Mai multe
|
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Funda_accesoriu_chic_pentru_rochia_de_mireasa.html superbbbbbbbbb fetelorrrrrrrrrrr
|
||
|
iulik_flore Postat pe 22 Aprilie 2009 11:51 |
||
|---|---|---|
| dupa parerea mea,varsta la care poti face copii e intre 25-27. | ||
|
aditza_ursuletz_grace Postat pe 24 Aprilie 2009 16:42 |
||
|
Trebuie sa fiti amindoi pregatiti sa aveti copii. Noi stateam cu chirie, departe de ambele familii, si ne-a fost destul de greu. Dar ne-am descurcat. Acum avem casa noastra, sint insarcinata dar am si fata de aproape 5 ani! Ma gindeam zilele trecute ca daca am fi asteptat sa avem casa noastra intii, abia acum am fi avut primul copil. Si m-am simtit implinita ca, asa greu cum ne-a fost, ne-am decurcat. Mai dificil mi se pare crescutul unui copil. Voi 2 trebuie sa cadeti de acord in privinta regulilor si sa va tine-ti de ele. E foarte usor sa cresti un copil rasfatat, care te stoarce si de urma de energie care ti-a mai ramas cind te intorci seara de la servici. Dar ca sa nu-l ai asa trebuie sa fiti fermi, sa va impuneti si sa va sprijinti unul pe celalalt. Un copil va pune mare presiune pe relatia dintre parinti daca parintii au pareri diferite despre cum trebuie crescut un copil. Si inca un lucru pe care l-am realizat abia dupa ce am nascut a fost sa nu mai critic cuplurile care aleg sa nu aiba copii. Acum stiu cit de greu e sa cresti un copil si cred ca daca nu te simti in stare sa-l cresti mai bine nu-l ai. |
||
|
|
||
|
viorela_grace Postat pe 2 Decembrie 2009 14:09 |
||
ciao,nu cred ca e o varsta stabilita dar din experienta mea pot sa va zic ca,atunci cand 2 se iubesc, si doresc in 2 sosirea unui nou membru in familie,atunci e momentul potrivit. cred e bine sa nu fii prea tanara caci vei avea mari responsabilitati,o noua viata depinde de tine,si,viata familiei in special a mamei se schimba 100%,cata dragosste vei primi si tenerete,nu am cuvinte sa iti descriu,dar e greu sa fii mama,de asta cred ca e bine sa fii un pic matura,sa poti face fata situatiei. Eu am un baiat de 4 ani,Matteo, aveam 27 de ani cand am devenit mama si acum zic la toate prietenele mele care vor sa devina mame,sa nu se grabeasca. Mai ales in zilele de astazi,cand totul e nesigur si viata e tot mai grea.Din pacate.
|
||
|
lumi_s_maria Postat pe 2 Decembrie 2009 16:37 |
||
| Nu cred ca exista o varsta anume sa ai un copil eu am o fetita de 3 ani ,iar eu am 22 poate nu era vremea sa fac copil asa devreme dar pot sa zic sigur ca e cel mai frumos lucru care mi se poate intampla si no sa regret niciodata ca am facut aceasta alegere (de a face un copil la numai 19 ani).Asa ca fiecare cand crede ca e timpul atunci sa-l faca si nu zic ca nu e greu sa cresti un copil ,e e chiar foarte greu dar e asa de frumos... | ||
|
aly_nyko21v Postat pe 3 Decembrie 2009 15:31 |
||
| Eu admir femeile care pot sa-si asume responsabilitatea unui copil la o varsta destul de frageda 19-22 ani. Eu am 27 de ani si inca nu ma simt in stare sa-mi asum responsabilitatea unui copil.E dificil sa cresti un copil sa-l educi, sa-l ajuti pt a fi un om de succes sau un OM pur si simplu. Nu consider suficient faptul ca sunt fericita eu ca-l am,as fi egoista. El e important iar viitorul lui sta in mainile tale. | ||
|
sunnydays_grace Postat pe 4 Decembrie 2009 22:53 |
||
| Cred cu tarie ca este mai bine in jur de 25-27 de ani, odata pentru ca psihicul inca mai este cat de cat bine, ne-erodat de atatea probleme care se aduna an de an, ai mai multa rabdare, fizic ai mai putine riscuri si daca iti vine mintea la cap mai ai timp sa ii faci si un fratior sa creasca frumos impreuna.Daca exista posibilitati financiare bune, este bine sa il faci si mai devreme insa asta este paradoxul in lumea in care traim, cu cat ai bani mai multi cu atat iti sta mintea mai putin la ce e cu adevarat valoros in viata, familie si copii, ci te gandesti la clubaraie, shopping si alte prostii. | ||
|
Arlene Postat pe 5 Decembrie 2009 11:34 |
||
| numai cind tu vei dori cu ardoare. | ||
|
grace003710 Postat pe 7 Decembrie 2009 13:30 |
||
|
Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase. Va astept!
|
||
|
lif3_dr3am Postat pe 19 Decembrie 2009 20:24 |
||
| eu cred ca devii mama atunci cand vrea "cel de sus" si nu atunci cand te programezi sau cel putin asa ar fi normal si ortodox!sa fii mama este cea mai mare implinire pt ca cele materiale se duc si vin dar un copil este sfant1eu am 20 ani si tot asa zic si eu ca ar fi bn ,mai intai sa realizez cv pe lg mn si apoi sa vina si un ingeras dar cred ca gresim cu totii cand spunem asa!!!viata trece pe langa noi si dc D_zeu ne va oferi un asa dar eu va recomand tuturor sa il primiti! | ||
|
shteffa Postat pe 23 Februarie 2010 10:14 |
||
|
reciteam mesajele pe care le-am scris in urma cu ceva timp... ce-a trecut timpul! a trecut nunta, acum am implinit 25 de ani si sunt insarcinata, asa cum mi-am dorit. ma consider o femeie implinita...pana la aceasta varsta am terminat facultatea, masteratul si am reusit sa-mi intemeiez si o familie minunata. sunt norocoasa pt ca am reusit cu succes sa impac ambele "domenii". este o perioada superba! astept cu nerabdare sa vina clipa cand imi voi strange copilul in brate...dar pana in septembrie mai e! nu mi-am schimbat gandirea, incurajez familiile tinere si frumoase sa nu ezite sa aduca pe lume un copil. nu cred ca exista bucurie si implinire mai mare pe lume! |
||
|
raly_uca Postat pe 23 Februarie 2010 15:21 |
||
| si eu sunt de acord ca nu este o varsta anume care sa fie perfecta pentru a deveni mamica.parerea mea e ca e mult mai frumos sa ai un copil de tanar,sa poti creste odata cu el,sa te maturizezi datorita lui,si la fel cred k diferentza mica de varsta te poate apropia mai mult de el,si nu te va vedea doar un parinte ci si un bun prieten.eu am 23 de ani si in august voi deveni mamica,intotdeauna am vrut sa am un bebe cat sunt in floarea vietii,si nu cred k tre sa fii indeplinita pe plan financiar pentru al avea.am auzit multe cazuri,in care au asteptat ani de zile sa fie indepliniti pe toate planurile,ea a ramas insarcinata si dupa cateva luni bineinteles nu a mai avut noroc cu serviciul,datoriile se acumulau dar bebe tot trebuia sa ajunga,si pana la urma au ajuns iar in punctul de unde au plecat numai ca era si un copil.si sau descurcat mult mai bine. | ||
|
mycya_ Postat pe 24 Februarie 2010 12:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| barbatii musulmani | 91 | De la: kudika_974523 23 Octombrie 2014 20:14 |
| Nu stiu ce sa mai inteleg,,, | 6 | De la: kudika_17683 24 Septembrie 2013 21:31 |
| cel mai bun meniu de nunta si cel mai ieftin! | 1 | De la: restadam 18 Ianuarie 2012 15:18 |
|
|
||
| Am un copil. As putea sa port la nunta rochia de mireasa alba??? | 52 | De la: kudika310909 31 Iulie 2010 21:30 |
| De Valentin... inelul? | 12 | De la: Cassey 2 Noiembrie 2009 14:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.