Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: loredana, la data 2010-01-22 15:50:14Du-te si fa-ti un control la cap, ia niste lecitina, ceva, ca batranetea a inceput sa iti dea tarcoale. Ia da tu la pagina 13 a acestui topic si citeste ce AI TASTAT. Si apoi sa mai continui cu aberatiile. Si sa stii ca eu nu am vazut sa scrie pe fruntea vreunei femei "virgina", sau "C.urva", cum iti place tie sa le numesti. Asa ca nu poate arata nimeni cu degetul pe cineva pe care nu il cunoaste. Poate doar prostii si vinovatii arata pe cineva si vorbesc despre altcineva ca sa distraga atentia de la ei insisi.

Nu , n-ai inteles, "citatul ala " se refera cum am mai spus , adica sotia daca nu are alt motiv serios, e obligata de relatie ,de sentimentul pentru sot sa nu-l refuze la sex,daca il refuza ca nu are "chef" atunci, inseamna ca sta cu el din interes si aici indicat este ca el sa o trimita la "casa parinteasca "pentru totdeuna. !Este adevarat ca un nebun prin parlament a bagat legea tampita sa fie pedepsit violul intre sotii legitimi .. Nu exista viol intre soti legitimi ,daca sunt legitimi nu se numeste viol ,e o tampenie legea asta , poate aici ai inteles cu "fortarea " !! E adevarat ca daca nu cunosti femeia , nu ai cum sa razi de ea , dar precum nu traim izolati in jungla , ce facem cu cei care le cunosc ?- ca aia sigur vad ce scrie pe fruntea lor !
Tycu
Postat pe 22 Ianuarie 2010 16:45
Ba pardon, exista viol intre soti legitimi. Daca nu vrea si sotul o obliga, ba mai mult ii mai da si vreo doua palme ca sa inteleaga.... Nu exista sa fortezi femeia sa faca dragoste. Eu imi iubesc foarte mult sotul dar nu am intotdeauna chef atunci cand are el. Asta nu inseamna ca nu il iubesc. Dar de fapt, nici nu cred ca cunosti diferenta intre viol si dragoste. Si nu o da la intors cu citatul ala ca s-a inteles foarte bine ce vrei sa spui. Se vede foarte clar cat de mult iti respecti sotia, dar si cat de mult respecti femeile.
daniian
Postat pe 22 Ianuarie 2010 17:12
De la: Tycu, la data 2010-01-22 16:45:31
De la: loredana, la data 2010-01-22 15:50:14Du-te si fa-ti un control la cap, ia niste lecitina, ceva, ca batranetea a inceput sa iti dea tarcoale. Ia da tu la pagina 13 a acestui topic si citeste ce AI TASTAT. Si apoi sa mai continui cu aberatiile. Si sa stii ca eu nu am vazut sa scrie pe fruntea vreunei femei "virgina", sau "C.urva", cum iti place tie sa le numesti. Asa ca nu poate arata nimeni cu degetul pe cineva pe care nu il cunoaste. Poate doar prostii si vinovatii arata pe cineva si vorbesc despre altcineva ca sa distraga atentia de la ei insisi.

Nu , n-ai inteles, "citatul ala " se refera cum am mai spus , adica sotia daca nu are alt motiv serios, e obligata de relatie ,de sentimentul pentru sot sa nu-l refuze la sex,daca il refuza ca nu are "chef" atunci, inseamna ca sta cu el din interes si aici indicat este ca el sa o trimita la "casa parinteasca "pentru totdeuna. !Este adevarat ca un nebun prin parlament a bagat legea tampita sa fie pedepsit violul intre sotii legitimi .. Nu exista viol intre soti legitimi ,daca sunt legitimi nu se numeste viol ,e o tampenie legea asta , poate aici ai inteles cu "fortarea " !! E adevarat ca daca nu cunosti femeia , nu ai cum sa razi de ea , dar precum nu traim izolati in jungla , ce facem cu cei care le cunosc ?- ca aia sigur vad ce scrie pe fruntea lor !

ce spui????aoleu,ce mi-a fost dat sa vaaaaaaad....extraordinar!!!!!fantastic!!!omule,esti dus cu plutaaaa(fara suparare)!este foarte adevarat ca exista viol intre soti(bravo acelui om care a pus aceasta lege,daca exista!oa sa ma interesez) plus ca nu este posibil asa ceva,ca un barbat sa o trimita pe sotia lui acasa pe motivul asta,ca ea n-are chef!!!fir-ai a dracului sa fii tu,ca ma imbolnavesti de nervi!!!
primola
Postat pe 22 Ianuarie 2010 20:48
http://www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=06656c2545da194bd1c914ff094dd686 un vot pentru dragoste :*:*:*:*

un vot va rog....pentru dragoste...
mylove21kiss
Postat pe 22 Ianuarie 2010 22:12
De la: loredana, la data 2010-01-22 17:12:43Ba pardon, exista viol intre soti legitimi. Daca nu vrea si sotul o obliga, ba mai mult ii mai da si vreo doua palme ca sa inteleaga.... Nu exista sa fortezi femeia sa faca dragoste. Eu imi iubesc foarte mult sotul dar nu am intotdeauna chef atunci cand are el. Asta nu inseamna ca nu il iubesc. Dar de fapt, nici nu cred ca cunosti diferenta intre viol si dragoste. Si nu o da la intors cu citatul ala ca s-a inteles foarte bine ce vrei sa spui. Se vede foarte clar cat de mult iti respecti sotia, dar si cat de mult respecti femeile.

Asta e valabila si pentru Primola... Nu, nu se numeste viol o relatie sexuala intre soti legitimi .Daca un sot forteaza sotia legitima la sex si ea are singurul motiv de refuz,cheful in ziua aceea , acel sot este o " mamaliga "un tavalug de prost om fara demnitate,el trebuie sa inteleaga ca ea nu-l iubeste , e cu el din interes si indicat este sa o ia de mana si sa o duca de unde " a luat-o " Acel certificat de casatorie si mai ales si la cele care au fost mirese , le obliga moraliceste sa nu refuze sexul sotului, daca motivul este cheful !In cazul cand si el intelege asta si renunta atunci asta este alegerea lui, [dar trebuie o atentie mai mare la sotie } !!!
Tycu
Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:45
De la: primola, la data 2010-01-22 20:48:19
De la: Tycu, la data 2010-01-22 16:45:31

ce spui????aoleu,ce mi-a fost dat sa vaaaaaaad....extraordinar!!!!!fantastic!!!omule,esti dus cu plutaaaa(fara suparare)!este foarte adevarat ca exista viol intre soti(bravo acelui om care a pus aceasta lege,daca exista!oa sa ma interesez) plus ca nu este posibil asa ceva,ca un barbat sa o trimita pe sotia lui acasa pe motivul asta,ca ea n-are chef!!!fir-ai a dracului sa fii tu,ca ma imbolnavesti de nervi!!!

Citeste postarea catre loredana , ca e valabil si pentru Primola !!
Tycu
Postat pe 23 Ianuarie 2010 13:47
Mitica, inteligenta te urmareste, dar tu esti mai rapid.
fantome
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:12
De la: fantome, la data 2010-01-23 16:12:17Mitica, inteligenta te urmareste, dar tu esti mai rapid.

O sa alerg mai incet !!!
Tycu
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:15
De la: fantome, la data 2010-01-23 16:12:17Mitica, inteligenta te urmareste, dar tu esti mai rapid.

O sa alerg mai incet !!!
Tycu
Postat pe 23 Ianuarie 2010 16:15
De la: Tycu, la data 2010-01-23 13:45:02
De la: loredana, la data 2010-01-22 17:12:43Ba pardon, exista viol intre soti legitimi. Daca nu vrea si sotul o obliga, ba mai mult ii mai da si vreo doua palme ca sa inteleaga.... Nu exista sa fortezi femeia sa faca dragoste. Eu imi iubesc foarte mult sotul dar nu am intotdeauna chef atunci cand are el. Asta nu inseamna ca nu il iubesc. Dar de fapt, nici nu cred ca cunosti diferenta intre viol si dragoste. Si nu o da la intors cu citatul ala ca s-a inteles foarte bine ce vrei sa spui. Se vede foarte clar cat de mult iti respecti sotia, dar si cat de mult respecti femeile.

Asta e valabila si pentru Primola... Nu, nu se numeste viol o relatie sexuala intre soti legitimi .Daca un sot forteaza sotia legitima la sex si ea are singurul motiv de refuz,cheful in ziua aceea , acel sot este o " mamaliga "un tavalug de prost om fara demnitate,el trebuie sa inteleaga ca ea nu-l iubeste , e cu el din interes si indicat este sa o ia de mana si sa o duca de unde " a luat-o " Acel certificat de casatorie si mai ales si la cele care au fost mirese , le obliga moraliceste sa nu refuze sexul sotului, daca motivul este cheful !In cazul cand si el intelege asta si renunta atunci asta este alegerea lui, [dar trebuie o atentie mai mare la sotie } !!!

citesc ... citesc ... recitesc ...
nu pot sa cred si sa inteleg rationamentul ... dc nu am chef de sex ma violeaza ori ma trimite la mama aksa ... neuronii mei fac tumbe si-si dau "cap in cap" ...
mai citesc o data ... stupoare ... ma afund mai mult in abis ...
acum am inteles ...
HAI SICTIR ... DEPRAVATULE SI OM DE NIMIC ...
este probabil cea mai mare aberatie spusa de tine ... si au fost multe ...
paullyss
Postat pe 23 Ianuarie 2010 18:42
recomand calduros un control psihiatric !!!
paullyss
Postat pe 23 Ianuarie 2010 18:44
De la: paullyss, la data 2010-01-23 18:42:35

citesc ... citesc ... recitesc ...
nu pot sa cred si sa inteleg rationamentul ... dc nu am chef de sex ma violeaza ori ma trimite la mama aksa ... neuronii mei fac tumbe si-si dau "cap in cap" ...
mai citesc o data ... stupoare ... ma afund mai mult in abis ...
acum am inteles ...
HAI SICTIR ... DEPRAVATULE SI OM DE NIMIC ...
este probabil cea mai mare aberatie spusa de tine ... si au fost multe ...

La varsta care o ai ma asteptam sa intelegi ce am spus,dar nu ai inteles nimic !Pai asa am spus eu ??? Mai fac un efort sa explic !!-am spus ca un barbat care isi forteaza sotia sa faca sex cand ea nu are chef , sau orice motiv invoca ,acela este o "mamaliga" un tavalug de prost,om fara demnitate, dar fapta nu se numeste viol !Daca femeia invoca motivul ca nu are chef in ziua aia, trebuie sa-i dea de gandit sotului!!!!ca sigur nu-l iubeste,!daca si el e de acord cu asta , e alegerea lui, dar trebuie inteles ca o nevasta care sincer isi iubeste sotul , are si cunuie cu acte, si mireasa , nu trebuie sa n-aiba chef, nu-i invoci iubitului ca nu ai chef , inseamna ca nu ti-e iubit daca nu ai chef !! Poate asa ai inteles !!!! Cu dusul acasa la mama , e de fapt alegerea lui !!
Tycu
Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:50
tycule,iti recomand sa te duci undeva unde iti poti curata creierul de ganganii ce le ai...esti groaznic!!!!pai si dak femeia e la ciclu,dak e racita sau dak pur si simplu n-are chef asta dovedeste ca nu-l iubeste,ca sta din interes?dak e asa,pentru ce mama dracului mai sta cu el?ca n-are ce face cu timpul?uite,iti zic eu ceva..prietenul meu avea o bunadispozitie fantastica si eu i-am zis ca nu am chef,n-am stare de asa ceva..ce crezi??m-a inteles atat de bine incat a incercat sa ma rasfete dupa placul meu.bineinteles ca dupa cateva zile m-am revansat fata de el si crede-ma ca a fost cel mai fericit si nu-ti inchipui tu ca am facut ceva ca n-am facut nimik indecent...
primola
Postat pe 24 Ianuarie 2010 01:54
De la: primola, la data 2010-01-24 01:54:57tycule,iti recomand sa te duci undeva unde iti poti curata creierul de ganganii ce le ai...esti groaznic!!!!pai si dak femeia e la ciclu,dak e racita sau dak pur si simplu n-are chef asta dovedeste ca nu-l iubeste,ca sta din interes?dak e asa,pentru ce mama dracului mai sta cu el?ca n-are ce face cu timpul?uite,iti zic eu ceva..prietenul meu avea o bunadispozitie fantastica si eu i-am zis ca nu am chef,n-am stare de asa ceva..ce crezi??m-a inteles atat de bine incat a incercat sa ma rasfete dupa placul meu.bineinteles ca dupa cateva zile m-am revansat fata de el si crede-ma ca a fost cel mai fericit si nu-ti inchipui tu ca am facut ceva ca n-am facut nimik indecent...

Primola intelege ca : ciclu, raceala, boala , lauzia ,musafiri acasa , aflatul in locuri publice, saptamana mare,..etc, sunt motive serioase pe care un sot trebuie sa le inteleaga , dar un simplu " nu am chef" -fara alt motiv plauzibil -nu mai e de inteles,cum adica nu ai chef cu iubitul tau ? inseamna ca ori ai fost la altcineva , ori nu-l suferi la sex .De ce mai stau impreuna ? poate tine la el, [ a nu se confunda cu verbul a iubi, una e sa ti la o persoana si alta e sa iubesti acea persoana };mai este interesul , cunosc familii de oameni cu functii mari sau afaceri care nu divorteaza din motivul ca se fac de ras sau pierd din afaceri ,motive sunt multe .Spui de iubitul tau, ca te-a inteles ,cu "n-am chef " ,asta e alegerea lui , dar nu te-a intrebat " de ce nu ai chef? ce motive ai avut!? Daca nu ai avut nici un motiv atunci cand era el in "buna dispozitie fantastica " l-ai refuzat fara motiv atunci ai gresit fata de el,ca te-ai revansat mai tarziu,nu mai avea farmec !-daca mi-e foame si nu am friptura atunci in fata , de geaba o am cand sunt satul cu fasole .- si faptul ca te-a inteles asa , inseamna ca este prea intelegator , altul nu proceda asa !si se mai intreaba multe femei de ce le inseala sotii!!!!! - pai daca nu au chef !!!!
Tycu
Postat pe 24 Ianuarie 2010 11:05
De la: Tycu, la data 2010-01-24 11:05:22
De la: primola, la data 2010-01-24 01:54:57tycule,iti recomand sa te duci undeva unde iti poti curata creierul de ganganii ce le ai...esti groaznic!!!!pai si dak femeia e la ciclu,dak e racita sau dak pur si simplu n-are chef asta dovedeste ca nu-l iubeste,ca sta din interes?dak e asa,pentru ce mama dracului mai sta cu el?ca n-are ce face cu timpul?uite,iti zic eu ceva..prietenul meu avea o bunadispozitie fantastica si eu i-am zis ca nu am chef,n-am stare de asa ceva..ce crezi??m-a inteles atat de bine incat a incercat sa ma rasfete dupa placul meu.bineinteles ca dupa cateva zile m-am revansat fata de el si crede-ma ca a fost cel mai fericit si nu-ti inchipui tu ca am facut ceva ca n-am facut nimik indecent...

Primola intelege ca : ciclu, raceala, boala , lauzia ,musafiri acasa , aflatul in locuri publice, saptamana mare,..etc, sunt motive serioase pe care un sot trebuie sa le inteleaga , dar un simplu " nu am chef" -fara alt motiv plauzibil -nu mai e de inteles,cum adica nu ai chef cu iubitul tau ? inseamna ca ori ai fost la altcineva , ori nu-l suferi la sex .De ce mai stau impreuna ? poate tine la el, [ a nu se confunda cu verbul a iubi, una e sa ti la o persoana si alta e sa iubesti acea persoana };mai este interesul , cunosc familii de oameni cu functii mari sau afaceri care nu divorteaza din motivul ca se fac de ras sau pierd din afaceri ,motive sunt multe .Spui de iubitul tau, ca te-a inteles ,cu "n-am chef " ,asta e alegerea lui , dar nu te-a intrebat " de ce nu ai chef? ce motive ai avut!? Daca nu ai avut nici un motiv atunci cand era el in "buna dispozitie fantastica " l-ai refuzat fara motiv atunci ai gresit fata de el,ca te-ai revansat mai tarziu,nu mai avea farmec !-daca mi-e foame si nu am friptura atunci in fata , de geaba o am cand sunt satul cu fasole .- si faptul ca te-a inteles asa , inseamna ca este prea intelegator , altul nu proceda asa !si se mai intreaba multe femei de ce le inseala sotii!!!!! - pai daca nu au chef !!!!

cam mult vorbesti!!!dak pe tine te refuza nevasta-ta ce faceai?o trimiteai acasa la masa???sunt curioasa ce
zici.. cum ti-am mai zis,nu-mai pasa ce crezi tu despre mine.tie ar trebui sa-ti pese din moment ce toate incearca sa-ti bage mintile in cap.curios este cum de ai raspuns
asa repede pe forum.. e clar de ce!dormi cu calculatoru si te trezesti cu calculatorul
primola
Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:40
De la: primola, la data 2010-01-24 15:40:00
De la: Tycu, la data 2010-01-24 11:05:22

cam mult vorbesti!!!dak pe tine te refuza nevasta-ta ce faceai?o trimiteai acasa la masa???sunt curioasa ce
zici.. cum ti-am mai zis,nu-mai pasa ce crezi tu despre mine.tie ar trebui sa-ti pese din moment ce toate incearca sa-ti bage mintile in cap.curios este cum de ai raspuns
asa repede pe forum.. e clar de ce!dormi cu calculatoru si te trezesti cu calculatorul

Daca ma refuza nevasta ? In primul rand incerc sa aflu motivul daca e intemeiat sau nu,incerc sa aflu unde am gresit eu, daca nu e nimic motiv ci doar un "n-am chef", normal ca nu stau cu cineva din interes , bilet de tren si la mami acasa!! Nu vorbi in numele la "toate ca incearca "...ca multe domnite de pe grace le am pe mess. si foarte bine ne intelegem,iar cele care nu ma admit sunt cele "vinovate " care , normal ca nu sunt de acord cu mine . P. S. am mai spus asta ,mai ma ocup cu depanator programator,PC-uri si alte tipuri si cum zilnic le am in fata , normal ca am ocazia sa le "verific" mess.-urile . , dar nu pune problema mea , mai bine problema ta, ca fiind tanara inca nu ai experienta in relatie , iubire si tot ce-i legat de asta si mai bine intreaba cum fac multe !!
Tycu
Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:45
De la: Tycu, la data 2010-01-19 15:58:54
De la: raudia, la data 2010-01-19 13:49:36
De la: Tycu, la data 2009-12-07 13:57:49
De la: sunnydays, la data 2009-12-06 20:25:45
... eu respect femeia care e " curata" si dispretuiesc pe cele " patate" indiferent din ce zona sunt ele !

Si daca toata "barbatia" ar gandi ca tine, unde crezi tu ca dupa ce ti-o tragi cu 8-10 femei mai gasesti virgine? Fa un calcul matematic simplu, si-ai sa vezi ca-ti da cu virgula. ;)
Parerea mea este ca tastezi pentru ca'ti place sa "te vezi" dactilografiind... Si nimic mai mult.
Ca nicio femeie nu ti-a rezistat, ca esti mare si tare... Vai de capu' tau... Esti un frustrat! Iti imaginezi viata ta intr-un fel, si te minti atat de bine, incat la un moment dat chiar ti se pare real. E o chestiune psihologica, chiar psihiatrica daca nu te tratezi la timp. ;)

Pai nu asa se calculeaza, ca sunt multe fete virgine care stiu sa se abtina,doar nu le incerc pe toate, ajung alea 8-10. Nu sunt frustrat, am gasit femeia care mi-am dorit-o, am si copilul car l-am dorit , nu ma intereseaza ce fac celelalte, eu doar le spun unde gresesc, cand gresesc !Mai bine intreaba unde se poate gresi intr-o relatie, si cum trebuie facut sa nu gresesti ca sigur,inca nu cunosti !

Tu nu calculezi bine.Ce crezi ca esti sinugrul care vrea virgine, pai e de ajuns ca toti cei ca tine sa se limiteze la 8-10 cum spui tu si nu mai sunt.
alina
Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:38

Pai daca tie, cum vezi o femeie, iti vine sa o violezi, logic ca nu intelegi ce inseamna sa nu ai chef; pentru ca tu tot timpul ai chef

Si zici ca nu exista viol intre soti, de aia te-ai cuplat cu victima violului tau ?Pentru ca astfel fapta ta inceta sa mai fie viol?TRe-ai si casatorit cu ea?
alina
Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:41
De la: alina_manuela, la data 2010-01-26 09:41:32

Pai daca tie, cum vezi o femeie, iti vine sa o violezi, logic ca nu intelegi ce inseamna sa nu ai chef; pentru ca tu tot timpul ai chef

Si zici ca nu exista viol intre soti, de aia te-ai cuplat cu victima violului tau ?Pentru ca astfel fapta ta inceta sa mai fie viol?TRe-ai si casatorit cu ea?

Pai orice barbat viril cand vede o femaie facuta bine ii pune ganduri mai "negre " . Domnita, un raport sexual facut intre soti indiferent in ce conditii, nu se numeste viol ! Atentie !!soti sunt numai si numai aceia care sunt cununati CU ACTE la primarie si nu concubinajele sau alte relatii !In cazul meu nu a fost relatie cu acte,ca cea actuala !!Eu numai la relatia cu acte ma refer !!
Tycu
Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:22
de la tycu:
Daca ma refuza nevasta ? In primul rand incerc sa aflu motivul daca e intemeiat sau nu,incerc sa aflu unde am gresit eu, daca nu e nimic motiv ci doar un "n-am chef", normal ca nu stau cu cineva din interes , bilet de tren si la mami acasa!! Nu vorbi in numele la "toate ca incearca "...ca multe domnite de pe grace le am pe mess. si foarte bine ne intelegem,iar cele care nu ma admit sunt cele "vinovate " care , normal ca nu sunt de acord cu mine . P. S. am mai spus asta ,mai ma ocup cu depanator programator,PC-uri si alte tipuri si cum zilnic le am in fata , normal ca am ocazia sa le "verific" mess.-urile . , dar nu pune problema mea , mai bine problema ta, ca fiind tanara inca nu ai experienta in relatie , iubire si tot ce-i legat de asta si mai bine intreaba cum fac multe !!

pffff... cum adica?nu inteleg...nu se poate pune problema ta??dar se poate pune problema altora??? auzi moralistule,mai bine du-te si te ocupa de nevasta-ta ca sigur ai neglijat-o rau avand in vedere ca esti foarte ocupat cu calculatorul.
primola
Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:45
De la: primola, la data 2010-01-26 12:45:01de la tycu:

pffff... cum adica?nu inteleg...nu se poate pune problema ta??dar se poate pune problema altora??? auzi moralistule,mai bine du-te si te ocupa de nevasta-ta ca sigur ai neglijat-o rau avand in vedere ca esti foarte ocupat cu calculatorul.

Nu pune problema mea,ca eu am viata de cuplu cat si sexuala asa cum am vrut eu sa o am, normala , corecta, mai bine intreaba unde nu cunosti,ca voi mai aveti de invatat !!
Tycu
Postat pe 26 Ianuarie 2010 16:10
De la: Tycu, la data 2010-01-26 16:10:21

Nu pune problema mea,ca eu am viata de cuplu cat si sexuala asa cum am vrut eu sa o am, normala , corecta, mai bine intreaba unde nu cunosti,ca voi mai aveti de invatat !!

n-ar fi mai bine,pt tine dar mai ales pt noi , sa te lasi de treaba asta ? nu mai bine iti vezi de viata ta si de familia ta moralista si scoasa din tipare ? sau mai bine ai avea grija de fiica ta sa nu incapa pe mana unuia ca tine , care s-o violeze dupa care s-o umiliasca luand-o de nevasta , iar deznodamantul ... sa divorteze , facand-o de rusine si spaland-o in acelasi timp pe a lui ...
paullyss
Postat pe 26 Ianuarie 2010 17:59
inainte intram cu mare placere pe acest site ... tin la comunicare si ma bucuram knd cineva reusea sa spulbere indoielile cuiva doar printr-un gand ... am invatat multe printre acesti oameni minunati ... dar anumite idei si modul abuziv prin care vrem sa ni le impunem - provoaca repulsie ...sau cel putin dezamagire ... cel putin asa simt ... este un lant care nu trebuie sa se rupa ... vor mai fi si alte persoane care vor avea nevoie de ajutor sau sprojin in ceea ce vor sa faca ... haideti sa facem loc ...
paullyss
Postat pe 26 Ianuarie 2010 18:09
Femeia este un mister. Asa a fost si va fi intotdeuna. Degeaba ne impart unii in categorii, degeaba incearca sa ne indrume incotro vor ei, degeaba incearca sa-si impuna dorintele lor in fata dorintelor noastre, a femeilor.

Dragele mele, daca cineva va intreaba de virginitate inseamna ca este o persoana mediocra de care trebuie sa va feriti. Iubirea si virginitatea nu au nimic in comun. Iubirea este un dar, nu o conditie.

Sa fiti iubite!
fantome
Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:07
De la: paullyss, la data 2010-01-26 17:59:56
De la: Tycu, la data 2010-01-26 16:10:21

n-ar fi mai bine,pt tine dar mai ales pt noi , sa te lasi de treaba asta ? nu mai bine iti vezi de viata ta si de familia ta moralista si scoasa din tipare ? sau mai bine ai avea grija de fiica ta sa nu incapa pe mana unuia ca tine , care s-o violeze dupa care s-o umiliasca luand-o de nevasta , iar deznodamantul ... sa divorteze , facand-o de rusine si spaland-o in acelasi timp pe a lui ...

Paullyss, eu cred [cam sigur ] ca esti o persoana care sigur ai nevoie de ajutor si nu vrei sa recunosti,nu te obliga nimeni sa citesti ce postez eu, dar sigur ai nevoie de ajutor !!
Tycu
Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:55
De la: paullyss, la data 2010-01-26 18:09:56inainte intram cu mare placere pe acest site ... tin la comunicare si ma bucuram knd cineva reusea sa spulbere indoielile cuiva doar printr-un gand ... am invatat multe printre acesti oameni minunati ... dar anumite idei si modul abuziv prin care vrem sa ni le impunem - provoaca repulsie ...sau cel putin dezamagire ... cel putin asa simt ... este un lant care nu trebuie sa se rupa ... vor mai fi si alte persoane care vor avea nevoie de ajutor sau sprojin in ceea ce vor sa faca ... haideti sa facem loc ...

Aici ai pus bine problema asta, ca sa intelegi de ce am intrat eu pe grace !.."ma bucuram knd cineva reusea sa spulbere indoielile cuiva doar printr-un gand ... am invatat multe printre acesti oameni minunati" - Ce indoieli sa spulbere,ce ai invatat asa minunat ?cand majoritatea sfaturilor si "invataturilor"te afundau mai mult in noroi,in pacate, erau eronate , de multe te ingrozeai, rar cand vedeai cate un sfat care merita tot respectul, asta te bucura ? ! multe de aici au nevoie de ajutor, faceti-le loc !!!
Tycu
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:06
De la: fantome, la data 2010-01-26 21:07:08Femeia este un mister. Asa a fost si va fi intotdeuna. Degeaba ne impart unii in categorii, degeaba incearca sa ne indrume incotro vor ei, degeaba incearca sa-si impuna dorintele lor in fata dorintelor noastre, a femeilor.

Dragele mele, daca cineva va intreaba de virginitate inseamna ca este o persoana mediocra de care trebuie sa va feriti. Iubirea si virginitatea nu au nimic in comun. Iubirea este un dar, nu o conditie.

Sa fiti iubite!

Asa e fantome, femeia este un mister, dar gresesti cu virginitatea .Cine intreaba de virginitate acela e un om mare , cu ambitie, inteligent care stie ce vrea . Iubirea si virginitatea sunt lucruri importante intr-o familie, daca una lipseste , cealalta e incompleta. EX; ca un autoturism, degeaba are cel mai bun motor din lume daca are caroseria ruginita, tabla veche si alta masina unde de geaba are cea mai frumoasa caroserie daca are cel mai prost motor,asa si virginitatea cu iubirea , nu merge una fara alta !Sunt multe lucruri care nu le intelegi inca !
Tycu
Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:17
De la: Tycu, la data 2010-01-27 17:06:48
De la: paullyss, la data 2010-01-26 18:09:56inainte intram cu mare placere pe acest site ... tin la comunicare si ma bucuram knd cineva reusea sa spulbere indoielile cuiva doar printr-un gand ... am invatat multe printre acesti oameni minunati ... dar anumite idei si modul abuziv prin care vrem sa ni le impunem - provoaca repulsie ...sau cel putin dezamagire ... cel putin asa simt ... este un lant care nu trebuie sa se rupa ... vor mai fi si alte persoane care vor avea nevoie de ajutor sau sprojin in ceea ce vor sa faca ... haideti sa facem loc ...

Aici ai pus bine problema asta, ca sa intelegi de ce am intrat eu pe grace !.."ma bucuram knd cineva reusea sa spulbere indoielile cuiva doar printr-un gand ... am invatat multe printre acesti oameni minunati" - Ce indoieli sa spulbere,ce ai invatat asa minunat ?cand majoritatea sfaturilor si "invataturilor"te afundau mai mult in noroi,in pacate, erau eronate , de multe te ingrozeai, rar cand vedeai cate un sfat care merita tot respectul, asta te bucura ? ! multe de aici au nevoie de ajutor, faceti-le loc !!!

dar nu vb neaparat despre acest forum ... sunt prea "trecuta" sa mai vb despre virginitatea mea ...
am intrat pe site cu un scop:sa cer ajutor in a-mi planifica nunta , sa elucidez acest "mister" care-mi da emotii de transpir ...
ce-am citit pe diferite forumuri m-a frapat ... n-as fi crezut k in mileniul III mai rezista conceptiile "bolnave" in opinia mea privitoare la virginitate ... pana si bunica mea , o nostalgica a vremurilor de mult apuse , a inteles k viata de cuplu , fie el si in concubinaj , este un rau necesar ... iar prin concubinaj intelegem relatii sexuale ...
paullyss
Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:43
De la: paullyss, la data 2010-01-27 20:43:07
De la: Tycu, la data 2010-01-27 17:06:48

dar nu vb neaparat despre acest forum ... sunt prea "trecuta" sa mai vb despre virginitatea mea ...
am intrat pe site cu un scop:sa cer ajutor in a-mi planifica nunta , sa elucidez acest "mister" care-mi da emotii de transpir ...
ce-am citit pe diferite forumuri m-a frapat ... n-as fi crezut k in mileniul III mai rezista conceptiile "bolnave" in opinia mea privitoare la virginitate ... pana si bunica mea , o nostalgica a vremurilor de mult apuse , a inteles k viata de cuplu , fie el si in concubinaj , este un rau necesar ... iar prin concubinaj intelegem relatii sexuale ...

Conceptiile despre virginitate nu sunt bolnave, sunt ganduri bune , sanatoase , ganduri curate pentru fete care vor sa fie cinstite, curate , cu demnitate feminina, cu care se pot mandri, in comparatie cu cele care si-au lasat virginitatea prin diferite paturi,adica si-au pierdut demnitatea , curatenia,cinstea,care merita aratate cu degetul , sunt murdare si multe pline de regrete si ura pe cele curate, se vede si aici cum dau sfaturi !Mi-a placut asta ca viata de cuplu este un "rau necesar",o relatie atat de comcubinaj, cat si cu acte, se face din dragoste, sau interes. relatia sexuala este un act normal intre doi parteneri indiferent ca sunt in relatie sau nu, nu are legatura cu iubirea !!!
Tycu
Postat pe 29 Ianuarie 2010 13:05
cauta in dictionar definitiile notiunilor de curatenie, demnitate, cinste ca nu stii ce inseamna si le folosesti aiurea
alina
Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mi-am ingropat tatal in ziua in care trebuia sa am logodna 12 De la: grace009421 11 Octombrie 2010 10:36
ARUNCAREA CU OREZ 11 De la: iulika_flore 9 Martie 2010 15:32
taierea motului la bebelusi 11 De la: stem_29 5 Decembrie 2010 10:13
VAND ROCHIE DE MIREASA DEMETRIOS 1 De la: Derya 25 Septembrie 2009 23:40
Coruptia iti afecteaza viata?! :( 1 De la: GangstaTear 16 Februarie 2010 00:06