Setari Cookie-uri

ce sa fac prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine

Barbie30
Postat pe 26 August 2010 21:53
De la: miss_darine, la data 2010-08-26 21:51:35
De la: size_back, la data 2010-08-26 21:47:26
De la: miss_darine, la data 2010-08-26 21:44:52
De la: Barbie30, la data 2010-08-26 21:43:15Darine,parca e cunoscut limbajul.... "closetul la barbati"

..."scarbosul sex oral"?

nehhh sugatoare de sexe!

nah ca m-am dus pe topicul ei preferat, ca s-o citez ca lumea...."chiar scarbosenie ordinara este scarbosul ala de sex oral"

size_back
Postat pe 26 August 2010 21:54
Darine,nu iti fu rusine fata sa te duci sa vezi "ce au barbatii intre picioare"?
Barbie30
Postat pe 26 August 2010 21:56
De la: Barbie30, la data 2010-08-26 21:56:04Darine,nu iti fu rusine fata sa te duci sa vezi "ce au barbatii intre picioare"?

nu prea stii, sunt destul de maricica, ca sa-mi mai fie rusine
miss_darine
Postat pe 26 August 2010 21:58
De la: size_back, la data 2010-08-26 21:54:04
De la: miss_darine, la data 2010-08-26 21:51:35
De la: size_back, la data 2010-08-26 21:47:26
De la: miss_darine, la data 2010-08-26 21:44:52
De la: Barbie30, la data 2010-08-26 21:43:15Darine,parca e cunoscut limbajul.... "closetul la barbati"

..."scarbosul sex oral"?

nehhh sugatoare de sexe!

nah ca m-am dus pe topicul ei preferat, ca s-o citez ca lumea...."chiar scarbosenie ordinara este scarbosul ala de sex oral"

miss_darine
Postat pe 26 August 2010 21:59
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 08:15:34
De la: AnotherWay, la data 2010-08-26 08:08:28
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-25 13:15:23
De la: angelradios, la data 2010-08-25 12:53:05
De la: AnotherWay, la data 2010-08-23 08:06:09
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-19 12:04:00
De la: angelradios, la data 2010-08-19 11:55:39zi fante si trage apa eu in pana de idei nu am ramas, daca asta te framnata. si desteptaciunea mea nu trebuie sa ti o impartasesc tie sutn destui care stiu s o aprecieze.

eu deja am apreciat-o tragand apa!
no offence doar ti-am urmat indicatiile!

Fante...alta admiratoare?

cand voi ajunge sa l admir pe acest individ inseamna ca s au sfarsit valorile pe lume

de parca ai stii ce-s alea valori!
las ca stiu eu ca vrei! numai ca trebuie sa vreau su eu "dragoste cu de-a sila nu se poate"!

Mvai Fante...am sesizat o unda de rautate in reply-ul tau? Haha. Hai, shake hands, sarutati-va frumos pe obraji si iubiti-va...macar o data

da de unde sunt numai lapte si miere!
de data asta o sa te dezamagesc:doar o data si este mult prea mult! oricum sunt magulit de atentia ce mi-o acorda!

Mmmm...lapte si miere? Buna combinatie!. Yummy. Te mai miri ca atragi? Lipicioasule
AnotherWay
Postat pe 26 August 2010 22:01
De la: stan_jana_lazy, la data 2010-08-25 20:17:14Sa nu faci asta niciodata.Relatia cu prietenii este sfanta iar daca simti ca el te place si vra altceva ,trebuie indepartat complet din viata voastra.
Iti da un sfat o doamna cu experienta de o viata...

E bun sfatul , dar asta in cazul cand isi iubeste sotul ,dar daca nu-l iubeste si il tine pe post de paravan si simte sentiment fata de prietenul sotului ? Atunci singura salvare pentru demnitatea ei este divortul !!!!!
Tycu
Postat pe 26 August 2010 22:22
De la: Barbie30, la data 2010-08-26 21:56:04Darine,nu iti fu rusine fata sa te duci sa vezi "ce au barbatii intre picioare"?

au minte
Tazmanian
Postat pe 26 August 2010 22:33
De la: Tycu, la data 2010-08-26 22:22:31
De la: stan_jana_lazy, la data 2010-08-25 20:17:14Sa nu faci asta niciodata.Relatia cu prietenii este sfanta iar daca simti ca el te place si vra altceva ,trebuie indepartat complet din viata voastra.

E bun sfatul , dar asta in cazul cand isi iubeste sotul ,dar daca nu-l iubeste si il tine pe post de paravan si simte sentiment fata de prietenul sotului ? Atunci singura salvare pentru demnitatea ei este divortul !!!!!

Hai sa traim ca niste pustnici.
AnotherWay
Postat pe 27 August 2010 09:24
De la: AnotherWay, la data 2010-08-27 09:24:12

Pai pusnici suntem ca. fata nu a mai postat , a spus doar ca, imi iubesc sotul si nu-l voi trada, ma-m lamurit etc....bla, bla. bla. Nu ati felicitato ca, ce tare este***,,, si iata ca a amutit...........pe alt post a sus ca este cu prietenul*****, de 1 an de zile,, acum nu mai este. Concluzia ;; este ca suntem, in pustietate si latram la luna** Astfel poate se lamuresc alte fete care vor mai mult decit este plapiumioara**, Dar fatuca este nula......tot ce simte face,sunt simturile si telenovelele sunt mai presus de ratiune realului in care traieste..*ce numi place mie nu fac altuia*********(citat din batrani), Toata p[ovestea este la EA', *femeia te ridica , femeia te coboara**, Iubirea trebuie sa fie reciproca, nu este aleluiaaaaa.......Saracu baiat este doar pe post de paravan si punct. Daca o faci* intre prieteni......., nu ai nici un dumnezeu.............
Dar pe alt topic deja spune ca estre cu amantul de 1 an de zile
dorina27
Postat pe 27 August 2010 20:56
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-25 13:15:23
De la: angelradios, la data 2010-08-25 12:53:05
De la: AnotherWay, la data 2010-08-23 08:06:09
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-19 12:04:00
De la: angelradios, la data 2010-08-19 11:55:39zi fante si trage apa eu in pana de idei nu am ramas, daca asta te framnata. si desteptaciunea mea nu trebuie sa ti o impartasesc tie sutn destui care stiu s o aprecieze.

eu deja am apreciat-o tragand apa!
no offence doar ti-am urmat indicatiile!

Fante...alta admiratoare?

cand voi ajunge sa l admir pe acest individ inseamna ca s au sfarsit valorile pe lume

de parca ai stii ce-s alea valori!
las ca stiu eu ca vrei! numai ca trebuie sa vreau su eu "dragoste cu de-a sila nu se poate"!

pai cine a vorbit de dragoste? sau ai halucinatii?
angelradios
Postat pe 29 August 2010 13:23
De la: dorina27, la data 2010-08-27 20:56:58

Pai pusnici suntem ca. fata nu a mai postat , a spus doar ca, imi iubesc sotul si nu-l voi trada, ma-m lamurit etc....bla, bla. bla. Nu ati felicitato ca, ce tare este***,,, si iata ca a amutit...........pe alt post a sus ca este cu prietenul*****, de 1 an de zile,, acum nu mai este. Concluzia ;; este ca suntem, in pustietate si latram la luna** Astfel poate se lamuresc alte fete care vor mai mult decit este plapiumioara**, Dar fatuca este nula......tot ce simte face,sunt simturile si telenovelele sunt mai presus de ratiune realului in care traieste..*ce numi place mie nu fac altuia*********(citat din batrani), Toata p[ovestea este la EA', *femeia te ridica , femeia te coboara**, Iubirea trebuie sa fie reciproca, nu este aleluiaaaaa.......Saracu baiat este doar pe post de paravan si punct. Daca o faci* intre prieteni......., nu ai nici un dumnezeu.............

Dorina, hai sa iti spun ceva. Parerea mea este ca aceasta fata/femeie a facut o alegere pe cat se poate de proasta in a veni si a posta aici acest subiect, alegere care dealtfel o fac multi, crezand ca aici e ca la psiholog.:)) In primul rand nu vad de ce trebuie sa ne agitam asa aiurea.Pentru ce? Vom schimba ceva judecand? Va inceta ea sa isi mai insele sotul in viitor sau, daca noi o facem in toate felurile, se va "cuminti" ea? Haideti sa fim seriosi. Eu cand vad cum se agita unul si altul la toate prostiile pe care le posteza un anume X imi vine sa rad. Si cu cata convingere dam sfaturi! Tot spiritul asta de haita, ma amuza teribil. Cineva ma acuza la un anume moment ca nu dau sfaturi on topic. Haha. Mai merita sa amintesc cat sunt unii de penibili dand sfaturi de parca si-au gresit vocatia? Cum poti "tu" persoana inregistrata pe acest site sa dai un sfat in totala necunostinta de cauza? (ma refer la stimabilii useri care fac valuri pe aici). Dorina, aminteai de acele vorbe din batrani, total de acord. Insa putem noi accepta ca nu toti traiesc in baza acestor principii? Eu una pot. Si sincera sa fiu...nu cred ca valurile de aici vor schimba o mentalitate sau vor face lumea mai buna. Din pacate dragii mei (sau nu) nu v-ati nascut in secolul potrivit, in care femeile erau arse pe rug sau erau omorate cu pietre. GHINION.
AnotherWay
Postat pe 29 August 2010 19:20
De la: kudika224927, la data 2010-08-01 11:03:53
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..
Din cite am inteles vrei un sfat cum sa procedezi tu sa iti inseli sotu, iar acesta, sa nu se prinda de relatia ta cu ( prietenul ) lui.Asemenea sfaturi nu cred ca iti va da nimeni, dar daca crezi ca faci o treaba buna ( eu cred ca nu ) atunci puneo cu respectivu ca-ci se intelege din ceai spus ca iti place de el Dupa aceia sa vi repede sa ne pui intrebarea de ce tia dat papuci, Sau vreo alta povestioara, cum ca sotul tau traieste cu sotia amantului tau Raspunsul il sti tu prea bine, fa cum simti.
kudika171801
Postat pe 30 August 2010 13:13
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..

Tu ce ai in cap? Creier sau paie? Dar de scris corect de ce nu stii sa scrii? Numai la p*** ti-e gandul, bag seama!
judgingamy
Postat pe 1 Septembrie 2010 11:13
De la: judgingamy, la data 2010-09-01 11:13:22

Tu ce ai in cap? Creier sau paie? Dar de scris corect de ce nu stii sa scrii? Numai la p*** ti-e gandul, bag seama!

Tu esti o reprezentanta a sexului frumos?!...sau doar a sexului?
AnotherWay
Postat pe 1 Septembrie 2010 19:39
dk nu-ti mai iubesi barbatu,poate te inelegem,vroiai si tu pe cineva sa te iubeasca,sa te respecte te gandeai la o viatza noua!da`pe deoparte cik iti iubesti barbatu`si ti-ai gasit amant,prieten de famile si ala insurat la randu`lui!vrei senzatii tari,cauta dearte de casa,cum mai dai ochii cu ala dupa,sti cum sunt barbatii si ce parere au de femeile libertine!Plus ca ar trebui sa te gandesti,si asta cred eu k e cel mai important,s-ar putea sa te indragostesti,e pacat sa stici totu` pt 10min.de extaz!
poop
kudika318477
Postat pe 2 Septembrie 2010 00:32
De la: AnotherWay, la data 2010-08-29 19:20:25
De la: dorina27, la data 2010-08-27 20:56:58

Dorina, hai sa iti spun ceva. Parerea mea este ca aceasta fata/femeie a facut o alegere pe cat se poate de proasta in a veni si a posta aici acest subiect, alegere care dealtfel o fac multi, crezand ca aici e ca la psiholog.:)) In primul rand nu vad de ce trebuie sa ne agitam asa aiurea.Pentru ce? Vom schimba ceva judecand? Va inceta ea sa isi mai insele sotul in viitor sau, daca noi o facem in toate felurile, se va "cuminti" ea? Haideti sa fim seriosi. Eu cand vad cum se agita unul si altul la toate prostiile pe care le posteza un anume X imi vine sa rad. Si cu cata convingere dam sfaturi! Tot spiritul asta de haita, ma amuza teribil. Cineva ma acuza la un anume moment ca nu dau sfaturi on topic. Haha. Mai merita sa amintesc cat sunt unii de penibili dand sfaturi de parca si-au gresit vocatia? Cum poti "tu" persoana inregistrata pe acest site sa dai un sfat in totala necunostinta de cauza? (ma refer la stimabilii useri care fac valuri pe aici). Dorina, aminteai de acele vorbe din batrani, total de acord. Insa putem noi accepta ca nu toti traiesc in baza acestor principii? Eu una pot. Si sincera sa fiu...nu cred ca valurile de aici vor schimba o mentalitate sau vor face lumea mai buna. Din pacate dragii mei (sau nu) nu v-ati nascut in secolul potrivit, in care femeile erau arse pe rug sau erau omorate cu pietre. GHINION.

Draga AnoteherWay.
In primul rand, am raspuns si am crezut ca dau sfaturi, pentru ca imi permit(varsta) . Nu sunt deloc depasita si invechita. Accept libertinajul , nu comentez asta, (daca aveam o fata, cu siguranta aveam sa o pregatesc pentru viata sexuala din timp), comentariile nu sunt adresate numai pentru raluca, sunt la modul general,pentru acele fete f. tinere, care incep o relatie doar pe furnicaturile din stomac*, care defapt sunt doar , atractii sexuale. De aici pleaca toata povestea lui raluca. Casatoria ei nu a fost consolidata si pe; respect, iubirea aceia sufleteasca si totala, din iubire ierti, te sacrifici etc. si ai tot timpul fluturi in stomac cand te atinge, saruta etc.
Intr-o casnicie , intervin inevitabil discutii de tot felul, pe motive diferite, sociale, uneori chiar si de la o gluma proasta. Asta nu insemneaza ca nu-l mai iubesti pe alesul inimii tale cu , care te-ai casatorit si ai jurat ca il vei iubi pana la moarte**(nu prea cred in asta), dar in fine, nici chiar asa. de cate ori simti furnicaturi in stomac, sariiii......pe el...........indiferent cine este acesta. Iar din principiu, niciodata nu-ti tradezi sotul, mai ales cu un prieten de al lui. Divortezi, nu trebuie sa-ti bati joc de nimeni, deocamndata ea isi bate joc de sotul ei. Dupa divort iti alergi caii cat vrei, pana te lamuresti ca este destul. Astfel nu deranjezi pe nimeni. Nimeni nu comenteaza la adresa unei femei care, este libertina si se culca cand vrea si cu cine vrea, daca asa ii place ei. Comentariile sunt la adresa acelor fete care se marita pentru paravan. Ce altceva este sotul lui raluca, decat un paravan. Nu mas mira ca ea si amantul sa se amuze de prostia si increderea care saracul baiat le-o acorda.
Nimeni pe forum nu a admonestat-o, decat cu cateva glumite , mai saratele....,
Acum , de principii, asa trebuiie sa arate viata unui om??, sa nu ai principii?? ratiune, respect pentru tine insusi si pentru cei din jurul tau?. Tot la principii, ""ce numi place mie , nui fac altuia".
Evident, comentariile mele poate ca deranjeaza, amuza, enerveaza etc. dar nu ti se pare ca asa cum trec unele fete peste, sa zicem ,principii,personalitate, un scop in viata etc, suna a telenovela?. Oare viata este o telenovela, regizata de altul si tu actorul o joci rolul?. Sau din insasi educatia mama-fica, trebuie sa fie cu un scop in viata, bazat pe niste reguli, principii si respect de tine insasi. Ex.. acum are un amant. Evident amantul(de aceia este amant), a considerat o aventura, curiozitate sau mandriea lui de macio, dar se va intoarce total la sotia lui. Peste catava vreme, fetei ii mai zbenguie fluturii in stomac, la vreun alt prieten de al sotului, sau de aiurea. Asta se va intampla daca se va supara pe toata lumea care o critica. Spune un proverb, *fiecare sut in fund, un pas inaite**. Asa ca primeste suturi si invata. Ma refer la acele fete care se marita doar pentru *fluturii dinstomac"".
In final tot respectul ai vb. frumos si la obiect. insa cu,"arsul pe rug"".... este prea mult, hi,hi,hi. hi.
dorina27
Postat pe 2 Septembrie 2010 16:19
De la: marco918, la data 2010-08-22 01:25:35
De la: denis_3d25, la data 2010-08-22 00:01:29

.............................. Daca zici ca te atrage tipul asta, ce mai astepti ? Dai drumu si rezolva-ti problema
....................................... cultele religioase, sint creeate din zvonuri si raspandaci ... Cei care intradevar il vad si pe dumnezeu si pe diavol, sint cei care au dobandit intzelepciunea, prin propria lor experientza ...

Nu asculta de nimeni din exteriorul sufletului tau, caci tot ce este inafara, este doar iluzie....

... te crucesti pe ce lume traiesc unii ... ... unii nu au trecut de stadiul de maimutze ...

Te amuzi rechinule ?
Vorbesti despre evolutzia biologica ? Vezi ca tu inca nu ai iesit nici macar pe uscat... maimutele ti-au luato inainte; iti sint deci ? SUPERIOARE

"Te crucesti pe ce lume traiesc unii " ??? De unde ai furat aceasta expresie fara sens ???

Iar daca vorbesti despre treptele evolutiei, ce dovezi ai tu , ca maimutzele sau o oarecare alta forma de viatza, ar fi inferioara sau superioara alteia ??? Care este tzelul evolutziei ??? Care este sensul Vietzii ?!

In ce se masoara la tine inferioritatea si superioritatea ???

Ai habar sa raspunzi la aceasta intrebare ? sau trebuie sa te conectezi la matrix ca sa ti se implementeze un raspuns haotic , pe care tu apoi sa-l reproduci ca un robot ?

Maimutzele-ti sint superioare , pentru ca ele sint fiintze vii .... tu insa , nu ai nimic viu sau original in tine, nu ai experientza de viatza, esti alcatuit doar din zvonuri de stiintza si religie ... si reproduci aiurea expresi care ti se par inteligente, ca sa faci si tu pe desteptul...

Eu, i-am recomandat fetei sa-si urmeze sufletul ; tu insa, incerci sa te superiorizezi sufletului ei, luand atitudinea tipica dictatorilor si violatorilor din istorie , prezent si viitor...

Ai impresia ca lumea ar trebui condusa de tine ?
Si Hitler avea aceeasi impresie ca si tine priveste-ti caracterul reincarnat...

Si el credea ca si tine, ca este superior maimutzelor

Maimutzele, nu au distrus Ozonul, nu au produs arderile nucleare care au influentzat incalzirea globala, nu au poluat apele cu petrol, nu au organizat razboaie mondiale care sa puna in suferintza intreaga planeta, nu au umplut cu tone de fier vechi, orbita planetei...

Maimutzele nu ti-au contaminat aerul pe care-l respiri; tu lor insa, BA !
Cu ce le esti tu lor deci superior ???

Prin faptul ca le violezi mediul , atat lor cat si tie ???
Cu ce te deranjeaza pe tine daca tipa x se fute cu tipul y ? Trebuie sa-ti cerem tie aprobare daca vrem sa ne futem cu cineva ???

Cine naiba te crezi mai firmitura inexistenta, raportata la infinitatea universului ?
denis_3d25
Postat pe 4 Septembrie 2010 03:09
De la: dorina27, la data 2010-09-02 16:19:40.........................................
In primul rand, am raspuns si am crezut ca dau sfaturi, pentru ca imi permit(varsta) . Nu sunt deloc depasita si invechita. Accept libertinajul , nu comentez asta, (daca aveam o fata, cu siguranta aveam sa o pregatesc pentru viata sexuala din timp), comentariile nu sunt adresate numai pentru raluca, sunt la modul general,pentru acele fete f. tinere, care incep o relatie doar pe furnicaturile din stomac*, care defapt sunt doar , atractii sexuale.

... ete asa frate, in 3 fraze se contrazice odata si basca imprastie cuvinte fara logica ... da sa sune bine ...

... ''accepta'' libertinajul !!! ... dar nu e de acord cu ''relatiile'' bazate pe ... atractii sexuale !!! ... bang contradictia ...

... apoi spune ... doct ... daca aveam o fata o pregateam pentru viata sexuala !!! ... ... sa fie scoala gheiselor ? ... a amantelor de meserie ? ...

... si daca e atit de ''evoluata'' ce mi-ar placea sa stiu cit este, sau ar fi, de ''libertina'' daca ar afla ca barbati-su o inseala cu alta ? ... ar felicita-o pentru cit este de ''pregatita'' ? ... ... nu inteleg de ce unele persoane se mai chinuie sa deschida gura ? ...
marco918
Postat pe 4 Septembrie 2010 03:24
De la: lover_woman, la data 2010-08-24 13:54:02
De la: Barbie30, la data 2010-08-23 20:31:59Lucifer are admiratoare...

vorbea papusica barbie , pe tine cine te manevreaza, michiduta barbie ?

off Barbi asta nu se mai trezeste din betzie
denis_3d25
Postat pe 4 Septembrie 2010 03:34
De la: denis_3d25, la data 2010-09-04 03:34:56

... ce semanati ... voi ...

marco918
Postat pe 4 Septembrie 2010 03:37
... fratilor ... s-a descoperit ... VERIGA LIPSA !!! ... MAIMUTZA VORBITOARE (recte scriitoare) ...

marco918
Postat pe 4 Septembrie 2010 03:49
... pentru ... delectare ... un mesaj ... important de la ... maimutze ...

De la: denis_3d25 la 4 Septembrie 2010, 04:06 Catre: marco918

Subiect: Re: Re: Raspuns de la o maimutza ...
Bravo , felicitari viermisor... ai descoperit ca maimutza vorbeste :))
Acum mai descopera si ca tu esti surd sau extrem de prost si nu intzelegi nimic din ceea ce vorbeste maimutza ...
Si aceste descoperiri , se numesc evolutzie in mentalitatea ta....

La nivelul nostru insa, nu exista evolutzie ... exista doar viatza vesnica si aventurile diverse ale vietzii ...

Poate candva, vei reusi sa iesi din forma de vierme, si vei descoperii si sensul vietzii... Teoria evolutziei , sustzine si genereaza doar dictatura, violentza, satanismul... superiori si inferiori .... vampiri si sclavi...

Libertatea , este opozitzia evolutziei ;) In Iubire, Adevar si-n Libertate, nu esista inferiori si superiori ... dar de unde sa sti tu ce-i aia Iubire ? de unde sa sti tu ce-i aia Libertate ? de unde sa sti tu care-i sensul vietzii, cand tu te ai nascut sub acoperisul rechinilor ? ...

Iti doresc o calatorie si-o aventura placuta-n iad :)

... cu toata discretia posibila ... i-am sugerat sa se ... KK odata ... ca da pe dinanfara ...

marco918
Postat pe 4 Septembrie 2010 04:19
De la: marco918, la data 2010-09-04 03:37:26
De la: denis_3d25, la data 2010-09-04 03:34:56

... ce semanati ... voi ...

Da, semanam, suntem cu picioarele pe pamant si simtim viata altfel decat voi, sfintii de pe acest forum, de fapt sunteti niste lasi, dar e mai usor sa faci pe inocentul ce i drept nu ? nu te judeca nimeni, bla, bla
lover_woman
Postat pe 6 Septembrie 2010 21:03
De la: judgingamy, la data 2010-09-01 11:13:22

angelradios
Postat pe 7 Septembrie 2010 16:25
in ziua de azi multe fete si femei gandesc cu partea dorsala in loc sa gandesca cu creierul
angelradios
Postat pe 7 Septembrie 2010 16:27
De la: angelradios, la data 2010-09-07 16:27:18in ziua de azi multe fete si femei gandesc cu partea dorsala in loc sa gandesca cu creierul

Cata dreptate ai !

Postat pe 7 Septembrie 2010 16:45
Extraordinar, sa ajungi sa gandesti cu partea dorsala, pai asa ar sta toata lumea numai in p ..a si sa devina inteligenta, ce atata chin sa mai reflecteze careva ....

Bun, Raluca ne spune ca i ar placea de acel prieten, dar ca nu are curajul sa si insele sotul si ca nu l a inselat, ce atata filozofie, s-a inchis subiectul. Probabil daca l placea foarte mult isi insela sotul cu orice risc si cine sunt eu ca sa o judec.
Eu cred ca mandrele acestea care se dau sfinte pe forum duc lipsa de p..a si le este ciuda ca nu le a facut nici un tip o invitatie la tavaleala( frumos cuvant nu ? , ups, am uitat ca nu exista la voi in vocabular) de fapt sunteti niste sfinte care sustin familia, care tin de soti cu dintii, de parca pe ei i-ar opri ceva sa insele, ei cu ce gandesc oare, v-ati intrebat , dap, ati ghicit, majoritatea barbatilor gandesc cu p...
Felicitari, macar ei stiu ce vor, sa se simta bine, ca de, sunt destule proaste care i asteapta acasa, sa le gateasca, sa i ingrijeasca, sa i aline la greu nu ? cine se regaseste in descriere ?
Sper sa respecte un barbat acest tip de femeie, pentru ca ar merita cu adevarat, dar iarasi ne trezim la realitate si concluzia : sunt extrem de putini barbati care si pretuiesc sotiile si nu le inseala niciodata in viata.
Da, sunt pentru casatorie, pentru intelegere, pentru libertatea cuplului casatorit, nu sunt de acord cu inselatul, si ce daca , din pacate aproape toata lumea inseala la un momendat, niciodata sa nu spui niciodata, nu stii pe cine intalnesti si cum vei reactiona.
Dar, voi atunci sa spuneti nuuuuuuu, categoric, sa le spuneti ca aveti soti acasa si ca sunteti femei serioase si ca vreti numai sa va ganditi : oare cum ar fi fost daca ? am ratat ceva ? raspunsul de consolare este bineinteles ca nu ati ratat nimic, asta ca sa puteti merge mandre mai departe pe strade, bv si viata trece ..........
lover_woman
Postat pe 8 Septembrie 2010 00:00
Un alt discurs de parashuta ! So what?
Esti doar una dintre mult prea multe! Tavaleala eterna !

Lower women !

Postat pe 8 Septembrie 2010 07:38
De la: marco918, la data 2010-09-04 03:24:08
De la: dorina27, la data 2010-09-02 16:19:40.........................................
In primul rand, am raspuns si am crezut ca dau sfaturi, pentru ca imi permit(varsta) . Nu sunt deloc depasita si invechita. Accept libertinajul , nu comentez asta, (daca aveam o fata, cu siguranta aveam sa o pregatesc pentru viata sexuala din timp), comentariile nu sunt adresate numai pentru raluca, sunt la modul general,pentru acele fete f. tinere, care incep o relatie doar pe furnicaturile din stomac*, care defapt sunt doar , atractii sexuale.

... ete asa frate, in 3 fraze se contrazice odata si basca imprastie cuvinte fara logica ... da sa sune bine ...

... ''accepta'' libertinajul !!! ... dar nu e de acord cu ''relatiile'' bazate pe ... atractii sexuale !!! ... bang contradictia ...

... apoi spune ... doct ... daca aveam o fata o pregateam pentru viata sexuala !!! ... ... sa fie scoala gheiselor ? ... a amantelor de meserie ? ...

... si daca e atit de ''evoluata'' ce mi-ar placea sa stiu cit este, sau ar fi, de ''libertina'' daca ar afla ca barbati-su o inseala cu alta ? ... ar felicita-o pentru cit este de ''pregatita'' ? ... ... nu inteleg de ce unele persoane se mai chinuie sa deschida gura ? ...

Da ai dreptate. Am batut apa in piua**, Citeste tot daca ai timp si vei vedea ca defapt am scris sau cel putin voiam sa se vada ca, accept libertinajul , ex. la o fata libera ne casatorita sau intr-o relatie ,. Adicale,alearga caii cat esti fara obligatii cu barbati fara obligatii, intrii intr-o relatie caput.
Accept libertinajul in sensul ca acum spuneti voi astia tineri ca, nu este la moda sa fii fata cuminte *daca esti virgina esti proasta**, Bun invata sa fii la moda, dar cand te casatoresti ........cumintestete nu?.Ai acasa tot ceti trebuie. Nu esti multumita ?, divorteaza. , tu moderna si el pe post de prostanac??, nu este bine, este lipsa de respect si moralitate.
Concluzie. Libertinajul**, tinerilor ne casatoriti. Aleargati caii pana te lamuresti cei aceia**...si cand esti pregatit/a, te cuplezi sau casatoresti si iti respecti legamantul fata de iubit/a, nu asa ca ei pe unul sau una doar sa ai prostul tau.............A accepta , dinpunctul meu de vedere . insemna , nu am incotro si accept.
Daca am spus , daca asi avea o fata...........o pregateam totul despre viata sexuala***. asta nu insemneaza cu nu o invatam si cum sa se comporte si mai ales care este diferenta dintre a te darui din dragoste cu iubitul tau, si a face seex pentru ca.... ai fluturi***. Cat despre cuplu/casatorie, asta tr. sa se bazeze si pe respect reciproc, nu se poate sa iubesti un om daca nu dai doi bani pe el.
dorina27
Postat pe 8 Septembrie 2010 09:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutati-ma 4 De la: Barbie30_ 21 Martie 2011 14:28
trairi 21 De la: albastrea14 22 Ianuarie 2015 13:14
relatie cu ardei iute 42 De la: MrsSunshine 4 Decembrie 2011 17:04
Hello .. 20 De la: luchianramona 25 Februarie 2011 14:03
Intre iubit si cel mai bun prieten 178 De la: kudika331655 31 Mai 2011 09:34