Setari Cookie-uri

ce sa fac prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine

De la: Lucia38, la data 2010-08-10 17:51:48
De la: stem_29, la data 2010-08-10 16:01:34
De la: marianil, la data 2010-08-10 10:25:03Hai ca ma bag si eu in seama pe aci.
Io zic sa stai cuminte in banca ta ca strici ambele familii.
Datoria barbatului este sa incerce ,acum tu nu trebuie sa fii catea in calduri si sa ridici coada.
Stai in banca ta ca e mai bine,ori te-ai saturat de sotul tau?

Ba tu sa-ti vezi de nimfomana si de vibratoare, nu esti in masura sa dai sfaturi atata timp cat TU traiesti o viata dubla.
ia lasa netul si mergi la manevrat vibratoare.

da' cu a lui, proprietate personala, nu se descurca?

Pai asa se pare, a deschis un topic.
Acolo e tare necajit ca i-a luat vibratoare amantei lui nimfomane
Cauta-l p'aci si lamureste'te.
stem_29
Postat pe 10 August 2010 19:25
De la: blazenetwork, la data 2010-08-10 16:44:12oja care-si schimba culoarea la soare
www.oja-blaze.ro

Si acum ce vrei sa platesc curier cat o oja?:))))))
ia cum o sa-mi iau o oja cu 100 ron
Adevaru-i ca-s tentata, insa pacat ca n'aveti si in Cluj.
stem_29
Postat pe 10 August 2010 19:45
Pai tipu`vrea o aventura,dk asta vrei trageti-o cu el ,ai grij sa nu t indragosteti ca fraiera..u crezi k ala s-a indragostit de tine???dk da,evita-l nu-i face rau,ee pacat sa da sperante desarte altora doar k ai u chef de tavaleala cu cel mai bun prieten al sotului..da repet dk vrea aventura.TRECI LA TREABA:)))) ACUM DEPINDE SI CE FEL DE FEMEIE ESTI U,MIE PERSONAL MI-AR FI RUSINE SA MAI DAU OCHII CU EL DA`DK ESTI O DAMA STRONG SIGURA PE TINE,TRECI LA TREABA!!!
kudika313344
Postat pe 11 August 2010 01:47
Eu propun sa faceti sex in 4 ,sa va scimbati intre voi sotii ca sa nu aveti cosmaruri ca a ti inselat . Dupa cateva zile va intalniti la o cafea si comentati cine a fost mai buna si cine a fost mai barbat.In fond nimic nu se pierde ci se castiga ,placere ,curiozitate ,experienta .Daca va fi o reusita pentru toata lumea ,repetati experienta lunar . Hai la treaba si asteptam noutati cum a fost recitalul .
healthy010635
Postat pe 11 August 2010 03:45
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-26 13:57:34
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..

da, daa! ce soarta cruda sa fii legata de unu si sa poftesti la altu'!

Fante... iei cumva lectii in a fi nesuferit? Iti prind bine, sunt impresionata.
AnotherWay
Postat pe 11 August 2010 16:00
De la: AnotherWay, la data 2010-08-11 16:00:51
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati ..

upssss! m-ai prins! acum incerc si eu, sper sa-mi si iasa(si nu ma refer la ochi)!
fante_de_dorobanti
Postat pe 11 August 2010 16:14
draguta.....tocmai pt k iti iubesti sotul...si nu vrei sa iti pierzi familia.....eu zc sa stai linistita cum a fost si pana akum.....
spune-i in fata k nu ai de gand sa faci cea mai mare greseala din viata ta pt k il iubesti si ai o familie fericita. P.S. sunteti prieteni de familie.......iti iubesti sotul........unde iti e capul?????????????
kudika149571
Postat pe 12 August 2010 09:35
DE CE NU PRACTICATI voi swingul ??? vezi ce iese ..?! si "ZICI CA-L SI iubesti pe amarat ..??? pai cum ..? sa invat si eu??? NIMENI NU TE JUDECA !!
kudika080388
Postat pe 12 August 2010 12:52
De la: kudika313344, la data 2010-08-11 01:47:44Pai tipu`vrea o aventura,dk asta vrei trageti-o cu el ,ai grij sa nu t indragosteti ca fraiera..u crezi k ala s-a indragostit de tine???dk da,evita-l nu-i face rau,ee pacat sa da sperante desarte altora doar k ai u chef de tavaleala cu cel mai bun prieten al sotului..da repet dk vrea aventura.TRECI LA TREABA:)))) ACUM DEPINDE SI CE FEL DE FEMEIE ESTI U,MIE PERSONAL MI-AR FI RUSINE SA MAI DAU OCHII CU EL DA`DK ESTI O DAMA STRONG SIGURA PE TINE,TRECI LA TREABA!!!
ADOR ironia voalata !
kudika080388
Postat pe 12 August 2010 12:56
De la: ralucas64, la data 2010-08-08 12:38:39Am citi mesajele voastre chiar vreau sa ma spun ca nu ma intresaza ,,prietenul ,,sotului acum deloc am trecut de perioada acea ....imi iubesc sotul foarte mult si nu las insela ptr nimic in lume .Un sfat ptr cele sau cei care trec sau vor trece prin asta sa nu isi insele sotul/sotia indiferent de ce este intre voi sa va ganditi ca sar distruge doua famili si copii au cel mai mult de suferit .
copii >>AU CEL MAI MULT DE SUFERIT, CAND PARINTII CREEAZA IN CASA TENSIUNI ASA CA >>>> fassssssssssss ,doar SI NU-TI IUBESTI SOTUL !!
kudika080388
Postat pe 12 August 2010 13:02
De la: mdana, la data 2010-08-02 23:00:00Fratilor,pe ce lume traiti? e plina planeta de asemenea situatii....si totusi ...nu inteleg..cum dracu s-au adunat atatia lupi moralisti pe acest forum...luatul la misto e tipic romanesc..sunteti sigure,voi domni si doamne moraliste ca in jurul vostru sau chiar voi nu ati fost confruntate niciodata cu situatii de acest gen? Va oripilati superficial sub tot felul de nick-nameuri si faceti pe justitiarii...Si inca ceva:niciodata sa nu spuneti niciodata.Intodeauna in viata destinul ne ofera tot felul de situatii si cine stie? intr-o zi puteti fi in postura celor pe care-i judecati atat de vehement...
>>> NE CERTI ...?! la un asa tilu .."prietenul sotului meu VREA sa fie cu mine "">>>auzi duduie >>>PAI EA CE-I ??...CARLIG DE RUFE ..??CE ESTE ACEEA >>"vrea " ??? >>SI MAI SPUNE : "ca-si iubeste sotul " ...?! >>CAND IUBESTI >>POATE SA APARA SI adonis in curul gol >>CA NICI NU-L VEZIIIIIIII.... !! ma lasiii... >>daca ar fi spus CINSTIT: CA ESTE TENTATA DE O AVENTURA >>eu IN GAND >>CONCLUZIONAM : CEVA SCARTIE IN CASNICIE ,S-A PLICTISIT ,SAU...etc.... ASA ca atac ,pentru simplu motiv >>ca-s FEMEIE !
kudika080388
Postat pe 12 August 2010 13:25
ce imi plac femeile care gandesc ca tine BRAVO,EU SUNT BARBAT APROPO,DE ASTA MA BUCUR
sorin87
Postat pe 14 August 2010 07:01
BV FEMEI,FITI DURE CU EA CA MERITA SUNTE-TI CELE MAI DESTEPTE FEMEI CA VA IUBIT BARBATII SI CA GANDITI ASTFEL BRAVO VOU
sorin87
Postat pe 14 August 2010 07:04
BV FETELOR INCA ODATA
sorin87
Postat pe 14 August 2010 07:05
De la: sorin87, la data 2010-08-14 07:04:02BV FEMEI,FITI DURE CU EA CA MERITA SUNTE-TI CELE MAI DESTEPTE FEMEI CA VA IUBIT BARBATII SI CA GANDITI ASTFEL BRAVO VOU

Sunteti se scrie intodeauna legat si mai lasa vrajeala, pune mana si mai documenteaza te in toate cele si lasa femeile sa fie destepte si in alte domenii, sau tu consideri ca statul la cratita esti principala calitate a femeilor destepte ? sau cele care stau la cratita si si iubesc barbatii ? ufff, ce plictiseala pe capul lor
lover_woman
Postat pe 14 August 2010 16:59
Se spune ca pana cateaua nu ridica coada , cainele nu se da la ea !! Prietenul ala a vazut el ceva la tine , daca erai o femeie serioasa si iti iubesti sotul cu adevarat dadeai dovada de asta si era si el cuminte ,dar cred ca ai "dat putin din codita" in fata lui !!!
Tycu
Postat pe 15 August 2010 09:16

.
Histria
Postat pe 15 August 2010 11:08
Bine spus Tycu! Asta cam asa e.... spune-i sotului tau incearca sa ai o relatie deschisa si sa eliminati "prieteni " de acest gen ....bineinteles asta numai daca vrei!!
sophya
Postat pe 15 August 2010 11:29
aaaa,ce tare asta cum k''pana cateau nu ridica coada...''e tareee ,am mai auzit-o la strastarstrastastastrabunica-mea:))))
scze sunt '' balbaita''
kudika313344
Postat pe 15 August 2010 21:31

ralucuto daca esti femeie serioasa iti vezi de ale tale, daca esti o femeie josnica ce nu se respecta nici pe ea insasi, da i drumu la combinatie
angelradios
Postat pe 15 August 2010 22:34
De la: sophya, la data 2010-08-15 11:29:20Bine spus Tycu! Asta cam asa e.... spune-i sotului tau incearca sa ai o relatie deschisa si sa eliminati "prieteni " de acest gen ....bineinteles asta numai daca vrei!!

Foarte bun si inteligent sfat, e singura solutie ,dar oare crezi ca vrea ??? Crezi ca "prietenul " ala nu a vazut el nimic ???
mitica_1
Postat pe 15 August 2010 22:46
ntz ..ntz..ntz..da nu esti tu ma si tycu,,,nu nu batman,,batman,,,

size_back
Postat pe 15 August 2010 22:47
uuffffffaaaaaaaaa!si din cati barbati sunt pe lumea asta tocmai prietenul sotului tau l-ai gasit?sau asta era mai aproape?ce are in plus fata de sotul tau?
mitza81
Postat pe 15 August 2010 23:35
Casatoria nu inseamna , ca nu te va interesa ceva nou...insa, fiecare persoana, crede-ma si sotul tau au tentatii pe parcursul unei casnicii( relatii), dar cand deja iubesti pe cineva e usor sa refuzi alte tentatii. Gandeste-te, de ce te-ai indragostit de sotul tau, fii sigur ca inca mai are calitatiile de care te-ai indragostit, si pe parcursul aniilor a mai dobandit si altele. Asa ca, concentreaza-te asupra acestor ganduri, redescopera sentimentele care v-a unit la inceput, si incearca sa-l cunosti mai bine pe omul langa tine, pentru ca fiecare om are ceva nou de oferit..si vei vedea ca vei fi fericita! ;)
kudika087172
Postat pe 16 August 2010 10:54
De la: size_back, la data 2010-08-15 22:47:44ntz ..ntz..ntz..da nu esti tu ma si tycu,,,nu nu batman,,batman,,,

il dibuisi....
RUY_BLAS
Postat pe 16 August 2010 17:31

casatorie - respect... respect - casatorie..
gasesti vreo legatura oare???
cum te-ai simti daca el ar fi..doar asa pt o noapte.. cu prietena ta cea mai buna?
carla10
Postat pe 16 August 2010 17:40
De la: size_back, la data 2010-08-15 22:47:44ntz ..ntz..ntz..da nu esti tu ma si tycu,,,nu nu batman,,batman,,,

Trezit-va!e Dindirel!!!!!!!!!!!!!!
mdana
Postat pe 16 August 2010 19:00
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-11 16:14:10
De la: AnotherWay, la data 2010-08-11 16:00:51

upssss! m-ai prins! acum incerc si eu, sper sa-mi si iasa(si nu ma refer la ochi)!

Well well well...si eu sper sa iti iasa deoarece am intrerupt lectiile din vina ta. Astept sa te achiti de "datoria" pe care o ai pentru a putea continua.....lectiile ,desigur. Pana atunci...go Fante!
AnotherWay
Postat pe 16 August 2010 19:36
De la: Tycu, la data 2010-08-15 09:16:57 Se spune ca pana cateaua nu ridica coada , cainele nu se da la ea !! Prietenul ala a vazut el ceva la tine , daca erai o femeie serioasa si iti iubesti sotul cu adevarat dadeai dovada de asta si era si el cuminte ,dar cred ca ai "dat putin din codita" in fata lui !!!

Vai, cata intelepciune. Ma declar uimita, stimate domn Mitica. Cata eleganta in exprimare si cat bun simt. In spatele ochelarilor dumneavoastra , cred ca incercati sa ascundeti niste ochi care oglindesc muuuult prea multa EXPERIENTA, cunoastere si .....desigur varsta. In alta ordine de idei...patetic. Sa inteleg ca dumneavoastra adulmecati toate cozile ridicate? Hah, cred ca in conditia dumneavoastra nu faceti DECAT sa le adulmecati. Si nu...nu astept un feedback din partea dumneavoastra. Nu va obositi....face rau la inima dupa o anumita varsta. (Fante, ia aminte, asta e bonus )
AnotherWay
Postat pe 16 August 2010 19:55
Prima data este mai greu,a doua vine de la sine,a treia este de control,a patra pentru sanatate si asa te formezi si poti deveni o buna coarda.Lasa-l pe dic ala bulangiu de prieten a lui barbatu-to lasal sa-ti deie la rame si vezi daca mancarimile dintre craci persista vino la mine belea-o ca-ti dau pana faci lombosciatica..
floryncretzu
Postat pe 16 August 2010 22:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DRAGOSTE SAU BANI ? 10 De la: kudika009316 29 Iunie 2009 19:33
Cum sa scapi de un sot infidel ?? 79 De la: kudika433452 7 Septembrie 2011 19:00
fapt divers, vorba poetului... 29 De la: kudika318477 11 Decembrie 2010 18:08
e rau sa iubim? 36 De la: TiaDalma 11 Aprilie 2008 15:32
credeti ca exista asa ceva? 50 De la: caryna89 16 Noiembrie 2009 19:35