Setari Cookie-uri

i-am spus ca vreau sa ne casatorim si m-a parasit

De la: Lizzie, la data 2009-01-03 16:47:27Cred ca ati auzit de cel care arunca o piatra in apa, nici zece destepti nu o pot scoate. Pot sa spun ca cele care faceti comenturi vizavi de poate, disperarea unei femei, nu aveti nici 40 de ani, k sa nu mai spun nici experienta. Uitati-va la telenovele in continuare. Recomand un film care merita vazut-Totul despre sex.

lizzie poate ii avea tu 50 de ani de experienta.emy a cerut un sfat,o parere si noi incercam sa ii alinam putin suferinta si chiar sa o incurajam.si faza cu telenovelele...te-ar deranja daca noi ne-am uita la telenovele?cred ca ar trebui sa iti pese de viata ta nu de a noastra.
cheregi_andreea
Postat pe 3 Martie 2009 15:53
Draga mea,
Bine ca nu au trecut 10 ani. Uita-te in jurul tau si vezi ce ai pe langa tine. Nu mai pierde timpul. Noi am hotarat sa ramanem impreuna de la prima intalnire. Cand stii ce vrei nu risti sa pierzi comoara si nu iti este frica de responsabilitate, stii ca el sau ea, e si gata. Nu-ti mai pierde timplul cu regrete. Bafta
bui68
Postat pe 28 Martie 2009 12:34
mama ce nasol.. dupa 5 ani, sa plece fara sa se uite inapoi!:(e urat
si cred ca mai tare te doare pe tine, nu faptul ca te-a parasit cat faptul ca te-a dezamagit, ca tu credeai in dragostea voastra si in iubire si el nu era pe acceasi unda.. eu una asta as fi -dezamagtia.. nicidecum suparata!, nu as face nimic sa-l aduc inapoi.nu are avea rostul! pt ce sa il aduc inapoi? sa imi faca vreo faza la fel, peste nu stiu cati ani:)) nu mersi!

insa..insa... daca el revine..singur singurel, dupa o perioada.. nu stiu, o luna, 2,3 sau 6 sa zicem.. daca el se intoarce la tine.. atunci iarta-l!pt ca poate in 5 ani el nu ar fi crezut ca poate trai fara tine, etc.. insa daca te iubeste si vede cum e fara tine, fii sigura ca ii lipsesti si se va intoarce la tine! insa daca nu face asta in urmatoarele 6 luni, uita-l iubito, ca nu merita nici cat negru sub unghie sa te mai gandesti la el!

pe bune:(

uite ceva sa mai razi:

http://video.cere.ro/video-Divertisment-Pacaleala+de+1+aprilie+Senzational+-622.html
cristinne83
Postat pe 30 Martie 2009 13:17
Nu fi trista nu te merita Cel de Sus ti-a vrut binele bine ca i-ai vazut fata cea reala mai devreme. Nu te inchide in tine iti vei gasi jumatatea mai devreme sau mai tarziu, exista pentru fiecare sufletul pereche.
deea_healthy
Postat pe 28 Aprilie 2009 16:27
De la: , la data 2009-01-02 11:27:20naspa...imi pare rau pentru tine dragutza...pot sati spun k si eu am avut o perioada asemanatoare de sarbatorile astea...ne-am certat tot timpul sanse au fost fara numar dar pana la urma am hotarat sa ne despartim am plans asta este...numai k nu au trecut doua zile si ma si kutat ...mia zis k aunt viata lui si a trecut greu timpul fara mine si toate nu aveau sens fara mine...deci si tu ar trebui sa astepti sa vina el la tine,nu-l kuta tu pe el !arata-i k ai demnitate...si dak totusi nu te cauta stai linistita k nu este nici primul si nici ultimul barbat de pe pamant relaxeazate!!!!
dumitrita
Postat pe 18 August 2009 15:43
tarot_healthy
Postat pe 21 August 2009 13:45

Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro
Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase.
Va astept!
lif3_dr3am
Postat pe 19 Decembrie 2009 20:20
Mai fetelor, nu le mai suportati, mai, toate prostiile barbatilor, toate mofturile lor de adolescenti cu pretentii de barbati adevarati!!! Cum puteti sa mergeti inainte si sa sperati la mai bine langa un om care nu e pe aceeasi lungime de unda cu voi??? Treziti-va dragelor!!! Am 20 de ani, in mai fac 21, o sa credeti ca sunt imatura. In 2011 am nunta si locuiesc impreuna cu iubitul meu de la 19 ani, dar niciodata nu am auzit la el prostii cum ar fi ca nu e pregatit pentru casatorie, ca e gelos, aiureli din astea de copil neintarcat; astea sunt primele semne ale unei relatii care, mai devreme sau mai tarziu, va esua si nu oricum, ci foarte urat. Adica, e clar ca dupa o relatie de prietenie de 5 ani, tre sa semnezi naiba si o hartie, sa-ti faci si o familie, sa vii cu picioarele pe pamant. Astea sunt niste lucruri pe care el tre sa le stie, nu sa i le impui tu, iar daca nu le stie, lasa-l draga mea, si vezi de treaba ta. Daca vrei, fa-ti un copil, ca sa ai o motivatie sufleteasca, si lasa-l pe el cu aberatiile lui. Auzi, "sa facem o pauza"... ce pauza? A muncit prea mult, l-a tinut cineva cu forta in relatia asta sau cum, ca nu inteleg???!!! Draga mea, ce traim noi zi de zi se numeste VIATA ADEVARATA, nu telenovela, asa ca aleti-va pe cineva cat de cat realist si sanatos la cap.
miresssssica
Postat pe 2 Februarie 2010 07:55
probabil l-ai abordat prea brutal. Sau, poate, chiar nu era pregatit. Ce doreai? sa va casatoriti si apoi sa consy=tatati impreuna ca el nu era gata pentru pasul asta? a fost sincer si.....
Sau poate nu te iubea destul. Parerea mea este, sa lasi un timp lucrurile asa. Nu forta nota. Stiu ca doare dar este mai bine asa , acum, decat sa fi nevoita sa treci printr-un divort. Sau, mai rau sa ai parte de o singuratate in doi.
maria_doina
Postat pe 2 Februarie 2010 12:11
scumpa mea in aceeasi situatie sunt si eu :( sunt de 5 ani cu un baiat si iam propus k ar fi timpu sa ne casatorim ,pentru ca vreau bebe ,si dupa ce iam zis la toata familia ca ne casatorim,mio zis k nui pregatit si k e frika :(:(:( imi vine sa mor ,nu inteleg cum poate cineva sa fie asa de iresponsabil si nesimtit,,io deja visam si ma uitam la net de unde sami iau rochie de mireasa ,,,vai si amar :(:(:(
grace006193
Postat pe 15 Februarie 2010 13:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BUCHET MIREASA - HELLLPPPP!!!! 9 De la: alfredodecurtofreco 8 Octombrie 2010 15:36
nasi 11 De la: iulika_flore 1 Iulie 2010 13:23
Machiaj profesional la domiciliu, oriunde in tara. 1 De la: petramakeup 21 Ianuarie 2010 17:39
Restaurante pt nunti in Bucuresti? 32 De la: kudika_982013 2 Martie 2015 17:11
cate perechi au venit la nunta voastra? 46 De la: grace009279 16 Iunie 2010 17:27