatii sau efecte secundare si isi dovedeste eficacitatea atat la adulti cat si la copii.
Fiind imunocorectori cu capacitate de adaptare factorii de transfer induc, modereaza si/sau normalizeaza raspunsul imunitar. In functie de felul dereglarii fie stimuleaza imunitatea scazuta, fie o normalizeaza sau creste reactiile imune de protective, astfel prevenind izbucnirea proceselor patologice. Aceste efecte apar datorita faptului ca Transfer FactorTM are trei fractii principale fiecare denumindu-se dupa efectul ei principal asupra sistemului imunitar: inductor, antigen specific si factori de transfer suprimatori. Inductorii asigura promptitudinea generala a sistemului imunitar cu scopul apararii impotriva invadatorilor externi. Factorii de transfer cu antigen specific reprezinta o categorie de anumiti antigeni si cytokine care ajuta sistemul imunitar sa recunoasca multe microorganisme si antigeni in formare. Suprimatorii ajuta sistemul imunitar sa nu-si concentreze intreaga atentie si putere asupra unor infectii deja “rezolvate” si in acelasi timp sa ignore alte amenintari. Suprimatorii de asemenea regleaza intensitatea raspunsul imunitar, astfel prevenind reactii autoimune. Cytokinele care fac parte din Transfer FactorTM, regleaza functionarea celulelor suprimatorilor, ajuta la mentinerea unei reactii imune corespunzatoare si gradul de activare procesuala, de exemplu, reactiile corpului pot deveni anticipabile si controlabile.
Antigenii din componenta Transfer FactorTM sau dovedit a scurta perioada de dinainte de producerea anticorpilor prin cresterea procesului de prezentare a antigenilor celulelor imunocomponente.
Ca o regula, persistenta unei infectii cronice apare ca urmare a unor functii inadecvate digestive si fagocite a macrofagelor; astfel se prelungeste perioada de prezentare a antigenilor straini limfocitelor-T si asigurarea producerii de anticorpi.
Varietatea mecanismelor si actiunilor TF, originea lor naturala si lipsa contraindicatiilor au largit sfera aplicatiilor lor. Componentii specifici de antigen ai TF influenteaza activitatea macrofagelor si limfocitelor-T citotoxice, astfel ajutand sistemul imunitar sa recunoasca anumite microorganisme si antigeni. Si, deoarece etapele recunoasterii antigenilor si prezentarii celulelor producatoare de anticorpi sunt devansate (sarite,depasite), apare de asemenea o crestere a productiei de anticorpi specifici prin aducerea in reactie a sintezei de anticorpi care sa detina un fel de “matrita” a unui factor specific antigen.
Un aspect foate important ale efectelor factorilor de transfer este activarea nespecifica a reactilor macrofage care contribuie la completarea reactiei fagocitoze, recunoasterea oricarui antigen de catre macrofage, si prezentarea lor celulelor imunocomponente. Un proces similar este realizat regulat de macrofagele locali-zate in zonele Peyer din intestine. Astfel se regleaza un nivel stabil de anticorpi defensivi naturali si rata producerii anticorpilor specifici impotriva anumitor micro-organisme patogene care intra in corp prin tractul gastro-intestinal.
Natura a impartit cele mai prompte si eficace mijloace de protectie infantila prin transmiterea factorilor de transfer de la mama la copil. In timpul primelor ore si zile ale vietii intra in corpul noului nascut prin intermediul colostrului informatii gata procesate despre anticorpii imunoglobulini si mediul incojurator care furnizeaza protectie nu numai ca un prim ajutor la intalnirea cu infectiile patogene, dar de asemenea invata macrofagele intestinale si limfocitele din zonele Peyer sa recunoasca cu rapiditate antigenii straini si sa puna in functie mecanismele imune de protectie.
Interesul stiintific asupra factorilor de transfer este accentuat de faptul ca de cand au fost descoperiti au fost cheltuiti peste 40 milioane $ pentru cercetare, au fost publicate peste 3000 de pagini stiintifice si s-au tinut 11 conferinte internationale. In ciuda acestora, studiul aspectelor structurale si mecanismele efectelor factorilor de transfer inca mai pun probleme oamenilor de stiinta care se ocupa cu acest domeniu(46)."
4Life
Postat pe 26 Septembrie 2009 22:39
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-26 08:48:03deci,dragi distribuitori de iluzii din lapte tot aloe vera este cea mai buna solutie pentru o viata sanatoasa.am adus argumente,mai vrei ceva?
mai gicuta,mentionezi in postarea de mai sus ca sa facut un experiment in Scotia cu viteii alaptati cu lapte de la mama lor si altii cu lapte pasteurizat...ai macar idee din ce cauza au murit acei vitei alaptati cu lapte pasteurizat ??? si de ce nu au murit viteii alaptati cu lapte de la mamele lor ??? cu siguranta nu stii....si nici nu-ti spun...studiul este mai amplu decat il prezinti tu aici,iar rezultatele demonstreaza ca cei ce au fost alaptati natural,au supravietuit din cauza faptului ca au beneficiat de colastra/colostru in primele ore de viata,iar sistemul lor imunitar le-a permis sa se protejeze impotriva agresiunii agentilor infectiosi existenti intr-un grajd de animale,pe cand cei ce au fost alimentati artificial,nu au avut aceasta capacitate,sistemul lor imunitar fiind incapabil inca sa-si faca treaba...deci foarte simplu , de unul singur demonstrezi eficienta TRANSFER FACTOR existenti in primul lapte ce il da orice mama nounascutului....vezi cum esti superficial si-ti dai singur cu pumnul in gura ??? cu siguranta nu ai luat corijenta la Limba Romana...
4Life
Postat pe 27 Septembrie 2009 01:36
De la: TF_, la data 2009-09-27 01:36:12
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-26 08:48:03deci,dragi distribuitori de iluzii din lapte tot aloe vera este cea mai buna solutie pentru o viata sanatoasa.am adus argumente,mai vrei ceva?
mai gicuta,mentionezi in postarea de mai sus ca sa facut un experiment in Scotia cu viteii alaptati cu lapte de la mama lor si altii cu lapte pasteurizat...ai macar idee din ce cauza au murit acei vitei alaptati cu lapte pasteurizat ??? si de ce nu au murit viteii alaptati cu lapte de la mamele lor ??? cu siguranta nu stii....si nici nu-ti spun...studiul este mai amplu decat il prezinti tu aici,iar rezultatele demonstreaza ca cei ce au fost alaptati natural,au supravietuit din cauza faptului ca au beneficiat de colastra/colostru in primele ore de viata,iar sistemul lor imunitar le-a permis sa se protejeze impotriva agresiunii agentilor infectiosi existenti intr-un grajd de animale,pe cand cei ce au fost alimentati artificial,nu au avut aceasta capacitate,sistemul lor imunitar fiind incapabil inca sa-si faca treaba...deci foarte simplu , de unul singur demonstrezi eficienta TRANSFER FACTOR existenti in primul lapte ce il da orice mama nounascutului....vezi cum esti superficial si-ti dai singur cu pumnul in gura ??? cu siguranta nu ai luat corijenta la Limba Romana...
Cel mai asemanator laptelui uman este laptele de magarita, dupa care urmeaza laptele de capra.
ene_m_gabriel
Postat pe 27 Septembrie 2009 09:41
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-27 09:41:20
De la: TF_, la data 2009-09-27 01:36:12
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-26 08:48:03deci,dragi distribuitori de iluzii din lapte tot aloe vera este cea mai buna solutie pentru o viata sanatoasa.am adus argumente,mai vrei ceva?
mai gicuta,mentionezi in postarea de mai sus ca sa facut un experiment in Scotia cu viteii alaptati cu lapte de la mama lor si altii cu lapte pasteurizat...ai macar idee din ce cauza au murit acei vitei alaptati cu lapte pasteurizat ??? si de ce nu au murit viteii alaptati cu lapte de la mamele lor ??? cu siguranta nu stii....si nici nu-ti spun...studiul este mai amplu decat il prezinti tu aici,iar rezultatele demonstreaza ca cei ce au fost alaptati natural,au supravietuit din cauza faptului ca au beneficiat de colastra/colostru in primele ore de viata,iar sistemul lor imunitar le-a permis sa se protejeze impotriva agresiunii agentilor infectiosi existenti intr-un grajd de animale,pe cand cei ce au fost alimentati artificial,nu au avut aceasta capacitate,sistemul lor imunitar fiind incapabil inca sa-si faca treaba...deci foarte simplu , de unul singur demonstrezi eficienta TRANSFER FACTOR existenti in primul lapte ce il da orice mama nounascutului....vezi cum esti superficial si-ti dai singur cu pumnul in gura ??? cu siguranta nu ai luat corijenta la Limba Romana...
Cel mai asemanator laptelui uman este laptele de magarita, dupa care urmeaza laptele de capra.
goguta,nu are nicio treaba laptele de care spui tu cu factorii de transfer...deoarece inainte de a fi descoperiti in colostru si in galbenusul oualelor pasarilor,se extragea din sange,din celulele albe numite leucocite...uite pe aici niste studii din anii 1971-1975 sa te lamuresti:

http://www.google.ro/search?hl=ro&client=opera&rls=ro&hs=iB0&ei=rcG_SoWRKZ3qmwP2jbzlBg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=transfer+factor+1975&spell=1
4Life
Postat pe 27 Septembrie 2009 22:52
De la: TF_, la data 2009-09-27 22:52:02
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-27 09:41:20
De la: TF_, la data 2009-09-27 01:36:12
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-26 08:48:03deci,dragi distribuitori de iluzii din lapte tot aloe vera este cea mai buna solutie pentru o viata sanatoasa.am adus argumente,mai vrei ceva?
mai gicuta,mentionezi in postarea de mai sus ca sa facut un experiment in Scotia cu viteii alaptati cu lapte de la mama lor si altii cu lapte pasteurizat...ai macar idee din ce cauza au murit acei vitei alaptati cu lapte pasteurizat ??? si de ce nu au murit viteii alaptati cu lapte de la mamele lor ??? cu siguranta nu stii....si nici nu-ti spun...studiul este mai amplu decat il prezinti tu aici,iar rezultatele demonstreaza ca cei ce au fost alaptati natural,au supravietuit din cauza faptului ca au beneficiat de colastra/colostru in primele ore de viata,iar sistemul lor imunitar le-a permis sa se protejeze impotriva agresiunii agentilor infectiosi existenti intr-un grajd de animale,pe cand cei ce au fost alimentati artificial,nu au avut aceasta capacitate,sistemul lor imunitar fiind incapabil inca sa-si faca treaba...deci foarte simplu , de unul singur demonstrezi eficienta TRANSFER FACTOR existenti in primul lapte ce il da orice mama nounascutului....vezi cum esti superficial si-ti dai singur cu pumnul in gura ??? cu siguranta nu ai luat corijenta la Limba Romana...
Cel mai asemanator laptelui uman este laptele de magarita, dupa care urmeaza laptele de capra.
goguta,nu are nicio treaba laptele de care spui tu cu factorii de transfer...deoarece inainte de a fi descoperiti in colostru si in galbenusul oualelor pasarilor,se extragea din sange,din celulele albe numite leucocite...uite pe aici niste studii din anii 1971-1975 sa te lamuresti:

http://www.google.ro/search?hl=ro&client=opera&rls=ro&hs=iB0&ei=rcG_SoWRKZ3qmwP2jbzlBg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=transfer+factor+1975&spell=1
si de ce se extrag din colostru bovin si nu se mai extrage ,culmea,din sange?Deja incepi sa derapezi tinere.Goguta,nu sunt goguta,sunt un om care nu suporta mincinosii si excrocii de meserie.
ene_m_gabriel
Postat pe 28 Septembrie 2009 08:44
buna.eu am citit ca pentru candida este recomandat bicarbonatul de sodiu alimentar.sper sa te ajute la ceva
marlina
Postat pe 2 Martie 2010 06:49
Are dreptate 4 life, unii spun numai prostii. Pai daca , candida este provocata de antibiotice, cum sa iei ANTIBIOTICUL Orungal?! Orungalul se da in candidoza, dar este un FUNGISTATIC! si nu se ia dupa ureche
BIOPTRONUL este un aparat ce emite lumina polarizata , cum sa-l IA
Poate ai vrut sa spui BIFFIDUS, Acidophilus sau orice probiotic (asa se cheama acestea ) dar NU Bioptron.Si te mai miri ca merg oamenii la medic si scot cate o perla referitoare la boala de care sufera, pe care cica au citit-o pe internet. Ei iacata chiar asa este. Daca as aduna toate gafele postate pe acest forum as scrie o carte cu ce SA NU FACI SI CE SA NU IEI intr-o afectiune.
Da chiar, buna idee, mai ales ca aceasta carte sa scrie aproape singura, cu ajutorul inestimabil al multora de pe aici.
Dar, sa nu va asteptati la drepturi de autor
kristina007
Postat pe 2 Martie 2010 06:50
Of!!!!! Candida asta.... Si eu ma lupt cu acesta problema. Daca la inceput sansele de reusita s-o indepartezi sunt mari, cu cat trece timpul este mult mai greu sa lupti cu ea. Si se face destul de des de la antibiotice.
Acum folosesc Formula Candida de la firma Provita. Intra pe www.tratamente.ca si poti sa citesti despre acest produs.Si tot pe site poti sa faci comanda.

Un tramanet prescris de un alt medic a fost acesta:

"Regului generale: excluderea completa din alimentatie a zaharului si fainei albe( inclusiv paste fainoase).

utilizarea alimentelor prebiotice( care alimenteaza flora intestinala, inclsiv cerealele ).
extract de ulei din seminte de grapefruit ,2-3 luni

Tratament medicamentos: Itraconazol 100 mg,astfel:

4 saptamani 100 mg/zi

12 saptamni 100 mg la 7 zile

Inainte de inceperea trat. sunt necesare analize pentru ficat,iar la 2 luni de la inceperea trat.este necesara repetarea acestora precum si o noua analiza de ciuperci pentru a vedea eficienta tratamentului medicamentos."

Folosesc si apa alcalina pentru ca se spune ca un corp alcalin lupta usor cu bolile.
Acum sunt in tratament (Formula Candida este pentru 1 luna).




rribana
Postat pe 2 Martie 2010 12:20
BUNA ZIUA.DRAGA MEA DACA ESTI CONSULTANT LA O ANUMITA FIRMA TE ROG NU INCERCA SA SPUI DESPRE PRODUSELE DE LA FOREVER LIVING PRODUCT CA NU SUNT BUNE CACI SUNT CONVINSA CA HABAR NU AI DESPRE ELE NIMIC.AM IMPRESIA CA TU VREI SA ITI FACI RECLAMA CU CEEA CE VINZI.APROPO...CE INSEAMNA PENTRU TINE UZ EXTERN?A ZIS CINEVA SA ITI INJECTEZI ALOE FIRST?INTAI MAI CITESTE CATE CEVA SI APOI DA-TI CU PAREREA.

adina220
Postat pe 2 Martie 2010 13:00
Am avut stomatita aftoasa, in urma tratarii cu antibiotic si fara nistatina, plus imunitate scazuta. Era foarte grav. mia recomandat medicul o solutie preparata acasa, pentru a scoate durerea si a vindeca ulcerul de pe limba. Deci intro sticla de 1.5 l pui 1 litru de apa fiarta racita adaugi 1 lingura mare de sare si un albus de ou. Mesteci bine in sticla. Si clatesti gura cu el permanent. Vei observa ca durerea se diminuiaza f. repede si ciupearca trece. De fapt aceasta compozitie este ca o saliva artificiala. Mie mia ajutat mult. Succes si fii sanatoasa.
DianaBi
Postat pe 2 Martie 2010 14:12
Pentru orice boala care este derivata din CANDIDA,,,
foloseste bicarbonatul.. poti sa-l folosesti si pe cel
alimentar, dar exista in plafar bicarbonat fara aditivi!
Pui pe periuta de dinti un pic de prf de ala,dai pe dinti, pe limba
clatesti bine si .. afara
eu pun si intr-o lingurita un varf de cutit
de bicarbonat si cu apa si inchit!
deloc nu-i place ciupercii asteia nenorocite, cauza a celor mai
fatale boili, e vorba de CANDIDA, decat bicarbonatul!
Nu se poate dezvolta ca se face un mediu bazic ,,
si nu se dezvolta. daca as avea un email de la tine
ti-as trimite ceva sa citesti, sa te crucesti ,,
... Candida se hraneste cu chimicalele, adica
medicamentele din farmacii, chimie este o pastila,
rezolva ea ,, dar pe unde trece ,,, face reactii !
Medicul care a reusit sa gaseasca cauza bolii
numita CANCER,,, a fost inchis, si tinut /
el trata si vindeca ,, cu bicarbonat,,
mai vb, sanate ,, !


healthy002056
Postat pe 2 Martie 2010 21:16
inghite un varf de bicarbonat de sodiu alimentar ! si fa gargara timp de 3 zile ! e magic ! omoara candidoza ! solutie alcalina
healthy012988
Postat pe 2 Martie 2010 22:32
DULCEATA DE TRADAFIRI
healthy006839
Postat pe 3 Martie 2010 19:20
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 9 Martie 2010 17:42
De la: andreaV, la data 2009-09-18 11:20:17 Buna pt orice tip de candidoza,la sani,afta in gura,intestinal sau vaginal se recomanda o cura de 3 zile consecutiv de antibiotic,Orungal 2 /zi ,sau timp de 7 zile o sapt /luna,sau daca nu dispare atunci continui cel putin 3 luni,tratamentul cu orungal astfel faci o cura de 7 zile,dupa care 3 sapt pauza si iarasi reiei dupa 3 sapt timp de 3 luni,dar vezi sa-l iei in paralel cu Bioptron sunt bacterii care ajuta la refacerea florei bacteriene din organism plus un hepatoprotector gasesti la plafar SILIMARIN.De obicei aftele se creeaza in gura dupa tratamente cu antibiotice sau daca sistemul imunitar este scazut,Bioptronuol te ajuta sa iti reechilibrezi aceste bacterii necesare echilibrului imunitar sunt pe baza de lactobacillus si bifiduss essences.


deci nu mai incurcati antibioticele cu tratamentele pentru infectii si candidoze, oameni buni antibioticele sunt chiar interzise cand ai candidoza deoarece ,antibioticul este de cele mai multe ori motivul pentru care se face candidoza,antibioticele in exces conduc la candidoza cel mai des intalnita fiind cea vaginala ganditi cand scrieti ceva ca se uita unu ca ati scris antibiotic si se apuca sa ia de nebun ospamox sau eu stiu ce...
algocalmin500mg
Postat pe 19 Iulie 2011 17:07
candidoza se trateaza cu urmatoarele:

ceai de : musetel sau echinaceea ( administrare orala in caz de candida interna tamponar pe suprafata afectata in caz de candida externa)
ceaiul de musetel si echinaceea sunt recomandate deoarece purifica organismul

crema canesten pentru tratare externa dupa ce locul a fost spalat cu echinaceea sau musetel
ovule pentru tratamentul candidozei intravaginale

pentru candidoza orala : apa de gura sau alcool (ele au propietatea de a dezinfecta si a arde bacteria ce produce ciuperca de candidoza) de asemenea functioneaza ca un pansament ..de preferabil sa fie administrat inainte si dupa masa in cantitati mici destinate clatirii orale ...dupa clatire apa sau alcoolul se scuipa

in cazul in care candidoza este externa se va evita purtarea hainelor stramte ce pot irita mai mult spatiul respectiv

este importnt sa incercati sa evitati contactul sexual sau pur si simplu fizic cu persoanele de sex masculin in perioada tratamentului si cat timp candidoza este prezenta ,deoarece acesta se ia intodeauna de la femeie la barbat ...foarte rar se intampla ca femeia sa ia de la barbat sau barbatul sa faca candidoza ,fara sa fi avut un contact cu o femeie purtatoare de candidoza,

evitati antibioticele acestea favorizeaza estinderea ciupercii , daca o tratati asta nu inseamna ca ea dispare definitiv ,deoarece ne nastem cu aceasta bacterie in corp si ea se manifesta numai atunci cand corpul este foarte slabit ,dupa tratament ea poate reaparea...si in acel caz se reia tratamentul...

candidoza externa ,vaginala se manifesta atunci cand:
se folosesc tampoane OB ( fara sa stii poti fi sensibila la aceste tampoane ,asemanator unui implant corpul are dreptul sa respinga obiectul strain, atunci se formeaza candidoza vaginala interna;)
candidoza vaginala externa se manifesta atunci cand porti o pereche de chilotiei ce nu au fost spalati bine sau au stat intr-un spatiu deschis,au fire de par de animal pe ei sau igiena intima nu este respectata;

candidoza vaginala interna poate fi provocata de spalarile intravaginale obsesive cu un sapun ce nu respecta procentul de PH al pielii subiectului ...fiecare dintre noi avem un PH diferit in zona intima datorita secretiilor naturale;

in mod normal nu e indicat sa efectuam spalaturi vaginale decat foarte rar ,deoarece vaginul este ca si un burete, se curata singur prin eliberarea de secretii ,sunt eliminate bacterii sau organisme daunatoare, in momentul in care efectuam spalaturi vaginale prea des, PH-ul natural din interiorul vaginului da peste cap si contribuie la aparitia candidozei ,(prin spalare cu un sapun neadegvat secretiile naturale sunt curatate vaginul ramane "uscat" si candidoza apare ,secretiile acelea sunt uu fel de scut ce impiedica aparitia ciupercii) in momentul in care candidoza si-a facut aparitia intra sau extra vaginal ,bucal sau asupra unui organ intern va puteti astepta ca ea sa recidiveze dupa tratament in cu totul alt loc ,anu asta poti face candida vaginal, la anul ai sa ramai surprinsa de faptu ca ti-a aparut in gura ...e normal,


de asemenea o parere personala e ca ,candida reprezinta atentionarea subiectului de catre creier de faptul ca a dezvoltat un soi de alergie la anumite antibiotice sau produse cosmetice folosite necorespunzator;



infectia cu candidoza bucala se poate face atunci cand : mancam la un restaurant cu tacam din metal (e indicat sa cereti tacam de unica folosinta cand mancati in oras) cand mancam alimente gen : paine ,biscuiti ,fursecuri si alte alimente ce nu necesita folosirea unui tacam ceea ce putem face e sa ne asiguram ca din momentul in care am pasit in incinta locuintei primul lucru ce trebuie efectuat este spalatul bine pe maini si hainele purtate, aruncate direct in masina de spalat deoarece din aer se pot obtine nu numai microbi ci si afectiuni dermatologice, precum si din apa se poate obtine ptiriasys versicolor ....cand mergeti la bazin sau la mare ,indiferent cat de curata ar fi apa, incercati sa evitati pe cat posibil ingerarea ei, (paradoxal am vazut ca multi ,mai ales copii, au obiceiu sa bea apa din "balta" cand se duc la scaldat,fara sa se gandeasca ca acea apa contine urina sau alti factori de risc pentru ei...asta denota educatia de acasa)


am scris destul?? sa mai scriu?!

tin sa mentionez ca ceea ce am scris sunt factori cu care m-am confruntat in acesti 20 de ani de viata ,nu sunt povesti citite din reviste si nici chestii din auzite, sunt efectiv probleme cu care m-am confruntat si cu care toti va veti confrunta la un anumit moment;
algocalmin500mg
Postat pe 19 Iulie 2011 17:56
pentrtu vindecarea oricarui necaz de sanatate trebuie sa procedati cum ni se recomanda in documentul urmator din prezenta


Va rugam sa studiati cu atentie ,,Un dar imens de viata “va rugam sa il publicati repetat.Persoanele care il transmit la cit mai multi cititori vor primi ani de viata in plus si sanatate de la Dumnezeu si de la Sfinta Treime.
UN DAR IMENS DE VIATA de la Tatal Ceresc pentru tinerete fara batranete si viata fara de moarte.(Precizam ca noi suntem de religie crestin ortodoxa.)Acest document este un document sfint de la Tatal Ceresc.Tatal Ceresc mi-a transmis prin clarviziune acest document si mi-a cerut sa vi-l transmit si dumneavoastra ca sa va insanatositi repede fara medicamente de orice necaz de sanatate ,ca sa nu va mai imbolnaviti niciodata, ca sa traiti foarte multi ani pe Pamant ,ca sa nu ajungeti in infern dupa deces,si prin evolutia noastra spirituala rapida sa ajutam ca infernul sa fie desfiintat pentru totdeauna si prin evolutia noastra spirituala superioara ,sa ajutam ca sa nu dispara niciodata viata in totalitate pe Pamant prin nastere de copii fara inteligenta care sa fie dotati numai cu instincte asa cum sunt animalele,pedeapsa care a fost hotarat sa se aplice de catre Dumnezeu ,daca refuzam sa evoluam spiritual repede. Incepind cu Mileniul 3(incepind cu anul 2000) Dumnezeu hraneste oamenii numai cu Energie Benefica de viata asa cum sunt hraniti si toti Sfintii din Cer, nu mai avem nevoie de alimente.Trebuie sa renuntam cu totul la alimente.Prin Energie Benefica de viata suntem hraniti de catre Dumnezeu cu toate elementele de care are nevoie corpul nostru si prin Energia Benefica de viata se elimina celulelele uzate si bolnave si corpul se regenereaza si intinereste ,oamenii in varsta vor intineri pina la varsta maturitatii de 25-30 de ani si astfel vom trai sute si mii de ani si vom deveni si nemuritori pe Pamant daca vor fi distruse armele interzise de distrugere in masa tip calculator cod 200L12XD care incepind cu sfirsitul anului 2011 au fost distruse pe Pamant dar mai exista in afara Universului nostru si sunt folosite distructiv de catre entitatile malefice care au format demonii si au infiintat infernul si care mai ataca oamenii si locuitorii celorlalte planete prin aceste arme tip calculator .Ca sa nu ne imbolnavim,ca sa ne vindecam miraculos de orice necaz de sanatate si ca sa traim multi ani pe Pamant, trebuie de astazi inainte sa consumam doar fructe si legume proaspete netrecute prin foc fara alte alimente si ca sa intinerim,sa nu imbatranim si sa devenim nemuritori trebuie sa nu mai consumam de loc alimente si sa respectam intru-totul cele 10 Porunci si celelalte reguli corecte de viata conform moralei crestine..Daca se respecta aceste reguli corecte de viata si de alimentatie respectiv daca vor consuma numai fructe si legume proaspete netrecute prin foc ,oamenii se vor vindeca de orice necaz de sanatate oricit de grav este si nu se vor mai imbolnavi niciodata.Se vor vindeca de cancer,leucemie,ciroza,SIDA,de diabet ,leuconevraxita ,lepra si de celelalte necazuri de sanatate oricit de grave sunt.fara sa consume nici un medicament.
Aceste reguli corecte de viata sunt si un dar de la Dumnezeu de insanatosire pentru orice necaz de sanatate oricit de grav este.(sacroterapie)Pentru ca toti oamenii sa fie sanatosi si sa nu se imbolnaveasca niciodata si cei bolnavi sa se vindece repede fara medicamente de orice necaz de sanatate oricit de grav este , de astazi inainte trebuie ca toti oamenii indiferent de virsta sa renuntam cu totul la alimentele de natura animala respectiv sa renuntam pentru totdeauna la carne,peste,oua ,brinza ,lapte,sa renuntam la toate celelalte produsele lactate,sa renuntam la toate grasimile,sa renuntam la alimente trecute prin foc si la cele conservate prin alte procedee ,sa renuntam la alcool,la tutun si la alte droguri si trebuie sa consumam numai fructe si legume proaspete netrecute prin foc si acestea numai dupa ora 12 pina la ora 18 ,sa le consumam in cantitate mica ,numai din placere nu pentru ca ar fi necesare copului,pentru ca omul incepind cu anul 2000 nu mai are nevoie de alimente ,pentru ca Dumnezeu ne hraneste incontinuu prin Energia Benefica de viata cu toate elementele necesare corpului asa cum sunt hraniti toti sfintii de pe planeta Venus si ceilalti locuitori din celelalte 23 de planete din Universul nostru, trebuie sa tinem post total in zilele de miercuri si vineri ca apoi sau inca de la inceput sa renuntam cu totul la alimente,trebuie sa ne rugam zilnic cu fata indreptata la rasarit in pozitia stind in picioare ,sa ne rugam dimineata,la prinz si seara cu rugaciunea Tatal nostru si la sfirsit cu rugaciunile cu cererile personale si cu rugaciuni de multumire pentru Dumnezeu si Sfinta Treime pentru ca ne daruiesc viata,trebuie sa ne trezim zilnic la ora 5 si sa ne culcam la ora 22,nu trebuie sa dormim in timpul zilei,trebuie tot timpul sa fim activi fizic si intelectual,trebuie sa nu lasam corpul sa leneveasca ,trebuie sa ne educam si sa ne reeducam ca sa eliminam toate gresselile de conduita si faptele grave pe care le comit inca unii dintre noi,sa ne educam prin respectarea celor 10 Porunci si prin respectarea tuturor regulilor de viata corecta conform moralei crestine si prin respectarea legilor sociale care sunt corecte in majoritatea tarilor, respectiv trebuie ca tinerii,adultii si virstnicii sa se educe ca sa nu aiba legaturi trupesti inainte de casatorie,sa se casatoreasca o singura data,daca din intamplari nefericite raman singuri fara sot sau sotie ,sa nu se mai casatoreasca niciodata,si trebuie sa nu aiba legaturi trupesti cu alte persoane decit cu sotul sau sotia in timpul casatoriei ,toata viata trebuie sa aiba un singur partener si acesta sa fie sotul sau sotia.Precizam ca din cauza acestor greseli de apropieri trupesti care au luat amploare si in Romania,majoritatea oamenilor care au disparut din viata au ajuns in iad, pentru ca aceste greseli se considera preacurvie de catre Dumnezeu chiar daca omul respectiv s-a recasatorit legal.Aceste greseli ale trupului sunt iertate foarte greu de catre Dumnezeu, care de aceea nu il poate salva de iad pe omul care a gresit astfel .Deasemeni ni se cere de catre Dumnezeu si Sfinta Treime ca sa educam tinerii sa se casatoreasca la maturitate dupa ce implinesc virsta de 25 de ani nu mai devreme si sa se ingrijeasca sa nasca doar 1-2 copii.Precizam ca se permite intreruperea de sarcina pina la 1,5 luni ,pentru ca atunci nu se considera ca este fiinta.Dar se recomanda ca tinerele sotii sa fie educate sa isi calculeze perioada ovulatiei ca sa respecte calendarul,pentru ca intreruperile de sarcina sunt terorizante si nocive pentru sanatatea femeii.Avertizam ca aceste reguli nu se cunosteau sub aceasta forma si legile societatii si chiar biserica au permis casatoriile repetate, dar toti cei care au avut mai multi parteneri cu care s-au atins trupeste ,dupa ce au decedat sufletele lor au fost duse de catre demoni in iad ,li s-a dat trup si au fost chinuiti infiorator.Trebuie ca toti oamenii sa fie educati si reeducati ca sa nu comita nici celelalte greseli respectiv sa nu fure,sa nu minta ,sa nu insele pe nimeni,sa fie toleranti unii cu altii si sa se ierte reciproc ca sa nu existe sentimente de ura intre ei,sa nu fie violenti in limbaj si in fapte,sa nu comita violuri,sa nu ucida,sa nu consume alcool,tutun sau alte droguri .Daca noi toti vom munci cu fiecare din noi si cu apropiatii nostrii ca sa renuntam repede cu totul la alimentele de origine animala si ca sa devenim cu totii vegetarieni cu alimente netrecute prin foc si daca vom tine posturi totale miercuri si vineri si apoi sau de la inceput vom renunta cu totul la alimente ,si daca vom respecta programul de rugaciuni zilnice si vom respecta intr-u totul cele 10 Porunci si celelalre reguli de viata corecte conform moralei crestine,ne vom vindeca repede de orice necaz de sanatate,nu ne vom mai imbolnavi niciodata, si daca renuntam cu totul la alimente vom intineri toti,nu vom mai imbatrani si vom trai cu corpul tanar sute si mii de ani pe Pamant si vom deveni si nemuritori cind vom implini virsta de 1800 de ani ,si astfel beneficitatea pe Pamant va creste repede si nu va mai stagna evolutia pe total a beneficitatii Universului nostru si Dumnezeu nu va mai pedepsi oamenii ca sa dispara din viata in totalitate de pe Pamant ,nedaruind suflete de om pe Pamant pruncilor care se vor naste astfel lipsiti de inteligenta , asa cum a hotarat sa ne pedepseasca Dumnezeu daca nu ne grabim sa adoptam si sa respectam aceste reguli corecte de viata si de alimentatie..Suntem avertizati ca nu este voie ca bolnavii de boli incurabile sa consume citostatice ,medicamente hormonale sau morfina pentru ca toate sunt ucigatoare.Persoanele care au supravietuit dupa astfel de tratamente ,au supravietuit pentru ca Dumnezeu a facut un miracol de fiecare data, care a ajutat pe omul respectiv sa invinga aceste medicamente care toate sunt ucigatoare si l-a ajutat sa mai traiasca.Dar Dumnezeu nu poate ajuta pe toti bolnavii ca dupa astfel de tratamente sa supravietuiasca , de aceea trebuie sa nu admitem sa ni se administreze citostatice,morfina sau tratamente hormonale,pentru ca toate bolile incurabile se vindeca in mod sigur fara m,edicamente ,daca se respecta de catre bolnav si familia sa regulile de alimentatie si de viata corecta asa cum le-am prezentat in acest document si daca nu consuma citostatice si hormonale si morfina.Deasemeni suntem avertizati ca si bolnavii declarati afectati psihic sau cu nevroze, nu au voie sa inghita medicamente,pentru ca acestea nu ii vindeca,dimpotriva le imbolnavesc toate organele corpului si le scurteaza viata si uneori ii omoara inca de la inceput cind incep medicatia prescrisa de medici.Bolnavii declarati afectati psihic nu sunt bolnavi ,ei sunt atacati in realitate de catre demoni pe moment si vor reusi fiecare sa determine pe demoni sa nu ii mai atace, prin respectarea acestor reguli de alimentatie si de viata corecte expuse in prezenta,care trebuie sa fie respectate de catre bolnavii respectivi si de catre familiile lor si in cazurile mai grave si prin rugaciuni de exorcizare facute in biserica de catre mai multi preoti in acelas timp pentru bolnavul respectiv si prin citirea repetata a moliftelor Sfintului Vasile cel Mare pentru bolnav si familia sa .Deasemeni ni se recomanda tot ca regula de sanatate, sa facem toti dusuri zilnic pentru ca se uniformizeaza astfel energiile protectoare ale corpului si se recomanda ca in fiecare dimineata si seara dupa igiena zilnica ,sa umezim palma dreapta in apa rece si sa facem un masaj al abdomenului pornind de la ombilic in sensul acelor de ceasornic ,dupa o spirala ,pina parcurgem toata suprafata abdomenului incepind de la ombilic.Daca se respecta aceste reguli corecte privind renuntarea cu totul la alimente de origine animala si prin respectarea regulilor de viata conform moralei crestine, oamenii se vor vindeca repede si sigur de cancer,de leucemie,de SIDA,de lepra,de leuconevraxita ,de boli psihice si de orice alt necaz de sanatate oricit ar fi de grav.este. Secretul tineretii fara batranete si a vietii fara de moarte este ca sa respectam cele 10 Porunci intru totul ,sa respectam celelalte reguli conform moralei crestine si legile sociale care sunt corecte in majoritatea tarilor si ca sa renuntam cu totul la alimente pentru ca incepind cu anul 2000 si oamenii sunt hraniti numai cu Energie Benefica de viata numai au nevoie de alimente.Cu o astfel de hranã respectiv prin Energie Benefica de viata , omul intinereste pentru ca nu mai consuma toxine si se refac toate celulele corpului prin Energia Benefica de Viata, eliminandu-se celulele uzate si bolnave.Dumnezeu ne daruieste Energia Beneficã de viata prin care suntem hraniti cu toate elementele necesare corpului nostru. Asa sunt hraniti si toti Sfintii Impasrati si Sfintii nostrii care locuiesc pe planeta Venus si asa sunt hraniti si locuitorii celorlalte 23 de planete din Universul nostru care nu au consumat niciodata alimente si care au devenit si nemuritori cind au implinit virsta de 1800 de ani..Daca aceste reguli de viata sanatoasa le vom adopta si respecta intru-totul si daca le vom recomanda la cit mai multi oameni , vom primi daruri de viata si sanatate in plus . Toate faptele bune, mai ales cele de natura spirituala , sunt recompensate prin ani de viata in plus. Aceste reguli de viata corecte sunt un elixir al vietii pe Pamant si un elixir al sanatatii. Orice problemã de sanatate , oricat de grava , se vindeca miraculos prin Energia Benefica de Viata daca se respecta aceste reguli de viata si alimentatie sanatoasa.Relatii la telefon 0236417992 si la telefon 0766299407
Ing.Donciu Maria din orasul Galati
kudika_5152
Postat pe 16 Aprilie 2012 10:57
si eu am de ceva vreme o limba destul de ancarcata , adica niste pete albe uneori dureroase as dori sa stiu daca ai candidoza bucala ,am avut si vaginala acum ceva timp si am tratat-o cu clotrimazol . mentionez ca nu ma diacnosticat nici un medic doar ce am citit . nu stiu ce sa mai cred limba ai destul de ancarcata si ma deranjeaza .
kudika_26447
Postat pe 17 Ianuarie 2013 13:54
De la: kudika_26447, la data 2013-01-17 13:54:41si eu am de ceva vreme o limba destul de ancarcata , adica niste pete albe uneori dureroase as dori sa stiu daca ai candidoza bucala ,am avut si vaginala acum ceva timp si am tratat-o cu clotrimazol . mentionez ca nu ma diacnosticat nici un medic doar ce am citit . nu stiu ce sa mai cred limba ai destul de ancarcata si ma deranjeaza .



Candidoza se trateaza ,atat prin administrarea ovulelor intravaginale si utilizarea unguentelor de uz extern,cat si prin medicatie pe cale orala!!!Deasemenea,pentru tratarea Candidozei bucale,se poate face gargara cu apa in care se pune Bicarbonat de Sodiu sau badijonaj bucal cu Glicerina Boraxata cu Nistatin sau Stamicin!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 14:14
Beni zice bine- trebuie sa iti ridici imunitatea. Incearca vitamina c , propolis si fa gargara cu trachisan. Multa sanatate!
Geo_Visan_1
Postat pe 11 Ianuarie 2017 00:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa il conving pe iubitu meu ca sexu oral e ceva normal intr-o relatie? 28 De la: kyru 25 Aprilie 2010 10:20
Intarzierea menstruatiei 23 De la: Broscoiu 6 Septembrie 2011 19:25
ABDOMINOPLASTIA 10 De la: xadela 8 Octombrie 2009 20:52
Dr. Mateescu Razvan - Sp.Elias 3 De la: alexnails 29 Septembrie 2011 21:18
help meee 10 De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 08:53