Mai multe
De la: ravenn, la data 2009-01-21 14:41:36poate ptr tine nunta de cosmar...sa stii ca cele mai dragutze nunti la care am fost eu au fost la tzxara la oras deja este un pattern adica toate is facute dupa un model...numai este nimic deosebit la nuntile de oras decat eleganta....eu una am avut parte de nunti faine la tara si apoi gandeste-te asa...daca nu ai avut nimic pe masa cand ai ajuns e ptr ca acolo mancarea se serveste calda la toti mesenii pentru ca nu au unde s-o incalzeasca la caminul cultural, logic, nu ? Adelaide se plangea de conditiile si de modul in care a fost tratata citeste mai atent, nu s-a plans ca a fost nunta la tara....de ce sari asa ????si aperitivele draga nu se servesc calde din cate stiu eu, nu dai salam prajit sau poate ma insel??si nici branza sau rosiile nu se incalzesc deci fara suparare nu ai dreptate
|
||
|
Cypcip Postat pe 21 Ianuarie 2009 14:50 |
||
|---|---|---|
|
..apropos de nunti facute la tzara!!! am fost si eu anul trecut undeva intr-un sat din Suceava---pai asa ceva nu am vazut in viata mea- MIRELE SI MIREASA SERVEAU NUNTASII LA MASA-aduceau farfuriile cu mancare, bautura pt fiecare om in parte, si tot ei luau farfuriile goale de pe masa. FAZA SUPER TARE--TOATA NOAPTEA AM ASTEPTAT SA INCEAPA NUNTA!! ...adica nu a fost valsul miresei, muzica era aiurea pt k au cantat cam 10 melodii (atat stiau si le tot repetau), iar acolo vin nasii manaca apoi pleaca acasa, dupa nasii mananca nunatsii de rand. mai pe la 9seara se intorc nasii iar la nunta si mai mananca odata...dar culmea tot acelasi fel de mancare...
|
||
|
byanka_2009 Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:48 |
||
De la: corinasus, la data 2009-01-21 16:48:01..apropos de nunti facute la tzara!!! f tare!!!!!!!!!!!! asa am patit eu la VASLUI n-am pomenit in viata mea 3 zile si 3 nopti! crede-ma mai intai vine tot satul, manaca moca dupa care pleaca vin invitatii, mananca si aia apoi fiecare, pleaca, se culca, apoi vin a doua zi si tot asa nasii tot la fel s-au culcat si aici iar mirii ziceai k sunt epave! mi s-a parut o PANARAMA DE NUNTA!!!!!!!!!!!!! cel putin mie nu mi-a placut, nu e genul meu cat despre tine ravene nu ai dreptate asta nu e o scuza sa nu ii dai omului o eugenie expirata, un covrig cu gaura, o masline ceva...orice
|
||
|
|
||
|
iulik_flore Postat pe 21 Ianuarie 2009 17:09 |
||
De la: corinasus, la data 2009-01-21 16:48:01..apropos de nunti facute la tzara!!! La fel ai nimerit unde nu trebuie , iti zic ca am fost la N nunti in Suceava, si chiar sunt nunti cu figuri, sunt oameni si oameni dar asta nu inseamna ca asa se face la Suceava, am si eu nunta anul asta in Suceava si crede-ma pe cuvant au atatea figuri si pretentii ....... si am chelneri la restaurant nu servesc eu....
|
||
|
Cypcip Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:01 |
||
am un sfat: mireasa e cea mai importanta! am observat ca la mai toate nuntile la care am participat(si au fost cateva...)toti invitatii copiau dispozitia miresei...sincer!nu stiu exact ce-o fi cu chestia asta, dar prea se repeta...eu,la nunta mea n-am vrut sa am nici o grija, decat sa ma simt eu bine si sa traiesc cu toata fiinta toate momentele. si se pare ca am transmis dispozitia si invitatilor, pentru ca distractia a plutit in aer, indiferent de categoria de varsta. nu tb sa te afecteza nimik..nici daca au venit toti invitatii, nici daca ornamentele nu sunt tocmai cum ti-ai propus, nici daca cea mai buna prietena n-a putut sa vina...nimik nu coteaza, decat faptul ca mirii se iubesc si ca nunta asta e a voastra!daca treci peste toate astea, e prima dovada ca nimik nu poate interveni in fericirea voastra!succes!
|
||
|
Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:19 |
||
| in ce sat ai fost in suceava?...eu tot din suceava sunt si as putea sa'mi dau cu parerea...nu prea am fost la nunti in ultima vreme...dar cunosc destul de bine orasul... | ||
|
aadelinnne Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:23 |
||
|
nu mi-a placut cand un invitat ofticos i-a spus miresei ca la nunta la el muzica a fost mai faina si ca lumea s-a distrat mai tare ... asta se intampla cand chelnerii au adus mancarea si toti erau la masa si se bucurau de farfurie in timp ce muzica era data mai incet ca sa intre mai bine mancarea dar el nu s-a prins si credea ca-s indispusi invitatii .... m-am simtit eu prost ca eram langa nu vreau sa-mi imaginez cam ce i-a trecut prin gand miresei .... |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 21 Ianuarie 2009 22:52 |
||
ce nu e fain si o spun in calitate de fosta mireasa ... e foarte stresant sa vina toti cei care au o problema indiferent care ar fi aceasta, sa ii intrebe pe miri orice lucru: ala a zis ca nu mai are apa du-te si du-i o sticla, ala a zis ca e prea cald zi-le la astia de la restaurant sa dea aerul mai rece, ala a zis ca nu are rosie in farfurie du-te la bucatarie si zi-le sa-i schimbe farfuria, alalalt nuj ce are... te stresezi foarte repede in acea seara .... eu am avut noroc ca s-au ocupat parintii de treburile astea si noi nu am stiut de nimic cateva zile cand am stat la povesti ... stiu ca mi-a zis cineva sa ma duc la muzicanti sa le spun sa puna manele ca e nashpa fara manele dar ringul era plin si toti se rupeau pe populara si m-a iritat un pic nu vreau sa-mi imaginez cum m-as fi simtit daca veneau toti cu plangeri... pe scurt..... nu trebuie sa va plangeti mirilor daca va lipseste ceva ci unor persoane de incredere care ii ajuta parinti, frati, prieteni buni.....oricine numai lasati mirii sa se distreze si sa nu li se citeasca stresul pe fata |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 21 Ianuarie 2009 23:07 |
||
|
:) am fost si eu la nunti la tara care au fost super. Insa aici era vorba despre ce NU ne-a placut :) Si mancarea nu s-a servit calda, asa dupa cum spui, ci era aproape rece. Iar aperitivele oricum sunt reci. Fiind aproape 2 noaptea, oare nu era cazul sa fie deja pe masa? Sau trecem si peste faptul ca aperitivele nu erau pe masa, nu era normal sa gasim macar painea pusa pe masa? Sau macar niste covrigei, alune, fructe, etc. ... rontaieli intr-un cuvant, care de la nici o masa, indiferent de eveniment, nu trebuie sa lipseasca? |
||
|
adelaide_grace Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:10 |
||
Bestial!!!!!
|
||
|
adelaide_grace Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:13 |
||
De la: adelaide, la data 2009-01-22 15:13:24Bestial!!!!! Ma refeream la nunta de la Suceava |
||
|
adelaide_grace Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:18 |
||
De la: rocsanyk3, la data 2009-01-21 23:07:31ce nu e fain si o spun in calitate de fosta mireasa ... e foarte stresant sa vina toti cei care au o problema indiferent care ar fi aceasta, sa ii intrebe pe miri orice lucru: ala a zis ca nu mai are apa du-te si du-i o sticla, ala a zis ca e prea cald zi-le la astia de la restaurant sa dea aerul mai rece, ala a zis ca nu are rosie in farfurie du-te la bucatarie si zi-le sa-i schimbe farfuria, alalalt nuj ce are... te stresezi foarte repede in acea seara .... eu am avut noroc ca s-au ocupat parintii de treburile astea si noi nu am stiut de nimic cateva zile cand am stat la povesti ... stiu ca mi-a zis cineva sa ma duc la muzicanti sa le spun sa puna manele ca e nashpa fara manele asa este rocksanik3 ai dreptate insa prea putina lume e in stare sa gandeasca!!! offfff
|
||
|
iulik_flore Postat pe 23 Ianuarie 2009 11:21 |
||
De la: adelaide, la data 2009-01-22 15:10:34:) am fost si eu la nunti la tara care au fost super. Insa aici era vorba despre ce NU ne-a placut :) eu una te-am inteles ... si chiar daca sunt din suceava nu ma simt jicnita pentru ca stiu ca asta ti se poate intampla oriunde ... cred ca nu trebuie sa te justifici ... nu stiu daca e cineva care sa fie bucuros cand pateste asa ceva .... |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 24 Ianuarie 2009 00:41 |
||
|
am avut in viata mea cateva intamplari cu nuntile (si bune dar si rele). incep cu cele nasoale si inchei cu cele frumoase :) pana acum 2 ani nu aveam un "top" al celor mai nasoale nunti la care am fost. insa acum am. exista 2 nunti la care m-am simtit super aiurea. locul 1: un prieten al sotului meu s-a hotarat sa faca cununia civila si pentru ca el e foarte convins ca nu va face si cununia religioasa a dat o petrecere "de nunta". era o zi de vara foarte calduroasa (erau vreo 30 grade afara) el a facut "masa "la un pizzerie din Dorobanti si s-a gandit el sa faca petrecerea cu muzica house, sa fie ceva gen discoteca. eu "aranjata" pentru nunta nici decum pentru dico . mancarea era bufet suedez, cred ca fusese adusa de dimineata la restaurant, ca era deja rece cand au adus-o, si pe langa faprul ca era rece mai era si stricata. un prieten care era cu noi la masa s-a dus la wc si a varsat dupa ce a mancat o bucata de friptura, iar sotul meu a facut indigestie. eu am avut un mare noroc ca nu am gustat din friptura respectiva.pe masa erau puse carafe de vin rosu (ori afara fiind 30 grade, clar nu prea merge vinul rosu). asa ca sotul meu a comandat de la bar o sticla de vin alb (am uitat sa spun ca atunci cand am venit mirele ne-a zis ca putem comanda de la bar orice vrem), iar eu i-am spus ca vreau un fresh de portocale. cand a vazut mirele ca a comandat vin alb i-a zis sotului meu ca de ce a luat vin alb ca doar avea rosu pe masa si avea whisky din belsug, iar cand a vazut ca imi lua si mie fresh i-a zis ca de ce iau fresh ca doar am pepsi si ca freshul costa foarte mult(a fost ceva de genu` "da tu stii cat costa freshul?"). am trecut peste asta. stateam la masa si ascultam muzica aia oribila - house - si ne trezim ca vine barmanul si ne aduce nota de plata pt vin. cand i-am zis mirelui ca ii strangem notele de plata de la vin a facut o fata lunga si s-a uita urat la noi...asa ca la sfarsit am achitat noi cele 2 sticle de vin pe care le-am consumat. la dans nu m-am ridicat deloc pt ca nu imi placea muzica. in local era un fum de nici pe sotul meu nu il vedeam care era la 2 pasi de mine. cand am vrut sa plecam ne-a zis mirele ca de ce am platit vinul, ca nu trebuia ca se simte prost pt asta, dar nici atunic nu a zis sa scoata macar din buzunar 50 lei sa ne dea pt vinul pe care l-am achitat noi. oricum nunta asta e cea mai oribili la care am fost LOCUL 1 cu felicitari Locul2: nunta unei prietene foarte bune. ceea ce mi-a placut la nunta asta a fost mancarea care a fost super buna. in rest atmosfera nu a fost deloc, a avut niste lautari care nu prea le aveau cu muzica, nu prea dansa nimeni la nunta. La un moment dat mireasa plangea in baie ca nu danseaza nimeni si ca nu se simte lumea bine. nasii saracii incercau sa faca si ei atmosfera insa degeaba. in pauzele de dupa ce cantau lautarii punea cd cu muzica aleasa de miri. si cica era de toate felurile insa tronau mai mult melodiile house (nush de ce am parte numai de house). sotul meu vreoia sa plecam de la ora 23 (noi ajunsesem la nunta pe la 21:30). insa cu greu l-am convis sa mai stea, pt ca nu puteam sa plec asa de la nunta. asa ca el si-a luat o sticla de vin si a iesit afara pe terasa unde a stat pana la 4 dimineata cand am plecat. in rest au fost nunti frumoase, mancare buna, muzica buna, pe toate gusturile (fara house ).in octombrie am avut si eu nunta, si am avut o problema cu alegerea lautarilor pt ca eu sunt aromanca iar sotul este roman, deci trebuia sa impacam pe toata lumea mai ales cu muzica, care trebuia sa fie pt toate gusturile. am avut noroc ca fosrmatia de muzica avea 2 solisti vocali, unul care canta melodii in aromana si unu care canta si banatene, muzica, usoara, si altele. si a iesit foarte frumos. a dansat toata lumea si chiar s-au simtit bine. salonul era mare si destul de inalt, deci nu a fost problema cu fumul de tigara. a fost super (si nu os pun pt ca a fost nunta mea ci pt ca asa a spus toata lumea care a fost la nunta. si credetima ca daca nu le-a placut ceva pana acum ajungea si la urechile mele :)) |
||
|
carmela_grace Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:21 |
||
brovo buburuza zile cu tupeu!
|
||
|
MIRESICA_ADY Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:02 |
||
De la: carmela, la data 2009-01-26 10:21:31am avut in viata mea cateva intamplari cu nuntile (si bune dar si rele). incep cu cele nasoale si inchei cu cele frumoase :) |
||
|
MIRESICA_ADY Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:08 |
||
| bravo pt ca ai avut o nunta faina! si imi pare rau de cele 2 nunti nasoale si am fost la o nunta nasoala si cred am invatat ce e bine si ce e nasol la o nunta! pupicii! | ||
|
MIRESICA_ADY Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:09 |
||
|
Am fost si eu anul trecut prin octombrie la o nunta naspa. in primul rand pot sa spun ca vinul era extrem de rau, ca si cum ai fi baut apa cu colorant; muzica repeta melodiile, pt k nu avea un repertoriu prea bogat. cand s-a furat mireasa au dus-o la o discoteca la vreo 20-30 de km de oras (nunta fiind in Suceava) si a durat mult pana a venit inapoi. dupa ce au adus mireasa, (ea saraca fiind din Iasi), mirele a plecat la discoteca singur si a lipsit vreo 3-4 ore. mireasa era disperata pe afara si el se distra cu gagici in Calugareni. intr-un final s-a intors mirele, beat turta si a inceput sa oblige lumea sa danseze. iar cireasa de pe tort a fost strigarea: nu au angajat pe cineva care se pricepe, vreun vataf ceva, si fratele mirelui a inceput sa strige la fiecare masa si sa cante fel de fel de melodii. nu are rost sa mai spun ce chin a fost pentru urechile noastre sa auzim si falseturile lui. dar, am fost la o alta nunta in Suceava (eu fiind din Suceava) si a fost FENOMENAL! mirii se intelegeau super, era o armonie in sala cum nu am mai vazut. aranjamentele erau super, pe servetele era scris numele lor, muzica a facut o atmosfera extra (au cantat Fratii Reut - cei din Suceava stiu cine sunt), mancarea a fost foarte buna. in plus m-am simtit foarte bine, si am vazut ca nu doar eu, ci si ceilalti invitati. astea sunt doar doua exemple, dar am fost si la alte nunti reusite si am ajuns la o concluzie, pot sa se chinuie parintii mirilor sau nasii sau firma de decoratiuni sa faca o nunta sa fie frumoasa, daca mirii nu stiu sa se comporte totul e in van!!! va pup |
||
|
adrienutzame Postat pe 27 Ianuarie 2009 09:31 |
||
|
asa e, de la miri pleaca tot! insa trebuie si ei ajutati, pentru ca nu poti fi in 1000 de locuri! asta cu strigatul la nunta mi se pare de-a dreptul jenant, nu am cuvinte sa spun....
|
||
|
iulik_flore Postat pe 4 Februarie 2009 17:10 |
||
| nu zi iulika nimic de faza cu strigatul....caaa....sunt oameni care fac asta din cauza invitatilor...eu ii inteleg.... | ||
|
Cypcip Postat pe 4 Februarie 2009 17:15 |
||
| cum adik din cauza invitatilor?adik ei cer sa fie chestia asta cu strigatul sau ce?mie mi se pare jenant,mai ales pt invitati | ||
|
ave_alexu Postat pe 5 Februarie 2009 15:31 |
||
| Dar daca majoritatea invitatilor tai ar fi de la tara, unde nu prea stiu cat costa meniul si-ti dau pe masa 200 de lei in conditiile in care nu-si acopera nici meniul e ok?Am fost la o nunta unde stiam sigur ca meniul de persoana era 100 de lei...si oamenii dadeau 150 lei de pereche ce te faci? Cand nu esti sigur pe ei ...faci si chestia asta ....iar de invitat nu poti sa nu-i inviti ca sunt unchi , matusi..etc | ||
|
Cypcip Postat pe 5 Februarie 2009 16:06 |
||
De la: Cypcip, la data 2009-02-04 17:15:50nu zi iulika nimic de faza cu strigatul....caaa....sunt oameni care fac asta din cauza invitatilor...eu ii inteleg.... gandeste-te ca o asemenea chestie ar strica un moment superb, un eveniment deosebit ca acela al unei nunti dc unul din invitati da de ex triplu? ceilalti ce fac? dc nu au bani la ei? omul da cat are, cu cat s-a pregatit de acasa...ca doar....de unde sa scoata mai mult? eu nu sunt de acord cu lucrul asta! nu vrea sau pun pe nimeni intr-o lumina proasta si sa se SIMTA PROST! eu una chiar m-as simti chiar si k mireasa! deci clar nu as accepta din capul locului!!! totusi, am mai EVOLUAT ei noi, numai suntem ca pe vremea lui mamaie obiceiurile de nunta au evoluat pana si la cele mai inapoiate sate
|
||
|
iulik_flore Postat pe 6 Februarie 2009 11:40 |
||
|
Nu este adevarat ca de la miri pleaca toata nunta, conteaza si parintii si nasii sa faca atmosfera. Acum doi ani a facut sora mea nunta, ea nu a putut sa danseze prea mult din motive medicale iar sotul ei nu prea le avea cu asa ceva,dar asta nu inseamna ca nu a fost o nunta super tare,s-a dansat pe rupte, mama a stat toata noaptea pe ring, nasii la fel socrii miresei nu au stat jos nici ei, si in felul asta a scos pe toata lumea la dans. Iar cu strigatul darului, bunicii mei (pe vremea lor se utiliza numai metoda asta) tot timpul plecau cu bani mai multi la ei pentru cazul in care darul era mai mare decat se asteptau, ca nu poti sa te faci si de rusine..si in plus cine striga darul trebuie sa si cunoasca lumea ca sa stie cu cine sa inceapa, mai intai parintii rudele de gradu intai..ca astia sunt obligati sa dea darul mare si ii fortezi si pe ceilalti in felu asta. Sincer la nunta mea (daca o sa am pe cineva care sa faca atmosfera ca lumea) as face-o cu dar. pupici |
||
|
cammy86 Postat pe 6 Februarie 2009 19:13 |
||
|
buna... participam la un concurs al carei tema este ¨spune-i un altfel de te iubesc¨ Daca va intereseaza si va place poza noastra intrati pe linkul urmator si votati-ne ... poate mai furati vre-o idee ... pentru a vota nu trebuie sa iti faci cont... doar pui nota si codul de securitate si trimiti... e fosrte simplu... va asteptam pana pe 16 februarie http://www.askmen.ro/Spune_i_un_altfel_de_Te_iubesc-alin_si_roxana-idC147-idM421.html |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 8 Februarie 2009 02:24 |
||
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Rochia_de_mireasa_cu_trena_.html superbe fetelorrrrrrrrrrr pentru inspiratieee
|
||
|
iulik_flore Postat pe 10 Februarie 2009 11:36 |
||
eu cred ca nu ar trebui sa dai vina pe miri pt acest gest neintentionat, gandeste-te ca ei trebuie sa ciocneasca sampanie la sosire cu fiecare invitat si kiar nu ar avea timp sa se ocupe si de asezarile la masa, daca ti se intampla sa intri si sa nu ai cu cine sa ciocnesti paharele de sampanie pt ca mirii conduceau alte persoane la masa lor ai fi spus ca nu e bine asa... , mai trebuie sa faca si familia anumite lucruri nu totul sa pice in seama mirilor care sunt cei mai stresati...parerea mea
|
||
|
sweetlavinia Postat pe 17 Februarie 2009 14:39 |
||
| asa e sweetlavi are dreptate! | ||
|
iulik_flore Postat pe 20 Februarie 2009 17:19 |
||
Nici eu nu sunt de acord cu "strigatul darului".....nunta nu se mai face pt a castica,ci pt ca iti doresti,oricum iti asumi un risc(indiferent de cati oameni iti vin sau de potenta lor financiara).
|
||
|
klarra Postat pe 25 Februarie 2009 16:42 |
||
De la: klarra, la data 2009-02-25 16:42:05Nici eu nu sunt de acord cu "strigatul darului".....nunta nu se mai face pt a castica,ci pt ca iti doresti,oricum iti asumi un risc(indiferent de cati oameni iti vin sau de potenta lor financiara). corect
|
||
|
iulik_flore Postat pe 26 Februarie 2009 11:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Restaurantele au ieftinit menu-urile! | 10 | De la: cj25har 4 Iunie 2010 12:57 |
| De ce inseala barbatii? | 33 | De la: myssnatacha 22 Aprilie 2013 22:28 |
| VREAU VOAL SI TIARA DE INCHIRIAT | 1 | De la: MIKA2012 21 Martie 2012 16:47 |
|
|
||
| rochii de mireasa by BestBride | 1 | De la: bestbride 20 Noiembrie 2010 13:13 |
| Desfasuratorul nuntii | 17 | De la: Cassey 24 August 2009 13:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.