Mai multe
Da sunt de acord sa fii virgina dar gandeste-te tu ai doar 17 ani, crede-ma ca trecand de varsta de liceu si ajungand la facultate sau oriunde nu conteaza si sa trebuiasca sa faci o nunta fiind tanar si la inceput de drum e greu!!!!!1 eu o traiesc pe pielea mea si sincer iti spun am 23 de ani (neimpliniti) si iubesc si sunt iubita de 4 ani jumatate, si de atunci de la inceput ne facem planuri de nunta dar de abia la anu se va implini visul nostru, si nu suntem singurii. sa stii ca e usor sa visezi si sa-ti doresti un lucru dar cand stai toata ziua langa cel pe care il iubesti iti vei dori pe zi ce trece tot mai mult si el la fel. Si eu am o educatie si stiu ti-am spus sunt de acord cu tine dar parerile sunt impartite si trebuie sa acceptam faptele celorlati si nu sa-i judecam noi! nu ti-o spun cu rautate ci ti-o spun ca unei prietene pentru ca uite sora mea a are o relatie de sapte ani cu iubitul ei si anul acesta in iulie au nunta si nu au rezistat 7 ani pentru ca asa a fost sa fie , si parintii i-au sfatuit dar nu e prea posibil mai ales ca ei au stat si impreuna! si culmea si-a ales o rochie alba si stii de ce?? pentru ca a fost visul ei sa fie mireasa in alb, si cum s-a zis a fost singurul barbat din viata ei dar nunta n-a fost posibila mai devreme!!!
|
||
|
lucky_happy Postat pe 9 Iunie 2009 10:56 |
||
|---|---|---|
| deci daca tu crezi ca m-am referit la primola te inseli,oricum m-am saturat sa stau si sa vad cum alti iti raspund la aiurelile tale. | ||
|
MONYK_ADRIANA Postat pe 10 Iunie 2009 09:56 |
||
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-10 09:56:01deci daca tu crezi ca m-am referit la primola te inseli,oricum m-am saturat sa stau si sa vad cum alti iti raspund la aiurelile tale. Parca ai fi copil mic,ca nu intelegi, da la primola te-ai referit,dar inceteaza cu asta si cauta sa postezi subiecte serioase la tema data , cum fac si ceilalti ! .
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 10 Iunie 2009 13:34 |
||
hoooo,nu va mai certati...ca sa fie clar,care ma jigneste isi primeste portia de ...........!!!dar nu am fost asa ca.... ce mare zarva ptr asta???
|
||
|
primola Postat pe 10 Iunie 2009 18:42 |
||
hooo,nu va mai certati!!monik,pai cum sa-ti explic...am avut un prieten(primul),ne-am inteles foarte bine dar dupa un timp am inceput sa vada adevarata fata a lui si am realizat ca a inceput sa-si bata joc de mine.ne-am despartit urat si mi-a fost greu sa depasesc momentul dar stii vb aia:"roata se va intoarce"??si sa stii k asa fost!!primul a venit ca un cersetor la mine de 3 ori!!al 2 iubit a fost o lovitura sub centura...vroia sa se insoare(chiar am crezut ca vb serios,asta dupa jumate de an) si ce crezi??cand sa se puna discutia,sigur ca cu ai mei..el s-o facut ca ploua si o disparut!!vaaii,amandoi veneau la mine cu regrete si ma implorau sa-i iert,vroiam sa-i cred dar...la amanadoi le-am spus tot ce am avut de zis dar nu asa cum au facut si ei cu mine ci mai rau!dak nu le-or convenit duca-se...dak au suferit,ce m-o mai interesat??!dar dupa aceea m-au inteles si dupa mult,mult timp am ramas la statutul de amici,nici amici dar cat ptr un salut!asa ca sa le arat ca am clasa
|
||
|
primola Postat pe 10 Iunie 2009 19:03 |
||
De la: primola, la data 2009-06-10 19:03:17 Asa e primola, ai clasa, adevarul e ca la toate postarile tale , am vazut o logica buna , vezi adevarata realitate, iar cu monyk asta incerc si eu sa-i spun , sa inceteze,si sa posteze discutii la tema de aici .sa avem discutii civilizate . !
|
||
|
Tycu Postat pe 10 Iunie 2009 19:43 |
||
| ma bucur primola ca poti sa treci peste toate si tot sa ramai cu fruntea sus cat despre domnul mitica ar trebui sa se duca undeva sa sa nu mai incerce sa bage vb in gura la altii. | ||
|
MONYK_ADRIANA Postat pe 11 Iunie 2009 15:17 |
||
De la: MONYK_ADRIANA, la data 2009-06-11 15:17:55ma bucur primola ca poti sa treci peste toate si tot sa ramai cu fruntea sus cat despre domnul mitica ar trebui sa se duca undeva sa sa nu mai incerce sa bage vb in gura la altii. monyk , daca nu ai ce posta, mai bine stai cuminte si cauta sa inveti de la noi cate ceva.;da? -nu te mai lua de noi ; da ?
|
||
|
Tycu Postat pe 11 Iunie 2009 16:28 |
||
| nu este o rusine dar nici prea sanatos nu e...hai sa fim seriosi, traim in secolul 21 si oricum viata noastra este plina de alegeri gresite..macar alegerea sotului sa fie una corecta...daca in pat cuplul nu se va intelege bine atunci casatoria aceea este in van si imediat intervine divortul.eu am un prieten de 4 ani, si abia acum 2 ani mi-am inceput viata sexuala, evident cu el.nu regret nimic pentru ca el ma iubeste la fel ca la inceput poate chiar mai mult, si eu il iubesc enorm.acum ca problema asta este rezolvata...noaptea nuntii nu este speciala pt ca te daruiesti prima oara unui barbat, e speciala din cauza sentimentelor pe care le nutriti unul pentru altul...eu pot sa jur ca nu voi purta rochie alba, cat despre noaptea nuntii...speciala o vor face decorul, muzica romantica si actul casatoriei...:).nu va recomand sa va maritati la chioara asa...doar de dragul de a va considera pure. ganditiva ca scopul casatoriei este acela de a trai pana la adanci batraneti cu persoana iubita... | ||
|
zingara2006 Postat pe 11 Iunie 2009 16:36 |
||
De la: zingara2006, la data 2009-06-11 16:36:47nu este o rusine dar nici prea sanatos nu e...hai sa fim seriosi, traim in secolul 21 si oricum viata noastra este plina de alegeri gresite..macar alegerea sotului sa fie una corecta...daca in pat cuplul nu se va intelege bine atunci casatoria aceea este in van si imediat intervine divortul.eu am un prieten de 4 ani, si abia acum 2 ani mi-am inceput viata sexuala, evident cu el.nu regret nimic pentru ca el ma iubeste la fel ca la inceput poate chiar mai mult, si eu il iubesc enorm.acum ca problema asta este rezolvata...noaptea nuntii nu este speciala pt ca te daruiesti prima oara unui barbat, e speciala din cauza sentimentelor pe care le nutriti unul pentru altul...eu pot sa jur ca nu voi purta rochie alba, cat despre noaptea nuntii...speciala o vor face decorul, muzica romantica si actul casatoriei...:).nu va recomand sa va maritati la chioara asa...doar de dragul de a va considera pure. ganditiva ca scopul casatoriei este acela de a trai pana la adanci batraneti cu persoana iubita... mai mult nici k trebuia sa spui ... daca sentimentele sunt reale si impartasite , asta ar fi cea mai potrivita descriere pt noaptea nuntii ... virginitatea este doar un amanunt ...
|
||
|
paullyss Postat pe 12 Iunie 2009 10:18 |
||
|
nu este o rusine dar nici prea sanatos nu e...hai sa fim seriosi, traim in secolul 21 si oricum viata noastra este plina de alegeri gresite..macar alegerea sotului sa fie una corecta...daca in pat cuplul nu se va intelege bine atunci casatoria aceea este in van si imediat intervine divortul.eu am un prieten de 4 ani, si abia acum 2 ani mi-am inceput viata sexuala, evident cu el.nu regret nimic pentru ca el ma iubeste la fel ca la inceput poate chiar mai mult, si eu il iubesc enorm.acum ca problema asta este rezolvata...noaptea nuntii nu este speciala pt ca te daruiesti prima oara unui barbat, e speciala din cauza sentimentelor pe care le nutriti unul pentru altul...eu pot sa jur ca nu voi purta rochie alba, cat despre noaptea nuntii...speciala o vor face decorul, muzica romantica si actul casatoriei...:).nu va recomand sa va maritati la chioara asa...doar de dragul de a va considera pure. ganditiva ca scopul casatoriei este acela de a trai pana la adanci batraneti cu persoana iubita.. ce bine te-ai exprimat!!de curand am fost la o nunta si vreau sa va spun ca noaptea nuntii nu e chiar asa..ma refer la petrecere,stai pana la sfarsitul petrecerii si te apuci de curatenie si alte chestii!eu am ajutat si nu mi-a placut ptr ca eram praf.in plus a fost si continuarea!ce sa mai zic??eu am avut alta idee despre asta dar uite..!adevarata noapte a nuntii e cand esti in luna de miere cu sotul!!!!iar cu rochia alba,o poti purta dar poate fi si crem.ca asta e la moda.
|
||
|
primola Postat pe 14 Iunie 2009 14:10 |
||
De la: primola, la data 2009-06-14 14:10:39nu este o rusine dar nici prea sanatos nu e...hai sa fim seriosi, traim in secolul 21 si oricum viata noastra este plina de alegeri gresite..macar alegerea sotului sa fie una corecta...daca in pat cuplul nu se va intelege bine atunci casatoria aceea este in van si imediat intervine divortul.eu am un prieten de 4 ani, si abia acum 2 ani mi-am inceput viata sexuala, evident cu el.nu regret nimic pentru ca el ma iubeste la fel ca la inceput poate chiar mai mult, si eu il iubesc enorm.acum ca problema asta este rezolvata...noaptea nuntii nu este speciala pt ca te daruiesti prima oara unui barbat, e speciala din cauza sentimentelor pe care le nutriti unul pentru altul...eu pot sa jur ca nu voi purta rochie alba, cat despre noaptea nuntii...speciala o vor face decorul, muzica romantica si actul casatoriei...:).nu va recomand sa va maritati la chioara asa...doar de dragul de a va considera pure. ganditiva ca scopul casatoriei este acela de a trai pana la adanci batraneti cu persoana iubita.. Primola , ce inseamna ..eram praf ? ca se intelege ca era vinul tare ?
|
||
|
Tycu Postat pe 14 Iunie 2009 15:15 |
||
|
Ca se intelege ca era obosita.....dar doar tu puteai gandi asta.Aici se cunoaste inca odata ca esti ingust la minte. Dupa o nunta esti,in general, obosit. |
||
|
elleea_grace Postat pe 15 Iunie 2009 15:11 |
||
De la: elleea, la data 2009-06-15 15:11:50Ca se intelege ca era obosita.....dar doar tu puteai gandi asta.Aici se cunoaste inca odata ca esti ingust la minte. Eeeee! lume noua !- Asa se intelege ? Stiam domnita,ca la oboseala se refera, dar mai glumec si eu,ca Primola , sunt sigur, este o persoana inteligenta si stie cand e gluma.
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Iunie 2009 16:39 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-15 16:39:26De la: elleea, la data 2009-06-15 15:11:50Ca se intelege ca era obosita.....dar doar tu puteai gandi asta.Aici se cunoaste inca odata ca esti ingust la minte. Offfff cu siguranta. :) |
||
|
elleea_grace Postat pe 16 Iunie 2009 11:04 |
||
De la: elleea, la data 2009-06-16 11:04:57De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-15 16:39:26De la: elleea, la data 2009-06-15 15:11:50Ca se intelege ca era obosita.....dar doar tu puteai gandi asta.Aici se cunoaste inca odata ca esti ingust la minte. Fii sigura ca e "cu siguranta"...- cum e, ai mai invatat ceva despre relatia de cuplu ,de pe la noi de pe Grace ?
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Iunie 2009 11:46 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-16 11:46:56De la: elleea, la data 2009-06-16 11:04:57De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-15 16:39:26De la: elleea, la data 2009-06-15 15:11:50Ca se intelege ca era obosita.....dar doar tu puteai gandi asta.Aici se cunoaste inca odata ca esti ingust la minte. Hai ma lasa-ma.Nu am intrat ca sa vorbesc cu mataluta.Nu mai fac greseala sa intru iar in plomeica cu tine.Vorbeste cu altele dar nu cu mine. |
||
|
elleea_grace Postat pe 16 Iunie 2009 15:06 |
||
De la: elleea, la data 2009-06-16 15:06:44De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-16 11:46:56De la: elleea, la data 2009-06-16 11:04:57De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-15 16:39:26De la: elleea, la data 2009-06-15 15:11:50Ca se intelege ca era obosita.....dar doar tu puteai gandi asta.Aici se cunoaste inca odata ca esti ingust la minte. bine, dar nu inteleg de ce greseala ?; s-a intamplat ceva, ai patit ceva ?
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Iunie 2009 19:52 |
||
| Nu am patit nimic, multumesc de intrebare insa a fost greseala sa discut cu tine.S-a creat o maaaaare polologhie pe un subiect la care nu se ajunge la un consens. | ||
|
elleea_grace Postat pe 17 Iunie 2009 14:59 |
||
De la: elleea, la data 2009-06-17 14:59:29Nu am patit nimic, multumesc de intrebare insa a fost greseala sa discut cu tine.S-a creat o maaaaare polologhie pe un subiect la care nu se ajunge la un consens. bine, fie precum spui !
|
||
|
Tycu Postat pe 17 Iunie 2009 16:17 |
||
chiar am crezut ca vorbesti serios..!!normal ca eram praf,de la 8 dimineata pana a doua zi la 8 am crezut ca nu-mi mai simt capu pe umeri!!!nu ma supar dar nici asemenea glume nu se fac!
|
||
|
primola Postat pe 24 Iunie 2009 16:05 |
||
De la: primola, la data 2009-06-24 16:05:12chiar am crezut ca vorbesti serios..!!normal ca eram praf,de la 8 dimineata pana a doua zi la 8 Daa ,normal ca a fost gluma,scuza-ma pentru ea , eu obisnuit ca pe forumul Kudika , acolo erau permise si glumele !
|
||
|
Tycu Postat pe 25 Iunie 2009 09:21 |
||
|
me_dea_so_sweet Postat pe 26 Iunie 2009 16:21 |
||
Cate pagini la tema asta de parca ar si avea importanta... Lipsa de experienta (macar minima )si prea mult pudism - de cele mai multe ori cam asa se intampla la virgine - duce la alte probleme. Daca stim cat de cat cu care lingura se mananca viata asta, stim si de ce.In alta ordine de idei, virginico, odata o sa vrei sa vezi cum arata si cum e sa simti si penisul unul alt barbat, asa... ca sa poti face o comparatie. Doar atunci poti sa tragi o conluzie legata de barbatul care il ai. |
||
|
selene_grace Postat pe 3 Iulie 2009 19:56 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-06-25 09:21:49De la: primola, la data 2009-06-24 16:05:12chiar am crezut ca vorbesti serios..!!normal ca eram praf,de la 8 dimineata pana a doua zi la 8 ce faci Mitica ai parasit subiectul nu vezi ce a spus Selene? nu ii faci morala? nu pot sa cred
|
||
|
alina Postat pe 6 August 2009 15:34 |
||
De la: selene, la data 2009-07-03 19:56:33Cate pagini la tema asta Subscriu
|
||
|
alina Postat pe 6 August 2009 15:34 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-08-06 15:34:40:De la: selene, la data 2009-07-03 19:56:33Cate pagini la tema asta sml-confused0067: Pai ce sa vad ce spune Selene,adica femeia sa incerce barbatul dupa cum simte penisul in ea ? sunt curios ce prost o mai lua asa femeie ?
|
||
|
Tycu Postat pe 6 August 2009 20:15 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-08-06 15:34:40De la: selene, la data 2009-07-03 19:56:33Cate pagini la tema asta Spune ca e gluma cu subscrierea , ca altii rad!
|
||
|
Tycu Postat pe 6 August 2009 20:20 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-06 20:15:25De la: alina_manuela, la data 2009-08-06 15:34:40:De la: selene, la data 2009-07-03 19:56:33Cate pagini la tema asta Bai Mitica chiar ma faci sa rad, ma tavalesc; atata naivitate nu am mai vazut la un barbat, te crezi buricul Pamantului, darul lui D-zeu catrea femei nu? |
||
|
alina Postat pe 10 August 2009 09:18 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-08-10 09:18:44De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-06 20:15:25De la: alina_manuela, la data 2009-08-06 15:34:40:De la: selene, la data 2009-07-03 19:56:33Cate pagini la tema asta Pe tine nu te pot certa,ori cat mi-ar cere inima ca tu esti si vei fi mereu, prezenta unde postez eu. Numar zilele in gand, cand nu te mai vad postand, inima de boala-mi zace cand nu mai apari pe Grace. Pentru mine sufletel ai ramas tot "buchetel " ai ramas cum te stiu eu, mireasa a sufletului meu !!
|
||
|
Tycu Postat pe 10 August 2009 16:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna fetelor, | 15 | De la: eu_ovidiu 9 Iunie 2011 04:08 |
| Lumanari rupte | 16 | De la: Eva33 2 August 2012 17:07 |
| Cum asigurati transportul nuntasilor care sunt de departe? | 25 | De la: railia22 4 Iulie 2010 11:03 |
|
|
||
| Blog de bijuterii :) | 2 | De la: silverglamour 7 August 2009 22:23 |
| am nevoie de un sfat | 2 | De la: grace005603 1 Octombrie 2009 14:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.