sdd

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
healthy004517 Avatarul lui healthy004517

1 mesaj
Membru din: 19/07/2009

va rog sa ma ajutati mult 1nu mai stiu la cine sa apelez ca nu am incredere in nimeni pot sa spun ca nu am intreprins actul sexual cu iubitul meu( nu am suferit penetrare...si nici macar lenjeria intima nu mi9-am dat-o jos, dar...dupa ce el s-a terminat a avut putina sperma pe deget si mi-a bagat degetul dar nu in vagin, ci pe la fund, pe la spate! nu syiu cum sa va explic ca sunt distrusa! va las id de messenger care ma pueti contacta! am 19 ani!mentionez ca nu am facut-o!

baulesshauless@yahoo.com este id-ul!
multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: healthy004517, la data 2009-07-19 16:18:06va rog sa ma ajutati mult 1nu mai stiu la cine sa apelez ca nu am incredere in nimeni pot sa spun ca nu am intreprins actul sexual cu iubitul meu( nu am suferit penetrare...si nici macar lenjeria intima nu mi9-am dat-o jos, dar...dupa ce el s-a terminat a avut putina sperma pe deget si mi-a bagat degetul dar nu in vagin, ci pe la fund, pe la spate! nu syiu cum sa va explic ca sunt distrusa! va las id de messenger care ma pueti contacta! am 19 ani!mentionez ca nu am facut-o!

baulesshauless@yahoo.com este id-ul!
multumesc

Bai donsoara,ai gresit doctorii,tu nu ai auzit de ginecolog,in plus vezi sa nu faci gemeni?
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
doareu_healthy Avatarul lui doareu_healthy

28 mesaje
Membru din: 26/11/2007

La ce ai dori sa ti se raspunda?Daca ai facut bine ceea ce ai facut?Sau...?
Raporteaza abuz de limbaj