Setari Cookie-uri

Superstitii haioase

De la: adinamaria, la data 2010-03-16 15:28:45buna. sunt adina. am citi mesajele voastre cu privire la superstitii despre nunta. am sa va povestesc cate ceva poate o sa va fie de folos.
nunta am facut-o in noiembrie 2008
nu ne-a ajutat nimeni cu nimic, si nu am crezut in superstitii pana cand nu mi s-a intamplat ceva.
am reusit sa facem o nunta frumoasa singuri, dar singurul incident care ni s-a intamplat la nunta a fost la biserica, cand la intrare i-am gasit pe bunicii mei, parintii tatalui meu, care au facut eforturi sa ajunga. m-am bucurat si ne-am imbratisat, apoi am intrat in biserica la bratul nasului cand mi-am dat seama ca nu mai am voalul pe cap.
atunci am intrat in panica si am incercam sa il gasesc. in mintea mea deja incoltise ideea: doamne ce o sa se intample?
atunci nu s-a intamplat nimic, chiar totul a decurs f bine,
dar dupa 9 luni tatal meu a murit, la 54 de ani, a suferit un atac cerebral.
deci trageti concluzii!!!!!
sa fie o superstie sa nu iti cada voalul din cap in ziua nuntii sau doar o pura intamplare?
pupici


nu cred ca are legatura ceea ce s-a intamplat cu caderea voalului. ceea ce-a patit tatal se putea intampla in orice moment. Nu ai cum sa previi astfel de chestii. si mie mi-a cazut voalul in ziua nuntii (dar nu la biserica) dar inca eram in casa la mine. Mi-a cazut din simplul fapt ca coafeza nu mi-l prinsese bine. A venit mi l-a fixat bine cu zeci de agrafe si gata. Eu am avut nunta in octombrie 2008, iar in iunie bunicul meu a decedat (tot atac cerebral), pur si simplu l-am vazut dimineata si era foarte bine nu-l durea nimic si dupa amiaza am primit telefon ca a decedat. Apoi la 2 saptamani dupa bunicul a decedat si bunica. La inceput ma gandeam ca o fi vreun semn ceva ca n-ar trebui sa fac nunta. dar toata lumea mi-a spus ca nunta e nunta si merge mai departe orice ar fi.
si eu am tinut cont de cateva superstitii, dar nu de toate. Am avut un ban in pantof in ziua nuntii, mi-am trecut si eu toate fetele nemaritate pe pantof (dar a doua zi nu mia intelegeam nimic din ce scrisesm pe pantof ), nici eu nu m-am uitat in spate dupa ce-am iesit pe usa de acasa. N-am tinut cont de chestia cu ceva imprumutat, ceva vechi, ceva albastru. Rochia mea era "decorata" cu perle, coronita mea era din perle. N-am tinut cont de superstitia cu schimbatul pantofului in ziua nuntii (dupa ce m-au furat n-am mai putut sa incalt aceeasi pantofi asa ca am trecut la balerini). eu n-am scos voalul la restaurant, insa cand am ajuns acasa, o matusa mi-a zis sa scot voalul sa nu intru in casa tot cu el in cap (nu stiu de ce, da nu m-a costat nimic sa-l dau jos inainte sa intru in casa).

nu te mai gandi ca tatal tau a murit din cauza voalului tau. imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar viata merge inainte si el ar fi vrut ca tu sa fi fericita in continuare fara sa-ti faci griji ca el a murit din cauza voalului.
carmela_grace
Postat pe 17 Martie 2010 15:14
PENTRU MOMENTE UNICE… VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264
Marry_grace
Postat pe 24 Martie 2010 19:44
eu la nunta am avut coronita imprumutata de la o prietena. e de rau?
oanaiullliana
Postat pe 25 Martie 2010 09:24
tarot_healthy
Postat pe 11 Mai 2010 15:09
Eu mai nou am o mare dilema! Noi avem slujba de logodna (asa a tinut iubi sa facem) saptamana viitoare. preotul care tine slujba ne-a zis sa avem si 2 lumanirici. sora mea are nunta in septembrie..azi cineva i-a zis lu mama ca nu e bine ca 2 surori sa aibe lumanarile aprinse in acelasi an ca moare una din ele sau ceva si mai aberant! pe asta o auziserati?
devi_amrita4ever
Postat pe 2 Iunie 2010 19:18
nu-i de rau ca oricum trebuie sa ai ceva imprumutat de la cineva........
paulanebunatik
Postat pe 19 August 2010 12:03
Despre zodii
Berbec
Veºnic tânãr, caut o persoanã care sã nu oboseascã, nici mãcar când o alerg prin casã. Nu am prejudecãþi ºi am obiceiul de a fi direct, fãrã ocoliºuri. Mã aprind repede, nu stau pe gânduri ca nehotãrâþii aia din Balanþã si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii. Avantajul este cã ºtiu ce vreau ºi acþionez ca atare.

Dacã mã iei cu nu ºtiu câte crize interioare ce te împiedicã sã fii fericit, uitã-te la Peºti cã s-ar putea sã fie mai receptivi. Eu îþi aduc optimismul, încrederea în forþele proprii ºi multã distracþie în dormitor. Am menþionat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba din parc, un copac sau maºina. Sunt generos ºi sãritor la nevoie, nu mã prefac cã plouã atunci când þi s-a stricat maºina sau ai rãmas fãrã medicamente. Te susþin în tot ce întreprinzi fiindcã nu-mi place sã tai frunza la câini ºi sã mã plâng de un destin eºuat lamentabil. Nu garantez însã fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprinsã creaturã din univers.

Am uneori reputaþia de scandalagiu, dar eu nu þin furia ca ranchiunoºii aia de Scorpioni, aºa ca mai bine scurt ºi intens, decât epuizant ºi pe termen lung. Îmi place sã fiu cocoloºit ca un copil uneori, aºa cã nu fi rece. dar nici prea caldã, pentru cã îmi place sã cuceresc, sã fiu provocat, sã fac surprize, nu sã mã culc pe o ureche ºi sã mã bucur de cãmin ca plictisitorii ãia de Tauri. Ador excursiile, munþii, grãdina zoologicã, provocãrile ºi toate jocurile cu suspans. Dacã vrei intensitate, cautã-mã!



Taur
Da, am citit anunþul de mai sus al Berbecului. obositoare fiinþã! Nu stã locului, deloc. Eu sunt un om serios ºi ºtiu cã o relaþie se formeazã în timp, cu pricepere ºi rãbdare. Nu ard pânã la scrum ca Berbecul ºi nu scriu poezii de vrãjealã ca Gemenii. La mine dureazã pânã iau hotãrâri, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o masã gustoasã, o atmosferã romanticã, mângâierile, nu sunt genul de "una scurtã pe coridor" ca bezmeticii de Sãgetãtori.

Trebuie sã îþi spun cã am tabieturi, nu mã deranjeazã rutina ºi nu îmi plac prea mult schimbãrile de orice fel. Asta e de bine, cu mine nu te trezeºti în situaþii imprevizibile sau obositoare de genul ieºirilor în club la 2 noaptea sau exerciþii de yoga la 5 dimineaþa. Cum mã gãseºti azi, sunt ºi mâine. Nu încerca idei abracadabrante de genul "libertate fãrã frontiere", eu înþeleg prin cuplu o viaþã în comun, cu bune sau cu rele, cu ieºiri în parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui ºi sã filozofam despre spiritul neîngrãdit.

Mã enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul ºi nu vorbesc fãrã minte ca Sãgetãtorul. Aºa cã, dacã ai nevoie de o persoanã calmã, de încredere ºi naturalã, eu sunt aceea. Recunosc, nu prea spun direct ce mã nemulþumeºte, trebuie sã mai lucrez la acest capitol. Îmi place arta, mã plimb cu drag prin pãdure, culegem floricele ºi ascultãm muzicã lentã. Dacã vrei stabilitate, cautã-mã!

Gemeni
Sunt un fluture viu colorat ºi cu mine te vei simþi cea mai iubitã fãpturã. Mergem peste tot, zburãm pretutindeni. Nu garantez cã ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei "trãieºte clipa", nu sunt rigid precum Taurul.

Nu am reþineri ca scorþoºii aia de Capricorni, eu râd cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie sã fii o persoanã activã social, cu simþul umorului ºi fãrã prea multe complexe. Dacã eºti inteligentã, mã cucereºti, însã încearcã sã nu mã eclipsezi, altfel îmi iei ce am eu mai de preþ, informaþiile multe ºi diverse pe care le folosesc în momentele-cheie. Eu îþi declar iubirea nebunã, nu aºtept ca Taurul pânã îþi cade pãrul de nervi ºi nici nu mã retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred în libertatea emoþiilor ºi a sentimentelor, de aceea te voi înþelege dacã a doua zi nu mã mai iubeºti, doar aºa pot fi ºi eu câteodatã.

Solicitãrile de orice fel mã sâcâie, mai ales daca sunt prea multe. ºi nu te þin legatã de piciorul patului ca Taurul! Excesele emoþionale mã þin doar zece minute, prin urmare dacã eºti în cãutarea unei povesti romantice fã-le cu mâna Racilor sau Peºtilor. Sunt spontan, amuzant ºi irezistibil. În pat am imaginaþie. ªtiu valoarea unei surprize. Caut pe cineva care sã mergã la teatru, la bibliotecã ºi în discoteci. Dacã doreºti varietate, cautã-mã!


Rac
Nu aº merge cu un Geamãn nicio clipã, nu are profunzime ºi nu ºtie ce este aceea trãire interioarã. Dacã vrei aventurã, du-te spre Lei sau spre Sãgetãtori. Nu te iau ca sã te las ºi nu te împart cu nimeni. Eu te ocrotesc, sunt grijuliu, atent ºi îþi intuiesc stãrile de spirit. Nu mã uit prin tine ca Geamãnul, ci la tine, la expresivitatea ochilor tãi. Nu ºtiu dacã tu cauþi un om sensibil, dar mi-ar plãcea sã mã suporþi aºa cum sunt, am uneori capricii ºi mã supãr ca un copil. vrei sã fii din când în când mama mea?

Pun suflet ºi nu mi-e deloc indiferent ce se petrece în lumea pe care noi o construim. Dacã vrei siguranþã ºi intimitate, dacã "acasã" are greutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul de Berbec ºi nici nu fac din amor un experiment ca Geamãnul. Eu aduc lumânãri, încui uºile, trag perdeaua ºi ador preludiul îndelungat. Mã deschid cam greu, sunt uºor timid, dar ºtiu sã iau iniþiativã când trebuie.

Dacã ºi tu cauþi pe cineva care sã nu fie prea independent, dacã þi se pare normal sã ieºi în oraº cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu "dau papucii" uºor ca cei din Gemeni sau Vãrsãtor, dar am nevoie de tandreþe, rãbdare ºi multa înþelegere. Prefer sã mergem la mare, sã contemplãm apusul, sã creºtem cãþei sau pisici ºi sã luãm din când în când cina cu mamele noastre. Daca vrei siguranþã, cautã-mã!


Leu
Lãsaþi-l pe Rac cu emoþiile lui adânci cu tot! Viaþa este aici, acum ºi trebuie trãitã din plin. În plus, este prea econom, pe când eu sunt generos, te duc la cel mai select restaurant, îþi iau cel mai scump parfum, iar dacã totuºi nu îmi permit (deh, i se mai petrece ºi Leului) promit sã ai mãcar senzaþia cã din clipã în clipã urmeazã sã te îmbogãþeºti. Eu nu stau între patru pereþi ca Racul sau ca Fecioara, eu îþi arãt viaþa de noapte, ultimele noutãþi în oraº ºi te prezint ca pe o reginã cercului meu de prieteni.

Or fi Gemenii jucãuºi, dar eu sunt ºi jucãuº ºi hotãrât, nu sunt instabil ca ei. Dacã vrei un îndrãgostit palid ºi cuminte, ia o Fecioarã, eu sunt romantic pânã în vârful urechilor ºi apreciez poezia, serenadele sub clar de lunã, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu îmi place sã îmi tai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau sã mã compari cu nu ºtiu cine, ar fi bine sã mã lauzi mãcar din când în când. Nu caut o femeie care sã mã punã la colþ, sã mã educe, sã mã cheme acasã þipând. Eu sunt pânã la urmã ºeful ºi îmi place sã mi se dea atenþia cuvenitã.

Sunt optimist, am voie bunã, omenos ºi pot purta cu tine orice fel de conversaþie. Nu spun minciuni ca Geamãnul ºi nu sunt evaziv ca Peºtele. Eu merg direct la þintã ºi dau dovadã de corectitudine. Îmi plac petrecerile, jocurile de noroc, filmele, spectacolele ºi tot ce presupune umor ºi creativitate. Dacã doreºti romantism, cautã-mã!


Fecioara
Cu impulsurile de moment ale arogantului de Leu, nu ajungem nicãieri. Viaþa nu este un haos, ci un proiect planificat raþional. Sunt un om cumpãtat, dar dacã ai rãbdare ºi nu zâmbeºti ca o pãpuºã Barbie în faþa glumelor nesãrate ale Geamãnului, vei vedea cã am destule fantezii. Eu nu le risipesc pe oricine. Mi-aº dori sã fi elegantã ºi sã nu vorbeºti indecent, fiindcã nici eu nu apar la întâlnire cu pãrul vâlvoi ca Vãrsãtorul.

Sunt atent la igienã ºi la impresia pe care o fac, nu te primesc la mine acasã, invitându-te sã te aºezi pe un pat plin cu rufe ºi cãrþi ca dezordonatul de Sãgetãtor. Nu sunt superficial, nu renunþ imediat, tocmai fiindcã eu îmi analizez bine sentimentele ºi mã implic dupã ce sunt sigur cã relaþia este potrivitã. ªtiu cã o viaþã conjugalã presupune ºi datorii sau responsabilitãþi, mã laºi pe mine sã þin evidenþa cheltuielilor, sã organizez mese festive sau altele de gen, eu nu dau buzna pe uºã ca iresponsabilii de Sãgetãtori sau Vãrsãtori.

Sunt fidel, grijuliu cu sãnãtatea ºi viaþa ta casnicã. Nu mã abþin sã nu critic, dar sfaturile mele îþi pot fi de un real folos. Amorul spontan nu mã atrage prea mult. În schimb, am rãbdare ºi tehnicile mele se îmbunãtãþesc, nu fac ca Gemenii sau Sãgetãtorii, sã dau tot ce am mai bun ºi apoi sã stau pe margine. Mã atrage tot ce þine de sãnãtate, naturã, animale, alimentaþie. Dacã doreºti seriozitate, cautã-mã!


Balanþa
Cum poate cineva sã rãmânã alãturi de un om atât de riguros ca Fecioara? Eu nu sunt nici egoist ca Berbecul, nici lipsit de tact ca Sãgetãtorul. Eu ºtiu sã îþi înþeleg punctul de vedere, aceasta este cheia armoniei într-un cuplu, nu? Ce înseamnã aia sã baþi cu pumnul în masã, sã fugi pe uºã sau sã jigneºti ca la uºa cortului? Ce-i drept, mã decid cam greu, sunt destul de pretenþios. Nu stau foarte bine la capitolul fidelitate, dar uitã-te ºi tu la Julio Iglesias, cum ar fi putut o astfel de Balanþã sã fie bãrbatul unei singure femei?

Sunt galant ºi mã îmbrac cu stil. Nimeni nu se pricepe mai bine ca mine sã creeze o atmosferã eroticã. Aºa cã pregãteºte-te sã fii curtatã cu rafinament! Ce-i drept, uneori spun "nu te vreau, dar n-ai voie sã mai fii cu nimeni!", asta pentru sunt indecis, ba aº fi cu tine, ba nu, ba te iubesc, ba mi se pare. Dar cel puþin, nu iau decizii pripite ca Berbecii sau Leii.

Sunt maestru în conversaþii, nu sunt impulsiv, ci diplomat ºi echilibrat. ªtiu ce înseamnã sã dãruieºti, sã împarþi ºi sã nu îl împovãrezi pe celalalt. Îmi plac discuþiile deschise, manifestãrile artistice, o vestimentaþie cu gust, dansul ºi tot ce înseamnã tandreþe. Dacã doreºti echilibru, cautã-mã!


Scorpion
Eu nu mã joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubirea înseamnã furtunã, emoþii intense, coborâre în infern ºi extaz în paradis.

Daca nu eºti o naturã eroticã, nu mã cãuta, eu nu vorbesc despre amor ca Geamãnul, ci trec la fapte. Sunt discret ºi pun mare preþ pe încredere, nu mã apuc sã spun altora toate poveºtile tale intime ºi nici nu doresc sã mi se facã acest lucru. Eu nu scriu pagini întregi, ca Gemenii sau Sãgetãtorii despre ceea ce simt pentru tine, dar în interior fierb ca un vulcan. Vreau o fuzionare magicã, misticã, nu o aprindere de paie. Sunt loial ºi merg pânã la capãt într-o relaþie indiferent de obstacole. Nu mã rãni, nu mã dezamãgi, fiindcã nu îmi trece ca la Berbec, nu uit ca Geamãnul ºi nu sunt dispus la prea multe dialoguri ca Balanþa. Am viata mea secretã ºi mi se pare normal, trebuie sã rãmânã mereu ceva enigmatic în fiinþa noastrã.

Dacã îþi place sã discuþi despre natura umanã, mistere, ocultism, istorie, sunt omul potrivit. Nu mã tem de pericol, de pasiunea extremã, nu dau cinci paºi înapoi când mã aºtepþi în dormitor cu jucãrii erotice necunoscute. Dar nu mã înºela, umili sau trata cu indiferenþã, te voi pãrãsi sau te voi chinui fiindcã am o natura fãcutã pentru totul sau nimic. Dacã doreºti pasiune, cautã-mã!


Sãgetãtor
Dacã vrei sã o iei razna, da, duceþi-vã la Scorpion! Hai sã fim serioºi, ºi eu sunt romantic ºi sensibil, dar nu fac o crizã din orice dezamãgire ºi nu intru în turnuri de fildeº pentru orice sentiment neîmpãrtãºit. În viaþã trebuie sã te simþi liber, amorul este o plãcere, iubirea o trãire spiritualã.

Eu sunt amuzant, energic, comunicativ, fire sportivã, vreau o iubitã cu care sã explorez lumea, nu sã mã încui în casã ca Racul. Dacã vrei un ritual de cucerire prelungit, ia-l pe rãbdãtorul de Capricorn, eu caut o persoanã la fel de lipsitã de pudoare ºi de false prejudecãþi. Eu te ciupesc de funduleþ pe ringul de dans ºi te întreb direct: "La mine sau la tine?" Cu mine, nu þi se vor lungi urechile aºteptând, fiindcã eu nu am chestionare de evaluare ca Fecioara ºi nu mã întreb unde va duce totul ca un Capricorn. Nu îmi plac discuþiile grave, ia-l pe Scorpion, eu vreau sã ne minunam de naturã, sã ne uitam la meciuri sau documentare despre OZN-uri, sã organizam petreceri. Eu nu sunt posesiv ca Taurul, nu vreau sã te ºtiu acasã ca Scorpionul, îþi respect independenþa ºi mã bucur când râzi ºi treci prin viaþã cu fruntea sus.

Nu agreez rutina, nu îmi place sã mã obligi sã fac ceva, dar mã pricep sã îþi demonstrez cã nu trebuie sã te gândeºti cu încrâncenare la ziua de mâine. Dacã visezi sã cãlãtoreºti, dacã râzi la bancuri fãrã sã devii superficialã fãcându-le, sunt persoana potrivitã. Daca vrei aventurã, cautã-mã!


Capricorn
Eu nu intru în relaþii dacã nu sunt sigur de faptul cã avem planuri comune. Nu îmi plac excesele emoþionale, mã deruteazã, iar eu am nevoie de liniºte sã muncesc, am o carierã de construit. Pentru capricii de copil, duceþi-vã la Rac, eu sunt un om matur ºi ofer siguranþã ºi protecþie.

Nu mã pricep la declaraþii siropoase ca Leul sau Peºtele, dar eu demonstrez prin fapte, nu prin vorbe. Când ei îþi vor spune cã eºti "steaua de pe cer", eu îþi voi plãti rata la frigider care îþi stãtea ca un ghimpe în minte. Dacã vrei aventuri de o noapte, ai greºit omul. Dar ador sã fac dragoste, sunt pasional ºi senzual. Iau angajamentele în serios, dar devin ca un sloi de gheaþã când mã faci de râs în public, îmi desconsideri pãrerile, iar dacã mã înºeli, dormim în paturi separate pânã la divorþ.

Sunt sincer, corect ºi nu îmi place sã pãcãlesc sau sã fac jocuri duble. Nu risipesc banii ca nesocotitul de Sãgetãtor, nu pierd nopþile la jocuri de noroc ca Leul, nu inventez poveºti sã îmi ascund viciile ca Gemenii.

Îmi place tot ce este vechi (clãdiri, obiecte), muzica clasicã, bibliotecile, spaþiile unde poþi medita în voie, potecile de munte. Dacã vrei protecþie, cautã-mã!


Vãrsãtor (asta sunt eu ? )
La mine gãseºti fantezie, trãiri ºi emoþii libere ca pasãrea cerului. Nu am nevoie de o contopire emoþionalã totalã ca Racii sau Peºtii ºi nu te controlez ca un Scorpion sau un Capricorn. Eu cred cã o relaþie de iubire porneºte în primul rând de la o prietenie sincerã ºi se bazeazã pe respectarea libertãþii celuilalt.

Sunt inteligent, distractiv, curios ºi îmi place tot ce este neobiºnuit ºi exotic. Prin urmare, dacã vrei o viaþã domesticã ºi blândã, nu sunt eu cel potrivit. Nu ºtiu ce sunt inhibiþiile sau tabuurile, aºa cã vei petrece cu mine clipe magice. nu þi se pare cotidianul sufocant?! Am alergie faþã de tot ce înseamnã obligaþii ºi emoþii violente, dar cu mine te vei simþi relaxatã, neîngrãditã ºi vei avea parte de sex fierbinte.

Înþeleg nevoia ta de a relaþiona cu alþii, fiindcã ºi eu ies des cu amicii, vorbesc mult la telefon ºi îi susþin atunci când au nevoie. Am simþul umorului ºi ºtiu sã te surprind cu fel de fel de momente plãcute ºi incitante.

Îmi place aventura, sã stãm de vorbã ceasuri întregi ºi sã plecãm în excursii pline de neprevãzut. Daca vrei nonconformism, cautã-mã!


Peºti
Eu sunt altruist, sensibil ºi ºtiu cã iertarea are douã mari case, în bisericã ºi într-o iubire puternicã. La mine nimic nu este simplu, nu planific, nu promit solemn, nu te pãrãsesc, dar nici nu garantez stabilitate. În schimb, creez atmosferã de poveste, conversaþii ºoptite, luminã difuzã, cine romantice. ªtiu sã mângâi tandru ºi îþi înþeleg orice stare de spirit.

Dacã nu eºti visãtoare, nu te uita la mine, eu mã sufoc în lumea asta materialã ºi cred cã sentimentul se naºte din poezia sufletului nostru. dacã vrei un tip practic ºi ambiþios, ia-l pe Capricorn, eu înþeleg cel mai bine lumea emoþiilor. Se spune cã am trãiri înºelãtoare, dar nu te voi plictisi ca Fecioara ºi nici nu te voi brusca precum Leul. Nu suport rãceala, indiferenþa sau cruzimea, pe mine nu mã vei vedea râzând cinic precum Geamãnul, trântindu-þi telefonul în nas ca Berbecul sau tratându-þi raþional ºi ironic trãirile complexe precum Vãrsãtorul.

Pot fi curajos când ai nevoie ºi mã sacrific pentru orice ideal în care tu crezi. Îmi place marea, ador poezia, muzica lui Chopin, pictura, baletul ºi amorul plin de imaginaþie. Dacã doreºti emoþie, cautã-mã!

BEL_AMY1
Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:35
anastasia_m
Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:41
tare rau asta cu zodiile
visan_georgiana
Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:49
Vine o fata si scrie o superstitie, doua, noua. Apoi spune: "eu nu cred in ele, dar am avut grija sa tin cont de ele".
Vine alta fata si zice: "SINCER, nu cred, dar nu mi-am pus perle si nici cale n-am avut ca, deh, just in case".
Si, bomboana pe coliva, vine alta si spune: "Doamne ferste, vei regreta toata viata daca .... (nu stiu ce), dar nici eu nu cred ca e adevarat."
Hilar. Rusinos. Ridicol. Vai de noi!
rashela
Postat pe 5 Ianuarie 2011 19:36
Cum naiba, la alte popoare, se cununa zeci sau sute de perechi in aceeasi zi (vezi Valentine) si toata lumea rade, canta, danseaza si se bucura de momentul respectiv?
Doar romanul trebuie sa fie crispat pana si in ziua propriei nunti ca deh, asa zice baba Gherghina, asa e.

Si iar dati vina ca v-ati nascut in Romania!
rashela
Postat pe 5 Ianuarie 2011 19:41
De la: BEL_AMY1, la data 2011-01-05 17:35:18Despre zodii
Vãrsãtor (asta sunt eu ? )
La mine gãseºti fantezie, trãiri ºi emoþii libere ca pasãrea cerului. Nu am nevoie de o contopire emoþionalã totalã ca Racii sau Peºtii ºi nu te controlez ca un Scorpion sau un Capricorn. Eu cred cã o relaþie de iubire porneºte în primul rând de la o prietenie sincerã ºi se bazeazã pe respectarea libertãþii celuilalt.

Sunt inteligent, distractiv, curios ºi îmi place tot ce este neobiºnuit ºi exotic. Prin urmare, dacã vrei o viaþã domesticã ºi blândã, nu sunt eu cel potrivit. Nu ºtiu ce sunt inhibiþiile sau tabuurile, aºa cã vei petrece cu mine clipe magice. nu þi se pare cotidianul sufocant?! Am alergie faþã de tot ce înseamnã obligaþii ºi emoþii violente, dar cu mine te vei simþi relaxatã, neîngrãditã ºi vei avea parte de sex fierbinte.

Înþeleg nevoia ta de a relaþiona cu alþii, fiindcã ºi eu ies des cu amicii, vorbesc mult la telefon ºi îi susþin atunci când au nevoie. Am simþul umorului ºi ºtiu sã te surprind cu fel de fel de momente plãcute ºi incitante.

Îmi place aventura, sã stãm de vorbã ceasuri întregi ºi sã plecãm în excursii pline de neprevãzut. Daca vrei nonconformism, cautã-mã!

gluma gluma....da l-a nimerit pe varsatorul meu
miss_darine
Postat pe 5 Ianuarie 2011 19:41
De la: rashela, la data 2011-01-05 19:41:28Cum naiba, la alte popoare, se cununa zeci sau sute de perechi in aceeasi zi (vezi Valentine) si toata lumea rade, canta, danseaza si se bucura de momentul respectiv?
Doar romanul trebuie sa fie crispat pana si in ziua propriei nunti ca deh, asa zice baba Gherghina, asa e.

Si iar dati vina ca v-ati nascut in Romania!

tu vb de nunti...dar sa vezi la inmormantare, aici in buricul Bucurestiului...cand se aduna babele din tot blocul...pune cearceaf pe oglinzi, ca sa nu se oglindeasca mortul in ele...nu uita sa cumperi o gaina s-o treci peste mormant...sa nu te speli, sa nu te barbieresti...si multe altele, care nu-mi vin acum in cap...ele zic ca's datini...io le zic superstitii si arhaisme
miss_darine
Postat pe 5 Ianuarie 2011 19:45
si la alte popoare se acopera oglinziile nu numai la noi ,am vazut asta in spania ,italia si acum in egipt,sunt niste chesti ciudate cu oglinzile,sunt multe articole pe net
dorinacaramel
Postat pe 5 Martie 2012 04:54
Nu sunt superstitioasa, dar, totusi, unele superstitii sunt atat de amuzante.:)))
RoxyRoxx
Postat pe 5 Martie 2012 14:37
De la: fantome, la data 2008-08-20 16:00:09Prostii de babe senile, asta e parerea mea despre.
Si a mea la fel! Singura superstitie in care "cred" e aia cu mancarimea din palma cum ca primesti bani. La aia ma bucur, desi stiu ca e doar o simpla superstitie :)))
kudika_17683
Postat pe 1 Noiembrie 2012 00:56
De la: dorinacaramel, la data 2012-03-05 04:54:06si la alte popoare se acopera oglinziile nu numai la noi ,am vazut asta in spania ,italia si acum in egipt,sunt niste chesti ciudate cu oglinzile,sunt multe articole pe net
Eh era si o vorba pe la babe: cate bordeie atatea obiceie :))) Iti imaginezi dupa limbaj cat i-a dus capu pe astia care au inventat astea.
kudika_17683
Postat pe 1 Noiembrie 2012 00:59
Sunt prea multe superstitii (care provin din fiecare regiune a tarii, din mosi stramosi etc) pentru a da atentie la fiecare..
kudika_17683
Postat pe 12 Noiembrie 2012 23:26
De la: dorinacaramel, la data 2012-03-05 04:54:06si la alte popoare se acopera oglinziile nu numai la noi ,am vazut asta in spania ,italia si acum in egipt,sunt niste chesti ciudate cu oglinzile,sunt multe articole pe net


Eu stiam ca se acopera oglinzile cand iti moare cineva.

Tu cunosti o alta semnificatie a acoperirii oglinzilor?
kudika_10817
Postat pe 13 Noiembrie 2012 10:09
Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui, pentru a-l reinvia!
rondina
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:24
Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui Iurie Darie, pentru a-l reinvia!
rondina
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:27
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:27:44Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui Iurie Darie, pentru a-l reinvia!

rondi io cred ca a recurs la un gest extrem...nu stiu daca era cazul,probabil durerea ,nu stiu ce sa zic ,eu nu sunt genul de om care sa faca gesturi atat de iesite din comun...parca era mai bine daca suferea ca orce alt om fara sa faca teatru.
Piscolinoo
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:35
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:35:32
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:27:44Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui Iurie Darie, pentru a-l reinvia!

rondi io cred ca a recurs la un gest extrem...nu stiu daca era cazul,probabil durerea ,nu stiu ce sa zic ,eu nu sunt genul de om care sa faca gesturi atat de iesite din comun...parca era mai bine daca suferea ca orce alt om fara sa faca teatru.

Nici eo nu o judec, pentru ca nu am acest drept, durerea ne face sa ne manifestam in fel si chip...probabil ca ea l-a iubit intr-un mod exagerat, sincera sa fiu, mie mi-e teama de ceea ce va face dupa cele 40 de zile...
rondina
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:41
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:41:06
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:35:32
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:27:44Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui Iurie Darie, pentru a-l reinvia!

rondi io cred ca a recurs la un gest extrem...nu stiu daca era cazul,probabil durerea ,nu stiu ce sa zic ,eu nu sunt genul de om care sa faca gesturi atat de iesite din comun...parca era mai bine daca suferea ca orce alt om fara sa faca teatru.

Nici eo nu o judec, pentru ca nu am acest drept, durerea ne face sa ne manifestam in fel si chip...probabil ca ea l-a iubit intr-un mod exagerat, sincera sa fiu, mie mi-e teama de ceea ce va face dupa cele 40 de zile...

rondi fiecare face dupa cum il duce capul.
Piscolinoo
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:43
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:43:30
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:41:06
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:35:32
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:27:44Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui Iurie Darie, pentru a-l reinvia!

rondi io cred ca a recurs la un gest extrem...nu stiu daca era cazul,probabil durerea ,nu stiu ce sa zic ,eu nu sunt genul de om care sa faca gesturi atat de iesite din comun...parca era mai bine daca suferea ca orce alt om fara sa faca teatru.

Nici eo nu o judec, pentru ca nu am acest drept, durerea ne face sa ne manifestam in fel si chip...probabil ca ea l-a iubit intr-un mod exagerat, sincera sa fiu, mie mi-e teama de ceea ce va face dupa cele 40 de zile...

rondi fiecare face dupa cum il duce capul.

Sa speram ca ratiunea va invinge si pentru ea!
rondina
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:45
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:45:59
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:43:30
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:41:06
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:35:32
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:27:44Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui Iurie Darie, pentru a-l reinvia!

rondi io cred ca a recurs la un gest extrem...nu stiu daca era cazul,probabil durerea ,nu stiu ce sa zic ,eu nu sunt genul de om care sa faca gesturi atat de iesite din comun...parca era mai bine daca suferea ca orce alt om fara sa faca teatru.

Nici eo nu o judec, pentru ca nu am acest drept, durerea ne face sa ne manifestam in fel si chip...probabil ca ea l-a iubit intr-un mod exagerat, sincera sa fiu, mie mi-e teama de ceea ce va face dupa cele 40 de zile...

rondi fiecare face dupa cum il duce capul.

Sa speram ca ratiunea va invinge si pentru ea!

ar fi pacat sa faca ceva necugetat...indiferent cat de greu iti este trebuie sa incerci totusi sa te gandesti ca viata nu ai dreptul sa ti-o curmi singur,altcineva se ocupa de asta
Piscolinoo
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:49
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:49:31
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:45:59
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:43:30
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:41:06
De la: Piscolinoo, la data 2012-11-13 12:35:32
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:27:44Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui Iurie Darie, pentru a-l reinvia!

rondi io cred ca a recurs la un gest extrem...nu stiu daca era cazul,probabil durerea ,nu stiu ce sa zic ,eu nu sunt genul de om care sa faca gesturi atat de iesite din comun...parca era mai bine daca suferea ca orce alt om fara sa faca teatru.

Nici eo nu o judec, pentru ca nu am acest drept, durerea ne face sa ne manifestam in fel si chip...probabil ca ea l-a iubit intr-un mod exagerat, sincera sa fiu, mie mi-e teama de ceea ce va face dupa cele 40 de zile...

rondi fiecare face dupa cum il duce capul.

Sa speram ca ratiunea va invinge si pentru ea!

ar fi pacat sa faca ceva necugetat...indiferent cat de greu iti este trebuie sa incerci totusi sa te gandesti ca viata nu ai dreptul sa ti-o curmi singur,altcineva se ocupa de asta

Acum depinde de cum va reusi sa treaca peste aceasta durere, daca va reusi vreodata...Sunt destul de rezervata in ceea ce o priveste, pana acum a reusit sa frapeze destul de mult...
rondina
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:55
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:24:42Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui, pentru a-l reinvia!




Nu pun in discutie durerea avuta in suflet,nici nu o judec,caci fiecare om aflat intr-o asemenea situatie,are manifestari proprii,intime,personale,dar gestul in sine,mi s-a parut teatral,poate,unde si exista acest domeniu de activitate,respectiv ,actoria!!!Durerea,deznadejdea are valabilitate in profunmzimea sufletului,si mai putin in manifestari exterioare!!!Parerea mea!!!Actul in sine nu l-a reinviat pe Iurie Darie,dar i-a adus Ancai,un comentariu in plus!!!Si asta tine de mediatizare si exagerare a emotiilor domniei sale!!Dar,repet,fiecare persoana devine imprevizibila intr-o asemenea conjunctura!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Noiembrie 2012 12:56
De la: kudika_15804, la data 2012-11-13 12:56:33
De la: rondina, la data 2012-11-13 12:24:42Dar ce parere aveti despre Anca Pandrea si superstitia ei ? Si-a spart buza si a picurat sange pe chipul lui, pentru a-l reinvia!




Nu pun in discutie durerea avuta in suflet,nici nu o judec,caci fiecare om aflat intr-o asemenea situatie,are manifestari proprii,intime,personale,dar gestul in sine,mi s-a parut teatral,poate,unde si exista acest domeniu de activitate,respectiv ,actoria!!!Durerea,deznadejdea are valabilitate in profunmzimea sufletului,si mai putin in manifestari exterioare!!!Parerea mea!!!Actul in sine nu l-a reinviat pe Iurie Darie,dar i-a adus Ancai,un comentariu in plus!!!Si asta tine de mediatizare si exagerare a emotiilor domniei sale!!Dar,repet,fiecare persoana devine imprevizibila intr-o asemenea conjunctura!!!

Sper doar ca, exagerarea de care ai amintit sa nu o impinga spre gestul "extrem", Miss!
rondina
Postat pe 13 Noiembrie 2012 13:41
De la: rondina, la data 2012-11-13 13:41:52[quote name='
Sper doar ca, exagerarea de care ai amintit sa nu o impinga spre gestul "extrem", Miss!



Si eu sper,dar,sincer,nu cred intr-o astfel de atitudine!!!Rondina,poate sunt prea realista cateodata sau ,poate,doamna Anca este mult prea teatrala pentru gustul meu,dar nu o vad facand un gest decisiv si iremediabil,,,tu gandindu-te la suicid,nu???? Dimpotriva!!! Sper sa nu ma insel!!!Repet,afirm toate acestea privind totul prin prisma profesiei ei si a dorintelor excentrice afisate sau poate este inca un copil matur,ingenuu,adaugand,totusi, rezerva de rigoare!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Noiembrie 2012 13:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cu ce masina sa vina mireasa la nunta? 121 De la: 21 Martie 2013 15:42
Concurs cu premiu constand intr-o Petrecere a burlacilor 1 De la: eley 25 Iulie 2011 18:09
hairstylist 1 De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:45
traditie deosebita(imprumutata!) 36 De la: happycorazon 6 Ianuarie 2010 00:43
Am nevoie de un sfat...URGENT!!! 77 De la: evelinne 6 Mai 2014 20:13