Mai multe
|
Pune, dar trebuie sa pui o siguranta (disjunctor) de 16A/dif 10mA pe acel circuit(in tabloul electric) ca sa fi sigura ca nu vor aparea accidente.Se rcomanda amplasarea prizei la un nivel de minim 1.50 m si de prefereat cat mai departe de cada sau cabina dus din cauza condensului Nu te lua dupa stramosii nostrii ei deabia acuma descoperit curentul electric. Au aparut baile cu hidromasaj, lcd incorporat, cabineled e dus cu hidromasaj si radio [email protected] 24/24 la dispozitia dvs Lucrari electrice si curenti slabi)antiefractie, supraveghere, antiincendiu, automatizari, transmisie date) asiguram si documentatiie /aprobari ptru domaniul electric/curenti slabi |
||
|
iuliansasa Postat pe 7 Aprilie 2010 11:53 |
||
|---|---|---|
pai stramosii nostri abia acuma au descoperit curentul si tu abia acuma ai descoperit diferentialul. mi-ar crapa obrazul de rusine......sa dau solutia la un an de la rezolvarea ei. aha, de fapt tu ai postat mai mult pentru publicitate......pe criza asta, te inteleg. |
||
|
subsonic Postat pe 15 Aprilie 2010 22:47 |
||
|
Va salut pe toti cu respect! Sunt nou pe forum si nepriceput in domeniu. Am avut o serie de probleme cu "trasul" curentului trifazat de la retea in curtea personala (un stalp inclinat, nebetonat la baza etc, unde m-am oprit cu instalatia. Mai nou, am descoperit ca butonul de test de la BMC nu mai functioneaza, probabil in urma a doua scurcircuite facute din greseala de cei care au lucrat la zidarie si au luat curent de la o priza exterioara, montata pe stalp in curte (inca nu am curent in casa) Mentionez ca sigurantele automate functioneaza, in sensul ca se pot cupla si decupla actinand parghia comuna) BMC-ul este sigilat, deci nu se pune problema sa fie schimbata acea diferentiala de catre firma cu care am lucrat. Nu i-am intrebat, dar asa cred. Ce ar fi de facut ? Are ceva daca ignor, pur si simplu, problema ? Sau trebuie sa anunt la ENEL ? Nici macar nu stiu daca e vina celor care au facut sucut-circuitele respective sau e un defect, pur si simplu. Legatura la pamant pare intacta. Va multumesc si astept raspuns de la oricine doreste sa mi-l dea. Cu stima, Costi |
||
|
|
||
|
condo003937 Postat pe 26 Mai 2010 06:03 |
||
| daca butonul de test nu mai functioneaza inseamna ca nu mai esti protejat si asta e o problema nasoala. vestea buna este ca poti sa-i iei de guler pe cei de la electrica si sa nu-i lasi pana nu-ti rezolva problema. BMP-ul este proprietatea lor si trebuie sa se ocupe. tu nici nu ai voie sa te bagi acolo ca se considera infractiune si-ti dau baietii si o pereche de bratari de inox. deci, treaba e buna. suna-i repede.si un mic secret.....n-ar trebui sa te coste nimic........atentie mare! daca dai bani pe ceva cere chitanta sau fact. buhuhuuuu! | ||
|
subsonic Postat pe 1 Iunie 2010 13:30 |
||
|
MUltumesc frumos pentru raspuns, Subsonic !Sunt curios ce vor spune cei de la 'Electrica" Sper sa vrea sa schimbe acea protectie. Instalatia, dincolo de faptul ca este a lor, este si foarte noua (ma gandesc la o eventuala garantie, in situatia in care vor spune ca trebuie sa platesc eu reparatia) |
||
|
condo003937 Postat pe 1 Iunie 2010 17:45 |
||
| nu se poate discuta despre garantie pe segmentul de la stalp pana la BMP; doar de la BMP exclusiv, pana la tabloul din locuinta (adica ceea ce constituie proprietatea ta), in cazul in care tot ei ti-au executat si acest segment; eu nu sper ca vor vrea sa schimbe protectia. eu sper ca tu ii vei da in judecata daca nu vor vrea. ce numesti tu "garantie" este mai mult decat garantie.....este (ne)respectarea normelor de executie a instalatiei, ceea ce nu formeaza obiectul atributiilor tale; de ce spun ca este mai mult decat garantie....? pentru ca garantia are un termen, dar viata ta si a familiei tale nu are termen; si cu asta te-am pupat pe buletin si iti urez succes !!! | ||
|
subsonic Postat pe 10 Iunie 2010 20:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Craciun La Munte... | 2 | De la: alfredodecurtofreco 29 Noiembrie 2010 09:52 |
| Generalitati Feng Shui | 18 | De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:31 |
| Lamuriti-ma va rog! | 2 | De la: ian 12 Iulie 2010 19:03 |
|
|
||
| dormitor cu pat rotund | 8 | De la: condo010101 29 Septembrie 2010 16:40 |
| taxe de notar | 3 | De la: Sabina_Elena 8 Iulie 2010 08:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.