Mai multe
De la: angelradios, la data 2010-08-19 11:55:39zi fante si trage apa eu deja am apreciat-o tragand apa! no offence doar ti-am urmat indicatiile!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 19 August 2010 12:04 |
||
|---|---|---|
De la: kudika313344, la data 2010-08-17 21:35:40ce comenteaza nevestele frateee,va e frik sa nu va ''fure''si voua vreuna barbatu:))daia sunteti asa rautacioase?hai k ea e o femeie ''usoara''zicem asa,da ala de ce n-are grija de pantalonii lui,nu mai invinovatiti femeile din orice. Ooooooooaaaaaaaaauuuuuuuu!!!!!!. Ce importanta se crede acum **pufyta**, de cata atentie i-sa acordat.......,Pufyta, nu de sfaturi are nevoie, de apreciere. Daca spune ca face trotuarul si alege numai *tiristi* tineri, era laudata??...., Asa ca ea face prostitutie dar, ca intre prieteni, cu prieteni etc. Sotul......., sa fim seriosi, credeti ca s-a maritat din dragoste cum sustine?//.... Hasi........., nu da doi bani pe el, cum spune o vorba,** o carpa de paravan**, Maritata de 4 ani, si amanta de 1 an, dupa un an de destrabalare, cere sfaturi, * ce sa fac**?, sau s-a saturat, vrea altul, si..........vrea sa auda daca o apreciaza cineva. Si iaca na, deja s-a ivit un razboi intre forumisti, care si cine este mai indreptatit sasi de-a cu parerea, ce importanta este EA* acum.......... Si iata un razboi in toata regula pentru ...........o...** PUFYTA**. Si apropo ***nu mai invinovatiti femeia din orice**, ce mai urmeaza sa faca??, hai ca mai facut curioasa !!, vreo paruiala, sasi dea foc la casa, sa se sinucida???, daca asta este in mintea ta *orice**, da* chiar ce a facut??,Ea se distreaza, voi va jigniti......, sau glumiti si nu inteleg eu? Apropo si eu port ochelari si am aproape 60 de ani, este vreo problema??, sau femeile care , *calca pe bec*, trebuie sa primeasca sfaturi, laude , sau dojeni, de la tineri de varsta maxima 18 ani? . Oricum 8 pagini !, pentru o fufyta................ |
||
|
dorina27 Postat pe 19 August 2010 20:36 |
||
|
Dar totusi sa nu uitam ca este o tipa maritata si nu s-a culcat cu toata Romania, asa ca nu e parasuta, nu mai jigniti femeia inutil.Si ce daca sunt opt pagini pentru acest subiect ? e normal pt ca este un subiect interesant si i se poate intampla oricarei femei maritate ce i s-a intamplat ei. Eu nu prea am prieteni asa focosi de familie si probabil mi ar fi greu sa accept o relatie pe ascuns, dar acum e usor sa spui pt ca nu traiesti situatia in sine, poate am insela, poate nu, depinde de atatea lucruri ..... Iar doamna de 60 de ani sa lase lumea sa si traiasca viata cu bune si cu rele, sa nu mai moara de grija altora, fiecare are un cap pe umeri si un creier care sa gandeasca, fiecare sa faca cum crede ca sa i fie bine. O seara frumoasa la toata lumea, in special sfintilor de pe acest forum
|
||
|
|
||
|
lovingwife Postat pe 20 August 2010 00:15 |
||
De la: lovingwife, la data 2010-08-20 00:15:53Dar totusi sa nu uitam ca este o tipa maritata si nu s-a culcat cu toata Romania, asa ca nu e parasuta, nu mai jigniti femeia inutil.Si ce daca sunt opt pagini pentru acest subiect ? e normal pt ca este un subiect interesant si i se poate intampla oricarei femei maritate ce i s-a intamplat ei. Eu nu prea am prieteni asa focosi de familie si probabil mi ar fi greu sa accept o relatie pe ascuns, dar acum e usor sa spui pt ca nu traiesti situatia in sine, poate am insela, poate nu, depinde de atatea lucruri ..... ... nu vedea lucrurile pe jumatate ... sincer ... nu e vorba cu citi s-a culcat sau se va culca ... ci cine este EA si EL ... nu pot sa cred ca poti da cu piciorul promisiunilor pe care le-ai facut unui om doar pentru ca cineva iti face 2-3 apropouri si iti pune mina de fund ... hai sa nu ajungem chiar pe planeta maimutzelor ... si e bine sa vezi totul ''in oglinda'' ... o mare majoritate traieste dupa telenovele si dau sfaturi cu ''corasonul'' dar cum te-ai simti daca ai afla ca sotul are o aventura indelungata cu sotia prietenului vostru de familie ? ... si ca dupa ce se tavalea cu AIA venea acasa si facea pe obositul si pe omul continuu fara bani si fara timp ? ... gindeste-te si la varianta asta si spune-mi cum ai mai gindi despre sotul tau si acea femeie ? ... si gindeste-te ca te-ai gindi - ce am facut sa ''merit'' asta, cu ce am gresit (si intradevar nu ai gresit doar ca UNA nu a fost ''incapabila'' sa spuna-nu, ca doar el a ''intrebat'' dar acceptul l-a dat ea) ? ... lucrurile de genul asta se afla intotdeauna ... pentru ca sint bazate pe MINCIUNA si SIMTURI ... ai accepta o explicatie gen - m-am indragostit, nu am avut ce face, asta este !!! ... si probabil o sa il intrebi - dar si de mine erai indragostit, nenorocitule, si iti cresteam si copii ? ... atunci ai vedea ce inseamna sa iei o hotarirea sau sa faci un compromis (asa cum fac multi) ... rezultatul ... NIMIC NU VA MAI FI CUM A FOST ... TOTUL SA PIERDUT ... increderea, dragostea, familia, prietenii, linistea ... ... asa ca inainte sa ''empatizezi'' cu cineva si sa ii dai ''binecuvintarea'', gindeste-te ca poate o vorba grea acum face mai mult decit o mie de consolare mai tirziu ... o vorba grea acum o poate ajuta sa vada si partea reala si viitoare datorate unui comportament cel putin fara minte ... ca de ''simturi'' sintem plini cu totii ... ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 August 2010 00:44 |
||
De la: marco918, la data 2010-08-20 00:44:38Intru totul de acord marco... Atat de usor iti poti adormi constiinta...Ca doar ai un raspuns si un sfat din telenovela Aniela,sau oricare alta...ca doar aia asa a facut...s.a.m.d.... Ma uimeste totusi atitudinea dn-lui care a spus ca ''saraca femeie nu e parasuta...doar nu s-a culcat cu jumate de Romanie...'' Hmmm...ar fi parasuta doar daca s-ar culca cu jumate de Romanie...unu` doi trei prieteni de-ai lui barbat-su merg...ca doar e asa ca intre prieteni...De la: lovingwife, la data 2010-08-20 00:15:53Dar totusi sa nu uitam ca este o tipa maritata si nu s-a culcat cu toata Romania, asa ca nu e parasuta, nu mai jigniti femeia inutil.Si ce daca sunt opt pagini pentru acest subiect ? e normal pt ca este un subiect interesant si i se poate intampla oricarei femei maritate ce i s-a intamplat ei. Eu nu prea am prieteni asa focosi de familie si probabil mi ar fi greu sa accept o relatie pe ascuns, dar acum e usor sa spui pt ca nu traiesti situatia in sine, poate am insela, poate nu, depinde de atatea lucruri .....
|
||
|
lizuca222 Postat pe 20 August 2010 02:32 |
||
De la: lovingwife, la data 2010-08-20 00:15:53Dar totusi sa nu uitam ca este o tipa maritata si nu s-a culcat cu toata Romania, asa ca nu e parasuta, nu mai jigniti femeia inutil.Si ce daca sunt opt pagini pentru acest subiect ? e normal pt ca este un subiect interesant si i se poate intampla oricarei femei maritate ce i s-a intamplat ei. Eu nu prea am prieteni asa focosi de familie si probabil mi ar fi greu sa accept o relatie pe ascuns, dar acum e usor sa spui pt ca nu traiesti situatia in sine, poate am insela, poate nu, depinde de atatea lucruri ..... Doamna aceea de "60 ani" are perfecta dreptate,are o gandire inteligenta si vede lucrurile la realitate !! Da e parasuta, nu e nevoie sa se culce cu toata Romania, numai faptul ca e maritata si chiar imaginar daca se culca cu altul,ea e catalogata cu-r-v-a ,[ parasuta }! Si cum adica se poate intampla oricarei femei ?? numai accidentele, bolile ,se pot intampla oricarei persoane , nu infidelitatea care asta e cu bunastiinta , iar "paravanul" de acasa e prost ca o mai tine la batatura casei !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 20 August 2010 09:37 |
||
| Este cel mai urat lucru ,nu merita nimeni ,e o lovitura prea mare si pt.prietena ta si pt sotul tau,asa ceva nu se iarta....ai grija! | ||
|
himerra Postat pe 20 August 2010 13:37 |
||
rau e sa nu sti ce vrei sau sa te grabesti sa faci un anumit lucru ....daca te stii k esti nestatornica si iti place sa flirtezi sau ca iti fug repede ochii dupa barbati..de ce te-ai mai legat la cap? nu te judec, in fond nu sunt eu in situatia ta ca sa te inteleg, dar e pacat de tine, ca te compromiti atat ca sotie cat si ca amanta...deci, mai bine divorteaza si alimenteaza-ti pofta asta de adrenalina care te roade. abia dupa ce ti-ai trait fanteziile...vezi daca iti place viata asta sau te vrei asezata la casa ta, cu familie si tot setul... |
||
|
adrianaflo Postat pe 20 August 2010 13:58 |
||
da,pai asa se intampla cand ne maritam la primul hormon,dupa 5-6ani ori intoarcem capu dupa altu,sau el....el sigguurrrrr,ba mai rau ne trezim ca ne spune si pa-pa pt vreo blonda focoasa
|
||
|
kudika313344 Postat pe 20 August 2010 21:56 |
||
De la: kudika313344, la data 2010-08-20 21:56:17da,pai asa se intampla cand ne maritam la primul hormon,dupa 5-6ani ori intoarcem capu dupa altu,sau el....el sigguurrrrr,ba mai rau ne trezim ca ne spune si pa-pa pt vreo blonda focoasa Asa e la casatoriile din interes, nu si la cele din dragoste !!!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 21 August 2010 12:18 |
||
De la: lovingwife, la data 2010-08-20 00:15:53Dar totusi sa nu uitam ca este o tipa maritata si nu s-a culcat cu toata Romania, asa ca nu e parasuta, nu mai jigniti femeia inutil.Si ce daca sunt opt pagini pentru acest subiect ? e normal pt ca este un subiect interesant si i se poate intampla oricarei femei maritate ce i s-a intamplat ei. Eu nu prea am prieteni asa focosi de familie si probabil mi ar fi greu sa accept o relatie pe ascuns, dar acum e usor sa spui pt ca nu traiesti situatia in sine, poate am insela, poate nu, depinde de atatea lucruri ..... |
||
|
dorina27 Postat pe 21 August 2010 19:22 |
||
te contrazic:La cele din plictiseala!
|
||
|
kudika313344 Postat pe 21 August 2010 20:15 |
||
De la: sugar_cake22, la data 2010-07-25 14:57:56stai putinBravo cu aces raspuns ai dat o lectie la foarte multe femei, daca au inteles, ai fost formidabila,fantastica.
|
||
|
kudika171801 Postat pe 21 August 2010 21:30 |
||
De la: adrianaflo, la data 2010-08-20 13:58:48rau e sa nu sti ce vrei sau sa te grabesti sa faci un anumit lucruDaca iti va asculta statu va avea o casnicie fericita, mi-a placut cum gindesti bravo tie.
|
||
|
kudika171801 Postat pe 21 August 2010 21:42 |
||
De la: dorina27, la data 2010-08-21 19:22:54De la: lovingwife, la data 2010-08-20 00:15:53Dar totusi sa nu uitam ca este o tipa maritata si nu s-a culcat cu toata Romania, asa ca nu e parasuta, nu mai jigniti femeia inutil.Si ce daca sunt opt pagini pentru acest subiect ? e normal pt ca este un subiect interesant si i se poate intampla oricarei femei maritate ce i s-a intamplat ei. Eu nu prea am prieteni asa focosi de familie si probabil mi ar fi greu sa accept o relatie pe ascuns, dar acum e usor sa spui pt ca nu traiesti situatia in sine, poate am insela, poate nu, depinde de atatea lucruri ..... |
||
|
Histria Postat pe 21 August 2010 22:04 |
||
De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati .. Pai daca nu te judecam nici nu ne putem exprima opinia... Tu poate vrei sa spui, ca nu vrei sa fi acuzata ! Dar vei fi . Si acuzata, si alintata, si umilita si admirata ... vei primi din toate Daca zici ca te atrage tipul asta, ce mai astepti ? Dai drumu si rezolva-ti problema Tu urmeaza-ti sufletul si invatza din consecintze... teoreticienii fara practica , sint cei mai uratzi si mai groaznici dintre fiintze.... cultele religioase, sint creeate din zvonuri si raspandaci ... Cei care intradevar il vad si pe dumnezeu si pe diavol, sint cei care au dobandit intzelepciunea, prin propria lor experientza ... Nu asculta de nimeni din exteriorul sufletului tau, caci tot ce este inafara, este doar iluzie.... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 22 August 2010 00:01 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-08-22 00:01:29De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati .. ... te crucesti pe ce lume traiesc unii ... ... unii nu au trecut de stadiul de maimutze ... |
||
|
marco918 Postat pe 22 August 2010 01:25 |
||
| Eu zic sa incerci de doua ori cu prietenul familiei ,ca prima data nu se pune ,este de proba. | ||
|
healthy010635 Postat pe 22 August 2010 03:59 |
||
| sal , eu cred ca raluca are alta dilema decat cea expusa aici . eu cred ca sa saturat de monotonia casniciei si inima ii da ghes si la lucruri interzise... solutia . pai sa se duca undeva departe de casa cateva zile si o pune acolo, pe urma va vede ce a facut daca e bine sau rau . dar nu cu prietenul sotului altfel isi va sparge casnicia... si doar ati vazut , il iubeste pe sotul ei! | ||
|
ionelpetreaca Postat pe 22 August 2010 14:31 |
||
De la: kudika313344, la data 2010-08-15 21:31:59aaaa,ce tare asta cum k''pana cateau nu ridica coada...''e tareee Orcat ar fi de veche , din pacate ramane la fel de valabila . |
||
|
Postat pe 22 August 2010 16:22 |
||
zici u? si aia cum ca''bataia e rupta din rai''?hmmmmm,da` de caine-prost nu zici nimic?
|
||
|
kudika313344 Postat pe 23 August 2010 00:21 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-19 12:04:00De la: angelradios, la data 2010-08-19 11:55:39zi fante si trage apa Fante...alta admiratoare?
|
||
|
AnotherWay Postat pe 23 August 2010 08:06 |
||
De la: denis_3d25, la data 2010-08-22 00:01:29De la: ralucas64, la data 2010-07-25 14:45:46buna..am si eu o peoblema daca pot sa-i spun asa prietenul sotului meu vrea sa fie cu mine ..si el este insurat .Sincera sa fi si eu as vrea sa fiu cu el ma atrage ca barbat dar nu vreu ceva mai mult imi este frica sa nu stricam ce avem .. suntem prieteni de familie ne vizitam ...... miar place sa fiu ce el ..dar imi iubesc sotul nu lam inselat niciodata ....offf sper sa ma intelegeti si sa nu ma judecati .. Uite aici dovada de inteligenta, frumoase spusele tale, o zi frumoasa denis. |
||
|
lover_woman Postat pe 23 August 2010 20:12 |
||
Lucifer are admiratoare...
|
||
|
Barbie30 Postat pe 23 August 2010 20:31 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-23 20:31:59Lucifer are admiratoare... vorbea papusica barbie , pe tine cine te manevreaza, michiduta barbie ?
|
||
|
lover_woman Postat pe 24 August 2010 13:54 |
||
Voi chiar credeti ca dna ratacita, o sa tina cont de sfaturile voastre? Pai posteaza pe aici doar sa primeasca 1-2 aprobari, dar de fapt ea are deja raspunsul. Nu e clar ca daca exista o farama de indoiala in capul ei isi doreste acest lucru? Cate dintre noi nu ne-am uitat macar o singura data la un tip bine, fie el si prietenul sotului, iubitului etc. dar de aici pana la altceva... e cale lunga. Aici tine de maturitate, de educatie, de multe... Pai daca doamna are instincte de animal, de ce sa nu le satisfaca? Acu... ca a uitat ea ca a intrat in biserica, ca a facut niste juraminte, ca poate mai are si un copil, e partea a 2 a. Sa n-o judecam asa aspru. Doar atat: tu te consideri sotie sau mama? Ca femeie ne dam seama ca esti, prea femeie chiar .
|
||
|
uratzica Postat pe 24 August 2010 14:53 |
||
De la: AnotherWay, la data 2010-08-23 08:06:09De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-19 12:04:00De la: angelradios, la data 2010-08-19 11:55:39zi fante si trage apa cand voi ajunge sa l admir pe acest individ inseamna ca s au sfarsit valorile pe lume |
||
|
angelradios Postat pe 25 August 2010 12:53 |
||
De la: angelradios, la data 2010-08-25 12:53:05De la: AnotherWay, la data 2010-08-23 08:06:09De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-19 12:04:00De la: angelradios, la data 2010-08-19 11:55:39zi fante si trage apa de parca ai stii ce-s alea valori! las ca stiu eu ca vrei! numai ca trebuie sa vreau su eu "dragoste cu de-a sila nu se poate"!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 25 August 2010 13:15 |
||
|
Sa nu faci asta niciodata.Relatia cu prietenii este sfanta iar daca simti ca el te place si vra altceva ,trebuie indepartat complet din viata voastra. Iti da un sfat o doamna cu experienta de o viata... |
||
|
stan_jana_lazy Postat pe 25 August 2010 20:14 |
||
|
Sa nu faci asta niciodata.Relatia cu prietenii este sfanta iar daca simti ca el te place si vra altceva ,trebuie indepartat complet din viata voastra. Iti da un sfat o doamna cu experienta de o viata... |
||
|
stan_jana_lazy Postat pe 25 August 2010 20:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am nevoie disperata de sfaturi..... | 24 | De la: kudika379564 27 Aprilie 2011 21:32 |
| Nu pot sa inteleg ce se intampla cu el | 13 | De la: ancacumintica 24 Ianuarie 2016 21:13 |
| Salut!!! | 61 | De la: geo_resuscitat 11 Ianuarie 2011 22:25 |
|
|
||
| vdjjdkfff | 70 | De la: yza79 29 Noiembrie 2009 01:03 |
| eUniversum | 1 | De la: gabriel32 23 Martie 2012 21:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.