Mai multe
| am fos la o nunta de vreo 2 ani unde mirii au avut o adevarata surpriza cand au deschis plicurile cu banii - cam 20% erau goale.....ceea ce a fost foarte nasol | ||
|
gety_grace Postat pe 26 Februarie 2009 12:58 |
||
|---|---|---|
De la: gety, la data 2009-02-26 12:58:12am fos la o nunta de vreo 2 ani unde mirii au avut o adevarata surpriza cand au deschis plicurile cu banii - cam 20% erau goale.....ceea ce a fost foarte nasol aoleuuu doamne fereste! nu se poate asa ceva!!! am mai auzit si eu unu' doua' da' nu 20% doamne cine ar putea face asa ceva? da' nu aveau numele scrise pe plicuri? |
||
|
iulik_flore Postat pe 27 Februarie 2009 11:21 |
||
buna fetelor trebuie sa va povestesc si eu de o nunta 100 % nereusita nu ma pot abtine nunta cumnatului meu eu stiam ca pt o nunta frumoasa sunt cateva reguli muzica buna vin bun si buna dispozitie asta o fac miri nasi si mai stiu eu cine in primul rand formatia era groaznica nu trebuie mai fetelor sa fie toba de muzica ca nu ti dai tu seama cand nu face o nota corecta bine inteles sa nu cante sa ti dea dureri de cap important sa stie sa faca admosfera sa cante muzica potrivita nu ca ai lor melodi vechi gen mirabela dauer cu fotoliu din odaie plus ca aveau o fata ziceai ca dorm pe ei DE CE pt ca au fost platiti putin nu sunt nici eu cu aruncatul banilor pe ei dar cand trebuie trebuie noi olteni avem momente in nunta cand se dau bani la lautari la hora miresei etc si daca tu ca mire sau nas te faci ca ploua cum mai vrei sa si dea si ala sufletul pe scena pt tine asta cu muzica nu a dansat aproape nimeni se mai ruga si cantareata de ei plus miri tresati ok se mai intampla dar ce ziceti de miri plictisiti care se prefac ca sunt si ei pe acolo nu bagau pe nimeni in seama nu luau initiativa la nimic in fine trecem la VIN vin de tara de la bunicul miresei nu zic frate nimic dar sa fie vinul bun nu acru si cu miros de butoi ok daca nu e nu e bei suc sau apa dar nu calde Mancarea nu e toata vina ta cand nu e buna asa sunt la rest iti prezinta ceva si la nunta te rezesti cu altceva plus ca nu mergi la o nunta sa te indopi de mancare important e sa nu te bage in spital dar cand nu e muzica nu e vin si nici mancare asta pune capac eu nu aleg mai fetelor meniul cu sarmale vara intr un restaurant fara aer conditionat putea tot a varza sarmalele doamne fereste sunt bune dar la tine acasa sau de craciun dar nu la o nunta mai ales daca nu ai toata nunta specific taranesc cu protap gratar mai stiu eu a fost doar o nunta organizata prost de persoane fara gust si fara putin bun simnt fata de invitati care sau laudat ca au investit mii de euro in nunta va pup pa
|
||
|
|
||
|
andre_dany Postat pe 7 Aprilie 2009 14:29 |
||
De la: sweetlavi, la data 2009-02-17 14:39:34eu cred ca nu ar trebui sa dai vina pe miri pt acest gest neintentionat, gandeste-te ca ei trebuie sa ciocneasca sampanie la sosire cu fiecare invitat si kiar nu ar avea timp sa se ocupe si de asezarile la masa, daca ti se intampla sa intri si sa nu ai cu cine sa ciocnesti paharele de sampanie pt ca mirii conduceau alte persoane la masa lor ai fi spus ca nu e bine asa... iulika am vazut ca esti mai veche pe acest forum, te rog sa ma luminezi si pe mine (ca mesajul a fost aprobat de tine) cum se face intrarea mirilor la sala, ca din cate citesc eu aici inteleg ca mirii tb sa ciocneasca paharul cu fiecare invitat cand soseste si ca tb condusi la masa ceva....mirii nu pot face toate astea intr-un timp asa de scurt La Cluj daca se scrie ora 14.00 pe invitatii pt masa, at mirii vin la 14.30 toate astea pt a sosi lumea la sala, in felul acesta sala sa nu fie goala la sosirea mirilor si a nasilor. In acest timp parintii sunt cei care se ocupa de asezarea nuntasilor in sala, care tb sa fie prezenti neaparat unul din partea miresei si celalalt a mirelui "ca eu am patit-o cand m-am dus la o nunta si nu am vazut pe nimeni din familie si am dispaert ca am gresit data, restaurantul nu am avut nici invitatia la mine, si nu ne-a luat nimeni in seama am intrebat si noi ca e nunta lui cutarica aici e?...La intra miriilor in sala, impreuna cu nasii se ciocnesc paharele, se aseaza la masa, tatal nostru si se mannca aperitivul, dansul miresei. La scurt timp dupa aceste mirii cu un pahar in mana se duc pe la invitati sa le ureze bun venit si distracte placuta in continuare nuntasilor. Cam asa satu lucrurile pe aici Eu ca mireasa cred ca inebuneam sa ma tot ridic de la masa sa ciocnesc cu fiecare invitat care vine dupa mine rusinica sau sa stau in fata si sa astept nuntasisi asa sunt destul de multi cei care intarzie poate am scris un pic cam mult dar m-am gandit ca sunt la o pauza de cafea.pupici si astept parerile voastre.
|
||
|
laura02maria Postat pe 29 Aprilie 2009 10:31 |
||
De la: laura02maria, la data 2009-04-29 10:31:47De la: sweetlavi, la data 2009-02-17 14:39:34eu cred ca nu ar trebui sa dai vina pe miri pt acest gest neintentionat, gandeste-te ca ei trebuie sa ciocneasca sampanie la sosire cu fiecare invitat si kiar nu ar avea timp sa se ocupe si de asezarile la masa, daca ti se intampla sa intri si sa nu ai cu cine sa ciocnesti paharele de sampanie pt ca mirii conduceau alte persoane la masa lor ai fi spus ca nu e bine asa... hai sa-ti spun cum a fost la mine. eu pe invitatii am trecut ora 19 la restaurant. dupa biserica am plecat cu totii la restaurant (cupersoanele care au participat si la slujba de la biserica). am ajuns in jurul orei 18:45. impreuna cu noi au ajuns aproximativ 80-90 de persoane (am avut in total 240 de invitati). am intrat in restaurant iar ospatarii ne asteptau la intrare cu tavile cu paharele de sampanie. noi (miri) am luat cate un pahar si ne-am intampinat toti invitatii care sosisera impreuna cu noi. langa noi a fost tot timpul mama mea care prelua invitatii care erau mai dezorientati si ii ducea la mese. Eu nu am facut o asezare in prealabil la mese, adica care cu care sa stea si unde. deoarece in familie e mai greu sa asezi la masa. sunt unele persoane care de exemplu vor sa stea cu nu stiu cine la masa si tu ii pui cu altcineva, sau sunt persoane care nu se agreaza si tu ii pui la aceeasi masa. risti sa plece devreme de la petrecere aceste persoane. asa ca eu am lasat rudele sa se aseje la inceput (pana sa se umple mai toate mesele) cum au vrut ele, iar apoi cine venea mai tarziu ii asezam la mesele unde mai erau locuri goale, bineinteles intrebandu-le daca vor sa stea cu cineva anume la masa sau daca ii convine acest loc. singurele mese pe care le-am stabilit cine cu cine sa stea au fost cele la care ne-am asezat prietenii. prietenii mei i-am condus eu la masa, iar restul s-a ocupat de rudele lui si de prietenii lui. stabilisem de la inceput fiecare cate mese va avea alocate pt prieteni. Pot sa spun ca majoritatea invitatilor au sosit pana pe la ora 20.30 - 21. Insa masa noastra era pusa foarte aproape de intrare, asa ca daca eram la masa (si chiar daca eram la dans aveam vizibilitatea spre intrare) observam ce persoane veneau si mergeam sa ii intampinam. Invitatii cand soses se asteapta sa fie intampinati in special de miri ca doar pt tine vin. nu poti sa-i ignori si sa lasi doar parintii sa se ocupe de ei, sa-i intampine si sa-i conduca la mese. eu chiar am intampinat pe absolut toata lumea care a venit si am ciocnit un pahar de sampanie cu fiecare chiar de la intrarea in restaurant. asa e frumos si plus de asta nu se simt nici invitatii ignorati de miri. |
||
|
carmela_grace Postat pe 29 Aprilie 2009 15:19 |
||
carmela nu stiu ce sa zic probabil ca ritualurile sunt diferite.- sincer la noi nu se deplaseaza mirii de la masa, eu la cate nunti am fost dar numai in zona Clujului, nici mirele si nici mireasa nu s-au ridicat de la masa - am mers noi la ei si i-am felicitat le-am dat si un buchet de flori ca doar am intarziat dupa care am fost preluati de cineva din familie si condusi spre masa la fel sa intamplat si la nunta mea dar nu cred ca invitatii sau simtit ignorati de noi - iar pt bun venit asa cum ai citit, la un moment dat pe parcursul nuntii te duci si le urezi invitatilor bun venit si distractie placuta. cred ca am inteles carmelea e ca la un dineu, chef unde e normal gazda sa-si primeasca invitatii. |
||
|
laura02maria Postat pe 29 Aprilie 2009 16:07 |
||
|
DA, la noi cel putin, in zona BUCURESTIULUI asa este! cum a spus Carmela! MIRII impreuna cu NASII si SOCRII intampina invitatii la usa si le ureaza bun venit si petrecere frumoasa! insa asa cum a spus LAURA02MARIA in zona Clujului asa este! eu am fost uimita atunci cand am fost la nunta la verisoara mea si nimeni nu s-a deplasat sa ne intampine, decat neamurile care ne-au indrumat la mese. nici noi nu am inteles pe loc ce se petrece insa pe urma ne-am dat seama de mersul lucrurilor. si intr-adevar, pe parcursul nuntii, mirii au venit la noi la masa si ne-am urat DISTRACTIE PLACUTA! consider ca aceasta este un obicei care tine mai mult de fiecare zona in parte.
|
||
|
iulik_flore Postat pe 29 Aprilie 2009 21:24 |
||
|
inseamna ca e chiar diferit. Am avut si eu o cumnata de la Buc si ma suna inebunita in sapt nuntii ca tote 3 sunt in aceiasi zi? dar o sa am rochie de mireasa la sfat? Mi sa parut ciudat dar n-am luat in seama.OK sunt lamurita. Va pup si sa auzim de bine.
|
||
|
laura02maria Postat pe 30 Aprilie 2009 21:14 |
||
|
Buna, Mie la nunti nu -mi place pupatul mirilior de nspe ori, la sosire, la tort, la plecare. Cred ca e foarte stresant pt ei , minim 300 de pupaturi intr-o seara. Cred ca nuntasii ar trebui sa inteleaga asta, si sa nu mai sara pe ei.. Acelasi lucru se intampla si la cununie Vai de cei care au si nunta si cununia in aceeasi zi.. Cred ca la o nunta reusita conteaza cel mai mult muzica ca sa se faca atmosfera si atitudinea miresei.Sa fie toate genurile pt toate gusturile si varstele. Am fost la o nunta cu fitze numai cu muzica latino si putina populara. Din 300 de invitati mai mult de 20 nu au fost niciodata pe ring. Nu inteleg prostia asta cu furatul miresei. Acum 20 de ani, era fun, iar mireasa nu lipsea cu orele. Dar acum e perimata ideea si mireasa dispare cu orele sa faca turul discotecilor. pPlus ca daca mireasa lipseste nunta cade, nimeni nu mai danseaza, nimeni nu se mai distreaza. E nunta ta, o faci o singura data in viata dc sa lipsesti? Dragi mirese, un sfat, daca vreti sa fiti furate nu lipsiti mai mult de 20min. Ma enerveaza sa nu se serveasca mancarea imediat cum ajungi. De obicei in ziua aceea esti foarte ocupat cu pregatitul si nu prea ai timp sa mananci si ajungi lihnit si nu ti convine sa astepti 2 ore sa ti se aduca un aperitiv. Nu -mi place mirii care sunt stresati si nu au timp sa se distreze ca au alte treburi. Daca mirii sunt pe ring, sunt putini cei care nu-i vor insoti la dans. E foarte stresant pt miri sa vezi ca nuntasii nu danseaza. De aceea cred ca si prietenii apropiati ar trebui sa faca un efort si sa inceapa dansul pt ca multi se rusineaza daca ringul e prea gol, gandindu-se ca toti ceilalti ii vor privi. Nu-mi place daca mirii nu vin la masa mea sa ciocnim un pahar si sa facem o poza. Pt ca vreau sa o am amintire de la nunta. Cel mai frumos lucru la un botez mi s-a parut asta. Era un stand amenajat la intrare si erau pozati toti invitatii, iar la plecare toti am primit poza. Pacat ca nu s-au gandit sa participe la poza si parintii botezatului. Nu mi place sa nu existe fructe, muzica prea tare sa nu poti vorbi cu nimeni de la masa, stigaturile darului, inca se mai poarta? in Bucuresti cred ca s0a renuntat la asta de vreo 20ani. |
||
|
happycorazon Postat pe 1 Mai 2009 19:11 |
||
si eu cred ca e stresant in atatia pupici, ar tb sa fcaeti si voi ca la Cluj Eu ca miresa in ziua nuntii nu am facut nimic decat am dansat si am mancat. la ora la cre este programata inceperea dansului aperitivele sunt pe masa - doamnele de la restaurant ce fac pana tunci De ce sunt stresati mirii eu chiar nu-i inteleg ce alte treburi au? ca doar nunta e la restaurant unde sunt chelneri si nici nu ar tb sa fie stresati si sa se vada pe fetele lor si in plus ei impreuna cu nasi si asa cum zici si tu happycorazon ceva prieteni ar tb sa faca buna dispozite.Sunt suficienti parintii si organizatorii chelnerii care se ocupa de derularea nuntii -eu nu-mi pot inchipuii sa-l vad pe mire cu baxu de suc in barte ca-l aduce sa-l puna la frigider. sau mireasa aduce gheata la nuntasi
|
||
|
laura02maria Postat pe 1 Mai 2009 19:33 |
||
|
Mai revin inca o data ca sa clarific destul de clar! In zona Bucurestiului si probabil si in alte zone MIRII impreuna cu NASII cu PARINTII si alti Nuntasi ajung la restaurant imediat dupa biserica. Cum intra sunt asteptati de catre ospatari si restul personalului restaurantului pentru a ciocni un pahar cu sampanie. Apoi restul invitatilor sunt poftiti la mesele lor ( locuri stabilite in prealabil pe baza unui plan de catre miri). MIRII SI NASII raman in continuare in usa cu pahRELE in mana pentru a astepta restul invitatilor. Dupa ce se strang majoritatea, nuntasii si nasii isi iau locul lor. Restul invitilor intarziati sunt anuntati in momentul intrarii lor de catre dj sau orchestra print=o anume melocdie ( cred ca ati auzit-o cu totii). oricum desi pare stresant, mirii trebuie sa stea numai cu ochii pe usa pentru a urmari cine mai intra. In timpul servirii fripturii, MIRII impreuna cu NASII si SOCRII mai dau o raita pe la mesele invitatilor pentru a ciocni inca o data~! un alt rand de pupaturi Mai urmeaza tortul si pe urma plecarea! 2. In zona CLUJULUI si respectiv a ARDEALULUI unde nunta incepe mult mai devreme ( nunta de zi) obiceiul este ca mirii sa ajunga deja cand sala este plina ( adik lumea este stransa). INVITATII au obligatia sa treaca ei pe la masa mirilor ( prezidiu) pentru a ii felicita. nu mai stiu sigur referitor la restul evenimentelor insa de acestea va asigur. De obicei MIRII au o masa strategica de unde pot privi tot localul , in special intrarea. CAM atat! spre ca v-am lamurit. o seara buna va pup
|
||
|
iulik_flore Postat pe 1 Mai 2009 22:44 |
||
De la: adelaide, la data 2009-01-20 14:07:06pai pentru mine de ex. nunta de cosmar la care am fost a fost nunta celei mai bune prietene. A fost groaznic. Uau..chiar ca nasoala experienta..nu pot sa cred ca se fac astfel de nunti. Mai bine stai naibii in banca ta decat sa faci o asa nunta.
|
||
|
alynacristyna Postat pe 4 Mai 2009 11:12 |
||
|
asta cu mirii stresati....nahhhhhhhhh.....poate ca si noi sa fim la fel desi incerc sa nu ii fac pe altii sa se simta prost din cauza asta
|
||
|
iulik_flore Postat pe 24 Iunie 2009 12:44 |
||
| mie la nunti nu-mi plac inceputurile, oamenii sint stingheri, momentele de acomodare sint lungi,apoi aperitivele reci cu teaditionalele rosii umplute cu brinza ,ardeii la fel, timpul in care se intirzie cu restul mincarilor,furatul miresii creaza iar discomfort pr nuntasi,reprizele de 4,5 melodii cind oamenii abea se incing la dans si apoi trebuie sa ia pauza ori dj. ori lautarii, iar familiile direct implicate in eveniment trebuie sa fie tot timpul atenti di draguti cu toti nuntasii, mai putin trebuie sa stea ei la mese. cum vei fi de atent tu ca parte implicata la fel cred ca vei fi si tu atentionat de nuntasi. un mic ex. am fost simbata la un botez. concluzia a fost ca pe linga stinjeneale de care am vorbit mai sus a fost si lipsa celor implicati, netrecind nici odata pe la noi, iar in acest caz ia-m taxat la dar. | ||
|
grace003710 Postat pe 24 August 2009 10:42 |
||
De la: grace003710, la data 2009-08-24 10:42:42mie la nunti nu-mi plac inceputurile, oamenii sint stingheri, momentele de acomodare sint lungi,apoi aperitivele reci cu teaditionalele rosii umplute cu brinza ,ardeii la fel, timpul in care se intirzie cu restul mincarilor,furatul miresii creaza iar discomfort pr nuntasi,reprizele de 4,5 melodii cind oamenii abea se incing la dans si apoi trebuie sa ia pauza ori dj. ori lautarii, iar familiile direct implicate in eveniment trebuie sa fie tot timpul atenti di draguti cu toti nuntasii, mai putin trebuie sa stea ei la mese. cum vei fi de atent tu ca parte implicata la fel cred ca vei fi si tu atentionat de nuntasi. un mic ex. am fost simbata la un botez. concluzia a fost ca pe linga stinjeneale de care am vorbit mai sus a fost si lipsa celor implicati, netrecind nici odata pe la noi, iar in acest caz ia-m taxat la dar. furatul miresei creeaza dosconfort ptr invitati??? de ce??? cam multe disconforturi...... |
||
|
iulik_flore Postat pe 24 August 2009 11:35 |
||
| nunta perfecta rar gasesti!chiar dc muzica e buna nu toti au aceleasi gusturi.iar na fost nunta la care sa nu se comenteze la mancare,ba e rece,ba prea calda,ba nui bun cel putin unul din feluri.la ultima nunta la care eu am fost, a fost la prietena mea cea mai buna dar nu mam distrat deloc.el fiid maghiar sa pus si muzica ungureasca decat ca digeiul a uitat sa o mai schimbe.foarte naspa.iar mirii nau venit nici macar o data la noi la masa sa vb cu noi,tinand cont ca am fost prietena ei cea mai buna si fiind cu prietenul meu amandoi domnisori de onoare.sper ca la nunta mea sa ma pot ocupa si de invitati dar sa ma simt si bine,doar e nunta mea.eu nu ma stresez deloc deocamdata pt stiu ca nu o sai pot multumii pe toti. | ||
|
ankaLoredana Postat pe 21 Noiembrie 2009 18:02 |
||
|
eu la nunta propriului meu var, am fost tratata cu spatele, bineinteles de catre MIREASA care toata noapte nu a facut altceva decat sa stra cu rudele, prietenii si familia ei. nici la plecare nu ne-a condus. va dati seama k ne-a lasat un gust amar ignorandu-ne total si dand dovada de proasta crestere, caracter urat si nesimtire
|
||
|
iulik_flore Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:58 |
||
|
In primul rand invitatii la o nunta ar trebui sa fie mai ingaduitori cu mirii si in momentul cand pleaca de acasa spre restaurant sa fie suficient de deschisi pentru a se simti bine. Convingerea mea este ca nunta este un eveniment unic in viata unui cuplu, iar toti cei care participa in acea seara ar trebui sa faca toate eforturile pentru ca ginerele si mireasa sa se simta bine si nu sa incaseze reclamatie dupa reclamatie. Eu am avut nunta in semptembrie si din fericire nu am avut parte de "plangeri" , insa am cunoscut persoane la alte nunti care vaneaza orice moment pentru a reclama ceva: ca meniul a fost nu stiu cum, ca mireasa s-a uitat ciudat, ca muzica nu a fost la anumite standarde, ca au fost asezati in stanga si nu in dreapta etc, etc. Eu cred ca toti mirii fac eforturi pentru a avea o petrecere reusita de nunta.Daca imi permiteti un sfat, distrati-va la propria nunta cat puteti de mult! |
||
|
mihaelabrincoveanu_grace Postat pe 22 Noiembrie 2009 23:39 |
||
|
Hai ca am ras de m-am prapadit la unele post-uri aici:))). mda una peste alta sper ca viitoarele miresele sa tina cont cat de cat de ce vad pe aici ca deh, conteaza: Pe mine ma deranjeaza: - muzica extrem de asurzitoare de la unele nunti; am plecat de la o nunta ragusita cat am tipat la partenerul meu care era lana mine dar degeaba, nu ma auzea=)) - mancarea servita dupa mai mult de 2 ore de la intrarea in restaurant ( urasc timpii aia morti in care de foame nici nu poti sa bei ca te faci praf din prima, nici nu poti sa dansezi ca la fel de foame nu te tine pana pe ringul de dans, nici nu poti sa faci nik...decat sa te imbuibi cu alune si saratele;)) aiurea.. - aerul conditionat care nu face fata vara si daca se mai si fumeaza mult, e grav; - inghesuiala la mese (nu baga frate 12-14 insi la masa daca masa e de 8-10, ca ajungem sa ne hranim unii pe altii); - daca stii ca ai 200 de invitati, de ce inchirizi locatie de 100?, spatiu de dans ioc, spatiu la mese ioc, aer pt respirat ioc si tot asa:)) ; - mirii care nu fac poze cu nuntasii; - mirii care in loc sa danseze si sa se distreze stau numai prin spate dand ordine la ospatari si tot asa... - Apoi ce ma mai enerveaza dar deja tine de detaliu si nu mai fac figuri aici:D dar deh sunt si eu rasfatata: - farfuriile ciobite - gresie pe jos (prefer mocheta pt rafinament); - alunele in coaja ca fac mizerie; - gheata tot timpul topita din frapiere; - lispa sevretelelor; - sticlele uriase de cola/fanta,etc de 2 litri pe masa; |
||
|
cristinne83 Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:15 |
||
hai criss k asta cu sticla de cola uriasa mi-a placut deci asa cum spuneamihaelabrancoveanu invitatii trebuie sa fie mai ingaduitori cu mirii care sunt si asa stresati de marele eveniment si in plus nu trebuie sa aiba "grija" doar de 1,2 5, invitati ci poate de 100 sau 200. insa credeti-ma ca acea MIREASA s-a purtat execrabil, ea prin propia-i natura fiind o persoana f gretoasa. ce sa zic...am mers din ogligatie la nunta varului meu, asta e adevarul, desi fusesem si la prima...si asta a fost mireasa nu a avut aceea atitudine numai cu mine si cu familia mea ci inclusiv cu familia mirelui. deci se vedea cu "ochiul liber" in ce hal ii trateaza pe ceilalti care nu erau din partea ei. efectiv se purta de parca noi eram tolerati la nunta ei ci nu ii faceam un "favor" ptr care ar trebui sa ne multumeasca. ps: asta cu salile mici si supraaglomerate ma enerveaza si pe mine. |
||
|
iulik_flore Postat pe 23 Noiembrie 2009 23:33 |
||
|
Buna fetelor, voi fi si eu mireasa peste 6 luni, si la fel ca alte miresici in devenire sunt putin stresata de felul in care invitatii mei se vor simti. Am fost si eu la cateva nunti pana acum, si am incercat sa invat de la fiecare "asa da uri" si "asa nu uri", pentru a le evita sau nu la nunta mea. Cred totusi ca pentru a avea o petrecere frumoasa, pentru ca vad ca despre asta se povesteste, trebuie sa tii cont de mediul cultural din care faci parte tu, mirele, si invitatii vostri. La nunta noastra, noi vom veni la restaurant dupa ce vor ajunge majoritatea invitatilor. Chiar daca nu este acesta obiceiul prin partea "Iesilor", si majoritatea prietenilor mei au stat cateva ore bune cu paharul de sampanie la usa pentru ca sa si primeasca "portia 3" cred, de pupaturi (una fiind la cununie, a doua la terminarea serviciunlui religios...si inca mai urmeaza), eu ador momentul in care intra mirii si sunt prezentati ca proaspata familie, iar invitatii se ridica cu paharele de sampanie in cinstea lor.(nu stiu daca vom deschide seara imediat cu dansul nostru sau nu, sau se va servi aperitivul, inca nu am statbilit astfel de detalii organizatorice) Invitatii nostri vor fi primiti de "gasca" de cavaleri si dsoare de onoare, pe care ii vom avea la nunta, si de catre nasi. Nu mi place sa mi vad parintii trebaluind de colo colo pentru o mai buna organizare, pentru asta se pot implica multe alte persoane, de la frati, surori, la prieteni apropiati. Pe masa vor fi prajiturele, si diverse chestii de rontait pt ca invitatii sa fie multumiti pana ce se va servi gustarea rece. Noi vom sta mereu impreuna (da f urat sa vezi mirii unul printr un colt al salii, si celalalt prin altul), si vom avea grija sa trecem de mai multe ori pe la mesele invitatilor pentru a le ura petrecere frumoasa si pentru a ne poza cu ei. Despre muzica, ce i drept am fost si eu la unele nunti in care nu te puteai intelege om cu om, dar noi vom incerca sa evitam asta prin pauzele pe care le dorim in timpul ce se servesc meniurile (20 - 30 min). Astfel poti vorbi om cu om macar o ora jumatate din toata petrecerea, in rest dans si voie buna pentru ca pentru asta participi la o nunta. Genurile de muzica, ma repet, cred ca ar trebui alternate in functie de invitati si de mediul din care acestia vin. Oricum 100 % nu poti multumi pe nimeni. Playlistul nostru pentru nunta va include melodii atat pe gustul nostru, cat si a majoritatii invitatilor sper. Totusi sunt sigura ca la sfarsit vor fi carcotasi care vor fi nemultumiti macar de faptul ca lumanarea din aranjamentul floral nu e dreapta si sta putin inclinata, si tot felul de chestii de genul. Si eu la randu mi am comentat diverse chestii, dar cum stiu ca gusturile sunt diferite, iar noi ca miri ne am trudit cum am putut noi mai bine sa le oferim un timp frumos...voi incerca sa nu ma supar de la astfel de comentarii. (sper totusi nici sa nu ajunga la urechile mele ;)) Ar mai fi multe lucruri de povestit...dar ma opresc pentru ca am senzatia ca si asa am scris prea mult. O petrecere dupa inima voastra, tuturor viitoarelor miresici. |
||
|
adb Postat pe 24 Noiembrie 2009 12:55 |
||
|
nici mie nu-mi place pupatul excesiv, am fost la o nunta unde, cand am ajuns la restaurant, miri sau neamurile lor nu s-au ridicat de la masa sa ne arate unde sa ne asezam, ne-au indicat cu degetul la ce masa sa stam, dar in schimb in timpul nuntii au trecut de cel putin 4 ori sa ciocneasca si sa pupe invitatii. la nunta mea,mirii si neamurile, am ajuns la restaurant cu 10 minute mai repede decat era scris pe invitatie si ne-am asteptat invitatii, aveam locurile stabilite dinainte pt fiecare, iar in timpul nuntii am fost o sg data sa ciocnim cu ei, plus ca, in timpul petrecerii eu am stat de povesti cu prietenii mei, sotul cu ai lui, iar parintii s-au ocupat de colegii lor de serviciu si cunostinte.eu zic ca am avut o nunta cat de cat reusita, chiar daca eu ca mireasa, nefiind fana a dansului, nu prea am fost pe ringul de dans, oricum am avut prieteni care mi-au intretinut atmosfera la maxim |
||
|
oanaiullliana Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:48 |
||
| Depinde de nunta, nu le poti generaliza.La unele mancarea, aleasa prost, bautura sau muzica.Cel mai mult nu imi plce asezarea meselor pe lung, ca la caminul cultural. | ||
|
mada00 Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vand rochie de mireasa de la Magic Bride...este superba | 1 | De la: AlinaBabutzas 24 Ianuarie 2011 01:15 |
| cate perechi au venit la nunta voastra? | 46 | De la: grace009279 16 Iunie 2010 17:27 |
| ce anume creaza cele mai mari emotii la nunta? | 32 | De la: dany3lla 2 Martie 2010 13:19 |
|
|
||
| O femeie adevarata... | 33 | De la: Fusun_ge 18 Februarie 2014 11:48 |
| cum treci peste un esec in dragoste? | 13 | De la: lorettagodeanu 23 Decembrie 2009 00:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.