Setari Cookie-uri

ce decizie sa iau, da ti mi un sfat

Trebuie neaparat sa consulti un psiholog.
danny81
Postat pe 25 Iulie 2010 12:38

1549 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 12:07 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde
Eu zic asa,sa ramai cu ala de iti umfla ochii si beneficiezi de machiaj natural mereu! Va meritati soarta,tu si femeile de genul tau!

barbie ai foarte mare dreptate.
fata_healthy
Postat pe 25 Iulie 2010 12:43
Cat de rautaciosi sunteti!!!! Intradevar a gresit ca orice om, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii sarim in cap. Cine suntem noi sa judecam pe altii??? Cred ca o vorba calda si din suflet este de ajuns Draga mea, eu iti spun sa renunti la acest baiat. Nu vei avea niciun viitor alaturi de el, si de altfel, de ce sa renunti la o relatie de 4 ani pe care ai construit'o pentru una de 7 luni. E o prostie. Cauta adanc in sufletul tau si vei vedea ca avem dreptate Succes in continuare!
clover13
Postat pe 25 Iulie 2010 13:58
darya28 are perfecta dreptate...dak totul e ok in Italia,oare d c te-ai lasat ademenita de un om fara caracter???
te-ai plictisit de prea mult bine???Capul sus,constientizeaza-ti greseala,ia-o ca pe o ratacire de moment,promite-ti k nu se mai intampla si intoarce-te in It,apreciaza omul de langa tine,iubeste-l,respecta-l si "traiti fericiti pana la adanci batraneti"! Sa speram k nu s-a prins de nimic,sau e intelept si te iubeste si te poate ierta,a3-a varianta,cea mai dura-sper k nu a facut si acolo acelasi lucru p care l-ai facut tu aici! Succes!
Ratzusc
Postat pe 25 Iulie 2010 14:07
De la: clover13, la data 2010-07-25 13:58:27Cat de rautaciosi sunteti!!!! Intradevar a gresit ca orice om, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii sarim in cap. Cine suntem noi sa judecam pe altii??? Cred ca o vorba calda si din suflet este de ajuns Draga mea, eu iti spun sa renunti la acest baiat. Nu vei avea niciun viitor alaturi de el, si de altfel, de ce sa renunti la o relatie de 4 ani pe care ai construit'o pentru una de 7 luni. E o prostie. Cauta adanc in sufletul tau si vei vedea ca avem dreptate Succes in continuare!

Intradevar orice om greseste,important este sa inveti ceva din greselile tale.Daca ai dat-o in bara si ai ales unu care ti-a tras-o in freza de mai multe ori,te mai intrebi daca sa ramai cu el sau nu?
Barbie30
Postat pe 25 Iulie 2010 14:23
Vreau sa va zic si povestea mea datimi un sfat ca nu stiu ce sa fac am umblat cu un baiat pe care il iubesc 3 luni am umblat impreuna si mam despartit de el dar doar dupa ce mam despartit de el miam dat seama ca il iubesc tot timpu ii reprosam ca nu are timp pt mine sa ne vdm de multe ori nu imi raspundea la tel sau la msg la timp ca il tine pe mut el ii ospatar lukreaza de dimineata pana seara 2 zile pe saptamana avea timp liber sa ne mai vdm noi suntem despartiti de o saptamana dar neam mai vazut ca eu tot acolo merg la suc unde lukreaza el am mai vb dar asa ca niste prieteni de cautat el nu ma mai cautat eu mai imi faceam de lukru si ii mai dadeam cate un msg sau un tel si il intrebam ceva dar nu vorbeam de noi si azi lam sunat si iam zis daca mai vrea sa umblam impreuna ca eu il iubesc si mie ff dor de el si mia zis nu ca el pana nu isi schimba serviciul care il are noi doi nu are rost sa umblam impreuna desi el tine la mine
andra86
Postat pe 25 Iulie 2010 15:59
De la: kudika295265, la data 2010-07-25 15:59:30Vreau sa va zic si povestea mea datimi un sfat ca nu stiu ce sa fac am umblat cu un baiat pe care il iubesc 3 luni am umblat impreuna si mam despartit de el dar doar dupa ce mam despartit de el miam dat seama ca il iubesc tot timpu ii reprosam ca nu are timp pt mine sa ne vdm de multe ori nu imi raspundea la tel sau la msg la timp ca il tine pe mut el ii ospatar lukreaza de dimineata pana seara 2 zile pe saptamana avea timp liber sa ne mai vdm noi suntem despartiti de o saptamana dar neam mai vazut ca eu tot acolo merg la suc unde lukreaza el am mai vb dar asa ca niste prieteni de cautat el nu ma mai cautat eu mai imi faceam de lukru si ii mai dadeam cate un msg sau un tel si il intrebam ceva dar nu vorbeam de noi si azi lam sunat si iam zis daca mai vrea sa umblam impreuna ca eu il iubesc si mie ff dor de el si mia zis nu ca el pana nu isi schimba serviciul care il are noi doi nu are rost sa umblam impreuna desi el tine la mine

"am umblat cu un baiat pe care il iubesc 3 luni "
Si cam cum umblati voi impreuna?
Barbie30
Postat pe 25 Iulie 2010 16:16
Am destui ani ca sa-ti pot da un sfat:fugi cat poti si unde poti de barbatii care sunt violenti atat verbal cat si fizic.Ei nu se vor schimba niciodata.Acum il iubesti si din iubire ii ierti totul.Dar mai tarziu....dupa ani...ai sa regreti.Asa ca pleaca si lasa-l .Nu pierzi nimic,ba.din contra ai de castigat
kudika013416
Postat pe 25 Iulie 2010 16:41
Ramai in Italia, mai ales ca italianul te iubeste si nu te loveste. Vei reajunge la aceleasi sentimente care v-au tinut 4 ani impreuna
ada_puiutz
Postat pe 26 Iulie 2010 08:14
Esti nehotarata te inteleg doar ca trebuie sa pui in balanta toate lucrurile bune si toate cele rele pe care ti le ofera cei doi apoi iti vei da seama in adancul sufletului tau ce e mai bine pt tine.Tentatii sunt multe recunosc doar trebuie sa le gestionam cu ratiune nu sa ne indragostim de primu care ne iese in cale succes si numai bine!
kudika098946
Postat pe 26 Iulie 2010 10:31
am acceptat sa ma bata pt ca l iubesc..... ma lasi???? apoi v ati impacat apoi iar te bate chiar nu ti dai seama ??si mai adaugi ca nu munceste si na..celalalt are casa, mai esti si materialista pe deasupra, cati ani ai 16???
ioanaalinav
Postat pe 26 Iulie 2010 10:55
eu zic sa vii acasa in Romanica...acum dupa inundatiile astea e nevoie de forta de munca proaspata.chiar daca nu esti platita...da tu esti invatata cu scatoalce si aici gasesti mai abitir decit in alta parte. nu mai sta pe ginduri vino repede ca se ocupa lucurile...
RUY_BLAS
Postat pe 26 Iulie 2010 11:46
De la: sirghea, la data 2010-07-26 11:46:10 eu zic sa vii acasa in Romanica...acum dupa inundatiile astea e nevoie de forta de munca proaspata.chiar daca nu esti platita...da tu esti invatata cu scatoalce si aici gasesti mai abitir decit in alta parte. nu mai sta pe ginduri vino repede ca se ocupa lucurile...

BlueBubble
Postat pe 26 Iulie 2010 12:35
Sa-ti spun ceva,draga mea.Un om care foloseste violenta verbala sau fizica este un om las.Si inca ceva:acest om nu se va schimba niciodata.Sfatul meu este sa fugi cat mai departe de el pt ca iubirea pe care zici ca i-o porti te va impiedica sa-i vezi defectele si te va determina sa-l ierti mereu
kudika013416
Postat pe 26 Iulie 2010 16:47
clar si foarte evident ramai in italia..nu fa greseala asta de care o sa iti para rau toata viata sunt sigura.
poate o sa crezi k iti spun asta pentru k ai specificat faptul k e italian,a cumparat o casa etc..NU
iubirea nu are varsta si nu are limita dar in cazul tau a reusit sa intreaca limita numai dupa cateva luni,ce viitor crezi k ai avea in Romania
da..poate te iubeste,,tu il iubesti f mult asa cum spui dar asta nu poate umple lipsa lui de respect si educatia.
daca el a indraznit sa te loveasca fara makr nici sa aveti o legatura ma stransa(ma refer logoditi casatoriti)bine nici atunci nu justifica dar asa e clar ca el face ce ii tuna fara s agandeasca la consecinte si de aici trasnaile lui pot continua..de la a te insela pana la multe altele.
parerea mea este sa incerci sa il uiti,daca nu timpul o va face pentru tine.dar nu cred ca se merita sa te pripesti cu intorsul inapoi la el
naughty
Postat pe 26 Iulie 2010 16:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O noua moda ! Fara durere 124 De la: adina_black 6 Octombrie 2009 18:36
RARSPUNS URGENT 12 De la: elenacortojan 11 Februarie 2010 16:50
are rost sa continuam? 52 De la: amircristian 17 Martie 2010 13:19
What do you hate most about men ? 74 De la: witchy 20 August 2009 16:53
te place sau doar se joaca? 9 De la: pink_lipi 27 Iulie 2009 23:24