Setari Cookie-uri

INCEST

nu crezi ca ar trebui sa lamuresti o data pentru totdeauna aceasta situatie ? sa ii pui fata in fata si sa ii intrebi ce au de gand ? cum poti accpeta accept triungghi ? nu mi se pare normala situatia si cred ca ar trebui sa pui punct acestei relatii cu o femeie care nu are nici cea mai mica urma de respect pentru tine .. singer lumea e plina de femei iar iubirea inseamna respect ... nu se merita!
healthy007652
Postat pe 20 Decembrie 2009 10:24
De la: healthy007652, la data 2009-12-20 10:24:25nu crezi ca ar trebui sa lamuresti o data pentru totdeauna aceasta situatie ? sa ii pui fata in fata si sa ii intrebi ce au de gand ? cum poti accpeta accept triungghi ? nu mi se pare normala situatia si cred ca ar trebui sa pui punct acestei relatii cu o femeie care nu are nici cea mai mica urma de respect pentru tine .. singer lumea e plina de femei iar iubirea inseamna respect ... nu se merita!

chiar asa te doare de el? va cunoasteti? sau te atrage.
100101
Postat pe 20 Decembrie 2009 17:58
Sper ca acest forum sa reziste pana / 1 aprilie.
Asta este o gluma si nici macar nu o mai continua. Am citit aproape toate postarile si inca nu va-ti luat la cearta , asta este bine.
ei..........., cu mici exceptii.
Eu cred ca, femeia nu are unde locui/boschetara, au luat-o la ei acasa si astfel ei primesc rasplata=''in natura='',
Dar mai asteptati totus pina / 1 aprilie.
dorina27
Postat pe 21 Decembrie 2009 10:05
1. Subiectul acesta e trecut la "Ginecologie", c�nd de fapt ar trebui s� stea "la loc de cinste" la "Umor" sau "Psihiatrie". A, nu exist� acest� sec�iune?! P�i atunci ar trebui creat� pentru cazuri asem�n�toare.

2. La a�a dilem�, am a�a o solu�ie: domnule Goe, g�se�te-�i �i tu vreo Mami�a sau vreo Tanti Mi�a. Sau mai bine, �nsoar�-�i fiul cu for�a, oblig�-l s� aib� copil, pentru ca peste 18 ani buna tradi�ie familial� s� se perpetueze. Nevasta ta va avea 59 de ani atunci, dar ce mai conteaz�? �i Catherine Deneuve a devenit mai stilat� �i atr�g�toare odat� cu trecerea anilor!

3. Recomandare general�: dec�t s� citi�i toate gogom�niile postate aici, mai bine a�i pune m�na pe cartea cu titlu omonim, scris� de Anais Nin. Pentru cei care au nevoie de obicei de hart�, ghid, "personal shopper" �i alte mure-n gur�, este aici un link cu informa�ii sumare legate de carte http://www.cafeneaua.com/nodes/show/1662/incest-anais-nin/1
Ioana_Reghis
Postat pe 23 Decembrie 2009 13:58
atunci nu-i deranja
m_geani
Postat pe 25 Decembrie 2009 22:01
daca subiectul e o gluma atunci e una d eprost gust daca e adevarat atunci e destul de grav. Nu prin prisma incestului pentru ca nu e ste incest nefiind legatura de singe insa prin prisma incredereii fata d esotie si mai ales fata d ecopil. Ar fi bine s aporti o discutie serioasa si daca nu s eintrevede nimic bun atunci ar trebui sa dai divort si s afii pe viitor cu mult mai atent la cine te uiti si pe ceine iei cu acte in regula cum se spune !
Aproape_eu
Postat pe 18 Ianuarie 2010 09:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
avortul -cea mai rusinoasa afacere a zilelor noastre.. 6 De la: Mihaela214 23 Iunie 2011 05:33
vand pregnyl 1500 ui si 5000 ui 1 De la: voqueid 18 Martie 2010 00:43
in legatura cu vizita de la ginecolog. 7 De la: kudika514922 14 Martie 2012 08:42
urgent! 5 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 15:45
cum rezolvati???? 9 De la: Al3xutzaa 14 Ianuarie 2011 16:25