Setari Cookie-uri

ce decizie sa iau, da ti mi un sfat

sa va spun povestea mea,v rog din tot sufletu sa nu radeti sau sa faceti misto :In urma cu 4 ani am cunoscut un italian cu care am inceput o relatie si in ziua de azi sunt cu el , si ma chemat la el in italia , a cumparat o casa pentru amandoi , la incept lam iubit mult si el ma iubeste si acum mult , eu mai tot timpul ma intorceam in tara pentru ca nu ma puteam obisnui printre straini.. anul trecut mam intors in tara si am stat aproape 7 luni (probleme de familie)in timpul asta am cunoscut pe altcineva (apropo sunt din bv) de care mam indragostit si el de mine si am inceput o relatie , iam spus ce sunt cu cineva de 4 ani nu a comentat .. primele 3 luni a fost foarte frumos imi vorbea frumos era atent cu mine, dupa totul sa schimbat a inceput sa mi vorbeasca urat sa ma loveasca.. am vrut sa l las dar nu am putut , ma cauta ma suna ..am inceput sa ies iar cu el si a cerut scuze de felu cum mi a vorbit si lam iertat pentru ca il iubesc mult ..dar mai este o problema parinti mei nu sunt de acord cu el .intre timp a mai continuat sa mi vorbeasca urat sa ma faca in toate felurile.am continuat cu el pana in ultima zi cand mam hotarat sa ma intorc in italia ..si aici ma gandesc mereu la el il iuybesc mult si nu stiu ce sa fac , sa ma intorc la el sau sa raman aici ,apropo el momentan nu are un joob si sta si cu parinti lui .stau si ma gandesc ca nu vreau sa l pierd , mi e frica ca la un moment dat trebuie sa renunt la unu din ei ; si nu stiu la care ..in italia am un viitor , in ro ???SPER CA NU VAM PLICTISIT
kudika227650
Postat pe 12 Iulie 2010 12:03
Eu zic asa,sa ramai cu ala de iti umfla ochii si beneficiezi de machiaj natural mereu! Va meritati soarta,tu si femeile de genul tau!
Barbie30
Postat pe 12 Iulie 2010 12:07
Cum ai putut sa accepti sa te loveasca si sa iti vorbeasca urat?! Stai in Italia cu iubitul tau!Te-ai incurcat cu un pierdevara...
roz5blue6lila7
Postat pe 12 Iulie 2010 12:08
Barbatii care dau in femei sunt niste lasi .Nu au curajul sa se bata cu cineva de teapa lor si atunci se "lupta" cu cineva mai slab pentru a fi siguri de victorie... SUNT LASI...nu vei reusii sa realizezi nimic in viata langa un astfel de barbat .Un barbat las nu se va schimba niciodata -daca te-a lovit si nu sunteti inca o familie ce o sa faca atunci cand veti fi o vamilie...???????? Pentru binele tau alegel pe cel care te iubeste si o vei duce bine. Dragostea nu dureaza o vesnicie, daca nu ramane respectul atunci nu mai ai nimic...
darya28
Postat pe 12 Iulie 2010 12:20
De la: Barbie30, la data 2010-07-12 12:07:44Eu zic asa,sa ramai cu ala de iti umfla ochii si beneficiezi de machiaj natural mereu! Va meritati soarta,tu si femeile de genul tau!

Cred ca e un facut.... macho "menii" astia de 2 lei, fara pic de caracter, trag numa' si numa' la d-astea mai slabe de inger, care "tac si-nghit" jigniri peste jigniri, palme, pumni si alte cele .... ca-i iubesc....

Ce iubesti la el? ca nu inteleg.... Jignirile, palma sau pumnul?

Eu cred ca in adancul tau, tu cam stii ce ai de facut, numai ca mai ai nevoie si de confirmari, nu?
Sau poate te astepti sa se schimbe ...din batausul de serviciu... in Fat Frumos, bland si dulce?

O intrebare am si eu: daca totusi ramai cu el, va casatoriti si o sa aveti si un copil, doi, trei ..... O sa-ti placa sa-l vezi cum ii bate si pe ei? O sa-ti placa sa auzi cum ii jigneste in mod sistematic?
Nu trebuie sa ne raspunzi neaparat noua pe forum .... e suficient sa constientizezi in sinea ta, si atunci cred ca o sa ai un raspuns final...

cristina_xxx2006
Postat pe 12 Iulie 2010 12:26
Da` ce ai tu cu ea daca il iubeste si mai tare dupa ce o da cu capul de pereti?
Barbie30
Postat pe 12 Iulie 2010 12:28
De la: Barbie30, la data 2010-07-12 12:28:49Da` ce ai tu cu ea daca il iubeste si mai tare dupa ce o da cu capul de pereti?

Mda, eu tot citesc discutiile de pe forum, de vreun an si ceva, dar de fiecare data ma minunez, cand apare un topic de genul: sunt impreuna cu X-ulescu de N ani, si ma bate si ma-njura ...dar eu tot il iubesc Oare ce sa fac?

Raspunsul nu poate fi decat: Stai cu el frate, daca-ti place bataia...

Un om violent nu o sa se schimbe niciodata!!!! Si daca mai si bea, pfuuuu .....
cristina_xxx2006
Postat pe 12 Iulie 2010 12:43
io trag o concluzie f concluzionata, da'ici si de pe alte topice....berbantii astia care dau cu pumnu', picioru' si alte extremitati...cred ca sunt f dotati...altfel n-ar mai plange gagicile astea dupa ei
miss_darine
Postat pe 12 Iulie 2010 13:14
De la: Barbie30, la data 2010-07-12 12:07:44Eu zic asa,sa ramai cu ala de iti umfla ochii si beneficiezi de machiaj natural mereu! Va meritati soarta,tu si femeile de genul tau!

Nici nu pot sa spun nimic..Barbie a spus totul pentru mine
_Cryssa_
Postat pe 12 Iulie 2010 13:25
noi femeile ne-o cautam cu lumanarea,sincera sa fiu....stau si ma gandesc cateodata...cat de prostute suntem....a dat?LA REVEDERE.....nu conteaza ca are bani ,ca are case,ca are masini..ADIO....
elena_alk
Postat pe 13 Iulie 2010 21:45
De la: kudika227650, la data 2010-07-12 12:03:59sa va spun povestea mea,v rog din tot sufletu sa nu radeti sau sa faceti misto :In urma cu 4 ani am cunoscut un italian cu care am inceput o relatie si in ziua de azi sunt cu el , si ma chemat la el in italia , a cumparat o casa pentru amandoi , la incept lam iubit mult si el ma iubeste si acum mult , eu mai tot timpul ma intorceam in tara pentru ca nu ma puteam obisnui printre straini.. anul trecut mam intors in tara si am stat aproape 7 luni (probleme de familie)in timpul asta am cunoscut pe altcineva (apropo sunt din bv) de care mam indragostit si el de mine si am inceput o relatie , iam spus ce sunt cu cineva de 4 ani nu a comentat .. primele 3 luni a fost foarte frumos imi vorbea frumos era atent cu mine, dupa totul sa schimbat a inceput sa mi vorbeasca urat sa ma loveasca.. am vrut sa l las dar nu am putut , ma cauta ma suna ..am inceput sa ies iar cu el si a cerut scuze de felu cum mi a vorbit si lam iertat pentru ca il iubesc mult ..dar mai este o problema parinti mei nu sunt de acord cu el .intre timp a mai continuat sa mi vorbeasca urat sa ma faca in toate felurile.am continuat cu el pana in ultima zi cand mam hotarat sa ma intorc in italia ..si aici ma gandesc mereu la el il iuybesc mult si nu stiu ce sa fac , sa ma intorc la el sau sa raman aici ,apropo el momentan nu are un joob si sta si cu parinti lui .stau si ma gandesc ca nu vreau sa l pierd , mi e frica ca la un moment dat trebuie sa renunt la unu din ei ; si nu stiu la care ..in italia am un viitor , in ro ???SPER CA NU VAM PLICTISIT

1. scuza-ma, dar de cand ai plecat in italia ai uitat ortografierea in romana?
2. am citit tot
am urmatoarele intrebari, si dupa ce-mi raspunzi, o sa iti dau si un sfat:
a.sotul tau nu stie de adulter, nu?
b. ce nu a mers cu sotul tau, care zici ca te iubeste. a luat casa, sunteti ok-din exterior- de 4 ani...??
pana acum 7 luni era ok sau ai inventat pbme de familie?
c.cum l-ai intalnit pe ........ asta?-nu am termen de forum..dar o sa cer voie
asculta aici si sa-ti intre 4 ever in cap:
NU SE NUMESC
BARBAT SI
IUBIRE
CEEA CE EL TI-A FACUT.
INTR-O FEMEIE NU DAI SI NU INJURI.
PRICEPI CE VORBESC EU?
NU ASTA INSEAMNA IUBIRE!

d. eu am o concluzie a mea, din ceea ce ai postat
NU te respecti pe tine
cum se explica ce iti place sa fii invinetita de .......... ala, dar nu-ti place ca sotul tau te iubeste?
mi se pare mie sau ti s-a urat cu binele?
stai naiba la tine acasa si nu mai prefera tu ochi invinetiti, injuraturi ca la usa cortului, cand nici nu are dreptul
multumeste-te cu ce ai si numai vrea tu brasov...si un ............ d-asta..
ce ti-e si cu masochismul asta
dragon_fly88
Postat pe 14 Iulie 2010 18:21
De la: kudika227650, la data 2010-07-12 12:03:59sa va spun povestea mea,v rog din tot sufletu sa nu radeti sau sa faceti misto :In urma cu 4 ani am cunoscut un italian cu care am inceput o relatie si in ziua de azi sunt cu el , si ma chemat la el in italia , a cumparat o casa pentru amandoi , la incept lam iubit mult si el ma iubeste si acum mult , eu mai tot timpul ma intorceam in tara pentru ca nu ma puteam obisnui printre straini.. anul trecut mam intors in tara si am stat aproape 7 luni (probleme de familie)in timpul asta am cunoscut pe altcineva (apropo sunt din bv) de care mam indragostit si el de mine si am inceput o relatie , iam spus ce sunt cu cineva de 4 ani nu a comentat .. primele 3 luni a fost foarte frumos imi vorbea frumos era atent cu mine, dupa totul sa schimbat a inceput sa mi vorbeasca urat sa ma loveasca.. am vrut sa l las dar nu am putut , ma cauta ma suna ..am inceput sa ies iar cu el si a cerut scuze de felu cum mi a vorbit si lam iertat pentru ca il iubesc mult ..dar mai este o problema parinti mei nu sunt de acord cu el .intre timp a mai continuat sa mi vorbeasca urat sa ma faca in toate felurile.am continuat cu el pana in ultima zi cand mam hotarat sa ma intorc in italia ..si aici ma gandesc mereu la el il iuybesc mult si nu stiu ce sa fac , sa ma intorc la el sau sa raman aici ,apropo el momentan nu are un joob si sta si cu parinti lui .stau si ma gandesc ca nu vreau sa l pierd , mi e frica ca la un moment dat trebuie sa renunt la unu din ei ; si nu stiu la care ..in italia am un viitor , in ro ???

Fata mea,calmeaza-te,cumpara-ti niste vitaminea dealea care se dizolva in apa,bea 2-3 si gandeste-te clar. in zilele noastre se trage unde e bine. lasa-l pe ala din bv,lasa tu dragostea ca asta nu e dragoste. te-oi fi saturat tu de 4 ani langa italian si vrei fresh meat si vrajeli,stiu cum e,vb limba ta,glumele tale,nebunii ,dar lasa asta ca te lesina asta in bataie intr-o zi ca nu o sa mai poti scoate un cuvant nici in romana nici in italiana.
stai frumusel in italia fa-ti viitor ,fa-te fata desteapta,cresti frumos si lasa-l pe domul din bv sa-si gaseasca alc saculet de box,ce naiba sa faci cu ala?? sa -ti de palme la mic dejun si pumni la cina?? stiu ca va fi ceva greu sa te scapi de sentimentele tale pt batausuil dar daca nu te ajuta vitaminele alea fa un dusi rece si gandeste-te ca dupa usa te asteapta batausul cu pumnii inchisi ,pregatit pt o partida...
scumpa mea,continua-ti ce ai inceput de 4 ani acolo si uiti tu de astea 7 luni RAPID.
louiza
Postat pe 17 Iulie 2010 22:44
Fetelor, fetelor...ce stiti voi...e mai dulce iubirea asa! mai un pumn in fata-mai un sarut patimas ,mai un picior in stomac-mai o imbratisare calda si.....cireasa de pe tort..o bataie zdravana si o noapte furtunoasa de amor...asta e preludiul lor
Lasa-l pe cel din Italia sa fie fericit alaturi de o femeie care sa il iubeasca si sa il respecte si dute repede la batausul tau sa nu care-cumva sa ti-l fure vreuna si sa ramai fara "pasiune"
desi_desiree
Postat pe 23 Iulie 2010 02:05
De la: kudika227650, la data 2010-07-12 12:03:59sa va spun povestea mea,v rog din tot sufletu sa nu radeti sau sa faceti misto :In urma cu 4 ani am cunoscut un italian cu care am inceput o relatie si in ziua de azi sunt cu el , si ma chemat la el in italia , a cumparat o casa pentru amandoi , la incept lam iubit mult si el ma iubeste si acum mult , eu mai tot timpul ma intorceam in tara pentru ca nu ma puteam obisnui printre straini.. anul trecut mam intors in tara si am stat aproape 7 luni (probleme de familie)in timpul asta am cunoscut pe altcineva (apropo sunt din bv) de care mam indragostit si el de mine si am inceput o relatie , iam spus ce sunt cu cineva de 4 ani nu a comentat .. primele 3 luni a fost foarte frumos imi vorbea frumos era atent cu mine, dupa totul sa schimbat a inceput sa mi vorbeasca urat sa ma loveasca.. am vrut sa l las dar nu am putut , ma cauta ma suna ..am inceput sa ies iar cu el si a cerut scuze de felu cum mi a vorbit si lam iertat pentru ca il iubesc mult ..dar mai este o problema parinti mei nu sunt de acord cu el .intre timp a mai continuat sa mi vorbeasca urat sa ma faca in toate felurile.am continuat cu el pana in ultima zi cand mam hotarat sa ma intorc in italia ..si aici ma gandesc mereu la el il iuybesc mult si nu stiu ce sa fac , sa ma intorc la el sau sa raman aici ,apropo el momentan nu are un joob si sta si cu parinti lui .stau si ma gandesc ca nu vreau sa l pierd , mi e frica ca la un moment dat trebuie sa renunt la unu din ei ; si nu stiu la care ..in italia am un viitor , in ro ???SPER CA NU VAM PLICTISIT

adica tu preferi un...mucios fata de un om muncitor care ti`a facut si casa,te si iubeste.mai nou ala sta cu ai lui.vii in tara ce faci?il intretii tu?saracu de el...tu in prostia ta il si compatimesti nu? :-j valei...de`ar durea prostia...
d_m0oz
Postat pe 23 Iulie 2010 19:45
De la: d_m0oz, la data 2010-07-23 19:45:11

adica tu preferi un...mucios fata de un om muncitor care ti`a facut si casa,te si iubeste.mai nou ala sta cu ai lui.vii in tara ce faci?il intretii tu?saracu de el...tu in prostia ta il si compatimesti nu? :-j valei...de`ar durea prostia...

da ma da'l iubeste
anastasia_m
Postat pe 23 Iulie 2010 19:49

neuronul se pare ca nu-ti functioneaza draga si se pare ca iti place sa fi tratata ca un pres si sa ai si gura plina de una....doua....trei...bucati in dinti, nu pot in cuvintele din dictionarul romanesc sa compar prostia ta, dar e alegerea ta ....traieste ca cei ce se infrupta din stirile de la ora 5 si nu te condamna nimeni ca doar e alegera ta. apropo, cumparati o casca de fier si iubeste animalul:)))))))
sarpele
Postat pe 23 Iulie 2010 19:52

Lucia38
Postat pe 23 Iulie 2010 19:56
mai oameni buni,, fata nu vrea sa se stablileasca in italia ,, si nu a avut pt ce se intoarce definitiv in tara pana acum 7 luni cand in timpul unor probleme de familie s-a indragostit de "el"
si asa tare nu ii place in italia incat ar da relatie stabila, casa, serviciul, viitor linistit pt un nenorocit care i-a spus ca o iubeste si si-a cerut scuze (ca noua ne place asta cu scuzele tare,,,, iertam tot)

hmmm,,,tu deja stii ce decizie sa iei

oricum esti un om rau - nu apreciezi nimic din ce ai, iti minti si iti inseli partenerul :) poate meriti cate un pumn, doi pe zi ,,hmmmm
healthy004061
Postat pe 24 Iulie 2010 09:10
De la: miss_darine, la data 2010-07-12 13:14:46 io trag o concluzie f concluzionata, da'ici si de pe alte topice....berbantii astia care dau cu pumnu', picioru' si alte extremitati...cred ca sunt f dotati...altfel n-ar mai plange gagicile astea dupa ei

ai uitat restul retetei : fara slujba , fara casa , asa ca-l mai si platesc pt dovezile de ,,iubire " aplicate ca nu cumva , Doamne fereste , sa-l piarda .
a-nnebunit lupul , soro .
perce_neige
Postat pe 24 Iulie 2010 10:01
De la: perce_neige, la data 2010-07-24 10:01:19
De la: miss_darine, la data 2010-07-12 13:14:46 io trag o concluzie f concluzionata, da'ici si de pe alte topice....berbantii astia care dau cu pumnu', picioru' si alte extremitati...cred ca sunt f dotati...altfel n-ar mai plange gagicile astea dupa ei

ai uitat restul retetei : fara slujba , fara casa , asa ca-l mai si platesc pt dovezile de ,,iubire " aplicate ca nu cumva , Doamne fereste , sa-l piarda .
a-nnebunit lupul , soro .

si fara bun simt si lasi
dragon_fly88
Postat pe 24 Iulie 2010 10:11
marfa rau! mi-a placut cum ai pus problema! dar eu as zice s-o ciomageasca nitel si cel din italia!!!! ar merita-o din plin! asemenea femei ar tr sa-si dea doua palme in fiecare dimineata!....o va parasi si batausul cand se va plictisi de ea!!!
adradamura
Postat pe 24 Iulie 2010 11:41
Cred ca raspunsul e evident: cu cel ce te respecta si te iubeste... Nu stiu de ce mai intrebi! Iti place cumva sa fii batuta si maltratata? E o epidemie cumva, ca am mai vazut un topic pe aceeasi tema?!
Micael
Postat pe 24 Iulie 2010 11:44
Draguta, povestea ta seamana izbitor cu a mea si iti dau acelasi sfat la care am apelat si eu:Prefera singuratatea cu demnitate decat o relatie cu fisuri si bataie.Nu te lasa calcata in picioare,tipul respectiv dupa cum spui este o bruta si nu merita atentia ta catusi de putin.Faptul ca inca locuieste cu ai lui inseamna ca nu are un venit stabil si faptul ca nu lucreaza da si in mai urat in,,cv,,.Eu am tocmai am iesit dintr-o relatie de 2 anii parea perfect(era stabil financiar,era galant,cultivat, avea 2 joburi banoase,masina,casa) si totusi m-a inselat de n ori,nu se afisa cu mine in public,devenise agresiv in ultima perioada,m-a santajat,amenintat cu bataia.
Eu m-am trezit tarziu dar a fost pentru totdeauna si in clipa in care el mi-a spus ca el are pe altcineva si insista totusi ca noi sa ne mai intalnim ca si cand nu s-a intamplat nimic nu i-am mai raspuns la telefon.
Nu are sens sa te bagi in asemenea incurcaturi,renunta la individul coleric si ramai cu italianul.Daca si el are defecte peste care nu poti trece renunta si la el si ramai singura.Solutia la astfel de problema este simpla doar noi complicam inutil lucrurile.
karladiana88
Postat pe 24 Iulie 2010 12:34
buna.....in primul rand daca esti masochista si iti place sa fii bataia de joc a cuiva,sau carpa lui de sters pe jos ,nu ai decat sa ramai cu el,cunosc multe femei care se complac in aceasta situatie si nu se gandesc la viitorl lor,la copiii care vor aparea si vor duce o viata mizera cu frica ca tati iar o calca in picioare pe mami,sincer am trecut si eu prin asta dar cand situatia s-a agravat ,am renuntat la tot si am fugit de la el cu toate ca ma macina dragostea si vroiam sa ma intorc la el dupa miile de promisuini ca n-o sa mai faca nimic...l-am iubit nebuneste dar m-am gandit ca mai bine singura decat cu asa dragoste,mi-am revenit dupa cateva luni,am iesit in cluburi,m-am distrat si dupa un an mi-am gasit jumatatea care mi-a aratat ca exista si iubire adevarata cu respect ,cuvinte frumoase...in fine......gandeste-te la copiii pe care o sa-i ai ca merita tot ce e mai bun....bafta
kudika146732
Postat pe 24 Iulie 2010 14:48
ce se intimpla fetelor caldura va luat mintile? ,,ce intrebari sunt astea se vede ca ioti place sa fii tratata in felul asta ( ca un sac de box).dac a celalalt din Italia te respecta si la cite vad te lasa sa faci ce vrei cine te pune sa iti complici viata cu asemenea specimene?,fara geob si sta cu parintii cumparai un biberon si adopta-l asa cred ca nu te mai injura si iti da peste ochi-- cred ca ar fi necesar sa iti vaci tu o analiza de c onstiinta si ai sa intelegi ce ai de facut ...si nu uita ca cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul...pa,pa!!
kudika178032
Postat pe 24 Iulie 2010 17:11
De la: Micael, la data 2010-07-24 11:44:39Cred ca raspunsul e evident: cu cel ce te respecta si te iubeste... Nu stiu de ce mai intrebi! Iti place cumva sa fii batuta si maltratata? E o epidemie cumva, ca am mai vazut un topic pe aceeasi tema?!

nu e epidemie...
e prostie
stii cum e...nu e prost destul daca nu e si fudul-partea cu scris pe forum aberatii repetate
bogdan76
Postat pe 24 Iulie 2010 17:24
De la: sarpele, la data 2010-07-23 19:52:37

neuronul se pare ca nu-ti functioneaza draga si se pare ca iti place sa fi tratata ca un pres si sa ai si gura plina de una....doua....trei...bucati in dinti, nu pot in cuvintele din dictionarul romanesc sa compar prostia ta, dar e alegerea ta ....traieste ca cei ce se infrupta din stirile de la ora 5 si nu te condamna nimeni ca doar e alegera ta. apropo, cumparati o casca de fier si iubeste animalul:)))))))

dar pe bune.iti meriti soarta.asa ar trebui sa pateasca toate.....parasutele:-" vino in tara draga,lasa`l macar pe ala pe care`l iei de fraier in fiecare zi sa traiasca si sa`si gaseasca o femeie care sa stie sa`l pretuiasca.
d_m0oz
Postat pe 24 Iulie 2010 18:26
Ce sfat sa-ti dam , FATA FARA MINTE ?
probabil ca de TRAIUL bun din ITALIA ai luat-o razna rau de tot,te invidiez in numele atator femei care sufera
in casnicii ,iar tu tragi la rau.Daca iti place sa fii batuta , nu mai cere sfatul nimanui , pt. ca orice om cu mintea intreaga iti vrea binele.Ce bine ca prostia nu doare , sunt sigura ca te-ai chinui rau .
kudika073706__zoicaradu
Postat pe 24 Iulie 2010 20:58
Doamneeee cate imi vad ochii!!!!

Daca tu ai ce sa iubesti la acel barbat care nu are un job,care sta la ai lui si care iti mai da si cate o bataie...cand ii vine cheful.... e decizia ta!!!!Dar sfatul meu este sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard!!!

Adrrianna
Postat pe 24 Iulie 2010 23:22
asta e topic la misto? cum naiba sa intrebi daca sa ramai cu cel care te iubeste si ti-a facut casa, sau cu cel fara job, care iti vorbeste urat si te bate?
daca iti e greu in italia, spune-i, gasiti voi o solutie, nu pot sa cred ca nu iti gasesti acolo ceva romance, ca sunt destule, daca te simti singura....
DayC
Postat pe 25 Iulie 2010 10:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ziua sotului..surpriza... 30 De la: scorpio67 21 Mai 2010 15:24
Joc interesant... 7 De la: Sandra91 30 Octombrie 2010 15:30
ARGINTUL ANTISEPTIC SI NU NUMAI 1 De la: kudika105839 5 Iunie 2010 22:30
Barbatii, de 2 ori mai curve decat femeile 72 De la: Iuliana939 1 Noiembrie 2009 16:09
Te intimideaza ceva la persoanele de sex opus? 18 De la: kudika_15477 2 Septembrie 2012 14:45