Mai multe
|
sml-mad0225: Ca mesajul e pentru mine; George,ca sa fi " baiat model" nu conteaza cu cate fete te culci,conteaza sa nu ai probleme cu legea, si sa nu deranjezi cu purtarile tale comunitatea din care faci parte.!Spui ca nu ai iubita si astepti !;- ce astepti ? cauta-ti baiete o iubita cat esti tanar ca viata-i asa de scurta ! Daca vrei aventuri scurte,profita ca esti necasatorit ,distreaza-te, tara e plina de curvistine incepand din Ardeal si terminand cu Dobrogea. [ acolo le stiu eu][/quote] ne cunoastem si nu mai tin eu minte ? dc u ti-ai facut veacul inconjurat de asemenea personaje , mi-am cam dat seama ce hram porti ... cine seamana se aduna ... zice un proverb romanesc ... |
||
|
paullyss Postat pe 6 Decembrie 2009 15:09 |
||
|---|---|---|
| lasa-l pe el olteanu ca e barbat si el, sta pe situ-ri de mirese, pana i-a pune mana in cap o ardeleanca, apoi sa vedem cum isi inghite limba. Auzi la el, nu a facut greseli gramaticale niciodata...pffff cred ca intr-o zi cand o sa ma plictisesc, voi cauta in scrisurile tale toate greselile alea care nu le faci niciodata domnule inginer. | ||
|
sunnydays_grace Postat pe 6 Decembrie 2009 18:23 |
||
De la: paullyss, la data 2009-12-06 14:54:25De la: Tycu, la data 2009-12-06 10:09:53De la: sunnydays, la data 2009-12-06 00:03:05De la: Tycu, la data 2009-01-14 10:49:56De la: George, la data 2009-01-14 02:15:20Pentru mitica. Eu nu am avut si inca nu am o iubita.Inca astept. Stiu un singur lucru doar. PRO TV-ului ii face mare placere sa faca din tantar armasar. Oricum cred ca mai multe cazuri se intampla prin Bucuresti decat in Braila dar cele mai multe mediatizate sunt din Braila. Si eu unul mi-am propus doar sa fiu barbatul model:cuminte, matur, si tot ce isi doreste o fata si se asteapta ea de la un baiat. Ca perfect nimeni nu poate fi.: sml-mad0225: Ca mesajul e pentru mine; George,ca sa fi " baiat model" nu conteaza cu cate fete te culci,conteaza sa nu ai probleme cu legea, si sa nu deranjezi cu purtarile tale comunitatea din care faci parte.!Spui ca nu ai iubita si astepti !;- ce astepti ? cauta-ti baiete o iubita cat esti tanar ca viata-i asa de scurta ! Daca vrei aventuri scurte,profita ca esti necasatorit ,distreaza-te, tara e plina de curvistine incepand din Ardeal si terminand cu Dobrogea. [ acolo le stiu eu] Domnita paullyss,faptul ca doar stai in Ardeal , si esti dobrogeanca,nu inseamna ca esti "atacata", eu ma refer la cele nascute in Ardeal , dar si pe mine ma enerveaza dobrogenii , mai ales cei din Tulcea sunt rai, increzuti ca stiu ei ce inseamna relatia de cuplu,se leaga de cele nevirgine se dau mari psihologi ,sunt invechiti in idei, ii vezi pe topicuri de mirese sa le zic ceva de rau???sa-i injur ???ce zici ??
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Decembrie 2009 20:04 |
||
De la: sunnydays, la data 2009-12-06 18:23:09lasa-l pe el olteanu ca e barbat si el, sta pe situ-ri de mirese, pana i-a pune mana in cap o ardeleanca, apoi sa vedem cum isi inghite limba. Auzi la el, nu a facut greseli gramaticale niciodata...pffff cred ca intr-o zi cand o sa ma plictisesc, voi cauta in scrisurile tale toate greselile alea care nu le faci niciodata domnule inginer.[/quote |
||
|
Tycu Postat pe 6 Decembrie 2009 20:09 |
||
| Am sa-mi fac timp special pt tine sa-ti arat cum stii tu limba romana. Cat despre c....e si faptul ca ele sunt sau nu in functie de zona geografica si neaparat nascute in ardeal .... aberezi,aberezi, aberezi, iar ce esti tu nu are nimic a face cu barbatia nici macar cu normalitatea. S-au tot obosit fetele cu tine, irosire de litere, uzura inutila de tastatura cu un specimen ca tine care chiar are nevoie de ajutor calificat. | ||
|
sunnydays_grace Postat pe 6 Decembrie 2009 20:25 |
||
De la: sunnydays, la data 2009-12-06 20:25:45Am sa-mi fac timp special pt tine sa-ti arat cum stii tu limba romana. Cat despre c....e si faptul ca ele sunt sau nu in functie de zona geografica si neaparat nascute in ardeal .... aberezi,aberezi, aberezi, iar ce esti tu nu are nimic a face cu barbatia nici macar cu normalitatea. S-au tot obosit fetele cu tine, irosire de litere, uzura inutila de tastatura cu un specimen ca tine care chiar are nevoie de ajutor calificat. Hai sa nu ne mai copilarim cu grelile in Limba Romana , nu ai inteles nimic, normal ca am glumit cu ardelencele, nu am nimic cu zonele geografice , eu respect femeia care e " curata" si dispretuiesc pe cele " patate" indiferent din ce zona sunt ele !
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Decembrie 2009 13:57 |
||
| Vezi ?/ iar am gresit , din cauza ta; "greselile," trebuia scris !!!!!!! | ||
|
Tycu Postat pe 7 Decembrie 2009 13:59 |
||
Domnita paullyss,faptul ca doar stai in Ardeal , si esti dobrogeanca,nu inseamna ca esti "atacata", eu ma refer la cele nascute in Ardeal , dar si pe mine ma enerveaza dobrogenii , mai ales cei din Tulcea sunt rai, increzuti ca stiu ei ce inseamna relatia de cuplu,se leaga de cele nevirgine se dau mari psihologi ,sunt invechiti in idei, ii vezi pe topicuri de mirese sa le zic ceva de rau???sa-i injur ???ce zici ?? [/quote] hai k m-am distrat ... nici mie nu-mi vine sa cred k exista asemenea persoane ... atat de ingamfati , egocentristi si atotstiutori incat te scot din pepeni , nu-i asa ? dar noi , domnule mitica am invatat sa avem rabdare cu indivizi de genul , sa-i tratam cu indiferenta k asta-i doare cel mai tare ... stim k sunt preistorici dinozauri pe cale de disparitie ... asa k ... PATIENCE ...
|
||
|
paullyss Postat pe 7 Decembrie 2009 18:49 |
||
De la: paullyss, la data 2009-12-07 18:49:08 hai k m-am distrat ... nici mie nu-mi vine sa cred k exista asemenea persoane ... atat de ingamfati , egocentristi si atotstiutori incat te scot din pepeni , nu-i asa ? dar noi , domnule mitica am invatat sa avem rabdare cu indivizi de genul , sa-i tratam cu indiferenta k asta-i doare cel mai tare ... stim k sunt preistorici dinozauri pe cale de disparitie ... asa k ... PATIENCE ... [/quote] Asa-i domnita , ai perfecta dreptate,mai ales cu ce-i din Tulcea , da , cea mai buna arma este tratarea cu indiferenta !
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Decembrie 2009 20:13 |
||
| NU, mai bine hai sa ne intelegem altceva, cand faci o afirmatie sa o sustii pana in capat, sau daca nu, cel putin abtine-te. Pt ca am observat in mai multe randuri chestia asta la tine cu dresul rahatului. Nu am nimic personal cu tine, dar aberatii de genul ardelencele sunt c.....e sau alte si alte ce feul acesta pur si simplu nu pot digera. Cred ca dialogul nostru se va incheia aici. | ||
|
sunnydays_grace Postat pe 7 Decembrie 2009 21:43 |
||
De la: sunnydays, la data 2009-12-07 21:43:20NU, mai bine hai sa ne intelegem altceva, cand faci o afirmatie sa o sustii pana in capat, sau daca nu, cel putin abtine-te. Pt ca am observat in mai multe randuri chestia asta la tine cu dresul rahatului. Nu am nimic personal cu tine, dar aberatii de genul ardelencele sunt c.....e sau alte si alte ce feul acesta pur si simplu nu pot digera. Cred ca dialogul nostru se va incheia aici. Domnita, am spus ca a fost o gluma cu ardelencele, la fel si cu tulcenii, adresata personal lui paulliyss, ca stie despre ce e vorba, stie ce am vrut sa spun !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 8 Decembrie 2009 18:46 |
||
| apropos,am uitat sa va spun LA MULTI ANI!!va doresc multa sanatate si bucurie.. | ||
|
primola Postat pe 7 Ianuarie 2010 19:24 |
||
|
chiar tebuie sa ne certam ...dl tycu are parerea lui barbatii sa se culce cu cate femi vor pana se casatoresc si femeile doar dupa nunta. in rest toate femeile ce nu sunt virgine in noaptea nutii sunt curve. asta e parerea lui si nu si-o va schimba eu nu sunt deaacord cu el si nici nu sunt deacord cu modului lui de exprimare la adresa fetelor/femeilor. dl tycu in opinia mea catalogheaza si are o parere foarte puternica depre ceea ce crede e ca e moral, corect, curat. problema lui |
||
|
andrac81 Postat pe 8 Ianuarie 2010 18:53 |
||
| E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. | ||
|
fantome Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:15 |
||
De la: paullyss, la data 2009-12-06 14:54:25De la: Tycu, la data 2009-12-06 10:09:53De la: sunnydays, la data 2009-12-06 00:03:05De la: Tycu, la data 2009-01-14 10:49:56De la: George, la data 2009-01-14 02:15:20Pentru mitica. Eu nu am avut si inca nu am o iubita.Inca astept. Stiu un singur lucru doar. PRO TV-ului ii face mare placere sa faca din tantar armasar. Oricum cred ca mai multe cazuri se intampla prin Bucuresti decat in Braila dar cele mai multe mediatizate sunt din Braila. Si eu unul mi-am propus doar sa fiu barbatul model:cuminte, matur, si tot ce isi doreste o fata si se asteapta ea de la un baiat. Ca perfect nimeni nu poate fi.: sml-mad0225: Ca mesajul e pentru mine; George,ca sa fi " baiat model" nu conteaza cu cate fete te culci,conteaza sa nu ai probleme cu legea, si sa nu deranjezi cu purtarile tale comunitatea din care faci parte.!Spui ca nu ai iubita si astepti !;- ce astepti ? cauta-ti baiete o iubita cat esti tanar ca viata-i asa de scurta ! Daca vrei aventuri scurte,profita ca esti necasatorit ,distreaza-te, tara e plina de curvistine incepand din Ardeal si terminand cu Dobrogea. [ acolo le stiu eu] doamne dumnezeule,cate s-au spus aici!!tycule,esti cam nesimtit..cum iti permiti tu sa le faci curve pe fetele din ardeal sau din alte parti ale romaniei???cum ar fi sa zic eu ca toti barbatii din toata tara inclusiv si cei de la tara care is mai incuiati mintal ca sunt niste porci ordinari si curvari???hmmm...ce mai zici???nu ii bag si pe barbatii care sunt buni ptr ca astia sunt rari! |
||
|
primola Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:07 |
||
De la: fantome, la data 2010-01-09 15:15:10E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. ai dreptate fantome!
|
||
|
primola Postat pe 9 Ianuarie 2010 19:08 |
||
De la: primola, la data 2010-01-09 19:08:48De la: fantome, la data 2010-01-09 15:15:10E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. sunt deacord !!!!....nu zic sa facem tot ce ne trece prin cap fara sa gandim ....dar intotdeauna sa o sa ne para mai rau de ceea ce nu am facut decat de ceea ce am facut. |
||
|
andrac81 Postat pe 9 Ianuarie 2010 20:46 |
||
De la: fantome, la data 2010-01-09 15:15:10E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. A fost buna, mi-a placut !Adica mai bine sa regreti ce ai facut , decat sa regreti ca ai fost prost si nu ai facut !!
|
||
|
Tycu Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:17 |
||
De la: primola, la data 2010-01-09 19:08:48De la: fantome, la data 2010-01-09 15:15:10E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. Sa nu mai spui asa, ca te trimit la topicul cu Iosif si Maria la ce ai postat acolo ceva cu pacatul !lasa asa cum e acolo, ca ai spus bine !!Fantome are spiritul umorului !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:22 |
||
De la: primola, la data 2010-01-09 19:07:12De la: paullyss, la data 2009-12-06 14:54:25De la: Tycu, la data 2009-12-06 10:09:53De la: sunnydays, la data 2009-12-06 00:03:05De la: Tycu, la data 2009-01-14 10:49:56De la: George, la data 2009-01-14 02:15:20Pentru mitica. Eu nu am avut si inca nu am o iubita.Inca astept. Stiu un singur lucru doar. PRO TV-ului ii face mare placere sa faca din tantar armasar. Oricum cred ca mai multe cazuri se intampla prin Bucuresti decat in Braila dar cele mai multe mediatizate sunt din Braila. Si eu unul mi-am propus doar sa fiu barbatul model:cuminte, matur, si tot ce isi doreste o fata si se asteapta ea de la un baiat. Ca perfect nimeni nu poate fi.: sml-mad0225: Ca mesajul e pentru mine; George,ca sa fi " baiat model" nu conteaza cu cate fete te culci,conteaza sa nu ai probleme cu legea, si sa nu deranjezi cu purtarile tale comunitatea din care faci parte.!Spui ca nu ai iubita si astepti !;- ce astepti ? cauta-ti baiete o iubita cat esti tanar ca viata-i asa de scurta ! Daca vrei aventuri scurte,profita ca esti necasatorit ,distreaza-te, tara e plina de curvistine incepand din Ardeal si terminand cu Dobrogea. [ acolo le stiu eu] La fel raspund si aici,ca nu ai inteles sensul cuvintelor , adica nu am spus ca fetele din Ardeal sau Romania sunt curve, ca s-ar intelege ca toate sunt , ceea ce nu-i adevarat , am spus ca sunt sifete curve in Ardeal ca si in Moldova sau Oltenia, ceea ce are alt inteles si asta e adevarul , numai eu cate am vazut !!!Adevarul ca si multi barbati sunt niste jigodii !!
|
||
|
Tycu Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:29 |
||
De la: fantome, la data 2010-01-09 15:15:10E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. ....Te referi si la barbati? sau numai la femei, sau la ambele sexe ?
|
||
|
Dindirel Postat pe 10 Ianuarie 2010 18:46 |
||
De la: dindirell, la data 2010-01-10 18:46:13De la: fantome, la data 2010-01-09 15:15:10E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. Noi vorbim de oameni, nu de sexe ca tine.Dupa tine fiintele se impart in 2 categorii: barbatii si restul. |
||
|
alina Postat pe 12 Ianuarie 2010 16:08 |
||
De la: alina_manuela, la data 2010-01-12 16:08:52De la: dindirell, la data 2010-01-10 18:46:13De la: fantome, la data 2010-01-09 15:15:10E mai bine sa iti para rau de ceea ce ai facut decat sa-ti para rau de ceea ce nu ai avut curajul sa faci. E valabil si in cazul virginitatii. Nuuu, eu m-am referit la gluma[ca gluma a fost , asa cred ] a lu' fantome. !Femeia e datoare sa-si respecte barbatul, ca el e capul familiei !
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:52 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-07 13:57:49De la: sunnydays, la data 2009-12-06 20:25:45 |
||
|
raudia Postat pe 19 Ianuarie 2010 13:49 |
||
De la: raudia, la data 2010-01-19 13:49:36De la: Tycu, la data 2009-12-07 13:57:49De la: sunnydays, la data 2009-12-06 20:25:45 |
||
|
Tycu Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:58 |
||
Citat de la Tycu: "Este adevarat ,un nebun handicapat mintal a scos legea asta tampita ca nu ai voie sa-ti fortezi sotia la sex. ; trebuie inteleasa cand are probleme personale, dar in rest?[cand s-a maritat trebuia sa stie asta" Voi ati citit asta? Deci dupa ce v-ati maritat sunteti la cheremul barbatului chiar daca aveti chef sau nu. Noi ne cunoastem de pe un topic, unde eu am ajuns la concluzia ca pentru el femeia este doar un obiect, un bun obtinut in momentul semnarii in Registrul de la primarie. Pe el nu il intereseaza ca nu are cu cine vorbi in casa, nu conteaza ca ii da sa manance laturi (ceea ce i s-ar potrivi), nu conteaza ca nu are cu cine iesi in lume, atata timp cat e virgina. Si crede-ma ca nu ai gasit "femeia" pe care ti-ai dorit-o, ai gasit carpa pe care ti-ai dorit-o. Cred ca ai stat foarte mult si ai cautat pe cineva care nu vazuse lumina zilei pana la tine, iar in momentul in care te-a vazut pe tine o fi crezut ca vede o "minune dumnezeiasca". Ai luat-o fara sa stie ce fel de om esti, fara sa vada si sa cunoasca lumea. Apoi, Tycule, nu incerca sa iti gasesti tu o scuza, pentru ca pentru viol NU EXISTA scuze. Iti place, te-a atatat? Du-te la baie, fa un dus rece, sau masturbeaza-te, daca chiar vrei sa te calmezi, nu trebuie neaparat sa VIOLEZI. |
||
|
daniian Postat pe 22 Ianuarie 2010 08:36 |
||
|
Hai sa va zic un banc: Un individ vroia tare mult sa faca sex. Umbland el si nevrand sa faca prostii (ex: sa violeze pe cineva ), ajunge in fata unui bordel. Intra in bordel, se duce la matroana,o intreaba cam ce are. Matroana il intreba cati bani are. Se cauta individul prin buzunare si tot ce gaseste este o moneda de 5 centi. O scoate, ii arata matroanei, iar aceasta il indruma catre etajul 2 camera 2. Se duce individul nostru acolo si ce gaseste? O scandura cu o gaura in ea. Omul ce sa zica? "Buna si asta!". Macar isi satisface pofta. De acum, ori de cate ori simtea omul ca trebuie sa faca sex, iar sotia il refuza, nu mergea pe strada sa violeze femei , ci mergea la bordelul cu pricina. Dupa ce a mers el de vreo cateva ori, la un moment dat urca in camera si gaseste.... o scandura fara gaura. Se duce omul nostru la matroana si ii spune ca scandura lui nu are gaura. Iar matroana ii raspunde foarte multumita: "Pentru clienti fideli avem si VIRGINE".
|
||
|
daniian Postat pe 22 Ianuarie 2010 08:43 |
||
| Si tycule, inainte sa imi raspunzi, afla ca eu si sotul meu am fost amandoi virgini. Si ne respectam unul pe altul, nu ne VIOLAM atunci cand nu avem chef de sex vreunul dintre noi, nu ne inselam. Pentru ca in fata lui Dumnezeu suntem toti egali, iar noi asa ne comportam. Numai tu ai impresia ca esti mai egal decat noi, ceilalti. | ||
|
daniian Postat pe 22 Ianuarie 2010 08:49 |
||
De la: loredana, la data 2010-01-22 08:36:24 Domnita Loredana, ori esti indragostita de mirele din poza, ori te-a afectat gerul prognozat de meteo si te -a facut sa nu mai gandesti !!!Pai cand am spus eu asa ceva , asemenea citat ?sau poate te referi la alt Tycu,ca mai facut sa caut in toata arhiva grace si nu am gasit !!!! E normal ca sotia trebuie inteleasa la sex cand are probleme personale,nu trebuie abuzat , dar cand nu are probleme, e indicat pentru armonia in relatie sa nu-si refuze sotul[ fara fortari } daca o femeie isi refuza sotul din singurul motiv ca "nu are placere"[ chef atunci } inseamna ca nu-l iubeste , ca e in relatie din interes . Acum ai inteles citatul ?Felicitari pentru virginitatea cu care te-ai prezentat in fata sotului, asta e cea mai mare cinste !Mi-a placut bancul , mai bine , mai spune bancuri decat sa vi cu asemenea sustineri !!Da , conteaza in primul rand " virgina" iar cu vorbitul in casa , mancarea si iesitul in lume astea vin de la sine . De geaba am cu cine vorbi in casa , mananc numai bunatati si ies in lume, cand stau langa o c**va unde ma arata toti cu degetul si rad in spatele meu !!![ e o vorba romaneasca : decat cu caciula rupta pe cap, mai bine cu capul gol }Cunosc mai bine ce inseamna un viol , si ce inseamna motiv!Am gasit femeia pe care am dorit-o si pot sa ma mandresc ca si sotul tau , ca a fost virgina ! La barbat nu conteaza !!
|
||
|
Tycu Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:38 |
||
| Du-te si fa-ti un control la cap, ia niste lecitina, ceva, ca batranetea a inceput sa iti dea tarcoale. Ia da tu la pagina 13 a acestui topic si citeste ce AI TASTAT. Si apoi sa mai continui cu aberatiile. Si sa stii ca eu nu am vazut sa scrie pe fruntea vreunei femei "virgina", sau "C.urva", cum iti place tie sa le numesti. Asa ca nu poate arata nimeni cu degetul pe cineva pe care nu il cunoaste. Poate doar prostii si vinovatii arata pe cineva si vorbesc despre altcineva ca sa distraga atentia de la ei insisi. | ||
|
daniian Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| casa in Bucovina | 4 | De la: Titanika 18 Februarie 2012 10:29 |
| Lumanari rupte | 16 | De la: Eva33 2 August 2012 17:07 |
| Pot sa inchiriez/imprumut rochia de mireasa? | 29 | De la: kudika_1018051 11 Februarie 2022 21:23 |
|
|
||
| nunta la ortodocsi | 1 | De la: dana2005 26 Aprilie 2010 10:54 |
| VIRGINITATEA... | 867 | De la: Tycu 21 Iulie 2011 20:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.